Kummitteleeko satalinnassa?

laipero

Onx tietoo? Kokemusta? Muutamat väittää semmottii.

18

3774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noni

      Kyll...

    • libero

      Kyllä kummittelee! käytävillä edesmennyt ylilääkäri K.Yrpälä ajelee kolmipyöräisellä vaahtosammutin rectumissaan.

    • menhai

      Oon kuullut ääniä ja kuiskauksia. Siis silloin kun rakennus on ollut tyhjillään.

    • musta alpo

      Suomessa on ollut maan tapana että kissat on kuljeskellut vapaana maalaistaloissa yms. ja lisääntyneetkin aika vapaasti...

      Tuntuu että viime vuosina on heräilty siihen ettei se kissa ole sen erityisempi lemmikki kuin koira tai mikään muukaan ja valjaissahan sitäkin pitäisi ulkoiluttaa tai aidatulla piha-alueella. Tiedän niin monta tarinaa taajama-alueilta joissa perheiden kissat ovat "kadonneet" tai jääneet auton alle, koko lapsuudenhan niitä juttuja kuuli ja näki. Myös kattien yöllistä nahistelua kuunteli joka kesäyö ja milloin oli kenenkin kissaa kuskattava EL:lle sen takia. Rivarialueilla myös paskoivat naapureiden pihoille yms. Ihan lapsenakin sen näki ettei siinä ole järkeä ja että kissat ne siinä kärsii. Nykyisin onneksi näkee valjaissa ulkoilua enemmän.

      Asun itse nykyään Helsingissä ja muutaman kerran olen pari onnetonta kissaa nähnyt vapaalla. Ei niitä täällä kyllä minkään järjen valossa saisi vapaana pitää vaan ne pitäis luukuttaa ja viedä löytöeläintaloon. Täällä kun saa pelätä ettei itsekin jää auton alle!

      Sinun kissasi on elänyt elämänsä ulkosalla, ilmeisesti maalla ja se ei kyllä varmaan enää oppisi sisäkissaksi vaan kärsisi jos sitä nyt ruvettaisiin rajoittamaan. Ympäristöhän se muuttuu vaarallisemmaksi mitä kaupungimmaksi tullaan.

      Itse uskon ja toivon että tulevaisuudessa tietoisuus lisääntyy ja ihmiset alkaa pitämään kissojaankin sisällä ja välillä sitten valvottua ulkoilutusta. Varsinkin jos on uusi pentu niin ehdottomasti sisäkissaksi heti kättelyssä. Villieläinhän kissa ei ole.

      • Tippatäti

        Onko sun lääkitys ihan kohdallaan


      • Kaara Norma

        Saako rotille antaa tuoretta joka päivä?
        -Saa, ja kannattaakin, etenkin nuorille rotille :) Isompien kanssa kannattaa sitten panostaa vähäkalorisiin tuoreisiin kasviksiin herkkujen sijaan. Yli puolet rottien ravinnosta pitäisi olla kuivamuonaa, ja tuoreruuastakin pääpaino kasviksissa, ja vielä vähemmän kaikkea muuta kuten puuroa, pastaa, proteiineja ja herkkuj :)

        Meneekö niillä vatsa helposti sekaisin jos vaihtaa kuivaruoka merkkiä tai antaa jotain uutta?
        -Ei, rotat on kyllä melkoisia teräsvatsoja. Mutta kuivaruoka kannattaa aina vaihtaa vähitellen tarjoamalla pari päivää sekaisin uutta ja vanhaa ja sitten vasta pelkkää uutta. Uusiakin ruokia kannattaa antaa ensin vähän, eikä hirveetä kasaa (aina voi olal niinkin, että joku ruoka ei vaan jollekin rotalle sovi).

        Miten usein voi antaa lihatäytteisiä koiran keksejä tai koiran raksuja?
        -Pienissä määrin vaikka joka päivä. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana raksujen kanssa: huono koiranruoka on huonoa prosessoitua ruokaa, joka ei tee hyvää rotallekaan. Jossain merkissä voi olla viljoja ja kasviksia jopa yhtä paljon kuin rotan kuivamuonassa, jolloin se ei enää toimi proteiinilisänä ollenkaan :P Hyvä koirannappula on rottien mielestä kivaa herkkua ja ihan terveellistäkin.

        -Mutta proteiinit kannattaa ehkä silti mieluummin tarjota prosessoimattomammassa muodossa, esim. pelkkänä lihana, eläinkaupasta saatavina kuivattuina jauhomatoina tai sirkkoina, kananmunana, tai myös kasviproteiini kuten keitetyt linssit ja pavut tai tofu käy. Pähkinöiden ja siementen kanssa kannattaa olla tarkkana, koska niissä on myös paljon rasvaa vaikkakin hyvin proteiinia, eli lihomiseen taipuvaisille ei kannata antaa paljoa :)

        Suuttuuko rotat jos ne herättää kesken unien?
        -Ei pitäisi suuttua, mutta ei se niistä kivaakaan ole. Herättämistä kannattaa välttää, mutta jos on esim pakko siivota häkki, niin kannattaa vaikka tarjota niille jotain herkkuruokaa nenän eteen niin ne herää mukavasti :) Mä keräilen säännöllisesti pahvilaatikoihin nukahtaneita ulkoilijoita takaisin häkkiin lattialta, jos pitää vaikka saada häkki kiinni.

        Mitä mieltä olette rotan kuivaruokaa merkistä versele laga nature rat tai miten se nyt kirjoitetaankaan. Onko hyvä?
        -Rat naturessa on väriaineita, en suosittele :/ Hyviä ruokia on pelleteistä esim. Rat Complete, Regal Rat, Suparat ja Altromin. Siemenseoksista parhaat on rottakasvattajien omatekoisia, jos asut kasvattajan lähellä, moni varmaan myy omaansa


    • Neekerilapsi

      Kylläähhh.....

      • venom

        Run niggah!!!!


    • pähkinänsärkijä

      Nyt nekru ottaa kaikki 3 jalkaas alleen ja menee tsekkaamaan kummitteleeko siel satalinnas. Mut varo ettei käy kuten leffois et henki lähtee ekana.

    • Kyllä kummittelee!

      HUUUUUU!!! T: Satalinnan Kummitus

    • asukas12

      Pöpiläs on vajaata

    • sapelilammastiikeri

      Ei kummittele, mutta joen varren rinne rämeillä välillä voimalaitos - satalinnan sairaala on kaikkea tutkimatonta: mm. luolia, linnan raunioita, lammaistenlahden saareen on haudattu aarre (merirosvot joskus 1000-luvulla?)

    • pöpivaltavaa
    • Anonyymi

      Ei kummittele kaikki ny heti sairaalan vuode osastolle



      On siinäkin pahan näköinen potilas

    • Anonyymi

      Sais ainakin se iso tissinen entinen osastonjohtaja kummitella ja menisin heti sinne HOITOON!! Hän osasi todella hoitaa miehet mies kuntoon.
      Asuu kait vieläkin Harjavallassa.

      • Anonyymi

        Ykköseen ja kakkoseen bussissa🤫👍👍 yhden retkeilyn päätteeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ykköseen ja kakkoseen bussissa🤫👍👍 yhden retkeilyn päätteeksi.

        Olisko sama rouva, ku oltiin kaverin kanssa kolmen kimpassa, ku äijä reissus, kaikki kävi.


    • Anonyymi

      Kyllä kummittelee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe