Raju videoanalyysi Herzogista

christiantvman

14

268

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • huijariherzog

   Katselin videon, on asiaa, joka tulee ottaa vakavasti.
   Jumalan Sana on kaiken opin perusta.
   Herzog on "huijari".

  • hyvätotuus

   Kiitos Jumalan totuudesta.

  • Asiaa Paavola!

   Herzog on huijari. Hyvä että Paavola teki videon myös.

   Paavolan lisäksi Enbuska, Launonen ja Turunen ovat kritisoineet Herzogia.

  • asiaaPTurunen
  • ilonaama

   Kiitos totuudesta.

  • canucks

   Ihan asiallinen video. Rehellisesti ja kauniisti asia esitettiin. Analyysi oli tarpeellinen.

   • @@@

    Paavola puhui totuudellisesti.


  • Ajattelija

   Tarkoitatko Petri Paavolan arviointia Herzogin toiminnasta ja opetuksesta? Kyllä Petri Paavola on Totuuden Hengen linjassa. Sitä vastoin videolla katsottuna Hertzogin egoistinen herkkäuskoisten ihmisten kustannuksella pelleilevä, jopa mielivaltaisesti henkimaailman-Jumaluuden-ja Jumalayhteyden tunnuspiirteiden lainalaisuuksilla kekkulointi oli vastoin Kaikkivaltiaan Kolmiyhteisen Jumalamme Kunnioitettavuutta. Lisäksi Herzog halveksii kuulijansa, ihan älyttömiksi olioiksi, joita voisi muka huvittaa niin järkyttävän älytön, vieläpä kristinuskon opillisten asetelmien oleelliset rakenteet sotkien mielettömään huijaukseen. Jumalaa kunnioittava ja täydestä mielestään rakastava sekä lähimmäisiään kuulijoina/katselijoina ihmistasoisina arvostava ei "evankelista" voi oleellisen tärkeästä teemansa sisällöstä johtuen esiintyä itsekeskeisenä sirkuspellenä!!! Stand up sketsit, vitsit, show-pelleilyllä yritys hauskuuttaa -hyväuskoisia kuulijoita, luodakseen huippubisneksiä/menestystä hengellisillä areenoilla, tällöin AINA TÄYTYY HÄLYTYSKELLOJEN SOIDA ! Aina on syytä tutkia/koetella henget, mutta erityisesti näiden itsekeskeisten pelleilijöiden. Anokaamme Jumalan Siunauksessa viisautta!

  • Jeesuksen veri puhdi

   Moi.

   Olen uskova mies. Luin Raamattua hetki sitten. En tiedä kuuluuko tämä tähän mutta siinä voi olla jotain.

   " "Näin sanoo Herra Sebaot: Kysy papeilta ratkaisua tällaiseen asiaan: 'Jos joku kantaa pyhitettyä lihaa viittansa liepeissä ja liepeet koskettavat leipää tai jotakin keitettyä tai viiniä tai öljyä tai muuta ruokaa, niin tulevatko nämäkin pyhitetyiksi?'" Papit vastasivat: "Eivät tule." Haggai kysyi edelleen: "Jos joku vainajan vuoksi epäpuhdas koskettaa jotakin näistä, tuleeko se epäpuhtaaksi?" Papit vastasivat: "Kyllä tulee."

   Haggai 2: 11 - 13

   Haggain kirja on kolmanneksi viimeisin VT:n kirjoista.

   Tuo siitä kohdin kun temppelirakentajilta vaaditaan puhtautta.

   • Room.3:4.

    Petri sanoi että Pyhä Henki, saadaan kahdella tapaa, joko suoraan taivaasta tai toisten kätten kautta. Mitä sanoo Raamattu? Joh.20:22. Ja tämän sanottuaan hän puhalsi heidän päällensä ja sanoi heille: Ottakaa Pyhä Henki.


   • Iso Q

    Havaintosi tuntuisi liittyvän asiaan. Lisäksi 3. Moos. 21, 4. Moos. 6 ja Hes. 44 puhuvat omaa kieltään pappien puhtaussäännöistä. Aiheesta shekina-kirkkaus artikkeli:
    www.kotipetripaavola.com/


   • Joh 20:22
    Room.3:4. kirjoitti:

    Petri sanoi että Pyhä Henki, saadaan kahdella tapaa, joko suoraan taivaasta tai toisten kätten kautta. Mitä sanoo Raamattu? Joh.20:22. Ja tämän sanottuaan hän puhalsi heidän päällensä ja sanoi heille: Ottakaa Pyhä Henki.

    Joh. 20:22 "ottakaa Pyhä Henki".

    Oletteko huomioineet, että tässä Raamatun tekstissä kerrotaan Jeesuksen ilmestymisestä opetuslapsille ennen Taivaaseen nousemistaan.


  • Patmos

   Tässä tosiaan näyttää olevan jackpot, Petrin ymmärrys on sillä tasolla, että suosittelen jos joku voisi Petrille toimittaa tuon ilmeisen kultasuonen sisällyksen. Petrille tämä löytö olisi annettava tiedoksi. Petriltä ei vaadita taituruutta, tiedämme kaikki että Petrin ja me muut lapsoset tarvitsemme Pyhää Henkeä, koska lopun aikoina selviämin lienee hankalaa. No tuo " lienee" tosiaan heiittomerkkeihin heitän vielä.

   Älkää olko peloissanne.Sitähän Herra meitä kehotti että emme olisi peloissamme.

   • Josmahdollistavalitu

    Pelko tuoturhaa varovaisuutta ja spekulointia.Suora kontaktionotto Pyhään Hnekeen vaikka the sössijä aukoisi päätään että ei sentään.

    Martti, pistä aina totuus muiden huolten edelle. Martti,rakastan sinua uskollisuudestasi ja tiedä se, että kaikki me totuutta rakastavat haluamme totuuden selvittää.

    Kukkaan ei ole henkilökohtaisella tasolla toinen toistaan vastaan. Martti, älä anna periksi. Ota Petrin kanss avaikka henkilökohtianen tapaaminen. Veikkaan, että Petri suostuu siihen. Rakastetaan toisiamme Pyhässä Hnegessä.

    Surulista miettiä että olisivat sotajalalla keskenään. Kun eivät ole!!!!

    Rukoilen, että kumpikin totuutta etsivät. Olen ehdottanut muutama kukkausi sitten että konservatiivit pitäisivät "viisaiden neuvonpidon". Kukkaanhan ei haluaisi tunnustautua viisaaksi, ainakaan julkisesti tai Herran silmien edessä. Mutta kun " eikö keskuudestamme löyydy yhteen viisasta miestä, joka osaisi ratkaista...hmmmm...minkä. Olisiko mahdollista saada tv7:aaan Sartola, Ojares, Paavola, Meller ja kenties muitakin, jotka keskustelivatkeskenään ihan heidän takia,jotka eivät ymmärrä kaikkea vaikka hää-aterialle pääsevät.

    Miksi ei ole jo tästä tv7:lla keskustelutuokiota löhetetty?

    Mulla ei ole muuta sanottavaa.Kuuleeko kukaan mitä kirjoitin??????????

    Tarvirsemme aiheesta kesukustelua vielä, emme vaikenemista. Aihe on vaikea mutta selviämme tästä kunhan pidämme yhtäkuten alkuseurakunnassa, ei karteta tosiamme ja keskustelulua toistemme kanssa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2174
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1953
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1701
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1254
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1242
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1151
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1104
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   920
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   876
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   828
  Aihe