vaakamies♥rapunainen

9+10

Miten toimii vaaka miehen ja rapu naisen parisuhde?

Mun tuntema vaaka mies on erittäin komea. Hän on hyvin pitkä, hoikka, mielyttävä kasvoiltaan, hällä on muutama erikoinen tatuointi, paksut hiukset. Luonteelta olen saanut miehestä sellaisen kuvan että hän on iloinen, suht vilkas, menevä, ystävällinen, tykkää bileistä ja illan vietoista, ystävät on tärkeitä, suht tasapainoinen tulee siis monien ihmisten kanssa toimeen eikä aiheuta sen suurempia konflikti tilanteita suuntaan tai toiseen, entinen päihdeongelmainen, rikostaustaa takana, vankilatuomioita.... taipuvainen ehkä vähän seläntakana pahanpuhumiseen ja rakastu ei kovin helposti, joten ei usein seurustele tai oo vakavissa parisuhteissa naisen kanssa, mutta seksi kyllä kelpaa. Kuulostaako perus vaaka mieheltä?

Itse taas olen rapu naisena aika paljon Martina Aitolehden tapainen. Kuvailisin itseäni vahvaksi, mutta myös hyvin herkäksi. Äidillinen, sopissa mittakaavoin. Naisellinen, seksikäs. Vähän arka, mutta voi tosin johtua kielteisistä kokemista asioistani. Sosiaalinen, lapsena hyvin ujo en siis enää aikuisena mikä on varmaan kans hyvin tyypillistä et ujous katoaa aikuis-ikää myöten kun ihminen tajuu ettei oo mitään syytä ujostella, välillä suu käy siis liikaakin.. persoonallinen, jaan mielipiteitä laidasta laitaan, joko musta tykätään tai sitten ei. Toimin alalla jossa välitetään paljon ihmisten ulkonäöstä ja kunnosta. Voimakastahtoinen ja tempperamenttinen myös vaikka herkkä olenkin. Kiltti. Eläinrakas. Valmis lähtemään hullutteluihin myös mukaan. Tykkään kanssa bile-illoista ja yhtä paljon koti-illoista ja rauhottumisesta ja esim jonkun elokuvan katselusta eli mikään joka viikonloppuinen bailaaja en ole. En ole kovin omistushaluinen kumppanista, kuin vain sopivin määrin. Mustasukkanen en oikeestaan yhtään, koska mä haluan luottaa siihen kumppaniin ja kun luon sille sellasen arvostuksen nii toivon et se arvostaa sitä mun luottamusta kans sen verran paljon ettei mee pettää sit mua tai muuta... jos pettää nii pelaan samoilla panoksilla, on mullakin ukkoja tuossa oven takana aivan varmasti jotka ois koska tahansa valmiina ottamaan mut jos sanon et nyt mennään! seksi on mulle hirmu tärkeetä, mut kumppanin on oltava oikea jotta uskallan vapautua ja heittää suojapanssarin pois ja tiiän ettei se satuta mua. Yhdenillan juttuihinkin pystyn, sillon tosin suljen tunteet vaan pois. Liiasta ällöromantiikasta en pidä ja vapaus on mulle myös tärkeää, ettei se kumppani änkee koko ajan siihen liian lähelle ja antaa mulle myös omaa aikaa, vapauksia tehdä omia juttuja ja mennä myös omien kavereiden kanssa. Hänelle toki suon saman. suorasananen. Tunteellinen, herkkä suuttumaan. valmis myös asettuun ja perustaa jossain vaiheessa perheen.

Kelpaisinko mä vaaka-miehelle?

Yhden vaakamiehen oon tuntenu ja hänen kans oli hirmu vaikee tietyistä asioista keskusteluja käydä ja ei niistä sit oikeen puhuttukaan tai hän pakoili mua ja meni karkuun. Mä en tahtois niitä ikuisia pelejä pelata, hymyillä, pitää silmäpeliä, vaan lopettaa sen "pelleilyn" ja puhua suoraankin ja olla avoin, ainakin tietyssä vaiheessa ja plussaahan se on jos heti pystyy toisen kans alusta alkaen olee sellanen vapautunut. Avoimuus on mulle tärkeää.

Sit tämän nykysen vaakamiehen kans tuntuu et pystyy puhuu asiasta kuin asiasta, mut tuosta pettämispuolesta en tiiä. Lupaa olla vain mun ainoain ja et ei petä ja on niistä asioista vakava mielisesti samaa mieltä. Mut mitä mieltä te ootte, onko vaakamies pettävää tyyppiä? itse kyllä tykkään myös olla viehättävä miesten mielestä, mutta pyrin sulkemaan sen puolen kyllä pois parisuhteessa kun olen tosissani rakastunut ja tarkotan kans tätä.. sillon on oma kulta ainoastaan se jota jumaloin ja pidän mailman hienoimpana miehenä. ♥ muut silkkaa kakkosta!!

Onks muuta mitä mun pitäis yleisesti ottaen vaakamiehestä tietää tai haluaisitte sanoa?

Ihastuin tuossa miehessä hänen komeuteensa, ystävälliseen ja mukavaan luonteeseen ja tuntuu et se hyvin kestää mun vaikeuttakin. :D harvoin olen tuntenut näin vahvaa sitoutumista toiseen ja yhteensopivuutta, liekkö se sitten vaan hämäystä? ja tuli sellanen rakkaudentunne et tässä on sitä jotain, mitä muiden miesten kans ei oo tullu vaikka mä olen rakastanut niitäkin. huonoja puolia ei oo vielä ainakaan silleen tullu esiin, mitä nyt vähän toi seläntakana pahan puhuminen... tahtoisin olla onnellinen tämän miehen kanssa ja perustaa jossain vaiheessa tasapainoisen perheen ja että me yhdessä ollaan hyvä tiimi! vaikka koko loppuelämä.

1

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wwww1

      Rapu ja vaaka ei oikeastaan sovi toisilleen millään tasolla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      573
      3806
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3288
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2771
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2709
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2104
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2061
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1887
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1760
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1719
    Aihe