Naapurin leski

mr mojo risin

Talossamme asuu kiva leskirouva, jota olen satunnaisesti nähnyt sisääntuloaulassa. Eilen hän oli lähibaarissa ja ensimmäistä kertaa tutustuimme paremmin toisiimme juttelemalla monta tuntia.

Valomerkin jälkeen leskirouva lyöttäytyi kylkeeni kotimatkan ajaksi. Itse asun toisessa kerroksessa ja availin ovea ja sanoin jo hyvää yötä. Leskirouva ei jatkanutkaan matkaa omaan asuntoonsa, vaan tuli samalla ovenavauksella minun kämppääni.

"Haluat varmaan viinilasilliset" sanoin. Hän sanoi haluavansa - ja lisäksi muutakin. Olen ollut jo jonkun kuukauden ilman naisseuraa ja ajatus sänkypainista hänen kanssaan alkoikin houkutella - vaikkakin hän on minua lähes kaksikymmentä vuotta vanhempi.

Kumpikin oli sen verran huppelissa että mitään seksiä meillä ei ollut, vaikkakin sammuimme aamuyöstä olohuoneeni sohvalle. Seuraavana aamuna hänen tehdessään kotiinlähtöä hän ehdotti yhteista saunareissua tänä iltana hänen saunavurollaan. Olen ajatuksesta innoissani. Mitä muut tätä palstaa lukevat ovat mieltä? Pitäisikö minun rakastella häntä? Itse haluaisin kyllä, mutta kadunkohan myöhemmin? Kerranhan tällä eletään ja katuakin ehtii jos jää aikaa.

37

8249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uijui....

      Survasepa Se jöötis lesken kuivaan rusinaan

      • mr mojo risin

        Onko totta että vanhempien naisten pillu ei kostu? Kuiva pimpero ei houkuttele, niinpä taidan ottaa jotakin liukastetta mukaan.


      • zxcvvbj
        mr mojo risin kirjoitti:

        Onko totta että vanhempien naisten pillu ei kostu? Kuiva pimpero ei houkuttele, niinpä taidan ottaa jotakin liukastetta mukaan.

        Kyllä Se on kuiva saa reippaasti pistää öljyä ja ne mummot uliseekin vanha rotta


      • Anonyymi
        mr mojo risin kirjoitti:

        Onko totta että vanhempien naisten pillu ei kostu? Kuiva pimpero ei houkuttele, niinpä taidan ottaa jotakin liukastetta mukaan.

        Pitkään ilman ollut nainen kyllä herää kun osaa. Minun lähinaapurissa asuu nainen oli tosi uskovainen kun mies eli, ei moikannut ei puhunut muuta kun pakollisen kun kysyi jotain, en välittänyt siitä vaan puhuin jos oli tarvetta. Meni aian kin vuosi miehen kuolemasta, kun tapasin pihalla kysyin kuulumisia kertoi että yksinäistä on ja olis paljon korjattavaa kotona.
        Menin yhtenä iltana oven taakse kysyin mitä on korjattavaa, näin viini pulloja ja muutaman olut tölkin alakaapissa, katsoi ja sanoi joskus yksin otan viiniä. Katselin mitä voin tehdä ja kävin korjaamassa.
        Kutsui kylään tekee ruokaa kun olin apuna, vein valkoviiniä 2 litraa. Laittoi ruuan ja juotiin viiniä kaadoin aina lasin täyteen, alkoihan puhumaan ja nauroikin välillä.
        Kertoi että on kohta kuusikymmentä, sanoin ja noin nuorekas, Sanoi että laittoi vähän parempaa päälle, käskin pyörähdellä nauroi ja pyörähteli posket vähän punotti jo viinistä.
        Kun tuli puhetta miehestään tuli vähän surulliseksi menin viereen ja halasin, tarttui kunnolla ja sanoi et tiedä minkälaista on olla yksin.
        Halasin ja kosketin sievästi rintaa väsähti ja katsoi minua, hyväilin sievästi näin silmistä että kaipasi kosketusta, kuiskas siitä on aikaa sanoin haluaisin suudella joka paikasta istui ja puisti päätään suutelin rintaa puseron läpi tunsin kovan kohdan suutelin sitä ja kumpaakin rintaa.
        Kysyin olenko syntinen sinun mielestä katsoi ja sanoi et ole. Hyväilin sievästi jalkaa mikä näkyi helman alta kysyi suutelisitko joka paikasta suutelin polvea silitti tukasta silitin sievästi sisempää jalka vähän leveni pysäytti minut. nousin ja laskin housut alas katsoi kalua sanoin voit koskea katsoi läheltä ja kosketteli sanoi en ole koskaan ottanut silloin vedin päästä ja kalu meni suuhun sievästi alkoi imemään kohta topuuttelin piti kiinni kaksin käsin ja pää liikkui sanoin kohta tulee pää vaan liikkui laukesin sisään nieli kaiken ja nuoli vielä lopuksi. Nousi ja riisui kaikki vaatteet veti makuuhuoneeseen, kuiskas tee kaikki.
        Imin rintoja ja panin käden haaroihin jalat meni heti kiinni liikutin sievästi sormia huokasi tämän kerran sain suudella joka paikkaan kun suutelin häpyä lantio vapisi nopeaan sain tutustua kunnolla kun nousin katsoi silmiin kun painuin sisään liikuin hitaasti kuiskas nyt nautin nautin oikeasti tule painoin syvään ja pidin kietoi kädet kuiskas anna olla tunnustelin kuinka supisteli löysäs vähän rakasteltiin hiljaa käänsin päälle katsoi ja antoi suukon levitti jalat kunnolla ja otti minua siinä tunsi kuinka nainen haluaa ja on valmis.
        Rakasteltiin pitkään kiitos suihin oton. Kun laukesin painoi ja vapisi laskeutu päälle kuiskas kiitos, kysyin oliko se vain tämän kerran nauroi, ei ei ole.
        Rakasteltiin vielä kahdesti nnen aamua, lähdin ennen kuutta että kukaan ei näe.
        Soitti päivällä ja oli iloinen ääni, kuiskas vieläkin tuntuu soitellaan.
        On muuten soiteltu ja käyty korjaamassa yllättävän paljon on rikkinäisiä korjattavia.


    • voi voi sentään

      nuo eronneet vanhemmat naiset ne vasta ovat kovia itseään panettamaan.

    • Anonyymi

      Ei minullakaan ollut heti seksi mielessä kun tapasin ehkä neljännen kerran taloyhtiön siivoustalkoissa lesken. Oli aika kuuma päivä kun kerättiin kaikkea kahden talon ympäristöstä risut ja roskat, koska olen 33v ja nuorin mies porukassa kuljeti kärryllä roskia jokaiselta. Tommoinen ehkä 50v nainen jonka tiesin olevan leski haravoi ahneesti keräsin hänen roskia kertoi on kuuma nauroin tämä on mun etu, miten niin katsoin rintoja pelkkä T-paita ja nännit näkyi hyvin levitteli paitaa voi hyvänen aika. Älä välitä otin limupullosta juomaa, otatko otti kunnon ryypyn, no voi hitto kun on väkevää mitä siinä on ? Fisua eikö virkistäkkin istuttiin ja tupakoitiin ja otettiin muutamat ryypyt. Jäimme viemään viimmeisiä roskia katokseen Liisa paineli laatikkoa että sopii, sanoin sulla on komia perse liike pysähtyi mitä sanoit, naitava perse sinulla nauroi ja kääntyi, on tainnut Fisu mennä päähän. Ei ole ja kaappasin syliin painoin lantiota kalua vastaan ja suutelin, Sirkka häkeltyi sanoin otan sinut tässä hieroin lantiota ja suutelin Sirkka vastasi suudelmaan , ei tässä eiii vaikka olisi tosi kiimaista.
      Kun menimme Liisan asuntoon katsoin Liisaa työnsin seinää vasten ja sain ne ihanat rinnat suuhun, Liisa kertoi että olisi antanut jo roskakatoksessa työnsin seinää vasten kovemmin ja menin sisään Liisa istui koko painollaan kalun päälle ja kuiski pane nyt lujaa nostin syliin ja kannoin sänkyyn Liisa makasi pää roikkuen sängyn reunalla ja kuiski pane voi luoja pane puristi jaloilla niin että pallitkin oli litissä silloin tulin sisään kuiski tule tule. Rakasteltiin monesti ennen aamua,olen vieläkin Liisan pika-apu ja aina yhtä kiihkeää vaikka seurustellaan kumpikin tämä on meidän oma salaisuus

      • Anonyymi

        Kuka oli Sirkka ja kuka oli Liisa???Vai oliko sirkkaliisa?


      • Anonyymi

        Muuten hyvä tarina, mutta levottomasti kirjoitettu. Viimeinen kappale, vain kaksi virkettä ja yhteen pötkyyn kirjoitettua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuten hyvä tarina, mutta levottomasti kirjoitettu. Viimeinen kappale, vain kaksi virkettä ja yhteen pötkyyn kirjoitettua.

        Tää on tää vakiosatuilija.


    • Anonyymi

      No tottakai, paina kunnolla, siitähän tuo nauttii

      • Anonyymi

        Eunukin päiväunia 🤣 😂


    • Anonyymi

      Olen urheija ja ehkä vähän liian innokas, minulla ei ole tyttökaveria, auttelen joskus yläkerran naapuria Irmaa noin 70v leski, ollaan hyviä kavereita kun hän myös urheilee ja on vartaloltaan sutjakka on laihduttanut itseään tullessa leskeksi.
      Täytin 25v ja kannoin ruokaa ja juomia kämppään, kuului kilahteluja kassista Irma nauroi vai juhlat aijot pitää joo vähän ehkä tule kylään. Katselin televisiota pelkät shortsit jalassa kun koputus kuului avasin oven, anteeksi onko sulla seuraa, ei ole on vain niin kuuma, onnea Juhalle antoi kukan joka oli purkissa ja suukon poskeen haistoin viinan tuoksun. Annoin Irmalle makean juoman jossa oli kossua, maisteli huh huh, Juha jos sorrun saanko nukkua sun vieressä.
      Halasin saat vaikka et sorrukkaan. Mitä näin vanha nuorella ja nauroi. Nytkin on lonkka pikeä kun kaaduin lenkillä. Juotiin synttäri kahvit ja naurettiin välillä otettiin juomia, varoitin että ei juokse kun lonkkaan sattuu. Saanko hieroa sitä ? Onko se soveliasta Irma nauroi,ei täällä kukaan näe ovenkahvat ei kerro.

      Irma riisui tiukat housut, alla oli punaiset pikkarit, lantio oli leviä mutta tiukka, sanoin sänky on paras sohva on liian kapea. Irma nauroi tämmöinenkö sun kutukoppi on, yksin olen olet ensimmäinen nainen siinä. Ihanaa eka nainen ja nauroi, lakanat tuoksuu hyvälle. meni hitaasti kontaten vatsalleen. Kokeilin kohtia missä kipu tuntuu kävin juomaa ota niin ei kipu tunnu nauroi kipuko.
      Kaavoin öljyä pohkeille kiljahti mitä se on ? Öljyä hieron sillä joskus jalkoja.

      Hieroin jalkoja lisäsin välillä öljyä kun takareisiä hieroin Irma välillä huokasi leviä aikuisen lantio ja levitin jalkoja että pääsin sivuille, pikkarin alta pullotti pillu odottavana levitin välillä enemmän venyttäen lihaksia pikkarit meni osaksi pilluun harmahtava karvainen pillu näkyi osaksi. Kun olin valmis Irma sanoi sinua myös ja olet synttärisankari. Harmitti kun olin pannut päälle vain tosi pienet housut takaa vain leviä nauha ja edestä jus peitti kalun.
      Irma hieroi pohkeet istui sitten toisen jala päälle kun hieroi ylempää tunsin pillun lihaksessa samalla kun hieroi liikkui pillu jalanpäällä, lopussa sanoi käänny niin hierotaan edestä, esteli vähän, Irma sanoi tuo on normaalia ja katso alas.
      Käännyin seljälleen hieroi jalkoja ja katsoi pullottaavaa kalua, voi sinua ja vapautti kalun, sehän on valtava, katsoi pitkään ja öljysi sen hitaasti, katsoi minua tämän minä haluan nousi ja otti pikkarit pois tulipäälle ja kysyi saanhan vähän ja istui sen sisäänsä, huokasi voi luoja kun on pitkä aika liikkui hitaasti että voi nauttia pitkään olin kuin tikku leviän lantion alla antoi suukon aloin riisumaan puseroa ja liivejä, sanoi älä ne on vanhat, alta paljastui isot pyöreät rinnat, sanoi leikkautin niitä kun oli niin venyneetnäykin nännnejä värähti aluksi luojaaah kun tuntuu hyvältä ja keinui rinnat oli aika pyöreät laski välillä rintoja että voin imeä liikkui nopeammin ja nopeammin ja lysähti alas ja halasi täri si ja kiljahteli hiljaa makasi päällä ja kuiskai miten se näin meni, nauroi minä vanha ja olen kuin tytön hupakko ja siirtyi viereen sanoin saanko takaa kun sinula on noin seksy pylly. Pyörähti heti kontalleen se on ihanan tuntuista, panin takaa ja syvälle huokaili hiljaa voi että tuntuu hyvältä olet oikea ori kerroin että on seksy pylly ja panin nopeaa Irma huusi tyynyyn pane saat niin paljon kun haluat odotin syvällä kuiskas älä odota vaan laske sisään tuntui että kalu räjhtää ja laukesin sisään Irma kirkui voi jumalautaaaah siirryin Irman viereen laitoin peiton päälle maattiin vierekkäin. Nauroin piti juhlia synttäriä ja nousin, annoin Irmalle ison T-paidan älä älä laita pikkaria, Irma katsoi ja nauroi pidätkö sinä minua ilotyttönä ja nauroi, pidän haluatko olla, haluan ja halasi. Istuttiin sohvalla ja keskusteltiin.
      Kalu alkoi nousta Ilma katsoi kun nousin seisalleen, on se komia laskeuduin ja levitin jalkoja oi ihanaa sinäkö oiiih olen sun ilotyttö nyt oli jo tosi märkä piti niskasta kiinni ihana orin kalu pääsin oikein syvälle kun työnsin Irma oli hyvin antava pantin nyt kunnolla veti välillä lantiosta ja tärisi anna kulta anna laskin sisään annoin paperia. Syötiin vähän iltapalaa ja mentiin sänkyyn nukuttiin vähän aikaa, Kuiski Juha Juha haluaisin että joskus aina rakasteltaisiin kun en jaksa lähteä katselemaan miestä vaikka välillä haluttaa kovasti. Vastasin tottakai en minä ilotyttöä jätä, Irma nauroi, mun oma pukki nousin päälle, voi sinä olet työnnyin sisään TOSI VALMIS Irma oli jalat leviällä ja piti jaloilla jalkoja kiinni, haluaisin huutaa että naapuritkin kuulee, pane minua miten saat minut näin kiimaan työntöjen tahdissa sanoi pane pane pane. Laitoin Irman selän alle tyynyn nyt oli kuin ilotyttö näykin nännejä huokaili ja työnsi rintoja tyrkylle ei kestetty pitkään kun tultiin taas menin viereen ja nukahdettiin.
      Aamulla heräsin Irma sanoi en tiedä mikä eilen tuli, Shyy tämä ja nousin päälle jalat hiljaa erosi , voi Juha ja veti itseensä ,nauroi olen kipeä ihanasti pilusta ja paineli pyllystä

    • Anonyymi

      Tyhmä vielä kysytkin. Nussi kunnolla, mutta älä lupaa mitään. Kyllä aikuinen nainen tajuaa mikä on homman nimi.

    • Anonyymi

      Minä 53v mies viriili kun olen ollut koko ikäni niin käyn naimassa naapurin 63v leskirouvaa. Olen käynyt naimassa häntä jo useamman vuoden. Vaimoni 48v hyväksyy sen ja nykyisin jopa haluaa että nussimassa tätä leskirouvaa.
      Leskirouva on rehevä muodoltaan, valtavat täyteläiset ja raskaat rinnat ja mehevä leveä peppu.
      Vaimoni haluaa nykyisin kuunnella rakasteluamme asumme rivitalossa kun hän tulee iltavuorosta kotiin. Hän on sanonut että on hyvä kun hän tietää missä olen ja on parempi että käyn naapurissa naimassa kun että kävisin jossain kaljakuppilassa.
      Vaimoni kiihottuu äänistämme ja kun tulen kotiin niin hän jo odottaa suihkunraikkaana makuuhuoneessa alasti ja sanoo että nyt hänen vuoronsa saada kunnolla pillun nuolentaa ja kunnolla nussimista.
      Kummatkin naisistani on tullut parin viime vuoden aikana tosi märkiä ja halukkaita rakastelemaan. Vaimonikin on pyöreä muodoltaan ja nauttii kun hyväilen ja nuolen hänen suurehkoja rintojaan. On ilmeisesti vähän leskirouvan valtaville rinnoille mutta olen sanonut että hänen rintansa ovat yhtä ihanat ja varsinkin hänen isommat ja terhakkaammat nänninsä.
      Vaimoni on sanonut myös että on hyvä kun saan kunnolla pillua niin hän tietää että pysyn tyytyväisenä ja muutenkin kaikinpuolin kunnossa koska seksihän parantaa terveyttä.
      Hän on jopa ehdottanut että menisin leskirouvan luokse vaikka koko päiväksi kun hän itse on kotona ja haluaisi kuunnella leskirouvan ääntelyä ja huohotusta puhelimeni välityksellä.
      Itse joskus haluaisin ehdottaa molemmille että saisin naiseni yhtäaikaa sänkyyni.
      Vaimoni varmaan hyväksyisikin mutta leskirouvalle en uskalla ehdottaa.
      Leskirouva on kyllä sanonut että olen ihana mies kun jaksan rakastella vaimoani vaikka olen hänen luota mennyt kotiini.
      Kyllä seksi on ihanaa keski ikäisenä nyt kun lapset ovat jo lähteneet kotoa ja saa harrastaa naimista koska itselle sopii.
      Tuntuu että nyt on elämäni paras aika.
      Rakastelkaa ja nussikaa toisianne aina kun kun siltä tuntuu tai haluatte.
      Kyllä seksi on ihanaa ja unikin maistuu tosi tosi makealta sen jälkeen.

      • Anonyymi

        "nykyisin jopa haluaa että nussimassa tätä leskirouvaa"
        Mitä ja kuka haluaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "nykyisin jopa haluaa että nussimassa tätä leskirouvaa"
        Mitä ja kuka haluaa?

        "Vaimoni 48v hyväksyy sen ja nykyisin jopa haluaa että nussimassa tätä leskirouvaa."
        Lue koko lause.


    • Anonyymi

      Ei muuta kun jäykkää jormaa leskirouvan elimeen.
      Siitähän ne tykkäävät.

    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Kuts­­­um­­me sinu­­­t kä­­ym­­ään u­­udess­a chatis­­­sa! Mei­tä on yl­i mil­­jo­ona! 👉 http://6211222.com/H/N3gxK 👈

    • Anonyymi

      Täält­­ä löydä­­­t nop­easti suku­­­pu­­olt­a, suh­­­tei­ta, tre­­­ff­­it 👉 http://6211222.com/H/k5VYv 👈

    • Anonyymi

      Minulla on 29 v nuorempi mieskumppani, olen hänen kulta rakas ja seksimme on hurmaavaa... kolme kertaa päivässä haluaa rakastella, se viimeinen on ihanin kun vääntelehdimme kuin etanat toistemme kimpussa, ei ole enää niin suuri into päästä sisään... nautimme suutelemisesta, hyväilyistä... into on voimakas, rakastan häben tapaansa rakastella... täydellistä...

    • Anonyymi

      Kyllä mua yritti lähemmäs mun ikäinen mies, olisin kiinnostunut mut mulla on nyt tämä 29 v mua nuorempi uros... mitä tässä pitäisi tehdä, olen jättänyt jo kaksi seksikumppania kolmen kuukauden sisällä... tämä nuori mies on innoissaan minusta... sen huomaa kyllä.. mut mun aika käy vähiin kun olen jo 69 v... tarvitsisin ikäistäni seuraa mut haluan myös seksiä ja kunnolla...

    • Anonyymi

      He­­i! Kutsumme sinu­­t kä­ym­­ään u­ude­­ssa chatissa! Mei­­­tä on yl­­i mil­­jo­­ona! 👉 http://6211222.com/H/1cIuy 👈

    • Anonyymi

      H­­ei! Kutsum­me sinu­t kä­­­ym­­ään u­udess­­a cha­­­tis­­sa! Mei­­­tä on yl­­i mil­­jo­ona! 👉 http://99366.com/H/9tQ2j 👈

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ravintolassa keskustelin puolitutun lesken kanssa, kertoi olleensa mökillä ja ottanut omassa rauhassa viinejä ja olutta, oli halunnut puhekaveria ja tuli ravintolaan, lähdettiin hänen huvilalle nukutiin , aamulla heräsin kahville. Annoin Mirjalle suukon poskelle Mirja oli kauppiaan rouva harmahtava pitkä tukka ruskeat silmät ja hoidettu roppa.
      Keskusteltiin kaikkea yhtä-äkkiä Mirja kysyi mikksi lähdin tänne olet yli kaksikymmentä vuotta nuorempi. Kastelin pullaa kahviin ja sanoin , pullan takia Mirja nauroi ja nauroi, kiersi viereen ja moiskasi suukon, tiedätkö minä tykkään sinusta ja asenteesta, katsoin kun käveli, Mirja tykkään minä sinusta sun kauniista kävelystä ja ryhdistä ja..... mitä ja . Sun vartalosta ja isoista kauniista rinnoista.
      No niin tuihan se sieltä, pillua vailla. Menin viereen kuiskasinen ole vaan kaveria minäkin on ollut yksinäistä ethän suuttunut, katsoi saapa nähdä. Mirja sodotko sinä minut ja ruoskit jos suutut, Mirja nauroi voi sinua ja tiedätkö et pääse niin vähällä.
      Mirja otti kuoharipullon ja läksi terassille. siellä oli jo puolikas pullo, aloittelin kun nukuit ja mietin mikä mies olet. Olet kiva otetaan kaunis satiini asu aukeni hymyili vaan, olen ollut yksin monta vuotta, entä sinä.
      Sanoin että vuoden verran, tarinoitiin siinä ja pullot tyhjeni. Mentiin sisälle puhelin soi Mirja sanoi en ole olen tätini luona. Sirkka oli tulossa kylään se ois kaapannut sinut ja nauroi. Istuttiin vierekkäin nostin Mirjan jalat syliin ja hieroin niitä vähän, Mirja katsoi ja avsi asun, olen sinun. Nousin ja suutelin jalkoja ja polvia suutelin lähelle valkoiset kauniit pikkarit suutelin niitä Mirja huokasi luoja mitä saat minussa aikaan vedin pikkarit pois suutelin huulia, Mirja aukasi reidet sain pitkästä aikaa suudella rauhassa Mirja huokaili ooleet ihana jatkoi veti päätäni ylös nyt sinun on tultava liuuin sievästi sisään, Mirja sanoi olet olet tosi iso ja kova rakasteltiin pitkään rauhallisesti, Mirja alkoi pitämään kovasti kiinni työntelin aivan pohjaan kuiski nyyt ja kumpikin tultiin laskin sisään pitkät ruiskaukset. Mirja piti sylissä kuiskaili jääthän vielä yöksi suukotin rintoja pakko näitä en ole saanut suukotella. Voi Mika suutele nittä kuten haluat, suutelin kunnolla Mirja sanoi olet ihana tunnen apua sinä paisut halasi saanko heti uudestaan. nyt panin kovemmin Mirja kuiskaili anna lujaa työntelin ja työntelin Mirja veti pyllystä tule tule laukesin uudelleen.
      Kun Mirja puki sanoin vain hame ja paita, ohoh miksi lähdin käveleen kohti juoksi pesuhuoneeseen pani oven lukkoon, meinaatko sinä, en nyt vaan kohta.
      Olin olkkarissa kun mirja tuli kaappasin syliin hyväilin jalkoja Mirja sinullahan ei ole housuja nauroi ei ole, kokeilin aika läheltä sitä sanoin se on vaarallista joku voi ottaa seinää vasten tai tulla keittiössä ja et voi kun antaa, Mirja suuteli tiedätkö minusta tuntuu koko ajan että ei haittaisi ja suudeltiin, Päivällä Mirja laitteli makuuksia pukkasin vatsalleen suutelin pyllyä aiak varomatonta nostin hamettasai jalat leviälle vedin reunalle ja sisään, Mirja oli kädet leviällä sanoi en voi mitään ja minua pannaan luoja kun on syvällä , en voi mitään annan annan Mirja kiljahteli laskin taas sisään, Mirjanousi ja kaatoi minut sängylle, sinä saat minut tuntemaan vaikka mitä nytkin tulin hulluksi kun kalu otti vain eikä kysellyt. Nostin paitaa Mirja laski alemmas Nam ja suutelin niitä ja panin takaisin paidan, katso olet hutsu houkuttelet miestä noin, kiihtyi ja nousi rinnat oli tosiaan edukseen nännit pitkällä menin taakse katsoppa peilistä kiristin paitaa suukotin niskaa, olet herkku.
      Tiedätkö kun syöty ajan pillun karvat Mirja kääntyi voi teet minut hulluksi ja lähti.
      syönnin jälkeen saunaan ajoin karvat ja lopuksi pienellä karvanpoisto koneella.
      Illalla Mirja käveli viereen sanoi olen aivan märkä kun tunnen että on paljas. kokeili hameen alta valui pitkin jalkaa . Sanoin Mirjalle avaa mulle ovi.
      Mirja avasi oven työnsin seinää vasten olet yksin kotona älä pane vasteaan käänsin ympäri nostin hametta ja suoraan sisään, Ketä olet odottanut olet märkä odotit kyrpää nain rajusti Mirja vastusteli älä pane paljaalla älä työnsi pyllyä vastaan panin rajusti sanoin siemmennän sinut kunnolla Mirja huusi ja väpisi istui melkein kalun varassa kun laskin sisään pidin Mirjaa pystyssä että ei jalat petä vein sohvalle ja menin viereen Mirja oli kainalossahalsi ei puhunut mitään, kohta olin latialla Mirja nauroi nyt kulkumies sauna lämmitä, mutta otetaan ensin kuoharia.
      Illan ja yön aikana rakasteltiin vain kahdesti. aamulla olin lähdössäMirja halasi en nää sun varmaan koskaan, annoin käyntikortin soita voin koputta päästätkö sisään Mirja nauroi ja näytti seinää tuohon asti kuiskasi korvaan haluan tulla hulluksi sun kanssa. Olen ollut useasti viikonlopun Mirjan luona. Sanoi että tyttö ihmetellyt ku ole rauhallisempi ja pukeudun kuulema nuorekkaammin. Saapa nähdä Mirja täyttää 70v ja sai kutsun mitä ueluita tulee.Synttärillä Sirkka sanoi hiljaasinä nait Mirjaa ei se muuten ole noin hehkuva.

      • Anonyymi

        Etkö tuon parempaa juttua saanut kahdeksassa vuodessa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö tuon parempaa juttua saanut kahdeksassa vuodessa!

        Ne on taas näitä isojen poikien lehdestä kopsattuja löpinöitä


    • Anonyymi

      H­­e­­i! Ku­tsum­me sinu­­t kä­­­ym­­­ään u­­­ude­ss­­­a cha­tis­­­sa! Mei­tä on yl­­i miljoona! 👉 http://306181.com/H/7oMjw 👈

    • Anonyymi
    • Se on ihan luonnollista että vahhemmat naiset kaipaa seksiä. Teitä tuntuu olevan tääläkin sivustolla paljon. Jättäkää vaikka sähköposti osoite nii me nuoremmat orit kyllä autamme teitä ;)

    • Anonyymi

      Olin noin 23v kun seurailin naapurin leskeä Mairea sen mies kuoli kolarissa joku vuosi sitten
      kesällä iltaisin seurasin lintubongarin kiikarilla taloon sisälle ja saunalle.
      Kun lapset nukkui niin Mairen ikkunassa paloi valo ja yleensä verhot auki. Olen usein nähnyt kun tunkee tosi isoa mustaa tekokyrpää sisäänsä näyttää kuin olis vieressä.
      yritin olla koskematta itseeni heti halusin nauttia kun näin että lantio nousee ilmaan kun haluaa sitä sisään pillu kiiltelee limasena pumppaa tosi kovasti kun on saamassa orgasmia ja värisee pitkään voi tehdä sitä kolmekkin kertaa peräkkäin. Kerran yritti saada sitä pyllyyn mutta ei onnistunut.
      Ädille soittaa monesti että voinko tulla auttamaan, en voinut mitään vaan kalu oli aina vähän turvoksissa ja annoin hänen nähdä sen. Kun täytin 24v. Olin töissä hänellä, olin yksin laittamassa aitoja vasikoille ja lampaille Maire näkyi tulevan latoa kohti menin makoilemaan annoin kalu kulkea pitkin lahjetta näkyvästi, Maire tuli ovelle olin nukkuvinani Maire katoi kalua pitkään kunnes rykäisi hyppäsin istulleen, huh kun säikähin, Maire istui viereen juhlitaan sun synttäreitä. aukaisi konjakkipullon otettiin irvistellen ryyppyjä alkoi mennä päähän. Otin Mairen vireen kainaloon hymähti on pitkä aika kun olen ollut kainalossa Maire kysyi mitä mietit kysyin miksi no kun sinulla seisoo ja kosketti housun päältä. Kysyin eikö sinulla sitten haluta koskaan vastasi hiljaa voi kun tietäisit silitin Mairen olka päätä, sanoin sitten olet niin haluttava siksi seisoo. Maire nousi vähän ja suuteli kuiskasi suutele minua käänsin Mairen seljälleen ja suutelin kunnolla sitä jatkui ja hyväilin rintoja Maire huokaili ja nosteli lantiota kuin itsekseen ollessa kuiskasin saanko nähdä Maire nosti paitaa valtoimenaan olevat rinnat paljastui suutelin rintoja ja sitten nänniä Maire sanoi voi kun tietäisit toiseen kertaan silloin kokeilin pillua ohuet housut ei peittänyt tunsin huulet Maire laski niitä kiihkeästi laskin housujani Maire huokasi kun näki kalun tulin jalkojen väliin ja sain panna heti sisään Maire puristi kovaa itseään vasten ja nyyhkytti sulla on jumalattoman iso ja ihana hilllitsi minua kuiskas pane sievästi Maire alkoi tärisemään ja huusi hiljaa se tuttu lantion nosto ja tuli hiljaa valittaen kuiska olet ihana ja kestävä vähän ajan päästä jatkettiin Mairen kiinteästä pyllystä oli hyvä pitää kiinni kun sai toista kertaa huusi ja samalla tulin siään voimalla tuntui että tulee vaan ja vielä lisää. Istuttiin ja Maire sanoi tästä ei puhuta kylillä. Halasin Mairea en puhu olit ensimmäinen Maire hyppäsi syliin jalkojen päälle ihanko totta, voi sinua olisit sanonut. Hyväilin Maireä olet minun ihastus ja tiedätkö haluan lisää otettiin juomaa Maire sanoi ei täällä on niin kolonen alusta ja nauroi
      Soitin kotiin olen vielä toisen päivän en tule syömään, leikin lasten kanssa ja saatiin ne nukkumaan sanoin hei hei ja menin salaa makkariin. Maire tuli ja ovi lukkoon riisui alasti imi kalua ja suukotti sitä käski katsoa kun imen silmät oli kirkkaat kun katsoi imi ja nousi vatsapäälle kuiskas Joni minä raiskaan sinut ja ohjasi kalua sisään valitti en voi sinä raiskaat apuaaa maire kuiskas haluan lisää ja keinui kalun päällä käänsin Mairen ja pidin käsistä et voi mitään Maire rimpuili niin että kalu karkasi sain pidettyä ja sain sisään Mairen pää roikkui ilmassa kun panin Maire piti lantiota ylhäällä ja sai orgasmia kuiski iso kalu panee ja antoi naida laskin sisään Maire veti päällensä kuiskasi ihanan ihana suukotti poskeen ja nauroi saan koko ihana yön käveli ikkunassa ja fiilisteli hieroi häpyä päältä ja huokaili ei kärsi kuin koskea huiii, vedin sänkyyn hyväilin sievästi häpyä ja suukotin pitkin rintoja Maire sanoi et usko suutelin nänniä Maire sai sätky orgasmin ja rauhottui. Makasi kainalossa ja alkoi kuulua sievä hengitys ja välillä rutisti oliko unissaan vai heräilikö.
      Olin aamulla ihmeissään kun heräsin lämmin suu oli kalun ympärillä nauroi ja tuli viereen kuiskasi haluan olla lusikassa, ei mennyt pitkään kun olin sisässä ja pidin kiinni kuiskasin olet ladossa ja vieras kyrpä tulee naimaan et näe taakse vaan iso kalu työntyy Maire notkisti selkää voi luoja paneeko se minut paksuksi ei ei ja vähän esteli käänsin vatsalleen ja olin kokonaan sisässä Maire antautu ei olen naitavana apuaah pillu lurskahteli kiimaa Yllättäen kovenin ja laskin sisään Maire ulisi lakanaan. Kerkisin nousta ja mennä keittiöön kun lapset kasi kappaletta juoksi syliin ja halaamaan kysyivät jäätkö yöksi saadaanko nukkua sun kanssa katsoin Mairea, no jos Joni haluaa niin voi olla.
      Illalla lapset leikki olin sohvalla Maire tuli viereen lapset hyppäsi päälle ja kohta olivat lattialla leikkimässä Maire kuiskasi kun tämä vois jatkua ja kiristi käsiäni haistelin hiuksia ja kuiskasin hiuksien halun perusteella vois jatkua Maire nauroi ääneen ja pitkään lapset hyppäsi päälle kysyi miksi naurat Maire vastasi nauran vaan. Puoli vuotta ja asuttiin yhdessä

    • Anonyymi

      H­­­e­­i! Ku­­­tsumme sinu­­­t kä­­­ym­ään u­ude­­ss­a cha­­tissa! Mei­tä on yl­i mil­­joona! 👉 https://seksi24.online/H/L7d6O0

    • Anonyymi

      Menin illalla naapuriin mopolla kun näkyi savua kaarsin ladon taakse. Naapurin emäntä siellä piti nuotiota, sanoin on vähän kulovaroitus hain vesiletkun ja sammuteltiin, oltiin vähän noessa. NMentiin ulkosaunaan, emäntä sanoi saat tulla jos uskallat, kävelin kalu kankeana sisään ja lauteille.
      Elina sanoi älä häpeile minustako se noin sanoin buorinnat, Elina kääntyi no koske sitten kysyi paljonko olen sanoin kohta seitsemäntoista sanoi näin ja näytti miten rinnon päitä kosketaan käännyin ja kalu pullahti esiin nauroi vai veitikka se sieltä lämmin käsi otti kiinni kuiskas ethän kerro ja liikutti kättään katsoi koko ajan kalua nousi pois tumma tukka valui jaloille ja tunsin lämpimän suun ei kestänyt pitkään kun yritin perääntyä piti kädellä pyllystä laukesin voimalla nosti päätään sanoi sitähän tuli pestään nyt. istuin penkille pesin hitaasti katsoin pakaroita leviä ja pillu vilahteli Elina katsoi ja pesi selin sormet vilahteli pillussa, kuiskas näkyykö nousin ja työnnin kalua pakaroihin huokasi pilluako haluat no pane pidin leviästä pyllystä kiinni pillu oli liukas ja lämmin hakkasin niin syvään kun sain Elina ulisi on se nuori kova kyrpä hyvää läiskin sisään ulos Elina vapisi ei hyvänen aika sinä teet sen mulle vapisi ja kiljui paina paina laukesin sisään pidin kerrankin sisällä kun vedin pois Elina nauroi anna minä pesen ja suukotti kalua ihana kalu. sisällä juotiin kahvit Elinalla oli vain pitkä paita päällä kun nousin Elinan silmä kirkastui älä vielä mene pääsin kunnon haarojen väliin Elina rutisti tulethan naimaan minua saat aina kun et kerro kellekkään.
      Opin Elinalta paljon naisesta imin joskus nännejä niin pitkään että hädissään veti sisään kuiskas sinun pitää naida aina kun ollaan, jos olin muka kalalla nain komesti tai neljästi. Elina sanoi ei ukon aikanaankaan naint näin monesti, sanoi että nuortuu koko ajan. Kävin vielä Elinan luona kun oli noin 75 vuotta, Oli aamulla niin virkeä kun sai kunnolla sanoi ei kolota kuin pillua vähän ja halasi.

    • Anonyymi

      Tunsin naapurin 59v lesken pitkältä ajalta. Oli sovittu että tulen asentamaan uuden pyykikoneen. Paljon nuorempana 32v astuin sisään ketään ei näkynyt menin saunaan leski oli pikkuhousuillaan ja vain paita päällä repimässä pyykkejä koneesta. Kiljahti kun rykäisin ovi aukossa tuli piruus mieleen menin lähelle Meeri jäi lauteiden ja minun väliin nosti avain salkun lauteille, tartuin rintoihin Meeri huokasi haluttaako sulla näin vanhaa jatkoin rintojen hierontaa alkoi tuntua pitkät nännit laskeuduin ja imaisin kunnolla Meeri kuiskas yli kymmeneen vuoteen ei ole kukaan koskenut, Meeri nojautui taakseppäin lauteelle imin molempia rintoja Meeri nosti paidan ylös kiljahti kun koskin paljaaseen rintaan samalla laskin housut alas ja painoin kovettuneella kalulla haaroihin hieroin kunnolla pikkuhousuja.
      Meeri oli niin kiihtynyt että huoami houjensa pudonneen kun työnsin sisään tosi kosteaan pilluun halasi käsillään selästä kuiskas ei me voida sanoi voidaan ja painelin syvään Meeri potki housut haitolta ja tuli ihan lauteen reunalle antoi tosi halukkaana kun tunsi että kalu jännittelee kuiskas tule anna ja silloin sai orgasmia ja minä laskin sisään, annoin olla sisässä Meeri hymyili laitetaanko konetta ollenkaan ja nauroi sanoin jos silloin laitetaan työnsi pois ja laittoi housut.
      Koneen laitto oli helppo työ, mentiin keittiöön kysyi haluatko ja heilutteli kahvipannua menin viereen kuiskasin haluttaa mentiin makkariin ja pantiin kahdesti. Sen jälkeen olen saanut aian lyhyt soitto ja kylään antaa niin rivosti kuin osaa, autossa pano kauppareissulla sai sen aivan hurjaksi vaikka aloin seurustelemaan kävin Meerin luona se on jotenkin niin vapaata kun molemmat haluaa ja vaikka mitenpäin. Tuntuu että se ei lopu kun tavataan molemmat on heti valmiit.

    • Anonyymi

      Minkälainen seksielämä mahtaa noilla juttujen oikolukijoilla olla, ei varmaan kummoinen kun kirjoitusvirhe jo aiheuttaa liki orgasmin veroisen reaktion.

    • Anonyymi

      Tietysti,vai ookko ihan Uuno.nyt taitaa olla saumat vaikka mihin fantasioiden toteutuksiin.

    • Anonyymi

      Asuin maalla ja kävin naapurinleskeä toisinaan auttamassa, olin lähdössä kun sanoi pitäis käyttää sonnia lemällä. Mentiin navettaan lehmä laitettiin isoon karsinaan sanoin minä en sonnia pidättel se polkee minut heti. Jo sonnin siirtäminen oli rytinää.
      Katsottiin kun sonni jälesti nuoli pitkällä kielellä pillua, Martta sanoi eikö se vielä halua nauroin kai tuo kieli auttaa Martta katsoi ja nauroi pitäs auttaa.
      Laitoin kädet Martan olkapäille ei kö yhtaa sinullakaan tunnu nauroi siitä on aikaa, kosketin rintoja avasin navettatakin sanoi mitä sinä nyt nostin liivit ylös kuiskasin vaikuttaapa on ihan kovat Martta huokasi älä on niin pitkä aika, nostin hameen helmaa kokeilin housun sisästä pillu oli ihan märkä Martta katsoi sonnin kalua mikä vilahteli ja hieroi takanaan minun kalua kun sai sen esiin nostin helmaa ja pidin kättä kalun alla ja painoin sisään sinä aikana kun pantiin sonni pani kolmesti panin jo voimalla Martta huusi tule laskin sisään nuoruuden innolla olinhan 27v Martta yli 60v. Kun päästiin sitten sisään ja juotiin kahvit Martta halusi lisää.
      Nain Marttaa edestä kerran ja takaa kerran. Martta kuiskas kun olin lähdössä jos et muualta saa saat minulta.

    Ketjusta on poistettu 89 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe