Hallitus on tuomassa pakkoliitoslian eduskuntaan

Kyl hallitus osaa!

Lakiesitys on taas valmisteltu kansan selän takana. Hallitus Ei ole välittänyt presidentin uudenvuodentoivomusta, että ainakin merkittävimmistä asioista olisi käytävä ennen päätösten lukkoonlyömistä rehellistä ja julkista keskustelua?

Kaarinalaisille salainen valmistelu on erinomaisen harmillista, onhan laissa nimenomaan maininta mm. Kaarinan pakkoliittämisestä Turkuun!

55

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alkaa riittämään

      Kyllä on kovapäinen hallitus, mikähän oikein mahtaa olla lopputulos. Epäilen että aivan järkyttävä katastrofi , niin Turulle kuin Kaarinalle ja hallitukselle.
      Kouvola on jo näyttämässä esimerkkiä mitä tuleman pitää ja Salossa on painittu jo vuosia suuruuden ongelmien kanssa, sekä Suomen suurin Helsinki tuottanut palvelut Suomen korkeimmilla kustannuksilla jo iät ajat.
      Hallinto kasvaa ja tekevät kädet saavat lähteä, sekä verotus kiristyy. Pendelöinti lisääntyy ja Koomuksen, sekä Demarien äänimäärät romahtavat koko Suomessa.
      Suurin osa Kaarinalaisista ei ole valmis laittamaan pakolla tikkuakaan ristiin suur Turun eteen. Lopulta Turkulaisetkin huomaavat että heidänkin palvelunsa heikentyvät merkittävästi ja jonot kasvavat.
      Mitähän hyötyä tästä kaikesta oikein on, ikinä ei olisi uskonut että sivistysvaltio Suomessa olisi edes tällaisia pakkolakeja alettu väsäämään. Tällaisilla lakialoitteita saa kyllä sivistysvaltionkin unohtaa, näyttää enemmän diktatuurilta.
      Kansa tekee kyllä vielä omat päätöksensä aiheesta.

      • ST Kaarina

        Mitä tuollaisella liitoksella nyt väliä on, tuleehan kaikki halvemmaksi ja verot laskevat tuntuvasti. Kaarinan palvelutkin samalla paranevat ja Turkulaiset kustantavat palvelumme ja maksavat velkamme.
        Nyt pitää ottaa oikein kunnolla sitä velkaa ja laittaa Kaarinan kaupunginosaan koulut ym. Julkiset rakennukset uusiksi, niin ovat pitkään eduksemme kunnossa.
        Konkurssihakemuksenhan se suur Turku tietysti joutuu tekemään, sen verran kalliiksi tulee koko homma. Ainoa huolemme on tästä eteenpäin, ettei Virkkuselle järjesty valtion toimesta minkäänlaista kallispalkkaista eläkevirkaa.


      • Opettajasi, kulti

        Rupeaa riittämään... tai alkaa riittää.


      • O Velax
        ST Kaarina kirjoitti:

        Mitä tuollaisella liitoksella nyt väliä on, tuleehan kaikki halvemmaksi ja verot laskevat tuntuvasti. Kaarinan palvelutkin samalla paranevat ja Turkulaiset kustantavat palvelumme ja maksavat velkamme.
        Nyt pitää ottaa oikein kunnolla sitä velkaa ja laittaa Kaarinan kaupunginosaan koulut ym. Julkiset rakennukset uusiksi, niin ovat pitkään eduksemme kunnossa.
        Konkurssihakemuksenhan se suur Turku tietysti joutuu tekemään, sen verran kalliiksi tulee koko homma. Ainoa huolemme on tästä eteenpäin, ettei Virkkuselle järjesty valtion toimesta minkäänlaista kallispalkkaista eläkevirkaa.

        Näinhän olemme jo joiotain aikoja tehneetkin. Viimeksi oli vuorossa terveyskeskus.


    • Mitään ette voi

      Koirat haukkuu ja karavaani kulkoo :D

      • sffgr eeth wrtth wry

        YESSSSSSSS....Nyt se on satavarmaa, Kaarinan "kaupunki" liitetään ihan oikeaan kaupunkiin, TURKUUN.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014011017916253_uu.shtml

        Mahdollinen pakkoliitos on täsmentymässä koskemaan 24-25:tä kuntaa isoilla kaupunkiseuduilla, kertoo kuntaministeri Henna Virkkunen (kok). Hallituksen kaavailema kiristys kuntarakennelakiin on tarkoitus lähettää lausuntokierrokselle ensi viikolla.

        Pakkoliitoksia voitaisiin tehdä kymmenellä kaupunkiseudulla. Ensi viikolla lakiluonnoksen yhteydessä julkaistaan lista kunnista, jotka voitaisiin pakkoliittää.

        Virkkusen mukaan eniten tällaisia kuntia on Tampereen ja Turun seuduilla.


    • Evakot kotiinsa

      http://yle.fi/uutiset/hallituksen_listalla_24_pakkoliitoskuntaa_-_katso_lista/7025580

      Hallitus ei ole halunnut julkistaa kuntia, joita pakkoliitos uhkaa. Kunnat on lueteltu lakiluonnoksen perusteluosassa. Tässä on Yle Uutisten saama kuntalista.

      Lista voi vielä muuttua hallituksen käsittelyssä. Pakkoliitoksia voitaisiin toteuttaa ensimmäisessä vaiheessa yhdeksällä seudulla, Seinäjoella ehkä myöhemmin.

      1. Tampereen seutu
      -Kangasala
      -Lempäälä
      -Nokia
      -Pirkkala
      -Ylöjärvi

      2. Turku
      -Kaarina
      -Lieto
      -Masku
      -Naantali
      -Raisio
      -Rusko

      3. Oulu
      -Kempele
      -Liminka

      4. Jyväskylä
      -Laukaa
      -Muurame

      5. Lahti
      -Hollola

      6. Kuopio
      -Siilinjärvi

      7. Pori
      -Harjavalta
      -Ulvila
      -Nakkila
      -Luvia

      8. Joensuu
      -Kontiolahti
      -Liperi

      9. Vaasa
      -Mustasaari

      Aikoinaan siirtokarjalaiset muuttivat Kaarinan kunnan kaupungiksi, jotta saavat nostettua omia palkkojaan, sittemmin hädissään liittyivät Piikkiön kanssa, jotta välttyvät liittymästä Turkuun, nyt siis Turku nielaisee Piikkiönkin samaan kauppaan. :D

      Onhan se aika hassu tilanne ollut vuosikymmeniä, useita kaupunkeja kymmenen kilometrin säteellä vieri vieressä rajanaapureina.

      Ei missään muualla maailmassa ole tällaista mielipuolista suuruudenhulluutta.

      • Mistä säästöt ?

        Lähin seutu jossa on kaupunki kaupungin vieressä on Tukholma ja aikanaan Tacherin kaudella Lontoo pilkottiin pieniin kaupunkeihin, kun mikään ei suuressa sujunut.
        Tanskan mallikin on mennyt täysin pieleen, eipä sitä paljon enää mainostettakaan.
        Sodan jaloista Karjalasta tänne muuttaneet eivät liity mitenkään tähän asiaan.
        Suur Turku systeemissä ne palkat juuri nousevat harmonisoinnin ansiosta ja verot kiristyvät, sekä lopputili tulee kouraan monille Turun työntekijöille, kun heidät korvataan Kaarinalaisilla.


      • Mitä pelleilyä

        Oot tainnu syärä siäniä...? On meinaan senverran sekavaa juttua...

        Turun täytyy siivota omat nurkkansa ennen kuin rupeaa naapureita kosimaan.


      • Kirjoitat pötyä

        Ranskassa on 1800 kuntaa ja hyvin pärjäävät, eikä ole läheskään ainoa maa.


    • Evakot lähtee

      Tulee käymään ihan päinvastoin, kaarinalaiset lusmut virkaloiset korvataan turkulaisilla.

      Evakkoloiset ovat harrastaneet kunnassa vuosikymmeniä mm. rasismia, ja se tulee loppumaan NYT.

      • Riksvensk

        Molemmat sekä Suur Tukholma, että Lontoon ovat yli miljoonan ihmisen kaupunkeja, jos sulla ei ole suhteellisuudentajua, niin kukaan ei voi auttaa.

        Turku esikaupunkeineen ei ole niihin verrattuna kuin tuppukylä, pitäisikö kylä jakaa moneen osaan :D


      • Mikä mättää
        Riksvensk kirjoitti:

        Molemmat sekä Suur Tukholma, että Lontoon ovat yli miljoonan ihmisen kaupunkeja, jos sulla ei ole suhteellisuudentajua, niin kukaan ei voi auttaa.

        Turku esikaupunkeineen ei ole niihin verrattuna kuin tuppukylä, pitäisikö kylä jakaa moneen osaan :D

        Mikä on sitten huonosti nykysysteemissä, demokratia toimii ja vapaaehtoiset liitokset täysin mahdollista, jos niistä todetaan jotain hyötyä olevan.
        Taloudellisesti kaikilla menee hyvin, paremmin kuin koskaan.
        Turunkin mahdolliset ongelmat johtuvat täysin sen omista toilailuista, rahaa on palanut vähän sinne sun tänne.
        Kyseessähän on ainoastaan vallankaappauksen yritys kehyskunnista, ei mikään muu.


    • Olen turkulainen

      Ei raha ole palanut, se on vaihtanut vain omistajaa, siihen raha on juuri tehtykin, käytettäväksi, eli säilöttäväksi patjan alle, raha kiertoon ja kaikilla menee hyvin.

      Luulitte kai tekevänne Kaarinan keskustasta hyväosaisten ja pihien eläkeläisten löhöilypaikkaa, mutta väärin meni.
      Turkuun liittyminen laittaa vipinää Kaarinankin keskustaan, tulee palveluja, kauppoja ja lapset pääsevät Turun laadukkaisiin kouluihin paikallisbussimaksulla jne jne

      • Turkulainen 47 vuotta

        Miten niitä kauppoja Kaarinan keskustaan jollain suur Turulla saataisiin, kun Turku ei omaankaan keskustaansa saa. Eiköhän paikallisbussin lipulla päästä tarvittaessa Kaarinan keskustasta nytkin Turun keskustaan. Turkuhan haluaisi ehdottomasti vyöhykemaksut käyttöön, joka tarkoittaa sitä että Kaarinasta täytyisi maksaa enemmän kuin vaikka Ispoisista autoon nousevat.
        Kirjoittelet täyttä jaskaa, ilman minkäänlaisia perusteluja miksi.
        Rahan tulee tietysti kiertää, mutta velkaantua ei saa liiaksi, jolloin päätösvalta menetetään, kuin omakotirakentajalla pankin kanssa.
        Suur Turku tulisi myös palkkaharmonisointeineen ja irtisanomissuojineen Turkulaisille aivan järjettömän kalliiksi. Todellisuudessa Turun talous ei kestäisi tätä härdelliä, koska lähihistoriassakin on nähtävissä liitoskuntien kaikkien roima velkaantuminen ja veronkorotukset: Kaarina-Piikkiö, Salo-kehyskunnat, Naantali-Rymättylä, Parainen-Nauvo jne...
        Pakkokeinoilla hommasta tulisi entistä vaikeampi ja muutosvastarinta kestäisi vuosia. Myöskään kuntien henkilöstön ajaminen työttömiksi kortistoon ei tuota kuin kuluja.
        Tuntuu siltä että tämä hallitus ei hallitse toimiaan ja se saa Suomeksi sanottuna vaaleissa turpaan oikein kunnolla, jo Eurovaaleista alkaen !
        Vihreistä joka tämän kaiken takana on tulee marginaalipuolue ja seuraavasta pääministeristä ei ole epäselvyyttä.


      • Mitä pelleilyä

        Sääkin oot tainnu syärä siäniä?

        Pakkoliitoksessahan Kaarinan palvelut ajetaan alas samalle tasolle kuin Turussakin. Lisäksi nousee kaarinalaisten verot.


    • Kurkela1

      Tempus fugit.

      http://www.ts.fi/mielipiteet/paakirjoitukset/582522/Tiukan aikataulun selvitys

      Näin käy eikä sille voi oikeastaan mitään Kaarinan kunnanisät. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin olisi varmaan mukavampaa ja kunnan asukkaille hyödyllisempää harkita liittymistä vapaaehtoisesti kuin valtion sanelemana. Ehkä ei aivan niin valistuneet kunnanisät sitten haluavat kiivetä takamus edellä puuhun. Pääsyynä ovat tietenkin omat edut kuin kunnan asukkaiden edut. Onhan totta että moni valtuutettu Kaarinassa, valtuustossa tai hallituksessa ovat käytännössä jäävejä useisiin päätöksiin oman toimensa tai virkansa puolesta mutta eivät anna sen millään lailla haitata päätöksentekoa koska omat edut ovat kaikkein tärkeimpiä.

      P.S. Lentävällä lauseella jolla aloitin, senkin kielen opiskelua varten pitää mennä kouluun Turkuun.

      • Sic transit gloria m

        Urea jacta est - revi siitä.

        Naapurikuntien veronmaksajien, olkoon sitten kaarinalaisia tai ketä tahansa, veroeuroja (=valtionosuudet) ei saa enää enempää polttaa Turun pöhöttyneeseen hallintoon ja järjettömiin hankkeisiin. Palataan liitosasiaan sitten, kun Turku on saanut oman pesänsä siivottua edes lähelle samaan kuntoon kuin naapureilla.

        On muuten säälittävää, että varsinainen kiusaaja joutuu kantelemaan isommalleen (=hallitus).


    • Alea jacta est

      O` mores O´ Tempores

    • paha paikka

      Jokaiselle kaarinalaiselle viisi tuhatta euroa käteen Turún kassasta niin saattaisi liitoshaluja ruveta löytymään. Voi tietysti olla, ettei se monellekaan riitä korvaamaan palveluiden alasajoja ja vastuuta Turun alijäämistä..

    • Rollaattorit riviin

      Ottaiskohan Keisari Putini vastaan evakkoja, jos Putinille maksaisi 5000 euroa päältä?? Suattaispa ottaakinnii.

      • Voi taivas

        Entisistä Turun liitoskunnista voi nähdä mitä tapahtuisi liitoshommassa, se on vähän sama asia kun muijakin vuosien kuluessa alkaa näyttää yhä enemmän anopilta.
        Kakskerrassa ei käytännössä ole tapahtunut mitään edistystä, Paattisilla laitettiin uimahalliin kiinni. Palvelut pendelöidään keskustaajamasta. Turha kuvitella mitään omia lukioita, tai esim. Rakennusvalvontaa paikan päällä.
        Kaarinan kehitys loppuisi kertaheitolla, Ala-Lemuun rakennettaisiin kerrostaloja, niitähän Turun grynderit ovat haaveilleet jo pitkään.
        Turun palvotut jääkiekkoilijat saisivat lasikuutionsa Kuusiston rannoille ja tavallinen kansa tietysti maksaisi korotettua veroja ja taksoja.
        Turun toimesta on Kaarinassakin aivan lähiaikoina korotettu vesi- ja jätevesimaksuja, yhteistyön merkeissä. Samoin kävi joukkoliikenteessä yhteistyön alkaessa lipunhintaa korotettiin heti reippaasti, eikö sen pitänyt laskea suuruuden ekonomialla ?
        Turun heikko talous liitoskustannuksilla olisi katastrofi niin Kaarinalaisille, kuin Turkulaisilekin. Hallitus kaatukoon ja järki käteen !


    • Miniisteri
    • Uskomatonta§ tosiaan

      Oli se huvittavaa kun kaarinalaisia mummoja haastateltiin Oskarinaukiolla kuntaliitoksesta, mummot tokaisi sinisin silmin että: "Mihin me Turkua tarvitaan?"

      Voi pyhä yksinkertaisuus, mihinpä sitä kaarinalaiset Turkua, eihän siellä ole kun suurin osa kaarinalaisten toimeentulosta, koulut, elokuvateatterit, verotoimistot, satama, yliopisto, toisen asteen koulutus, kaikki erikoisliikkeet, poliisi, juna-asema, maauimalat, raastupa, lakimiehet, oikeusaputoimistot, kirkon kansliat, autokauppiaat, ravintolat, yökerhot, teatterit, jokiravintolat, linja-autoasema, lentoasema, oikea tori, toimiva ja kattava paikallisliikenne ja tuhat muuta tärkeää ja vähemmän tärkeää asiaa, joita kaarinalaisetkin mummot käyttää.

      • tai ÄLÄ ota

        "Tässä faktaa teille huuhailijat, mitään pakkoliitoksia EI tule."

        Oletko ihan tosissasi, että suurimmat puolueet tekevät vuosi tolkulla töitä kuntaliitoksen eteen, sorvaavat jopa lakeja, ja vielä uskot ettei liitoksia tehdä.

        Otahan pää sieltä rectumista, niin näet paremmin ja kuulet myös.


      • Tietoa on
        tai ÄLÄ ota kirjoitti:

        "Tässä faktaa teille huuhailijat, mitään pakkoliitoksia EI tule."

        Oletko ihan tosissasi, että suurimmat puolueet tekevät vuosi tolkulla töitä kuntaliitoksen eteen, sorvaavat jopa lakeja, ja vielä uskot ettei liitoksia tehdä.

        Otahan pää sieltä rectumista, niin näet paremmin ja kuulet myös.

        Katsotaan nyt vuoden päästä ovatko vielä suurimpia puolueita, kun äänestäjät tekevät johtopäätöksiä tästä hallituksesta.
        Taitaapa vähän olla tästä aiheesta nykyisilläkin valtapuolueilla olla jonkinmoista sisäistä vääntöä.
        Edelliselle kirjoittajalle, sen verran että kaikista palveluista joita Kaarinalainen Turussa käyttää maksetaan ja rahaa tulee Turun pohjattomaan kassaan, veroina ja taksoina.
        Valtion laitokset voivat olla varsin hyvin myös Kaarinassa joka on yli 700 vuotta vanha. Kaarina onkin yrittäjäkunta, jonka tuotolla näitäkin laitoksia ylläpidetään.


      • Nyt se alkaa
        Tietoa on kirjoitti:

        Katsotaan nyt vuoden päästä ovatko vielä suurimpia puolueita, kun äänestäjät tekevät johtopäätöksiä tästä hallituksesta.
        Taitaapa vähän olla tästä aiheesta nykyisilläkin valtapuolueilla olla jonkinmoista sisäistä vääntöä.
        Edelliselle kirjoittajalle, sen verran että kaikista palveluista joita Kaarinalainen Turussa käyttää maksetaan ja rahaa tulee Turun pohjattomaan kassaan, veroina ja taksoina.
        Valtion laitokset voivat olla varsin hyvin myös Kaarinassa joka on yli 700 vuotta vanha. Kaarina onkin yrittäjäkunta, jonka tuotolla näitäkin laitoksia ylläpidetään.

        "Katsotaan nyt vuoden päästä ovatko vielä suurimpia puolueita,.."

        Sitä mistä näet märkiä päiväuniasi, ei ole tapahtunut sataan vuoteen, eikä tule tapahtumaan, sama remmi on hallituksessa seuraavienkin vaalien jälkeen :D


    • Vaalikarjalainen

      Peter Orpo(kok) tuulettaa rakenneuudistuspäätöksen puolesta: "Kun ei parempaakaan ole aikaansaatu, tämä on pakko hyväksyä." Aitoa kokoomuslaista lokiikkaa!?

    • Ääni Harava

      Hallitus ilmoitti vasta äsken ilosanoman: kuntarakenneuudistuslain pakkoliitoksista saadaan kunnissa järjestää äänestys!

      Tänään asia korjaantui, kun hallitus ilmoitti, että kunnissa järjestettyjen pakkoliitosäänestysten tuloksista ei tarvitse välittää, vaan valtioneuvosto tekee liitospäätöksen kylmästi tekemiensä selvitysten perusteella!

      • Toteutuva ennustukseni

        Oikein mielenkiinnolla odotan miten se valtioneuvosto kiertää perustuslain, voi olla hieman haasteellista. Kaarinan kaupunginvaltuuston päätöstä voi kuitenkin olla vaikea kaataa ja valitusprosesista tulisi pitkä.
        Se on totta että tämä hallitus ei kyllä vuoden päästä jatka, eikä tämä pääministerikään. Tuskin on Urpilainenkaan enää puoluekokouksen jälkeen puoluejohtaja, opettaja ei ole koskaan osannut ajatella rasvanahkaista työntekijää.


    • Luu käteen

      Hallitus tekee Kaarinan umpiluupäisille korruptoituneille päättäjille tarjouksen, josta on vaikea kieltäytyä, lisäksi Turku lyö hanat kiinne ja tekee selväksi, että Kaarina voi ihan aikuisten oikeasti alkaa käyttäytymään kuten oikea itsenäinen kaupunki, ja järjestää asukkailleen KAIKKI työpaikat ja palvelut ITSE....ja se on siinä.

      • Kaarinan 700 vuotta

        Varmasti katsoitte uutisia eilen, nyt alkaa jo tästä typerästä pakkoliitosmallista lipsua opposition lisäksi paljon maan hallitus puolueen kansanedustajiakin.
        Turku keskuskaupunki on täynnä julkisen sektorin työpaikkoja, joita tunnetusti tässä maassa on liikaa. Kaarinassa taas on keskitytty yrityksiin ja tuottaviin yritystyöpaikkoihin, kuntien välisen kilpailun kirittämänä.
        Nythän ei ole kysymys lainkaan pelkästään Turusta, vaan tämä työpaikka vääristymä on kaikilla kaupunkiseuduilla.
        Suomeen tarvitaan nyt yrittäjyyttä ja työpaikkoja, innovaatiota ja motivointia. Sitä ei todellakaan synny pakkoliitos uhkailulla. Nyt on hyödynnettävä kehyskuntien vahvuudet, eikä keskuskaupunkien byrokratiaa.
        Kokoomus selvästi alkaa tämän huomaamaan, kuntatyöntekijöidenkään motivaatio ei parane irtisanomisten uhkailulla pitäisi Demarienkin jo käsittää.
        Mielestäni Kaarinan pitäisi antaa nyt yrittää ja katsoa miten Kaarinan malli toimii !


    • Huivista kii
      • Ajattelija Piikkiöstä

        Mitä helvetin hyötyä siitä on jos ihmisiä saadaan kortistoon lisää , merkillisiä tavoitteita tällä Kokoomuksella ja sen lapsi ministereillä.
        Turkulaisten kannattaa sitten myös huomioida, että ei tule pelkästään tulot vaan myös menot kaupan mukana.
        Lisäksi tulee vielä velat, joita Turkulaisilla on jo riittävästi. Krimin malli sopii huonosti demokraattiseen Suomeen, jolla on perustuslaki sentään vielä olemassa.
        Pahin ongelma on työmotivaation romahtaminen ilman irtisanomissuojaa kaikilta ja varmaan irtisanottaisiin myös Turun työntekijöitä, joita hallinnossa on suhteellisestikin paljon enemmän.
        No taisihan se hallituskin tulla järkiinsä, ettei vaan kuitenkin liian myöhään. Kaarinan hallituksen puheenjohtajallekin näytti tämä likainen peli riittävän.


      • Kaarinan puolesta
        Ajattelija Piikkiöstä kirjoitti:

        Mitä helvetin hyötyä siitä on jos ihmisiä saadaan kortistoon lisää , merkillisiä tavoitteita tällä Kokoomuksella ja sen lapsi ministereillä.
        Turkulaisten kannattaa sitten myös huomioida, että ei tule pelkästään tulot vaan myös menot kaupan mukana.
        Lisäksi tulee vielä velat, joita Turkulaisilla on jo riittävästi. Krimin malli sopii huonosti demokraattiseen Suomeen, jolla on perustuslaki sentään vielä olemassa.
        Pahin ongelma on työmotivaation romahtaminen ilman irtisanomissuojaa kaikilta ja varmaan irtisanottaisiin myös Turun työntekijöitä, joita hallinnossa on suhteellisestikin paljon enemmän.
        No taisihan se hallituskin tulla järkiinsä, ettei vaan kuitenkin liian myöhään. Kaarinan hallituksen puheenjohtajallekin näytti tämä likainen peli riittävän.

        Pakkoliitosuhka on Kaarinaltakin jo poistunut, mutta selvitysmiehet jatkavat palkan nauttimista, arvokasta verorahaa palaa. Tässä maassa tehdään tuollaisia liirum laarum selvityksiä muutenkin järkyttävän paljon turhanpäiten.
        Turun muutama poliitikko SDP Lehtinenkin Turun sanomissa vaan jaksaa Krimin malliin. Kaarina liitetään Turkuun hyvä hyvä, sitähän ei Lehtiseltä kysytä.
        Jokainen seudulla tietää varsin hyvin, että Turun jopa ylimainostetut ongelmat ovat täysin itse aiheutettuja ja on Lehtiseltäkin pitkäaikaiselta päättäjältäkin melko törkeaa Kaarinan halveeraamista.
        Kaarinassa vaan asuu sitkeä kansa kuin Galliassa, eikä anna periksi ja Lehtistä harmittaa kuin pientä oravaa, kun käpy on jäässä.
        Vastakkainasettelu on sinänsä täysin turhaa ja on paljon järkevämpää hoitaa näitäkin asioita sovussa. Venäjän malli pakottamisesta on huono ja se on nähty jo yhtenä suurena romahduksena. Punakonekkin on joskus osannut yhteistyön esim. Jääkiekossa aikoinaan, joten Putin ja Lehtinen molemmat oppikaa.
        Aurajokirannan tolppien nokassa oleva ratakiskokin on muistomerkki Turun kunnallispoliitikkojen joustavuudesta.


    • Uusi Turku

      Moniongelmainen Kaarina liitetäänkin vapaaehtoisesti Turkuun, sillä tulee tarjous, josta ei voi kieltäytyä.

      • Päättäjänä Kaarinassa

        Kaarinassa kyllä tiedetään, etteivät rahat lisäänny rajoja siirtelemällä tai eläkeläiset katoa, eikä pendelöinti lopu. Turha vaivautua ehdotuksiin, päätös on jo tehty meillä. Kouvolassa ja Salossa on kyllä nähty leveiden hartioiden saavutukset.


    • HAH HAH HAAA

      Kaarinan "kaupungista" puuttuu KAIKKI kaupunkimaiset tunnusmerkit ja suurin osa palveluista.

      Ei poliisia, eri verotoimistoa, ei sairaalaa, ei satamaa, ei elokuvateatteria, ei toimivaa toria, ei keskustan monipuolista kauppatarjontaa, ainoastaan Stasi-tyyppinen virkaloisbunkkeri, joka ehdottomasti pitää tuulettaa ja kunnolla.

      Koska Kaarinaan rakennetaan täyden palvelun sairaala, kirurgisine osastoineen?

      Kuinka kauan Turku sietää verorahojen kantoa Kaarinaan, ja ilmaispalvelujen tarjontaa kaarinalaisille.

      Ehdotan, että Turku aktivoi uudenmaan tullin.

      • Myös päättäjänä

        Turun seudun rakennemallissa josta on sovittu alueen kuntien kesken on Kaarinasta tulossa 45 000 asukkaan kaupunki. Asukasluvun mukaan ainakin Suomen oloissa puhutaan silloin kaupungista.
        Turkulaisten hyväksynnästä täällä ei pahemmin välitetä, koska kyseessä on vain muutaman Turun johtavan poliitikon mielipide. Selvitysmiestenkin Taloustutkimukset puhuvat vallan muuta kieltä.
        Turkulaiset eivät muuten järjestä mitään ilmaispalveluita, kyllä niistä maksetaan aivan samoin tavoin, kuin Turkulaisetkin maksavat käyttämistään Kaarinan palveluista. Turun palveluista maksavat myös: Raumalaiset, Porilaiset, Tamperelaiset, Helsinkiläiset, jopa Eurooppalaiset. Voitot sitten tilitetään Turun pohjattomaan kassaan. Turunkaan kaikki palvelut eivät ole tosiaankaan tappiollisia, kuten usein esitetään.
        Turun talousongelmat kyllä perustuvat aivan muihin seikkoihin ja ne teidän on itse ratkaistava. Kyllä me Kaarinasta teitä jeesataan jo monissa palveluissa ja ilman meitä joisitte edelleen Aurajoen kuravettäkin.


      • Mitä tarjontaa
        Myös päättäjänä kirjoitti:

        Turun seudun rakennemallissa josta on sovittu alueen kuntien kesken on Kaarinasta tulossa 45 000 asukkaan kaupunki. Asukasluvun mukaan ainakin Suomen oloissa puhutaan silloin kaupungista.
        Turkulaisten hyväksynnästä täällä ei pahemmin välitetä, koska kyseessä on vain muutaman Turun johtavan poliitikon mielipide. Selvitysmiestenkin Taloustutkimukset puhuvat vallan muuta kieltä.
        Turkulaiset eivät muuten järjestä mitään ilmaispalveluita, kyllä niistä maksetaan aivan samoin tavoin, kuin Turkulaisetkin maksavat käyttämistään Kaarinan palveluista. Turun palveluista maksavat myös: Raumalaiset, Porilaiset, Tamperelaiset, Helsinkiläiset, jopa Eurooppalaiset. Voitot sitten tilitetään Turun pohjattomaan kassaan. Turunkaan kaikki palvelut eivät ole tosiaankaan tappiollisia, kuten usein esitetään.
        Turun talousongelmat kyllä perustuvat aivan muihin seikkoihin ja ne teidän on itse ratkaistava. Kyllä me Kaarinasta teitä jeesataan jo monissa palveluissa ja ilman meitä joisitte edelleen Aurajoen kuravettäkin.

        Mitäs palveluita Kaarina tarjoaa naapureilleen? Noin niin kuin merkittävässä määrin?


      • Aina Kaarinalainen
        Mitä tarjontaa kirjoitti:

        Mitäs palveluita Kaarina tarjoaa naapureilleen? Noin niin kuin merkittävässä määrin?

        Kaarinan uimahallin ja kuntokoulun käyttäjistä suuri osa on Turkulaisia. Kaarinan jäähallivuoroja on Turkulaisten käytössä, samoin lämmitettävän jalkapallokenttämme. Kaarinan tenniskeskuksessa on runsaasti Turkulaisia käyttäjiä ja se on seudun hienoin. Kaarinan rantoja käyttävät Turkulaiset kalastajat ja uimarit, niin Hovirinnassa, Littoisissa, kuin Piikkiössäkin. Kaikilla Kaarinan kentillä käyvät myös Turkulaiset pelaamassa. Kaksi ampumarataamme, niin sisä kuin ulkokin on Turkulaisten käyttäjien suosimia hyvinkin paljon. Kaarina teatteriin Turkulaisia kuskataan jopa linja-autoilla. Saaristo open tapahtuma vetää satoja Turkulaisia ja hyvä niin, rahat niiltä siellä otetaan.
        Turkulaiset opiskelevat Livia opistossamme runsaasti ja valtionosuudet päätyvät Kaarinalle, olemme tyytyväisiä. Planetariomme vetää väkeä laajalta alueelta ja eniten Turusta.
        Kaarinan Prisma on suosittu ruokaostoksien paikka, Turun Haritun asukkaille. Biltemakaan ei ole nälkään kuollut Turkulaisia palvelujen käyttäjiä riittää.
        Kaarinan vammaispalvelut ovat viimeisen päälle ja Turkulaisia jopa muuttaa meille tämän takia. On uusi tointakeskus ja hyvät asunnot Littoisissa.
        Kauselan supermarketit ovat myös suosittuja palveluita Turkulaisillekin.
        Turkulaiset hiihtäjät haluavat hiihtää hyvinhoidettuja latujamme, niin keskuskentällä, kuin Kuusistossakin. Totuus on että palveluita käytetään paljon ristiin ja niistä yleisesti maksetaan, mikä on järkevää molemmin puolin.
        Huonommin meillä on näitä palveluita, jotka tuottaisivat voittoa kassaan, kuten Turulla esimerkiksi satama.
        Palstan Turku fani ottaa mielummin ilmeisesti asiakkaikseen vaikka Venäläisiä, kuin Kaarinalaisia. Käsittämättömän typerä ajatusmaailma.


      • paljolle lisää
        Aina Kaarinalainen kirjoitti:

        Kaarinan uimahallin ja kuntokoulun käyttäjistä suuri osa on Turkulaisia. Kaarinan jäähallivuoroja on Turkulaisten käytössä, samoin lämmitettävän jalkapallokenttämme. Kaarinan tenniskeskuksessa on runsaasti Turkulaisia käyttäjiä ja se on seudun hienoin. Kaarinan rantoja käyttävät Turkulaiset kalastajat ja uimarit, niin Hovirinnassa, Littoisissa, kuin Piikkiössäkin. Kaikilla Kaarinan kentillä käyvät myös Turkulaiset pelaamassa. Kaksi ampumarataamme, niin sisä kuin ulkokin on Turkulaisten käyttäjien suosimia hyvinkin paljon. Kaarina teatteriin Turkulaisia kuskataan jopa linja-autoilla. Saaristo open tapahtuma vetää satoja Turkulaisia ja hyvä niin, rahat niiltä siellä otetaan.
        Turkulaiset opiskelevat Livia opistossamme runsaasti ja valtionosuudet päätyvät Kaarinalle, olemme tyytyväisiä. Planetariomme vetää väkeä laajalta alueelta ja eniten Turusta.
        Kaarinan Prisma on suosittu ruokaostoksien paikka, Turun Haritun asukkaille. Biltemakaan ei ole nälkään kuollut Turkulaisia palvelujen käyttäjiä riittää.
        Kaarinan vammaispalvelut ovat viimeisen päälle ja Turkulaisia jopa muuttaa meille tämän takia. On uusi tointakeskus ja hyvät asunnot Littoisissa.
        Kauselan supermarketit ovat myös suosittuja palveluita Turkulaisillekin.
        Turkulaiset hiihtäjät haluavat hiihtää hyvinhoidettuja latujamme, niin keskuskentällä, kuin Kuusistossakin. Totuus on että palveluita käytetään paljon ristiin ja niistä yleisesti maksetaan, mikä on järkevää molemmin puolin.
        Huonommin meillä on näitä palveluita, jotka tuottaisivat voittoa kassaan, kuten Turulla esimerkiksi satama.
        Palstan Turku fani ottaa mielummin ilmeisesti asiakkaikseen vaikka Venäläisiä, kuin Kaarinalaisia. Käsittämättömän typerä ajatusmaailma.

        Noita kannattaisikin nyt mainostaa laajemminkin, jotta saataisiin lisää käyttäjiä!


      • Kaarina lirissä
        Aina Kaarinalainen kirjoitti:

        Kaarinan uimahallin ja kuntokoulun käyttäjistä suuri osa on Turkulaisia. Kaarinan jäähallivuoroja on Turkulaisten käytössä, samoin lämmitettävän jalkapallokenttämme. Kaarinan tenniskeskuksessa on runsaasti Turkulaisia käyttäjiä ja se on seudun hienoin. Kaarinan rantoja käyttävät Turkulaiset kalastajat ja uimarit, niin Hovirinnassa, Littoisissa, kuin Piikkiössäkin. Kaikilla Kaarinan kentillä käyvät myös Turkulaiset pelaamassa. Kaksi ampumarataamme, niin sisä kuin ulkokin on Turkulaisten käyttäjien suosimia hyvinkin paljon. Kaarina teatteriin Turkulaisia kuskataan jopa linja-autoilla. Saaristo open tapahtuma vetää satoja Turkulaisia ja hyvä niin, rahat niiltä siellä otetaan.
        Turkulaiset opiskelevat Livia opistossamme runsaasti ja valtionosuudet päätyvät Kaarinalle, olemme tyytyväisiä. Planetariomme vetää väkeä laajalta alueelta ja eniten Turusta.
        Kaarinan Prisma on suosittu ruokaostoksien paikka, Turun Haritun asukkaille. Biltemakaan ei ole nälkään kuollut Turkulaisia palvelujen käyttäjiä riittää.
        Kaarinan vammaispalvelut ovat viimeisen päälle ja Turkulaisia jopa muuttaa meille tämän takia. On uusi tointakeskus ja hyvät asunnot Littoisissa.
        Kauselan supermarketit ovat myös suosittuja palveluita Turkulaisillekin.
        Turkulaiset hiihtäjät haluavat hiihtää hyvinhoidettuja latujamme, niin keskuskentällä, kuin Kuusistossakin. Totuus on että palveluita käytetään paljon ristiin ja niistä yleisesti maksetaan, mikä on järkevää molemmin puolin.
        Huonommin meillä on näitä palveluita, jotka tuottaisivat voittoa kassaan, kuten Turulla esimerkiksi satama.
        Palstan Turku fani ottaa mielummin ilmeisesti asiakkaikseen vaikka Venäläisiä, kuin Kaarinalaisia. Käsittämättömän typerä ajatusmaailma.

        Aivan käsittämättömän paksua pajunköyttä, jossa totuutta ei ole edes siteeksi.

        Turkulaiset eivät käy merkittävässä määrin harrastamassa Kaarinassa, koska Turussa kaikki on paremmin ja enemmän.

        Ja mitä tulee Kaarinan harrastepaikkoihin, niin niitä pyörittää ulkopuolinen taho, joka MYY palvelut kaarinalaisille hyvään hintaan.


      • Asioita seurannut
        Kaarina lirissä kirjoitti:

        Aivan käsittämättömän paksua pajunköyttä, jossa totuutta ei ole edes siteeksi.

        Turkulaiset eivät käy merkittävässä määrin harrastamassa Kaarinassa, koska Turussa kaikki on paremmin ja enemmän.

        Ja mitä tulee Kaarinan harrastepaikkoihin, niin niitä pyörittää ulkopuolinen taho, joka MYY palvelut kaarinalaisille hyvään hintaan.

        Meillä on kyllä seurat ja hallit, sekä kentät lähes aina täynnä käyttäjiä. Käyttäjät maksavat kaikista palveluista, pyörittääkin toimintaa voi yritys, kuten on jäähallin kohdalla. Yritykset sitten vielä maksavat veroja ja ovat varmasti tyytyväisiä Turunkin asiakkaistaan.
        Eiköhän ne Turunkin laitoksissa yritykset jyllää, luovat työpaikkoja ja keräävät veroja. Niinhän se maailma pyörii, eikä sille mitään voi. Mitä enemmän yrittäjyyttä sen parempi tajuaa nykyisin jo moni poliitikkokin, vasemmaltakin.
        Kaarina muuten pitää yllä myös merkittävää tiestöä, esimerkiksi moottoritien yli menevien siltojen ylläpito ei ole kovinkaan halpaa lystiä. Eli palvelut kustannetaan siinä kunnassa jossa ne ovat ja siinä jossa veronmaksaja asuu.
        Tämä keskustelu alkaa jo muutenkin olla turhaa, pakkoliitokset ja uhkailu on jo unohdettu. Sote hoitaa yli puolet kuntapalveluista valtion piikkiin ja kallista tulee. Lehtinen voi jo Turussa rauhoittua ja alkaa keksimään mistä rahat sotelaskun maksuun löytyy, ehkä Nordea vielä lainaa.


    • Purista eläkeläistä

      Kaarinan keskustasta yritetään tehdä rikkaiden eläkeläisten Kauniaista, josta kaikki muu toiminta häädetään pois. Rikkaat eläkeläiset asuvat eristetyissä, alaovilukituissa luxuskämpissään, sinne ei pienet lapset pääse virpomaan.

      Jo nyt keskustassa yli 25% eläkeläisiä, ja muutaman vuoden sisällä lähes puolet.

      Keskusta kuolee ja sitä mukaa myös koko Kaarina, Turulle helppo omena poimittavaksi.

      Nämä rikkaat eläkeläiset tukkivat terveyskeskusten, Turun keskussairaalan sekä T-sairaalan odotushuoneet, mutta eivät osallistu mitenkään yhteiskunnan rahoittamiseen, mahdoton yhtälö, joka tulee kaatumaan parissa vuodessa.

      • Kaarinan suunta

        Eiköhän tuo ole koko maan suunta, prosentit ehkä hieman liioitellut. Muuten mielipiteesi on melko erikoinen ja loukkaavakin. Rikkaista eläkeläisistä tuskin voidaan puhua asuttamassa Kaarinan keskustaa, vaan ahkerista ja säästäväisistä.
        Nämä samat ihmiset ovat pesseet myös sinun frotee vaippasi, tehneet monet kahta työtä pitkään ja muutenkin pitkää päivää. Kolahtiko yhtään marisija, joka uuvut jo 7 tunnin työpäivissä, koska syöt rauhoittavia purkin viikossa veronmaksajien piikkiin.
        Siinä ei ole mitään pahaa jos ihminen on ollut työteliäs ja säästäväinen ja pääsääntöisesti vielä maksanut sen oman eläkkeensäkin.
        Kaarinan keskustassa ei mitään luxus asuntoja ole ja rikkaatkin ovat marginaali porukkaa jos yleensä löytyy.
        Kaarinan talous on kunnossa, koska on eletty säästäivesemmin ja kuntapalvelut on tuotettu merkittävästi esim. Turkua edullisemmin. Kaarinassa kylä ikävä kyllä tuota Turun tautia, eli suuruuden hulluutta on hieman näkyvissä, suunnitellaan suuria virastotaloja ja on menty Turun usein kalliisiin yhteistyökuviohin joskus tarpeettomastikin.
        Kaarinasta ei ikävä kyllä tule mitään helposti poimittavaa omenaa Turulle eikä muille. Kaarina jatkaa itsenäisenä tuottaen kohtuulliset palvelut veronmaksajilleen. Joutuu maksamaan suuret sote laskut aikanaan, joihin nyt jo talouden hoidossa syytä varautua.


    • Tässä prosentit

      Kaarina Keskus 20780, asuu 8722 yli 18-vuotiasta henkilöä.

      Keskimääräinen bruttoansio on 29941 euroa vuodessa

      Yli 18-vuotiaista asukkaista 7,3 % on vähintään yksi maksuhäiriömerkintä.

      Työttömyysaste on 7,3 %

      Eläkeikäisten osuus kaikista asukkaista 23,5 %

      71,6 % on suorittanut vähintään keskiasteen tutkinnon.

      Vieraskielisten osuus on 4,8 %

      Melkein neljännes eläkeläisiä, huono huoltosuhde ja aina pahenee.

      Eläkeläiset kuluttavat melkoisen osan Kaarinan terveysmenoista ----------> liitos Turkuun välttämätön.

      • Hyvin pärjätään

        Keskustassa asuu ainoastaan kolmannes Kaarinalaisista, loput 2/3 osaa ympäri Kaarinan omakotialueita. Eläkeläisten määrä on varsin tyypillinen suurien kaupunkiseutujen luku. Haja-asutusalueilla ympäri Suomen prosentit ovat luokkaa 50 tai yli.
        Yliopistokaupungeissa on paljon opiskelijoita, jotka muuttavat asukkaiden keski -ikää, mutta ansiot olemattomat. Palvelujen tarvetta kyllä silti löytyy merkittävästi.
        Turku on yksi Suomen velkaisimmista kaupungeista, kun otetaan konsernin velat huomioon, jossa on yhtiöiden ja säätiöiden velat mukana. Tästä vekselivetoisesta kaupungista ei ole kenenkään pelastajaksi. Turku nimisessä kaupungissa on myös armoton työntekijämäärän ja veronmaksajan suhdeluku, jota kaupunginjohtaja yrittää kovasti parantaa huonolla menestyksellä.
        Kaarina on omakotiasukkaiden ja PK yritysten kaupunki , joka työllistää ihmisiä. Julkiselle sektorille ei työpaikkoja voida enää lisätä, verotuksen tarve sen kun kasvaa.
        Työeläkeläinen usein velaton on yksi parhaista asukkaista ja kalliiden terveyspalvelujenkin tarve kohdistuu yli 75 ikävuoteen nykyisin. Moni Kaarinankin eläkeläisistä käyttää yksityisiä terveyspalveluja, eikä kuormita terveyskeskusta laisinkaan. Työssä käyvillä on työterveyshuolto, Turkulaiset Kaarinan kaupungin työntekijät tietysti kuormittavat terveyskeskustamme. Monilla on nykyisin myös sairauskulu vakuutuksia, jotka keventävät julkisen sektorin toiminnan tarvetta merkittävästi.
        Eläkeläisiä ei pelätä tarvitse, mutta järkyttäviä veroja ja työttömyyttä kyllä.


    • Lisää lapsiperheitä

      Työeläkeläinen on yksi huonommista kunnan asukkaista, kaikki on jo ostettu ja maksettu, kulutus on lähinnä ruokaa, kaikki raha jää säästöön, eli suomeksi raha ei kierrä, mikä on dynaamisen yhteiskunnan yksi tärkeimmistä asioista.

      Kaarinan keskusta ei ole siis dynaaminen, vaan taantuva eläkeläiskeskus, jossa tulee liikkumaan vain sairas- ja ruumisautot.

      • Syytön eläkeläinen

        Kirjoittelet täyttä potaskaa, kaikkia meitä tarvitaan ja elinkaari meillä suurin piirtein samanlainen. Päiväkodista hautausmaalle on kulku. Aina on myös jossain asuttava ja osa kuluttaa ja osa säästää, ihmisluonteita on erillaisia tuhlaajapojasta kitupiikkiin. Iällä ei niin paljon ole merkitystä.
        Eläkeläiset ostavat paljon asuntoja, joka luo työpaikkoja, siinä kuin kolmekymppisetkin. Autokauppojakin tehdään ja jopa 80 vuotiaatkin liikkuvat omilla autoillaan. Verojakin kertyy kaikesta toimeliaisuudesta.


    • Toimistonsohvaikäluo

      Kyllä eläkeläisillä on ollut asunnot jo kymmeniä vuosia, jos he vaihtavat asunnon toiseen, niin ei se kunnan rahatilannetta paljoa paranna.

      Ja aikas harva 80-vuotias liikkuu enää omalla autolla, korttikin on voimassa vain siihen päivään kun täyttää 70 vuotta, useamman kunto ei riitä kortin uusimiseen.

      • Työnsä tehnyt 72 v.

        Aina sen eläkeläisen vanhankin asunnon joku ostaa ja monasti tekee vielä ison remontin, kyllä se eläkeläistenkin asuntokauppa työllistää erittäin paljon.
        Nuorempien ongelma nykyisin onkin rahoituksen saaminen vakuuksienkin olessa vähäisiä.
        70 vuotta ei ole mikään ikä vielä, sen ikäisiä paiskii töitäkin vielä paljon. Laiskuus tässä yhteiskunnassa on paljon nuorempien ongelma.
        Tunnut sellaiselta tyypiltä, joka tarvitsisi vieläkin isän kättä korville, mutta se on nykyisin jo pitkään ollut kiellettyä. Ainoastaan leijonat saavat läimäytellä pentujaan, jotta oppivat tavoille.
        Olisi mielenkiintoista nähdä tilastoja minkä ikäiset autokauppojakin tekevät, ainakin Kia myyjän mukaan eläkeläiset ovat heidän parhaita asiakkaitaan. Eläkeläiset kyllä tekevät monenlaisia hankintoja muitakin ja on syntynyt vallan uusi palvelujen tarjonnan alakin, kotitalkkarit jotka työllistyvät Eläkeläisten remonteissa ja paikkojen hoidossa kiitettävästi.
        Monet eläkeläiset ovat viisaasti vielä hankkineet lisäeläkkeetkin , joista riittää myös kulutukseen. Kiinteä omaisuus on ollut myös hyvä sijoitus monille ja mökin myynti tuonut varallisuutta lopuksi elämäksi.
        Suomen hieno järjestelmä on muuttanut eläkeläisen monasti keppikerjäläisestä työn sankariksi, joita on turha pelätä. Totta kai tarvitsemme kuitenkin kasvua ja uutta asukasta, työtä ja toimeentuloa, jotta maailma jatkuu. Oman maan syntyvyys on niin vähäistä, että tarvitaan maahanmuuttajia lisää entistä enemmän. Nykyisen herrakansan 7 tunnin työssäoleskelijoita ei muuten pystytä rahottamaan ja jopa sosiaalipummeja jotka elävät pelkillä tuilla.
        Suomen on ryhdistäydyttävä ja alettava töihin ja nuorukaisten otettava oppia esi isistään, sillä jumalakaan ei laiskoja ruoki, on kuitenkin kylmä totuus.
        Kaarinaan kaavoitetaan merkittävästi uutta omakotitonttia tuhansille uusille asukkaille, mikä on hyvä asia meille kaikille. Mitä enemmän tonttia on tarjolla, niin sitä paremmin maanhinta kaupunkiseudulla pysyy kurissa. Turun keskittämismallilla jossa asuntojen hintaa pyritään yhä korottamaan ei pitkälle pötkitä, tässä velkaantuvassa yhteiskunnassa.
        Sinä palstalle kirjoitteleva Suur Turkua ihannoiva nuorukainen, annan neuvoksi. Kunnioita lähimmäisiäsi ja ikääntyviäkin ihmisiä. Tee töitä, äläkä marise, kitisijöitä ja tyhjäntoimittajia yhteiskunnassa on jo liikaa. Rajoja siirtelemällä eivät vihaamasi eläkeläiset häviä mihinkään, eikä yritystoiminta vilkastu.


    • Koivuvitsaa

      Juuri tällaista kommenttia kaipaisinkin, kiitos sulle :D

      • dttg wry wrrt hhwrrh

        Virallisen valheen mukaan Osama Bin Ladenin organisoima 19 hengen saudiryhmä suoritti 911 päivän terrori-iskut.

        Mutta todellisuudessa Usan ja Israelin neonconnat nämä illuminazionisti juulataiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa.

        Seuraavina päivinä juulatainen nazionisti Dr. Philip Zack murhasi asiasta liian totuudenmukaisesti kirjoittaneita toimittajia ja poliitikkoja työpaikaltaan aselaboratoriosta varastamallaan pernarutolla.

        http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.

        http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
        9/11: Car & Sewer Bombs?

        2001
        Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
        Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojainta.

        Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.

        Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.

        Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
        Ja vielä:
        Toimittaja Ashleigh Banfield kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista räjähdyksistä jotka kuulimme"
        Poliisi "En tiedä"
        Toimittaja "Olivatko ne autopommeja"
        Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
        Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
        Poliisi "Ei...."
        Toimittaja "Etsivätkö ne lisää pommeja"
        Poliisi ".........
        Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa

        http://www.youtube.com/watch?v=BeGCusfqF8c&feature=related 9/11: Ashleigh Banfield reports secondary explosions

        Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan.

        LAUK KUMIES NYÖKKÄÄ MERKIT.SEVÄSTI HIP PITUKKAISELLE.

        Siis näiden juulataisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.

        Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.

        Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.

        Löytyykö samat, S I V A N ja P A U L. K U R Z B E R G, O D E D. E L L N E R, O M E R. M A R M A R I, ja Y A R O N. S H M U E L mo SS adin ag entit tästä videosta. Tanssivat is ra elin juulataiset, joiden -tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat.
        Kuka antoi heille tämän tehtävän?

        New Yorkin poliisi on pidättänyt viisi is rae lilaista mo SS adin agenttia, jotka yrittivät räjäyttää autopommilla George Wassingtonin sillan.

        Aikaisemmin he olivat räjäyttäneen autopommin, jonka kyljessä oli ollut kuva lentokoneesta syöksymässä New Yorkiin. Myös yli 60 muuta juutalaista on pidätetty.

        Heidän pakettiautostaan löytyi rä jäh teitä, po rukka pidädettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen

        http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

        http://www.youtube.com/watch?v=fgYtAs_PVHw
        The Mossad and 9 11


    • Virkaloiset raus

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sipila-karsisi-kymmeniatuhansia-virkamiehia/4437310



      Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä vaatii kovia toimia Suomen valtiontalouden kohentamiseksi.

      Valtion ja kuntien virkamiesten määrää pitää Sipilän mukaan vähentää kymmenillätuhansilla.

      - Yksityinen sektori ei voi elättää näin suurta julkista puolta. Julkisen sektorin osuus bruttokansantuotteesta on noussut 58 prosenttiin. Valtiolla ja kunnilla on töissä yhteensä 530 000 suomalaista, keskustan puheenjohtaja korostaa Yrittäjät.fi:n haastattelussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe