Kokoomus putoaa gallupeissa nopeammin kuin demarit ikinä!

Huolestu nut

Mihin me kokoomuslaiset oikein joudumme tätä menoa? Takaisin samaan jamaan kuin kekkosen aikaan, hallitusboikottiin! Mitä hyötyä Katainen? Kyä kiekua saa, mutta kuka kantaa vastuun kukkoilusta?

39

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä huolikaa

      Heil

      • älä huoletukaa

        Hei


      • pahamieli mummulla

      • me huolitaan
        älä huoletukaa kirjoitti:

        Hei

        Hei


      • on normal kok
        älä huoletukaa kirjoitti:

        Hei

        Heil


      • ota meil

        Heil


      • se on normal
        on normal kok kirjoitti:

        Heil

        Hei


      • älkä huolikaa

        Hei


    • tyhjääkin puhetta

      Heil

      • Huolest. jäbä 45

      • kukkelit

        HEIL


      • ja maustaen

        Maulla


      • lähetti meilin
        kukkelit kirjoitti:

        HEIL

        Heili


      • lilliputti kata

      • sekin parempaa

        Hei


      • söin silakan
        lilliputti kata kirjoitti:

        Hei

        Hei


      • Seko Putos

        Hei


    • jugend-äänestäjänarr

      Heil Vajakki, laitappa se teidän gallup-firman uusimmat galluptulokset näkyville että päästään taas nauramaan. Eikös niitä tulee vähintään kerran kuukaudessa tulosta kertoimena mediat jotka sieltä sitä tilaavat.

      • vajakillekin

        Niin tulee


    • hyi grönkkis

      hei

    • Tarja.

      johtaa.

    • tässä selitys

      No ei se mikään ihme ole jos pudotaan kun isänmaan kutsu ei enää viehätä ja parhaat voimat puolueesta lähtevät Brysseliin kantamaan vastuuta harjoitetusta politiikasta.

      • Suomessa ihme sakkia

        Stubbukin lähtee vaihteeksi Brysseliin vastuuta kantamaan. Ei kutsu enää "isänmaa". Huono keikka. Ei olis kannattanut tulla. Metsään meni.


      • Sillä lailla !

        Se on kuule se rahan haju ja henkilökohtainen vallanhimo, joka vie nämä herranketaleet Brysseliin ns. tekemään uraa. Suomi on ensin pilattu ja jaettu meidän rahat maailmalle (muistakaa Kreikka !), niin sitten ei kun maailmalle...


    • älä huleton

      Hei

    • onps.

      mie.

    • bfbbfbdbfbffd
    • ällös huoletukaa

      Hei

    • huoletukin

      Äläpäs

    • Vesa Kaitera

      Huolestunut kirjoitti :"Mihin me kokoomuslaiset oikein joudumme tätä menoa? Takaisin samaan jamaan kuin kekkosen aikaan, hallitusboikottiin!"


      Enpä oikein usko tuohon. Täytyy ensinnäkin muistaa, että Kekkosen aikana NL oli voimissaan, ja se suhtautui lähtökohtaisen nihkeästi Kokoomukseen. Nyt Bryssel on ottanut sen paikan Suomen "kuiskaajana", jossa aikoinaan toimi Moskova, ja Brysselissä Kokoomusta aidosti arvostetaan.

      Toiseksi Kokoomuksen peruskannatus on nyt selvästi korkeampi kuin Kekkosen aikana. Se ei nyt näy gallupeissa, koska pitkä hallituskausi ynnä Suomen ja euroalueen talousongelmat painavat Kokoomusta. Mutta jos ja kun Kokoomus jätetään oppositioon seuraavien eduskuntavaalien jälkeen, Kokoomuksen kannatus lähtenee melko pian rivakkaan nousuun. Ei meillä pitkässä juoksussa suurtakaan hätää ole, mutta seuraavat eduskuntavaalit tulevat olemaan meille vaikeat.

      • Niin sitä pitää !

        Siinä Vesa Kaitera on oikeassa, että seuraavat ek-vaalit ovat Kokoomukselle vaikeat. Itse en käyttäisi sanaa vaikea, vaan jotain muuta, kun turpiin tulee jokseenkin kunnolla ja puolueen edustajamäärä laskee neljänneksellä. Ehkä se on teille vaan pikku torjuntavoitto ?
        Taisitte valita kesällä 2014 aivan väärän henkilön puolueen pj:ksi. Esimerkiksi rouva Risikko puheenjohtajana ei olisi kuuna päivänä aikaansaanut tuollaista härdelliä kuin Stubb on keittänyt kokoon.
        Itse olette valintanne hullunhurmiossa tehneet ja itse maksatte laskun keväällä surkeina kannatuslukuina ja menettynä pääministerinpaikkana. Mutta ykköspuolue politiikassa ette enää tule olemaan pitkään, pitkään aikaan. Se Suomen kansa on ansainnut.


      • Niin sitä pitää ! kirjoitti:

        Siinä Vesa Kaitera on oikeassa, että seuraavat ek-vaalit ovat Kokoomukselle vaikeat. Itse en käyttäisi sanaa vaikea, vaan jotain muuta, kun turpiin tulee jokseenkin kunnolla ja puolueen edustajamäärä laskee neljänneksellä. Ehkä se on teille vaan pikku torjuntavoitto ?
        Taisitte valita kesällä 2014 aivan väärän henkilön puolueen pj:ksi. Esimerkiksi rouva Risikko puheenjohtajana ei olisi kuuna päivänä aikaansaanut tuollaista härdelliä kuin Stubb on keittänyt kokoon.
        Itse olette valintanne hullunhurmiossa tehneet ja itse maksatte laskun keväällä surkeina kannatuslukuina ja menettynä pääministerinpaikkana. Mutta ykköspuolue politiikassa ette enää tule olemaan pitkään, pitkään aikaan. Se Suomen kansa on ansainnut.

        Niin sitä pitää kirjoitti: "Siinä Vesa Kaitera on oikeassa, että seuraavat ek-vaalit ovat Kokoomukselle vaikeat. Itse en käyttäisi sanaa vaikea, vaan jotain muuta, kun turpiin tulee jokseenkin kunnolla ja puolueen edustajamäärä laskee neljänneksellä. Ehkä se on teille vaan pikku torjuntavoitto ?"


        Viimeisimpien mielipidetutkimusten mukaan Kokoomukselle todellakin tulisi vaaleissa paha tappio, ja se saattaisi menettää kymmenenkin eduskuntapaikkkaa. Mutta kyse on vasta mielipidetutkimuksesta, ei vaalituloksesta. Tässä on merkittävä ero.


        Niiin sitä pitää: "Taisitte valita kesällä 2014 aivan väärän henkilön puolueen pj:ksi. Esimerkiksi rouva Risikko puheenjohtajana ei olisi kuuna päivänä aikaansaanut tuollaista härdelliä kuin Stubb on keittänyt kokoon."


        Välttämättä ei, mutta puoluekokous kuitenkin teki valintansa, ja siihen meidän on vain tyydyttävä. Itse uskon, että vaikka olisimme valinneet Stubbin sijasta Risikon tai Vapaavuoren, niin ongelmia olisi tullut. Ehkä tosin hieman erilaisia ongelmia. Jyrki Katainen oli monesta syystä suoraninen peruskokoomuslaisen ihanne, kukaan nolsta kolmesta puheenjohtajakandidaatista ei olisi ainakaan heti pystynyt samaan kuin mitä Katainen oli tehnyt. Jonkinlaista kannatuksen laskua olisi varmasti tapahtunut, mutta Kokoomuksen jättäneet olisivat olleet eri väkeä kuin mitä tässä toteutuneessa skenaariossa.


        Niin sitä pitää!: "Itse olette valintanne hullunhurmiossa tehneet ja itse maksatte laskun keväällä surkeina kannatuslukuina ja menettynä pääministerinpaikkana. Mutta ykköspuolue politiikassa ette enää tule olemaan pitkään, pitkään aikaan. Sen Suomen kansa on ansainnut."


        Kokoomuksen mahdollisuudet säilyttää suuriman puolueen paikka ja sen myötä pääministeriys ovat erittäin pienet, tämä täytyy tunnustaa. Mutta se, pystyykö Kokoomus ylipäänsä säilymään hallituspuolueena, on pitkälle auki. Viimeisin gallup antaa Kokoomukselle kakkospaikan, mikä on sinänsä positiivista, mutta puolueellemme ei hallituksessa jatkamiseen riitä nyt mitattu 17%:n kannatus. Tarvitsemme ainakin 60000 ääntä lisää.

        Jos Kokoomus joutuu oppositioon, niin se saattaa hyvinkin olla maan suosituin puolue jo seuraavissa kunnallisvaaleissa. Hallituksesta käsin nousu maan suurimmaksi puolueeksi on kuitenkin vaikeaa erityisesti Kokoomukselle. Puolueemme on koko historiansa aikaan ollut suurin eduskuntapuolue täsmälleen yhden kerran, nimittäin tällä vaalikaudella. Kun katsoo sitä kritiikin ja suoranaisten solvausten määrää, mikä Kokoomuksen suuntaan on kohdistettu, niin tuo totuus on ilmeisesti monelta päässyt unohtumaan. Tässä maassa on muitakin merkittäviä puolueita. Kokoomus ei ole vastuussa aivan kaikesta, vaikka se juurin nyt onkin Suomen suurin puolue.


    • käytän lycraa

      Hei

    • uuteen nousuun

      Hej

    • Mummoni aanestaa

      Hi

    • Tasa -arvo

      Kukko kiekuu ?. MItä minä huydyn koomuksesta?.En mitään.

    • Paras voittakoon

      Huno vastaan paras. Ero selvä

    • Mitta alkaa olla täy

      Olikohan se Kokkareilta ollenkaan tarkoituksenmukainen teko valita Caj-Göran Alexander Stubb puolueen pj:ksi valtavan hypetyksen vallassa viime kesänä ?
      Tästä valinnasta te ette tule hyötymään yhtään, kun kun Suomen kansa näyttää teille kevään vaaleissa mista turkkihinne tuulee.
      Ei ole voitto tai edes lievä tappio Kokoomuksen kiikarissa kevään vaaleissa, vaan voi sanoa, että kristallipalloni mukaan teille Kokoomuksessa tulee turpiin jokseenkin kunnolla. Toisaalta, ketään ei voi oikein syyttää, kun tauti on täysin itse aiheutettu ja aikaansaatu suurella välinpitämättömyydellä, ylimielisyydellä ja sisäpiirin sekoiluilla by Alexander Stubb. On siinä teillä puheenjohtajaa kerrakseen. Nauttikaa nyt, kun vielä voitte. Ek-vaalien jälkeen meno muuttuu ja selfieiden ottamisen sijaan kuunnellaan, mitä kansa on mieltä asioista, eikä enää pöyhkeillä stagella nenä kenossa.

    • Huolestunut kirjoitti: "Mihin me kokoomuslaiset oikein joudumme tätä menoa? Takaisin samaan jamaan kuin kekkosen aikaan, hallitusboikottiin! Mitä hyötyä Katainen? Kyä kiekua saa, mutta kuka kantaa vastuun kukkoilusta?"


      Kokoomuksen kannatuksen lasku on pysähtynyt, mutta SDP on kovassa alamäessä. Viimeismmän mielipidetutkimuksen mukaan SDP:n kannatus 18 - 24 vuotiaiden keskuudessa on hämmästyttävät 3%. Siis ei 30% vaan 3%. Hyvää yötä SDP!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6239
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      526
      3739
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      187
      3581
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2794
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2509
    6. 285
      2210
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1593
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      109
      1488
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe