Abortinvastustuksen kera vastustettavat asiat

sosiologi

Minusta tässä käsitellään mielenkiintoisesti asiaa abortivastustamisen taakse kätkeytyvistä arvoista ja asioista, mistä ei oikein haluta puhua jostain syystä. Tarkemmalla tarkastelulla selviää, että aborttia vastustavat ideologiat sisältävät myös seksikielteisyyttä sekä ehkäisyyn nuivasti suhtautumista. Ehkäisy ja siihen satsaaminen kuitenkin olisi se taikasana, millä abortit saataisiin vähenemään. Taakse kätkeytyy myös naisten seksuaalioikeuksien rajoittamista ja naisten elämän kontrolloimistarvetta.

http://tamapaiva.blogspot.fi/2012/03/miksi-aborttia-oikeasti-vastustetaan.html

- Aborttia vastustavat järjestöt lähes säännönmukaisesti vastustavat myös kaikkia keinoja jotka todella laskisivat aborttien määrää.

-Parhaat pro-life-organisaatiot vastustavat myös HPV-rokotteita, jotka estäisivät naisia saamasta papilloomavirustartuntaa. Tämä on erityisen kielivää siitä mitkä todelliset motiivit ovat.

97

773

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tervemenoo :)

   ja taas tätä harhasta proppissontaa, POISTOON vaan. Ei kestä kiittää :)))

   • Luitkokaan

    Minusta on hullua että että tyrmäät hyvän asian proppiksena!?? Luitkokaan lainkaan tekstiä??Tuossa blogissahan tuodaan esiin kuinka järjetöntä on että juuri ne keinot mitkä poistais aborttien tarpeen demonisoidaan eli ehkäisy ja itsetyydytys. Pakko se on vetää tuosta se oletus ettei abortti ole se mitä halutaan poistaa vaan jokin muu!! Mikä se sun mielestä on??!


   • Anonyymi

    Perustelepa setä harhaisuusväitteesi.


   • Anonyymi
    Luitkokaan kirjoitti:

    Minusta on hullua että että tyrmäät hyvän asian proppiksena!?? Luitkokaan lainkaan tekstiä??Tuossa blogissahan tuodaan esiin kuinka järjetöntä on että juuri ne keinot mitkä poistais aborttien tarpeen demonisoidaan eli ehkäisy ja itsetyydytys. Pakko se on vetää tuosta se oletus ettei abortti ole se mitä halutaan poistaa vaan jokin muu!! Mikä se sun mielestä on??!

    Poistokitinä käynyt ilmeisesti tässäkin...
    Miksi sinulla on näitä jatkuvia p.akkomielteisiä h.arhoja vastustajien muka-ajatuksista?
    Ja mikä ihmeen SETÄ? :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Suosijaf.anaatikolla on ylipääsemättömiä vaikeuksia ymmärtää ketjun hierarkiaa, mihin mikäkin on ollut vastauksena. XD


  • läpändeerust

   Tässä lisää abortista. Taitaa olla sama kirjoittaja?

   http://tamapaiva.blogspot.fi/2011/06/aborttia-vastaan-aborttioikeuden.html

   Kukaan maailmassa tuskin tahtoo tehdä aborttia tai että jokin läheinen joutuisi tekemään abortin. Tätä käytetään monesti perusteluna sille miten mukamas kauhea toimenpide kyseessä on ja kuinka se traumatisoi melkein äidiksi tulleen ja kuinka siinä on mukamas massiivisia riskejä. Nämä väitteet ovat röyhkeitä valheita.

   Raskauden keskeytys on turvallista - itseasiassa turvallisempaa kuin raskauden vienti loppuun asti. Komplikaatioiden määrä abortissa on huomattavasti pienempi kuin itse raskaudessa tai synnytyksessä ja nämä vähät abortista johtuvat komplikaatiot ovat merkittävästi pienempiä kuin itse raskaudesta aiheutuvat. Alle yksi prosentti abortin tekijöistä kärsii merkittävistä komplikaatioista. Tämä tietysti edellyttää, että raskauden keskeytys tehdään osaavan lääkärin valvonnassa ja riittävän varhaisessa vaiheessa. Puoskariabortit ja myöhäiset abortit ovat riskeiltään merkittävästi vaarallisempia.

   Myös väittämät äidin mielenterveydelle aiheutuvista haitoista ovat roskapuhetta. Tosiasiallisesti merkittävämmän masennuksen riskin ottavat synnyttäneet äidit, joista n. 16% kärsii synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Abortin tehneelle suurimpia mielipahan lähteitä on itseasiassa abortin vastustajien luoma mentaliteetti, jossa raskauden keskeyttänyttä syyllisestetään asiasta ja abortti rinnastetaan murhaan. Aborttien (ja niiden välistä jättämisen) todellisia seurauksia käsittelen toisessa tekstissä laajemmin.

   Aborttit eivät siis lisää terveysriskejä eivätkä riskeeraa äidin mielenterveyttä. Aborttien vastustajalle jää kuitenkin vielä yksi oljenkorsi: sikiön muuttaminen henkilöksi. Keskeytettyä sikiötä väitetään valmiiksi henkilöksi, jonka oikeutta elämään halutaan suojella. Tämä on väärin niin monella tasolla.

   • naurettavatvalhesontas

    "se traumatisoi melkein äidiksi tulleen ja kuinka siinä on mukamas massiivisia riskejä. Nämä väitteet ovat röyhkeitä valheita."

    Mutuile sinä vaan näitä säälittäviä toive"mukamaksias" :D kannaltas ikävää vaikka kuinka intät ja kiistät, kaikki on monet kerrat lukuisilla tutkimuksilla todistettu etkä vaan mitenkään röyhkeillä valheilla ym. tyhjillä syytöksilläs olemattomiks saa. Ymmärän kyllä että korpee :)

    "Raskauden keskeytys on turvallista - itseasiassa turvallisempaa kuin raskauden vienti loppuun asti. "

    Valehtelet minkä kerkiät, sampin kun ne feminatsi"tutkijat" jotka sen säälittävän vääristelmänsä on kyhänneet aiheesta. Riskit kun muuttuu monin kertasesti päinvastasiks kun katsotaan muutakin kun puusilmäsesti tuijottaen pelkkää operaatioo. Mutta ethän sä sakkeines halua nähdä karua kokonaisuutta, vaan pelkästään sen osan mikä sattuu miellyttään ;)

    "komplikaatiot ovat merkittävästi pienempiä kuin itse raskaudesta aiheutuvat. Alle yksi prosentti abortin tekijöistä kärsii merkittävistä komplikaatioista."

    Lisää VALHEITA. Oisko kannattanu vaikka ihan tarkistaa ne prosentit ennenkun huutelet mutuharhojas. Ja niinkin "mitätön" komplikaatio on joukossa kun KUOLEMA... ;) vaikka tämänhän sinä kiellät umikkona viimeseen saakka.

    "Myös väittämät äidin mielenterveydelle aiheutuvista haitoista ovat roskapuhetta. "

    Roskaa on sun levittämä sairas propagandavalhees täällä.
    Abortin jälkeiset mielentervsyongelmat on pitkäkestosempia ja jopa 7 kertaa useammin kuolettavia synnytykseen verrattuna. Synnytyksen jälkeinen, tilapäinen alakulo sen sijaan johtuu usein vain hormonitasojen romahduksesta ja korjaantuu pian.

    "Abortin tehneelle suurimpia mielipahan lähteitä on itseasiassa abortin vastustajien luoma mentaliteetti,"

    Vierittele vaan hädissäs syytä muiden niskoille, niistä ITSE valituista, omantunnon ryvettävistä veriteoista :)) ei se ole totuudenkertojien vika jos se aiheuttaa syyllisyystraumaisissa 'mielipahaa'.. ja voi nyyh, onhan se nyt ihan kamalaa jos murhaaja saa 'mielipahaa' kun lapsiuhri on menettäny koko elämänsä ja viruu ruumiina viemärissä tai jätevuoressa!! Mutta suosijafanaatikoillahan suhteellisuudentaju on tunnetusti aina ollu "kohdallaan" XDD

    "Aborttit eivät siis lisää terveysriskejä eivätkä riskeeraa äidin mielenterveyttä."

    Sun VALHEELLISET mututoivees ei vaan ole yhtä kun tieteelliset faktat :)
    Mutta jäähän sulla yks oljenkorsi, lapsiuhrien väittäminen epäihmisiks ja epähenkilöiks. Tämäkin on vastoin kaikkia luonnonlakeja ja epähenkilöuyskin on vailla ensimmäistäkään todistetta.


  • räkätiräkäjäkä

   "Suomessa ei taida mitään Pro Choice -liikettä olla,"

   Saivartele vaan näitä joutavias kun et muutakaan voi :) täällähän se Pro-Choice -kiihkoilu kukoistaa ja olet surullinen osa sitä. Tyhjänpäivästä turhuuttahan toi on, millonka mahdat itse tajuta ja lopettaa sen?

   "Suomeenkin toki tulisi välittömästi Pro Choice"

   Juu ihan varmaan tuliskin sellasena kun sinä sen haluat käsittää :D senkun unelmoit vaan...

   "Asiallinen blogi"

   Silkkaa törkypaskaa propagandavalhetta. Mutta ethän sä sitä Pro-Choicen sokkolapuiltas kykene näkemään..

   • Näil mennään hei

    "Juu ihan varmaan tuliskin sellasena kun sinä sen haluat käsittää :D senkun unelmoit vaan... "

    Nythän tilanne on se, mitä pro choice haluaakin. Eihän sitä siis tarvita suomessa, kun tilanne on mitä parhain aborttioikeudenpuolustajien kannalta.Jos et niinku ole huomannut? Eli se unelmien tilanne. Ei tarvi siis elää kuvitelmissa, kuten abortin vastustajat joutuu.

    tehän unelmoitte vaan siitä aborttilain kumoutumisesta. haaveeksi taitaa jäädä. haaveilkaa vielä toiset 43 vuotta. Silloin on keksitty jo niin hyvät ehkäisyt ettei abortteja tarvikaan. sitä ennen näillä mennään.


   • räkytys vaan käy

    " tilanne on mitä parhain aborttioikeudenpuolustajien kannalta"

    On se kumma miten se "tyytyväisyys" täällä aina vaan kukoistaa....:) Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? Haaveeks taitaa jäädä, viimeaikojen muutossuuntausten perusteellakin... Ja kannattaa muistaa että barbaariset, heikoimpien ihmisoikeuksia raiskaavat hirmuvaltalait ei kestä ikuisesti. Juhlikaa ja hekumoikaa kiihkoonne vaan, vielä kun voitte...


   • Läpändeerust
    räkytys vaan käy kirjoitti:

    " tilanne on mitä parhain aborttioikeudenpuolustajien kannalta"

    On se kumma miten se "tyytyväisyys" täällä aina vaan kukoistaa....:) Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? Haaveeks taitaa jäädä, viimeaikojen muutossuuntausten perusteellakin... Ja kannattaa muistaa että barbaariset, heikoimpien ihmisoikeuksia raiskaavat hirmuvaltalait ei kestä ikuisesti. Juhlikaa ja hekumoikaa kiihkoonne vaan, vielä kun voitte...

    ""Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? """

    Laki se toimii kui junan vessa nytkin. Onhan se laki nytkin käytännössä vapaa, kun abortin saa aina kun vaan raskaus on epäsopiva. Meil turus käy syyksi ainakin etelänmatka, uus talo joka on vaarassa sotkeutua tai jotain, koiraharrastus. Tästä oli lehdessä. Jos ei sitä etelänmatkaa ole niin pikapikaa varaamaan sitä ja koiranpentua. Yksi kaveri sanoi ettei halua lopettaa bilettämistä niin sai silläkin, kun sanoi että juo nii pal että tulee fas lapsi. Lääkäri kirjotti välittömästi lähetteen.


   • sanoo hän
    Läpändeerust kirjoitti:

    ""Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? """

    Laki se toimii kui junan vessa nytkin. Onhan se laki nytkin käytännössä vapaa, kun abortin saa aina kun vaan raskaus on epäsopiva. Meil turus käy syyksi ainakin etelänmatka, uus talo joka on vaarassa sotkeutua tai jotain, koiraharrastus. Tästä oli lehdessä. Jos ei sitä etelänmatkaa ole niin pikapikaa varaamaan sitä ja koiranpentua. Yksi kaveri sanoi ettei halua lopettaa bilettämistä niin sai silläkin, kun sanoi että juo nii pal että tulee fas lapsi. Lääkäri kirjotti välittömästi lähetteen.

    http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/206992/Ehkaisyneuvolat huolissaan abortin kaytosta ehkaisyna

    Nyt on alkanut tulla sellaisia asiakkaita, joiden asiat ovat liiankin hyvin lapsensaannin kannalta. He ajattelevat, että eivät halua, eivät jaksa, vauva pilaa elämän, sanoo lääketieteen ja kirurgian tohtori Anneli Kivijärvi, joka työskentelee vastaavana lääkärinä sekä ehkäisy- että äitiysneuvolassa Turussa.


   • Pro Punishment
    sanoo hän kirjoitti:

    http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/206992/Ehkaisyneuvolat huolissaan abortin kaytosta ehkaisyna

    Nyt on alkanut tulla sellaisia asiakkaita, joiden asiat ovat liiankin hyvin lapsensaannin kannalta. He ajattelevat, että eivät halua, eivät jaksa, vauva pilaa elämän, sanoo lääketieteen ja kirurgian tohtori Anneli Kivijärvi, joka työskentelee vastaavana lääkärinä sekä ehkäisy- että äitiysneuvolassa Turussa.

    Niinpä, tässä tuli todiste siitä, että Suomessa saa kuka tahansa abortin halutessaan, silläkin perusteella että lapsi pilaisi elämän. "Eivät halua", eivät jaksa".


   • aborteeraaja
    Läpändeerust kirjoitti:

    ""Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? """

    Laki se toimii kui junan vessa nytkin. Onhan se laki nytkin käytännössä vapaa, kun abortin saa aina kun vaan raskaus on epäsopiva. Meil turus käy syyksi ainakin etelänmatka, uus talo joka on vaarassa sotkeutua tai jotain, koiraharrastus. Tästä oli lehdessä. Jos ei sitä etelänmatkaa ole niin pikapikaa varaamaan sitä ja koiranpentua. Yksi kaveri sanoi ettei halua lopettaa bilettämistä niin sai silläkin, kun sanoi että juo nii pal että tulee fas lapsi. Lääkäri kirjotti välittömästi lähetteen.

    Musta ainakin henkilö joka etelänmatkan takia hankkii abortin, tekee ihan oikein. Sellainen henkilö ei todellakaan ole vanhemmaksi sopiva. Lapsi pääsee vähemmällä näin...


   • kerronpa minäkin
    Pro Punishment kirjoitti:

    Niinpä, tässä tuli todiste siitä, että Suomessa saa kuka tahansa abortin halutessaan, silläkin perusteella että lapsi pilaisi elämän. "Eivät halua", eivät jaksa".

    "Niinpä, tässä tuli todiste siitä, että Suomessa saa kuka tahansa abortin halutessaan, silläkin perusteella ettää lapsi pilaisi elämän. "Eivät halua", "eivät jaksa"."

    Niin ja minun mielestäni on parempi tehdä se abortti kuin tappaa jo syntynyt ihminen ja sitten istua linnassa.


   • räkytys vaan käy kirjoitti:

    " tilanne on mitä parhain aborttioikeudenpuolustajien kannalta"

    On se kumma miten se "tyytyväisyys" täällä aina vaan kukoistaa....:) Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? Haaveeks taitaa jäädä, viimeaikojen muutossuuntausten perusteellakin... Ja kannattaa muistaa että barbaariset, heikoimpien ihmisoikeuksia raiskaavat hirmuvaltalait ei kestä ikuisesti. Juhlikaa ja hekumoikaa kiihkoonne vaan, vielä kun voitte...

    "On se kumma miten se "tyytyväisyys" täällä aina vaan kukoistaa....:) Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? Haaveeks taitaa jäädä, viimeaikojen muutossuuntausten perusteellakin..."

    Mikähän "muutossuuntaus" mahtaa olla kyseessä?

    Ei aborttilaista juuri mitään valittamista täällä ole näkynytkään. Vain vastustajat siitä valittaa. Jos laki toimisi epäoikeudenmukaisesti, niin varmasti siitä olisi noussut haloo.

    Koska abortti on käytännössä vapaa nytkin sinne 12 viikolle, ja senkin jälkeen sen saa Valvirasta 99% varmuudella niin ainut järjellinen muutos olisi tekopyhän pykälän eli syyn etsimisen poistaminen, kun ei lääkäri mitään syytä etsi, vaan kirjoittaa sinne potilaan ilmoittaman syyn, joka voi olla mikä tahansa hyväksyttävä minkä potilas keksii.

    Muuten yksi hyväksyttävä syy on saada abortti 12 rv jälkeen siinä tapauksessa, että lääkäri on kieltäytynyt lähetteestä. Lääkäri ei siis voi estää aborttia mitenkään edes arvoihinsa vedoten. Yksikkö saa huomautuksen virkavelvollisuuden rikkomisesta ja potilasturvallisuuden vaarantamisesta koska laki turvaa abortin naiselle kiireellisenä. Laki on niin selkeästi naisen puolella.


   • kerroppa_

    millon viimeks on yritetty lepsuunnuttaa lakia entisestään? Ja millonka kiristää (no sitähän tapahtuu vähän väliä.. ja siitä ON jatkuva haloo menossa, miltä sinä tietysti haluat ummistaa silmäs)..

    "Vain vastustajat siitä valittaa. "

    Pidä vaan ne laput silmillä :D raivoisa räksytys täällä vaan sunkin sakiltas näkyy jatkuvasti käyvän.

    "ainut järjellinen muutos olisi tekopyhän pykälän eli syyn etsimisen poistaminen,"

    Juuri näin, eli kaikkien nykyaikana turhien "sossusyy"-verukkeiden poisto saatavuuslistalta ettei tartte mennä edes kärttään mitään ilman selkeetä fysikaalista terveyssyytä.

    "kirjoittaa sinne potilaan ilmoittaman syyn, joka voi olla mikä tahansa hyväksyttävä minkä potilas keksii."

    Juuri näinhän sinäkin haaveilet, ja siihen unelmointiis joudut tyytymään :)

    "Lääkäri ei siis voi estää aborttia mitenkään edes arvoihinsa vedoten."

    Ja tämä on sunkin mielestä oikein, lääkärit on hirvittävien rangaistusten uhalla pakotettu pyöveleiks, tappamaan pikku potilaita... no onhan sentään se 1% joiden ruikutukset ei vaan oo menny läpi valvirassakaan ja lapsi on saanu pitää elämänsä.


   • kerroppa_ kirjoitti:

    millon viimeks on yritetty lepsuunnuttaa lakia entisestään? Ja millonka kiristää (no sitähän tapahtuu vähän väliä.. ja siitä ON jatkuva haloo menossa, miltä sinä tietysti haluat ummistaa silmäs)..

    "Vain vastustajat siitä valittaa. "

    Pidä vaan ne laput silmillä :D raivoisa räksytys täällä vaan sunkin sakiltas näkyy jatkuvasti käyvän.

    "ainut järjellinen muutos olisi tekopyhän pykälän eli syyn etsimisen poistaminen,"

    Juuri näin, eli kaikkien nykyaikana turhien "sossusyy"-verukkeiden poisto saatavuuslistalta ettei tartte mennä edes kärttään mitään ilman selkeetä fysikaalista terveyssyytä.

    "kirjoittaa sinne potilaan ilmoittaman syyn, joka voi olla mikä tahansa hyväksyttävä minkä potilas keksii."

    Juuri näinhän sinäkin haaveilet, ja siihen unelmointiis joudut tyytymään :)

    "Lääkäri ei siis voi estää aborttia mitenkään edes arvoihinsa vedoten."

    Ja tämä on sunkin mielestä oikein, lääkärit on hirvittävien rangaistusten uhalla pakotettu pyöveleiks, tappamaan pikku potilaita... no onhan sentään se 1% joiden ruikutukset ei vaan oo menny läpi valvirassakaan ja lapsi on saanu pitää elämänsä.

    "Juuri näinhän sinäkin haaveilet, ja siihen unelmointiis joudut tyytymään :)"

    Näyttäähän se nyt siltä että se unelma muuttuu ihan todeksikin, kun kansalaisaloite tulee saamaan eduskunnan enemmistön juurikin tuossa kohdassa, mistä on ollut täällä puhekin eli syiden keksimisen kuollut pykälä lähtee pois.


   • Anonyymi
    Näil mennään hei kirjoitti:

    "Juu ihan varmaan tuliskin sellasena kun sinä sen haluat käsittää :D senkun unelmoit vaan... "

    Nythän tilanne on se, mitä pro choice haluaakin. Eihän sitä siis tarvita suomessa, kun tilanne on mitä parhain aborttioikeudenpuolustajien kannalta.Jos et niinku ole huomannut? Eli se unelmien tilanne. Ei tarvi siis elää kuvitelmissa, kuten abortin vastustajat joutuu.

    tehän unelmoitte vaan siitä aborttilain kumoutumisesta. haaveeksi taitaa jäädä. haaveilkaa vielä toiset 43 vuotta. Silloin on keksitty jo niin hyvät ehkäisyt ettei abortteja tarvikaan. sitä ennen näillä mennään.

    Nythän meillä onkin se pro choice siinä kansalaisaloitteessa. 🤗


   • Anonyymi
    räkytys vaan käy kirjoitti:

    " tilanne on mitä parhain aborttioikeudenpuolustajien kannalta"

    On se kumma miten se "tyytyväisyys" täällä aina vaan kukoistaa....:) Ei mitään valittamista, vai..? Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? Haaveeks taitaa jäädä, viimeaikojen muutossuuntausten perusteellakin... Ja kannattaa muistaa että barbaariset, heikoimpien ihmisoikeuksia raiskaavat hirmuvaltalait ei kestä ikuisesti. Juhlikaa ja hekumoikaa kiihkoonne vaan, vielä kun voitte...

    "Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? Haaveeks taitaa jäädä, viimeaikojen muutossuuntausten perusteellakin

    Eihän se nyt haaveeksi taida jäädä... Muutossuuntausten perusteella justiinsa. ☺️


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Joudutaanko ehkä sittenkin vaan unelmoimaan siitä täysvapaan lepsulain mukavuushinkuabortista? Haaveeks taitaa jäädä, viimeaikojen muutossuuntausten perusteellakin

    Eihän se nyt haaveeksi taida jäädä... Muutossuuntausten perusteella justiinsa. ☺️

    Tuudittaudu siihen vaan että ihmsioikeuksien vastainen sortolakisi on ikuinen. :D


  • kiperä paljastus

   Kyseessä on siis jonkun yksittäisen pro-choice -kiihkon paskablogi ;DDD

  • vastustan!!!!

   Vastustan ehkäisyä jyrkästi sillä se on mukavuusseksiä eli murha.

   Seksi ilman lissääntymistä = Parisuhteen tuho.
   Mitä virkaa olisi parisuhteella jonka hedelmät heitetään viemäriin, kortsuun, lakanalle, keittiön pöydälle, höyläpenkille, kokoushuoneen pöydän alle? Miksi sellaista pelkkään mukavuuteen sijoittuvaa suhdettajatkaisi? Kuka normaali ihminen haluaa muuta kuin pelkkää epämukavuutta. Onko parisuhde ja Eettisen mukavuusseksitoimikunnan vastainen paneminen bisnestä vain piparin ja biletyksen hankkimista varten, jota harrastetaan luvattoman ja kavalan seksin kustannuksella?

   Olen tekemässä uuden kansalaisaloitteen, jossa vaadin että mukavuusseksistä on langetettava sen vakavuuden perusteella oikeudenmukainen rangaistus eli kuolemantuomio. Mukavuusseksi varsinkin kondomin ja ehkäisyn kanssa suoritettuna aiheuttaa monenlaisia sairauksia, kuten HIV:ta, punatautia, aivokuumetta, malariaa, isorokkoa, maksakirroosia sekä kynsisientä. Kaikkein pahin seuraamus on kuitenkin se, että nainen saattaa unohtaa siittämisen eli seksin ainoan sallitun tarkoituksen ja erheellisesti nauttii seksistä ja jopa kavalalla tavalla houkuttelee siihen viattoman miehenkin ettei mies voi elää normaalia ja hyvää miehen elämää.

   Lisäksi seksin kieltäminen kokonaan joiltakin kansanosilta on seuraavana aloitteena, koska seksi on turhaa suurimmalle osalle ihmiskunnasta. Näitä kansanosia ovat sinkut, koulutetut naiset, työssäkäyvät naiset ja naiset, jotka on tavattu harjoittavan ehkäisyä. Myöskin alle 18-vuotiaat että yli 18-vuotiaat naiset voidaan vapauttaa seksinharrastamisen vaivoista ja vaarallisuudesta pelkkään lisääntymisen ja siitoksen onneen. Jos nainen kieltäytyy siittämisestä eli seminaatiosta, täytyy naisten maksaa minulle siitä korvauksia.

   Olenkin tehnyt lisäksi kansalaisaloitteen ehkäisyn kieltämiseksi naisilta, ja erikseen vielä 18-vuotiailta naisilta. Erillisen aloitteen olen tehnyt myös 20-vuotiaista, sekä 35 vuotiaiden naisten ehkäisyn kieltämiseksi. Olen myös käynyt pistelemässä kauppojen kondomipakkauksiin reikiä. Lisäksi olen tehnyt aloitteen myös 21-vuotiaiden naisten ehkäisyn kieltämiseksi. Olen myös suunnitellut tekeväni aloitteen, missä ehkäisy kielletään myös 26-vuotiailta naisilta. Lisäksi seksi on välttämätöntä kieltää myös korkeakoulutetuilta ja kaikilta muilta kuin peruskoulunkäyneiltä merkanteilta.

   • sosiologi

    Ihan oikeasti, tässä kerrotaan että katolisen kirkon opetuksissa "mukavuusseksi" ja ehkäisy on oikeasti moraalittomana kielletty!! Ja mukavuusseksi on luonnotonta myös avioliitossa.

    http://www.catechism.cc/articles/QA.htm

    Tässä kerrotaan, mikä on moraalisesti oikeanlaista seksiä. Moraalitonta seksiä on suuseksi, anaaliseksi ja ns. käsityöt itselle tai toiselle. Ainoa oikea ja moraalinen seksin muoto katolisen kirkon opetuksissa on siis vaginaalinen penetraatio!! Mies ei siis saa laueta mihinkään muualle kuin vaginaan, tai se on "luonnotonta" :-0 Sukupuolielimiä ei saa koskettaa käsin, jos ei tarkoituksena ole uuden elämän luominen, "procreative" seksi.

    Ristiriitaisesti (kuinkas ollakaan) samassa kirjoituksessa todetaan, että samanlainen, procretive- seksi on kuitenkin hyväksyttävää raskauden aikana tai vaikkei pari olisi enää lisääntymisiässä, on sairas tai vammainen tai ei voi muuten lisääntyä. Siis tässä tapauksessa, että yhdyntä ei johda lisääntymiseen em syistä , on silti vain vaginaalinen penetraatio sallittu seksin muoto.

    Nämä ihmiset on oikeasti tosissaan, hyvä ihme sentään.

    Nautinto näyttää olevan katolisessa seksissä jokin seksistä irrotettu moraaliton osa, jos se ei liity lisääntymiseen. Suuri probleema kirkolle on selittää Jumalan luomistyötä katolisen kirkon oppeihin sopivasi, koska nainen voi saada orgasmin ilman penetraatiotakin. Penis on pelkässä suvunjatkamisessa välttämätön, mutta klitoriksella ei muuta funktiota kuin nautinto. Yhtään siementä ei mene hukkaan.


   • Anonyymi

    Hahhahhaa!!! 🤣🤣😂🤣😂🤣 Siitoksen onni. Miksi jotkut vastustaa aborttia JA EHKÄISYÄ.


   • Anonyymi

    Hehhehhhhee. 🤣😆🤣

    Tämä oli naseva kannanotto. Noinhan ne abortit estyy, vai??


   • Anonyymi
    sosiologi kirjoitti:

    Ihan oikeasti, tässä kerrotaan että katolisen kirkon opetuksissa "mukavuusseksi" ja ehkäisy on oikeasti moraalittomana kielletty!! Ja mukavuusseksi on luonnotonta myös avioliitossa.

    http://www.catechism.cc/articles/QA.htm

    Tässä kerrotaan, mikä on moraalisesti oikeanlaista seksiä. Moraalitonta seksiä on suuseksi, anaaliseksi ja ns. käsityöt itselle tai toiselle. Ainoa oikea ja moraalinen seksin muoto katolisen kirkon opetuksissa on siis vaginaalinen penetraatio!! Mies ei siis saa laueta mihinkään muualle kuin vaginaan, tai se on "luonnotonta" :-0 Sukupuolielimiä ei saa koskettaa käsin, jos ei tarkoituksena ole uuden elämän luominen, "procreative" seksi.

    Ristiriitaisesti (kuinkas ollakaan) samassa kirjoituksessa todetaan, että samanlainen, procretive- seksi on kuitenkin hyväksyttävää raskauden aikana tai vaikkei pari olisi enää lisääntymisiässä, on sairas tai vammainen tai ei voi muuten lisääntyä. Siis tässä tapauksessa, että yhdyntä ei johda lisääntymiseen em syistä , on silti vain vaginaalinen penetraatio sallittu seksin muoto.

    Nämä ihmiset on oikeasti tosissaan, hyvä ihme sentään.

    Nautinto näyttää olevan katolisessa seksissä jokin seksistä irrotettu moraaliton osa, jos se ei liity lisääntymiseen. Suuri probleema kirkolle on selittää Jumalan luomistyötä katolisen kirkon oppeihin sopivasi, koska nainen voi saada orgasmin ilman penetraatiotakin. Penis on pelkässä suvunjatkamisessa välttämätön, mutta klitoriksella ei muuta funktiota kuin nautinto. Yhtään siementä ei mene hukkaan.

    No hyi kamala. Ei saa koskea edes toisen sukuelimiin??? Pitääköhän niiden tehdä lakanaan reikä jonka kautta panee. Jos ei olis tota linkkiä ja koko juttua tuolla niin en uskoisi tota!!! 😳😳😳😳


  • sosiologi

   Yhdysvaltojen abortinvastustusasiat saa tosiaan aivan erilaiset mittasuhteet ja ulottuvuudet kuin missään muualla, meillä varsinkaan. Eipä ole yllätys, että ne Yhdysvaltojen osavaltiot, missä on tiukimmat aborttilait, on myöskin kaikkein vähiten panostettu huono-osaisten lasten tukemiseen, adoptiopalveluihin ja koulutukseen. Samoin naisten terveydenhuolto on ajettu alas.

   http://www.commondreams.org/views/2012/03/15/pro-life-or-just-pro-sperm

   http://prolifeaction.org/hotline/

   Kyllä samaan vastustettaiven asioiden nippuun on laitettu abortin lisäksi muitakin asioita:

   "The Pro-Life Action League was founded to save babies from abortion — and sometimes that mission intersects with other social issues. Right now is just such a time."

   Muita vastustettavia asioita ehkäisy, homoseksuaalisuus, homojen avioliitto ja seksi ilman avioliittoa sekä pehmoeroottinen kirjasarja "Fifty Shades of Grey". :)

   Kyseisiä kirjoja suosivat ja lukevat naiset ovat tämän mukaan itsekkäitä ja välinpitämättömiä, koska haluavat näin kuvottavalla tavalla maustaa seksielämäänsä (miehistä ei mainita mitään, joten miesten yritys maustaa seksielämäänsä ei uhkaa ketään? ). Samaan hengenvetoon väitetään pokkana, että Planned Parenthood suosittelee alaikäisille tytöille BDSM -kokemuksia (eli sidonta- ja sm-leikkejä). :))) Todisteet kuitenkin puuttuvat, vaikka suositteluvideoita mainitaan nähdyn.

   Ai että. :)

  • Minipilleri

   Olen pitäny aina itseäni abortin vastustajana. Siis ennen olin. Kun tuli ikää enemmän ja elämän kokemusta ja oma lapsi olen muuttanut mielipidettä aika paljon. Elämä on ollut tosi vaikeaa välillä joten olen ymmärtänyt että joillakin on vielä vaikeampaa kuin mulla eikä kaikki voi selvitä lapsen kanssa kun ei itsekään meinaa selvitä kun on työttömyyttä ja epävarmuutta niin paljon. Kaikkein hulluinta on se ettei ehkäisyäkään saisi käyttää eikä sitten aborttia tehdä jos vahinko käy ehkäisystä huolimatta. Mies vaatii seksiä vaikkei aina itse haluaisikaan eikä jaksaiskaan tai pidetään pihtarina.

  • Hallootahalloo

   Minustakaan abortti ei ole läheskään niin vaarallinen kuin mitä abortinvadtustajat on. Fanaattisuus ei palvele asiaa koskaan vaan riehuminen kostautuu. Jotain muuta aina takana löytyy.

  • sukkoummikolle

   "abortti ei ole läheskään niin vaarallinen kuin mitä abortinvadtustajat on."

   Ota aivonrippees käteen ja mieti kumpi noista on se joka tappaa...

   "Fanaattisuus ei palvele asiaa koskaan vaan riehuminen kostautuu. "

   Miksi sinä sitten vauhkoot täällä ympäriinsä murhien puolesta? Mitä sulla siellä on takana, vai voimmeko arvata..?

  • SeptimusPons

   Sama epärehellinen kaava toistuu on sitten kyseessä "aito-avioliitto" tai abortin vastustus. Kehitellään pseudotieteellisiä perusteluja, kun se todellinen tausta eli jeesukset, jumalat ja muut mielikuvitushahmot herättävät ajattelevissa ihmisissä lähinnä naurunpyrskähdyksiä.

   • avoliitossa

    Mikähän ihme se aito avioliittokin on? Miten kukaan valvoo nytkään avioliiton aitoutta, että se täyttää jotkut aitouden määritykset? Ei silti että asia mua koskisi mutta minkä aitouden perään nää oikein haahuilee.


   • suvakkienepärehellisyys

    samanlaisia valheita ja vääristelyjä suosijafanaatikot tarvii "naisen oikeus" (lapsen murhaamiseen) -propagandaa meuhkatessaan kuin homoliittolaiset vähemmistönsä höpöhöpö-alotteen läpimenoon ja eduskunnan lampaiden aivopesuun. Kummassakaan ei edelleenkään kansan enemmistöltä ole kysytty mitään, ja arvattavissa on kyllä miksei ;)


   • salaliittohan-tämä
    suvakkienepärehellisyys kirjoitti:

    samanlaisia valheita ja vääristelyjä suosijafanaatikot tarvii "naisen oikeus" (lapsen murhaamiseen) -propagandaa meuhkatessaan kuin homoliittolaiset vähemmistönsä höpöhöpö-alotteen läpimenoon ja eduskunnan lampaiden aivopesuun. Kummassakaan ei edelleenkään kansan enemmistöltä ole kysytty mitään, ja arvattavissa on kyllä miksei ;)

    "Kummassakaan ei edelleenkään kansan enemmistöltä ole kysytty mitään"

    Eikö sitä ole kysytty nimen omaan niissä aloitteissa, kuten omantunnonvapaus -aloite? Tosin se ei edusta kansan enemmistöä, vaan pelkästään 60 000 henkilöä joista suurin osa ei edes tiedä mihin on nimensä pistänyt. Kun Sari Tanus on harhauttanut ihmisiä mainostamalla aloitettaan "oikeudella työhön ja opiskeluihin" Miksei Sari Tanus kertonut, että hänen aloitteensa tarkoittaa myös sitä, että se ensiksikin vaarantaa potilasturvallisuuden ja toiseksi asettaa työntekijät eriarvoiseen asemaan, kun osalla on oikeus kieltäytyä työtehtävistä, ja kaataa omat työt toisten niskaan.

    Mitä järkeä vegaanin on mennä lihakauppaan töihin, ja sitten ilmoittaa ettei aio myydä lihaa, koska se sotii hänen vakaumustaan vastaan? Kai on aivan selvää, että hän haluaa, että lihan myynti vaikeutuu hänen pystyessään kontrolloimaan asiaa ja vielä mahdollisen lain suojaamana. Vegaanin tarkoitushan on, että lihansyönti loppuisi. Jos vegaanilla ei olisi mitään tällaista tarkoitusta yrittää muuttaa toisten käyttäytymistä, hän pysyisi kaukana lihakaupoista.

    Sari Tanus haluaa määritellä asian vääristä lähtökohdista eli lääkärin vakaumuksesta vs. potilaan turvallisuus ja oikeudet. Lääkäri on olemassa potilasta varten, eikä potilas lääkäriä. Vaikka Sari Tanus saakin valita potilaansa yksityisklinikallaan, niin on potilasturvallisuuden vaarantamista, että kaikki muutkin lääkärit saavat tehdä niin. Lääkärihän voi yhtäkkiä päättää uskonnollisen vakaumuksensa olevan se, että sikiö on tärkeämpi kuin nainen, joten hänen terveyskäsityksensä mukaan nainen ei tarvitse hoitoa vaan sikiö.


   • oletkotosiaannoinpihalla

    Miten muutaman 10 tuhannen kirjottama alote osottas miljoonien mielipidettä??

    "vaan pelkästään 60 000 henkilöä joista suurin osa ei edes tiedä mihin on nimensä pistänyt."

    Ja homoliittoalotteessako tiedettiin? :D Vouhkattiin valheellisesti vääristellen jostain "tasa-arvosta" vaikka todellisuudessa mitään ongelmaa ei ilman homoliittojakaan ois.

    "Mitä järkeä vegaanin on mennä lihakauppaan töihin, ja sitten ilmoittaa ettei aio myydä lihaa, koska se sotii hänen vakaumustaan vastaan?"

    Koita tajuta nyt että gynekologeja tarkitaan paljo muuhunkin kun tappamaan pieniä potilaita joidenkin itsekkäiden lelliakkojen mieliks.

    "on potilasturvallisuuden vaarantamista, että kaikki muutkin lääkärit saavat tehdä niin."

    Höpö höpö taas tota väärstelyä. Kukaan ei vaarannu yhtään mitenkään kun ne hengenvaara-syyt ei edelleenkään vaan kuulu niihin mistä vois kieltäytyä.

    "sikiö on tärkeämpi kuin nainen,"

    Tietysti lapsen henki on tärkeempi kun jonkun mukavuudenhalusen pumpuliprinsessan omanapaset hinkuamiset. Sehän nyt on kaikille normaali ihmisille selvää ilman mitään uskontojakin. Laki vaan pakottaa jotkut siihen likaseen hommaan, eikä sille toistaseks mitään oo voitu. Mitä ihmeen "hoitoa" terve nainen tarvis luonnolliseen tilaan?


  • Ihan kiva että nämä vanhat tekstit kiinnostaa, sillä asiat on edelleen ajankohtaisia.

   "Tietysti lapsen henki on tärkeempi kun jonkun mukavuudenhalusen pumpuliprinsessan omanapaset hinkuamiset. "

   Tällainen arvomaailma on juuri naisille hengenvaarallinen. Jos naiseen suhtautuu noin väheksyvästi ja halveksivasti kuin sinä, niin on täysin varmaa että naisten terveydenhoito on väärissä käsissä.

   • sossupaatintekopyhyys

    "Tällainen arvomaailma on juuri naisille hengenvaarallinen."

    Senku mietit nyt vaan, jos sokealta vihaltas kykenet, kumpi siinä tilanteessa onkaan ainoana todellisessa HENGENVAARASSA... se itsekäs ämmä joka hinkuaa mukavuusmurhata, vaiko suojaton, puolustuskyvytön lapsi?!!
    Kerro myös millä tavoin se on murhanhimoselle (ilman mitään terveyssyytä) hengenvaarallista jos ei saakaan tappaa?
    Jos lapseen suhtautuu noin väheksyvästi ja halveksivasti kuin sinä, niin on täysin varmaa että lasten terveydenhoito on väärissä käsissä.


   • rauhallinenabortintehnyt
    sossupaatintekopyhyys kirjoitti:

    "Tällainen arvomaailma on juuri naisille hengenvaarallinen."

    Senku mietit nyt vaan, jos sokealta vihaltas kykenet, kumpi siinä tilanteessa onkaan ainoana todellisessa HENGENVAARASSA... se itsekäs ämmä joka hinkuaa mukavuusmurhata, vaiko suojaton, puolustuskyvytön lapsi?!!
    Kerro myös millä tavoin se on murhanhimoselle (ilman mitään terveyssyytä) hengenvaarallista jos ei saakaan tappaa?
    Jos lapseen suhtautuu noin väheksyvästi ja halveksivasti kuin sinä, niin on täysin varmaa että lasten terveydenhoito on väärissä käsissä.

    Oletko mittauttanut verenpainettasi? Tunnut olevan koko ajan suuren kiihtymyksen vallassa, sekin on hyvin vaarallista terveydelle. Vaarallisempaa kuin abortti.
    Ei alkio ole lapsi, sen tajuaa jokainen järjissään oleva.


   • sossupaatintekopyhyys kirjoitti:

    "Tällainen arvomaailma on juuri naisille hengenvaarallinen."

    Senku mietit nyt vaan, jos sokealta vihaltas kykenet, kumpi siinä tilanteessa onkaan ainoana todellisessa HENGENVAARASSA... se itsekäs ämmä joka hinkuaa mukavuusmurhata, vaiko suojaton, puolustuskyvytön lapsi?!!
    Kerro myös millä tavoin se on murhanhimoselle (ilman mitään terveyssyytä) hengenvaarallista jos ei saakaan tappaa?
    Jos lapseen suhtautuu noin väheksyvästi ja halveksivasti kuin sinä, niin on täysin varmaa että lasten terveydenhoito on väärissä käsissä.

    Mitä ihmettä solkkaat??? :D En ole terveydenhoitoalalla enkä hoida potilaita. Jos olisin, hoitaisin potilaita siten kuin laki määrää. Fuduthan siitä saisi, jos ei hoitaisi.

    Tanushan on hakenut lääkäreille ja hoitajille oikeutta kieltäytyä hoitamasta naisia ja myöskin lapsia, jos alaikäinen tarvitsee abortin tai lapsi on raiskattu. Tässähän se lapsenkin henki ja terveys on täysin toissijainen tämän omantunnonvapauden kanssa.


   • mutumututraumaiitalle

    "Vaarallisempaa kuin abortti. "

    Niinkö? Ja todisteet löytyy? :)
    Eiköhän se verenpaine siellä oo koholla ja otsasuonet pullottaa hikikarpaloiden seassa räjähdyspisteessä niiden ikävien tosiasioiden kans.. kuten että alkiokin on syntymätön lapsi eikä sun tai muidenkaan veriteoistaan syyllisyystraumatisoituneiden säälittävillä valhejankkakiistoilla muuks muutu. Johan sen tajuaa kuka tahansa järjissään oleva, eli lapsia sunkaltasilta murhamantoilta suojeleva.

    "Mitä ihmettä solkkaat??? :D En ole terveydenhoitoalalla enkä hoida potilaita."

    Taasko se kalisi sinne omaan nilkkaas? Minäkö sitten olen?? :DD

    "Tässähän se lapsenkin henki ja terveys on täysin toissijainen"

    Valehtelet taas naurettavia kärjistelyjäs kuten tapanas on etkä muutakaan voi. Alaikäsyys kun ei automaattisesti aiheuta raskaudessa hengenvaaraa, vaikka kuinka toivoisit.


   • etitsehuomaa
    mutumututraumaiitalle kirjoitti:

    "Vaarallisempaa kuin abortti. "

    Niinkö? Ja todisteet löytyy? :)
    Eiköhän se verenpaine siellä oo koholla ja otsasuonet pullottaa hikikarpaloiden seassa räjähdyspisteessä niiden ikävien tosiasioiden kans.. kuten että alkiokin on syntymätön lapsi eikä sun tai muidenkaan veriteoistaan syyllisyystraumatisoituneiden säälittävillä valhejankkakiistoilla muuks muutu. Johan sen tajuaa kuka tahansa järjissään oleva, eli lapsia sunkaltasilta murhamantoilta suojeleva.

    "Mitä ihmettä solkkaat??? :D En ole terveydenhoitoalalla enkä hoida potilaita."

    Taasko se kalisi sinne omaan nilkkaas? Minäkö sitten olen?? :DD

    "Tässähän se lapsenkin henki ja terveys on täysin toissijainen"

    Valehtelet taas naurettavia kärjistelyjäs kuten tapanas on etkä muutakaan voi. Alaikäsyys kun ei automaattisesti aiheuta raskaudessa hengenvaaraa, vaikka kuinka toivoisit.

    Oletko kokeillut rauhoittavia tai mielialalääkkeitä?
    Jos et olisi niin surkuhupaisa olisin huolissani läheisistäsi ja heidän jaksamisestaan, toivonpa totisesti että sinulla ei ole lapsia. Taidat olla yksineläjä, ei tuollaista kukaan normaali ihminen kestäisi. Paitsi saman sukunimen omaava mieshenkilö.


   • adhominem_

    "Mee ottaan lääkkees" on ainoa muka-hauska "argumenttis" johon kykenet ja toistelet pakonomasesti viestistä toiseen :D

    "toivonpa totisesti että sinulla ei ole lapsia."

    Sulla ne ainoatkin taitaa lojua tapettuna siellä viemärissäs.. ja tietenkin pollas noin pahoin sekottaneina ihtiriekkoina kammottavimmissa painajaisissas. Mun lapseni on hengissä ja hyvissä voimissa, ja miehen kans meillä on oikein kivaa yhdessä <3 vaikka se sua yksinäisenä katkerikkona kuinka kipeesti korpeekin.
    Mutta anna sen harhamutupallos pyöriä vaan ja jatka sitä loputonta mellastustas täällä sivupersoonies kera, jos pahaa traumaoloos helpottaa. Toisin kun sulla, mulla ei oo koskaan minkään sortin mt-ongelmia diagnosoitukaan ;) kato kun ei oo tullu hankittua tollasta syyllisyystraumojen alennustilaa sun ja muiden lastenmurhaajien tavoin.


   • Tehkääpäaloite
    adhominem_ kirjoitti:

    "Mee ottaan lääkkees" on ainoa muka-hauska "argumenttis" johon kykenet ja toistelet pakonomasesti viestistä toiseen :D

    "toivonpa totisesti että sinulla ei ole lapsia."

    Sulla ne ainoatkin taitaa lojua tapettuna siellä viemärissäs.. ja tietenkin pollas noin pahoin sekottaneina ihtiriekkoina kammottavimmissa painajaisissas. Mun lapseni on hengissä ja hyvissä voimissa, ja miehen kans meillä on oikein kivaa yhdessä <3 vaikka se sua yksinäisenä katkerikkona kuinka kipeesti korpeekin.
    Mutta anna sen harhamutupallos pyöriä vaan ja jatka sitä loputonta mellastustas täällä sivupersoonies kera, jos pahaa traumaoloos helpottaa. Toisin kun sulla, mulla ei oo koskaan minkään sortin mt-ongelmia diagnosoitukaan ;) kato kun ei oo tullu hankittua tollasta syyllisyystraumojen alennustilaa sun ja muiden lastenmurhaajien tavoin.

    Tulihan se palstan ilopilleri esiin. Päivä olisi tylsä ilman hänen päivän avaustaan.
    Yhdessäkö laaditte kansalaisaloitteita miehesi kanssa? Millainen projekti nyt on työn alla?
    Minulla on kaksi fiksua ja koulutettua lasta joiden kanssa on läheiset välit. Viemärissä ei ole ainuttakaan.


   • montakokertaavielä

    Ymmärrän kyllä että totuus ottaa koville mutta yritä nieleksiä se katkera pala nyt vaan, AINUTTAKAAN KANSALAISALOTETTA EN OLE TEHNYT ENKÄ AINOASSAKAAN OLLU EDES VARAEDUSTAJANA. Että sillee :) mutta jatkahan taas kaikkitoetomeediona niiden yhden ja saman vastustajan harhojes toitotusta.

    "Minulla on kaksi fiksua ja koulutettua lasta joiden kanssa on läheiset välit. Viemärissä ei ole ainuttakaan."

    Miks kenenkään pitäs sunkaan tarinoitas uskoo kun ei mee sunkaan kaalliis mitä suoraa ties monettako kertaa sanotaan?


   • kumpijakampi
    montakokertaavielä kirjoitti:

    Ymmärrän kyllä että totuus ottaa koville mutta yritä nieleksiä se katkera pala nyt vaan, AINUTTAKAAN KANSALAISALOTETTA EN OLE TEHNYT ENKÄ AINOASSAKAAN OLLU EDES VARAEDUSTAJANA. Että sillee :) mutta jatkahan taas kaikkitoetomeediona niiden yhden ja saman vastustajan harhojes toitotusta.

    "Minulla on kaksi fiksua ja koulutettua lasta joiden kanssa on läheiset välit. Viemärissä ei ole ainuttakaan."

    Miks kenenkään pitäs sunkaan tarinoitas uskoo kun ei mee sunkaan kaalliis mitä suoraa ties monettako kertaa sanotaan?

    Ketähän Kemppaisia lienevät :D ;)


   • mutumututraumaiitalle kirjoitti:

    "Vaarallisempaa kuin abortti. "

    Niinkö? Ja todisteet löytyy? :)
    Eiköhän se verenpaine siellä oo koholla ja otsasuonet pullottaa hikikarpaloiden seassa räjähdyspisteessä niiden ikävien tosiasioiden kans.. kuten että alkiokin on syntymätön lapsi eikä sun tai muidenkaan veriteoistaan syyllisyystraumatisoituneiden säälittävillä valhejankkakiistoilla muuks muutu. Johan sen tajuaa kuka tahansa järjissään oleva, eli lapsia sunkaltasilta murhamantoilta suojeleva.

    "Mitä ihmettä solkkaat??? :D En ole terveydenhoitoalalla enkä hoida potilaita."

    Taasko se kalisi sinne omaan nilkkaas? Minäkö sitten olen?? :DD

    "Tässähän se lapsenkin henki ja terveys on täysin toissijainen"

    Valehtelet taas naurettavia kärjistelyjäs kuten tapanas on etkä muutakaan voi. Alaikäsyys kun ei automaattisesti aiheuta raskaudessa hengenvaaraa, vaikka kuinka toivoisit.

    "Vaarallisempaa kuin abortti. "

    Niinkö? Ja todisteet löytyy? :) "

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/12123444/onko-abortti-vaarallinen

    Käypä Hoito ensisijainen lähde.


  • SuomeenkikoTalipanot

   Jaahas,joko se on sitten aika alkaa akkaväen aktivoitua Suomessaki. Kun kummaa puhetta kuuluu että naisilta halutaan viedä äänioikeus ja oikeus valita puolisonsa. Joku seniili ukkokööri on ilmeisesti jo ilmoittanut että aikoo tästä lähtien myöntää naisille naimaluvat. Naiset niinku vapautetaan ikävistä ihmissuhdepohdiskelusta ja mukavuusseksin harrastamisesta ja kärrätään leirille? Vai mistä nytte on kyse?

   • Rasittunut

    Kyllä semmosesta jotku haaveilee.


  • Uskovainen888

   En minä ainakaan vastusta ehkäisyä enkä sitä että lirputtelette menemään vaikka sormet väsyksiin.
   Vastustan vauvojen murh.aamista.

   • Siittiöhurmaaja

    "Vastustan vauvojen murh.aamista."

    Pyydä miehiä lopettamaan seksi niin sillähän abortitki loppuu. Vauvojen murhista sun kantsis keskustella rikos ja oikeus -osastolla?


   • Reaalimaailmassa
    Siittiöhurmaaja kirjoitti:

    "Vastustan vauvojen murh.aamista."

    Pyydä miehiä lopettamaan seksi niin sillähän abortitki loppuu. Vauvojen murhista sun kantsis keskustella rikos ja oikeus -osastolla?

    Normiälyinen ymmärtää, että siinä on molemmat mukana aktissa. Ei ole meidän tehtävä sanella mitään seksikieltoja. Kantakaa nyt edes pikkuisen vastuuta, kun auliisti jalatkin leviää.

    Vain femakkokanttura siirtää kaiken vastuun miehille. Ethän ole sellainen?


   • GayMatrix
    Reaalimaailmassa kirjoitti:

    Normiälyinen ymmärtää, että siinä on molemmat mukana aktissa. Ei ole meidän tehtävä sanella mitään seksikieltoja. Kantakaa nyt edes pikkuisen vastuuta, kun auliisti jalatkin leviää.

    Vain femakkokanttura siirtää kaiken vastuun miehille. Ethän ole sellainen?

    "Normiälyinen ymmärtää, että siinä on molemmat mukana aktissa. "

    Pakottaako naiset miespolot seksiin? Nyt miehet, kieltäytymään jakamasta joystickiä niin abortteja ei tarvita!Mukavuusseksin harrastaminen pois.


  • Minusta hyvä pointti tuli myös tuolla luterilaisuus-palstalla:

   "Tiukan aborttilain ei ole tarkoitus suojella vain “elämän” pyhyyttä, vaan ennen kaikkea uskonnollisia tunteita. Abortin vastustajasta on loukkaavaa, että tuntemattomat ihmiset tekevät hänen pyhien arvojensa vastaisia valintoja, vaikkei se oikeastaan hänelle kuulu."

   https://yle.fi/uutiset/3-10385511

   hyvä linkki. Omat arvot ja oma oikeassa oleminen saa vain kolauksen, kun joku menee ja toimii kuten parhaaksi tilanteessaan näkee. Kyse ei ole ihmiselämän loukkaamattomuudestakaan, koska abortinvastustajat eivät kaihda loukata naisen ja tytön ihmisarvoa, itseisarvoa. Sitä ei itse asiassa edes ole heidän maailmassaan. Nainen on heille vain kävelevä pilde ja kohtu.

   • Hajoittaja-havaittu

    Ei yllätä sekään, että palstan aktiivisuosija on elämän vihaamisen lisäksi uskon vihaaja.
    Kun on pirulla duunissa, niin on pirulla duunissa.

    Jeesus sanoo:
    Matt.
    12:30 Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.


   • Varokaa-susia

    "abortinvastustajat eivät kaihda loukata naisen ja tytön ihmisarvoa, itseisarvoa. Sitä ei itse asiassa edes ole heidän maailmassaan. Nainen on heille vain kävelevä pilde ja kohtu."

    Feministi mutuilee. Taas tätä vahvaa kokemista. Faktaa ei kyllä tästä ole. Pitää kääntää kaikki asiat päälaelleen, jotta joku, vielä itsensä turmelematon nuori tyttö hairahtuisi luulemaan, että suosijafanaatikko välittäisi pätkääkään tytön ihmissarvosta tai itseisarvosta.
    Suosija on juuri se susi lammasten vaatteissa joka on sinulta nuori tyttö, viemässä mahdollisuuden saavuttaa jotakin kaunista elämässäsi. Varokaa näitä puheammattilaisia! He tienaavat sinun eksyttämiselläsi!


   • DomPerignon-34
    Hajoittaja-havaittu kirjoitti:

    Ei yllätä sekään, että palstan aktiivisuosija on elämän vihaamisen lisäksi uskon vihaaja.
    Kun on pirulla duunissa, niin on pirulla duunissa.

    Jeesus sanoo:
    Matt.
    12:30 Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.

    Jeesuxet voi jättää satutuntien viihdykkeeksi. 😊


   • Hajoittaja-havaittu kirjoitti:

    Ei yllätä sekään, että palstan aktiivisuosija on elämän vihaamisen lisäksi uskon vihaaja.
    Kun on pirulla duunissa, niin on pirulla duunissa.

    Jeesus sanoo:
    Matt.
    12:30 Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.

    "Jeesus sanoo:"

    Jeesus keppihevosena Vol 244343438.

    Minusta vuosituhannen paras sananalasku on: Ennen Jeesus ratsasti aasilla, nyt aasit ratsastavat Jeesuksella.


   • Varokaa-susia kirjoitti:

    "abortinvastustajat eivät kaihda loukata naisen ja tytön ihmisarvoa, itseisarvoa. Sitä ei itse asiassa edes ole heidän maailmassaan. Nainen on heille vain kävelevä pilde ja kohtu."

    Feministi mutuilee. Taas tätä vahvaa kokemista. Faktaa ei kyllä tästä ole. Pitää kääntää kaikki asiat päälaelleen, jotta joku, vielä itsensä turmelematon nuori tyttö hairahtuisi luulemaan, että suosijafanaatikko välittäisi pätkääkään tytön ihmissarvosta tai itseisarvosta.
    Suosija on juuri se susi lammasten vaatteissa joka on sinulta nuori tyttö, viemässä mahdollisuuden saavuttaa jotakin kaunista elämässäsi. Varokaa näitä puheammattilaisia! He tienaavat sinun eksyttämiselläsi!

    "Feministi mutuilee. Taas tätä vahvaa kokemista. Faktaa ei kyllä tästä ole. "

    Juurikin vahvaa kokemista syrjäyttämisestä vuosituhansien ajan. Kun katselee tätä maailmaa, missä tyttöjä silvotaan, myydään lapsina seksileluiksi elähtäneille miehille ja heitä raiskataan ja häväistään niin on kyllä omituista, että joku on onnistunut sulkemaan tältä kohtelulta täysin silmänsä väittämällä ettei faktaa ole. Feminismiä tarvitaan, koska meillä jokaisella on äiti, monella äidillä tyttäriä, miehillä vaimo tai elämänkumppani, tyttöystävä ja rakastettu joiden oikeuksia jotkut on valmiita jatkuvasti kyseenalaistamaan.


  • koskeesuakin

   "Omat arvot ja oma oikeassa oleminen saa vain kolauksen, kun joku menee ja toimii kuten parhaaksi tilanteessaan näkee."

   Näinkö suosijafanaatikolla?

   Kyse ei ole ihmiselämän loukkaamattomuudestakaan, koska abortinsuosijat eivät kaihda loukata lapsen ihmisarvoa, itseisarvoa. Sitä ei itse asiassa edes ole heidän maailmassaan. Lapsi on heille vain vihatt.ava elämän pilaava rasite ja ilje.ttävä mukavuuksia haittaava loinen.

   • Zege

    "Lapsi on heille vain vihatt.ava elämän pilaava rasite"
    kannaattako semmosen sitten hankkia lapsia ees vahingossa? Eikö aborti ole hyvä niin ei elämät pilaannu?


   • Alkeetkin-hukassa-tuolla
    Zege kirjoitti:

    "Lapsi on heille vain vihatt.ava elämän pilaava rasite"
    kannaattako semmosen sitten hankkia lapsia ees vahingossa? Eikö aborti ole hyvä niin ei elämät pilaannu?

    Et sitten erota abortinsuosijaa naisesta?


   • mitenon
    Zege kirjoitti:

    "Lapsi on heille vain vihatt.ava elämän pilaava rasite"
    kannaattako semmosen sitten hankkia lapsia ees vahingossa? Eikö aborti ole hyvä niin ei elämät pilaannu?

    Pilaantusko lapsen elämä häntä kauan ja hartaasti odottaneessa adoptiokodissa? Vaiko pilaantuuko se 100% varmasti kohdusta väkiv.alloin kuol.iaaksi rep.imällä?


   • Arvuuttelija
    mitenon kirjoitti:

    Pilaantusko lapsen elämä häntä kauan ja hartaasti odottaneessa adoptiokodissa? Vaiko pilaantuuko se 100% varmasti kohdusta väkiv.alloin kuol.iaaksi rep.imällä?

    Mitäpä elämää se nyt on jos tekee vain muiden elämän sietämättömksi.


   • rasittavatacat
    Arvuuttelija kirjoitti:

    Mitäpä elämää se nyt on jos tekee vain muiden elämän sietämättömksi.

    Senhän taklia muk.avuus abor.dtööreillä ei laatuelämää enää olekaan tiedossa.


   • rasittavatacat kirjoitti:

    Senhän taklia muk.avuus abor.dtööreillä ei laatuelämää enää olekaan tiedossa.

    Minulla on, joten en ole "muk.avuus abor.dtööri" (mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan).


   • suoli247elämä
    JustJust kirjoitti:

    Minulla on, joten en ole "muk.avuus abor.dtööri" (mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan).

    Ei toi sunkaan ihan huippu.laadukkaalta vaikuta.


   • suoli247elämä kirjoitti:

    Ei toi sunkaan ihan huippu.laadukkaalta vaikuta.

    Mitä kuvittelet tietäväsi elämästäni?


  • Korwapuuzti

   Mäkään en ole ymmärtänyt miksi joku haluaa lisätä abortteja? Kun niitten määrä on saatu laskemaan niin joku vastustaa ehkäisyä jolla abortit vähentyy? Siitähän on osoiruksena ne oudot kansalaisaloitteet. Mitkä hienosti toi esille mistä oikeesti kysymys. Oli tarpeeksi fänäätikkö joka ei voinu hillitä pyrkimyksiään.

  • DomPerignon-34

   Tulipa taas mahtavaa uutista....katolilaisten pappien raiskaamat nunnat ja heidän tekemät abortit. Abortit on siis kuitenki sallittu jopa nunnille mut ehkäisy kuolemansynti? Ei tuota ymmärrä.... mitä uskonto naisille tekee??? Altistaa hyväksikäyttöön!

   • Joo, nyt on kyllä katolisilla, erityisesti papeilla, piispoilla ja paavilla vakava selityksen paikka ja uskottavuus on kyllä koetuksella ellei ole mennyt. Uskonto ja sen palvelusten suorittaminen ei suojaa ihmistä pahantekemiseltä, näköjään. Ilmiö on tietysti enemmän tai vähemmmän maailmanlaajuinen, mutta pitää muistaa, että valitettavasti ilmiö ei ole pelkästään uskontojen piirissä tapahtuvaa naisten alistamista. NYT KERRANKIN olen yhtä mieltä parjaamieni feminatsien kanssa, että jotkut miehet ovat sikojakin alhaisempia käyttäytymisessään ja tämä feministiryhmä ja kaikki naiset, mutta myös miehet kyllä saavat minultakin luvan halveksia ja tuomita kyseisten miesten teot. Taputan vain käsiäni aktiivisuudelleen tässä asiassa.
    Ihmisyksilöiden elämän ja itsemääräämisoikeuden kunnioitus on aivan pohjanreikälukemissa ja katolinen kirkko joutuu elämään tuon tosiasian kanssa varmaan pidempään kuin Saksa natsimenneisyytensä kanssa.
    Tämä vain osoittaa sitä, kuinka alhaista on ihmiselämän kunnioitus jo sen alusta asti sekä kunnioitus omaan elämään ja koskemattomuuteen nykyaikana, jolloin tärkeää ei ole ihmisarvon puolustaminen, vaan yksilöiden omien halujen toteuttaminen muiden elämän ja ihmisarvon kustannuksella.


   • HMC
    kunhan_vastaan kirjoitti:

    Joo, nyt on kyllä katolisilla, erityisesti papeilla, piispoilla ja paavilla vakava selityksen paikka ja uskottavuus on kyllä koetuksella ellei ole mennyt. Uskonto ja sen palvelusten suorittaminen ei suojaa ihmistä pahantekemiseltä, näköjään. Ilmiö on tietysti enemmän tai vähemmmän maailmanlaajuinen, mutta pitää muistaa, että valitettavasti ilmiö ei ole pelkästään uskontojen piirissä tapahtuvaa naisten alistamista. NYT KERRANKIN olen yhtä mieltä parjaamieni feminatsien kanssa, että jotkut miehet ovat sikojakin alhaisempia käyttäytymisessään ja tämä feministiryhmä ja kaikki naiset, mutta myös miehet kyllä saavat minultakin luvan halveksia ja tuomita kyseisten miesten teot. Taputan vain käsiäni aktiivisuudelleen tässä asiassa.
    Ihmisyksilöiden elämän ja itsemääräämisoikeuden kunnioitus on aivan pohjanreikälukemissa ja katolinen kirkko joutuu elämään tuon tosiasian kanssa varmaan pidempään kuin Saksa natsimenneisyytensä kanssa.
    Tämä vain osoittaa sitä, kuinka alhaista on ihmiselämän kunnioitus jo sen alusta asti sekä kunnioitus omaan elämään ja koskemattomuuteen nykyaikana, jolloin tärkeää ei ole ihmisarvon puolustaminen, vaan yksilöiden omien halujen toteuttaminen muiden elämän ja ihmisarvon kustannuksella.

    Onko susta naiset jotka puolustaa omia ja toisten naisten oikeuksia "feminatseja"????

    Mikä on oma suhteesi naisiin? Miksi vastustat naisten ihmisyyttä ja ihmisoikeuksia?


   • Anonyymi
    kunhan_vastaan kirjoitti:

    Joo, nyt on kyllä katolisilla, erityisesti papeilla, piispoilla ja paavilla vakava selityksen paikka ja uskottavuus on kyllä koetuksella ellei ole mennyt. Uskonto ja sen palvelusten suorittaminen ei suojaa ihmistä pahantekemiseltä, näköjään. Ilmiö on tietysti enemmän tai vähemmmän maailmanlaajuinen, mutta pitää muistaa, että valitettavasti ilmiö ei ole pelkästään uskontojen piirissä tapahtuvaa naisten alistamista. NYT KERRANKIN olen yhtä mieltä parjaamieni feminatsien kanssa, että jotkut miehet ovat sikojakin alhaisempia käyttäytymisessään ja tämä feministiryhmä ja kaikki naiset, mutta myös miehet kyllä saavat minultakin luvan halveksia ja tuomita kyseisten miesten teot. Taputan vain käsiäni aktiivisuudelleen tässä asiassa.
    Ihmisyksilöiden elämän ja itsemääräämisoikeuden kunnioitus on aivan pohjanreikälukemissa ja katolinen kirkko joutuu elämään tuon tosiasian kanssa varmaan pidempään kuin Saksa natsimenneisyytensä kanssa.
    Tämä vain osoittaa sitä, kuinka alhaista on ihmiselämän kunnioitus jo sen alusta asti sekä kunnioitus omaan elämään ja koskemattomuuteen nykyaikana, jolloin tärkeää ei ole ihmisarvon puolustaminen, vaan yksilöiden omien halujen toteuttaminen muiden elämän ja ihmisarvon kustannuksella.

    "Meillä on ollut tapana nähdä naiset toisen luokan kansalaisina"

    Paavi Fransiscus

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nunnat-joutuneet-tekemaan-abortteja-pappien-siittamille-sikioille-paavin-mukaan-ongelma-on-tiedossa-ja-ehka-jatkuu-tanakin-paivana/7272278#gs.kp64o5


   • Anonyymi

  • Asia on jo ainakin tusina kertaa käsitelty täällä, mutta, huoh, jos nyt vielä yhden kerran.
   Feminatsijoukko on sitä taistelevaa feministisiipeä, joka pyrkii miessukupuolta syyllistämisellä ja halventamalla nostamaan naisten oikeuksia. Eikö jo tuo nimike sen selvästi kerrokin? Ja tässä kohtaa olen tämän äärifeministiryhmän kanssa samaa. Nämä po. miesryhmät kyllä onkin syytä julistaa (lähes) ei-ihmisiksi. Täysin verrattavissa siis natsien julmuuden oikeuteen selittämällä juutalaiset ei-ihmisiksi eikä heitä sen vuoksi tarvinnut kohdella inhimillisesti. Sillähän ei ole mitään tekemistä AIDON tasa-arvon, ihmisoikeuksien ja inhimillisen todellisuuden kanssa. Kuten olen usein ja taas keran kirjaan, että tärkeintä on puolustaa ihmisyksilöiden elämää jo sen alusta, hedelmöityksestä asti , puolustaa yhtäläisiä ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa, ihmisyyttä, sukupuolien välistä tasa-arvoa ja yhteiskunnallisia vaikutusmahdollisuuksia ketään aiheettomasti demonisoimatta.

   • Syyllisyys

    "Feminatsijoukko on sitä taistelevaa feministisiipeä, joka pyrkii miessukupuolta syyllistämisellä ja halventamalla nostamaan naisten oikeuksia."

    Onko susta siis miehet syyttömiä naisten vuosituhantiseen alistamiseen ja vähättelyyn? Kuka naisia alistaa sun mielestä???


   • Syyllisyys

    "AIDON tasa-arvon,"

    Mitä on susta aito tasa arvo??? Selvitäppä asiaa?


   • Syyllisyys kirjoitti:

    "AIDON tasa-arvon,"

    Mitä on susta aito tasa arvo??? Selvitäppä asiaa?

    Tasa-arvolla tarkoitetaan ihmisten samanarvoisuutta eli yhdenvertaista arvoa ja asemaa niin yksilönä kuin yhteiskunnan jäsenenä. Keskeistä on yksilöiden ja yhteiskunnan eri ryhmien, kuten eri vähemmistöjen ja valtaväestön, väliset tasa-arvoiset suhteet. Tasa-arvoon kuuluu kaikkien ihmisten samanarvoisuus riippumatta ihmisen yksilöllisistä tekijöistä kuten kansallisesta alkuperästä, rodusta, väristä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta, kielestä, uskonnosta, poliittisesta mielipiteestä, yhteiskunnallisesta asemasta tai varallisuudesta. Sukupuolten tasa-arvo on myös yksi YK:n ihmisoikeuksien julistuksen tavoitteista. YK-liitto.fi


   • Syyllisyys
    kunhan_vastaan kirjoitti:

    Tasa-arvolla tarkoitetaan ihmisten samanarvoisuutta eli yhdenvertaista arvoa ja asemaa niin yksilönä kuin yhteiskunnan jäsenenä. Keskeistä on yksilöiden ja yhteiskunnan eri ryhmien, kuten eri vähemmistöjen ja valtaväestön, väliset tasa-arvoiset suhteet. Tasa-arvoon kuuluu kaikkien ihmisten samanarvoisuus riippumatta ihmisen yksilöllisistä tekijöistä kuten kansallisesta alkuperästä, rodusta, väristä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta, kielestä, uskonnosta, poliittisesta mielipiteestä, yhteiskunnallisesta asemasta tai varallisuudesta. Sukupuolten tasa-arvo on myös yksi YK:n ihmisoikeuksien julistuksen tavoitteista. YK-liitto.fi

    En kysyny että mitä sillä tarkoitetaan. Vaan että mitä sillä sinä ymmärrät!!


   • TrumanShow
    kunhan_vastaan kirjoitti:

    Tasa-arvolla tarkoitetaan ihmisten samanarvoisuutta eli yhdenvertaista arvoa ja asemaa niin yksilönä kuin yhteiskunnan jäsenenä. Keskeistä on yksilöiden ja yhteiskunnan eri ryhmien, kuten eri vähemmistöjen ja valtaväestön, väliset tasa-arvoiset suhteet. Tasa-arvoon kuuluu kaikkien ihmisten samanarvoisuus riippumatta ihmisen yksilöllisistä tekijöistä kuten kansallisesta alkuperästä, rodusta, väristä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta, kielestä, uskonnosta, poliittisesta mielipiteestä, yhteiskunnallisesta asemasta tai varallisuudesta. Sukupuolten tasa-arvo on myös yksi YK:n ihmisoikeuksien julistuksen tavoitteista. YK-liitto.fi

    Onko ihminen feminatsi jos on abortista eri mieltä kuin sinä?


   • kunhan_vastaan kirjoitti:

    Tasa-arvolla tarkoitetaan ihmisten samanarvoisuutta eli yhdenvertaista arvoa ja asemaa niin yksilönä kuin yhteiskunnan jäsenenä. Keskeistä on yksilöiden ja yhteiskunnan eri ryhmien, kuten eri vähemmistöjen ja valtaväestön, väliset tasa-arvoiset suhteet. Tasa-arvoon kuuluu kaikkien ihmisten samanarvoisuus riippumatta ihmisen yksilöllisistä tekijöistä kuten kansallisesta alkuperästä, rodusta, väristä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta, kielestä, uskonnosta, poliittisesta mielipiteestä, yhteiskunnallisesta asemasta tai varallisuudesta. Sukupuolten tasa-arvo on myös yksi YK:n ihmisoikeuksien julistuksen tavoitteista. YK-liitto.fi

    Äärifeminisit eli radikaalifeministit jakautuvat eri lahkoihin kuten uskonnotkin. Lainasin Wikistä seuraavaa tekstiä, josta selviää paremmin, mitäolen tarkoittanut teksteissäni äärifeminismillä. Jokainen voi sitten tuon luettuaan nähdä tai olla näkemättä noita pirteitä. Tässä otteita lähinnä raskauteen ja äitiyteen ja niiden vastustamiseen sekä miesvihaansa liittyen.
    Radikaalifeministien näkemykset raskaudesta ja äitiydestä vaihtelevat suuresti. Radikaali-liberaalifeministeille naisen rooli lasten tuotannossa so. se että nainen kantaa ja synnyttää lapset, on naisten sorron syy. Heidän mukaansa raskaus ja synnytys on parhaimmillaankin vain siedettävä kokemus, ja äitiyden ja raskauden merkitystä naisen elämässä ylistävät näkemykset ovat vain patriarkaalisia myyttejä. Radikaali-liberaalifeministit kannattivatkin keinotekoista lasten tuotantoa eli keinohedelmöitystä ja ruumiin ulkopuolella tapahtuvaa ”raskautta”. Jos naiset vapautetaan raskaudesta, sukupuolieron näkyvimmästä merkistä, sukupuoliero menettää merkityksensä. Tähän pieni lisäyskin. Kun nyt seuraa keskustelua ammattinimikkeistä, huomaa, miten syvälle tuo äärifeminismi onkaan juurtunut aivan salaa hiipien. Tyttöjä ja poikia ei saisi enää olla, vaan vain lapsia! Radikaalifeminismin miesvastaisuus on suodattunut laajalti kulttuurimme ... tämä asenne on niin läpitunkeva, että tuskin enää huomaamme sitä.
    Radikaali-liberaalifeministien mukaan myöskään äidin ja lapsen välillä ei ole mitään erityislaatuista suhdetta eikä biologinen vanhemmuus ole yhtään parempaa tai huonompaa vanhemmuutta kuin ei-biologinen.
    Radikaali-kulttuurifeministit eivät hyväksyneet radikaali-liberaalifeministien näkemystä raskaudesta ja äitiydestä. Heidän mukaansa naisen rooli lasten hankkimisessa on hänen voimansa patriarkaatin edessä. Lapsia ei synny ilman naisia, ja tämä tekee miehet riippuvaisiksi naisista. Jos naisilta viedään tämä voima, he ovat vailla keinoja neuvotella patriarkaatin kanssa ja taistella sitä vastaan. Radikaali-kulttuurifeministien mielestä naisten sorron syy ei ollut niinkään biologia vaan kateus, jota miehet tuntevat heidän kyvystään tuottaa elämää. Keinotekoinen ”raskaus” on siis miesten keino yrittää kontrolloida ja hallita naisen elämää tuottavaa voimaa.
    Radikaali-kulttuurifeministi Mary O’Brienin mukaan miehet ovat vieraantuneet lasten hankkimisen prosessista, koska se tapahtuu heidän kehonsa ulkopuolella ja on heille katkonen prosessi. Tämä vuoksi miehet ovat näytelleet niin pientä osaa lasten kasvatuksessa ja hoidossa. O’Brienin mukaan äidin ja lapsen välillä on erityinen suhde, koska lapsi on naisen kehossa ja kehosta.
    Yhtä mieltä radikaalifeministit olivat siitä, että naisen tulee itse saada päättää milloin, kuinka monta, jos yhtään, lasta hän hankkii.
    Vielä pitää kyllä lisätä tutkittuakin tietoa tähän.

    SCUM manifesto:sa revitellään, että miehet ovat pilanneet maailman ja naisten tulisi kukistaa nykyinen yhteiskuntamalli tuhoamalla miessukupuoli.

    Paljon noista ääerifeministien manifestosta löytyy aivan suoraan lainattuna tältäkin abortti-palstalta.


   • Anonyymi
    kunhan_vastaan kirjoitti:

    Äärifeminisit eli radikaalifeministit jakautuvat eri lahkoihin kuten uskonnotkin. Lainasin Wikistä seuraavaa tekstiä, josta selviää paremmin, mitäolen tarkoittanut teksteissäni äärifeminismillä. Jokainen voi sitten tuon luettuaan nähdä tai olla näkemättä noita pirteitä. Tässä otteita lähinnä raskauteen ja äitiyteen ja niiden vastustamiseen sekä miesvihaansa liittyen.
    Radikaalifeministien näkemykset raskaudesta ja äitiydestä vaihtelevat suuresti. Radikaali-liberaalifeministeille naisen rooli lasten tuotannossa so. se että nainen kantaa ja synnyttää lapset, on naisten sorron syy. Heidän mukaansa raskaus ja synnytys on parhaimmillaankin vain siedettävä kokemus, ja äitiyden ja raskauden merkitystä naisen elämässä ylistävät näkemykset ovat vain patriarkaalisia myyttejä. Radikaali-liberaalifeministit kannattivatkin keinotekoista lasten tuotantoa eli keinohedelmöitystä ja ruumiin ulkopuolella tapahtuvaa ”raskautta”. Jos naiset vapautetaan raskaudesta, sukupuolieron näkyvimmästä merkistä, sukupuoliero menettää merkityksensä. Tähän pieni lisäyskin. Kun nyt seuraa keskustelua ammattinimikkeistä, huomaa, miten syvälle tuo äärifeminismi onkaan juurtunut aivan salaa hiipien. Tyttöjä ja poikia ei saisi enää olla, vaan vain lapsia! Radikaalifeminismin miesvastaisuus on suodattunut laajalti kulttuurimme ... tämä asenne on niin läpitunkeva, että tuskin enää huomaamme sitä.
    Radikaali-liberaalifeministien mukaan myöskään äidin ja lapsen välillä ei ole mitään erityislaatuista suhdetta eikä biologinen vanhemmuus ole yhtään parempaa tai huonompaa vanhemmuutta kuin ei-biologinen.
    Radikaali-kulttuurifeministit eivät hyväksyneet radikaali-liberaalifeministien näkemystä raskaudesta ja äitiydestä. Heidän mukaansa naisen rooli lasten hankkimisessa on hänen voimansa patriarkaatin edessä. Lapsia ei synny ilman naisia, ja tämä tekee miehet riippuvaisiksi naisista. Jos naisilta viedään tämä voima, he ovat vailla keinoja neuvotella patriarkaatin kanssa ja taistella sitä vastaan. Radikaali-kulttuurifeministien mielestä naisten sorron syy ei ollut niinkään biologia vaan kateus, jota miehet tuntevat heidän kyvystään tuottaa elämää. Keinotekoinen ”raskaus” on siis miesten keino yrittää kontrolloida ja hallita naisen elämää tuottavaa voimaa.
    Radikaali-kulttuurifeministi Mary O’Brienin mukaan miehet ovat vieraantuneet lasten hankkimisen prosessista, koska se tapahtuu heidän kehonsa ulkopuolella ja on heille katkonen prosessi. Tämä vuoksi miehet ovat näytelleet niin pientä osaa lasten kasvatuksessa ja hoidossa. O’Brienin mukaan äidin ja lapsen välillä on erityinen suhde, koska lapsi on naisen kehossa ja kehosta.
    Yhtä mieltä radikaalifeministit olivat siitä, että naisen tulee itse saada päättää milloin, kuinka monta, jos yhtään, lasta hän hankkii.
    Vielä pitää kyllä lisätä tutkittuakin tietoa tähän.

    SCUM manifesto:sa revitellään, että miehet ovat pilanneet maailman ja naisten tulisi kukistaa nykyinen yhteiskuntamalli tuhoamalla miessukupuoli.

    Paljon noista ääerifeministien manifestosta löytyy aivan suoraan lainattuna tältäkin abortti-palstalta.

    Kyllähän miehet onkin tavallaan pilanneet maailman. Miesten vallanhalu on sodat ja kärsimyksen maailmassa aiheuttanut. Siihen miesten pitää itse tehdä parannus. Ei naisia syyttämällä miesten tekemä pahuus poistu. Eipä taida olla tiedossa yhtään naispuolista diktaattoriakaan. Paljon muutosta on tapahtunut ihmisoikeuksissa ja lasten oikeuksissa niissä maissa missä naiset vaikuttaa politiikkaan. Naiset aiheuttaa nykyään ilmeisesti miehille kärsimystä ainostaan sillä että päättävät itse seksistään eivätkä alistu huonoon kohteluun. Miesten oikeuksia seksiin tai muuhunkaan ei kovatkaan feministit ole koskaan rajoittaneet mutta totta kai itselle kuuluu samat oikeudet kuin toisille. Ei seksin puutteeseen kuole. Näin joku ohjeisti naisia kerran täällä. Niin, miksi mies haluaa seksiä jos siihen ei kuole, kieltää naisilta seksin, kieltää naisilta ehkäisyn ja vielä abortin ottamatta mitään vastuuta. Normaalit miehet Suomessakin ymmärtää että jos haluaa seksiä niin on itse siittiöillään osallinen raskauteen, joka pilaa naisen koko elämän jos ei lasta kumpikaan halua. Olisi hullua ja epäuskottavaa mieheltä että ei halua itse isäksi mutta ei halua naisen tekevän aborttiakaan. Seksi asiat vaatii molempien osallistumisen myös vastuun kannossa. Kyllä abortti on miehellekin suuri pelastus. Jos naiset alkaisi joukolla vaatimaan joka irtopanosta isän elatusta, niin siitäkin syytettäisiin "radikaaleja". Feministinatsiksi syutetään siitäkin ettei anna seksiä. Tai ei edes pidä kuin naisista. Jotkut miehet haluaa tuhota lesbotkin koska lesbot ei tarvi miehiä mihinkään. Mies kun nauttisi katella kyllä kahden naisen touhuja muttei kestä sitä että naisia ei mies kiihotakaan. Seksi on kivaa ja elämän suola mutta ei seksisuhde tarkoita vielä vanhemmuuteen tahtomista. Ihmiset on tosi epäkypsiä. Ihmiset harrastaa irtopanoja. Nuori mies yrittää panna kaikkea mikä liikkuu ja ajattelee seksiä koko ajan. Mitä enemmän torjuu himot sitä enemmän pyörii mielessä. Siksihän uskovaiset on kaikkein naisvihaisimpia. P pyörii mielessä 24/7 ja kun näkee naisen niin heti alkaa jöpöttää. Jos se on syntiä niin syyllinen on nainen, miksi on olemassa ja pakottaa erektioon. Meneehän siinä mielenterveys kun koittaa keksiä rangaistuksia tästä synnistä naiselle, ei tietenkään itselle. Jos on hyvä sängyssä ei välttämättä ole mitään taitoja vanhempana. Voi jopa inhota lapsia. Tällainen sunnuntaiaamun avaus. Nyt aamukahville. Toivotan mukavaa päivää sosiologille. Ja muillekin kirjoittaville. Toivon että kaikki saa tänään kivaa paineetonta seksiä. Amen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän miehet onkin tavallaan pilanneet maailman. Miesten vallanhalu on sodat ja kärsimyksen maailmassa aiheuttanut. Siihen miesten pitää itse tehdä parannus. Ei naisia syyttämällä miesten tekemä pahuus poistu. Eipä taida olla tiedossa yhtään naispuolista diktaattoriakaan. Paljon muutosta on tapahtunut ihmisoikeuksissa ja lasten oikeuksissa niissä maissa missä naiset vaikuttaa politiikkaan. Naiset aiheuttaa nykyään ilmeisesti miehille kärsimystä ainostaan sillä että päättävät itse seksistään eivätkä alistu huonoon kohteluun. Miesten oikeuksia seksiin tai muuhunkaan ei kovatkaan feministit ole koskaan rajoittaneet mutta totta kai itselle kuuluu samat oikeudet kuin toisille. Ei seksin puutteeseen kuole. Näin joku ohjeisti naisia kerran täällä. Niin, miksi mies haluaa seksiä jos siihen ei kuole, kieltää naisilta seksin, kieltää naisilta ehkäisyn ja vielä abortin ottamatta mitään vastuuta. Normaalit miehet Suomessakin ymmärtää että jos haluaa seksiä niin on itse siittiöillään osallinen raskauteen, joka pilaa naisen koko elämän jos ei lasta kumpikaan halua. Olisi hullua ja epäuskottavaa mieheltä että ei halua itse isäksi mutta ei halua naisen tekevän aborttiakaan. Seksi asiat vaatii molempien osallistumisen myös vastuun kannossa. Kyllä abortti on miehellekin suuri pelastus. Jos naiset alkaisi joukolla vaatimaan joka irtopanosta isän elatusta, niin siitäkin syytettäisiin "radikaaleja". Feministinatsiksi syutetään siitäkin ettei anna seksiä. Tai ei edes pidä kuin naisista. Jotkut miehet haluaa tuhota lesbotkin koska lesbot ei tarvi miehiä mihinkään. Mies kun nauttisi katella kyllä kahden naisen touhuja muttei kestä sitä että naisia ei mies kiihotakaan. Seksi on kivaa ja elämän suola mutta ei seksisuhde tarkoita vielä vanhemmuuteen tahtomista. Ihmiset on tosi epäkypsiä. Ihmiset harrastaa irtopanoja. Nuori mies yrittää panna kaikkea mikä liikkuu ja ajattelee seksiä koko ajan. Mitä enemmän torjuu himot sitä enemmän pyörii mielessä. Siksihän uskovaiset on kaikkein naisvihaisimpia. P pyörii mielessä 24/7 ja kun näkee naisen niin heti alkaa jöpöttää. Jos se on syntiä niin syyllinen on nainen, miksi on olemassa ja pakottaa erektioon. Meneehän siinä mielenterveys kun koittaa keksiä rangaistuksia tästä synnistä naiselle, ei tietenkään itselle. Jos on hyvä sängyssä ei välttämättä ole mitään taitoja vanhempana. Voi jopa inhota lapsia. Tällainen sunnuntaiaamun avaus. Nyt aamukahville. Toivotan mukavaa päivää sosiologille. Ja muillekin kirjoittaville. Toivon että kaikki saa tänään kivaa paineetonta seksiä. Amen.

    "joka pilaa naisen koko elämän jos ei lasta kumpikaan halua. Olisi hullua ja epäuskottavaa mieheltä että ei halua itse isäksi mutta ei halua naisen tekevän aborttiakaan."

    Hohhoijaa.. enää vain tämä sama; ADOPTIO, joka kumoaa joka kerran tämäkin vääristelysi.

    Muu olikin taas niin joutavaa ja aiheetonta jorinaa että jää omaan arvoonsa.


  • "Äärifeminisit eli radikaalifeministit jakautuvat eri lahkoihin kuten uskonnotkin"

   Ääriajatukset on aina epäilyttäviä, jos hyökkäys kohdistuu jotakuta ihmisryhmää vastaan, eikä keskitytä omien oikeuksien ajamiseen muuten. Siis jos aletaan toisten oikeuksia rajoittamaan. Kuten nämä Aito Avioliitto -uskovaisetkin haluavat määritellä muiden oikeuksia ja tyttöjen ja poikien rooleja ilman että sitä kysytään näiltä tytöiltä ja pojilta itseltään. Johtuisikohan radikaalifeministien kohdalla se siitä, että miehet on sortaneet vuosituhansia naisia? Sellainen orjan suuttumus orjuuttajaansa kohtaan?

   Siis näiden naisten tilanne on vähän kuin orjakapinaa:
   "Tiedän kuolevani tämän takia, mutta lapsistani tulee vapaita!» Näin huusi orja sytyttäessään sokeriplantaasia vuonna 1832. Kapina, johon hän osallistui, sai brittiläisen imperiumin lopulta vapauttamaan kaikki orjat." (jamaikalla)

   On valheellista rinnastaa jonkun toisen maan orjuutetut vapaustaistelijanaiset suomalaisiin feministeihin, jotka saa äänensä kuuluviin ihan äänestysoikeuden ja sananvapauden nimissä, mutta muissa maissa ei naisilla ole muuta keinoa saada ihmisoikeuksia kuin saada aktivismillaan huomiota omaan sorrettuun asemaansa, kuten orjillakaan ei ollut. Meillä juuri sen takia, eli demokratian ja naisten äänioikeuden vuoksi on hyvät oltavat, kun voi käyttää sitä samaa demokratiaa mitä miehetkin. Sen edellytys on, ettei sananvapautta rajoiteta.

  • Anonyymi

   Ompa jäätävän hyvä avaus! 👍👍👍

  • Anonyymi

   Entistä ajankohtaisempaa!

  • Anonyymi

   Jos minä en saa niin ei muidenkaan tarvi. Seksi on turhaa jos ei aio siittää.

   Terveisin hikinen merkonoomi

   • Anonyymi

    Seksi on hikisille merkonomeille turhaa muutenki. Keskittykööt vaan raamatunjakeitteen jakeluun siinä on sitä seksiä, raamatussa useita hekumallisia kohtia, jotka luin jo 13 vuotiaana kunnes siirryin laadukkaampiin julkaisuihin.


  • Anonyymi

   Esim tällä forumilla nimimerkki kasarisydän todistin sen puolesta, että naisen ei sovi harrastaa seksiä jos ei hän ole valmis synnyttämään lapsia. Jopa raiskaus on hyväksyttävä syy laittaa lapsia alulle. Naiselta mitään kysymättä. Elikkä aloituksen ajatus on ihan oikea. Naisia halveksitaan ja raiskataan ja pakotetaan synnyttäämään.

   Miestä ei kukaan arvostele, pakota tai velvoita vaikka raskaus ei ala ilman miestä.

   • Anonyymi

    Lapsia halveksitaan ja pakotetaan kuolemaan itsekkäiden a.kkojen mukavuuksien takia. Että revi siitä vaan.


  • Anonyymi

   Äärikristityt äärioikeistolaiset vastustavat, tämähän on esimerkiksi Trumpin kannattahjakunnan ydinjoukko USA:ssa. Simple as that

  • Tässä on muuten yksi blogi, mihin on koottu juuri näitä samoja argumentteja, joissa kietoutuu abortti, seksi, ehkäisy, naisten seksi, miesten seksi, avioliiton seksi, avioliiton seksi jne yhdeksi ja samaksi kokonaisuudeksi ja johtopäätöksenä vaan on että kyseessä on aina ja toistuvasti vain seksi. Naisten seksi. Miesten seksiinhän ei ehkäisy ole tuonut muutosta.

   Katoliset pohdiskelee seksiä. Tässäkin on niin kovin epöjohdonmukaista argumentointia, toisaalta syytetään yhteiskuntaa seksikeskeisyydestä ja sitten yhtäkkiä taivastellaan sitä kun tutkimusten mukaan avioliitossa ei harrastetakaan tarpeeksi seksiä. Olisiko avioseksin vähenemisen syynä kuitenkin se, että yhä harvempi menee edes naimisiin? Tai tarkoittaako seksi joillekin edelleenkin pelkästään jotain yhdyntää?

   Sitten tämä henkilö arvostelee viranomaisten halua hallita ihmisten seksikäyttäytymistä, mutta ei näe mitään kummallista siinä, että ihmisten seksiasioihin puuttuu joku hengellinen vallankäyttäjä. Ulkopuolisia kaikki tyynni.

   Ehkäisyä kritisoidaan Vatikaanissa mm siksi, koska sen ajatellaan aiheuttavan uskottomuutta. Miesten uskottomuuttahan ei ehkäisyn puute ole ennenkään estänyt. Huoli onkin pääasiassa aina naisten seksistä, koska se vapauttaa naisetkin nauttimaan seksistä.

   Ihan hyvää keskustelua siellä, ajatuksia herättävää.

   https://hapatusta.net/2020/02/17/seksipommin-vallankumous/

   Naisilta ei koskaan taideta kysyä näistä asioista. Naiset vaan ohitetaan ihan kevyesti.

  • Anonyymi

   Hyvä kirjoitus. Luin koko ketjun vaikka on julmetun pitkä. Minä olen sitä mieltä että jos miehille annettaisi valta päättää abortista niin abortti ei olis mikään poliittinen puheenaihekaan. Miehet olis tyytyväisiä koska koko skisma aiheutuu siitä että miehet ei siedä sitä että naiset käyttää valtaa missään, korkeintaan keittiössään kotona, kunhan eivät kuvittele olevansa miestenkaltaisia huippukokkeja. Jos työväenliikettä ei olisi syntynyt niin abortista edelleenkin päättäisi miehet. Ja miehet saisi raiskaa naisia avioliitossa lain oikeuttamana. Kuka tietää että raiskaus OLI OIKEESTI laillista avioliitossa vielä 20 v sitten!? Kun nainen meni naimisiin hän hyväksyi raiskattavaksi tulon. On kamalaa kun miettii totakin. Naisilla on ollut vasta vähän aikaa oikeuksia. Vielä ennen 70aborttilakia siis mies sai raiskata jos halusi eikä vaimo saanut aborttia. Eikä ollu ehkäisyä kun lääkäri saatto senkin kieltää! Oli pakko lisääntyä eikä nainen voinu mitään ku laki oli aina miehen puolella, väkivaltausenki.

   Mut joo kyse on vain ja ainoastaan vallasta.

  • Anonyymi

   Himputin hyvä kirjoitus. Hyvä että tulee esille mitä nämä kauhea äärioikeistouskisporukka haluaa. Minusta oli kauheaa siellä Amerikassa loppiaisena kun ne tunkeutujat kantoi ristejä ja mennessään hokivat rukouksia aamen, Jeesus on kanssamme. Ja uhkasivat hirttää varapressan. Viisi kuoli. Miten nuo eroaa mitenkään ääri islamisteista?? Huudot on samat ja teot samat, Jumala on vain eri niminen.

  • Anonyymi

   1. Valtio, jossa on seuraavat olot: hyvinvointi jakautunut tasaisemmin, oikeus sosiaaliturvaan, perheen tulot paremmat, köyhälläkin oikeus opiskella, naisten osuus päättäjistä suuri, lasten kuritus kielletty, päivähoito järjestetty, lähes ilmainen terveydenhoito, ehkäisyvalistus hyvä, naisten raiskaaminen avioliitossa rikos, ehkäisyn saatavuus hyvä, abortti ei poliittinen kysymys, vapaa abortti, abortti kuuluu terveyspalveluun, ei laittomia abortteja, uskonto ei kuulu politiikkaan, uskontofundamentalistien ja ääriliikkeiden osuus vähäinen, homojen ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet samalla tasolla kuin muidenkin, valtauskonnon merkitys pieni. Moniarvoinen ja demokraattinen yhteiskunta.

   2. Valtio, jossa rikkauden ja köyhien ero suuri, naisten osallistuminen estetään, väkivalta ja raiskaukset avioliitossa arkipäivää, lasten fyysinen kuritus arkipäivää, lapsiin kohdistuva seksuaalinen hyväksikäyttö arkipäivää, johon syyllistyy hengenmiehet, seksuaalivalistusta ei ole, ehkäisyä ei saa mainostaa, ehkäisyä ei saatavissa, abortti ankarasti kielletty, koulutus vain harvoille, epätasa_arvo työmarkkinoilla, avioero vaikea tai kielletty kokonaan, rahalla saa mitä vain, köyhät joutuu turvautumaan laittomiin abortteihin ja huonoon sosiaaliturvaan. Kaksinaismoraali, uskonto vaikuttaa erittäin suuresti politiikkaan ja hengelliset johtajat pitää todellista valtaa, vallan keskittyminen samoille henkilöille. Seksuaalivähemmistöjen vaino ja syrjintä. Muita uskontoja eikä muita arvoja eikä uskonnottomuutta sallita.

   Kummassakaan sitä ihmiset haluaa elää...

  • Anonyymi

   Kuka haluaa orpokodit täyteen ylimääräisiä kenenkään toivomattomia lapsia??? Muistatteko vielä kuinka Romaniassa kävi kun naiset pakotettiin synnyttämään jatkuvasti. Orpokodissa lapset käytettiin sänkyyn johon he kuoli nälkään koska kukaan ei hoitanut. Samaa abortinvastustajat haaveilee "lapsen oikeuksien" nimissä Suomeenkin. 🙄🙄🙄

   Naiset joutuu olemaan koko ajan jalat levällään miesten alla nylkytettävänä tai synnytyslaitoksella työntämässä orpokodeille asukkaita. Ei ehdi paljon muuta tekemään. Haaveensa kullakin mutta minä en sellaista halua kellekään.

   • Anonyymi

    "Orpokodissa lapset käytettiin sänkyyn johon he kuoli nälkään koska kukaan ei hoitanut. Samaa abortinvastustajat haaveilee "lapsen oikeuksien" nimissä Suomeenkin."

    Noinhan kaltaisesi lastenv.ihaajat haluaisi, eri asia kävisikö noin Suomen hyvinvoinnin keskellä vai pelkästään märissä unelmissasi.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   8271
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7105
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2901
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   2466
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   230
   2262
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   910
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   904
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   168
   774
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   761
  Aihe