”Windows 8.1 on katastrofi – Windows 9 mullistaa

Mäyräkoirax

Windows 9 julkaistaan reilun vuoden päästä, kertoo Windows-asiantuntija Paul Thurrott. Uusi käyttöjärjestelmä tuo mukanaan suuria muutoksia. Microsoftilla ei ole paljon vaihtoehtoja, sillä Windows 8.1:n tilanne on Thurrottin tietojen mukaan lähinnä katastrofi.

http://www.tietokone.fi/artikkeli/uutiset/windows_8_1_on_katastrofi_windows_9_mullistaa

12

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nähty on

      Se on aina se seuraava windows paras.

    • ker.kaali

      Tuleeko se Win. 9 olemaan ilmainen niille jotka on ostaneet Win. 8:n.
      Vai niinkö että "Windows 9 mullistaa" hinnallaan?

    • Wintows-kanveesiin

      Linuxin pitäisi nyt iskeä, kun wintoosalla menee heikosti. kehittää sellainen käyttis johon saa myös kunnollista laitetukea, ja hyviä pelejä..
      Esim. linux mintin ulkoasu , nettitikkujen yms. laitteiden käyttöönotto, ja yhteensopivuus paremmaksi. niin Wintoosa olis lyöty..

      • Da, da harasovits

        Joo ja erityisesti sen mintun kaikki tuki softille, heh. Kualen nauruun!


    • 3.1_myyjänä alottanu

      Stresshold paremminkinkyseessä, jolleivat pistä kuriin nykyisiä osaamattomia pentu-bittinikkareitaan. Pelkkä virtuaali-namiskuukkelimania ja koodaustaito eivät ole milloinkaan riittäneet muuhun kuin alaa syvemmin tuntemattomien johtajakääkkien huirjautukseen.

      Juurikin näin kävi Balthasarille ;) Typerä keski-ikäinen, kaljuuntuva kurpa sai, mitä osaamattomuutensa kaikessa ylimielessään tilasi: katastrofin.

      Mikkis tarttee tosi vahvan asiantuntijaryhmän, joka pystyy eriyttämään tarpeet, muotivirtaukset ja laitekannan käyttäjäryhmät toisistansa. Ennen kaikkea vahvemman visionäärin, joka osaa johtamisen taidon, eikä ole mutujen vietävissä. JA ms tarttee ennen kaikkea MONIPUOLISET OSAAVAT BETATESTAAJAT, etteivät julkaise ihan keskeneräistä teelmää ties monennen kerran.

      Uskottavuutta lisäisi myös softien alaspäin sopivuus aiempiin versioihin. Tämä ajatus perustuu siihen tosiasiaan, että seuraavan järjestelmän on kertakaikkiiaan tuotava muutakin uutta kuin turhat härpäkkeet ja päällekäisyydet, kilkuttelu ja vitutus hukkaan heitetystä ajasta. Siirtyminen ysiin pitää tehdä HOUKUTTELEVAKSI ei pakoksi. Näin se vaan tulee menemään.

      Eikä kasi mihinkään tipu vielä vuosiin. Esim. Lumian elinkaari ei on taitavissa käsissä ja nopeilla liikkeillä kuin vasta elinkaarensa puolivälissä. Puhumattakaan tableteista. Niissä kasi vaikuttaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta, vaikka markkinointi onkin ihan harrastajatsoista kampanjointia (vrt es. kasi ja Mokia).

      Niin se kaatuu ysikin, mikäli puolestaan metroilijat unohdetaan!! Kyse on hyvin yksinkertaisesta jutusta, jonka Steel Jobbis osasi: ennakoida käyttäjien tarpeita ja luoda uusia sellaisia, tekniseltä toteutukseltaan omistamisen haluja herättävästi. Ja ennen kaikkea, eri massojen tarpeet on syytä ymmärtää ja tarjota kohderyhmille sitä, mistä kukin luulee kiinnostuneensa. JA AINA TEHDÄ TUOTE riittävän VALMIIKSI ennen levitystä.

      Kasi on isompi floppi kuin Vista aikanaan oli. Yhteistä molemmille oli liian monen tarpeen paketointi kompromissiksi, joka ei sitten toimi missään ympäristössä. Paitsi teinien päiväunissa ja 24-palstalla.

      Jotain jo nähneenä, näin se vaan tulee käymään.

      • Samaa mieltä

        Vähän kirjoviheriöitä seassa, mut täyttä asiaa kokonaisuutena!

        Tätä on helppo kompata!


      • Hyvä, hyvä :-D

        Tuossa on paljon asiaa ja hyvät perustelut!

        Tällaista on paljon mukavampi lukeakin, kun noita älyvajaiden kylläpäs-inttämisiä ilman mitään perusteluja höpötykselleen. Niin kuin tuolla alempana yhden ajatusmallin täysi tampio, joka on niin ylpeä siitä, että osaa käynnistää jopa kasin ja painaa jotain tiiltäkin vakkari.porno.org -sivuille päästäkseen..

        Mut oikeesti, HYVÄT POINTIT ja kokemus paistaa tekstistäsi. Lisää tätä!


    • Riäkkylän kunti

      Suurin osa Windows 8:in kohdistuneesta kritiikistä on kädettömien tumpeloiden marmatusta. Toinen on siirtyminen 8 ==> 8.1. Kyllä ihan tavishemmo voi noita käyttää ja hallita jos ihan pikkuisen viitsii hakea tietoa.

      Katsokaa peiliin!

      • ei minun nuoruuvessa

        Aivan oikein...eihän mitään voi uudistaa jos kaiken pitää olla aina niinkun ennenkin.


    • Windows sucks!

      Tämä kaikki kuuluu markkinointiin. Kun uusi tulee markkinoille alkaa Microsoft markknahypen jossa eteenkin vanhoja järjestelmiä aletaan arvostella. Windows 9:n ilmestyessä alkaa taas sama kusetus jolla ihmispoloisille luodaan illuusio jostain uudesta ja ihmeellisestä ja todennäköisesti alkaa samalla Windows 7:n puutteiden arvostelu. Vistastahan kukaan ei enää halua puhua. Myös Windows 8 on tässä katsantokannassa vain yksi "Vista".

      Minä luulen kuitenkin että tällä kertaa Microsoft tulee epäonnistumaan jo toistamiseen peräkkäin. Windows 9 ei tule myymään sillä maailma on jo muuttunut eikä pc:n mahtiasemasta ole jäljellä enää kuin surulliset Windowsin ja haittaohjelmien tahraamat kasvot.

      • Wee8

        Kasi on ytimenkin kannalta Vistan jatkojaloste: Vista perustuu NT 6:een, kasi 6.2:een ja 8.1 NT 6.3:een. Ysin NT-versio lienee 6.4., joten sekin jatkanee samaa Vistan aloittamaa linjaa. Käyttöliittymässä ja markkinointinimissä muutokset ovat toki suurempia.


    • vanhassavaraparempi

      olisivat vain jatkaneet Windows 7 tukea vielä pitkälle. Koska windows7 on hyväksi todettu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2814
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      188
      1530
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1335
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      54
      1231
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe