Junttibändi, joka osaa olla myös pornahtava paikoin

MrJuha82vaan

ku kuuntelee tuotantoa, ni ei se ihan kokonaan täysin oo junttibändi, vaikka suurimmalta osin onkin.
Junttius musassa toimii ainaki Popedalla, ksoka ne osaa siihen yhdistää popmaisuudenki, sillä esim tää Costellon naismainen ääni tuo uuden ulottuvuuden Paten junttiäänen kaa.
Paten karhea junttiääni ja Costin naismaisen pehmeä ääni.
Hieno mix!

Popedaa kritisoidessa; heillä on aika epätasaisia levyjä ja melko useita.
Paras levy lienee Kaasua(1984).

Biisirakenteet Popedalla ehkä hieman korneja, mut biisit toimii hyvin.
Popedaa on helppo kuunnella.
Tosin se Pate vetää usein keikoilla hieman överiksi, ku alkaa pelleilemään.
Joskus levyilläki ois voinu jättää jotkut äännähtelyt pois, ni tulos ois vielä parempi.
Costi on Suomen nopein kitarasormi muuten.
Paras Suomalainen kitaristi on Janne Halmkrona CMX;stä koska hän on niin monipuolinen ja taitava/älykäs kitaristi sekä kekseliäs.

16

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urveloarvelo

      Hitto mitä höpöhöpöjuttua selität. Kaasua ilmeistyi muuten 1983 ja sä kakit viel silloin vaippoihin.

    • jussipussi

      Popedasta puheenollen, ei taida monella bändillä olla naisroudaria? Popedalla näkyy olevan. Sama neito myös paitamyynnissä. Onkohan jonkun niistä vaimo?

    • totuuden torvi

      No ei oo kyllä mikään roudari! Elviksen puodissa on toki mukana ja ehkä apuna roudaa, mutta ei ole varsinaisesti mikään roudari. Ei ole bändin jäsenten vaimoja.

    • muffe3

      Tää nainen on ollu useamman vuoden jo mukana ja toimii Popedan tuotemyyjänä. Ei siis tosiaan roudarina vaik niiden kans kyllä liikkuukin bussissa. Mut niin kai bändin henkilökunta tekeekin?

    • -elvis-

      olipa taas hevosmiesten tietotoimisto, ottakaa nyt ihmeessä asioista selvää ennenkun laitatte jakoon.
      -elvis-
      rokrok

      • joskuskeikoillaollut

        Sinun "Elvis" Chevysi kuljettaa, ei keikkabussi.
        Totuushan on, että nainen pyörii sinun joukkueessa tuotemyyjänä / mannekiinina, vai mitä.


      • mitävit

        kyllä se mimmi kulkee busissa sillon ku elviskin.riippuu kuulemma paikasta minne menee.juttelin molempien kans ja cata onbändissä töissä siinä missä elviskin. mikä tää keskustelu edes on? :D


    • :-P:-P:-P:-P:-P:-P

      .

    • nostan

      Ylös

    • adepoppiahhhh

      Popeda

    • biisikin

      Erinin

    • onkin

      Auto.

    • Anonyymi

      Junttiudella jolla viittasin popedaan tarkoitin sitä että kun kerran näin kolmas nainen ja eppu normaali yhtyeen jonkun levyarvostelun vai olisko peräti ollut kolmas nainen yhtyeen cd levy jonka ostin jonka vihkosessa oli teksti jossa sanottiin kolmas nainen orkesterissa "että kolmas nainen peri samanlaisen junttimaisen soittotekniikan&asenteen kuin mitä on esimerkiksi eppu normaalilla" "jos kolmas nainen oli vielä 80-luvulla junttisuomen jytäkone niin vuoden 1990 albumilla hyvää ja kaunista kolmas nainen ei ollut enää niin paljoa junttisuomen jytäkone"
      Tästä sain idean käyttää termiä junttirock popedasta myös ,koska myös niiden soittotekniikka on sitä hyvin letkeän "junttimaista" eli kuunnelkaapa esim semmoset popeda biisit kuin esimerkiksi heavy lutaa jossa kertosäkeessä lauletaan vähän junttimaisella tyylillä " huhhahhei parrua perseeseen" tai kun popeda soittaa kappaleen palle and the boys niin kyllä siinä on sitä samaa kuin kolmas nainen tai eppu normaali yhtyeillä on ollut eli sellaista junttipoljentoa. En siis itse keksinyt tuota juntti termiä. Juntti sanalla en siis viitannut mihinkään vaatteisiin mutta jos siis lukee popedan sanoituksia vuosien varrelta niin onhan esim tuo heavy lutaa kappaleen kertosäe aika junttimainen tekstimaailman osalta, mutta sanalla juntti en tarkoita popedan tapauksessa että se olisi huonolla tavalla juntti, koska sana juntilla on yleensä ikävä kaiku ihmisten korvissa, mutta siis hyvällä positiivisella ja hauskalla tavalla junttia on popedan osa sanoituksista ja onhan pate tainnut itse sanoakin että tehneet osan kappaleistaan kieli poskella kun pate on rustannut tekstiä paperille. Ja mitä tulee itse sävellyksiin ja soittotapaan niin käytän popedan musasta silloin termiä junttityylinen ihan kuten siinä kolmas nainen cd levyn vihkoon oli kirjoitettu semmonen teksti kuin junttisuomen jytäkone ja toinen teksti jossa kolmas nainen ythyeestä todettiin että soitossa on semmosta junttityyliä kuten eppu normaalilla. Aina täytyisi kirjoittaa julkaisut selkeämmin että porukka hiffaa mitä tarkoitan, joten pahoittelut epäselvästä julkaisustani jonka lähetin joskus kauan sitten. Edelleen oon aika paljon samaa mieltä popedasta että tuotanto on todella epätasaista mutta tykkään kyllä kuunnella popedaa enkä minä ota popedan sanoituksia tiukkapipoisesti kun jotkut ihmiset ottavat popedan sanoitukset liian vakavasti. Kun ne laulaa autoista, rahasta ja naisista niin aivan sama = ei mua haittaa ainakaan. Laulaa popeda muustakin kuin autoista, rahasta ja naisista sillä kyllä ne on ottaneet kantaakin yhteiskunnallisiin asioihin kuten mieleen tulee eräs biisi jossa popeda ottaa kantaa tasa-arvoasiaan eli puolustaa eräässä todella vanhassa kappaleessa homojen oikeuksia. Kersantti karoliina on myös sanoitus jossa teksti kertoo tasa-arvoasioista ja kappaleessa sukset(vaikeata tämä hiihtäminen) on varsin moniselitteinen ja aika vaikean kryptinen sanoitus ja minä oon tulkinnut tuon biisin ainakin kolmella eri tapaa.

      Popeda on tehnyt kolme huippulevyä= hullut koirat(ylivertaisen paras)&raswaa koneeseen+esikoiskiekko popeda. Kaikkein junttimaisinta soittoa ja tekstimaailmaa kuulee levyllä kansanpopeda vai mitä sanotte biiseistä kuuma kokardi ja sukkana alas? En siis tosiaankaan sanalla juntti mitenkään kritisoi popedaa, en suinkaan. Todellisuudessa ihmisinä popedan porukka on kaukana junteista. He on sivistyneitä, mukavia ja humaaneja ihmisiä. Eikös Pate ottanu joskus kantaa siihen kun ihmiset on nykyään niin radikaaleja niin pate otti kantaa siihen että hän ei hyväksy mitään rasismia ja fasismia.

      • Anonyymi

        siis huomio ! en tarkottanut tätä julkaisua jossa ei ole kukaan sanonut mitään popedan vaatetuksesta vaan viittaan erääseen popedan live- arvosteluun joka oli viitannut ilmeisesti tähän minun julkaisuuni jossa käytin termiä juntti popedaan liittyen.


    • Ite oon pitäny Popedaa äijämusiikkina, joka sopii kuunneltavaksi esim. paikallisessa lähiöbaarissa.

      • Anonyymi

        hyvä termi tuo "äijärock". ite kuunnellu popedaa vuodesta 96. Eka popedaostokseni oli samana vuonna (kesäkuussa) 96 popedan live at the bbc c kasetti. Sama c kasetti löytyy tuolta hyllystäni. Se on siitä aika poikkeuksellinen popeda julkaisu jossa on käytetty hyvin runsaasti eri soittimia kuten säkkipilliä, huiluja, muita erikoisia soittimia(muistaakseni afrikkalaisia soittimia aika paljon) jne jne. Se on aika akustinen live levy. Googlaamalla löydät lisätietoa tuosta julkaisusta. Voin toki kertoa että se sisältää niitä tunnettuja popeda biisejä mut on siellä muutama&jokunen virkistävän rohkea valinta kuten vanha rolling stones klassikkobiisi (josta popeda teki suomen kielisen version= holtiton nainen), työtön kummitus ja nyrkki kyllikki.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe