Onko tietoa EVo 888..offshore yhtiöt?

Vaikuttaa hyvältä!

Sain pienyritykseeni tiedon, että tallainen yritys kauppaa helsingissä Offshore yhtiöitä ja ulkomaisia pankkitilejä.
Suomalaisia miehiä joilla on jonkinlainen Espanja tausta. Kyproslainen emäyhtiö.
??? tunteeko kukaan?

14

1191

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pesänselvittäjä

      Muutamia kysymyksiä ja kommentteja tähän nyrkkipajaan liittyen:

      - Miksi näinkin kansainvälisen firman ainoa käytössä oleva puhelinnumero on salainen matkapuhelinnumero tai prepaid -liittymä?

      - "Toiminta perustuu asiakaslähtöisyydelle ja luottamukselle." -mihin tämä perustuu, kun edes puljun verkkosivut eivät lähtökohtaisestikaan herätä luottamusta eikä näin ollen ole siis "asiakaslähtöiset"?

      - "Tämänhetkinen toiminta-alueemme on Euroopan unioni, Arabiemiraatit sekä Aasian finanssikeskukset." - muuttuuko tämä toiminta-alue useinkin, kun nyt puhutaan vain tämänhetkisestä toiminta-alueesta?

      - "Meillä on yli 15 vuoden kokemus yritysten perustamisesta, konsultoinnista, pankkitoiminnan konsultoinnista sekä verosuunnittelusta EU-alueella sekä Aasiassa."
      - Keillä meillä? Mihin tämä 15 vuotinen kokemus yritysten perustamisesta perustuu - onko näitä yhtiöitä jouduttu perustamaan enemmänkin omiin vai asiakkaiden tarpeisiin? Ja mikä on "meidän" kompetenssi esim. verosuunnittelun suhteen perustuu? Millä mandaatilla tätä verosuunnittelua harjoitetaan?

      - Miksi näinkin kansainvälinen, Kypros -peräinen yhtiö on valinnut verkkosivujensa palvelimen sijaintipaikaksi juuri Suomen - (www.louhi.fi)?

      - Keitä ovat nämä firman "Meistä" -sivun kuvassa esiintyvät henkilöt? Yhtiön palveluksessa olevia erikoisasiantuntijoita kenties?

      - "Olemme osa EVO888 -konsernia, jonka emoyhtiö on ASP EVO888 Cyprus Limited, Kyproksen asianajajaliiton lisensoima ja valvoma yrityspalveluja tarjoava yritysryhmä." - Miksi kuvatusta EVO888 -konsernista ei löydy ensimmäistäkään tietoa mistään? Mihin Kyproksen asianajoliitoista tässä viitataan? Miksi Kyproksen asianajoliitto olisi lisenssoinut kyseisen nyrkkipajan? Onko kyseessä lakitoimisto? Onko tästä lisenssoinnista saatavilla jokin dokumentti?

      - "Evo888 henkilökunnalla on yli 15 vuoden kokemus yritysten perustamisesta koko EU-alueella, Arabiemiraateissa ja Aasiassa." - Onko tämä siis yhtiön palveluksessa olevien yli toisenkymmenen "ammattilaisten" yhteenlaskettu "kokemus"?

      - "Pääkonttorimme sijaitsee Kyproksella ja olemme hiljattain avanneet yksiköt myös Lontooseen, Dubaihin sekä Suomeen. - Mitä nämä "hiljattain avatut" yksiköt käsittävät ja kuinka Lontoon ja Dubain "hiljattain avatuihin" yksiköihin saa yhteyden? Löytyvätkö nämä "hiljattain avatut" yksiköt kyseisten maiden yritystietojärjestelmistä ja jos löytyvät, niin millä nimillä? Suomen yksikön yhteystietoja en kysy, koska sinnehän on tuo kännykkänumero ilmoitettu.

      - Olemme täyden palvelun talo ja yhteistyökumppaneihimme kuuluvat useat pankit, tilintarkastusyhteisöt sekä vakuutusyhtiöt. - Vai että oikein "täyden palvelun talo" - missä tämä talo mahtaa sijaita? Itälahdenkatu 22 -osoitteesta en löytänyt kirveelläkään. Mones kerros - mikä huoneen numero? Voidaanko nimetä nämä "useat pankit, tilintarkastusyhteisöt sekä vakuutusyhtiöt" yhteyshenkilöineen referenssien saamiseksi?

      - "Useampi ulkomainen pankki on valtuuttanut meidät toimimaan heidän edustajana EU-maissa.- Voitteko nimetä nämä "useammat ulkomaiset pankit" yhteyshenkilöineen? Ulkomaisten pankkien edustajana evo888 on tietenkin rekisteröinyt puljunsa pankki- ja rahoitusalan palveluntarjoajaksi Finanssivalvonnan ylläpitämään rekisteriin? Vai lieneekö unohtunut?

      - "Yrityksen toistakymmentä ammattilaista pankkialalta, yritysjuridiikan ja tilintarkastuksen aloilta auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun." - Miksi näitä toistakymmentä ammattilaista ei ole nimetty missään? Ovatko he kaikki vastaamassa tuon ilmoitetun kännykkänumeron päässä vai onko heillä jonkinlaiset kiertävät päivystysvuorot tuon kännykän suhteen?

      " -Yritysten perustaminen koko EU-alueella, Arabiemiraateissa ja Aasiassa" - Tuo Aasia on vähän laaja käsite? Perustavatko yhtiöitä esim. Myanmariin tai vaikkapa Pohjois-Koreaan? Mikä on toimitusaika?

      - "Konsernijärjestelyt" - mitä nämä pitävät sisällään? Onko referessejä? Missä konsernijärjestelyssä ovat olleet viimeksi mukana?

      - "Verkkosivut" - kun puljun omat verkkosivut näyttävät miltä näyttävät, niin millä kompetenssilla kykenevät luomaan ajanmukaisia verkkosivuja asiakkailleen? - Sama koskee yhtiön tarjoamia tietoturvapalveluja. Vai tarkoitetaanko tällä palvelulla verkkotunnuksen rekisteröintiä anonyymin palveluntarjoajan kautta niin, ettei sivuston todelliset rekisteröijät käy ilmi - kuten evo888.com? Tämä on helppoa kuin lapsenteko eikä tarvitse olla kummoinenkaan Einstein.

    • Pesänselvittäjä

      ...

      "Olemme perustaneet ja rekisteröineet osakeyhtiöitä asiakkaitamme varten." - onko näistä yhtiöistä saatavilla jokin valmisyhtiölista kenties - jos niin missä?

      "Osakepääomat on maksettu yhtiöiden omille pankkitileille." - Vai että oikein yhtiöiden omille pankkitileille.

      "Yhtiöt on rekisteröity kaupparekisterissä ja niillä on y-tunnukset." - No tuhat tulimmaista!

      "Yhtiöillä ei ole harjoitettu mitään liiketoimintaa." - Aina vaan paranee!

      "- British Virgin Islands (Brittein Neitsytsaaret)" - Suomeksi siis: Brittiläiset Neitsytsaaret

      - "Tapauskohtaisesti voimme toimia myös osamaksu-periaatteella." - Oho! Mistäs moinen buumi?

      - "Yrityksesi taloushallintoa hoidat helposti Evo888 sähköisten taloushallinnon työkalujen avulla." - mitähän nämä "työkalut" mahtavat olla? Passeli?

      - "Meillä on tälläkin hetkellä yli 200 välitettävää kohdetta." - Missä? Onko listattuna jossain?

      - Yhtiön ASP EVO888 CYPRUS LTD -påäkonttori sijaitsee osoitteessa 18 Theophilou, Office 21 3075 Limassol, CYPRUS. Kuka on pääkonttorin johtaja ja mikä on pääkonttorin vaihteen puhelinnumero? Onko nyt niin, että kyseinen pääkonttori sijaitsee tämän yhtiöitä perustavan yhtiön pöytälaatikossa:

      http://www.northiacorporate.com/contact/

      - Kuka on Suomen toimiston johtaja - miksi hänen nimeään ei mainita missään?

      - Kuka on "hiljattain perustetun" Dubain toimiston johtaja ja mikä on toimiston puhelinnumero vai yhdistettekö puhelut tarvittaessa sinne kännykällänne?

      - Kuka vetää "hiljattain perustettua" Lontoon toimistoa? Onko sinne saatu jo puhelinlinja?

    • Valdemar69

      Kylläpä siinä on joku nähnyt kertaheitolla vaivaa sivujen kahlaamiseen.

      Tämä threadi ei vaikuta ollenkaan kilpailijan tekemältä :)

    • Hanurista koko yrity

      Ihan kusetus yritys!! Ostin niiltä hölmönä valmis oy ne lupasivat hoitaa kaiken tilit ja kaikki kun itselläni on luottotieto merkintä. No kun maksoin koko yrityksen 2500e siihen loppu yhteistyö. Eivät hoida tiliä kuntoon vaikka lupailevat että on tuttuja nordeassa. Eivät kirjan pitoa ainakun soitan niin ei vastata ei sähköposteihin. Lopputulos on että on yritys jolla en tee mitään. Hermot loppu

      • Sörkän Veka

        Oliko käteiskauppa? Onko näillä olevinaan jokin konttori jossain?


    • ja näitä riittää

      Scam?

    • Sukevan Raikka

      Se sihteerikö tuohon kännykkänumeroon vastailee?

    • marko123456

      Ompa tosiaan outoa ettei ulkomainen pankki luotota sinua ilman mitään taustatutkimuksia. Vai että oikein joudut maksamaan sinne.. Onpa todella epäreilua!

    • ÖffShöyr
      • Jussi28

        Tämä on yksi ketkufirma. Jos etsitte muita keskusteluita kyseisestä firmasta tällä foorumilla totuus alkaa paljastua. Menkää suoraan kansainvälisten verosuunnittelijoiden palkeille niin ette joudu kusetetuksi.


    • tax-optimization
    • Raili

      Mikä on näiden veijarien tilanne tällä hetkellä - onko tietoa?

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3055
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2395
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2172
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1972
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1817
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 165
      1246
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe