”Windows 8.1 on katastrofi – Windows 9 mullistaa

Mäyräkoirax

Windows 9 julkaistaan reilun vuoden päästä, kertoo Windows-asiantuntija Paul Thurrott. Uusi käyttöjärjestelmä tuo mukanaan suuria muutoksia. Microsoftilla ei ole paljon vaihtoehtoja, sillä Windows 8.1:n tilanne on Thurrottin tietojen mukaan lähinnä katastrofi.

http://www.tietokone.fi/artikkeli/uutiset/windows_8_1_on_katastrofi_windows_9_mullistaa

12

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nähty on

      Se on aina se seuraava windows paras.

    • ker.kaali

      Tuleeko se Win. 9 olemaan ilmainen niille jotka on ostaneet Win. 8:n.
      Vai niinkö että "Windows 9 mullistaa" hinnallaan?

    • Wintows-kanveesiin

      Linuxin pitäisi nyt iskeä, kun wintoosalla menee heikosti. kehittää sellainen käyttis johon saa myös kunnollista laitetukea, ja hyviä pelejä..
      Esim. linux mintin ulkoasu , nettitikkujen yms. laitteiden käyttöönotto, ja yhteensopivuus paremmaksi. niin Wintoosa olis lyöty..

      • Da, da harasovits

        Joo ja erityisesti sen mintun kaikki tuki softille, heh. Kualen nauruun!


    • 3.1_myyjänä alottanu

      Stresshold paremminkinkyseessä, jolleivat pistä kuriin nykyisiä osaamattomia pentu-bittinikkareitaan. Pelkkä virtuaali-namiskuukkelimania ja koodaustaito eivät ole milloinkaan riittäneet muuhun kuin alaa syvemmin tuntemattomien johtajakääkkien huirjautukseen.

      Juurikin näin kävi Balthasarille ;) Typerä keski-ikäinen, kaljuuntuva kurpa sai, mitä osaamattomuutensa kaikessa ylimielessään tilasi: katastrofin.

      Mikkis tarttee tosi vahvan asiantuntijaryhmän, joka pystyy eriyttämään tarpeet, muotivirtaukset ja laitekannan käyttäjäryhmät toisistansa. Ennen kaikkea vahvemman visionäärin, joka osaa johtamisen taidon, eikä ole mutujen vietävissä. JA ms tarttee ennen kaikkea MONIPUOLISET OSAAVAT BETATESTAAJAT, etteivät julkaise ihan keskeneräistä teelmää ties monennen kerran.

      Uskottavuutta lisäisi myös softien alaspäin sopivuus aiempiin versioihin. Tämä ajatus perustuu siihen tosiasiaan, että seuraavan järjestelmän on kertakaikkiiaan tuotava muutakin uutta kuin turhat härpäkkeet ja päällekäisyydet, kilkuttelu ja vitutus hukkaan heitetystä ajasta. Siirtyminen ysiin pitää tehdä HOUKUTTELEVAKSI ei pakoksi. Näin se vaan tulee menemään.

      Eikä kasi mihinkään tipu vielä vuosiin. Esim. Lumian elinkaari ei on taitavissa käsissä ja nopeilla liikkeillä kuin vasta elinkaarensa puolivälissä. Puhumattakaan tableteista. Niissä kasi vaikuttaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta, vaikka markkinointi onkin ihan harrastajatsoista kampanjointia (vrt es. kasi ja Mokia).

      Niin se kaatuu ysikin, mikäli puolestaan metroilijat unohdetaan!! Kyse on hyvin yksinkertaisesta jutusta, jonka Steel Jobbis osasi: ennakoida käyttäjien tarpeita ja luoda uusia sellaisia, tekniseltä toteutukseltaan omistamisen haluja herättävästi. Ja ennen kaikkea, eri massojen tarpeet on syytä ymmärtää ja tarjota kohderyhmille sitä, mistä kukin luulee kiinnostuneensa. JA AINA TEHDÄ TUOTE riittävän VALMIIKSI ennen levitystä.

      Kasi on isompi floppi kuin Vista aikanaan oli. Yhteistä molemmille oli liian monen tarpeen paketointi kompromissiksi, joka ei sitten toimi missään ympäristössä. Paitsi teinien päiväunissa ja 24-palstalla.

      Jotain jo nähneenä, näin se vaan tulee käymään.

      • Samaa mieltä

        Vähän kirjoviheriöitä seassa, mut täyttä asiaa kokonaisuutena!

        Tätä on helppo kompata!


      • Hyvä, hyvä :-D

        Tuossa on paljon asiaa ja hyvät perustelut!

        Tällaista on paljon mukavampi lukeakin, kun noita älyvajaiden kylläpäs-inttämisiä ilman mitään perusteluja höpötykselleen. Niin kuin tuolla alempana yhden ajatusmallin täysi tampio, joka on niin ylpeä siitä, että osaa käynnistää jopa kasin ja painaa jotain tiiltäkin vakkari.porno.org -sivuille päästäkseen..

        Mut oikeesti, HYVÄT POINTIT ja kokemus paistaa tekstistäsi. Lisää tätä!


    • Riäkkylän kunti

      Suurin osa Windows 8:in kohdistuneesta kritiikistä on kädettömien tumpeloiden marmatusta. Toinen on siirtyminen 8 ==> 8.1. Kyllä ihan tavishemmo voi noita käyttää ja hallita jos ihan pikkuisen viitsii hakea tietoa.

      Katsokaa peiliin!

      • ei minun nuoruuvessa

        Aivan oikein...eihän mitään voi uudistaa jos kaiken pitää olla aina niinkun ennenkin.


    • Windows sucks!

      Tämä kaikki kuuluu markkinointiin. Kun uusi tulee markkinoille alkaa Microsoft markknahypen jossa eteenkin vanhoja järjestelmiä aletaan arvostella. Windows 9:n ilmestyessä alkaa taas sama kusetus jolla ihmispoloisille luodaan illuusio jostain uudesta ja ihmeellisestä ja todennäköisesti alkaa samalla Windows 7:n puutteiden arvostelu. Vistastahan kukaan ei enää halua puhua. Myös Windows 8 on tässä katsantokannassa vain yksi "Vista".

      Minä luulen kuitenkin että tällä kertaa Microsoft tulee epäonnistumaan jo toistamiseen peräkkäin. Windows 9 ei tule myymään sillä maailma on jo muuttunut eikä pc:n mahtiasemasta ole jäljellä enää kuin surulliset Windowsin ja haittaohjelmien tahraamat kasvot.

      • Wee8

        Kasi on ytimenkin kannalta Vistan jatkojaloste: Vista perustuu NT 6:een, kasi 6.2:een ja 8.1 NT 6.3:een. Ysin NT-versio lienee 6.4., joten sekin jatkanee samaa Vistan aloittamaa linjaa. Käyttöliittymässä ja markkinointinimissä muutokset ovat toki suurempia.


    • vanhassavaraparempi

      olisivat vain jatkaneet Windows 7 tukea vielä pitkälle. Koska windows7 on hyväksi todettu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      384
      4695
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2604
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      153
      1873
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1608
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1473
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1327
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1315
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      60
      1262
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      47
      1253
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1073
    Aihe