Saldokysely ei toimi/tiedotusvälinet pimittävät asian/Laskutusli

bass45cm

Minulla oli eilen Saunalahden laskutuslittymällä noin minutti puheaika jäljellä ja tänän kun on 1.1.2014 niin piitäisi alka uusi laskutuskausijoka sisälttä 650 minuttia normalihintasia kotimaan puheluita ja olen lähettänyt noin 45-50 kpl saldokyselyjä noin kl 7:45-16:35 välillä jotka kuitantuvat mutta vastausta ei tule.

Ja tämä sen takia koska haluan tietä että uusi laskutuskausi todella on alkanut koska jos puheaika ylitty niin littymän käyttö estetän myös mobilinetti. Jos ylenssä vastaus tule jos saldokyselyn laitta noin 30 minuttia vimesen puhelun jälken.

Ja olen yrittänyt otta yteyttä Saunalahten mutta niitä ei saa kinni kun asiakaspalvelu suljettu pyhän takia (uudenvuoden päivä). Joten luulen et ne ei yrittäkän korjata vika kun ne ovat tietämättömiä sen olemassaolosta.

Ja samanlainen vika on toistunut aika usein aikasemminkin ja kestä ylesän noin 2-3 vuorokautta ja ajoittu ylensä sunnuntasin tai lauantai iltapävän tai arkipyhäsin eli ylensä silloin kun Saunalahden asiakaspalvelu on kinni.

Ja jos vika on ilmennyt silloin kun asiakaspalvelu on auki niin olen soittanut sinne ja siellä ne on sanonut ei ei ne sielläkän tiedä tai näe näyttöpättestä minkä verran puheaika minulla on jäljellä.

Eikä sinne tuu kovin mielellä soitettua koska se maksa noin 1,5-2 euroa minutti plus että joutu odottaman kauan ja odottaminen on maksullista uuden lain nojalla ja minulla on 650 minuttin lisäksi 10 euron kuukasinen saldo mistä se otetan ja se kulu aika nopeast ja silloin jos se ylitty niin littymän käyttö estetän myös mobillinetti ja puhepaketti.

Ja olis todella tärkeä tietä onko uusi laskutuskausi alkanut koska siskolla on tänän syntymäpäivä ja hän lupasi osta minulle uusi moposkooteri silloin kun minulla on syntymäpäivä jote olis hyvin epäkohteliasta jättä oninitelematta hänet.

Joten olen laittanut Iltalehet uutisvinkki jo amupäivällä mutta ei ne siellä varman lue niitä pyhäsin kun ei uutisissa ole kuulunut asiasta mitän ja sittten olen laittanut Radio Nova'n viesti studion mutta ei radiostakan ole asiasta kuulunut mitän.

Joten Saunalahti jättä vian korjamatta ja tiedotusvälinet pimitävät asian ja sen on tosi kurja että välillä joutu olemaan 2-3 vurokautta että ei tiedä minkä verran on puheaika jäljellä....:(

2

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bass45cm

      Laittoin äsken noin kl 19:25 uuden saldokyselyn joka taas kuitantui mutta vastausta ei tullut ja kun huomasin vian jo amulla noin kl 7:45 niin voin vain todeta että ne ei ole edes yrittänyt korjata vian kun nyt jo kestänyt näinkin kauan.

      Ja uutisissa ja radiossa ei ole vieläkän asiasta kuulunut mitän ja sen ja Radio Nova'stakan ei ole kuulunut asiasta mitän koska radio on ollut koko päivän pällä ja uutisia olen seurannut netistä sännölisesti mutta ei nissäkän ole asiasta kuulunut mitän.

      Joten asiasta pimitettän edellen tiedotusvälineissä.....:(

    • Jos on kyse laskuttuvasta kuukausimaksullisesta liittymästä niin silloin saldosopimus vaihtuu laskutuskauden vaihtuessa eli aina kuukauden alusta.

      Saldosopimus ei ole reaaliaikainen palvelu. Liittymä ei sulkeudu välittömästi saldorajan ylittyessä, koska puhelut, tekstiviestit ja muut palvelut päivittyvät saldoseurantaan viiveellä. Viive vaihtelee palvelusta ja ajankohdasta riippuen muutamasta minuutista n. vuorokauteen. Ulkomaanpuhelut päivittyvät saldoseurantaan noin viikon kuluessa, viive voi kuitenkin olla pidempikin.

      Jos edellisen kuukauden saldoraja on ylittynyt, lisätään ylimenneet puheminuutit ja tekstiviestit automaattisesti uuden kuukauden alkuun ja näin ollen liittymä voi sulkeuta jo kuun alusta.

      Valitettavasti en tilannettasi pääse tarkemmin tätä kautta selvittämään, joten jos haluat tarkempaa selvitystä niin rekisteröidy Saunalahden Palstalle osoitteessa palsta.saunalahti.fi ja lähetä yksityisviestiä jollekin moderaattoreista. Vuorossa olevat moderaattorit löydät http://elisa.to/1lC2f4B oheisen linkin takaa sivun alareunasta. - Susanna / Saunalahden Palstatiimi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      161
      5659
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2302
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1708
    4. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1621
    5. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      24
      1609
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1604
    7. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      324
      1593
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      135
      1361
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1359
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      333
      1221
    Aihe