poikaystävän ohut muna, missä asennossa paras?

neitihalukas

poikaystäväni munalla pituutta on n. 14 cm, mikä käy minulle erittäin hyvin.

paksuutta kuitenkin on hyvin vähän, eikä seksikään tunnu niin hyvältä :( pystyykö asennoilla jotenkin kompensoimaan munan ohuutta..? olemme yrittäneet löytää asentoja joissa tuntuisi parhaimmalta, mutta ei tahdo löytyä.

19

2362

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sulis--

      oma tiukkuus se on varmasti paras miettiä ensin, muutan asennot jossa jalat ovat naisella yhdessä tiukentaa tuntumaa..

    • reidet yhteen

      Koettakaa "doggystylee" eli takaapäin, mutta niin päin, että sulla tyttö on reidet suht lähellä toisiaan ellei jopa yhdessä ja miehes on se kenen jalat on uloimmat.

      Tai sillä tavalla, että sä makaat selältes, molemmat jalat sojottaen samaan suuntaan oikeelle tai vasemmalle, ja jätkäs tulee sisään. Voi vaikka laitaa tyynyn lantion alle, ettei miehe tarvii koittaa venyy spagaattiin.

      En osaa tota paremmi selittää, mut koeta yrittää tajuta.
      Itselläni on ollu tyttöni kanssa sama haaste, on hieman pitempi kuin 14cm mutta aika mehupilli... Mitä nyt tuo rinsessani on sanonu, noissa asennoissa tuntuu parhaalta :)

    • tralalaa

      Juuri näin. Naisella jalat yhdessä toimii. Eli vaik ihan lähetyssaarnaaja ,mut sulla naiset yhdessä ja miehellä jalat ulkopuolella, tiukentaa ja klittakin saa huomiota.

      Nainen on erittäin tiukkana myös vatsallaan maatessaan, jalat hieman harallaan. Mies tulee jalkojesi väliin ja takaa sisään. Helppo näykkiä niskaakin naiselta ja muutenkin miehelle herkku asento. Oma naiseni ei edes suostu siihen kun tuntee "repeävänsä" siinä.

      Miten ohut se kalu on seisokissa? Alkoi vaan kiinnostaa. Itsellä samaa pituutta ja paksuus on hiukan yli 4cm, tähän asti ihan riittävä ollut ja takaapäin naidessa tehnyt jopa itselle kipeää naisen tiukkuus.

      Nainen päällä kyykyssä, jalat yhdessä tiukentaa myös. Opettele ihmeessä käyttämään ilolihaksiasi, niin saat enemmän irti seksistäkin. Onnistuu naidessakin, yrität pusertaa kalua aina sen liikkuessa ulos ja rentoutat sisäänmennessä.

    • neitihalukas

      tralalaa: seisokissakin tosi ohut. jos puristan munaa etusormella ja peukalolla, saan etusormen pään kiinni peukalon tyven nivelen kohdalle

      ...anteeksi en tiedä miten selittäisin paremmin :D

      ja joo ilolihaksia olen harjoittanut monta vuotta päivittäin. se on auttanut vähän.

      kiitos vinkeistä!

      • tralalaa

        Moikka, joko on vinkkejä kokeiltu ja tuntuiko yhtään paremmalta?

        En nyt vieläkään saanut ihan oikeeta kuvaa, kalunvarsi kun antaa periksi "kovanakin" hieman ja käsiä on kovin monenkokoisia. Terskan paksuushan se vaikuttaa tuntemuksiin naisella. Kai se terskan levein kohta kuitenkin on paksumpi edes hieman kuin sen alla oleva varsi?

        Yhdyntä siis ei tunnu oikein miltään, hoitaako hän sinulle orgasmin muilla keinoin (käsillä, suulla, leluilla)? EIhän tuo tule toimimaan jos vain toinen teistä saa orkkuja. Jos hän ei varmista, että joka kerran saat edes jollain tavalla, pistä hyvä "neitihalukas" kaveri hommiin, nuoletat niin kauan että tulet ja opetat vaikka päästä kiinni pitäen miten just sua pitää nuolla (tai vaikka sitten sormettaa). Äläkä niin kovin sure vaikka et yhdynnässä saisikaan orkkua, niin käy monelle muullekin naiselle.

        Sit viel sellainen vinkki, että nainen päällä asennossa voit myös luiskauttaa riittävästi kostuttuasi kalun ulos ja hinkata klittaasi kalun vartta vasten. Kun olet jo todella lähellä orgasmiasi, laita kalu vasta siinä vaiheessa takaisin sisällesi ja anna väistämättömän tapahtua.

        Jos poikaystäväsi on ennakkoluuloton, kokeilepa hankkia penispumppu. Eihän sillä pysyvästi saa mittaa lisää, mutta paksuutta saa väliaikaisesti jopa vajaan sentin enemmän kun verta pakkautuu paisuvaiskudokseen (varsinkin terska pullistuu).

        Kalun juureen penisrengas, estää veren poistumisen ja paikat kestää pulleana. Vie kalusta hieman tuntoa, joka auttaa häntä ehkä kestämään pidempään ja sinä ehdit saada?

        Kalun varteen löytyy myös erilaisia leluja, jotka pitävät veret paisuvaisessa ja lisäksi stimuloivat sun klittaa, häpyhuulia tai anusta mielesi mukaan. Jotkut tulee siis ihan sinne tyveen ja sit löytyy vartta paksuntavia erilaisia nystyjä/juomuja pinnassaan kantavia varren paksuntajia http://www.kaalimato.com/catalog/Six Pack_p_345.html, jotka kaikki jättää miehen herkimmän osan eli terskan paljaaksi.

        Sitten yksi lelu joka voisi teillä toimia! WeVibe esim: http://www.kaalimato.com/catalog/We-Vibe 4 - Purple_p_31134.html , jota voidaan käyttää yhdynnän aikana. Asetetaan siis naiselle klitan kohdalle ja toinen osa emättimen sisään (muodoiltaan kuin pienet korvaläpät). Värisee molemmilta puolilta ja mikä tärkeintä, emättimeen tuleva osa vie tilaa kalulta, joka sitten pitäisi tuntua enemmän sinulle. Melko hinnakas mutta voisi olla kokeilemisen arvoinen. Itsekin harkinnut naiselleni tuollaista hankkia.

        Löytyy sieltä myös yhdistelmävehkeitä, joka on siis tekokalu, jossa ontto sisus kalua varten.

        Kannattaa muutenkin katsoa mitä kaikkia välineitä seksivälineitä myyvistä kaupoista löytyy, joskus se pelkkä puuttuva varustus/mitta/paksuus voidaan korvata sillä että löytyy uudenlaista puuhasteltavaa petihommiin. Jotain mikä tuntuu kiihottavalta tai tuhmalta voisi toimia.


    • hjkhgg

      siis etusormi peukalon tyveen vai päähän? mahtuuko se vessapaperirullan sisään?

      • penaalimies345

        Kyllä toi mahtuu vaikka olisi peukalon päähänkin. Jos yltää tyveen niin on aika ohut malli, pysyyköhän kortonkikaan päällä?

        Mulla ei kyllä mahdu terskan kohdalta millään vessapaperirullan sisään, jää ainakin sentin yli reunoilta, ja just just mahtuu varresta. Ei oo naiset valitelleet


    • neitihalukas

      hjkhgg: siis tyveen. mahtuu kevyesti vessapaperirullan sisään...

      ja siis tavalliset kortsut on ihan liian isoja. se kertoo jo aika paljon varmaan.

    • sämpylää vaan

      tee niin että ota paistovalmiit sämpyläs kaupasta halkaise 1 ja viritä munan ympärille jos olet mc donald sukupolvea voit laittaa mausteekin väliin, tai ne tulee kyllä pakosti myöhemminkin, kiedo puolikkat yhteen nippusiteellä tai 2 kuminauhalla sitten ujuta koko setti kortonkiin ja ala laskea korvat luimissa tyttöystävääsi anukseen
      paksuutta kyllä löytyy, pituutthan sulla jo olikin, sitten kun mälli irtoaa sinne murusten sekaan syötä se akalla iltapalaksi

    • neitihalukas

      tralalaa: oi, miten mä olin missannut kokonaan ton sun kommentin...?

      penisrengasta ollaan käytetty, joo. ihan mukava, mutta... nääh. joku siinä ei innosta.
      ja noi asennot mitä vinkkasit, ei jostain syystä onnistu ): en tiedä mikä siinä on, mutta esim toi missä mun jalat on yhdessä - ei vaan onnistu

      mutta kyllä, mies hankkii mulle leluilla ja sormilla orgasmin (: vaikka ei se mulle pääasia seksissä olekaan, mies saa omantunnontuskia jos mä en tule :')

    • tralalaa

      "neitihalukas", tuohan on jo puoli ruokaa, että mies hoitelee sulle orkut muuten =)

      Penisrengas ollut siis käytössä, mutta entä nuo pidemmät varrenpaksuntajat? Penisrenkaan lisäksi siis se penispumppu oli tarkoitus laittaa, joskin taisi tulla eri kappaleeseen. Pumpulla paksummaksi ja heti perään rengas tyveen, jää pumpatut veret ansaan kaluun. Itse joskus kokeilin ja 10 minuutin imutuksen jälkeen oli terska varmaankin 1,5 kertaa paksumpi kuin muulloin.

      Nyt saisit kyllä vähän avata tuota, että miksei jalat yhdessä onnistu ja missä asennoissa ei onnistu. Tai mikä siinä on hankalaa? Eikö se kalu yltä sisään asti vai eikö onnistu sisäänmeno? Jos yltää ja sisäänmeno ei vaan onnaa, siirtykää normi lähetyssaarnaajasta tähän kalua ulos vetämättä.

      Entäs sauva tai tuollainen ehdottamani we-vibe tyyppinen lelu sisälläsi samaan aikaan kun mies nai sinua? varmasti olet täydempi ainakin silloin?

      Miten hän itse kokee tämän kalunsa ohuuden?

    • Vaimolle lelu

      Sain Uuden Vuoden yönä lahjaksi mieheltäni we-viben. Mahtavaaa!
      Se on uskomatonta! Ollaan nyt kahdesti käytetty sitä ja tänään kyllä taas....
      Antaa muuten molemmille uskomattoman orgun, ei yksistään mulle.

    • Oi aikoja

      Jopa on menny tuo seksiki ihan välineurheiluksi.

    • neitihalukas

      ei olla muita tuollasia kokeiltu. pitäis varmaan mennä vähän ostoksille herran kanssa (;
      varrenpaksuntaja - tarkoitatko jotain "sleeveä" tai jotain vastaavaa?

      ja niissä jalat-kiinni-asennoissa ei vaan muna ylety sisälle, saati sitten niin syvälle että tuntuisi hyvältä. tai no tietenkin takaapäin seisoessa jos nojaan johonkin, mutta esim. minä makaamassa jalat yhdessä - ei onnistu.

      ja kyllä hän itsekin on sanonut että saisihan se paksumpi olla, mutta ei se mikään kriisinaihe ole ollut (:

      • tralalaa

        Jep sleeve tai lemmentunneli oli mitä tarkoitin. Tosin kommenteissa joillakin tuntuu luiskahtaneen ja jääneen pimppaan sisälle.

        Yksi mitä ei oo vielä kukaan ehdottanut, on jotain geishapallon tyyppisiä sun sisälle rakastelun ajaksi. Itse en ole näin nainut, mutta ajatuksena kiihottaa.

        Toivottavasti löytyy hyviä leluja, jotka inspiroi molempia :)

        Eli jos seisaallaan naisella jalat yhdessä onnistuu, sinulla voisi olla emätin ns. takapillu eli aika alaspäin suuntautunut? Silloin takaapäin asennot jalat yhdessä onnistuisi tosi helposti ja edestä ei toimisi.

        Oletteko kokeilleet sitä aiemmin ehdottamaani nainen vatsallaan, jalat harallaan sen verran että mies mahtuu sisään? Todella kiimainen asento ainakin näin miehen näkökulmasta.

        Entä onnistuuko nainen vatsallaan, jalat yhdessä? Tähän voisi siirtyä tuosta edellisestä asennostakin "lennossa"? Jos ei muuten, niin tyyny lantiosi alla, jolloin pillu tulee hieman paremmin tarjolle.

        Kiihottaisiko peppuseksin kokeilu sinua, tuollainen ohuempi kalu on kuin luotu peppuseksiin ja voisi upota helpostikin sille puolelle. Samalla sulla voisi olla sauva surraamassa ykkösen puolella. Ainakin riittävän "tuhma" asento? Ellei liikaakin ja sulle turn-off? Tää nyt oli vaan heitto, mutta jos ajatus ei yökötä, miksei?


    • neitihalukas

      ollaan yritetty vatsallaan, jalat vähän haarallaaan, mutta siinä vaan mättää joku. se ei tunnu hyvältä. taas se että laittais tyynyn alle, voisi toimiakin. pitänee kokeilla ensi kerrallla!

      ja peppuseksiä ollaan jonkin verran harrasteltu, mutta lähinnä miehen takia. itse en siitä nauti juurikaan - tappeja kyllä tykkään käyttää, se kun pysyy vaan paikallaan niin tykkään. peppuseksi taas.. ei. noup.

      mutta toi sleeve kyllä kuulostaa ihan hauskalta. mutta toisaalta, tuntuuko se hyvältä? se kuulostaa hieman hankalalta :D mutta jos jostain löydän halvalla, niin voisihan sen testiin ostaa.

      kiitos tralalaa vinkeistä!

    • tralalaa

      No pari juttua vielä. Toivottavasti jaksat lukea..

      Aiemmin sanoit, että seisaaltaan takaapäin jalat yhdessä onnistuisi. Antoiko se yhtään lisätunnetta? Samahan onnistuu myös nainen kontallaan sängynreunalla ja mies seisoo lattialla. Tässä asennossa voit kokeilla sitten olla koira-asennossa, nostaa vartaloa ylöspäin ja kokeilla vastaavasti painaa yläkroppaa patjaa kohti, jospa se herkuin yläkropan asento löytyisi? Samalla tavalla voit säätää asentoa tarjoamalla peppuasi taaksepäin tai sit eteen.

      Selinmakuulla ollessasi tyyny pepun alla vois kanssa toimia, jolloin kalun pää alkaa osua G-pisteen tuntumaan enemmän. Sama vaikutus syntyy jos mies kohottaa ylävartaloaan ylös sinusta, kalu alkaa pojottaa enemmän emättimen navanpuoleista reunaa kohti ja varsi stimuloi herkkää välilihaa enemmän.

      Hmm.. tuosta peppuilusta vielä... Jos tappi tuntuu hyvältä, kokeilkaas joskus käyttää miehen kalua tappina, joka pysyy paikallaan, samalla kun paksumpi sauva surraa ykkösen puolella. En tiedä miehenä juurikaan kiihottavampaa kuin yrittää kestää paikallani naisen pepussa kaluineni ja tuntea miten muhkea sauva liikkuu suristen pimpan puolella. Siinä vaan on jotain äärimmäisen kiihottavaa! Kun orgasmi tulee, puristuu kalu ulos ja spermat jää sisälle. Tämän olen pari kertaa kokenut ja voin kertoa että gutaa teki näin miehenä eikä nainenkaan vaikuttanut tyytymättömälle. Miehenä on helpoin kestää paikallaan lusikka-asennossa kyljellään.

      Tuo sleevejuttu ei selviä kuin kokeilemalla, itsellä ei ole ollut tarvetta niin en osaa sanoa. Kerrohan sitten miten testi sujui ja kestikö paikallaan vai menikö kaiveluksi ;) Joku ainakin mainitsi ettei kandee liukkaria laittaa kalun ja sleeven väliin, silloin takuulla irtoaa. Entäs sauva ja kalu yhtäaikaa ykkösen puolella? Luulisi alkavan täyttymisen tunnetta tulla?

      Nyt olen kyllä jo kaiken tainnut heittää ideaksi mitä mieleen on tullut. Antoisia kokeiluja ja toivottavasti alkaa tuntua enemmän!

    • Ongelmaan apu

      Itellä ollut sama ongelma vielä muutama kuukausi sitten. Seksi ei tuntunut miltään ihan kuin ois pelkän pumpulipuikon sinne työntänyt eikä siitä mieskään nauttinut. Mietittiin siinä sitten asentoja miten päin ja mistä suunnasta, päällä vai alla mutta ei se siitä parantunu. Sitten mentiin kerran yhdessä kaalimato.fi :hin ja tilattiin penispumppu ja vähän muutakin. Saatiin hyvin pumpattua poikaystävän penis suuremmaks ja ollaan molemmat paljon enemmn nautittu seksistä nykyään. Eikä muuten edes kestä kauan ku miehellä jo kalu paksuna. Jos ei muuta keksi nii kannattaa ostaa! ;)

    • tummiiikävä

      teeppä semmonen asento että tyrkkäät äijän kaappiin ja lähet tumman miehen mukaan.ihan sama missä asennossa olet...

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe