Phuket ja Venäläiset

Jussi Pohjola

Mikäli haluatte pilata lomanne, ottakaa Phuket Orchid Resort hotelli. Hotelli ketju kuuluu nykyään Kata Group konsernille (ilmeisesti Venäläisten omistuksessa). Voitte lukea tämän saman myös muiden kirjoituksista. Muutenkin tuo Phuket on Venäläisten rahoittajien käsissä. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä. Venäläisten silmissä Suomalaiset ovat kakkos kansalaisia. Hotellissa on takapihan puoleisia homeisia huoneita, joita annetaan Suomalaisille. Sitten pitää valittaa, jotta saisi paremman huoneen. Kovan väännön jälkeen huone löytyy. Huoneistoissa on myös muurahais ongelma. Sitten on tuo Venäläis turistien käytös. Aamupala pöydässä sinua kiilataan. Sinulle puhutaan vain Venäjää. Jos et osaa, saat vihaisia kommentteja takaisin. Altaalla Venäläiset nakkelevat pyyhkeesi pois varatulta paikalta. Illalla he mesoavat alkoholin voimalla. Lentokentällä he kiilaavat eteesi massana. Pitää kuitenkin muistaa, etteivät kaikki Venäläiset näin sikoja ole. Tietenkin kun 50% tekee näin se riittää perheellemme. Seuraavan kerran etsin sellaisen paikan, jossa Venäläisiä ei ole. Näitäkin paikkoja onneksi vielä löytyy.

49

4196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt hiihtämään!

      Pamuke Atchariyachai ja Krissada Lamsam ovat kyllä ainakin Thaimaassa syntyneitä. JOs sinulla on nyt sitten parempaa tietoa, että ovat tässä tammikuussa muuttuneet venäläisiksi, niin onnittelut heille vaan. Eikös se ranskalainen isonenäinen näyttelijäkin mikä Depardieu tai jotain venäläistänyt itsensä.

      Joskus vaan tuntuu siltä, että vaikka Paasikivi ja Kekkonen yrittivät kovasti, niin silti aiheetonta ryssävihaa markkinoidaan (kateuksissaan) keskustelupalstoilla. Suhniakin pitäisi paistaa voissa.

    • 8+18

      Matkatoimistot voisivat alkaa tarjoamaan "länsimaisille asiakkaille tarkoitettuja hotelleja", suomeksi ryssävapaita.

      • Vehmersalmi

        Olimme Rodoksella, hotellissa oli paljon Venäläisiä,muutama huomio heistä:
        -Tulivat yöllä (23-24) humalassa huoneisiinsa, meluten(molottaen kovalla äänellä), herättäen koko kerroksen muut asukkaat
        -eivät välittäneet tupakointikielloista, baarissa jossa oli myös lapsia, vauvoja pistivät vaan tupakaksi
        -etuilivat/tönivät ruokailussa
        -veivät ruokia huoneisiinsa ruokapöydistä(allinclusive) vaikka oli kiellettyä
        -Suomalaisilta lapsilta hävisi uima-apuvälineitä altailla,
        -jättivät kaikki roskansa (mukit ym.)makuualustojen viereen pois lähtiessään
        -tulivat altaasta suoraan hotellin käytäville, vesi valui laatoille ja teki niistä liukkaita

        omituista oli ettei hotellin henkilökunta(Esperides family beach) puuttunut heidän käytökseensä millään tavoin!


    • thaimaafani

      Hei,yhdyn täysin Jussi Pohjolan kommettiin.Oltiin kyseisessä hotellissa joulun aikaan,venäläiset kerää aamupalalla jopa tarjoilukorit pöytiinsä röykkiöt ruokaa,jättäen syömättä,kuin porsaslauma oisi jättänyt pöydän.Uudenvuodenjuhlaillallisilla aivan sama,kaupasta ostettu mehupurkki keskellä pöytää,juomat kun piti ostaa raintolasta(kalliimpaa)Lastenkilpailussa pyörittivät omaarinkiään,eivät päästäneet,muita kiltisti jonottaneita lapsia kisaamaan,leikissähän oli palkinnot,ne piti varmistaa itselle.Kukaan ei tervehdi,kävelevät "YLI" jos ei kerkeä alta pois.Nyt näkee mitä kommunismi on tehnyt ihmisille,sivitymättömyyttä,käytöstavat,kuin oisi vasta tultu "puusta alas"En ole ryssävihaaja,suku täynnä kommareita vanhempia myöten,Kasvatettu vaan ottamaan toisetkin huomioon.Aamupalalla hävisi tuolikin alta,kun kävit hakemassa ruokaa.Olemme käyneet 5 kertaa Phuketissa lapsiystävällisen rannan vuoksi,nyt täytyi todeta,että oli viimeinen kerta.Khao Lakissa tätä itänaapuriongelmaa ei ollut,mutta vesi sameampaa ja vuorovedenvaihtelu kovaa,vaikeampi ,ajoittain uida.Ystävällisesti pyydänkin täältä vinkkejä ja suosituksi hyvästä kohteesta,ilman venäläisiä KIITOS.

      • KohChang2013

        Ban Krut
        Ban Saphang

        Koh Chang (fiksuja omatoimimatka venäläisiä)


      • attuli1

        Täytyy todeta ryssistä saman kun yhdestä kotimaassakin olevasta vähemmistökansanryhmästä että; 99% porukasta pilaa loppuporukan maineen ;)


    • Sikoja ovat

      Kyllä ne thaimaalaisetkin ovat asiasta näreissään. Heille ryssä on syljeksymisen aihe.

      Mutta ihan sama kaikkialla, minne noita sikoja menee.

    • Venäläivapaat matkat

      Oltiin marras- joulukuun vaihteessa Karonilla The Village Resort & Spa hotellissa ja venäläisten käytös siellä oli aivan mallikelpoista!(tosin siellä oli ainoastaan muutama pariskunta)
      Muualla nuo "itäsuomalaiset" kyllä näkyivät ja kuuluivat,varsinkin jos olivat kerääntyneet laumoihin.
      Kannatan lämpimästi matkatoimistoja järjestämään venäläisvapaita matkoja,nillä olisi varmasti menekkiä,kuten on lapsivapailla matkoillakin?

    • Riippuu tosiaan hotellista kuinka käyttäytyvät. Noin normisti suomalaisista pidetään erittäin paljon kun maksamme aina ajallaan laskumme, jne.

      Ja pahimpia venäläisiä ovat ne sosialismin aikaan eläneet. Luulevat nyt olevansa maailmanvaltiaita... Sen sijaan nuoret on ihan ok ja hyväkäytöksisiä. Tunnenkin muutaman.

    • jk855561

      Venäläisthän saivat hyvää oppia suomalaisilta Leningradin matkojen
      aikaan. Suomalaiset olivat kingejä, jos nillä oli sukkahousuja ja purukumia
      mukana.
      Ei oppi ojaan kaada

    • jk855561: Totta turiset!

      • lukekaa kommentit

      • Totta turiset
        lukekaa kommentit kirjoitti:

        http://www.pattayaone.net/pattaya-news/116953/danish-man-stabbed-during-attack-by-two-russians-in-south-pattaya/

        on ne jotain hyvääkin saaneet aikaiseksi, laittaneet danskin hiljakseksi, niillä onkin niin mahdoton se mölötys

        Totta tuo, mitä omin silmin nähnyt viime aikoina Pattayaa ja Phuketia. Patong on vielä rauhallinen jos vertaa Pattayaa, mutta Pattayan kaverit näyttävät viihtyvän jo enemmän täällä kertomassa satuja kuin omalla palstalla.

        Oli muuten viimeinen kerta Pattayalla tänä vuonna, kielet enää thai ja venäjä, englanti jo unohtedutu Pattayan turistipaikassa.


      • höpö höpö
        Totta turiset kirjoitti:

        Totta tuo, mitä omin silmin nähnyt viime aikoina Pattayaa ja Phuketia. Patong on vielä rauhallinen jos vertaa Pattayaa, mutta Pattayan kaverit näyttävät viihtyvän jo enemmän täällä kertomassa satuja kuin omalla palstalla.

        Oli muuten viimeinen kerta Pattayalla tänä vuonna, kielet enää thai ja venäjä, englanti jo unohtedutu Pattayan turistipaikassa.

        Olet sitten istunut iltaa ryssä baarissa. Itse 5 viikkoa jolukuun lopusta tammikuun loppuun Pattiksella olin. Ryssiä oli, mutta jostain syystä ei niissä baareissa joissa itse kävin. En muuten istunut suomi baareissakaan.Ruokalistatkin olivat aina englannin kielellä jotka eteeni tuotiin.


    • aargh11

      tultiin karon biitsiltä ja ei siellä ollut oikeastaa muitakun venäläisiä..ihan ok käytös oli mutta ylimielinen..ja porsaitahan ne on..viimenen kerta kuitenkin kyseiseen paikkaan..alkoi muutaman päivän jälkeen rasittaa kun jo ruokalistatkin oli venäjäksi.

    • Sotshin sateenkaaret
    • reissuruuna

      Rahalla saa ja hevosella pääsee..

    • Kranttu matkaaja

      Olimme myös tammikuussa Karonilla ja siellä oli tosi paljon venäläisiä, meni minne tahansa. Jo passijonossa alkoi etuilu...kun on baby niin pitää päästä ohi. Sitä ne hoki...meidän jonossa heillä oli huono tuuri. Hotellissa osa heistä täysiä sikoja...heidän jälkikasvunsa mm. ottivat terasseilta muiden lasten vesileluja,ilman että vanhemmat puuttuivat, Roskat jäivät jälkeen, mölötystä riitti. Olivat saaneet kuulema jossain hotellissa sakkoja aamupalalta mukaan otetuista ruuista. Varmaa on ,että varaisin hetiseuraavalle matkalleni hotellin , jossa olisi kielto Russian vieraille. Nyt taidan olla menemättä enää Phukettiin ...Kerrotteko ystävälliset matkaajat, minne Thimaassa kannattaisi mennä, ettei itänaapurit pilaisi lomaani?
      Hua Hinistä en tykkää, joku muu kohde, eli mikä?

      • höpö höpö höötä

        Jospa kaivaisit pommisuojan pihalle ja istut seuraavat lomasi siellä. Sitten jossain vaiheessa avaat luukun ja teet elämäsi matkan Viipuriin.


      • matkaaja8
        höpö höpö höötä kirjoitti:

        Jospa kaivaisit pommisuojan pihalle ja istut seuraavat lomasi siellä. Sitten jossain vaiheessa avaat luukun ja teet elämäsi matkan Viipuriin.

        Ryssä on ryssä vaikka osaisi kirjoittaa Suomeksikin kuten edellä näkyy.
        Saatanan Bolseviikki pysy siellä Uralin takana.


      • attuli1

        Koh Lanta on mukava kohde jossa ryssiä ei ole kovin paljon. Muutenkin huomattavasti fiksumpi meno kun Phuketissa. Ei päälle käypää kaupustelua eikä niitä hiton suomenkielisiä myyntipuheita pitäviä rottanaamoja joita Karonilla/Katalla päivystää.


    • saditjes

      Orchid resort on palvellut meitä usealla reissulla ja viimeksi kolmisen vuotta sitten -se oli silloin vielä suomalaisten ja muiden pohjoismaisten kansoittama pääsääntöisesit ja meno oli ok. Ei moittimista.

      Kokonaisuudessaan Phuketissa tilanne on parissa vuodessa siihen, että Venäläiset ovat kansoittaneet kohteet, Ruotsalaiset äänestäneet jaloillaan jo useampi vuosi sitten ja nyt uusia kohteita etsivät aiemmin Phuetissa käyneet Suomalaiset. Etuilua, sikailua, roskaamista ja yleistä huonoa käytöstä ei viitsi katsoa joka jonossa, ravintolassa ja hotellissa. Näin on, kyse ei ole jonkun väittämästä rasismista vaan ihan ko. porukan käytöksestä johtuvaa ettei samaan mestaan enää halua mennä.

      Krabilla kansalaisuuksia on useita, mutta siellä menut sekä räätälit ja intialaiset ravintoloiden edustajat heittävät sisään huutelemalla venäjää. Ei venäläisissä vikaa olisi, jos käyttäytyisivät mukavasti. Valitettavasti he tuntuvat vain loistavan joukosta todella ikävällä ja huonolla käytöksellä, josta myös Phuketin kauppiaatkin ovat tuohtuneita. Toisaalta, jos jotakin päättävät ostaa niin maksavat mitä tahansa - siksipä Phuketissa joissaki kojuissa hinnat ovat 3kertaa korkeammat kuin vastaavasta tuotteesta olis H&Mssä. Kun suomalaiset vaihtavat tiskissä pari sataa kerrallaan THB:ksi, tarjoaa edessä oleva venäläien kahta tuhatta eroa ja vaihtaa sen. Kauppiaat pahoittelevat, että he harvoin ostavat ja räätälit eivät kauppaa kanssaan edes tee koska siitä saa kuulemma liike vaan ikävyyksiä itselleen.

      Sana on kertonut, että myös Intiassa ja Egyptissä vakituiseen matkanneista osa ovat kohdevinkkejä vailla saman naapurikansamme lisääntyneen turismin vuoksi (ei siis kansalaisuuden vuoksi, vaan huonon käytöksen vuoksi)

      10v Phuketissa käyneenä menisin vieläkin sinne takaisin, jos paikan ilmapiiri oli sama kuin vielä 4v sitten. Viimeiset kaksi kertaa olen jo nähnyt punaista ko. turistine vuoksi. Venäläsituristien määrä paikassa lähti käsistä joku vuosi sitten, kun Thaimaa antoi heille viisumivapauden toivoen turismia lisää. Kenties onnistuivat, mutta pohjoismasten turistien määrä alueella on silmiinpistävästi vähenyt verrattuna 10-4v sitten olleeseen tasoon. Eräs kauppias tuumasi juuri, että Phuketin hotellit ovat täynnä edeleen mutta 80% majoittujista on venäläisiä.

    • Heta3

      Rannalla se näkyi että varasivat eturivin paikat moneksi päiväksi,sit ne oli muutaman päivän tyhjillään kun olivat ilmeisesti päiväretkillä.Olutpullon kylmänä pitävät suojat jos oli vähänkään siistimpi se sujahti omaan laukkuun , ja niistä oli joskus pulaa.Mutta kyllä niitä oli meidänkin hotellissa jossa 30 huoneistoa oli 4 muuta kansallisuutta.Onneksi aika rauhallisia,paitsi aamupalalla ruotsalaiset sanoivat niiden olevan röyhkeitä.

    • Nitzi voo

      Koko tammikuu patongilla gueshousessa. 63 huonetta,ei ainuttakaan toppahousua majoittuneena. Scandeja ausseja thaikkuja. Naapurissa pikkuhotelleissa omatoimiryssiä kylläkin. Osaavat jo netin käytön ja alkeellisen englanninkielen. Nämä valmismatkavenkut ovat aivan kujalla. Ölinää jä mölinää...sitä riittää. Mutta olkaamme huoletta...vain n.6% väkiluvusta on matkustanut ulkomaille:)

    • 352525252525

      Huh että olin paljon ryssiä Phuketissa. Me majoituttiin khao lakin perukoille ja käytiin kerran ostoksilla Phuket townissa ja patongilla. voisin vannoa että 70% turisteista ryssiä, ehkä enempikin. Phuketin kentällä oli 23 avain tuliterää venäläisin tekstein komistettua suurta bussia, kait tämäkin jostain kertoo. Ja kentällä ei tuntunut muita asikkaita olevankaan kuin ryssiä. Muutamassa vuodessa mennyt meno tähän että ryssät sikailee joka kulmalla ja kaikki tekstit venäjäksi.. hyi!

    • mie romaha

      Sehän on sitte ku etelä-Karjalassa Prisman parkkipaikalla, ryssäin busseja kymmenkunta rivissä. Nyt puuttuu enää viisumivapaus ni saatte muutkin osanne..

    • jokke-pappa4
    • maistavat putiiniaan

      TSORTtia kuului automaatilla, rupukka ilmeisesti syöksynyt suhteessa Bahtiin.

    • ja tässä syy

      Rupla putoaa Ukrainan tilanteen vuoksi

    • *haukotus*

      Mites se kurssi automaatilla näkyisi?? Kone syöttää paikallista rahaa ja vaihtokurssi näkyy myöhemmin tiliotteella..

      • Aistit kunnossa

        KUULUI ymmärrätkö ei näkynyt.


    • samat lait

      Ei KUULE kurssia automaatilla, edes russukka.

      • ????????????????????

        Ihmiset puhuvat


    • puolesta ja vastaan

      Onko kukaan kysynyt matkatoimistoilta, että löytyiskö sellaista "suomalaiskohdetta"? Tavallaan thaimaa on niin ihana matkakohde ja luulis, että se olisi käytännössä mahdollista saada joku sellainen keskihintainen hotelli suomenkielisille tai pohjoismaalaisille?
      Ennen syytettiin norjalaisia ja tanskalaisia sekä saksalaisia ja englantilaisia turisteja ihan kamalaksi nyt syytetään venäläisiä. Ehkä monien olisi helpompi majoittua jossain suomihotellissa ja käydä suomibaarissa?
      Olin vuosi sitten phuketissa ja tais meidän hotellissa olla kans 90% venäläisiä? Itseä se ei muuten häirinnyt,paitsi että venäläiset meni uima-altaaseen aina ilman suihkua. Tulivat ostoksilta tai muualta ja hyppäsivät niine hyvineen altaaseen hikisenä ja likaisena. Allas olikin monena päivänä ihan ihmeen värinen ja epämiellyttävän näköinen.
      Yhdessa ravintolassa jouduimme kesken illan vaihtaan pöytää, venäläisseurueen tultua. Tosin meitä oli vain kolme kuuden hengen pöydässä joten se oli ymmärrettävää,mutta venäläisten etuoikeus palvelussa ja meidän pöydän hidas palvelu ei enää sitten ollutkaan. Emme enää toistakertaa menneet tuohon ravintolaan, pitäkööt paremmat asiakkaansa.

    • Tulimme juuri Trangista eikä yhtään venäläistä ollut hotellissamme kahden viikon aikana. Eikä alueella muutenkaan.
      Ihana pikku kylä jossa oli enimmäkseen vain paikallisia. Olimme ostoksilla Trangin kaupungissa ja paikalliset halusivat ottaa meistä valokuvia kun eivät olleet koskaan nähneet länsimaalaisia. Oli aika jännä kokemus, mutta hauska.

    • tutkittua tietoa

      Travellinkin kysely: Suomalaiset eivät ole toivottua seuraa rantalomalle.

      Ei mikään shokeeraava tieto, päinvastoin, esiinnyn aina venäläisenä, kun kuulen Aasiassa suomen kälätystä.

      • vaihda siansaksaan

        Älä enää, siellä on kuulemma ruskie-jahti päällä, kohdistuu kaikkiin, jonkun yliajon vuoksi.


    • VSMOW

      Kylläpä me suomalaiset osaamme olla russofobisia. Ihmetyttää. Olimme kolmen viikon lomalla, hotellissa josa oli pääasiassa Pohjoismaalaisia. Sitä seurustelua ja kalkatusta (ei humalaista) ja sosiaalisuutta. Me rauhalliset suomalaiset ja venäläiset pyörittelimme silmiämme ja huomasimme miten samankaltaisia olemmekaan me itä-Eurooppalaiset.

    • Paikallaolijat

      Alkaa tosiaan taikuilla loppua hihat rusantereihin, nyt toppasivat liikenteen kentälle, että Siperian koneen matkalaiset myöhästyivät koneestaan.

      Mielenosoituslappuja oli Patongilla ja Karonilla, myös länkkäreitä oli mukana.

    • SAUNAN TAA

      Onhan ryssillä oma tv-kanavakin Phuketissa. Pirusti niitä on Patongilla ja Rawailla. Tosi röyhkeitä ja sikamaisesti käyttäytyviä. Puhuvat vain ryssää ja ihmettelevät kun Thaimaalaiset eivät ymmärrä. Ovat kuin omistaisivat koko mailman.

    • Jotain rajaa

      Oltiin tammikuussa 2014 Phuket Orchid Resortissa kaksi viikkoa. Ei ollut suurempaa ongelmaa venäläisistä, sen enempää kuin muistakaan turisteista. On nähty kyllä lomilla venäläisten iloista meteliä, mutta myös englantilaispariskunnan riitelyä ja suomalasiten kännistä uhkailua. Hotelli oli ihana ja hintansa väärti, rannat upeat ja vesi lämmintä. Täällä keskustelupalstalla ei kannata ihan kaikkea uskoa. Taitaa kateelliset keksiä noita juttuja, koska eivät itse pääse paikalle.Yleensä venäläiset käyttäytyvät kuten muutkin, poikkeuksia löytyy meistä suomalaisista yhtä paljon kuin heistäkin.

      • seuraavakseiUkrainaa

        Kiitti sulle Jotain rajaa. Tsekkailin pitkään kaikkea, mitä täällä kirjoiteltiin Phuketista ja oot oikeassa, että Phuket Orchid Resortia on arvosteltu ja juuri painotettu myös tuota, että venakot siellä törppöilevät. Ite ihastui ko. hotlan uima-allasalueeseen. Kirjottelu täällä laittoi mut vaihtamaan kohdetta ensin Thaikkujen sisällä kolmesti ja sitte päädyin Mekxicoon. Ja em. maassa olin pari viikkoa talvilomalla. Thaíland on yhä tsekkaamatta, joten kaipa Thaikkuihin kandee lähteäkin, kun taas tuli yks sopiva hotla lisää. Ja venakoita oli muuten myös Akumalissa hotellikylässämme eikä heistä ollu mitään haittaa ei ainakaan meille.


    • Noanymore

      Joo Phuket Orchid ja itänaapurista riittää.
      Varaavat uima-altaan penkit jo aamulla.
      Mutta jo haluatte kombinoida Terijoen, Jaltaa ja Taikamaan, niin ei muuta kuin tänne.....

    • näppärästihoidettu

      Vastaus on Lannan maa. Paskot altaaseen, sitä russakkakin kavahtaa.

    • EiAnnetaHäirtäLomaa

      Ei Puketin Orchid ole ainoa hotla, jossa lepolassit varataan ikään kuin etukäteen eiväkä venakot ole ainoita, jotka tekevät ko. hommaa. Etukäteisvarausta suorittavat myös länsinaapurimme.

    • reppureissaaja

      Olen ollut viereissä hotellissa kaksi viikkoa. Sain kaupungilla ryssistä tarpeeksi. Ei sitä apinalaumaa kukukaan kestä kauemmin. Eräs taksikuski lupasi ampua kaikki ryssät jos pohjoismaalaiset palasivat takaisnin.

      Hua Hinissä Subin jonossa eräs ryssä meinasi etuilla väärän henkilön eteen. Ryssä sai kuulla lontoon murretta korvat punaisena. Ei se siitä mitään ymmärtänyt, mutta puhujan eleet ja äänensävy saivat ryssän poistumaan paikalta vähin äänin. Jostain ihmeellisestä syystä myyjät ja toiset asiakkaat näyttivät hyvin tyytyväisilta tämän episodin jälkeen.

    • rikkaallekinkallista

      alkaa olla 2,5 rupsua 1 thb. Vaikuttaa kummasti leveilyyn

    • AjanKuluksiko

      Orkidea hotelli on hieno paikka. Älkääpä uskoko ihan kaikkea mitä täällä kirjoitellaan.

    • olkaathyvät

      Jokainen pilaa lomansa ihan oman päänsä sisällä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe