Vieras mies ja vaimoni

Janne,

Olen ollut kohta 20v naimisissa vaimoni kanssa. Jostain syystä kiihotun kun ajattelen että joku vieras mies panisi muijaani ja saisin kattella sitä siinä vieressä. Onko tämä sairasta touhua vai onko jollain ollut vastaavia fiiliksiä?

64

32167

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaska

      Mekin olemme olleet naimisissa melkein 21 vuotta. Kiihotun aina vaimoni kanssa nussiessa samasta ajatuksesta. Aina kun tunnen ja näen miten hän lypsää kulliani ja imee sitä, ajattelen miltähän jostakin vieraasta tuntuisi sama käsittely.

      • kolmioksi

        Olemme olleet kimpassa 28 vuotta ja rapiat.
        Vuonna -95 meillä oli eka kerran vieras mies mukana sängyssä. Siitä lähtien olemme noin kerran vuodessa toteuttaneet kolmion jonkun lyhyen reissun yhteydessä.
        On erittäin kiihoittavaa seurata vierestä vaimon touhuja vieraan miehen kanssa.
        Samoin se on erittäin kiihoittavaa naida vaimoa kimpassa vieraan miehen kanssa.
        On mahdotonta lyhyesti kuvailla niitä fiiliksiä.
        Kolmiot antavat sitten potkua harmaaseen arkeen pitkäksi aikaa.
        Keskustelujen ja kuvitelmien muodossa.
        Vaimo on täysin mukana touhussa. Siinä ei ole mitään alistamista taikka pakottamista puolin eikä toisin.
        Kaiken kaikkiaan myönteistä.


    • Nautiskelijat

      Olemme olleet aviossa runsaat 35 vuotta. Minä todella nautin siitä kun saan nähdä vaimon nussivan vieraan miehen kanssa ja/tai leikittelevän vieraan miehen kullilla ja/kun vieras mies suukottelee vaimon pillua. Olemme harrastaneet näitä kolmen leikkejä aviomma alkuajoista alkaen silloin tällöin ja kumpikin pitää niistä. Suosittelen muillekin! Nytkin olis kiva löytää kiva kaveri kolmanneksi.

      • moi

        mistä päin olette!kiinostaisiko tämmöinen 20w mies?


      • tipi

        Hei minua kiinnostaa moinen juttu suunnattomasti,
        42v herrasmies otappa yhteyttä minuun.


    • Nörde

      ... mutta niin olen mikäkin. Sama juttu, homma kiihottaa todella paljon. Onpa tuo tullut nähtyäkin - joten mistään pelkästään fantasian tasolle jäävästä haavesta ei nykyään ole kyse.

      • Anonyymi

        Seurustelin nuorena noin kaksi vuotta nätin ruskeasilmäisen tytön kanssa hänellä oli kokoonsa nähden isot pyöreät rinnat ja oli kiimanen naitiin aina kun voitiin se oli usein autossa kun ei ollut paikka mihin mennä. kuvittelin autossakin että tulis joku katsomaan kun on oikein halukkaana antaisin miehen naida kunnolla kerroin siitä joskus tytöllekkin että mitä jos joku nais sitä kiihottui aina kunnolla ja tuikka pillu liukastui kunnolla.
        Vietiin setä Markkua kerran kaverilleen Eskolle autolla, molemmat miehet innostui heti kun haluttiin olla siellä jonkin aikaa viina ja viini virtasi, kuiskasin tytölle huomaatko kun kuolaavat sinun perään kuiskas huomasin heti. Otin Lissun syliin Lissulla oli lyhyt laskotettu hame hyväilin takakautta kun istui vinottain sylissä, Lissu oli aika humalassa kuiskasin käy ottamassa housut pois ei kukaan huomaa kuiskas haluatko niin ja nousi.
        Kun tuli vessasta huomasin oli liivitkin pois, ei mennyt pitkään kun setä pyysi että istuu senkin syliin. Kun Lissu istui huomasin setä nosti helman siten että istui paljaalla pillulla syliin.
        Setä istutti siten poikittain että Lissu oli päätyä vasten sedän käsi kulki kylkiä pitkin kuin vahingossa, Lissu nousi vähän ja istui uudelleen näytti sievästi kieltä tiesin nyt kova kalu on pillua vasten sedän käsi katosi taakse Lissulla kävi silmät kiinni, nousin tupakalle ulos ja seurasin pimeästä ulkona setä haroi verkkareitaan Lissu asetteli hamettaan etupuolelta tiesin nyt saa jäntevää kalua olen sen sedällä nähnyt kun oli tullut saunasta pesuhuoneeseen ja katseli äitiäni ulkona istui äkkiä ja pyyhe päälle.
        Sanoin ovelta käyn rannassa, kun suljin oven Lissu kääntyi Markun syliin Esko meni eri ikkunaan vahdiksi olin oikeassa Markun iso kalu työntyi kovaa tiukkaan pilluun Lissu pää kääntyi taakse ja suu aukeni alkoi kunnon nainti ei mennyt kuin vähän aikaa kun sai spermat sisään Esko antoi pyyhkeen Lissu kuivasi itseään Markku tuli ikkunaan ja ja nosteli housujaan Esko pani Lissun vatsalleen tuolia vasten ja pani kunnollaLissu tykytti pilluaan kuulin kun Esko sanoi on jumalaton pillu tuntuu että ei sovi ja laukesi pilluun. Lissu nousi ja juoksi vessaan. Odottelin ulkona ja kolistelin sisään.
        Setä antoi juomaa oli melkein raakaa molemmat nauroi eikö pysty olin juvinani kun niiden silmä vältti kun Liisa tuli vessasta kaadoin kukkapurkkiin ja yskiskelin heti tuli uutta annoin niiden tehdä sen kolmesti. Aloin venyttelemään sanoin menen jo ylös. Lissu tuli herättelemään sanoi miksi sinä joit herää.
        Lissu meni alas ja sai viiniä kouraan, Lissu meni miesten väliin alkoi heti rintojen hieronta ja riisuminen miehet istui kalut pystyssä Liis imi vuorotellen ja pian oli vuorotellen kalun päällä ja antoi kiljahdellen Markku varotteli älä huuda. Seurasin tapahtumaa molemmat nai kahdesti sitten Liisa nousi ja tuli ylös hiljaa viereen.
        Aamu yötä heräsin kurkistin alas Markku nai tiskiä vasten Eskon odotellessa vieressä Markku kehui ei ole näin tiukkaa saanut kun nuorena maitolaiturilla Esko sanoi oliko se Kerttu Markku sanoi oli ja saan vieläkin sen ukko ob juoppo humalassa Kerttu antaa vaikka ponille kunhan saa. Se Kerttu on naapurin emäntä noin 50 vuotias.
        Markku lykkäsi syvään niin että Lissu kiljaisi ja laski sisään. Esko tuli tilalle ja hieroi Lissun rintoja Lissu huokali panette kuin narttua Esko sanoi oletkin narttu Lissu pyllisti kunnolla ja ulisi Esko laski sisään.
        Annoin niiden siistiytyä ja menin alas. Sanoin kahvinjälkeen pitää lähteä, kun vein Lissun kotiin sanoin autossa se oli siinä en nukkunut yritti takaisin autoon sanoin ei käy heippa.

        Meni jonkin aikaa kävin usein Kertulla kylässä kun sanoi onkohta synttärit pyysi käymään,menin illalla Kerttu tuli viinalta tuoksuen vastaan sanoi ukko on putkassa tappeli päivällä baarissa. Lohduttelin muka Kerttua Kerttu halasi onneksi olet sinä täällä.
        Puristin reilusti sen rintaa Kerttu katsoi eihän haluatko ja riisui väljän paidan tartuin rintoihin ja imin Kerttu huokasi sinähän mies olet tulet ja heti kiinni työnsin Kertun lattialle ja hamusin housuja pois revin pikku housut alas ja pakotin jalat erilleen työnnyin liukkaaseen reikään Krttu sanoi en minä tät tee sanoin annat Markullekkin voi saatana onko se kertonut?
        On kehui että olet hyvä naimaan Kerttu halasi ja suuteli kertoiko niin olenko teidän huora kuiskasin olet ja kohta Eskon Kerttu ulisi vai kaikkien milloin panette sanoin milloin haluat silloin piti panna rajusti Kerttu uli kohta tulee kusikin ja kijui kusi alkoi pulppuamaan kun laskin sisään Kerttu huokasi olihan nainti ja nousi nauroi sain minut pissaamaan kukaan ei ole ennen saanut.
        Ei mennyt pitkään kun sain naida takaa oikein leviää pyllyä ja myöhemmin Kerttu vielä imi ja pyysi naimaan.
        Kun mentiin Eskolle porukalla Kerttu sai viinaa ja kyrpää aamuun asti, kun vein kotia kiitti kyydistä, tuli viesti täällä istun haarat levällään haluttaa koko ajan mtta olen hellä kiitos sinulle. Sain käydä Kertun luona ainakun halusin ja oli mahdollisuus.


    • Kanssamies

      Itse olen ollut vasta 5 vuotta naimisissa ja olen noin 30 vuotias. Minulla on ihan samat fiilikset ja fantasiat, elikkä minuakin kiihottaa ajatus vaimoni naimisesta toisen miehen kanssa ja "liukkaille" pääsemisestä. Myös ryhmäseksi kiinnostaa.

      Meillä on hyvä ja avoin suhde ja olen kertonut vaimolleni näistä fantasioistani, eikä hän ole niistä pahastunut, vaikka vieras muna ei häntä itseään juuri kiinnostakaan. Hän on luvannut, että lähitulevaisuudessa hän voi toteuttaa fantasiani myös käytännössä. Toivossa on hyvä elää.. Seuraavaksi pitäisi vain löytää jostain mukava, normaali ja täyspäinen kaveri mukaan hommaan.

      Joku voi pitää tälläisiä fantasioita perversseinä, mutta en välitä siitä. Ihmiset on erilaisia ja kuka kiihottuu mistäkin, jotkut S/M jutuista, toiset kurahousuista jne.. Eihän se kenellekään kuulu mitä aikuiset ihmiset keskenään touhuaa, vai mitä?

      Jos tätä lukee fiksu, siisti, huumorintajuinen ja katseen kestävä herrasmies iältään kolmenkympin molemmin puolin, niin voit antaa sähköposti osoitteesi, jotta voimme ehkä edetä asiassa pikku hiljaa eteenpäin. Myös vastaava pari on OK.

    • Miäs

      Itse asiassa noinhan se juuri on. Jos pariskunnan suhde on vahva ja kunnossa ja toisen miehen mukaan ottaminen on molempien yhteinen toive, niin eikö toinen mies ole pariskunnalle tosiaankin vain apuväline, jonka avulla voi toteuttaa asioita, jotka eivät onnistu ilman tuota apuvälinettä?

      Naisen suhde toiseen mieheen on henkisesti varmaankin aika samanlainen kuin hieromasauvaan tms. eli henkistä suhdetta taikka rakkautta ei mukana kai ole. Vai onko? Apumies varmaankin toimii yleensä parin ehdoilla ja toteuttaa heidän toiveitaan, eikö niin??

      Hyvä puoli hommassa on tietenkin se, että apuvälinekin saa hommasta iloa ja tyydytystä, eli kaikki ovat saamapuolella. Hyvä juttu!

      • Kolmioksi

        Toinen eli vieras mies on todella parin apuväline omiin juttuihin.
        Vieras pitäisi pystyä elämään sen tosiasian kanssa. Ja nauttia estottomasti siitä.

        Te jotka fantasioitte M-N-M kolmiosta koettakaa edes kuvitella sitä tunnetta kun pääsette heti naimaan vaimoanne sen jälkeen kun vieras mies on nainut häntä ja laskenut koko lastinsa vaimonne pilluun. Tulette yllättymään kuinka kuumalta vaimonne pillu tuntuu sillä hetkellä.
        Sitten kun itse lasket omat siimahännät joukkoon niin on niin makea olo että oksat pois.


      • Miäs
        Kolmioksi kirjoitti:

        Toinen eli vieras mies on todella parin apuväline omiin juttuihin.
        Vieras pitäisi pystyä elämään sen tosiasian kanssa. Ja nauttia estottomasti siitä.

        Te jotka fantasioitte M-N-M kolmiosta koettakaa edes kuvitella sitä tunnetta kun pääsette heti naimaan vaimoanne sen jälkeen kun vieras mies on nainut häntä ja laskenut koko lastinsa vaimonne pilluun. Tulette yllättymään kuinka kuumalta vaimonne pillu tuntuu sillä hetkellä.
        Sitten kun itse lasket omat siimahännät joukkoon niin on niin makea olo että oksat pois.

        Kuullosti siltä, että puhut kokemuksesta. Koska itse emme ole vielä päässeet toteuttamis vaiheeseen, voisitko hieman valottaa muutamia asioita, kommenteistasi olisi paljon apua meille. Muutkin saavat toki vastata:

        1) Mistä löysitte apumiehet? Oliko tuttu vai tuntematon?

        2) Vaihdoitteko kuvia, tapasitteko ensin baarissa tms., vai miten valitsitte sopivat miehet?

        3) Miten varmistitte apumiehen terveyden? Vai luotitteko vain hyvään onneen?

        4) Kumman idea ajatus toisesta miehestä oli?

        5) Miten vaimosi suhtautui ajatukseen etukäteen? Entä jälkikäteen?

        6) Onko alkoholi ollut mukana sessioissa vai oletteko toimineet selvinpäin?

        7) Oletteko toimineet anonyymisti, oikean henkilöllisyyden salaten vaiko avoimesti, nimillä?

        8) Onko teillä ollut jotain huonoja kokemuksia taikka epäonnistuneita sessioita?

        9) Oletko koskaan tutenut mustasukkaisuutta session aikana taikka sen jälkeen?

        10) Onko vaimosi treffaillut muita miehiä kahdestaan?


      • Mielenkiinnolla seurannut
        Miäs kirjoitti:

        Kuullosti siltä, että puhut kokemuksesta. Koska itse emme ole vielä päässeet toteuttamis vaiheeseen, voisitko hieman valottaa muutamia asioita, kommenteistasi olisi paljon apua meille. Muutkin saavat toki vastata:

        1) Mistä löysitte apumiehet? Oliko tuttu vai tuntematon?

        2) Vaihdoitteko kuvia, tapasitteko ensin baarissa tms., vai miten valitsitte sopivat miehet?

        3) Miten varmistitte apumiehen terveyden? Vai luotitteko vain hyvään onneen?

        4) Kumman idea ajatus toisesta miehestä oli?

        5) Miten vaimosi suhtautui ajatukseen etukäteen? Entä jälkikäteen?

        6) Onko alkoholi ollut mukana sessioissa vai oletteko toimineet selvinpäin?

        7) Oletteko toimineet anonyymisti, oikean henkilöllisyyden salaten vaiko avoimesti, nimillä?

        8) Onko teillä ollut jotain huonoja kokemuksia taikka epäonnistuneita sessioita?

        9) Oletko koskaan tutenut mustasukkaisuutta session aikana taikka sen jälkeen?

        10) Onko vaimosi treffaillut muita miehiä kahdestaan?

        Olemme keski-ikäinen pariskunta, vastaan salaa mieheltäni töistä näihin kysymyksiin:
        1.Netistä laittamani ilmon kautta, muutaman kerran lomamatkalta
        2.Tapasimme ensin baarissa
        3.Ns kolmas osapuoli oli naimisissa
        4. Minun (punastuen)
        5.No comments...ihanaa ja kiihottavaa
        6.Sekä että
        7.Avoimesti tietenkin
        8.Ei koskaan
        9.Mieheni puolesta en osaa vastata..luulen että ei
        10.Olen mieheni luvalla


      • Miäs
        Mielenkiinnolla seurannut kirjoitti:

        Olemme keski-ikäinen pariskunta, vastaan salaa mieheltäni töistä näihin kysymyksiin:
        1.Netistä laittamani ilmon kautta, muutaman kerran lomamatkalta
        2.Tapasimme ensin baarissa
        3.Ns kolmas osapuoli oli naimisissa
        4. Minun (punastuen)
        5.No comments...ihanaa ja kiihottavaa
        6.Sekä että
        7.Avoimesti tietenkin
        8.Ei koskaan
        9.Mieheni puolesta en osaa vastata..luulen että ei
        10.Olen mieheni luvalla

        Ai sinä olitkin nainen, anteeksi että en heti tajunnut. En oikein ymmärrä miksi vastaat näihin salaa, jos kerta kuitenkin käyt vieraissa miehesi luvalla? Voitko selventää? Oletteko rakastelleet koskaan kimpassa sinä ja miehesi toinen mies vai oletko vain käynyt yksin saamassa vierasta?

        Kiitoksia joka tapauksessa asiallisista vastauksistasi. Haluaisin itsekin päästä vaimoni kanssa samaan tilanteeseen, mutta vaimoni arastelee vielä asian kanssa. Luulen, että kun hän tuota kerran koittaa, niin eiköhän estot karise sen jälkeen.

        Onko sinulla hänelle jotain rohkaisun sanoja omasta puolestasi? Millaisia kiksejä olet hommasta saanut ja miten tuo on vaikuttanut omaan seksuaalisuuteesi ja seksiin puolisosi kanssa? Onko sinulla ollut mitään tunnonvaivoja? Tietääkö kukaan asiasta?

        Minkä ikäisiä muuten olette? Itse olen 38 ja vaimoni vähän nuorempi. Minulla/meillä voisi olla kiinnostusta aihetta kohtaan jos sinulla/teillä on tarvetta. Pistä meille meili osoitteesi siinä tapauksessa.


      • Tässäpä olisi
        Miäs kirjoitti:

        Ai sinä olitkin nainen, anteeksi että en heti tajunnut. En oikein ymmärrä miksi vastaat näihin salaa, jos kerta kuitenkin käyt vieraissa miehesi luvalla? Voitko selventää? Oletteko rakastelleet koskaan kimpassa sinä ja miehesi toinen mies vai oletko vain käynyt yksin saamassa vierasta?

        Kiitoksia joka tapauksessa asiallisista vastauksistasi. Haluaisin itsekin päästä vaimoni kanssa samaan tilanteeseen, mutta vaimoni arastelee vielä asian kanssa. Luulen, että kun hän tuota kerran koittaa, niin eiköhän estot karise sen jälkeen.

        Onko sinulla hänelle jotain rohkaisun sanoja omasta puolestasi? Millaisia kiksejä olet hommasta saanut ja miten tuo on vaikuttanut omaan seksuaalisuuteesi ja seksiin puolisosi kanssa? Onko sinulla ollut mitään tunnonvaivoja? Tietääkö kukaan asiasta?

        Minkä ikäisiä muuten olette? Itse olen 38 ja vaimoni vähän nuorempi. Minulla/meillä voisi olla kiinnostusta aihetta kohtaan jos sinulla/teillä on tarvetta. Pistä meille meili osoitteesi siinä tapauksessa.

        1. Vastaan salaa, koska olen töissä. Miehelläni ei ole töissä nettiä, eikä meillä kotona
        2.Sekä että
        3.Kannattaa kokeilla, seksuaalisuuteni on lisääntynyt huomattavasti, olen eroottisempi, halukkaampi.
        4. Emme ole levitelleet asiaa, se on meidän ihanan juttumme


      • Miäs
        Tässäpä olisi kirjoitti:

        1. Vastaan salaa, koska olen töissä. Miehelläni ei ole töissä nettiä, eikä meillä kotona
        2.Sekä että
        3.Kannattaa kokeilla, seksuaalisuuteni on lisääntynyt huomattavasti, olen eroottisempi, halukkaampi.
        4. Emme ole levitelleet asiaa, se on meidän ihanan juttumme

        OK, nyt ymmärrän mitä tarkoitit.

        Kummasta muuten tykkäät enemmän, rakastelusta miehesi ja toisen kanssa yhdessä vaiko yksin vieraissa käymisestä?


      • V-V
        Miäs kirjoitti:

        OK, nyt ymmärrän mitä tarkoitit.

        Kummasta muuten tykkäät enemmän, rakastelusta miehesi ja toisen kanssa yhdessä vaiko yksin vieraissa käymisestä?

        Ehkä ensimmäisestä vaihtoehdosta...koska hänkin nautii siitä.


      • Miäs
        V-V kirjoitti:

        Ehkä ensimmäisestä vaihtoehdosta...koska hänkin nautii siitä.

        Kiinnostaisi tietää vielä millaisia tunteita sinulla on mahdollisesti herännyt noita toisia miehiä kohtaan? Tämä on varmaan asia joka askarruttaa monia miehiä ja pariskuntia ja siihen on ollut vaikeaa löytää tietoa:

        1) Onko sinulla ollut kiintymyksen, ihastumisen taikka rakastumisen tunteita noihin muihin miehiin? Jos on, miten olet niistä selvinnyt?

        2) Oletko ollut noihin miehiin koskaan yhteydessä miehesi tietämättä?

        3) Onko noilla kokemuksilla ollut mitään negatiivisia vaikutuksia avioelämäänne taikka seksiinne?

        4) Miten se on mahdollisesti vaikuttanut, että esim. jos joku mies on ollut omaa miestäsi parempi rakastaja taikka suurikaluisempi?

        5) Onko koskaan iskenyt houkutus päälle tavata salaa jotakin toista joka on hyvä rakastaja tai onko tullut ajatuksia vaihtaa miestä?

        Vai pystytkö tavallaan pitämään nuo kokemukset päässäsi irti normaalielämästä erillisinä makupaloina, jotka eivät vaikuta normaaliin ajatteluusi, elämääsi ja suhteisiisi? Olen ollut siinä käsityksessä että naisilla yleensä on ainakin jonkinlainen tunneside rakastajiinsa.


      • Kolmioksi
        Miäs kirjoitti:

        Kuullosti siltä, että puhut kokemuksesta. Koska itse emme ole vielä päässeet toteuttamis vaiheeseen, voisitko hieman valottaa muutamia asioita, kommenteistasi olisi paljon apua meille. Muutkin saavat toki vastata:

        1) Mistä löysitte apumiehet? Oliko tuttu vai tuntematon?

        2) Vaihdoitteko kuvia, tapasitteko ensin baarissa tms., vai miten valitsitte sopivat miehet?

        3) Miten varmistitte apumiehen terveyden? Vai luotitteko vain hyvään onneen?

        4) Kumman idea ajatus toisesta miehestä oli?

        5) Miten vaimosi suhtautui ajatukseen etukäteen? Entä jälkikäteen?

        6) Onko alkoholi ollut mukana sessioissa vai oletteko toimineet selvinpäin?

        7) Oletteko toimineet anonyymisti, oikean henkilöllisyyden salaten vaiko avoimesti, nimillä?

        8) Onko teillä ollut jotain huonoja kokemuksia taikka epäonnistuneita sessioita?

        9) Oletko koskaan tutenut mustasukkaisuutta session aikana taikka sen jälkeen?

        10) Onko vaimosi treffaillut muita miehiä kahdestaan?

        Kuullosti siltä, että puhut kokemuksesta. Koska itse emme ole vielä päässeet toteuttamis vaiheeseen, voisitko hieman valottaa muutamia asioita, kommenteistasi olisi paljon apua meille. Muutkin saavat toki vastata:

        1) Mistä löysitte apumiehet? Oliko tuttu vai tuntematon?
        Alussa käytettiin Hesarin ystävää etsimässä palstaa. Sittemmin on internet tullut hyväksi hakupaikaksi. HS:n aikaan oli piiri pienempi ja vähemmän huuhaa tyyppejä. Vieraat ovat olleet aluksi tuntemattomia.

        2) Vaihdoitteko kuvia, tapasitteko ensin baarissa tms., vai miten valitsitte sopivat miehet?
        Useimmat puhelinkeskustelujen perusteella. Yksi tahtoi tavata etukäteen, ihan ok sekin. Mies kirjoittaa aluksi ja vaimo keskustelee muutaman kanssa puhelimitse ja valitsee sitten lopullisen.
        Eli mies on alussa suodattimena ja karsii asiattomat ja epämiellyttävät vastaajat pois.

        3) Miten varmistitte apumiehen terveyden? Vai luotitteko vain hyvään onneen?
        Olemme pysytelleet poissa pääkaupunkiseudulta, se on pitänyt liukuhihnavastaajat poissa. Sitten on pitänyt luottaa omaan arvostelukykyyn. Kun on keskusteltu puolin ja toisin niin on syntynyt käsitys tarjokkaista. On toiminut hyvin tähän asti ainakin. Joku sanoo sitä hyväksi onneksi, me sanomme sitä taidoksi.

        4) Kumman idea ajatus toisesta miehestä oli?
        Mies ehdotti kolmiota ja vaimo valitsi muodoksi M-N-M. Vaimo oli tässä tilanteessa "in good spirits" eli sopivasti humalassa niin että estot olivat kadonneet. Sitten seurasi kypsyttelyvaihe joka kesti 2-3 kuukautta. Sen jälkeen oli selvää että homma toteutuu sopivan tilaisuuden tullen.

        5) Miten vaimosi suhtautui ajatukseen etukäteen? Entä jälkikäteen?
        Vaimo ei missään vaiheessa ole kieltäytynyt käsittelemästä asiaa. Vieraat seksissä on ollut keskusteluissamme kautta aikojen. Toteutui eka kerran 19 vuoden yhdessäolon jälkeen joten ei millään tavalla hätiköiden. Vai mitä.
        Vaimo on edelleen mukana touhussa ja hänellä on kaksi suosikkiä. Niitten kanssa kahden kesken ei ole poissuljettu mahdollisuus.

        6) Onko alkoholi ollut mukana sessioissa vai oletteko toimineet selvinpäin?
        Seurustelujuomana on ollut, eli kutakuinkin selvin päin olemme olleet, kaikki.

        7) Oletteko toimineet anonyymisti, oikean henkilöllisyyden salaten vaiko avoimesti, nimillä?
        Tapaamiseen asti anonyymisti. Olemme sen jälkeen sattumalta kohdenneet muutamia. Tervehditään jos sattuu kohdalle.

        8) Onko teillä ollut jotain huonoja kokemuksia taikka epäonnistuneita sessioita?
        Ei yhtään epäonnistunutta kun ollaan liikkeellä ilman suurempia ennakko-odotuksia. Otetaan tilanne vastaan selaisena kuin se tulee.
        Pari kolme ohimarssia on tapahtunut. Tarjokkaat rupesivat varmaankin jänistämään. Kaksi kertaa vieraan mulkku on pettänyt kantajaansa, kokemus sekin varsinkin kantajalle. Pidämme ehkä keskimäärin 1,5 seksiviikonloppulomaa vuodessa.

        9) Oletko koskaan tutenut mustasukkaisuutta session aikana taikka sen jälkeen?
        Ei niin yhtään. Vaimo valitsi M-N-M muodon sen takia että hän sanoi ettei voisi katsoa minua toisen naisen kanssa.

        10) Onko vaimosi treffaillut muita miehiä kahdestaan?
        On muutaman kerran lomareissuillaan harrastanut seksiä vieraan kanssa, luvallani ja kehoituksestani. Kiihoittava puheenaihe sekin ennen lomamatkaa ja jälkeenpäinkin.

        Kannattaa puhua avoimesti kahden kesken asiasta ennen kuin lähtee toteuttamaan. Kaikilla on kaikissa tapauksissa oikeus sanoa ei. Se on ehdoton sääntö.
        Kannattaa pitää mielessä että jos nautitaan kolmiosta niin kuin me vähintään illasta aamuun ja joskus seuraavaankin aamuun niin on turha luulla että pystyisi pitämään turvaseksistä (eli ei limakalvokontaktia) ehdottomasti kiinni.
        On tehtävä valintoja ja luotettava omaan arvostelukykyyn ja elämänkokemukseen.


      • Miäs
        Kolmioksi kirjoitti:

        Kuullosti siltä, että puhut kokemuksesta. Koska itse emme ole vielä päässeet toteuttamis vaiheeseen, voisitko hieman valottaa muutamia asioita, kommenteistasi olisi paljon apua meille. Muutkin saavat toki vastata:

        1) Mistä löysitte apumiehet? Oliko tuttu vai tuntematon?
        Alussa käytettiin Hesarin ystävää etsimässä palstaa. Sittemmin on internet tullut hyväksi hakupaikaksi. HS:n aikaan oli piiri pienempi ja vähemmän huuhaa tyyppejä. Vieraat ovat olleet aluksi tuntemattomia.

        2) Vaihdoitteko kuvia, tapasitteko ensin baarissa tms., vai miten valitsitte sopivat miehet?
        Useimmat puhelinkeskustelujen perusteella. Yksi tahtoi tavata etukäteen, ihan ok sekin. Mies kirjoittaa aluksi ja vaimo keskustelee muutaman kanssa puhelimitse ja valitsee sitten lopullisen.
        Eli mies on alussa suodattimena ja karsii asiattomat ja epämiellyttävät vastaajat pois.

        3) Miten varmistitte apumiehen terveyden? Vai luotitteko vain hyvään onneen?
        Olemme pysytelleet poissa pääkaupunkiseudulta, se on pitänyt liukuhihnavastaajat poissa. Sitten on pitänyt luottaa omaan arvostelukykyyn. Kun on keskusteltu puolin ja toisin niin on syntynyt käsitys tarjokkaista. On toiminut hyvin tähän asti ainakin. Joku sanoo sitä hyväksi onneksi, me sanomme sitä taidoksi.

        4) Kumman idea ajatus toisesta miehestä oli?
        Mies ehdotti kolmiota ja vaimo valitsi muodoksi M-N-M. Vaimo oli tässä tilanteessa "in good spirits" eli sopivasti humalassa niin että estot olivat kadonneet. Sitten seurasi kypsyttelyvaihe joka kesti 2-3 kuukautta. Sen jälkeen oli selvää että homma toteutuu sopivan tilaisuuden tullen.

        5) Miten vaimosi suhtautui ajatukseen etukäteen? Entä jälkikäteen?
        Vaimo ei missään vaiheessa ole kieltäytynyt käsittelemästä asiaa. Vieraat seksissä on ollut keskusteluissamme kautta aikojen. Toteutui eka kerran 19 vuoden yhdessäolon jälkeen joten ei millään tavalla hätiköiden. Vai mitä.
        Vaimo on edelleen mukana touhussa ja hänellä on kaksi suosikkiä. Niitten kanssa kahden kesken ei ole poissuljettu mahdollisuus.

        6) Onko alkoholi ollut mukana sessioissa vai oletteko toimineet selvinpäin?
        Seurustelujuomana on ollut, eli kutakuinkin selvin päin olemme olleet, kaikki.

        7) Oletteko toimineet anonyymisti, oikean henkilöllisyyden salaten vaiko avoimesti, nimillä?
        Tapaamiseen asti anonyymisti. Olemme sen jälkeen sattumalta kohdenneet muutamia. Tervehditään jos sattuu kohdalle.

        8) Onko teillä ollut jotain huonoja kokemuksia taikka epäonnistuneita sessioita?
        Ei yhtään epäonnistunutta kun ollaan liikkeellä ilman suurempia ennakko-odotuksia. Otetaan tilanne vastaan selaisena kuin se tulee.
        Pari kolme ohimarssia on tapahtunut. Tarjokkaat rupesivat varmaankin jänistämään. Kaksi kertaa vieraan mulkku on pettänyt kantajaansa, kokemus sekin varsinkin kantajalle. Pidämme ehkä keskimäärin 1,5 seksiviikonloppulomaa vuodessa.

        9) Oletko koskaan tutenut mustasukkaisuutta session aikana taikka sen jälkeen?
        Ei niin yhtään. Vaimo valitsi M-N-M muodon sen takia että hän sanoi ettei voisi katsoa minua toisen naisen kanssa.

        10) Onko vaimosi treffaillut muita miehiä kahdestaan?
        On muutaman kerran lomareissuillaan harrastanut seksiä vieraan kanssa, luvallani ja kehoituksestani. Kiihoittava puheenaihe sekin ennen lomamatkaa ja jälkeenpäinkin.

        Kannattaa puhua avoimesti kahden kesken asiasta ennen kuin lähtee toteuttamaan. Kaikilla on kaikissa tapauksissa oikeus sanoa ei. Se on ehdoton sääntö.
        Kannattaa pitää mielessä että jos nautitaan kolmiosta niin kuin me vähintään illasta aamuun ja joskus seuraavaankin aamuun niin on turha luulla että pystyisi pitämään turvaseksistä (eli ei limakalvokontaktia) ehdottomasti kiinni.
        On tehtävä valintoja ja luotettava omaan arvostelukykyyn ja elämänkokemukseen.

        Kiitoksia kokemustesi jakamisesta ja vinkeistäsi.

        Meistä kuullostaa hyvin riskialttiilta harrastaa suojaamatonta seksiä tuntemattomien kanssa vain hyvään vaistoon luottaen. Teillä on käynyt tähän asti hyvä tuuri, mutta se ei välttämättä jatku ikuisesti. Itse olemme ajatelleet varmistaa kolmannen osapuolen terveyden siten, että vaadimme mukaan tulevalta supuolitauti testit ennen sessiota ja halutessa käymme myös itse testeissä vaikka meillä ei mitään olekaan. Tällöin voimme nauttia vapaasti ja turvallisesti. Naiseni nimittäin inhoaa kortsun käyttöä. Luulisin että testin vaatiminen myös karsii sopivasti tarjokkaita, niin että vain oikeasti vakavissaan mukaan haluavat jäävät jäljelle.

        Vaimostani kolmannen pyörän valitseminen vain puhelimessa vaikutti aika riskaabelilta tavalta, sillä tällöinhän ette voi tietää mitään henkilön ulkonäöstä, siisteydestä ja hygieniasta yms. Me ajattelimme pitää ehdottomana minimivaatimuksena tuoreen kuvan lähettämistä ja todennäköisesti haluamme tavata parhaat ehdokkaat etukäteen baarissa tms. lopullisen valinnan tekemiseksi. Ei kolmannen osapuolen tarvitse olla mikään Mr. Finland, mutta asiallinen ulkonäkö, normaali paino ja varsinkin hyvä siisteys ja hygienia ovat meillä kyllä minimi vaatimuksia samoin huumorintaju. Aikuisten leikkiähän kuitenkin nimen omaan on, eikä sitä pidä ottaa liaan vakavasti, vaikka H-hetkellä kalu pettäisi tms.


      • V-V
        Miäs kirjoitti:

        Kiinnostaisi tietää vielä millaisia tunteita sinulla on mahdollisesti herännyt noita toisia miehiä kohtaan? Tämä on varmaan asia joka askarruttaa monia miehiä ja pariskuntia ja siihen on ollut vaikeaa löytää tietoa:

        1) Onko sinulla ollut kiintymyksen, ihastumisen taikka rakastumisen tunteita noihin muihin miehiin? Jos on, miten olet niistä selvinnyt?

        2) Oletko ollut noihin miehiin koskaan yhteydessä miehesi tietämättä?

        3) Onko noilla kokemuksilla ollut mitään negatiivisia vaikutuksia avioelämäänne taikka seksiinne?

        4) Miten se on mahdollisesti vaikuttanut, että esim. jos joku mies on ollut omaa miestäsi parempi rakastaja taikka suurikaluisempi?

        5) Onko koskaan iskenyt houkutus päälle tavata salaa jotakin toista joka on hyvä rakastaja tai onko tullut ajatuksia vaihtaa miestä?

        Vai pystytkö tavallaan pitämään nuo kokemukset päässäsi irti normaalielämästä erillisinä makupaloina, jotka eivät vaikuta normaaliin ajatteluusi, elämääsi ja suhteisiisi? Olen ollut siinä käsityksessä että naisilla yleensä on ainakin jonkinlainen tunneside rakastajiinsa.

        Sorry, että pääsin vastaamaan vasta nyt; mutta
        1. ei mitään vakavaa...ihastumisia joskus, mutta sehän on normaalia
        2. Olen kyllä, muutamaan
        3. Ei ole
        4. Kiihottanut tavattomasti
        5. Miehen vaihto ei ole ollut ajankohtainen tai tullut mieleen. Salaa tapaamisia on ollut


      • Miäs
        V-V kirjoitti:

        Sorry, että pääsin vastaamaan vasta nyt; mutta
        1. ei mitään vakavaa...ihastumisia joskus, mutta sehän on normaalia
        2. Olen kyllä, muutamaan
        3. Ei ole
        4. Kiihottanut tavattomasti
        5. Miehen vaihto ei ole ollut ajankohtainen tai tullut mieleen. Salaa tapaamisia on ollut

        Ei haittaa, vaikka vastauksesi vähän viipyikin. Kiitos jälleen kerran rehellisestä ja avoimesta vastauksestasi.

        Vastasit kysymykseeni 4) Että se on kiihottanut sinua tavattomasti. Sitä en lainkaan epäile, mutta tarkoitin kysymykselläni lähinnä sitä, että miten omiin tunteisiisi ja varsinkin tunteisiisi miestäsi kohtaan on vaikuttanut se, että olet saanut joltain toiselta parempaa seksiä taikka isompaa kalua? Onko fiiliksesi omaan mieheesi jotenkin kärsinyt tai latistunut sen jälkeen kun tiedät parempaakin olevan tarjolla ja ovatko k.o miehet hiipineet useinkin ajatuksiisi sen jälkeen?

        Oletko treffannut jotain noista miehistä salaa mieheltäsi juuri siitä syystä, että he ovat parempia rakastajia taikka suurempikaluisia kuin miehesi. Et halua kertoa totuutta miehellesi, koska et halua pahoittaa miehesi mieltä?

        Oman moraalini (on minulla sellainen) mukaan se, että rakastelet miehesi tietäen muiden miesten kanssa on tietenkin aivan OK, mutta jos teet sitä miehesi selän takana on hieman hmm... Eikö omatuntosi soimaa vai onko sinulla "avoin valtakirja" mieheltäsi rakastella muita miehiä myös miehellesi kertomatta?


      • V-V
        Miäs kirjoitti:

        Ei haittaa, vaikka vastauksesi vähän viipyikin. Kiitos jälleen kerran rehellisestä ja avoimesta vastauksestasi.

        Vastasit kysymykseeni 4) Että se on kiihottanut sinua tavattomasti. Sitä en lainkaan epäile, mutta tarkoitin kysymykselläni lähinnä sitä, että miten omiin tunteisiisi ja varsinkin tunteisiisi miestäsi kohtaan on vaikuttanut se, että olet saanut joltain toiselta parempaa seksiä taikka isompaa kalua? Onko fiiliksesi omaan mieheesi jotenkin kärsinyt tai latistunut sen jälkeen kun tiedät parempaakin olevan tarjolla ja ovatko k.o miehet hiipineet useinkin ajatuksiisi sen jälkeen?

        Oletko treffannut jotain noista miehistä salaa mieheltäsi juuri siitä syystä, että he ovat parempia rakastajia taikka suurempikaluisia kuin miehesi. Et halua kertoa totuutta miehellesi, koska et halua pahoittaa miehesi mieltä?

        Oman moraalini (on minulla sellainen) mukaan se, että rakastelet miehesi tietäen muiden miesten kanssa on tietenkin aivan OK, mutta jos teet sitä miehesi selän takana on hieman hmm... Eikö omatuntosi soimaa vai onko sinulla "avoin valtakirja" mieheltäsi rakastella muita miehiä myös miehellesi kertomatta?

        miten omiin tunteisiisi ja varsinkin tunteisiisi miestäsi kohtaan on vaikuttanut se, että olet saanut joltain toiselta parempaa seksiä taikka isompaa kalua?
        Ei oikeastaan henkisellä ja "tykkäämispuolella mitenkään.

        Onko fiiliksesi omaan mieheesi jotenkin kärsinyt tai latistunut sen jälkeen kun tiedät parempaakin olevan tarjolla ja ovatko k.o miehet hiipineet useinkin ajatuksiisi sen jälkeen?
        Ei oikeastaan...kerron miehelleni AINA KAIKEN, se on meille eräänlainen kiihottava leikki.

        Oletko treffannut jotain noista miehistä salaa mieheltäsi juuri siitä syystä, että he ovat parempia rakastajia taikka suurempikaluisia kuin miehesi. Et halua kertoa totuutta miehellesi, koska et halua pahoittaa miehesi mieltä?
        Ei se ole ollut syy,olen halunnut sillä hetkellä juuri sellaista seksiä kuin heiltä juuri saa. Isoilta isoa.

        Eikö omatuntosi soimaa vai onko sinulla "avoin valtakirja" mieheltäsi rakastella muita miehiä myös miehellesi kertomatta?
        Ei soimaa...minulla on avoin valtakirja....kerron miehelleni...saan myös olla halutessani olla kertomatta.


      • Miäs
        V-V kirjoitti:

        miten omiin tunteisiisi ja varsinkin tunteisiisi miestäsi kohtaan on vaikuttanut se, että olet saanut joltain toiselta parempaa seksiä taikka isompaa kalua?
        Ei oikeastaan henkisellä ja "tykkäämispuolella mitenkään.

        Onko fiiliksesi omaan mieheesi jotenkin kärsinyt tai latistunut sen jälkeen kun tiedät parempaakin olevan tarjolla ja ovatko k.o miehet hiipineet useinkin ajatuksiisi sen jälkeen?
        Ei oikeastaan...kerron miehelleni AINA KAIKEN, se on meille eräänlainen kiihottava leikki.

        Oletko treffannut jotain noista miehistä salaa mieheltäsi juuri siitä syystä, että he ovat parempia rakastajia taikka suurempikaluisia kuin miehesi. Et halua kertoa totuutta miehellesi, koska et halua pahoittaa miehesi mieltä?
        Ei se ole ollut syy,olen halunnut sillä hetkellä juuri sellaista seksiä kuin heiltä juuri saa. Isoilta isoa.

        Eikö omatuntosi soimaa vai onko sinulla "avoin valtakirja" mieheltäsi rakastella muita miehiä myös miehellesi kertomatta?
        Ei soimaa...minulla on avoin valtakirja....kerron miehelleni...saan myös olla halutessani olla kertomatta.

        En voi muuta tuohon sanoa kuin että onnea sinulle ja teille vaan kovasti! Teillä vaikuttaa olevan hieno suhde miehesi kanssa, enkä oikein keksi miten seksielämä voisi tuosta tilanteestanne enää parantua!

        Johonkin tuollaiseen on hyvä pyrkiä meidänkin, tosin meistä kumpikaan ei kyllä sulattaisi muiden miesten tai naisten kanssa "telmimistä" ilman toisen tietoa ja lupaa. No, kaikki parithan saavat toki määritellä oman suhteensa rajat täysin vapaasti, eikä siihen pitäisi olla ulkopuolisilla mitään sanomista.

        Nuo sinun kommenttisi ovat auttaneet paljon ja hälventäneet mystiikkaa ja epäilyksiä aiheen ympäriltä. Kun olemme näitä yhdessä lukeneet vaimonikin alkaa olla kypsynyt siihen pisteeseen, että vieraan maistaminen on meilläkin lähitulevaisuudessa todellisuutta.

        Jos teillä on joskus kiinnostusta aktiviteetteihin toisen mukavan ja fiksun parin kanssa, niin pistä meiliosoitetta tänne.


      • V-V
        Miäs kirjoitti:

        En voi muuta tuohon sanoa kuin että onnea sinulle ja teille vaan kovasti! Teillä vaikuttaa olevan hieno suhde miehesi kanssa, enkä oikein keksi miten seksielämä voisi tuosta tilanteestanne enää parantua!

        Johonkin tuollaiseen on hyvä pyrkiä meidänkin, tosin meistä kumpikaan ei kyllä sulattaisi muiden miesten tai naisten kanssa "telmimistä" ilman toisen tietoa ja lupaa. No, kaikki parithan saavat toki määritellä oman suhteensa rajat täysin vapaasti, eikä siihen pitäisi olla ulkopuolisilla mitään sanomista.

        Nuo sinun kommenttisi ovat auttaneet paljon ja hälventäneet mystiikkaa ja epäilyksiä aiheen ympäriltä. Kun olemme näitä yhdessä lukeneet vaimonikin alkaa olla kypsynyt siihen pisteeseen, että vieraan maistaminen on meilläkin lähitulevaisuudessa todellisuutta.

        Jos teillä on joskus kiinnostusta aktiviteetteihin toisen mukavan ja fiksun parin kanssa, niin pistä meiliosoitetta tänne.

        Kannattaa kokeilla, "harrastuksemme" on tuonut upeaa pikanttia maustetta liittoomme.
        Tällaisen keski-ikäisen pariskunnan liitto piristyy tosi paljon. Lykkyä Teille


      • Miäs
        V-V kirjoitti:

        Kannattaa kokeilla, "harrastuksemme" on tuonut upeaa pikanttia maustetta liittoomme.
        Tällaisen keski-ikäisen pariskunnan liitto piristyy tosi paljon. Lykkyä Teille

        Näin varmaan on, emme epäile yhtään. Riskejäkin tuossa toki piilee ja pahimmassa tapauksessa nuo jutut voivat aiheuttaa isojakin ongelmia tai jopa suhteen loppumisen.

        Seksi on herkkä ja intiimi alue ihmisillä. Minusta siinä, että ottaa muita ihmisiä mukaan seksileikkeihin pitääkin aina olla tietyt perus edellytykset kunnossa. Niitä on:

        - Sekä oman, että puolison pään ja mielenterveyden pitää olla hyvässä kunnossa

        - Suhteen tulee olla tosi vahva ja luja ja luottamuksen 100% molemmin puolin

        - Hommalle pitää sopia molemmin puolin selkeät säännöt ja rajat. Smat rajat kerrotaan myös mukaan tuleville

        - Asiat ja tulevat tilanteet pitää käydä mielikuvatasolla yms. etukäteen läpi, jottei H-hetkellä mene pupu pöksyyn, tule mustasukkaisuutta tms. yllätyksiä

        - Omasta ja vieraiden puhtaudesta ja turvallisuudesta pitää huolehtia

        Meillä nuo kaikki asiat onkin jo kunnossa, joten seuraavaksi sovimme vaimon kanssa ajankohdan milloin homma toteutetaan ja sitten heitetään "verkot veteen"....


      • V-V
        Miäs kirjoitti:

        Näin varmaan on, emme epäile yhtään. Riskejäkin tuossa toki piilee ja pahimmassa tapauksessa nuo jutut voivat aiheuttaa isojakin ongelmia tai jopa suhteen loppumisen.

        Seksi on herkkä ja intiimi alue ihmisillä. Minusta siinä, että ottaa muita ihmisiä mukaan seksileikkeihin pitääkin aina olla tietyt perus edellytykset kunnossa. Niitä on:

        - Sekä oman, että puolison pään ja mielenterveyden pitää olla hyvässä kunnossa

        - Suhteen tulee olla tosi vahva ja luja ja luottamuksen 100% molemmin puolin

        - Hommalle pitää sopia molemmin puolin selkeät säännöt ja rajat. Smat rajat kerrotaan myös mukaan tuleville

        - Asiat ja tulevat tilanteet pitää käydä mielikuvatasolla yms. etukäteen läpi, jottei H-hetkellä mene pupu pöksyyn, tule mustasukkaisuutta tms. yllätyksiä

        - Omasta ja vieraiden puhtaudesta ja turvallisuudesta pitää huolehtia

        Meillä nuo kaikki asiat onkin jo kunnossa, joten seuraavaksi sovimme vaimon kanssa ajankohdan milloin homma toteutetaan ja sitten heitetään "verkot veteen"....

        Aiheena tämä tuntuu olevan aika mieleenpainuva ja suosittu.


      • Kolmioksi
        Miäs kirjoitti:

        Kiitoksia kokemustesi jakamisesta ja vinkeistäsi.

        Meistä kuullostaa hyvin riskialttiilta harrastaa suojaamatonta seksiä tuntemattomien kanssa vain hyvään vaistoon luottaen. Teillä on käynyt tähän asti hyvä tuuri, mutta se ei välttämättä jatku ikuisesti. Itse olemme ajatelleet varmistaa kolmannen osapuolen terveyden siten, että vaadimme mukaan tulevalta supuolitauti testit ennen sessiota ja halutessa käymme myös itse testeissä vaikka meillä ei mitään olekaan. Tällöin voimme nauttia vapaasti ja turvallisesti. Naiseni nimittäin inhoaa kortsun käyttöä. Luulisin että testin vaatiminen myös karsii sopivasti tarjokkaita, niin että vain oikeasti vakavissaan mukaan haluavat jäävät jäljelle.

        Vaimostani kolmannen pyörän valitseminen vain puhelimessa vaikutti aika riskaabelilta tavalta, sillä tällöinhän ette voi tietää mitään henkilön ulkonäöstä, siisteydestä ja hygieniasta yms. Me ajattelimme pitää ehdottomana minimivaatimuksena tuoreen kuvan lähettämistä ja todennäköisesti haluamme tavata parhaat ehdokkaat etukäteen baarissa tms. lopullisen valinnan tekemiseksi. Ei kolmannen osapuolen tarvitse olla mikään Mr. Finland, mutta asiallinen ulkonäkö, normaali paino ja varsinkin hyvä siisteys ja hygienia ovat meillä kyllä minimi vaatimuksia samoin huumorintaju. Aikuisten leikkiähän kuitenkin nimen omaan on, eikä sitä pidä ottaa liaan vakavasti, vaikka H-hetkellä kalu pettäisi tms.

        Testiraportin vaatiminen on itsensä pettämistä.
        Tartunnan saamisen ja luotettavan testin välinen aika on liian pitkä. Tutustukaa "itämisaikoihin".
        Arvelen että testipapereilla varustetut ovat näitä puoli- ja täysammattilaisia.
        Meillä parhaimmat tapaukset ovat löytyneet ns. hiljaisista vesistä.
        Muuten, me käytämme ainoastaan vakituisessa parisuhteessa eläviä. Se karsii suurin osa kukasta kukkaanlentelijät pois.
        Kannattaa ainakin puhua ehdokkaan kanssa ilman kuvaa koska silloin on eliminoitu yksi ennakkoasenne, kuvan luoma. Kuvan tarkastelun jälkeen voi sanoa ei kiitos jos ehdokas on Notre Dam´in kellonsoittaja. Silloinkin saattaa yksi helmi mennä sen sileän tien.
        Me emme ole huomanneet mitään eroa jos ollan treffattu kerran ensin puolueettomalla maaperällä tai jos ehdokas on tullut suoraan mökille. Vaimo asettaa näköjään keskustelut ensisijaiseksi valintakriteeriksi. Hän on ollut tyytyväin valintoihinsa tähän asti.
        Kuten sanottua, kaikilla on oikeus sanoa EI missä tahansa vaiheessa. Se luo varmuutta hommaan.
        Tuntuu siltä kuin te olisitte liikkeellä enemmän visuaalisin vaatimuksin kuin kokonaishenkilöominaisuusvaatimuksin. No, tässä kohdin on tunnettava itsensä ja mieltymyksiään.
        Henkilökohtainen hygienia on todella ratkaiseva pointti. Esimerkiksi, meillä yksi valittu ehdokas sai pakit kun hänellä oli reiälliset, eli hoitamattomat, hampaat. Se oli täydellinen "turn off" vaimolle ja minullekin.
        Ei tarvitse edes inhoa kortsun käyttöä jotta huomaisi että sen käyttö tällaisessa hommassa on melko toivotonta. Varsinkin jos harrastetaan suuseksiä kumpaankin suuntaan. Elmukelmuako?
        Jatkoa seuraa jos haluatte.


      • Miäs
        Kolmioksi kirjoitti:

        Testiraportin vaatiminen on itsensä pettämistä.
        Tartunnan saamisen ja luotettavan testin välinen aika on liian pitkä. Tutustukaa "itämisaikoihin".
        Arvelen että testipapereilla varustetut ovat näitä puoli- ja täysammattilaisia.
        Meillä parhaimmat tapaukset ovat löytyneet ns. hiljaisista vesistä.
        Muuten, me käytämme ainoastaan vakituisessa parisuhteessa eläviä. Se karsii suurin osa kukasta kukkaanlentelijät pois.
        Kannattaa ainakin puhua ehdokkaan kanssa ilman kuvaa koska silloin on eliminoitu yksi ennakkoasenne, kuvan luoma. Kuvan tarkastelun jälkeen voi sanoa ei kiitos jos ehdokas on Notre Dam´in kellonsoittaja. Silloinkin saattaa yksi helmi mennä sen sileän tien.
        Me emme ole huomanneet mitään eroa jos ollan treffattu kerran ensin puolueettomalla maaperällä tai jos ehdokas on tullut suoraan mökille. Vaimo asettaa näköjään keskustelut ensisijaiseksi valintakriteeriksi. Hän on ollut tyytyväin valintoihinsa tähän asti.
        Kuten sanottua, kaikilla on oikeus sanoa EI missä tahansa vaiheessa. Se luo varmuutta hommaan.
        Tuntuu siltä kuin te olisitte liikkeellä enemmän visuaalisin vaatimuksin kuin kokonaishenkilöominaisuusvaatimuksin. No, tässä kohdin on tunnettava itsensä ja mieltymyksiään.
        Henkilökohtainen hygienia on todella ratkaiseva pointti. Esimerkiksi, meillä yksi valittu ehdokas sai pakit kun hänellä oli reiälliset, eli hoitamattomat, hampaat. Se oli täydellinen "turn off" vaimolle ja minullekin.
        Ei tarvitse edes inhoa kortsun käyttöä jotta huomaisi että sen käyttö tällaisessa hommassa on melko toivotonta. Varsinkin jos harrastetaan suuseksiä kumpaankin suuntaan. Elmukelmuako?
        Jatkoa seuraa jos haluatte.

        Ei testiraportin vaatiminen ole mitään itsensä pettämistä. Olet tietenkin aivan oikeassa siinä, että ei testaus ole 100% varma, mutta tottakai sillä saadaan suurin osa taudeista kiinni. On kai aivan selvää että testaamisen jälkeen on pienempi riski saada tauteja kuin ilman testaamista? Niin ja voihan toki "hiljaisistakin vesistä" löydetyn henkilön testata, eihän siitä mitään haittaa ole.

        Minusta te olette aika naiveja ja yksinkertaisia jos luotatte siihen, että avioliitossa elävät miehet jotka osallistuvat ryhmäseksiin kanssanne ovat puhtaita. Höpö, höpö. Sellaiset miehet jotka tulevat teille kolmanneksi pyöräksi ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä harjoittaneet ennenkin liiton ulkopuolisia suhteita, niin että se siitä turvallisuudesta.

        Olet oikeassa siinä, että olemme liikkeellä (aluksi) visuaalisin vaatimuksin. Olemme tosiaan vaativia myös ulkonäön suhteen ja ensimmäinen karsinta aiotaan toteuttaa sen perusteella. Jäljelle jäävistä seulotaan sitten sopiva muiden ominaisuuksien perusteella, elikkä luonteen mukaan. Riippuu tietysti omasta "tasosta" ja vaatimuksista, mitä kolmannelta pyörältä voi odottaa. Meidän kaltaiset hyvän näköiset, itsestään huolta pitävät ja menestyvät henkilöt voivat asettaa riman hieman korkeammalle kuin Uuno Turhapuron näköiset....


      • Kolmioksi
        Miäs kirjoitti:

        Ei testiraportin vaatiminen ole mitään itsensä pettämistä. Olet tietenkin aivan oikeassa siinä, että ei testaus ole 100% varma, mutta tottakai sillä saadaan suurin osa taudeista kiinni. On kai aivan selvää että testaamisen jälkeen on pienempi riski saada tauteja kuin ilman testaamista? Niin ja voihan toki "hiljaisistakin vesistä" löydetyn henkilön testata, eihän siitä mitään haittaa ole.

        Minusta te olette aika naiveja ja yksinkertaisia jos luotatte siihen, että avioliitossa elävät miehet jotka osallistuvat ryhmäseksiin kanssanne ovat puhtaita. Höpö, höpö. Sellaiset miehet jotka tulevat teille kolmanneksi pyöräksi ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä harjoittaneet ennenkin liiton ulkopuolisia suhteita, niin että se siitä turvallisuudesta.

        Olet oikeassa siinä, että olemme liikkeellä (aluksi) visuaalisin vaatimuksin. Olemme tosiaan vaativia myös ulkonäön suhteen ja ensimmäinen karsinta aiotaan toteuttaa sen perusteella. Jäljelle jäävistä seulotaan sitten sopiva muiden ominaisuuksien perusteella, elikkä luonteen mukaan. Riippuu tietysti omasta "tasosta" ja vaatimuksista, mitä kolmannelta pyörältä voi odottaa. Meidän kaltaiset hyvän näköiset, itsestään huolta pitävät ja menestyvät henkilöt voivat asettaa riman hieman korkeammalle kuin Uuno Turhapuron näköiset....

        Nyt tuli esille tietty luonteen piirre joka tulee aihettamaan pettymyksiä sekä teille että partnerillenne.
        Lue oma kommenttisi uudestaan. Mieti tarkaan väittämiäsi "tasosta".
        Luulin ketjun alussa että e olisitte tasokkaita mutta olin väärässä. Teissä, oikeammin sinussa ei ole henkilökohtaista tasoa kun luulet että tasoa voi ostaa vaatekaupasta ja fitness-klubista.
        TASO on se mitä löytyy korvien välistä ja kyky hyödyntää sitä toisten kanssa molemminpuoliseksi hyödyksi.
        Parilla rivillä rikoit illuusioni. Oikein.

        Vaimostasi en tiedä mutta sinä näytät olevan liikkeellä siinä mielessä että tahdot nähdä vaimosi "pornofilmin tähtenä". Se muistuttaa hyväksikäyttöä ja alistamista. No, sekin on ok jos se on vaimosi suuntaus.

        Testitulos on paperia. Jos ihmisessä on "tasoa" niin hänellä on kyky arvioida tilannetta oppimansa ja kokemuksensa kautta. Se on selvää että jos on "tasoa" tarpeeksi niin tunnustaa että tyydyttävä muitten arviointeihin. Paperi on apuväline. Käyttäkää sitäkin mutta luottakaa itseennekin. Ymmärrän kyllä tarpeenne varmistaa ulkonäköliitäjien joukossa.

        Parhaimmat partnerit ovat tähän asti löytynet "ei niin täydellisten" ihmisten joukosta. Onneksi. Olisi rasittavaa seurustella näitten trendikkäitten menestyvien käyttäytymisrajoittuneiden kanssa.

        Uuno Turhapuron näköiset ovat ok.

        Lycka till haaveissanne.
        Älkää pettykö.


      • Miäs
        Kolmioksi kirjoitti:

        Nyt tuli esille tietty luonteen piirre joka tulee aihettamaan pettymyksiä sekä teille että partnerillenne.
        Lue oma kommenttisi uudestaan. Mieti tarkaan väittämiäsi "tasosta".
        Luulin ketjun alussa että e olisitte tasokkaita mutta olin väärässä. Teissä, oikeammin sinussa ei ole henkilökohtaista tasoa kun luulet että tasoa voi ostaa vaatekaupasta ja fitness-klubista.
        TASO on se mitä löytyy korvien välistä ja kyky hyödyntää sitä toisten kanssa molemminpuoliseksi hyödyksi.
        Parilla rivillä rikoit illuusioni. Oikein.

        Vaimostasi en tiedä mutta sinä näytät olevan liikkeellä siinä mielessä että tahdot nähdä vaimosi "pornofilmin tähtenä". Se muistuttaa hyväksikäyttöä ja alistamista. No, sekin on ok jos se on vaimosi suuntaus.

        Testitulos on paperia. Jos ihmisessä on "tasoa" niin hänellä on kyky arvioida tilannetta oppimansa ja kokemuksensa kautta. Se on selvää että jos on "tasoa" tarpeeksi niin tunnustaa että tyydyttävä muitten arviointeihin. Paperi on apuväline. Käyttäkää sitäkin mutta luottakaa itseennekin. Ymmärrän kyllä tarpeenne varmistaa ulkonäköliitäjien joukossa.

        Parhaimmat partnerit ovat tähän asti löytynet "ei niin täydellisten" ihmisten joukosta. Onneksi. Olisi rasittavaa seurustella näitten trendikkäitten menestyvien käyttäytymisrajoittuneiden kanssa.

        Uuno Turhapuron näköiset ovat ok.

        Lycka till haaveissanne.
        Älkää pettykö.

        Luin kommenttini uudelleen ja allekirjoitan sanomiseni edelleen. Ihmisten tsaokkuutta ei voi ostaa rahalla vaan se on minustakin kyllä ihan synnynnäistä. Tasokkuudella tarkoitan esim. sitä, että ihminen pitää huolta itsestään, kunnostaan, terveydestään ja hygieniastaan. Tasokkuuteen liittyy minusta yleensä myös se, että henkilö ei liiku rikkoutuneessa verkkopaidassa vaan pukeutuu siististi.

        Makuja on yhtä monia kuin ihmisiäkin ja jollekin nämä "taso" asiat eivät ehkä merkkaa mitään vaan rakasteleminen hieltä haisevan ja rikkoutuneet hampaat omaavan läskimahan kanssa onnistuu mainiosti. On hienoa jos sinulle onnistuu, mutta meille se vaan ei onnistu, sorry! Asetamme riman aika korkealle mieluummin kuin koemme pettymyksiä.

        Mielestäni "tasokkaat" ihmiset voivat yleensä myös edellyttää tasoa seksipartnereiltaan, mutta "tasottomalla" ei ole tuollaista valinnan vapautta vaan on otettava se kenet saa.

        Vastauksestasi haiskahtaa läpi hyvin se, että kuulutte itse tuohon "ei niin kovin tasokkaaseen" ihmisryhmään ja siksi valitsettekin seksikumppaninne puhelinkeskustelun perusteella kun teillä ei ole oikein muuhunkaan mahdollisuuksia. Kun sitten onnistutte sopimaan jonkun kanssa treffit jonnekin ja hotellihuone yms. on jo maksettuna ei partnerinne voi oikein enää kieltäytyä, vaikka ehkä haluaisikin?

        Sinun on varmaakin aika mahdotonta arvioida sitä, millä mielellä olemme liikkeellä tai millaisessa valossa haluan vaimoni nähdä. Ethän tunne meitä lainkaan.

        Toivon sinulle ja vaimollesi jatkossakin mitä parhainta onnea, sillä sitä te todellakin tarvitsette kun annat puhelimessa valittujen Uuno Turhapurojen nussia vaimoasi paljaalla ja testaamatta. Meitä on moneksi....


      • Mieskö
        Miäs kirjoitti:

        Luin kommenttini uudelleen ja allekirjoitan sanomiseni edelleen. Ihmisten tsaokkuutta ei voi ostaa rahalla vaan se on minustakin kyllä ihan synnynnäistä. Tasokkuudella tarkoitan esim. sitä, että ihminen pitää huolta itsestään, kunnostaan, terveydestään ja hygieniastaan. Tasokkuuteen liittyy minusta yleensä myös se, että henkilö ei liiku rikkoutuneessa verkkopaidassa vaan pukeutuu siististi.

        Makuja on yhtä monia kuin ihmisiäkin ja jollekin nämä "taso" asiat eivät ehkä merkkaa mitään vaan rakasteleminen hieltä haisevan ja rikkoutuneet hampaat omaavan läskimahan kanssa onnistuu mainiosti. On hienoa jos sinulle onnistuu, mutta meille se vaan ei onnistu, sorry! Asetamme riman aika korkealle mieluummin kuin koemme pettymyksiä.

        Mielestäni "tasokkaat" ihmiset voivat yleensä myös edellyttää tasoa seksipartnereiltaan, mutta "tasottomalla" ei ole tuollaista valinnan vapautta vaan on otettava se kenet saa.

        Vastauksestasi haiskahtaa läpi hyvin se, että kuulutte itse tuohon "ei niin kovin tasokkaaseen" ihmisryhmään ja siksi valitsettekin seksikumppaninne puhelinkeskustelun perusteella kun teillä ei ole oikein muuhunkaan mahdollisuuksia. Kun sitten onnistutte sopimaan jonkun kanssa treffit jonnekin ja hotellihuone yms. on jo maksettuna ei partnerinne voi oikein enää kieltäytyä, vaikka ehkä haluaisikin?

        Sinun on varmaakin aika mahdotonta arvioida sitä, millä mielellä olemme liikkeellä tai millaisessa valossa haluan vaimoni nähdä. Ethän tunne meitä lainkaan.

        Toivon sinulle ja vaimollesi jatkossakin mitä parhainta onnea, sillä sitä te todellakin tarvitsette kun annat puhelimessa valittujen Uuno Turhapurojen nussia vaimoasi paljaalla ja testaamatta. Meitä on moneksi....

        Miäs on tämän päivän nössö.
        Ei osaa muuta kuin minä minä minä.
        Kyllä kirjoituksist paistaa läpi että jotain on pielessä.
        Eikö kaara kuulu preeeeeemiumluokkaan.
        Eikö tule kutsuja viheriöille.
        Mistä oikein kiikastaa Miäs.


      • Kolmioksi
        Mieskö kirjoitti:

        Miäs on tämän päivän nössö.
        Ei osaa muuta kuin minä minä minä.
        Kyllä kirjoituksist paistaa läpi että jotain on pielessä.
        Eikö kaara kuulu preeeeeemiumluokkaan.
        Eikö tule kutsuja viheriöille.
        Mistä oikein kiikastaa Miäs.

        Yhdessä ns. kaveripiirissä pyöritetään kaverilta toiselle anonyymisti haettua testitulosta.
        Mukavuudenhalua vaiko jotain peitettävää? En tiedä. Tarua vaiko totta, en tiedä sitäkään.
        Olkaa varuillanne ja pitäkää silmät auki.


      • Miäs
        Mieskö kirjoitti:

        Miäs on tämän päivän nössö.
        Ei osaa muuta kuin minä minä minä.
        Kyllä kirjoituksist paistaa läpi että jotain on pielessä.
        Eikö kaara kuulu preeeeeemiumluokkaan.
        Eikö tule kutsuja viheriöille.
        Mistä oikein kiikastaa Miäs.

        ...johon kalikka kalahtaa! Hyvin osui ja upposi!

        Vaivaako sinua mahdollisesti meidän suomalaisten kansantauti, elikkä kateus? Vituttaako kun muilla on asiat paremmin?

        Toisin kuin sinulla, minulla on asiat mitä parhaimmalla tolalla, toisin kuin sinulla ja sekös vituttaa...

        Siitä nössöydestä sen verran, että kerro vaan aika ja paikka, niin katsotaan kuka on nössö...


      • Tumppiheiluri
        Miäs kirjoitti:

        Ei haittaa, vaikka vastauksesi vähän viipyikin. Kiitos jälleen kerran rehellisestä ja avoimesta vastauksestasi.

        Vastasit kysymykseeni 4) Että se on kiihottanut sinua tavattomasti. Sitä en lainkaan epäile, mutta tarkoitin kysymykselläni lähinnä sitä, että miten omiin tunteisiisi ja varsinkin tunteisiisi miestäsi kohtaan on vaikuttanut se, että olet saanut joltain toiselta parempaa seksiä taikka isompaa kalua? Onko fiiliksesi omaan mieheesi jotenkin kärsinyt tai latistunut sen jälkeen kun tiedät parempaakin olevan tarjolla ja ovatko k.o miehet hiipineet useinkin ajatuksiisi sen jälkeen?

        Oletko treffannut jotain noista miehistä salaa mieheltäsi juuri siitä syystä, että he ovat parempia rakastajia taikka suurempikaluisia kuin miehesi. Et halua kertoa totuutta miehellesi, koska et halua pahoittaa miehesi mieltä?

        Oman moraalini (on minulla sellainen) mukaan se, että rakastelet miehesi tietäen muiden miesten kanssa on tietenkin aivan OK, mutta jos teet sitä miehesi selän takana on hieman hmm... Eikö omatuntosi soimaa vai onko sinulla "avoin valtakirja" mieheltäsi rakastella muita miehiä myös miehellesi kertomatta?

        Olen ollut kuuden eri parin kolmantena pyöränä ja yllättäin 5 näistä on ollut tosi positiivisia ja parit ovat pyytäneet uusintatreffeille ja aina on nautittu kaikki kolme tai ainakin se kuva on minulle jäänyt. Yhdellä kertaa tulikin sitten riita, kun nainen innostui
        liikaa ja hoki samaa " ihana muna" (minulla on iso n 19 cm ja paksuhko), siitä mies kimpaantui eli sai jonkunlaisen mustasukkaisuus/alemmuuskompleksin ja alkoi uhkailemaan avioerolla ja karkasi paikalta jättäen eukkonsa toiselle paikkakunnalle
        yksinään ja ilman rahaa. myös hotellin herra jätti maksamatta. No me rouvan kanssa paneksittiin aamuun asti, minä maksoin hotellin ja kuskasin rouvan kotiinsa.

        Nykyään tämä nainen on oikeasti sinkku ja soittelee aina sillointällöin "ison tarpeessa"
        ja minä sitten käyn asian hoitamassa


    • hyvältä

      Matkustelemme aika usein ruotsin ja viron laivoilla. Vaimoni laittautuu oikein seksikkääksi alusasuja myöten ja sitten tanssimaan. Itse menen vasta noin tunnin kuluttua vakoilemaan ja seuraan mielenkiinnolla millaisen saaliin se vaimo löytää. Kun olen varma, että sieltä sellanen on löytynyt, odottelen rauhassa ravintolassa ja sitten sopivan ajan kulutta menen hyttiimme. Yhden kerran siellä oli kaveri vielä, eikä hämmentynyt yhtään, kun astuin mukaan.

      Vaimoni nauttii tästä suunnattomasti, kuten myös minä. Sitten menee viikkojas kotona aina iltaisin muistellessamme millainen kaveri vaimolla on ollut.

      Hän kertoo aina yksityiskohtaisesti, mitä on tehnyt. Kerrankin hänelleä oli ollut kaksi kaverusta ja se... se oli kivaa kuultavaa...

    • Kolmioksi

      Seuraavatavoite on kokea itse miltä tuntuu olla kolmantena eli vieraana pyöränä.
      Saas nähä miten äijän käy.

    • Sussu

      Tiedän kyllä et sellainen on monien miesten haave. Mutta ei välttämättä kaikkien, esim. skorpionimies on vaimostaan niin mustasukkainen, ettei ala katsoon päältä kun joku panee vaimoaan! Mutta itse vois olla kahden naisen kans yhtä aikaa. Itse naisena en alkais moiseen hommaan, mulle riittää varsin hyvin yks mies kerrallaan, täytyy valita sen verran kovakullinen, ettei se apuria tartte. Ei kiitos sanoisin minä jos mieheni pyytäis, keksin sille kyllä muuta puuhaa kuin kakkoseksi jäämisen.

      • Kolmioksi

        Tällainen kolmioleikki ei ole mikään kilpailu.
        Jos sinusta tuntuu siltä että olisit hopeasijalla niin kolmiot eivät ole sinua varten.
        Siihen on sinun miehesi tyytyminen, tällä hetkellä. Tiedähäntä miltä sinusta tuntuu vuoden päästä tai kymmenen vuoden päästä.
        Onneksi luonto on monimuotinen, meitä kaikkia hulluja tarvitaan.


      • Anonyymi

        Täällä sorpari mies ei pulmia haluaisin nähdä vaimon ja isomunaisen miehen panevan.Maksaisin paljon.Ei järvi soutamisesta kulu.


    • Apumies

      Hieno juttu, kun on syntynyt näin runsas keskustelu aiheesta, joka on meilläkin aktuelli.
      Vaimoni fantasio vieraista miehistä ja minulla alkaa heti seisoa ja tuleekin alta aikayksikön.
      Viime viikonloppuna sitten vaimo sanoi haluavansa ihan oikeasti nauttia vieraasta miehestä ja minun katselemisesta.
      Puhumme paljon seksuaalisista haluistamme ja toiveistamme.
      Nyt sitten pitäisi rohjeta mennä eteenpäin, molemmilla on kova halu toteuttaa unelma. Mutta miten ja missä?

      • Sextailija

        Olen ollut positiiviesti yllättynyt siitä, että kerrankin täällä on älykästä ja hyödyllistä keskustelua aiheesta, siihen liittyvistä tunteista ja käytännön asioista. Hienoa!

        Jos hyvää, luotettavaa ja siistiä apumiestä kaipaatte, niin tässä olisi teille sellainen. Olen 35v. mies PK-seudulta. Meillä on vaimoni kanssa aivan samanlainen haave, mutta vaimoni ei ole vielä rohjennut vidä ajatusta käytännön tasolle vaikka ihan hilkulla ollaankin jo.

        Tässä voisi varmaankin ottaa molemminpuolisen hyödyn irti tilanteesta siten, että tulisin ensin "jelppaamaan" teitä ja sinä sitten vastaavasti meille kun vaimoni saa sen viimeisen rohkeuden puuskan jota vielä tarvitaan. Myöhemmin ehkä voisimme sekstailla kaikki kimpassakin, vai mitä? Olen avoin, mukava ja huumorintajuinen kaveri, minun kanssa ei tarvitse jännittää.

        Minusta olisi mukavinta ja turvallisinta solmia tälläinen "erikois" suhde vain yhden vakioparin kanssa, eikä harjoittaa kukasta kukkaan pomppimista. Se ei kiinnosta, eikä ole turvallistakaan.

        Jos ajatus kiinnostaa ja olette asiallinen alle 40 v. pari, niin pistäkää meiliä tulemaan: [email protected]

        Paikkoja löytyy kyllä, esim. mökillä, hotellissa tms. Se ei varmaankaan ole iso ongelma.


      • Kolmioksi

        Onneksi olkoon.
        Varatkaa yksi vapaa viikonloppu siihen.
        Laittakaa verkot ulos deitti net´iin, iskuriin ja muihin palstoihin.
        Kyllä se siitä sitten. Alkuvalmistelut käyvät esileikistäkin kun juttelette eteentulevista asioista.
        Yksi asia tuli mieleen. Meillä vaimo tahtoo että ollaan meidän tiloissa, eli kolmas tulee meille.
        Ei ole väliä jos ollaan hotellissa tai vuokramökissä.
        Lycka till.


    • Aviomies

      Hieno juttu, kun on syntynyt näin runsas keskustelu aiheesta, joka on meilläkin aktuelli.
      Vaimoni fantasio vieraista miehistä ja minulla alkaa heti seisoa ja tuleekin alta aikayksikön.
      Viime viikonloppuna sitten vaimo sanoi haluavansa ihan oikeasti nauttia vieraasta miehestä ja minun katselemisesta.
      Puhumme paljon seksuaalisista haluistamme ja toiveistamme.
      Nyt sitten pitäisi rohjeta mennä eteenpäin, molemmilla on kova halu toteuttaa unelma. Mutta miten ja missä?

      • valopurjehtija

        Fantasioimme (imperfekti) parinvaihdosta ja siitä, että jompikumpi olisi toisen kanssa, ja siitä lähti usein mielettömät lieskat!
        Ikävä vain että jokin aikaa sitten aivan perseet olalla naiseni sekoili yhden kundin kanssa ja siihen kaikki loppui. Ei suhde sentään, pidin itseni kovana.
        Seksifantasioista (etenkin tällaisista) sanotaankin sattuvasti että niiden tulisi pysyä fantasioina. Ymmärrettävästi naiseni ei enää edes leiki ajatuksella kun puhumme seksistä.


    • Riitta

      Luin tuonkoko vastauslitanian läpi, mielenkiintoisia ja asiallisia kannanottoja.
      Mutta kuinka moni mies oikeastaan tietääkään, että on eräs ammattikunta, jossa vieras mies näkee vaimonne hyvinkin intiimeissä asuissa ja asennoissa. Tämä ammattikunta on hierojat, vaimonne puolialastomana iho rasvattuna osaavien vahvojen käsien manklattavana. Upeaa, eikö totta?

      • Kolmioksi

        Todella upeata!


      • Riitta
        Kolmioksi kirjoitti:

        Todella upeata!

        Ja tottakin kaiken lisäksi


      • Miäs

        Olisiko Riitta ehkä niin, että tuo kommenttisi ehkä heijastelee lähinnä omia eroottisia fiiliksiäsi ja fantasioitasi?

        Minä en näe normaalia hierontaa kovin eroottisena touhuna ja tuskin myöskää ainakaan kauemmin alalla olleet (mies) hierojatkaan. Se, että naiseni on hierottavan ei herätä ainakaan minussa mitään kovin kummia säväreitä, eikä naisenikaan ole saanut hieronnasta mitään kiksejä. Jos on paikat jumissa, niin kyllä hieronnassa on kipu yms. aistimukset usein päällimmäisenä mielessä.

        Onhan toki olemassa muitakin ammattiryhmiä, joissa toimii myöskin miehiä ja joissa ollaan tekemisissä alastomien naisten kanssa vieläkin intiimimmeissä merkeissä. Esim. lääkärit, varsinkin naistentautien lääkärit, gynegologit, synnytys lääkärit yms.

        Iät kaiket taiteilijat ovat maalanneet alaston malleja yms.

        Seksi ja seksin harrastaminen on kuitenkin eri asia ja ainakin minua se ja vain se kiihottaa.


      • Helposti kiihoittuva
        Miäs kirjoitti:

        Olisiko Riitta ehkä niin, että tuo kommenttisi ehkä heijastelee lähinnä omia eroottisia fiiliksiäsi ja fantasioitasi?

        Minä en näe normaalia hierontaa kovin eroottisena touhuna ja tuskin myöskää ainakaan kauemmin alalla olleet (mies) hierojatkaan. Se, että naiseni on hierottavan ei herätä ainakaan minussa mitään kovin kummia säväreitä, eikä naisenikaan ole saanut hieronnasta mitään kiksejä. Jos on paikat jumissa, niin kyllä hieronnassa on kipu yms. aistimukset usein päällimmäisenä mielessä.

        Onhan toki olemassa muitakin ammattiryhmiä, joissa toimii myöskin miehiä ja joissa ollaan tekemisissä alastomien naisten kanssa vieläkin intiimimmeissä merkeissä. Esim. lääkärit, varsinkin naistentautien lääkärit, gynegologit, synnytys lääkärit yms.

        Iät kaiket taiteilijat ovat maalanneet alaston malleja yms.

        Seksi ja seksin harrastaminen on kuitenkin eri asia ja ainakin minua se ja vain se kiihottaa.

        Seksi ja seksin harrastaminen on kuitenkin eri asia ja ainakin minua se ja vain se kiihottaa.

        Minä kiihoitun muustakin kuin seksin harrastamisesta. Eihän sitä muuten pääsisi
        harrastamaan seksiä.


      • Miäs
        Helposti kiihoittuva kirjoitti:

        Seksi ja seksin harrastaminen on kuitenkin eri asia ja ainakin minua se ja vain se kiihottaa.

        Minä kiihoitun muustakin kuin seksin harrastamisesta. Eihän sitä muuten pääsisi
        harrastamaan seksiä.

        Tämä keskustelu lähti liikkeelle aiheesta "vieras mies ja vaimoni" ja kommenttini oli tarkoitettu siihen.

        Elikkä minua kiihottaa/kiihottaisi se, että vaimoni harrastaisi seksiä toisen miehen kanssa. Minua ei kiihota se, että hieroja hieroo vaimoani. Ymmärsitkö??

        Minua kiihottaa toki moni muukin asia kuin tuo yksi asia/fantasia. Elämäni ei siis ole suinkaan köyhää vaan aivan päinvastoin.


    • Ernesti

      Minäkin olen sallinut vaimoni käydä vieraissa ja se on antanut lisä-värinää suhteeseemme. Toimimme niin, että hän menee joko yksin tai jonkun ystävättären kanssa esim. ravintolaan jossa antaa iskeä itsensä. Hän viipyy tuolla reissullaan yleensä seuraavaan aamupäivään, mutta joskus seuralainen tuo hänet yöllä kotiin. On todella kiihottavaa ajatella vaimon puuhia kun hän on "retkellään". Kuvittelen tilanteen jossa hän voisi olla juuri sillä hetkellä, kiihotun niistä ajatuksista tavattomasti. Palatessaan hän kertoo yksityiskohtaisesti mitä kaikkea tapahtui. Noiden asioiden ajattelu toimii itselläni voimakkaana inspiraattorina esim. silloin kun haluan nopean erektion.

      • 0404

        Olen lukenut nuo jutut tuosta ryhmäseksistä ja en voi kuin pudistella päätäni...Olen 43 hyvin säilynyt ja erittäin aktiivinen seksin puolella mutta vain oman rakkaani kanssa. mielikuvitusta riittää,on lelut ja muut..ei siihen enää tarvita sitä kolmatta osapuolta ,ei miestä tai naista. Itse ajattelen sen menevän vain suoritukseksi,sellaiseksi pornofilmin kopioinniksi. Kyllähän ne naiset niissä kovasti hihkuvat mutta mikä on todellista? Itse ainakin nautin eniten pitkästä hellästä ja joskus rajustakin seksistä mutta kyllä siinä tunne pitää olla mukana että se täydellistä on. Ja se joka väittää ettei ole yhtään mustasukkainen valehtelee tai ei oikeasti toista rakasta,minä en ainakaan haluaisi omaa kultaani nähdä toisen kanssa eikä hän varmasti minua naimassa jonkun kanssa. Jotenkin se likaisi sen suhteen ja tuo kun puhutte luottamuksesta,höpö höpö. Jokainen teistä varmasti on jättänyt kertomatta jotain, varsunkin jos tunteet on tulleet mukaan . Ihan oikeesti...ihminen on sen verran tunteellinen olento että pidemmän päälle tuo tuhoaa sisältä,tiedän mistä puhun kun olen seurustellut naimisissa olevan kanssa joskus ja sitä tunnetta en todellakaan kaipaa takaisin! Hyvää kesää kaikille,pitäkää huolta siitä OMASTA rakkaastanne ja hellikää häntä :) :)


    • jopetsu7980

      kyllä nämä äijät on säälittäviä reppanoita jos antaavat toisen panna vaimoaan. kyllä yosi mies olis enemmin kahden naisen kanssa.!

    • Anonyymi

      minua kiihotti myös ajatus vieraasta miehestä, ravintolassa lähdettiin huonetta kohti kun kolmannen kerroksen alulassa tavattiin kasi miestä sohvalla jäätiin juttelemaan vaimo halusi jo päästä huoneeseen otettiin miesten pullosta juomaa Markettakin alkoi jo puhua pulpattaa vaikka on normaalisti niin siveä. Miehet kehui vaimoa ja huomasin että se upposi. Kohta oltiin heidän huoneessa minä sohvatuolilla ja vaimo miesten välissä sohvalla. Marketta riisui jakkutakin kun oli kuulema kuuma, Toinen miehistä kehui kauluspaitaa ja availi vähän nappeja Marketta vähän esteli ja katsoi minuun en tehnyt elettäkään estääkseni, nousin ja menin vessaan katsoin eteisen peilin kautta kun molemmat hyväili Markettaa ja toinen suukotteli kaulaan kun toisen käsi meni rinnoille paidan alle Marketta piti vain kädestä kiinni ja antoi hyväillä, ajattelin nyt se voisi tapahtua minun haave.
      Tulin vessasta ja sanoin käyn meidän juomia, kun tulin näin oven raosta isomman miehen sormet oli haaroissa jakun alaosa oli polvilla asti toinen kaatoi Marketan seljälleen ja suuteli väkisin toinen sormetti kunnolla, Marketta voihki en minä voi uskokaa, tulin huoneeseen miehet nauroi vähän koiteltiin sanoin älkää minusta välittäkö Marketta rimpuili mutta rinnat oli jo paljaana mies imi ja kehui rintoja toinen laski pikkareita ja nakkasi minulle kokeilin ne oli ihan märät mies levitti vaimoni haarat ja nuoli röyhkeästi Marketta katsoi minua pelokkain silmin. Laski päänsä ja antautui heilutti päätään pulin ja toisin rinnat oli kovassa käsittelyssä , kun näin miesten kalut ne oli normaalia isommat, vaimo ei nähnyt kun toinen suuleli koko ajan ja suukotti kalulaan kun edessä oleva työntyi sisäään vaimo jäykisty yritti nousta huusi se ei sovi mutta kalu porautu syvälle muutama työntö ja pillun märät äänet alkoi kuulua vaimon jalat oli ylhäällä ja enää ei vastustellut vaan lantio nousi että saa kunnolla mies pani kunnolla avasin housuni kalu oli tosi kovana Marketta käännettiin kontalleen sängyllä oleva mies työnsi kalua vaimon suuhun ja toinen pani rajua panoa vaimo oli suu ammollaan ja imi kalua takana ollut mies laukesi ja nousi pillu oli auki kunnolla etummainen mies jatkoi vaimo vlitti mutta ei kivusta vaan kiimasta sisään tuli toisen spermat, miehet nosti housut ja sanoi lähtiessä pankaa ovi kiinni.
      Menin vaimon päälle kysyi miksi annoit niiden panna sanoin halusin niin panin vaimoa kunnolla vaimo oli aivan erilainen nosti jalkoja ja kuiskasi minä muuten halusin hulluna niiden kyrpää en kestänyt pitkään kun laskin sisään nauroin ja pyyhin lakanaan itseltä ja vaimolta.
      Hipsittiin viinojen kanssa omaan huoneeseen käytiin pesulla ja otettiin juomaa.
      Sängyssä makoillessa vaimo sanoi se oli oikeastaan kivaa ja kiimasta. Kuultiin käytävästä ääniä vaimo katsoi ne on ne miehet ja joku tyttö on aika nuori, nauroin mene pelastamaan.
      Vaimo oli käytävässä jonkin aikaa ja työnsi tytön meidän huoneeseen ja hävisi.
      Tyttö oli vaalea iso tissinen plondi varmaan jotain 18-20v ja aika humalassa.
      Istu pedin reunalle sanoi sinä vissiin nukut sanoin suunilleen.
      Tyttö riisui pikku housuilleen ja tuli viereen kuiskasi kuka se nainen oli sanoin vaimoni se meni sun tilalle pelastamaan sut. Tyttö tuli kainaloon olet sinä ihana kun pelastit mut mutta vaimosi miten se sanoin naivat varmaan verille.
      Tyttö nousi rinnan päälle ja suuteli minä tulin hakemaan vanhempaa ja sinä olet nosti pyöreät sinnat suun eteen kun imaisin kiljahti tämä on niin jännää kuin kuvittelin hieroi kalua ja tämä ei mikään poikien kalu ja painui peiton alle pitkiä imuja ja nousi kuiskasi maistui pillulle olen minä sitäkin maistanut. Nousi päälle samalla ovi aukesi vaimo tuli sisään nauroi kumman minä pelastin noitui ne siat oli liian päissään ja tuli sänkyyn tyttö jäi väliin, Marketta kokeili kalua voi sinua tyttö etkö vielä saanut vaimo nakkasi peiton lattialle nousehan menin työn taakse vaimo ohjasi kalua pilluun kuiski tytölle se on iso mutta kyllä se meneevaimo siirtyi tytön viereen ja vähän alle suuteli nännejä kehui kuinka kiinteät vaimo yrki ylemmäs ja suutelivat siinä kun panin kiljahtelevaa tyttöä vaimo nojasi selkänojaan ja kohta laskeutu tytön suun kohdalle tyttö sormetti ja nuoli vaimo huokaili kunnolla laskin spermat sisään naiset ei melkein huomanneetkaan kun jatkoivat lesboilua istuin sohvatuoliin ja katselin vaimo hätkähteli kun tyttö näykki kovia nännejä vuoroin tyttö nousi vähän ja vaimo näykki kohta sormetti vat toisiaan yhtä aikaa vaimo välillä nuoli sormia ja antoi tytönkin nuolla niitä nauroivat keskenään.
      Rupesivat pikkuhiljaa nukkumaan kaulakkain minä meni viereen.

    • Anonyymi

      Meillä oli myös väsähtänyttä yhteisolo, vaimo kerran mainitsi että lähetään jonnekkin, Varasin heinäkuulle mökin uimarannan vierestä ajoissa varasin sain hyvän mökin kaksi kerrosta mutta kerran se kirpasee. Lähdettiin aamu aikaiella liikkeelle sanoin vaimolle muutetaan sun luukkia kesti pitkän matkaa mennessä kun tupatti eikö vaatteet passaa, hain tupakalla käydessä lonkeroa auton sisään. Käveltiin kaupungilla sanoin tuolla on kesä asuja. Vinkkasin myyjälle siten että vaimo ei kuule. Semmoinen asukokonaisuus että tulee vartalo näkyviin tyttö nauroi kuinka paljon sanoin paljon.
      valkoiset stretsi housut lahkeet polviin nätti kellertävä paita Sari kokeili kumpaakin sanoi onko liian räikeä kumpikin myyjän kanssa sanorriin ei ole tyttö katsoi nuo ei sovi alle sanoin onko mitään muuta kuin nuo kolari suojat. Toi ohuet liivit jotka oli alta nostattavat. ja nätit kengät ja vielä uudet bikinit. Niin jäi siniset farkut, väljä paita ja lenkkarit kassiin. Käytiin terassilla vaimo katseli housuja kuiskas kun housut vähän löysällä pillun huulet näkyy, kuiskasin ei ne liikaa näy ja katsoohan miehet himoiten jos näkyy, sanoin sun pylly on seksikäs se suorastaan kutsuu hyväilemään.
      Sari kävi vessassa heti sisällä pari kaveria jututti, Sari tuli pöytään, kuiskas älä katso mutta nuo miehet tiskin päässä houkutteli heti mukaan, Sanoin Sarille siinä näet olet seksikäs en sanonyt että nännit pistää hyvin silmään. Päästiin mökille Sari ihaili mökkiä. Istuttiin terassilla houkuttelin rannalle otin mukaan, kunnon öljyä iholle suojaa myös auringolta. Istuttiin viltillä otettiin 1.5 litran limukka pullosta lonkeroa varalta laitoin kossua sekaan. Sari loikoili viltillä huomasin että pari poikaa seurailee meitä tulivat muka viereen moikkasin tulivat aivan viereen sanoivat olevan Turusta. Meni kivasti ainakin tunti Sari sanoi makuullaan laita rasvaa, sanoin mulla on haava sormessa tuo kirvelee sanoin laittakaa re pojat vaimo meinas estellä laskin rasvaa jalkoihin ja selkään sanoin toinen voi rasvata selän toinen jalat ennekuin kuivuu. Sari makasi kädet leviällä ppojat hieroi nahkaa näytti menevän liukkaaksi poika joka levitti jalkoihin oli arempi näytin ylös asti ja panin lisää rasvaa pohkeet meni hyvi mutta pakaroille oli arkana sanoin levitä kunnolla sormet kävi kunnolla haaroissa Sari vähän levitti haaroja laskin alaosaa Sari sanoi riittää poila levitti pyllyn kunnolla huomsin sormi kävi ainakin pyllyssä jos ei reijän reunalla. Sari nauroi on hyvä olla kaksi levittäjää, annoin Sarille ja pojille täydet motit, Sarikaan ei enää jännittänyt oli kyynärpäiden varassa ja keskusteli , pojat katseli aika ajoin rintoja joita ei paljon kangas peitellyt, Sanoin Sarille on kuivanut nyt selälleen joi puoli motia kerralla ja kääntyi, laskin öljyä olkapäille ja rintojen ylä osaan Sari sanoi rittää riittää laitoin jaloille kunnolla pojat jo vähän humalassa hieroi kunnolla olkapäitä öljynnyt levitti myös ylä keukoihin Sari oli silmät kiinni poika jo aika rohkeasti levitti Sarin nännit oli kuin kivet levitti sievästi aivan rintojen väliinkin.
      Jalkoja hieronut pääsi polviin asti lisäsin öljyä aivan haarojen viereen asti ja lisäsin vatsalle jalkoja hieronut alkoi hieroa sievästi lähelle haaroja katsoi minua näytin shh lisää levitin Sarin jalkoja vähän pojan sormet levitti aivan pillun viereen ja hitaasti näin kun Sari nosti lantiota sievästi välillä, vatsaa levitellyt hieroi vatsan sormet vähän kuminauhan alle taas lanto nousi siirtyi öljyämään rintojen alaosaa, kuiskasin Sarille einämä paljon peitä ja aukasin sivulta nyt oli rinnat paljaat Sari katsoi kun poika hieroi oikein kunnolla öljyä rintoihin sulki silmät ja nautti sanoin kasvot palaa ja laitoin pienen pyyhkeen päälle avasin bikinien alaosan sievästi nyt ajettu pillu näkyi kokonaan näytin pojalle siihen ja laskin öljyä kun levitti pilluun sormilla Sari nosti selkää ja huokasi antoi tuöntää sormet sisään toinen seurasi ja hieroi rintoja. Sari kuiskas näkeekö kukaan sanoin ei nautti hieromisesta. Sanoin juomat loppuu Sari laittoi bikinit päälle ja meni poikain kanssa uimaan olivat lantio vedessä Sari olo välissä nauroivat ja pesivät enimmät öljyt pois.
      Mentiin mökille huomasin Sari laittoi vaan valkoiset housut ja paidan. Ulkona tupakalla Sari sanoi olihan öljykylpy, sinä annoit kuiskasin haluan että on erilaista hyväiin vähän häpyä Sari värähti ja nauroi mennään.Sari laittoi keittiössä syötävää menin käymään ulkona, toinen pojista meni viereen hyväili pyllystä Sari ei reakoinut kokeili edestä Sari nauroi ja nykäisi pillua kauemmas antoi sitten hyväillä poika katseli ympärilleen ja työnsi etukautta käden pilluun Yllättäen Sari levitti harroja poika innostui liike oli nopeaa. kolistelin terassilla kun tulin. Menin Sarin viereen kuiskasin menenkö ostamaan limukkaa hymyili jos siltä tuntuu kysyin miten sinulta tunttu hymyilivaan tuntuu tuntuu. Lähdin huusin soitan kiskalta jos pitää jotain tuoda.
      Meni aikaa soitin kiskalta ja tulin mökkiin, pojat oli lähdössä. Sari oli vähän nätin punainen.

      • Anonyymi

        Juotiin vielä lisää, Sari sanoi oli se tulitusta, heti kun läksit molemmat imi nännejä kertoivat että oli päivällä jo haluttanut imeä, pojat laski housut pois pidin molempien kaluista kiinni se tummemoi laskeutu heti nuolemaan ne ole semmoiseen tottunut mutta kostuin heti kunnolla, ajattele levitin heti haarat nautin siitä tuntui että tulen jotenkin hulluksi se vaalea antoi kielareita koko ajan runkkasin sen lämmintä ja kovaa kalua ja se halusi taakse nojasin vähän tuli sisään se toinen imi edestä kumpanenkin oli hyvää tulin varmaan melkein heti painoin päätä pilluun jase toinen laukes heti , Spermaa läpsähteli lattialle kun se tumma käänsi pöytää vasten ja tuli takaa, tiedätkö mitä se sano sun pylly oikein vaatii kyrpää se on kaiuniin pyöreä annoin kuule niin halusta että en muistanut tuletko vai et.Kävin pesulla pojat odotti ovella veivät makkariin toinen pani takaa imin toista nyt pojat kesti pitempään minä olin hurjana sain ainakin kasi orgasmia kerkisin justiin pestä kun soitit ja tulit.
        Kysyin onko erilainen kesän alku halasi tosi erilainen.
        Illala kävelttin jakatseltiin mökkejä, nähtiin kun tiellä nuoripari puhui aika kvaa mies sanoi naiselle olet tosi tyrkky, nainen sanoi eihän me enää seurustelakkaan mitä siitä, Sanoin Sarille kävele edellä rauhoittamaan tulen perässä, Sari kerkis vähän rauhoitella niitä, Sanoin miehelle En seurustele Sarin kanssa ja sekin kikutteli minulle puhuttiin vähän aikaa sanoin mennään mökille otetaan vähän jos mieli kevenee sanoin Sarille ota sin Jarihan sinä olet menkää edellä, otin Reijaa kainalosta me kävellään sitten kahdestaan, Reija kysyi heti olenko tyrkky katsoin ja kuiskasin et ole olet seksikäs siinä on ero Reija puristi kädestä ja piti käveltiin käsi kynkkää sanoin katso se pitää kättä Sarin pyllylllä nauroin se onkin seksikäs laitoin käden Reijan pyllylle hyväilin vähän kuiskasin sulla ei ole housuja Reija kuiskas on hurjempi olo näin. Sisällä tein motit täyteen Reija maistoi tämä on hyvää ja joi puolet Jari oli jo rauhoittunut, sisäälläoli enää vain takkatuli verhot oli kiinni. Tansittiin ja Jari ja Reija sopi ei tapella. Kun Jari haki Saria Sari tanssi aivan lantio kiinni ja keskusteli Jarille. Reija veti tanssimaan kuiskas tuota sanotaan pysty nainniksi ja nauroi Jari ja Sari katsoi ja jatkoi tanssimista Reija tuli lähelle kuiskssin sinulla ei ole liivejäkään Reija hierasi rinnoilla eikö olekkin mukavat hyväilin ohutta hametta pyllystä Reija teki samoin kuiskas olet hereillä.
        Ilta meni ja puheet kääntyi nukkumisen puolelle. Sanoin muka humalass Jotta te ette tappale Sari nukkuu Jarin kanssa ja me yläkerrassa Tehtiin paukut ja siirryttiin huoneisiin sanoin pitääkö varalta panna ovi lukkoon Reija sanoi laitetaan ja tuli heti iholle sanoin tunsin että olet aika poika huh sinua. Riisuttiin äkkiä Reija tuli syliin imin nuoria nännejä Reija huokaili tuntuu että olen ison miehen käsittelyssä työnsin käden pilluun Reija kuiskas haluan heti, kuuletko Sari jo huutaa. Reija kaivoi kalun esille silitti sitä sanoin nyt heti kun työnsin sisään kuiska sinä levität minut kokonaan sanoi olenkuin pikkutyttönen sun kalun rinnalla kun nousi huokaili se melkein tarttuu kiinni kysyin onko pikku tyttö saanut isoa sanoi en viitsi sanoa pane pane sai orgasmin ja oli vaan kertoi että pikku tyttönä on imenyt isoa kalua kun halutti auton taka penkillä siitä asti on haluttanut isoa. kuiskasin olet läämmin ja tiukka Reija alkoi liikkumaan kertoi koko ajan lyö kuin kipinää supisteli pilluaan haluan siitä sisään haluan hulluna ja nai puristin lantiosta Reija kiljahteli laukesin sisään Reija urisi ihmeellisesti ja halasi koko vartalolla. Noustiin ylös sanoin mennään keittiöön, alastikko sanoin alasti.

        Kerittiin olla vähän aikaa kun kurkistelivat ja tulivat alasti. Tehtiin mukit ja naurettiin poru on poissa molemmilla alkoi seisomaan työnnettiin naiset pöytää vasten nain Saria oli liukas ja halukas Jari nai Reijaa molemmat naiset ulisi halusta vaihdettiin lennosta Reija kiljahti ja oli pylly pitkällä olin kuin tyhjiössä pillupiti kiinni Reija ulvoi ja laukesin Reijan jalat oli pettää lähdettiin huoneisiin Sari sanoi nähdään aamulla jos ollaan hengissä pojat on hurjia.
        Aamu yöllä Reija halusi ja tuli päle kuiskas haluan vielä näin setä. Sanoi se tyttö tarina kiihottaa ja istui hitaasti syvälle huokas en varmaan koskaan saa näin ihanaakesti pitkään Reija tärisi ihanasti kalun päällä kun laukesin.
        Aamu päivällä oltiin kahdestaan Sari sanoi ei enää haluan olla sun vain kanssa. Päivällä sanoi Jari nai monesti kehui kuinka olen säilynyt seksikkäänä. Kerroin että Reija oli kuin neitsyt aina halukas, Sari sanoi eikö kertonut sanoi mitä kertonut, Jari sanoi se on neitsyt ja sillä erosivat kun ei antanut, olithan sille hellä sanoin tälläkö Sari nauroi älä kerro.


    • Anonyymi

      Olen ollut 45 vuotta naimisissa,siitä 25 vuotta unelmoinut,että isomunainen kestävä mies panisi vaimoa 2 kertaa kk.Haluaisin ensi panot nähdä.Olen vanha mies pili seisoo runkaan,Vaimo saanut minulta hunnoa seksiä,minulta tulee heti,koko seisokissa 10cm ei sillä paljon juhlita.Vaimo hyvännäköinen joka ei tiedä mitä kunnon pano on.Sääli en ole uskaltanut hänelle tuoda kunnon panomiestä.

    • Anonyymi

      Heikkona hetkenä annoin vaimolle luvan jos oikein haluttaa niin vain meidän mökillä, ei tule puheita. Ei mennyt pitkään tulin katumapäälle, laitoin kamerat mökkiin ja saunaan se oliki kalliimpi, saunass himmeät valot mutta näki ja kuuli hyvin.
      Ensimmäinen hälyytys, kuulin naisen ääntä, se oli vaimon kaveri Mirkku, katseli ympärilleen kuului sanovan aamulla pitää lähteä. Kuvaan ilmestyi nuori poika kalu pystyssä katsoin aika iso, Mirkku tuli nopeasti eteen kontalleen ja imi poikaa poika kehui imet hyvin oliko isällä näin iso Mirkku imi ja nuoli sanoi oli kohta tuli kaksi lisää . Täällä on jo aloitettu ja me tupakalla.
      Mirkku imi poikia ja sanoi ette sitten kerro, kohta oli joku aina naimassa takaa Mirkku oli kuin pornokuvissa ulisi ainakun joku laukesi. Pojilla oli juomaa ja Mirkku joi. Yksi kysyi oletko monesti tehnyt näin Mirkku sanoi en mutta jäin kiinni Erkille, niin siksi, pojat kiitti Erkkiä Mirkku antoi auliisti pillua kun joku halusi sitä kesti aamuun sekaliste menoa.
      Toisella kertaa kuvaan tuli samat pojat ja nainen kun kääntyi se oli vaimoni. Vaimo sanoi pojille se olis kyllä Mirkku saanut tulla, pojat sanoi sama se ja alkoivat riisumaan vaimo pani vastaan pojat riisu ja porukalla hyväilivät sohvalla vaimon iso tissit sai kyytiä ja sormet oli pillussa estely pikkuhiljaa loppui ja antoi kiimasena koko ajan minkä olivat yksi nai takaa ja sanoi on liukas hieroi kalua ja painoi pyllyyn vaimo kiljui ei sinne eiiih.
      Poika pani surutta toiset vieressä ei saakeli panet persieen kun laukesi oli yksi heti valmiina vaimo kiljui kiimasta kun sai pyllyyn kaikki kolme nai sinne, vaimo makasi lattialla pojat kuulu menevän pesulle. Kohta yksi oli edessä istuen vaimo imi kalua ja pylly nousi pojat nai takaa kehui olet tiukempi kuin Mirkku, tätä oli jonkin aikaa ja lähtivät. Vaimo tuli kolmen jälkeen ja sanoi olipa tanssit ja nukahti.
      Kolmannen näytin vaimolle. Olin Mirkun kanssa Mirkku imi innoissaan ja antoi nuolla kehui ukko ei älyä sanoin näin porno vaimo voi hitsi. nain edestä ja takaa niin että kamerasta näkyi hyvin.
      Näytin vaimolle missä pojat oli Mirkun kanssa oli punainen tiesi mikä sitten, katsoi kuinka antoi pojille yritti selittää, sanoin anna olla ja murjotti.
      Kun näki kolmannen filmin missä panin Mirkkua noitui se saatanan huora, sanoin ollaan tasoissa huora ei Mirkku ole sen huonompi. Yhdistin filmit, ne pyöri monesti kun rakasteltiin, ollaan saatu rinkiin nuori naiekin joka antaa vanhemmalle auliisti, kuiskii olen toisinaan iskä toisinaan setäon vähän lesbo ja siitä vaimo tykkää kun saa alistaa samalla kun panen takaa tyttörukka imee käskystä vaimoa

    • Anonyymi

      Vaimo lähti vuokramökiltä olusille lähi baariin. Kuulin ääniä pihalta, matkassa oli iso mies ajattelin en puutu, vaimo yritti minä asun tässä mies yritti vielä hieroa takaapäin isoja rintoja jotka oli löysän paidan alla, mies sanoi saatan ainakin sisälle,
      Kiersin yläkerran käytävään.
      Alakerrassa vaimo ja mies istui sängyn laidalla taas kädet oli olkapäillä ja rinnoissa käsinä vaimo horjahti selälleen kädet oli heti paidan alla ja rinnat esillä huulet heti nänneissä vaimo työnsi pois oli jalat koukussa, miehen kädet työntyi haaroihin ei mekko haitannut välillä jalat oli kiinni välillä auki, vaimo sanoi ei puhe ollut näin vaan saattaa mies nousi ja näin valtavan kyrvän mies meni päälle työnteli jalat rilleen ajattelin kuvata onko raiskaus.
      Vaimo kiljui kun työnsi kalua sisään sanoi eet saa mies vaan pani vaimo alkoi huokailemaan jalat meni koukkuun antoi naida vapaasti kuulin tutun ulinan ja mies laski sisään. Nousi pois ja istui pöytään otti olutta vaimo makasi söngyllä paita ylhäällä ja hame kainalossa. Huokaili siinä mies istui aika pitkään kunnes nousi housut las ja käänsi vaimon päälleen pieni äherrys ja pillu sai kyrpää melkein heti vaimo nousi käsien varaan ja antoi kunnolla läiske kävi ja vaimo ulisi näin kuinka pylly vapisi mies laski sisään. Vaimo kääntyi sänkyyn nyt mies lähti.
      Laitoin vaimolle housut jalkaan pillusta valui paksua spermaa laitoin mekon sievästi.
      Aamulla nousin keitin kahvit, huusin kahville vaimo nousi ja tupatti jotain meni vessaan laski vettä pitkään ja tuli aamutakissa, kysyin milloin tulit sanoi ei mennyt myöhään nukuin alhaalla. Kyseli sievästi väsyinkö aikaisin sanoi nukahdin aamuun. Pyysin olusille lähibaariin sanoi oluet saa olla. Vaimo meni ulos katasoin kun käveli vähän matkan päähän menin vessaan housut oli ihan spermassa annoin olla vaimo tuli sisään ja suoraan vessaan pyykit laittoi koneeseen.

    • Anonyymi

      H­­­ei! Oma str­eam. Sisää­­nkäynti kaiki­­lle, jotk­­a haluavat pi­tää hauskaa 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/V2y9O3

    • Anonyymi

      Katsoin kun kaverini oli humalassa ja kiilasi vaimoa, vaimo korjasi pöytää ladossa, Antti oli vierellä koko ajan vaimolla tyhyet shortsit hyvin näkyi vähän pakaroita ja väljä T-paita päällä vaimo valitti vie Antti pois haitolta sanoin antaa olla siinä vaan olet niin seksikäs haluaa panna huomasitko sen kalu on miehen luokkaa ei mikään keppi, vaimo sanoi se pelottaakin jos se innostuu.
      Sanoin käyn pyörällä veneellä, huomasin että avaimet jäi oikasin metsän läpi, olin jo menossa latoon kun kuulin usko nyt. Menin varastoon ja katsoin aukosta Antti kävi takaa käsiksi vaimoon reilusti hieroi rintoja vaimo oli pöytää vasten selin Antti työnsi käden pilluun sanoi anna nyt on kiire samalla aukoi shortseja vaimon kädet yritti irroitta kättä rinoista shortsit putosi vain pitsi housut enää käsi kävi pillussa koko ajan vaimo kääntyi et sinä voi Antti imi nännejä vaimo oli taivutettuna taakse piti käsillä pöydän reunasta että ei kaadu nännit oli pystyssä toinen käsi etupuolelta pillussa pitsihousut polvissa vaimo kielteli Antti kaivoi kalua, silloin yritti vielä estää Antti pani pöytää vasten jalat leveni kun työntyi sisään kuului heti litinä tiesin haluaa, vielä yritti estellä mutta pano oli kiivasta yllättäen jalat nousi sitomaan nyt antoi vapaasti huusi sinä raiskaat Antti sanoi niin teen nain sinut paksuksi vaimo huokaili panet väkisin , käänti vaimon ja pani reenattua pyllyä vaimohuokaili minut raiskataan voi luoja.
      Antti rynkytti kunnolla haluatko isoa vaimo kuiski haluan haluan raiskaa ja kiljui ja vapisi Antti laski sisään ja poistui spermaa valui pitkät pätkät vaimo katseli paperia ja laittoi housut jalkaan.
      Kävin avaimet ja kävin veneellä kun tulintakaisin molemmat laittoi pöytää yhdessä sanoin joko sovitte riitelyn vaimo sanoi ei olla riidelty.
      Illalla sanoin varo Antti saattaa ottaa vaan kun on humalassa, Illalla otettiin ja istuskeltiin vaimolla oli sama ohut pusero, Antin ollessa lähellä nännit pullotti aina nyt oli ohuet ihon myötäiset housut en huomannut että oli aluhousuja.
      Kuului tanssimusiikkia Antti haki vaimoa tanssimaan olin kuin en olisi välittänyt. istuin keittiössä mutta olohuoneen peilin kautta näki olohuoneeseen.
      Olohuoneen puolella Antti hieroi reilusti pakaroita nosti vaimon käden kalulalleen ja hieroi rintoja vaimon antaessa vapaasti puristella, välillä istuivatsitten kun tuli hyvä kappale lähtivät vaimo selvästi hieroi pillullaan kalua Antti hieroi rintoja vaimo tuli nännit pitkällä keittiöön. Menin tupakalle ja tulin sisään puhuin puhelimessa sanoin tule siihen laiturille katsotaan. Sanoin käyn laiturilla.
      Antti otti heti eri otteet nosti paidan pois vaimo sanoi ei nyt usko jo Antti sitoi kädet ja imi nännejä vaimo sanoi älä ainakaan jälkiä ime usko nyt Anttityönsi vaimon sänkyyn vastutelusta välittämättä imi nännejä ja kovakouraisesti hieroi pillua vaimo vastusteli älä enää tulee kohta, Antti jatkoi alapää oli jo paljas Antti painoi sisään Vaimo työnteli pois mutta väsyi kohta oli jalat ympärillä huokaili raiskaat taas ihanaa huusi pane vaan oli nopeaa ja kovaa naintia. Antti nousi tuolille ja katsoi, sanoi haluan näinvvaimo nousi ja silitti päätä ,en tiennyt että minäkin haluan näin tulin kahdesti.
      Nyt ollaan kunnolla loppu ilta. Antti lähti lopulta. Ilta yöstä vaimo tuli viereen, yritn vähän hyväillä pani vastaan ei enää näin yöllä. Nousin ja laitoin kädet pään viereen pidin kiinni vastusteli imin rintoja kovakouraisesti näykin nännejä, et piru kyllä nai jalat liikkui aika kipeästikin kaluun. Sanoin olet ilman housuja.
      Huusi ei se sitä tarkoita pääsin jälkojen väliin pidin käsistä ja työnnyin lopulta liukkaaseen pilluun, kuiskasin panen miesjoukon raiskaamaan kun vikuroit, panevat edestä ja takaa, vaino kuiskas panisivatko sanoin panisivat pitäisivät kiinni ja naisivat vaimo kostui valui kunnolla huusi paisivatko täyteen olis ihanaa tursuis spermaa luojaaah kun sais niin ja sai kunnon orgasmin.
      Löysäsin otteen vaimo tuli viereen kuiskas annan ollakaiken sisässä ja nukahti. Aamulla oli kuin eri nainen halaili ja oli hyvällä päällä.
      Paljon myöhemmin mentiin tutun luo annoin vaimolle kunnon juomaa vähän epäili sanoi on väkevää, Me ja kaksi miestä, Santtu istui vaimon vieressä ja vähän jo hiplaili vaimo läpsäsi kädelle Santtu tarttu kunnolla rintoihin vaimo sanoi minulle etkö auta olin muka humalassa sanoin pärjäät kyllä, katsoin nyt näkyi jo vaimon nännit kunnolla . Santtu huomasi ja imi vaatteen läpi vaimo keskitty Santtuun Santtu sanoi sinulla seksi sukat haluat varmasti, ukkosi jo nukkuu vaimo vilkaisi minua olin silmät pienellä Santtu veti housuja pois laittoi vaimon naamalle sanoi olet kiimanen Arto yritti älä enää ei se halua Santtu työnti pois tämä tarvii kyrpää pidä sitä kiinni Arto nosti kädet seiso sohvan takana Santtu nuoli vaimo yritti kiemurrella Santtu otti jalat kainaloon ja nuoli sanoi on kiimnen nainen nousi ja kaivoi kalun esiin paksu kiiltävä kalu painui sisään kuiskas on tiukka pillu työnteli vaimo ei enää teppuillut vaan antoi vapaasti panna Santtu laski sisään.

    • Anonyymi

      Panin äsken mature bbw vaimoani takaa päin oikein huolella. Laitoin hänet kontilleen lattialle sohvaa vasten, kesämekko ylös, housut alas, levitin toisella kädellä pakaraa ja työnsin paksun kaluni sisään voimakkaalla työnnöllä. Tissit heiluvat naimisen rytmissä, ajattelin että olisipa siinä vaimolla samalla iso kalu suussa imettävänä kun paukutan menemään takaa päin. On sen verran leveä ja paksuperseinen akka että kaluni lipsahti pari kertaa ulos kun ei tahdo yltää kunnolla. Lopuksi laskin siemenet niin syvälle sisään kuin meni, mahlat valui reittiä pitkin. Siinä olisi ollut kertaalleen naitu jonkun toisen jatkettavaksi

    • Anonyymi

      Meilläkin juteltiiin,tai mies puhui ja minä haaveilin.
      En niitä haaveita miehelleni tietenkään sanonut.
      Puhuttiin tinderistä ,as ja muista ,halusin vaan nähdä miehen . En ketä tahansa päästäisi jalkojen väliin.
      Ravintolasta se sitten löytyi ja heti kahtena.
      Sanoin miehelleni että se on nyt tässä.
      Ja niin oli.
      Vaikka oli eka kerta monella lailla, olin poikien eka nainen ja pojat ekat vieraat .
      Pojilla oli aivan älyttömät halut ja sitä halua käytettiin. Sain spermaa oikein kunnolla.
      Pojista tuli mun vakkareita.
      Ei niitä sexi kertoja ole vuodessa kun kolme neljä kertaa mutta kiihkeitä.

      • Haluaisitko vierasta isoa+paksua ja tervettä spermaa nauttien sisään? Olen asiallinen,mukava viriili mies.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3822
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1490
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1309
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1194
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      997
    Aihe