varoitus palstahäiriköinnistä

roskarobotti

Suomi24 keskustelupalstoilla ja erityisesti puoluenimikkeillä varustetuilla, melskaa palstahäirikkö. Hän avaa mahdollisimman monta uutta keskustelua sillä rajoituksella, että kerkeää niihin itse itselleen vastata. Hän siis ”väittelee” itsensä kanssa.

Satunnaisesta kävijästä koko palsta vaikuttaa siten äkkiä kahelien temmellyskentältä. Usein ilmaisu on lisäksi niin alatyylistä, että se pian karkottaa kaikki älyllisesti argumentoivat. Häiriköstä on tehty useita ilmoituksia ylläpidolle, mutta jostain syystä mitään ei tapahdu. Häiriköinti jatkuu. Hän ylpeilee itse kirjoittavansa valtaosan kaikkien palstojen teksteistä ja näin varmasti onkin. Ilmeisesti hän kykenee kirjoittamaan useista ip-osoitteista, jolloin luotsi ei voi törkylähdettä sulkea.

Tämä nyt kuitenkin tiedoksi ja varoitukseksi. Eläkeläiset eivät todellakaan ole ihan niin kahjoa porukkaa, kuin palstakirjoituksista voisi päätellä.

9

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • roskarobotti

   Pakkoruotsin vastustaminen voi olla ja luultavasti onkin yleistä eläkeläisten keskuudessa. Sen sijaan harvoilla on ruotsinkieltä vastaan sinänsä mitään. Onko ruotsinkielisillä kohtuuttomia etuja. Ehkä!
   Ruotsinkielen vastustaminen ei kuitenkaan mitenkään voi olla senioripuolueen ykkösasia. Sen on valinnut aiheekseen täällä palstahäirikkö, jolta kaikki muutkin "himmeät jutut" ovat pääsääntöisesti kotoisin. Sama häirikkö, joka vaivaa muitakin palstoja, melskaa täälläkin.

   • 897864

    Ainakin KD n palstalla.


   • merci

    Olet harvinaisen oikeassa "roskarobotti "!
    1


  • roskarobotti

   Tämä senioripuoluepalstan sabotointi jatkuu edelleen palstahäirkön taholta. Anja Koivistoinen linjasi toisessa ketjussa, että senioripuolue ei ole kielirasistinen puolue. Kaikki "hurripropaganda" on voittopuolisesti nähtävissä niin, että palstahäirikkö masinoi palstaa lukukelvottomaksi.

   • lamf

    Häiriköllä on vissiin puheripuli ?


  • roskarobotti

   Nostetaanpa tätä, koska tämä palsta on jatkuvasti palstahäirkön kohteena, eikä luotsia ole. RKP:n palstan yritti ylläpito siivota. Se toimi hetken. Luotsia voisi ylläpidolta pyydellä tälle palstalle. Innokas luotsi voisi putsata pahimman häirikköinvaasion. Luotseja ilmeisesti nyt rekrytoidaan.

  • roskarobotti

   > Luotseja ilmeisesti nyt rekrytoidaan.
   Kääntykää ylläpidon puoleen!

   • häiriköinti jatkuu

    Ylläpito on talvilomalla ?


  • roskaRoboo

   Vaikka tällä palstalla ilmiselvästi ei ole mitään tekemistä senioripuolueen kanssa, se kantaa rekisteröitävän puolueen nimeä. Palstalla levitetty saasta siis lokaa puolueen nimeä tietämättömien piirissä. Olisi palvelu näille keskustelupalstoille, jos joku senioripuolueen "kellokas", joka siten voisi toimia ikään kuin asianomistajana, ottaisi yhteyttä ylläpitoon, jotta loanheitto lopetettaisiin, eli palstan netiketti saataisiin kuntoon.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   97
   1857
  2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   235
   1512
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   255
   1024
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   78
   925
  5. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   805
  6. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   69
   787
  7. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   10
   755
  8. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   27
   717
  9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   55
   704
  10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   38
   699
  Aihe