Kissanvihaajat

koirapelkoineeeeen

Miks kissoja vihataan aina? Mitä vikaa niissä on? Sekö että ne käy kusella ihmisten pihassa? No arvatkaako käviskö teidän rakastamanne koirat kusellla ihmisten pihassa, jos ne sattuisivat pääsemään vapaaksi? Monet mun tuntemat sanoo: kissat haluaa että niitä palvellaan mutta koirat ei. Ne väittää koirien olevan parempia kun kissojen. Se harmittaa ihmistä joka rakastaa kissoja. Ja mun kissat ei ainakaan halua että niitä palvellaan! Toisin kuin veljen koira. Itse myös pelkään koiria, ihan vaan sen takia että koira on melkeen tappanu mut joskus! Mää en sen takia luota niihin eläimiin, mutta tarkoitus ei oo olla ilkeitä koiranylistäjille tai vaan koiraihmisille. Kissat voivatkin jopa ennustaa tulevaa maanjäristystä. :) Kiitos.

2

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyppivä

      Saman tyylistä olen miettinyt itsekkin välillä, miksi kissoista luullaan tiettyjä asioita. Muistan kun vein ekoja kertoja kissaani ulos narussa ulkona rivitaloasuntomme alueella ja joku nainen pihalla suuttui siitä kun luuli, että se tekisi lasten hiekkalaatikolle asiansa. Olin ihan ihmeissäni, kun eihän kukaan sellaista ihminen anna lemmikkinsä tehdä sellaista varsinkaan mihinkään missä kulkee lapsia!

      Sitten joskus olen tuntenut erään tytön joka vihasi kissoja, mutta ihan syystäkin. Hänellä oli vain pari kokemusta kissoista ja tapahtuivat kun oli ihan pieni, mutta ne olivat sellaisia, missä kissa hyökkäsi kunnolla hänen kimppuunsa. Se oli kyllä täysin aikuisten ihmisten vika! Eläimiä ei ikinä saisi jättää keskenään pienten lasten kanssa ilman ohjausta tai valvontaa. Vasta kun kyseinen tyttö sai hyviä kokemuksia omasta tuolloisesta kissastani niin huomasi, että on olemassa toisenkinlaisia kissoja.

      Ja muutkin eläimet pystyvät tuntemaan milloin maanjäristyksiä ja tsunameita alkaa tulemaan. Varsinkin jotkin sammakot. Ne lähtivät jo miltein viikkoa ennen isompaa luonnonmullistusta pakosalle kuin mitään ehti edes tapahtua.

    • vusikatti

      kissalla on oma luontonsa, ja koiralla samoin, ja koirakin vaatii palvelua, ihan niin kuin kissakin. Siksi puhunkin elämänsä jakamisesta eläimen kanssa, en omistamisesta.
      On kissa ja on koira, on ollut aina ja keskenäänkin tulevat toimeen, samassa tarhassa ulkoilevat ja yhteistä koppia käyttävät, vaan ruokaansa eivät jaa. kissa syö uunilla ja koira keittiössä.
      En vihaa mitään eläimiä, mutta jotkut eläinten huoltajat, jotka eivät ymmärrä lemmikkinsä perusolemusta vaan pukevat koiran tolkuttomiin röyhelöihin,. (asiallinen lämmin vaatetus viluisille on asia erikseen)ja samoin kissalle töllätään koristeita päälle, yms tolkutonta myös kanien, hevosten ja lintujen kanssa, niin sellaiset ihmiset saavat sapen kiehumaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe