Nyt tarvitaan apuasi!

Pentukoiria!

sakuja
15.1.2014 06:51
0

HEI NYT TARVITAAN APUA !! Jakakaa tätä ja miettikää sopivia koteja ! Heidi-Maria Kiuru Salon seudulla kasvattajalta huostaanotettu kymmenkunta saksanpaimenkoiraa. Suurin osa noin vuoden vanhoja. Kaikilla paperit. Uusia koteja etsitään pikaisesti. Muuten eläinlääkäri lopettaa. Laittakaa jakoon. Asialla kiire, lopetuspäätös tehdään parin päivän sisällä!!!! Teidän kaikkien apua kaivataan! poliisi mukana koirien huostaanotossa. Koirat ovat eläinlääkärin toimesta koirahoitolassa. Yht tieto sinne: Paula Aaltonen 040-5183860/02-7367225. Soitto tänään mahd pian tai huomenna klo9 jälkeen. Myös päivityksen laittaneelta Heidi-Maria Kiurulta voi kysyä inboxissa lisää tietoa.
Jaa

11

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinnostunut1

      Olisin kiinnostunut, mutta en löydä fb:stä kyseistä henkilöä!

    • koiran emä?

      Joo minäkin olisin kiinnostunut hoitamaan sakuja mutten voi niitä kovin montaa ottaa yksiöön, jotten saisi häätöä, varsinkin jos ne haukkuvat ja ulisevat suurimman osan aikaa. Tällä hetkellä on yksi hyvinhoidettu vanhempi kaikkien kanssa toimeentuleva saku täällä, joka voisi tarjota epätasapainoisille pennuille hyvät oltavat. Koiran hermorakenne on täysin vakaa, joten voisi onnistua hyvinkin,jos isännöitsijä antaa luvan ja naapuri osallistuu esim. viiden koiran ulkoiluttamiseen ja ruokailuihin rahallisesti seuraavan vuoden ajaksi, olen valmis kouluttamaan ja huolehtimaan koirista pääsääntöisesti takuuvarmasti. Asumme pääkaupunkiseudulla.

      Pennut pitää olla madotettu, rokotettu asianmukaisesti, sukutaulut selvillä sekä luovuttajan yhteystiedot saatavilla virallisesti, syyt selvitetty miksi koirista luovutaan/ ne luovutetaan. Rekisteröimättömiä pentuja en vastaanota kuin poikkeustapauksissa. Rokotamattomia, madottamattomia koiria en myöskään.

      Toivottavasti koirat saavat hyvät kodit!

    • Aina on tilaa yhdell

      Hei, soittakaa ilmoituksessa annettuun yhteystietoon. Minä kopioin alkuperäisen ilmoituksen tähän Lemmikit/koirat -jostain valikosta. En ole siis ilmoituksen suomi24 -sivustolle alkuperäinen laittaja. Asia kuitenkin välittyi.

      Toivottavasti nämä pennut saavat rakastavan kodin. Itse en voi nyt ottaa, polvi remontissa.

    • kiinnostunut1

      Olisin siis valmis tarjoamaan kodin ainakin yhdelle pennuista, en ottamaan sijaishoitoon pelkästään. Sijaishoito onnistuu viikoksi-pariksi muutamille pennuille, mutta pysyvän kodin voisimme mieheni kanssa tarjota ainakin yhdelle, kahdelle pennulle. Meillä on saksanpaimen/husky-mix, joka tulee kaikkien koirien kanssa toimeen ja toivoisi omaa joka päiväistä koirakaveria :) Myös omistajilla olisi kaipuu lisäkoirista lenkeille kaveriksi ja mökille pääsisivät koirat juoksentelemaan vaapana muutaman kerran viikossa. Saako tähän ilmoituksen antaneeseen aikaisemmin kuin huomen aamuna? :)

    • Soita heti ma 20.1.

      Hei, siinä on yhteystiedot:

      Koirat ovat eläinlääkärin toimesta koirahoitolassa. Yht tieto sinne: Paula Aaltonen 040-5183860/02-7367225. Soitto tänään mahd pian tai huomenna klo9 jälkeen. Myös päivityksen laittaneelta Heidi-Maria Kiurulta voi kysyä inboxissa lisää

      • Mikael2

        Onko asia edelleen ajankohtainen vai onko kaikille löytynyt jo koti? Meillä olisi mahdollista ottaa yksi koira oman urosschäferin kaveriksi. Ovatko koirat missä kunnossa ?


    • Epäilyttää

      Onko joku soittanut tähän numeroon? H-M Kiurun päivitystä ei tunnu löytyvän, mutta P. Aaltonen tosiaan pitää eläinhoitolaa Salon suunnalla. Miksei koiria mainosteta muualla kuin suomi24:ssa? Onko tää jonkin trolli?

      • Meni onneksi jo

        Ei ole trolli, tuo asia ei ole enää ajankohtainen, kodit löytyi ja alles ok.


    • Taasko samanlainen

      Minä kuulin viimeviikolla, että oisivat jo löytäneet kodit,onkohan sama tapaus??

    • 905

      Ja; koko ketju oli sisäpiiriäisten provo.
      Koirat saivat kodit, josta ne kierrätetään eteenpäin. Heh ja huoh.

    • Hyviä Sydämiä

      Ei tämä suinkaan mikään provo ollut! Miksi kukaan pilailisi vakavalla asialla? Höh!

      Minä näin tämän ilmoituksen päävalikossa keskustelun aloituksena, ja kopsasin sen tänne. Itse yritin soittaa tuohon numeroon, mutta en saanut vastausta. Moni ihminen täällä oli vilpittömästi halukas auttamaan, mutta en tiedä yrittivätkö soittaa yhteystiedoissa annettuun puhelinnumeroon.

      Olisi fiksua, jos vaikka alkuperäisen keskustelun ("Apuasi tarvitaan" laittaja kertoisi täällä, miten koirien kävi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      777
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      704
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe