Miten keskustelette mustasukkaisuudesta?

joulukuussa

Mustasukkainen nainen ilmoittautuu..
Tänään taas tuli kohtaus. Katsoin miehen selaushistorian läpi, hän oli eräänä yönä viestitellyt FBssä jonkun naisen kanssa. Naisen profiili kertoi, että on ihan tuntematon, ei yhteisiä ystäviä. Epäilykset heräsivät, mutta päätin jättää asian sikseen, olen opetellut hyväksymään mustasukkaisuuden tunteen ja annan sen odottaa seuraavaan päivään, jolloin monesti hälvenee.

Jotain varmistusta asialle kuitenkin vielä halusin, joten katsoin selaushistoriaa vähän kauemmas. Siellä oli useampi ilmoitus naisen profiilissa vierailusta, silloin kiehahti. Kysyin mieheltä, kuka tämä nainen on (luki että on kihloissa ja lapsikin). Mies meni hämilleen. Itkin ja tärisin tunteen vallassa, tunsin surua ja häpeää, että olen urkkinut hänen tekemisiään ja vielä suurempaa surua siitä, että jotain "oli selvinnyt". Ihan kuin olisin odottanut tämän tapahtuvan.

Mies kertoi asian laidan. Nainen oli osoittanut kiinnostusta häntä kohtaan, tullut juttelemaan baarissa ja myöhemmin selvittänyt hänen nimensä, laittanut viestiä jota mies ei ollut huomannut (meni muut-kansioon). Oli myös pyytänyt kaveriksi FBssä, mutta mies ei ollut hyväksynyt sitä, eikä myöskään vastannut viestiin. Ilmeisesti nainen oli ihastunut mieheeni, hän osaa olla hurmaava ja on kohtelias kaikkia naisia kohtaan. Asia, joka minua on raivostuttanut (antaako hän vääriä signaaleja..), mutta myöhemmin olen kääntänyt sen voitoksi: minulla on ihana mies, enkä ihmettele, että muutkin huomaavat sen.

Keskustelimme asiasta, lähinnä minä purin kyynelehtien tunteitani ja koitin selventää niitä. Myös hän halusi kysyä, mistä minulle tulee mustasukkaisuuskohtauksia (ei ole ensimmäinen, mutta niitä on paljon harvemmin nykyään). En osaa sanoa. Osaako kukaan teistä kanssatovereista? Miten te keskustelette asiasta, voitteko keskustella vai meneekö tappelemiseksi?

Meillä asia meni niin hienosti kuin voi, tosin liikaa patosin pääni sisälle ja ehdin maalailla kauhukuvia. Järjellä ajateltuna luotan mieheeni 100%. Vai 99%, ja se yksi prosentti on näitä kohtauksia. Tosin kerroin, että pahoitin mieleni siitä, että hän oli jättänyt kertomatta tällaisesta naisen lähestymisestä, aikaa viestistä oli mennyt kuitenkin jo pitkään ja mies myönsi, että oli vähän tietoisesti ollut kertomatta. Kaihertamaan jäi se, miksi hän on katsellut naisen profiilia aika ajoin, ei tosin montaa kertaa, mutta kuitenkin. Syyksi hän sanoi, että on ehkä vähän utelias. Hyväksyttävä syy? Ainakin toistaiseksi ajattelen niin.

3

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kikkaloo11

      Kysyitkö häneltä, miksi haluaa viestitellä jonkun tuntemattoman ihastuneen naisen kanssa ? Miksi siis hän haluaa, mitä asiaa hänellä on naiselle ? Ymmärrän, että joku ottaa häneen yhteyttä, mutta miksi häntä kiinnostaa tuntemattoman naisen kanssa tutustua viestein.

      mielestäni snulla on syytäkin olla mustasukkainen

    • joulukuussa

      Ei vaan hän ei ollut noteerannut naisen viestiä, eikä kaveripyyntöä. Ainoastaan käynyt katselemassa profiilia näiden jälkeen, kiinnostunut varmaan kuka tämä tyyppi on ja omien sanojensa mukaan ihmetteli myös, miksi nainen otti yhteyttä vaikka on kihloissa ja pieni lapsikin. Minä en siis aluksi tiennyt, ettei mies ollut vastannut, käsitin vaan sivuhistorian perusteella, että viestittelyä on tapahtunut, vaikka hän on vaan lukenut naisen viestin (hän näytti minulle viestin).

      Mutta kyllä koin että oli oikeus olla mustasukkainen, kunnes sain selityksen asialle..eihän mies ollut tehnyt mitään muuta, kuin ollut utelias siitä, kuka nainen on. Täytyy yrittää päästä yli vaan siitä, että se uteliaisuuskin pistää välillä mustasukkaiseksi.

      • Hyvin tehty!

        Ei ehkä pelkästään tunneasia, mustasukkaisuus, arkisessa elämässä. Minulla ei ole nyt seurustelukumppania, mutta jos tuollaista tapahtuisi minulle, ottaisin sen vakavasti. Tämä toinen nainenhan ikäänkuin luikertaa suhteeseen, teidän väliin. Hän halusi miehesi huomion. Se on uhka teidän suhteessa. Siis arjen elämässä tuon luikertelun ja mahdollisesti (epäilyksesi) olisi voinut johtaa teidän eroon. Koskaan ei voi arvioida seuraamuksia. Oli vain tosi hyvin, että selvitit asian. Teit myös oikein, kun selailit hänen muistiaan. Minusta on iän myötä tullut tarvittaessa aika kova tarvittaessa. Siitä olen vain ja ainoastaan iloinen. Meidän jokaisen tulee toimia oman etumme mukaisesti ja sitten vasta toisen parhaaksi. Tämä siksi, että ei tarkoituksella kerää itselleen harmeja oman liiallisen pehmeyden ja hienotunteisuuden vuoksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe