Päivi Räsänen toivoo hallituksen kansanedustajien hylkäävän avio

Sanamies...

Päivi Räsänen toivoo hallituksen kansanedustajien hylkäävän avioliittolain muutoksen Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen pyytää hallituspuolueiden kansanedustajia olemaan tukematta tasa-arvoista avioliittolakia.

Asiasta oli sovittu hallitusneuvotteluissa, että sukupuolineutraalia avioliittolakia ei oteta käsittelyyn.


http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/rasanen avioliittolaki-13277


Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista eli ns. homoliittoaloite luovutettiin perjantaina eduskunnalle. Eduskunta alkanee käsitellä asiaa ensi helmikuussa.
Aloite synnyttää erikoisen parlamentaarisen tilanteen.
Hallitusohjelmaan jätettiin tarkoituksella kirjaamatta mitään avioliittolaista. Kansalaisaloite tuo muutosesityksen eduskuntaan perinteisen järjestelmän ulkopuolelta. Useat hallituspuolueiden kansanedustajat aikovat äänestää aloitteen puolesta, kun se tulee istuntosaliin.
Kristillisdemokraattien puheenjohtaja sisäministeri Päivi Räsänen toteaa Verkkouutisille, että "hallitusneuvotteluissa tehtiin selkeä linjaus, että tasa-arvoista avioliittolakia hallitus ei tuo eikä se tule hallituksen esityksenä (eduskuntaan)".
– Tämän tyyppiset kysymykset ovat perinteisesti olleet omantunnonkysymyksiä eduskunnassa, ja se on ollut tiedossa, että kansanedustajat voivat äänestää puolesta tai vastaan. Omassa ryhmässäni kaikki ovat vastaan ja totta kai me toivomme ja yritämme vaikuttaa, että esitys kaatuisi, ja että myös hallituspuolueissa ja oppositiopuolueissa sitä vastustettaisiin, Päivi Räsänen sanoo.
– Mutta tiedän, että tämä on omantunnonvapauden piiriin kuuluva kysymys, jossa ei perinteisesti ryhmäkuria ole ollut.
Päivi Räsänen ei ota suoraan kantaa siihen, rikkovatko aloitteen puolesta toimivat hallituspuolueiden kansanedustajat tavallaan hallitusohjelmaa.
– Me olemme totta kai sitä mieltä, että tällaista ei pitäisi tulla. Mutta se mitä hallitusneuvotteluissa sovittiin, oli se, että hallitus ei tuo tällaista esitystä eikä hallitus ole sitä edistämässä, Räsänen toteaa.
– Totta kai meillä oli tiedossa, että eduskunnan kautta voi tulla erilaisia esityksiä. Hallitusohjelmassa ei ole kirjausta siitä, että sellaista ei tulisi. Mutta on sovittu, että hallitus ei tee sellaista esitystä ja me tietysti teemme töitä sen eteen, että se ei menisi läpi.
– Toivon, että nykyinen avioliittolaki säilyisi. Toivon, että hallituspuolueiden kansanedustajat eivät tukisi tätä aloitetta, Päivi Räsänen sanoo.

58

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asia tuli käsittelyyn hallitusneuvotteluiden ulkopuolelta ja Räsänenkin sen toteaa.

      Räsänen kuitenkin viittaa useaan kertaan hallitusneuvotteluihin pyrkien hakemaan niistä tukea sille, että kansanedustajien tulisi äänestää vastaan.

      Mutta hallitusneuvotteluissahan ei ole otettu tietenkään mitenkään kantaa siihen miten kenenkin tulisi mahdollisesti äänestää jos ja kun asiaa joskus käsitellään, vain siihen ettei asiaa hallituskauden aikana käsitellä hallituksen aloitteesta.

      Mutta kansalaisten aloite asiasta on eri asia eikä siitä ole sovittu mitään. Eikä olisi voitukaan sopia. Hallituksella ei ole sellaisia valtuuksia. Räsänen nyt pyrkii tällaista epävirallista ja jälkikäteistä sopimusta rakentamaan pyrkimyksillään ulottaa hallitusneuvotteluissa tehty sopimus koskemaan myös tätä kansalaisaloitetta.

      Demokratian pilkkaamistahan tuo jo on. Olisi nyt Räsänen edes rehellinen ja sanoisi ettei koko aloitetta tulisi edes käsitellä (mikä ei tietenkään onnistuisi), sillä Räsäsen pyrkimys vaikuttaa eduskuntaan on sama asia periaatteessa kuin vaatimus kansalaisaloitteen hylkäämisestä.

      Räsäseltä tämä harkintakyky se aina pettää kun mukaan tulee hänen uskonsa. Veikkaan, että kohuhan tästä taas nousee, tuollaiset vaatimukset vain ovat niin jyrkästi ristiriidassa kansalaisaloitteen ja demokratian kannalta tarkasteltuna.

    • Räsäseltä on jäänyt sisäistämättä nyt koko kansalaisaloitteen periaatteellinen merkityskin, sehän on kanava tuoda käsittelyyn asioita joita muutoin ei käsiteltäisi, esimerkiksi silloin kun asia on siirretty sivuun poliittisella lehmänkaupalla.

    • Pärkeles

      Tuo Räsäsen käytös on tässä kohtaa jo kuvottavaa! Hänellä on toki oikeus vastustaa homojen avioliitto-oikeutta, mutta tuollainen hallituspeliin vetoaminen on raukkamaista. Taitaa Päivi itsekin tietää, että läpi menee, joten tarttuu viimeisiin oljenkorsiin...

      Jos, tai oikeastaan kun, lakimuutos menee läpi, voiko Räsänen toimia enää sisäasianministerinä? Hän joutuisi asemansa vuoksi tunnustamaan samaa sukupuolta olevien avioliitot samanarvoisiksi, kuin omansa.

      • Sanamies...

        Hallitusneuvotteluissa sovittiin että sukupuolineutraalia avioliittolakia ei oteta täällä kaudella ja siitä on pidettävä kiinni. Se oli yksi ehto, että KD tuli hallitukseen


      • ateisti1982
        Sanamies... kirjoitti:

        Hallitusneuvotteluissa sovittiin että sukupuolineutraalia avioliittolakia ei oteta täällä kaudella ja siitä on pidettävä kiinni. Se oli yksi ehto, että KD tuli hallitukseen

        Kansalaisaloite ja se mitä on hallitusneuvotteluissa puitu on täysin eriasia.


      • coocco
        Sanamies... kirjoitti:

        Hallitusneuvotteluissa sovittiin että sukupuolineutraalia avioliittolakia ei oteta täällä kaudella ja siitä on pidettävä kiinni. Se oli yksi ehto, että KD tuli hallitukseen

        Hallitusneuvotteluissa sovittiin, ettei hallitus tuo esitystä eduskuntaan.

        Hallitus ei ole tuonut, eikä ole pyrkinyt tuomaan esitystä eduskuntaan, vaan esitystä on ajettu muita reittejä, ensin kansanedustajien ehdotuksena ja nyt kansalaisaloitteella.


      • coocco
        coocco kirjoitti:

        Hallitusneuvotteluissa sovittiin, ettei hallitus tuo esitystä eduskuntaan.

        Hallitus ei ole tuonut, eikä ole pyrkinyt tuomaan esitystä eduskuntaan, vaan esitystä on ajettu muita reittejä, ensin kansanedustajien ehdotuksena ja nyt kansalaisaloitteella.

        Lisäänpä vielä, että karmeaa olisi jos Suomessa hallitusneuvotteluissa saisi puolue kiristää itselleen diktaattorin aseman.


    • Haluun viihdyttää
      • Olikohan se papin aamuinen töräys syynä tuohon erojen kasvuun?


      • Minä erosin kirkosta, kun kesän lähetyspäivillä siunattiin homopari. Eikä kirkko sitä tuominnut silloin minä tein omat johtopäätökseni ja erosin kirkosta ja liityin Luther-säätiöön.


      • ja tuota aloitetta oli allekirjoittamassa :

        "Ensimmäisenä aloitteen ovat allekirjoittaneet kokoomuksen Alexander Stubb, sosiaalidemokraattien Jutta Urpilainen, vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki, vihreiden Ville Niinistö ja RKP:n Stefan Wallin. Hallituspuolueista vihreät ja vasemmistoliitto ovat kokonaisuudessaan aloitteen takana."

        http://yle.fi/uutiset/eduskunnassa_kerataan_nimia_sukupuolineutraalin_avioliiton_puolesta/5430173

        Jostakin muistaisin lukeneeni, että Katainen on sanonut äänestävänsä lain puolesta, jos se joskus saapuu eduskuntaan asti. Aloitteeseen hän ei laittanut nimeä alle hallitusneuvotteluissa käytyjen keskustelujen vuoksi. Äänestyksessä hän ei katso olevansa sidottu asiaan.


    • yäk

      Uskomaton ämmä. Oon Päivi vaan ja kun mulla on tää Jeesus tässä vierelläin niin.... Niin mitä? Räsäskän Jeesus on kun sitä mieltä ettei kansanedustajilla nyt tällä kertaa saa olla omantunnon vapautta ja "vääriä" mielipiteitä. Ja kansalaisaloitteen tuo haahka polkee kuraan mut se onkin sitä jeesustelevaa eliittiä jolle kansan mielipide ei merkitse vain se jesse.

      • keitetyt perunat

        Sanopa muuta. Jos tuolle tielle lähdetään, siis että kansanedustajan henkilökohtaiset vakaumukset merkitsee noin paljon, niin oletan:

        eräänä päivänä saamme muslimikansanedustajan ja hänet hallitukseen
        (niin kuin Räsäsen) ja hän alkaa ehdottaa sitä "islamin lippua Eduskuntalon huippuun".
        Ei tarvitse kuin edustajan puolueen vaa´ankieliasema hallitukseen ja sitä rataa sitten. Mitenhän silloin suu pantaisiin?

        On hauska nähdä miten yksi uskonto ja sen edustajaryhmä alkaa vääntää maata mieleisekseen. Tänään kristityt, huomenna muslimit ja sitten ...?


    • Jeesus, auta meitä

      Päivistä sydän ilon ja liikutuksen kyyneleisenä kiitän Jeesusta. Saan suurta helpostusta ja rohkaisua olotilaani Päivin ansiosta. Kiitos myös muille Herralle uskollisille. On tärkeää huomata, ettei ole yksin. Jatkaisin yksinkin uskollisesti, mutta näin on helpompaaettä on muitakin Jumalan valoa loistavia jäljellä. Kiitos konservatiivit, kiitos uskolliset.

      • Häpeä hihhuli!!


    • ateistix

      Vai on hallitusneuvotteluissa sovittu ettei asiaa oteta käsittelyyn ja siksi sen puolesta ei saisi äänestää. Hallitusneuvotteluissa ei sovittu mitään siitä, että kirkko saisi budjettirahoituksen, mutta sitä Räsänen nyt kuitenkin kiirehtii jo tämän hallituskauden aikana voimaan. Missä logiikka?

    • ikävä näkemys

      Valitettavasti tämä kertoo Räsäsen (ei ole ainut vallankäyttäjä varmasti) suhtautumisesta koko kansalaisaloitteeseen. Se on sitä halveksuva.

    • ny2n

      " Se on sitä halveksuva. "

      Syntihyväksyvään lakialoitteeseen ei uskovan tule suhtautua hyväksyvästi. Tuo syntihyväksyntäinen lakialoite on vastustajan tahdonmukainen.

      • Asutaanko me teokratiassa vai demokratiassa? Uskonto ei tule vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon demokratiassa. Siitä ois tarve adressille!


    • nöyrä-Mika

      Nöyrä kiitokseni nöyrälle Päiville. Nöyrästi totellaan Herraa kaikki yhdessä ilomielin.

      • Siitä vaan

        Se viellä puuttuu että annetaan lain suoja vähemmistöjen harrastamalle syntielämälle,joka Raamatun mukaan on vievä kadotukseen.


      • Niinpä kuvittelemassanne teokratiassa on varmaankin jokin korkeampi taho, mutta Suomi on tasavalta ja täällä on presidentti.


      • Siitä vaan kirjoitti:

        Se viellä puuttuu että annetaan lain suoja vähemmistöjen harrastamalle syntielämälle,joka Raamatun mukaan on vievä kadotukseen.

        vähemmistöjen harrastamalle syntielämälle? Mitä helvettiä? Kyllä se taitaa olla toisin päin, että se vähemmistö elää Raamatullisessa elämäntavassa!


    • Mirka ..,..

      Räsänen itse taas todistaa sen mitä me ateistit olemme tienneet jo pitkään, eli uskonnot saastuttaa aivotoiminnot.

    • Vaikea ymmärtää Räsästä. Hän toimii tässä systemaattisesti tasa-arvon toteuttamista vastaan. Se että seksuaalivähemmistöjen parisuhde tunnustetaan lain edessä saman arvoiseksi, ei millään tavalla vähennä heteroavioliittojen arvoa, vaan päin vastoin lisää sitä.

      Tämäkään oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon vastustaminen tuskin tapahtuisi ellei Räsänen olisi kristitty. On itsestään selvää että jossain kohtaa meillä on tasa-arvoinen avioliittolaki, siinä ei Räsäsetkään voi tehdä mitään.

      Tälläistä siitä seuraa kun moraaliarvoja otetaan tuhatvuotisista primitiivisistä kirjoista ja uskonnoista.

      • Ei minua yllätä Räsäsen mielipide, se on hänen uskoonsa perustuva näkemys ja hänellä on siihen oikeus. Ja tiedossa kyllä.

        Se minua hämmästyttää, että hän vetoaa tässä tilanteessa hallitussopimukseen vaikka tilanne on nyt aivan toinen. Hallitussopimus ei sido millään tavoin kansanedustajiamme tässä tilanteessa mutta Räsänen kerjää jotakin lojaalisuutta häntä ja puoluettaan kohtaan. Ja kerjäämiseltä tuo vaikuttaa. Anelulta jo.


      • a-teisti kirjoitti:

        Ei minua yllätä Räsäsen mielipide, se on hänen uskoonsa perustuva näkemys ja hänellä on siihen oikeus. Ja tiedossa kyllä.

        Se minua hämmästyttää, että hän vetoaa tässä tilanteessa hallitussopimukseen vaikka tilanne on nyt aivan toinen. Hallitussopimus ei sido millään tavoin kansanedustajiamme tässä tilanteessa mutta Räsänen kerjää jotakin lojaalisuutta häntä ja puoluettaan kohtaan. Ja kerjäämiseltä tuo vaikuttaa. Anelulta jo.

        Räsänen vetoaa mielestäni tähän ketjussa "Tarvitaan ainakin 101 kansanedustajaa" esittämääni näkemykseen:

        "Hallituspuolueet ovat kuitenkin luvanneet KD:lle ettei asiaa käsitellä tämän hallituksen aikana mutta nyt asia tuli käsittelyyn toista kautta eikä lupaus periaatteessa sido mutta koskaan ei tiedä yksittäisistä kansanedustajista kuinka he tilannetta tulkitsevat."

        Tämän kirjoitin ennen tuon uutisen julkituloa ja pidän Räsäsen meuhkaamista halpamaisena demokratian pilkkaamisena. En vain arvannut, että hän aivan oikeasti lähtee tuohon hallitussopimukseen vetoamaan. Ei tullut edes mieleeni. Aina ne yllättää...


      • a-teisti kirjoitti:

        Räsänen vetoaa mielestäni tähän ketjussa "Tarvitaan ainakin 101 kansanedustajaa" esittämääni näkemykseen:

        "Hallituspuolueet ovat kuitenkin luvanneet KD:lle ettei asiaa käsitellä tämän hallituksen aikana mutta nyt asia tuli käsittelyyn toista kautta eikä lupaus periaatteessa sido mutta koskaan ei tiedä yksittäisistä kansanedustajista kuinka he tilannetta tulkitsevat."

        Tämän kirjoitin ennen tuon uutisen julkituloa ja pidän Räsäsen meuhkaamista halpamaisena demokratian pilkkaamisena. En vain arvannut, että hän aivan oikeasti lähtee tuohon hallitussopimukseen vetoamaan. Ei tullut edes mieleeni. Aina ne yllättää...

        Vihreät ja vasurit tosin iloitsi hallitusneuvottelujen jälkeen, että he tuo aloitteen eduskunnalle omalla aloitteella. He tiesivät välittömästi miten alkavat kiertämään tuota hallitukselle taattua "rauhaa". Räsänenkin ymmärsi sen asian siinä vaiheessa.

        Räsänen nyt vain käyttää poliitikkona kaikki oljenkorret asian torppaamiseksi. Niinhän se meneekin politiikkassa, että kaikki hyväveli-järjestelmän voitelut lunastetaan, kun niitä tarvitaan. Kepu ja persut on siihen pyyntöön vastaamassa. Tekee muuten asian mielenkiintoiseksi, jos kristut jää tuossa asiassa opposition rintamaan...Lähteekö krisut hallituksesta ja petaa itselleen paikkaa seuraavassa hallituksessa. Vihreillä ei moraalista selkärankaa ole missään asiassa, mutta nyt katsotaan kristillisten selkäranka...


    • hämmästynyt

      Tyhmille kansanedustajille jotka eivät ymmärrä selvää tekstiä. Kuka sanoi.
      "Mene,äläkä enää syntiä tee."

    • Kaikki ne asiat, joita kristilliset ovat vastustaneet on toteutettu.
      Niin se käy tämänkin lain kanssa.

      Uskoville vinkiksi, että Päivi tykkää siitä Audin takapenkistä ja ministerin duunistaan niin paljon, ettei ole uhannut kristillisten hallituksesta lähdöllä, mikäli laki tulee voimaan.

      • Saattaa siinä tapauksessa lähteä Räsänen puheenjohtajan paikalta. Täytyy muistaa, että tuo puolue on rakennettu hihhulien kannatukselle. Liittoon liittyi ihmisiä sen vuoksi, kun Räsänen tuomitsi homot. Mikäli hän alkaa tuossa asiassa lipsumaan, niin ihmiset katsoo herkästi hänen pettäneen heidät.


      • ei lähde
        mave kirjoitti:

        Saattaa siinä tapauksessa lähteä Räsänen puheenjohtajan paikalta. Täytyy muistaa, että tuo puolue on rakennettu hihhulien kannatukselle. Liittoon liittyi ihmisiä sen vuoksi, kun Räsänen tuomitsi homot. Mikäli hän alkaa tuossa asiassa lipsumaan, niin ihmiset katsoo herkästi hänen pettäneen heidät.

        Ei se akka mihinkään lähde. Jos laki menisi läpi vetoaisi se sitten siihen ettei hallitus siitä esitystä tehnyt....


    • henkilö X

      Siis eikö kansalaisaloitteen idea ole juuri siinä, että kansa voi tuoda eduskunnan käsittelyyn sellaisiakin asioita, jotka muutoin kaiketi häviäisivät puolueiden keskinäisten lehmänkauppojen ja hallitussopimusten alle?

      Onkohan Räsänen ihan varma, että tosiaan toivoo kansalaisaloitteen idean romuttumista tällä tavoin? Mietin vaan, että kun hallituksessa on jo käsittääkseni päätetty, että aborttilakia ei lähdetä muuttamaan, niin kuinkakohan kovasti Räsänen mahtaisi vastustaa kansalaisaloitetta, jossa yli 50 000 kansalaista vaikkapa vaatisi aborttilain tiukentamista? Mahtaisiko Räsänen silloinkin toivoa, että hallituspuoleiden kansanedustajat eivät äänestäisi aloitteen puolesta? ;D

    • Herätkää

      Sielunvihollisen puuhia homolait piru tietää itsellään vähän
      aikaa olevan tulijärvi odottaa ikuisesti. ÄLÄ HYVÄ IHMINEN
      LÄHDE PIRUN PUOLESTA HOMO LAKEJA TUKEMAAN
      ETTET JOUDU TULIJÄRVEEN SIELLÄ ON ITKU JA HAMMASTEN
      KIRISTYS HERRA VARJELE SUOMEN KANSAA ETTEI VALOT
      KOKONAAN SAMMUISI VAAN MONI VIELÄ KÄÄNTYIS PARANNUKSEEN

      • Käy Räsäseltä hakemassa sopiva psykoosilääkitys!


      • Kyllästynyt

        Te itkette ja valitatte asiasta, josta Jeesus ei sanallakaan maininnut - niissä yltäkylläisissä kodeissanne, vaikka Jeesus sanomasta sanottuaankin jaksoi muistuttaa, että rikkauksia ei tule kerätä maan päälle vaan lähimmäistä tulee auttaa. Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi, kuin rikkaan päästä taivasten valtakuntaan.

        Muistuttelipa hän siitäkin, ettei voi sokea sokeaa taluttaa ja että ensin tulee se malka poistaa omasta silmästä, ennen kuin alkaa rikkaa lähimmäisen silmästä sihtaamaan. Mutta kuunteletteko te? Ehei...


    • Päivi Räsänen kannattaa teokratiaa, eikä demokratiaa. Siis miten voi olla että joku jaksaa pitää jotakin Raamattua Suomen lainkin yläpuolella vielä 2010-luvulla. Siis Päivi Räsäsen pitäisi nyt vihdoinkin ymmärtää sen perusasian, että enemmistö kansasta vastustaa häntä, eikä tasa-arvoista avioliittoa.

    • Herätkää

      Room.1:18,21,22,25,26 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaiken ihmisten
      jumalattomuuden ja vääryyden tähden , jotka totuuden vääryydessä pitävät.
      Että he tunsivat Jumalan, ja ei ylistäneet Häntä niinkuin Jumalaa eikä kiittäneet, vaan vilpistelivät omissa ajatuksissaan, ja heidän järjetöin sydämensä on pimennyt.
      Kuin he itsensä viisaiksi luulivat , niin he ovat tyhmiksi tulleet.
      Jotka Jumalan totuuden ovat valheeksi muuttaneet ja ovat kunnioittaneet ja palvelleet enemmän luontokappaletta kuin Luojaa joka on siunattu iankaikkisesti aamen. Sentähden on Jumala heidät antanut ylön häpeällisiin himoihin , että myös heidän vaimonsa ovat muuttaneet, luonnollisen tavan luontoa vastaan.

      • Herätkää

        Room.1:27,28 Niin myös miehet ovat antaneet ylön vaimon luonnollisen
        pitämisen , toinen toisensa puoleen himossansa palaneet , miehet miesten kanssa riettauden tehneet ja saaneet niinkuin pitikin eksymisen palkan itsesessänsä.
        Ja niinkuin ei he tahtoneet Jumalaa tuta , niin Jumala laski heidät häijyyn mieleen tekemään niitä , mitä ei sovi tehdä.
        Siinä sitä selvää Jumalan sanaa totta toki myös se että ihmisen jokainen veripisara
        ja hikihuokonen on synnin saastuttama.Edellä mainittu Jumalan kunniottaminen
        tarkoitaa myös sitä ettei vääristellä Jumalan sanaa. Sillä totinen Kristus ei valehtele
        eikä petä Hän on ikiaikojen kallio, voimana niille jotka uskovat ja niille jotka murheellisina omista synneistään haluavat tehdä parannusta synneistään. Avautuu
        kaita elämän tie jossa on yhden miehen veriset jalanjäljet.


      • Jos Jumala ilmestyy, sitä tulee ampua sillä se on ihmiskunnan suurin uhka!!


      • atte3434
        Herätkää kirjoitti:

        Room.1:27,28 Niin myös miehet ovat antaneet ylön vaimon luonnollisen
        pitämisen , toinen toisensa puoleen himossansa palaneet , miehet miesten kanssa riettauden tehneet ja saaneet niinkuin pitikin eksymisen palkan itsesessänsä.
        Ja niinkuin ei he tahtoneet Jumalaa tuta , niin Jumala laski heidät häijyyn mieleen tekemään niitä , mitä ei sovi tehdä.
        Siinä sitä selvää Jumalan sanaa totta toki myös se että ihmisen jokainen veripisara
        ja hikihuokonen on synnin saastuttama.Edellä mainittu Jumalan kunniottaminen
        tarkoitaa myös sitä ettei vääristellä Jumalan sanaa. Sillä totinen Kristus ei valehtele
        eikä petä Hän on ikiaikojen kallio, voimana niille jotka uskovat ja niille jotka murheellisina omista synneistään haluavat tehdä parannusta synneistään. Avautuu
        kaita elämän tie jossa on yhden miehen veriset jalanjäljet.

        Herätkää-nimimerkki vai aloitat uhkailusi kidutuksella, kun porukat ei tanssi jumalasi pillin mukaan...kuinka kristillistä..

        P.S. Vihaan teitä kristittyjä ja teidät pitäisi karkottaa Suomesta lopullisesti!!


    • sulku pimeydelle

      Päivi Räsänen toivoo hallituksen kansanedustajilta ymmärrystä rakastaa Jumalaa yli kaiken.

      • Päivi Räsänen on valtion palveluksessa ja ministerin tehtävissä, jossa sen tulisi rakastaa Suomen kansaa yli kaiken ottamatta kantoja uskontonsa Jumalasta. Päivi on siis väärässä hommassa?!


    • Rukous auttaa

      Rukoillaan asian puolesta

      • Kielletään rukoukset sen puolesta!!!


    • vastaa vastaa

      Tiedätkö sinäkin, että Jumala vastaa rukouksiin?!

      • Kevät Aurinko 2017

        Minä ainakin tiijän sen.

        Juutalainne rabbi sanonut että niin, näin ja noin 2017. Ollut oikeassa ainakin 1917, silloin oli niin, näin ja noin. Sitäenenkin taisi olla oikeassaniin, näin ja noin.

        Ja sellaisissa asioissa ettei niitä ihan arvaamalla oikein saa menemään.

        Jokohan Jeesus sitten 2017 niin,näin ja noin? Pitääkin katsoa mikä se ennustus olikaan vuodelle 2017. Saapa nähdä meneekö sekin sitten oikein.


    • Hyvää joulua ja

      Siunausta Räsäselle

    • Siunaus myötä

      Koko Suomen kansa toivoo että kansanedustajat tekisivät kestävää politiikkaa joka nojaa terveelle pohjalle,kestäen kaikessa Jumalan tahdolla tarkastelun.

      • dffgdf

        Yli puolet kansasta kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Sitä vastustaa kenties kolmannes muut eivät ole puolesta eivätkä vastaan.


    • kuka vastuussa

      dffgdf

      "Korutont on kertomaa."

    • eksytys kerrotaan Ra

      " Yli puolet kansasta kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. "

      Ainakin mun perheessä kaikki ovat sitä vastaan, 4 henkilöä.

      Muista en tiedä, mutta kahden kanta on selvä. Toinen eroaa kirkosta ja toinen on sanonut ettei eroa. numero 3 ja 4, heistä en osaa sanoa. Luultavasti isäni eroaa kirkosta, äitini ei eroa vaikka homot vihittäisiin kirkossa. Minä eroan takuu varmasti. Olen perheen poika. Ainoa ja esikoinen kuten Jeesus oli esikoinen.

      Luultavasti 75% eroaa ja 25% ei nyt ainakaan eroa jos homostelusyntiliitto tulee kirkossa vihityksi. Varmaan tiedätte,mitä ajattelen äidistäni. On homostelua vastaan,mutta jos ne vihitään kirkossa niin ei eroa kirkosta. Itse en sen asian suhteen tee kompromisseja. Isällä ei ole nettiä niin ei pääse lukemaan näiden palstapappien kommentteja. Jotain olen kertonut niin luuleeko että keksin kun niin keksityntuntuisia juttuja puhelen, mitä naispapit kommentoineet homoistelusta, esiaviollisesta seksistä yms.

      Pitää toi tulostin laittaa koneeseen kiinniniin saa tulostettua. Kun eihän ne kirkko ja kaupunki lehdessä yhtä rohkeasti kirjoittele synninteon puolesta kuin täällä.

      Raamattuhan sanoo sen selkeästi että ensin tulee eksytys ja sitä seuraa luopuumus kun valhe-eksytys niellään syötteineen päivineen ja sitten tulee Jeesus jossain vaiheessa.Ei siihen kauan kai ihmiskalenterillakaan mene jos Israel 1948 on oikein ymmärretty että sen sukupolven kaikki eläjät eivät Abrahamin helmaan mene tai juovan toiselle puolelle ottamaan maistiaisia tulevasta helevetissä.

      Olisi se vaikeapaikka katsoa omaa äitiä juovan toisella puolellaellei sitten Herra anna hyvää oloaa niin että sen kestää.

      Pyhä Henki kosketti mua toisen kerran elämäni aikana tänään unessa. Eka kerta oli vuonna 2009 loka-marraskuussa 2009 valveilla rukouksessa. Teki hyvää. Unestaheräsin ja näkymä edessäni pyöri tavallaan. Koskaan ennen ei unesta ole sillä tavalla näkymä pyörinyt. Tai eui oikea sana ole pyöriä. En keksi nyt siihen sanaa.

    • näin on

      Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto

      • ....-

        Niin Suomessa tällä hetkellä, mutta ei enää tulevaisuudessa.


    • Massapostaaja
    • ....-

      Ryhmäkuri on kinkkinen juttu, koska: "Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset. Tässä aiheesta lisää:

      "Omantunnon äänen kuunteleminen sallitaan myös äänestettäessä tasa-arvoisesta avioliittolaista, kun se aikanaan tulee eduskuntaan.

      Vain perussuomalaisten eduskuntaryhmä on puoluejohtaja Timo Soinin mahtikäskyllä jo etukäteen määrätty äänestämään homoliitot hyväksyvää lakia vastaan.

      Soini on aiemmin ollut pitkämielinen puolueensa kirjavan eduskuntaryhmän ryöpsähtelevää mielipidekirjoa kohtaan. Mutta suhtautumisessa avioliittolakiin hän ei suvaitse sooloiluja.

      Avioliittolaki on Soinille itselleen omantunnonkysymys. Niinpä puolueen kansanedustajat joutuvat komennettuina seuraamaan Soinin omantunnon ääntä ja luopumaan omastaan. Soini kiepsauttaa nurin omantunnonkysymyksen idean."

      http://www.aamulehti.fi/Paakirjoitukset/1194842880490/artikkeli/analyysi ryhmakuri on politiikan selkaranka.html

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1692
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1322
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1206
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1094
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      893
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      390
      837
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      822
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      805
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      776
    Aihe