volkkarin tekniikka vs uusi volvon moottoriteknologia

volvolta turpaan

Kyllä taas kiinalaisomisteinen Volvo näytti muulle maailmalle kuinka tehdään maailman paras moottori. 2.0 litrainen tuplaturbo diesel D4. Uusi 8-vaihteinen automaatti yhdistettynä 181hevosvoiman moottoriin. V60 0-100KMH Kiihtyvyys 7,4sek ja kulutus 4.2 litraa satasella. Päästöt 99g. Huikea tehodiesel jollaisia arvoja ei ole ennen autoissa tavattu. Tuollaista teho/taloudellisuus yhdistelmää ihmetellään nyt bmw,volkkari,Mersu leirissä kuumasti. Volvo on edelläkävijä tällä hetkellä myös moottori ja vaihteistopuolella. Käsittämätöntä on myös alhainen hinta joka selittyy päästöillä. Skodan uusi 184hv RS diesel jää tuolle Volvon tehomallille kaikilla osa alueilla. Volvossa on vääntöä 400nm

16

1039

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • premium autot

   Volvolla on uudet rikkaat omistajat ja se näkyy välittömästi.eikä ole dsg ongelmia. Ajan skodalla kyllä kun rahat ei riitä premiumiin.

  • KiinaTuleeJaVie

   Kyllä ne Kiinalaiset osaa!

   Kiina on kapitalistinen maa jota johtaa Kommunistinen puolue.
   Suomi on kommunistinen maa, jota johtaa "oikeisto-liberaali" Jyrki Käteinen.

   • isänmaan toivot?

    Voit jättää politikoinnin ja kansantalouden niille jotka ymmärtävät asiat paremmin, sinä typerä teini.


  • 15+19

   Aloittaja puhuu asiaa - ja mikä mukavinta, niin pienet päästöt laskevat reilusti auton hintaa.....

  • F30

   No joo, onhan Volvolla pitkästä aikaa ainakin nimellisesti moderni diesel.
   En nyt silti sitä ihmeellisneä pitäisi. Jos verrataan vaikka S60 tuolla uudella dieselillä ja automaatilla niin ei se sen kummempi ole kuin BMW kulultaan ja kulutus sitten on vielä pahempi ja talvella kulutus onkin sitten selvästi huonompi. BMW kuitenkin lämpiää talvella ilman webastoa yhtä hyvin kuin Volvo webastolla. Näin se oli taannoin talvitestissäkin.
   Tokihan kahden vuoden välin hajoavan webaston kulutus lasketaan mukaan auton kulutukseen.

   Ilmoitusten perusteella Volvo on hyvä kone ja uusi 8v vaihteinen aski (kuten kaikissa BMWeissä) on edistystä. Koeajolla sitten selviää millainen kone on toiminnaltaan. Tähän asti V70ssä on ollut vähän neuroottinen kaasupoljin. Jos sama jatkuu niin ikävä ajella kun voimaa on vielä aiempaa enemmän.

  • anaalitappia pyllyy

   Kokeiltu uusi kone ja vaihteisto. Volvo on selkeästi ripeämpi 320da ta. Väänö on parempi eikä volvossa ole tietoakaan bmw:tä hidastavasta luistonestosta joka bemarissa käytännössä huonontaa kiihtyvyyttä merkittävästi jo sadekelillä. BMW 320da tuntuu varsinkin moottoritienopeuksissa jopa heikommalta kun vanha 163hv D4 jossa toki jo on bemaria enemmän vääntöä. Bemarin tehot ikäänkun hukkuu johonkin. Myöshän tuon 320i bensan todellinen kiihtyvyys oli testissä 8.8sek vaikka ilmoitettu oli joku 7.2sek. Tämä kertoo voimalinjan ongelmista. Vaihteisto pelaisi hyvin mutta luistonesto on pilannut 1 ja kolmossarjan ihan täysin. Toki myös sisustan laatu on bemareissa mennyt heikompaan suuntaan, tämän näkee hyvin juuri 3 sarjassa joka ei ole ihan tämän päivän auto sisustaltaan.

  • kukin kykyjensä muka

   Kaveri ajaa lintalla 940 bensakrematoriolla ja hehkuttaa :=))))

  • Faktaa kehiin

   Mikä helvetin Volvon vaihteisto? Vaihteistohan on Aisinin edelleen, eli aito Toyota vaihteisto siinä teidän premiumissa on.
   Toisaalta Volvo ei ikinä ole tehdyt yhtään automaattivaihteistoa, joten ei sillä ole osaamistakaan niiden valmistuksesta.

   • gs birotor

    Kovin on harvassa nuo omien automaattivaihteistojen tekijät.


  • Hjuytj

   volvon d4 ei tasan tarkkaan voita bmw 320da suorituskyvyssä. Todellinen ja ilmoitettu suorituskyky ei täsmää.

   • eraser-08

    ne paijerilaesethan ihan kuuluja arvojensa vääristelystä... itse odottelen uutta D5 AWD yhdistelmää


   • F30

    Käytännön suorituskyky voi hyvinkin olla Volgassa parempi. BMW ei kiihdy mitenkään jos ei keskikonsolin maagista luistonestonappia paina enemmän sallivaan moodiin. Sitten kun nappi on päällä niin yli 60 vauhdissa auto on jo hyvin vaikea kiihdyttää. Ohittminen talvella on takatuupparibuimurilla joko hiivatin laiskaa tai hengen vaarallista.

    BMWn suorityskyvyssä on kyllä kesäkelilläkin jotain outoa. Nimittäin se kiihtyy _todella_ rivakasti satasesta ylöspäin mutta 60-100 väli on suhteessa jotenkin tehotonta menoa.

    Joku voi luulla diesel bemarin olevan jotenkin ylimaallisen suorityskykyinen mutta se on infernaalisen moottorimelun luomaa harhaa.


  • kiihtykää

   Kovin on kiireellisiä nykyiset autot ja auton omistajat. reippaasti yli 10,s 100,km ollu mun autot, ja sentakia en ole myöhästyny mistään. Harvoin on konettakaan tarvinnu aukaista.

  • Kokemusta bmw

   Ihmettelen myös ajettuani noita D4 ja 320da että volvo tuntui 163hv ja 400nm väännöllä tehokkaammalta kuin bmw. Tuo luistonestojuttu kanssa koettu ja saa olla aika erkki että liukkaalla saa 320da kiihtymään yhtään mihinkään. Talvella joka ohitustilanteessa pitää luistonesto kytkeä pois kokonaan. Bmwn suurin ongelma on heikko vääntö ja luistonesto.

   • volovooo

    Sulla on kokemusta korkeintaan sun ikivanhan ruosteisen volovos hyytymisestä traktorin ohituksessa.


  • turve elvis

   Ostin uuden kiinan kotteron kun siinä on jonkunlainen moottori ,Suurin syy oli uusi automaatti joka on LOISTAVA .Kyllä on osavaa suunittelua ,missähän maassa on noin hyviä insinööriä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   86
   3524
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   114
   1665
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1218
  4. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   104
   1036
  5. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   101
   887
  6. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   60
   873
  7. 218
   856
  8. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   217
   760
  9. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   67
   745
  10. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   13
   725
  Aihe