Piiskaa!

Kuriton.

Olen nyt vähän yli parikymppinen poika ja opiskelen. Meillä oli kotona kova kuri ja pienestäkin kepposesta tai tuhmuudesta tuli kunnollinen selkäsauna. Yleensä isä piiskasi minut polvellaan paljaalle pyllylle. Välillä hän käytti kämmentä tai leveää remmiä. Jos olin ollut oikein tuhma, niin jouduin hakemaan vitsat piiskausta varten. Sain piiskaa vielä 16 täytettyäni.

Nyt on siis mennyt useampi vuosi ilman selkäsaunaa ja välillä en ole ajatellut asiaa lainkaan. Sitten aihe vaan jotenkin alkoi taas tulla mieleen ja kiihotuin siitä. Kaivoin netistä esiin videoclippejä joissa poikia piiskattiin.
Niitä katsellessa kaluni heti koveni ja oli ihan pakko runkata. Ja alkoi tehdä piiskaa ihan oikeasti mieli.

Yritin treffipalstoilta löytää seuraa mutta ilman tulosta. Sitten kerran yhdellä palstalla oli vanhemman miehen ilmoitus, PiiskaSetä, 64 vuotias, joka haki nuorempaa poikaa saamaan piiskaa vanhan ajan malliin. Minulla kalu heti koveni ja luin ilmoituksen useaan kertaan, missä hän kertoi että poika joutuu ensin nurkkaan housut kintuissa häpeämään ja odottamaan selkäsaunaa. Sen jälkeen setä ottaa sitten pojan polvelleen poikittain ja alkaa antamaan piiskaa paljaalle pyllylle.

Ilmoituksen lopussa hän vielä kertoi, että jos selkäsaunan jälkeen on tarve masturboida, niin sekin onnistuu.

Vastasin ihan kiimoissani sedän ilmoitukseen ja jäin odottamaan. Kun pariin päivään ei kuulunut mitään, niin olin harmissani että en kelvannutkaan hänelle. Mutta sitten kolmannen päivän iltana tuli häneltä vastaus ja kertoi olleensa matkoilla ja ei ollut ollut koneella. Hän kertoili vähän itsestään että on tosiaan 64v ja eläkkeellä ja että hänellä on paljon kokemusta ikäisteni poikien piiskauksesta. Lopuksi hän pyysi minua lähettämään kuvan itsestäni. Pistin viestin hänelle menemään ja jo tunnin päästä häneltä tuli vastaus, että haluaa tavata minut. Minulla piti olla farkkujen alla pienet valkoiset alushousut ja paitana valkoinen t-paita.

Sovittuna aikana olin sitten jo hyvissä ajoin hänen ovensa takana sillä setä oli käskenyt olemaan täsmällinen. Olin aivan hermona ja polveni tutisivat jännityksestä sillä enhän voinut tietää että millainen mies minua odotti ja jännitin edessä olevaa selkäsaunaa ihan sikana. Täsmälleen sovittuna aikana soitin sitten ovikelloa ja kohta oven avasi ohimoilta harmaantunut oikein mukavan tuntuinen herrasmies. Hän toivotti minut tervetulleeksi ja käski riisumaan päällysvaatteet ja kengät ja sukat eteiseen.

Sitten hän johdatti minut makuuhuoneeseen. Sinne mennessä kiinnitin huomiota että sedällä oli tosi paljon tauluja tosi kivasti siustettu koti. Kun olimme makuuhuoneessa niin setä komensi minut eteensä seisomaan ja alkoi torua minua tuhmuuksistani ja sanoi että olen ansainnut niistä kunnollisen selkäsaunan. Nyt hänen rauhallinen olemuksensa sai jännitykseni helpottamaan. Mutta kun hän komensi minua riisumaan pois farkut niin minua hävetti ihan valtavasti alkkareissa kovana seisova kaluni. Setä oli kuin ei olisi huomannut sitä vaan jatkoi nuhtelemistani. Sitten hän komensi minut laskemaan alkkarit nilkkoihin ja niistä ponnati esiin kiimalimaa tihkuttava kaluni. Setä katseli sitä arvioiden ja tarttui kaluuni ja veti esarin taakse ja hiveli vähän pallejani. Olin ihan totaalisen nolona olla vieraan miehen edessä kalu pystyssä. Sitten setä komensi minut kääntymään ja kumartumaan ja halusi nähdä pyllyni kunnolla. Hän tarkasteli sitä aikansa ja komensi minut sitten taas toisinpäin ja seisomaan suoraan. Hän sanoi että nyt saan aikani seista nurkassa häpeämässä ja poistui makkarista sulkien oven jälkeensä.

123

9858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuriton.

      Olin ihan sekaisin jännityksestä ja kiimasta ja odotin kiihkeästi että miten tilanne jatkuu. Sain seista siinä aika pitkään kunnes ovi sitten avautui ja setä tuli takaisin makkariin. Hän istuutui sängyn laidalle ja komensi minut polvensa päälle poikittain. Vasemmalla kädellä hän otti tiukan otteen. Tunsin kuinka oikea käsi alkoi hieroa paljasta pyllyäni välillä avaten pakaroita ja tunnustellen myös pyllyreikääni. Kiimani vain yltyi siitä ja olin varma että kohta laukean. Mutta sitten läjähti ensimmäinen kämmenen sivallus ja parkaisin. Iskuja alkoi tulla rytmikkäästi lisää ja tunsin pyllyni kuumentuvan niistä. Yrtin kiemurrella mutta setä otti silloin oikein tiukan otteen ja sanoi että vikuroinnista tulee lisää piiskaa. Ensimmäisten parinkymmenen iskun jälkeen tuli tauko ja setä taas hieroi pyllyäni ja vähän myös reikääni. Mutta sitten piiskaus jatkui ja nyt entistä kovempana ja en voinut mitään mutta kyyneleet alkoivat valua ja aloin ääneen parkumaan. Setä sanoi siihen että itku ei auta ja jatkoi pyllyni piiskaamista. Nyt oli kalunikin kutistunut ja en pystynyt ajattelemaan muuta kuin kipua pyllyssäni. Setä jatkoi rytmikästä piiskaamista aina välillä tauon pitäen ja parkumiseni vain jatkui ja aloin olla ihan sekaisin kivusta pyllyssäni jota kuumotti nyt todella kunnolla. Olin yrittänyt pitää lukua piiskan määrästä mutta olin jo laskuistani ihan sekaisin mutta ainakin jo jotain sata iskua olin saanut pyllylleni. Taas setä piti tauon ja sanoi että nyt minusta on tullut taas oikein kiltti poika ja kertoi antavansa viimeiset lyönnit jotka minun piti laskea ääneen. Ja nyt piiskaa tuli todella kovaa ja paljon aikaisempaa nopeammin ja yritin parkumisen lomassa laskea lyönnit. Kun 20 lyöntiä oli tullut täyteen niin setä lopetti ja käski minua nousemaan ylös ja menemään nurkkaan seisomaan. Sitten hän poistui huoneesta.

      Seisoin siinä ja pyllyni oli kuin tulessa. Yritin lievittää kipua vähän hieromalla pakaroita mutta eihän se kipuun auttanut mutta jotenkin sähköisti minut ja piiskauksen aikana veltostunut kaluni nosti päätään ja oli kohta ihan sika kovana. Seisoin siinä aika pitkään ja kiimani vain kasvoi odotellessa. Sitten vihdoin ovi aukesi ja setä tuli takaisin. Hän katseleli kovana seisovaa kaluani ja tarttui siihen kädellään ja kysyi että haluanko masturboida. Sanoin kyllä ja hän komensi minut selälleen sänkyyn ja runkkaamaan. Hetken vetelin itseäni kunnes hän otti käteni pois kalultani ja alkoi itse runkata minua. Hänen kätensä kaluni ympärillä tuntui aivan sairaan kiimaisen hyvältä ja tunsin että kohta lentää ja käsi kiihdytti tahtiaan ja kohta sain aivan taivaallisen orgasmin niin että silmissä sumeni ja spermaa lensi monessa sykäyksessä aina naamalleni asti. Olin aivan puhki niin piiskauksesta kuin laukeamisesta että jäin vaan rentona siihen makaamaan. Setä antoi olla minun siinä hetken ja keräsi sitten äsken lauenneet spermani käteensä ja syötti ne minulle. Sitten hän komensi minut pukeutumaan.

      Kun olin sitten matkalla kotiin niin onnittelin itseäni siitä että olin ottanut piiskasetään yhteyden ja saanut kokea ihan mahtavan piiskauksen ja sitä seuranneen orgasmin.

      Nyt ollaan tunnettu puoli vuotta ja käyn piiskasedän luona ainakin kerran kuussa. Ehtona hänelle näihin tapaamisiin oli, että minun piti ajaella itseni aivan posliiniksi. Näin hänen mielestään vaikutin ihan pikkupojalta jolla pippelikarvat eivät vielä kasva.

      • spank my bottom

        Hienoa, että joku on onnistunut löytämään itselleen kurittajan. Itse olen jo pitkään etsinyt naispuolista kurinpitäjää, joka antaisi selkäsaunan paljaalle pyllylle, komentaisi nurkkaan häpeämään ja pesisi suun saippualla.


      • strykmottagare

        Olen niin hullu minäkin että se rupea seisoa minulle kun luen tämä mutta en minä pystyisin syödä sperma,olen niin herkkä että oksennan heti.


      • TYTTÖ
        spank my bottom kirjoitti:

        Hienoa, että joku on onnistunut löytämään itselleen kurittajan. Itse olen jo pitkään etsinyt naispuolista kurinpitäjää, joka antaisi selkäsaunan paljaalle pyllylle, komentaisi nurkkaan häpeämään ja pesisi suun saippualla.

        Kun asuin isäni kanssa oli tiukat kotiin tuloajat. Rangauksena sain piiskaa, alasti piti olla. Ei kuitenkaan paljo lyöny. En tiedä kumpi nautti enemmän ? Kun Rinnatkin kasvo ja karvat niin sain useimmin piiskaa alasti, kerran kysy että sattuko ja työn sormensa sisään. Sitten otti housunsa pois ja rankaskunnolla ennekun sai. Niitä rangastuksia sain monta ennenkuin tulin raskaaksi.


      • masokistimies

        Minä joudun printata ulos tämä ja ottaa se mukaan sängyyn ja lukea ja runkata!


      • masokistimies

        Hei kuriton!

        Missä se setämies asuu? Minä tulen aivan kiimainen kun luen tuo ja halua tuntea sama kuin sinä paitsi se sperman syöminen,se minä en pystyisi!


    • yks hutero

      Ihan seisottava kertomus. Olisi vielä sellaisia piiskaajia, jotka antaisivat ns. selkäsaunan, vaikka ei itse suostuisikaan riisuuntumaan. Heittäisivät housut vaikka väkisin pois, jos omatoimisuus ei siihen jostakin syystä riittäisi. Paikalle saapuminenkin voi jollekkin olla ylivoimaisen vaikeaa, sitten vielä riisuuntuminen.

    • Kuriton.

      Nuori nainen voisi "pakottaa" haistelemaan ja nuuhkimaan peräaukkoaan antaumuksella ja "pakottaa" sanomaan, että "aah raitista ilmaa!"

      Mitä muuta voisit nainen tehdä?

      • Samu, 1988

        Voikohan KAUNIIN NAISEN peppureikää sniffaamalla tietää mitä nainen on syänny? Tuntuis et KAUNIIN NAISEN pyllyn reikä tuoksuu ainaski paremmalle ja kiihottavammalle ku se ite ruoka mitä se on syänny!


      • Nörtit asialla

        Taas me koskemattomat nörtit asialla :D Samoin toi Samu 1988 ;D

        Ei oltu naisen kans koskaan! OU JEE! kunhan heitetään läppää läppäriltä!


    • Kannatan oikeaoppist

      Minusta piiskan antaja saa olla mieluummin nuori kuin vanha, kunhan hän on roteva ja oikeasti voimakas. Kaipa tuo johtuu isästä joka oli tuon oloinen mies. Piiskaa sain vielä 16-vuotiaana paljaalle. Jälkeenpäin pakarat kihelmöivät ja kyljissä tuntui, kuinka hän oli pidellyt minua tiukasti vasemmassa kainalossaan piiskauksen aikana.

      Kirvely hävisi, häpeäkin haihtui pikkuhiljaa, mutta voiman kunnioitus säilyi. Olisi minut varmasti vielä vanhempanakin piiskattu, sen verran karski perheenpää oli, mutta toimitus aiheutti sellaisen häpeäpiikin, ettei sitä kehdannut enää hankkia.

      En ole tuon jälkeen sellaista miestä kohdannut, joka olisi oikean selkäsaunan osannut järjestää.Jossain ulkomailla se olisi voinut sattua kohdalle, mutta ei Suomessa kavereita piiskata.

    • oma maa mansikka

      Kyllä vaan suomessakin piiskataan.. ja tarvittaessa kunnolla.

      • Vaille jäänyt!

        Keskisuomi hoikka 48,mies vieläkin vailla kuritusta,piiskaa,sitomista,ja alistamista sä kundi/mies mul paikka vaki juttu ois jees mut onko teitä..?


    • niilo1

      oli setä joensuusta

    • poika12345

      Hienoa...hienoa, minulla seiso koko ajan kun lueskelin äskeisen kirjoituksen. Itse ole halunnut kokea samaan...

    • Kyllä nolottaa

      Et kai omalta isältäsi selkäsaunaa toivo? Keneltä muulta sukulaiselta mieluummin tai vento vieraalta. Faijan kynsiin joutuminen hävettäisi niin paljon, että mieluummin vaikka kaupungin heikoin ukko saisi antaa risua julkisella paikalla.

      • finlandssvensken

        Näin se on kuin Kyllä nolottaa kirjoittaa!En halunut saada piiskaa minun vanhemaltani mutta joku paras kaveri eli ryyppikaverista minä fantasionut saada vitsa!


    • Setämies.

      Olen tällainen vanhempi setä ja minusta on hauskaa antaa selkäsaunaa niin tytöille kuin pojillekin. Paljaille pakaroille kunnon läiskettä. Tai sileäselkäisellä puisella pesuharjalla. Tai millä tahansa sopivalla välineellä. Kunhan eivät aiheuta iholle vahinkoa.

      On oikein mukava ajatella, kuinka selkäsaunan jälkeen metromatka hieroo tulistavia pakaroita.

      • Vaki,kurittajaa

        Oisko piiskan antajaa/kurittajaa keskisuomesta hoikalle, 40,miehelle ei ikä yms rajaa mul paikka jkl;stä pohj.n.45,kilsaa vakijuttua haen


      • Mitä jos setämies ottaisi yhteyttä..?


      • finlandssvensken

        Mitä sinä tarkoitat vahinkoa?Tarkoitatko että se ei jää jälkiä?Minulle saa jäädä jälkiä jon ne häipyvät kuukauden kuluttua!En halua saada piiskaa ilman jälkiä!


      • Sedälle
        vogel kirjoitti:

        Mitä jos setämies ottaisi yhteyttä..?

        Jos setä mies tarkoitat mua ni käy todella hyvin mä 40/187/75 rist,värinen keskisuomesta ja sinkku mul paikka


      • masokistimies

        Setämies

        Minä haluan saada kunnon selkäsauna,jäljet saavat näkyä kuukausi!


      • Setämies.
        vogel kirjoitti:

        Mitä jos setämies ottaisi yhteyttä..?

        Kertoisitko hieman enemmän itsestäsi ja toiveistasi.


      • Setämies.
        Sedälle kirjoitti:

        Jos setä mies tarkoitat mua ni käy todella hyvin mä 40/187/75 rist,värinen keskisuomesta ja sinkku mul paikka

        Huomasit kai maininnan metrosta. Olen siis Helsingistä.


      • pakarat puristavat
        Setämies. kirjoitti:

        Kertoisitko hieman enemmän itsestäsi ja toiveistasi.

        Kuka setämies tarkoittaa?Kuka pitä kertoa enemmän!Minä haluan olla sinun laiska tottelematon poikasi joka sinä rangaistat kovalla kädellä,koivuvitsalla,pajuvitsalla,rottinkkikepillä,mitä tahansa mutta en halua naida eli imeä sinua,ei seksiä ainoastaan isän ja pojan suhde!


      • Setämies. kirjoitti:

        Kertoisitko hieman enemmän itsestäsi ja toiveistasi.

        Kirjoita mulle niin kerron lisää. Osoite yllä.


      • Tuollainen setämies olisi mahtava tavata ja joutua saamaan häneltä selkäsaunan paljaille pakaroille. Mutta kuten monet muutkin täällä, mistä sinut, tai vastaavan ankaran ja määrätietoisen miehen oikein löytäisi?


      • Anonyymi

        Vanhempi piiskasetä ItäHelsingistä 63 v olisi halukas saamaan paljaalle pyllylle sinulta piiskaukset


      • Anonyymi

        Sinä vanhempi setämies kuka tykkää antaa piiskaa olen etsinyt vanhempaa miestä kuka ei ujostele antaa piiskaa pyllylle,mistäpäin olet ?olen 63v m Itähelsingistä


    • piiskamaster

      Aloittaja on homo sillä hetero mies haluaa piiskaa naiselta jos on masokisti. Aloittajan kannattaa etsiä seuraa Koodi netistä tai muilta homojen sivuilta tai mennä homobaariin niin voi vaikka löytää poikaystävän joka nauttii piiskan antamisesta. Tule vain kaapista ulos Suomessa on ihan hyvä elää homona.

    • Tarpeeksi aito

      Piiskamaster taitaa ajella laput silmillä, vai miksi on jäänyt asia huomaamatta. Oletan, että on olemassa ihmisiä, jotka haluavat piiskaa, mutta kun eivät sitä saa, niin silloin jättävät sormensa ovenväliin ja tekee niin ihanan kipeää.

      Toinen ääripää ovat sitten ne heterot ja homot, joille itse toimitus on pääasia ja kipu ainoastaan sivutuote. Itse toimituksessa auttaa jonkin verran jos vitsaa käytää aikuinen mies:
      - paino yli sata kiloa
      - pituus vähintään 190
      - hauis yli 45 cm
      - penkistä nousee reilusti yli sata
      - luonne olisi päättäväinen
      - tottunut komentamaan
      - ikä 20-50 vuotta

      Jos pitää valita "hento" nainen tai kyseinen mies. Niin ainakin minulta unohtuu heterot ja homot ja valitsen tuon miehen. Estetiikasta ja erotiikasta saa olla mitä mieltä hyvänsä, mutta on mieletön fiilis, kun itseään paljon riskimpi kaveri käy käsiksi aikomuksenaan antaa piiskasaunan. Siinä kulminoituu kaikki tärkeät asiat: jännitys, liikunta, läheisyys...

    • karutotuus

      Mutta masokistinen hetero mies haluaa piiskaa vain silloin kun hänellä seisoo sillä kyse on yhdestä seksuaalisuuden osa alueesta. "Hento" nainekin saa kyllä rottinkia tai ratsupiiskaa käyttämällä miehenkin jos siltä tuntuu itkemäänkin. Et sä mikään hetero ole jos kiihotut miehistä piiskaajina vaan ainakin bisse tai homo. Kannattaa etsiä itselleen poikaystävä sillä miksi kieltää itseään olemasta onnellinen.

      • meitä on moneksi

        Entäpä jos sitten vasta seisoo kunnolla kun saa oikeasti kuritusta. Ei hento nainen/mies pysty järjestämään miehelle sellaista tunnetta, että hänen oma tahtonsa ei merkitse mitään. Käsittääkseni homo on sellainen, joka tykkää miehistä, ja voi jopa rakastua ja mennä liittoon miehen kanssa.

        Kyllä miehelle voi antaa kunnon piiskauksen vain mies, tai jokin porukka. Naisen pitäisi olla kyllä melko vahva ja halukas, jos meinaisi aidosti miehen piiskata. Toki nainenkin piiskata osaa, jos mies vapaaehtoisesti siihen antautuu. Sitominen avuttomaksi on taas kokonaan toinen juttu, silloin se menee jo astetta pitemmälle.


    • poika 22.

      Kunnon piiskauksen/remmityksen saa vain toiselta mieheltä, kuten yllä. Kurittavan miehen tärkein ominaisuus on määrätietoisuus, päättäväisyys, voima, armottomuus.
      piiskaaja päättää, millä, miten, kauvanko ym. kuritetaan.

    • sinä päätät.

      Täällä myös, nuori kundi joka vailla, ankaraa setää/isähahmoa. Olen kasvanut kovassa kotikurissa, lähes seitsämäntoista vuotiaana remmi lauloi, paljailla pakaroilla. Tästä kehittynyt tarve fetissiin - ankaraan ja toisinaan helläänkin mieheen. En vain ole törmännyt vielä. Myös sub koulutukseen pääsy kiinnostaisi, enemmän kuin paljon... löytyykö?
      Ikää mulla 21v. 178/63/14 ja oon vaalea, urheilullinen kundi. Ja valmiina lähes mihin vain.

    • RemeliM

      Mistä tuollaiset pojat löytyvät?

    • sinä päätät

      RemeliM.lle tiedoksi, poika 21v, oon pirkanmaalta.

    • RemeliM

      Poika tuleppa huomenna p-uimahalliin - tasan klo 12.15......saunotaan ensin, tunnistamme kyllä toisemme. Sitten lähdemme tuoreiden koivuraippojen hakuun jne. Ja lopusta päätän minä...

      Ole tarkkana ajan kanssa!

      • sinä päätät

        ok. tasan, paikalla.


      • Kiinnostunut.....
        sinä päätät kirjoitti:

        ok. tasan, paikalla.

        Miten pojun mahtoi käydä - tapasitteko?


      • Hän päättää
        Kiinnostunut..... kirjoitti:

        Miten pojun mahtoi käydä - tapasitteko?

        Tavattiin ja tavataan...


    • turpa ruttuun

      Joo varmasti tulen Katotaan kumpi kävelee omin jaloin ulos

    • ankara mies

      Jos kiinnostaa, sitten tällä yksi 28-vuotias 188/100/18 riski kaveri, jolla ei olisi ongelmaa ottaa paha poika polvelleensa ja antaa ihan kunnolisen selkäsaunan sekä avokämmenellä, nahkavyöllä että hiusharjalla. Voin tulle sinun luokse tai vastaapäin. Erittäin hyvä on vielä se, jos alkuvaiheessa vastustelet ja ma sinut väkisin alkaan piiskamaan.

      • Saanko...?

        Missäs noin riski/ankara mies ois täs ois sulle nuorekas/ristivärinen 48/187/72/mies siis aika hoikka polvellesi


      • bml4jh

        Oletko joskus oikeasti piiskannut sellaisen aikuisen kaverin, joka pyristelee tosissaan vastaan? Sellainen vaatii tosi riskin ja päättäväisen miehen.

        Itse olen syntynyt kultaisilla piiskakymmenillä ja meillä kävi Koivuniemen herra Saparokankaalla kylässä ahkerasti. Jonnekin 15-16 korville se herra vieraili, sitten en enää päästänyt kyläilemään. Isäukko oli kyllä riski mies ja vahvistui töissä, ei silloin kuntosaleja ollut ainakaan meilläpäin. Mutta kyllä siinä 16 korvilla rupesi papan kourissa ote lipsumaan. Minä oli piiskaamiselle niin vahko, että taistelin aina vastaan viimeiseen hengenvetoon asti.


      • Raporttia kaipailen

        Onpa Ankara mies jättänyt mahtavan tarjouksen. Onko riittänyt kävijöitä?


      • NuorenaVitsaVäännettiin

        Vieläkö anakara mies hoitelee kurittomia nuoria miehiä? Kuinka vanhan otat käsittelyyn tai olet ottanut? Kumpia on enemmän vapaehtoisia vai väkisinpiiskattavia? Tuleeko sellainen vieras uudestaan, jonka sinä olet väkisin piiskannut?

        Millä tavalla pidät kuntoasi yllä? Onko piiskaajan työ enemmän tekniikka- vai voimalaji?


    • papparaiska

      Jos olisin nuorempi, niin lähtisin heti Ankaran miehen luo katsomaan, onnistuisiko homma.

    • ankara mies

      Asun Hyvinkäällä.

      • Sehän ei kovin kaukana ole..


    • masokistimies

      Se rupea seisoa minulle kun luen sinun kertomus sedältäsi kuinka hän teki sinulle Kuriton!

    • Setää muistelen

      Tuosta Setämiehestä tuli mieleen oma nuoruuteni. Kasvoin nimittäin setäni perheessä.Hän oli iso riski mies ja ankara. Piiskaa sain aina talon alakekerrassa olevassa autotallissa. Setä oli tunnontarkka säännöistä, esim. piiskaa annettiin monihaaraisella koivun oksalla ja aina paljaalle. Tietenkin mahallaan sedän sylissä. Jos jokin ei mennyt sääntöjen mukaan, niin silloin lähdettiin autotalliin.

      Joskus 15-kesäisenä setä oli sitä mieltä, että olin laiminlyönyt työurakkaani ja ei kun autotalliin. Silloin päätin kuitenkin pistää hanttiin, koska olin mielesäi ollut asiallisesti työni kimpussa. Raivo selkäsaunaa vastaan kasvoi koko ajan hanttiin laittaessani. Setän kiukku nousi tietenkin, kun minä sillälailla vikuroin. Siitä kehkeytyi kunnon taistelu, joka kesti kauan. Monesti olin selän polvella ja odotin, että milloin se alkaa, mutta jatkoin vain taistelua ja kohta onnistuin vääntämään itseni lattialle.. Kävi sellainenkin mielesä, että annan sen piiskata, koska tämä kuitenkin päättyy huonosti. Lopulta olin niin uupunut, että purskahdin itkuun. Silloin setä päästi minut.

      Tuona päivänä sedän arvo alkoi rapistua, eikö hän tosiaankaan ole tuota riskimpi. Itsestäni olin varma, että olin koko luokan voimakkain jätkä. Myöhemmin olen miettinyt, että olisiko hän saanut piiskattua, ihan sillä perinteisellä tavalla, jos olisi oikeasti halunnut. Joka tapauksessa tuo viimeinen piiskauskerta vaikutti minuun enemmän kuin aikaisemmat kerrat yhteensä.

      Joskus on tehnyt mieli sedältä kysyä, että kuinka siinä sillä tavalla kävi, mutta en ole kehdannut. Hänen voimistaan muistan, että kun lastattiin 50 kg apulantasäkkejä traktorin lavalle, niin hän saattoi nostaa kerralla kolme, minä en kehdannut yrittää edes kahta hänen nähtensä. "Selkä olisi voinut mennä rikki."

    • Kyllä sitä piiskaa pitää saada äidin kädestä jos sitä kerran saa ://

    • SikanaXrimpuilen

      Ankara mies on ilmeisesti ainut Suomen piiskaajista, joka sallii vastapuolen rimpuilun. Täytyy olla pelottavan riski kaveri kyseessä, kun tuollaisia vapauksia lupailee.

    • NoojaaahaS

      Kun mä Olin nuori niin kyllähän se äiti anto paljaalle kädellä piiskaa... Jos Olin oikein tuhma nii anto oikein puu kepillä..se suretti aina ja itkin sängyssäni kauvan..nykyään on asiat ihan reilassa:)

    • Tiukasti.hanttiin

      Olisi mahtavaa päästä joskus näkemään, kun aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan. Ottaisi housut alas ja antaisi notkeaa vitsaa. Tyyli saisi olla vapaa, kunhan piiskattava pistäisi täysillä hanttiin. Olisi varmasti vaikuttava näky, kun kumpikin panisi parastaan. Mitenkä nuori mies reakoisi tajutessaan, että nyt tulee selkään. Onko piiskauksessa sellainen raja, jossa piiskattava luopuu vastarinnasta ja heittäytyy kurittajan armoille?


      Jälkeenpäin voisi kuvanauhalta analysoida, missä nuori mies teki virheen, olisiko parempi puolustus voinut pelastaa hänet. Sitten voisi arvioida omia mahdollisuuksiaan, olisipa kuompi osapuoli tahansa.

      • Olesi-väkivaltaa

        Piiskaa väkisin?
        Taidat pitää väkivallasta.


      • Ei.väkivaltaa
        Olesi-väkivaltaa kirjoitti:

        Piiskaa väkisin?
        Taidat pitää väkivallasta.

        Ei piiskaaminen ole väkivaltaa, jollei piiskan antaminen onnistu, niin ei silloin saa nyrkkiä käyttää, eikä vastapuolta muutenkaan rikkoa. Silloin tarkistetaan sopimusta.

        Jos piiskaaja on tarpeeksi vahva, niin homma onnistuu oikeaoppisesti ja vain sovitut paikat käsitellään suunnitelman mukaisesti. Piiskattava alistuu kyllä, jos hän tajuaa ettei pyristely tuota tulosta.

        Jotkut miehet ovat sellaisia voiman pesiä, että tavallinen kaveri kyllä asettuu sellaisissa kourissa.

        Ei väkivaltaa vaan piiskaa tarpeen mukaan.


      • Siinä-se
        Ei.väkivaltaa kirjoitti:

        Ei piiskaaminen ole väkivaltaa, jollei piiskan antaminen onnistu, niin ei silloin saa nyrkkiä käyttää, eikä vastapuolta muutenkaan rikkoa. Silloin tarkistetaan sopimusta.

        Jos piiskaaja on tarpeeksi vahva, niin homma onnistuu oikeaoppisesti ja vain sovitut paikat käsitellään suunnitelman mukaisesti. Piiskattava alistuu kyllä, jos hän tajuaa ettei pyristely tuota tulosta.

        Jotkut miehet ovat sellaisia voiman pesiä, että tavallinen kaveri kyllä asettuu sellaisissa kourissa.

        Ei väkivaltaa vaan piiskaa tarpeen mukaan.

        "aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan"

        Tuo on väkivaltaa. Siinä alistetaan piiskattava. Piiskaaja määrää tahdin.

        Vapaaehtoisessa tahdin määrää piiskattava.


      • kyllä-meitä-riittää-
        Siinä-se kirjoitti:

        "aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan"

        Tuo on väkivaltaa. Siinä alistetaan piiskattava. Piiskaaja määrää tahdin.

        Vapaaehtoisessa tahdin määrää piiskattava.

        Ei se ole väkivaltaa, jos piiskattavalla on sellainen fantasia/fetissi, että haluaa tulla piiskatuksia ns. väkisin. Monella se kiihotus tulee juuri tuosta pakosta, jolle ei itse mahtaisi. Jos otetaan väkisin housut pois ja piiskataan armotta pakarat punaisiksi ja kuumiksi, ja sitten vasta kysellään miltä tuntui. Kerran se vain kirpaisee, mutta tietysti pitää olla luottamus piiskaajaan, ettei vahingoiteta piiskattavaa.


      • Piiskaajaa.tarvitaan
        Siinä-se kirjoitti:

        "aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan"

        Tuo on väkivaltaa. Siinä alistetaan piiskattava. Piiskaaja määrää tahdin.

        Vapaaehtoisessa tahdin määrää piiskattava.

        Piiskattava tilaa piiskan väkisin annettuna. Ei ole väkivaltaa, jos kerran on koko ikänsä sellaista piiskaajaa odottanut paikalle, että homma tulisi hoidettua. Eikä kovin karmeaa ole sellainen meno, jossa kurittaja pitää poikaa aloillaan ja räpsii vitalla paljaille pakaroille. Sitähän se poika on ollut hakemassa. Vanhempi porukka kyllä muistaa sellaista lapsuudestaan.

        On Suomessa pitkä rivi miehiä, jotka ovat härnänneet ja härkkineet vahvempaansa, että saisi tältä piiskaa, mutta toinen osapuoli ei vain ymmärrä. Olen törmännyt useampaankin tällaiseen nuoreen mieheen opiskeluaikana. Alle parikymppisissä saattaa olla vielä yleisempää.


      • Piiskaajaa.tarvitaan kirjoitti:

        Piiskattava tilaa piiskan väkisin annettuna. Ei ole väkivaltaa, jos kerran on koko ikänsä sellaista piiskaajaa odottanut paikalle, että homma tulisi hoidettua. Eikä kovin karmeaa ole sellainen meno, jossa kurittaja pitää poikaa aloillaan ja räpsii vitalla paljaille pakaroille. Sitähän se poika on ollut hakemassa. Vanhempi porukka kyllä muistaa sellaista lapsuudestaan.

        On Suomessa pitkä rivi miehiä, jotka ovat härnänneet ja härkkineet vahvempaansa, että saisi tältä piiskaa, mutta toinen osapuoli ei vain ymmärrä. Olen törmännyt useampaankin tällaiseen nuoreen mieheen opiskeluaikana. Alle parikymppisissä saattaa olla vielä yleisempää.

        Todellakin tarvitsisin piiskaajaa


      • Anonyymi
        tuhma-poju kirjoitti:

        Todellakin tarvitsisin piiskaajaa

        Profiilissasi on "Hakusanat: kotikuri".
        Miksi?
        Eihän profiileihin kukaan pääse muutoin kuin sinista nimimerkkiä painamalla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Profiilissasi on "Hakusanat: kotikuri".
        Miksi?
        Eihän profiileihin kukaan pääse muutoin kuin sinista nimimerkkiä painamalla.

        Kiinnostaisiko antaa minulle selkäsauna, kun vastasit? Jos niin on asia, eiköhän se onnistu.


    • Makea.vitsa

      Lyhyt paita päällä, vaippa laskettuna reisille ja posliini kikkeli paljaana on oikea asu saada naiselta vitsaa takamuksille

      • punapee

        Näin on ja asiaan kuuluu, että piiskaaja määrää asennon ja käskee siinä pysymään. Housut laskee joko piiskaaja tai piiskattava, jos käsketään.


    • viirupylly

      Minä olen saanut piiskaa melkein aina. noin 15 vuotiaasta siihen, kun menin naimisiin oli aika, kun en saanut. Vaimo on aina ollut piiskaa antamassa. Jo alussa hän aina ensimäiseksi sanoi antavansa piiskaa, jos oli jotain sanomista. Lähdin silloin leikkiin mukaan ja se on jatkunut siitä lähtien, halusin tai en. Hän minua vahvempana voisi antaa piiskaa, vaikka vastustelisinkin. Kerran hän sanoi, että voit lähteä nostelemaan, jos ei huvita. Jos minä aikoisin piiskata häntä, hän sanoisi, että minuun et koske ja se siitä. Hän on piiskaaja ja saa siitä oman hupinsa.

    • Onko täällä ei ole joku vapaita naisia kun on kiinnostunut piiskaaleikkiä?

      • Leena40

        Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan. Miten sinua pitäisi piiskata? Saako osua vehkeisiinkin? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee.


      • Vitsalla-kuriin

        Kuritonta tytärtä olenkin täältä etsinyt.


      • Leena40
        Vitsalla-kuriin kirjoitti:

        Kuritonta tytärtä olenkin täältä etsinyt.

        Sinuako kiinnostaisi? Tytär voisi tulla kotiin aamuyöstä diskosta lyhyessä hameessa ja korkokengissä ja pitsireunaisissa stayup-sukissa ja saada vastaansa kiukkuisen isän. Tällaista olen miettinyt vaikka ikää onkin jo 40.


      • Leena40 kirjoitti:

        Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan. Miten sinua pitäisi piiskata? Saako osua vehkeisiinkin? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee.

        Vihdoikin!Olenko saanut rukousvastaus nyt?Siis nainen joka halua leikkiä piiskausleikkiä!Et saa osua vehkeisiin ,olen kokeillut se ja se ottaa sataa kertaa enemmän siellä kuin pakarat ja reidet!


      • Leena40 kirjoitti:

        Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan. Miten sinua pitäisi piiskata? Saako osua vehkeisiinkin? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee.

        Minä haluan olla tottelematon poikasi joka äiti annaa piiskaa!Mutta jos sinäkin haluat piiskaa minä voin olla sinun ankara isäsi ja sinä tottelematon tytär!


      • Leena40 kirjoitti:

        Sinuako kiinnostaisi? Tytär voisi tulla kotiin aamuyöstä diskosta lyhyessä hameessa ja korkokengissä ja pitsireunaisissa stayup-sukissa ja saada vastaansa kiukkuisen isän. Tällaista olen miettinyt vaikka ikää onkin jo 40.

        Minä fantasioidaan että olen noin 15v poika joka tulee kiinni jotain kun tulen kotiin,minä voin haistaa tupakansavusta eli viinasta,eli joku soittanut minun vanhemmat ja kertonut jotain tuhma mitä olen tehnyt ja saada sitten kovaa piiskaa äidiltäni!Saat lyödä kovaa jos haluat ja reisien joka puolella jos haluat ja minäkin voin olla sinun ankara isäsi ja annaa sinulle piiskaa!


      • Leena40
        strykpojke kirjoitti:

        Minä fantasioidaan että olen noin 15v poika joka tulee kiinni jotain kun tulen kotiin,minä voin haistaa tupakansavusta eli viinasta,eli joku soittanut minun vanhemmat ja kertonut jotain tuhma mitä olen tehnyt ja saada sitten kovaa piiskaa äidiltäni!Saat lyödä kovaa jos haluat ja reisien joka puolella jos haluat ja minäkin voin olla sinun ankara isäsi ja annaa sinulle piiskaa!

        Minkä kokoinen olet? Itse olen 170 cm ja normaalivartaloinen. Miesystäväni ei ole ollenkaan kiinnostunut piiskaleikeistä joten etsin täältä samanhenkistä. On kummallinen nautinto kun pakarat kirvelevät monta päivää eikä ole helppo istua. Vieläkö nelikymppisenä menisi 15-vuotiaasta? En etsi panoseuraa!


      • Leena40 kirjoitti:

        Minkä kokoinen olet? Itse olen 170 cm ja normaalivartaloinen. Miesystäväni ei ole ollenkaan kiinnostunut piiskaleikeistä joten etsin täältä samanhenkistä. On kummallinen nautinto kun pakarat kirvelevät monta päivää eikä ole helppo istua. Vieläkö nelikymppisenä menisi 15-vuotiaasta? En etsi panoseuraa!

        Minä olen noin 180 cm,armeissa olin 178cm ja minä olen noin 80 kg se vaitele kolme kiloa jos minä teen töitä paljo eli vaan istuu täällä!Minulla on oiken sileä vartalo,ei karvainen,pitkät reidet ja sääreet,minä tykkään että ne ovat kauniit ja pini nätti pylly joka kestän paljo piiskaa!Olen piiskanut minua itse ainakin tuhatta keraa ja fantasionut että isä eli äitini rangaistat minua!


      • En minäkään hakee panoseura!Minä nautin tarpeeksi saada piiskaa!Minä olen masokisti mutta kyllä minä voin annaa sinullekin piiskaa!Mutta jos sinulla on poikaystävä sinulla on vaikea päästää tänne!


      • Leena40
        strykpojke kirjoitti:

        En minäkään hakee panoseura!Minä nautin tarpeeksi saada piiskaa!Minä olen masokisti mutta kyllä minä voin annaa sinullekin piiskaa!Mutta jos sinulla on poikaystävä sinulla on vaikea päästää tänne!

        Itse asun Tampereella, missä sinä? Tietenkin on vähän ongelmia miesystävän kanssa, mutta hän tekee reissutöitä. Minun luonani ei ole mahdollista tavata.


      • Minä asun ehkä 200 eli 300 km Tampereelta en uskalta sanoa enemmän täällä mutta tänne voit tulla jos pääseet ja jäädä tänne meidän eläman loppuun saakka!Minä asun yksin isossa talossa maalla!En minä saanut mitä nainen kun olen ehdottanut että he piiskavat minua!


      • Kylläkai huomat että puhun huonosti suomea ja syy on että asun rannikkohurrien Pohjanmaa!


      • Leena40 kirjoitti:

        Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan. Miten sinua pitäisi piiskata? Saako osua vehkeisiinkin? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee.

        tervehdys. haluaisin piiskaa pyllylle. jos vehkeisiin osuu, ei kai siitä henki mee. asustan pohjois-pohjanmaalla- Mutta käyn Tampereella aina välillä. Voisin olla poika jolle äiti antaa piiskaa. Toki siinä on yritystä kun olen vähän iäkkäämpi, muta mitäs tuosta. Nettiosoite pitäisi olla kirjautumistiedoissa.


      • Leena40 kirjoitti:

        Minkä kokoinen olet? Itse olen 170 cm ja normaalivartaloinen. Miesystäväni ei ole ollenkaan kiinnostunut piiskaleikeistä joten etsin täältä samanhenkistä. On kummallinen nautinto kun pakarat kirvelevät monta päivää eikä ole helppo istua. Vieläkö nelikymppisenä menisi 15-vuotiaasta? En etsi panoseuraa!

        Minne sinä olet jäänyt?Minä olen 60 v mutta sileä aika hoikka vartalao,pitkät reidet joka nyös halua piiskaa ja nätti pyöreä pylly joka minä itse piiskanut tuhattaa kertaa!Se on vaan pari kolme naisia joka on piiskanut minua ja yksi isähahmo!


      • Leena40
        strykpojke kirjoitti:

        Minne sinä olet jäänyt?Minä olen 60 v mutta sileä aika hoikka vartalao,pitkät reidet joka nyös halua piiskaa ja nätti pyöreä pylly joka minä itse piiskanut tuhattaa kertaa!Se on vaan pari kolme naisia joka on piiskanut minua ja yksi isähahmo!

        Kesälomamatkailua. Taidat olla paljon minua kokeneempi niin että tiedät mikä sattuu mutta ei aiheuta vahinkoa.


      • Leena40 kirjoitti:

        Kesälomamatkailua. Taidat olla paljon minua kokeneempi niin että tiedät mikä sattuu mutta ei aiheuta vahinkoa.

        Joo,mutta kun olin nuori poika minä löyn liian kova oikean reisen ulkopuolella että se jäi pini raita joka näy vielä mutta se on ainoa kertaa jotain jäänyt pitempi aika kuin kolme neljä viikkoja!


      • strykpojke kirjoitti:

        Joo,mutta kun olin nuori poika minä löyn liian kova oikean reisen ulkopuolella että se jäi pini raita joka näy vielä mutta se on ainoa kertaa jotain jäänyt pitempi aika kuin kolme neljä viikkoja!

        mutta olen aajatellut että ehkä se on vähemmän lihaa joka suojaa siellä reisien ulkopuolella koska ei jäänyt raitoja sisä,taka eli etureidet!Ne ovat pehmeämpi ja tietysti pakarat samaa!


      • Leena40 kirjoitti:

        Kesälomamatkailua. Taidat olla paljon minua kokeneempi niin että tiedät mikä sattuu mutta ei aiheuta vahinkoa.

        Ei kai olet niin tyhmä että uskot että se ei jää jälkiä kun antaa kunnon selkäsauna?Ajatteli vaan kun sinä hiljeni kun sanoin että jäljet näkyvät noin kolme viikkoja?


      • Anonyymi
        strykpojke kirjoitti:

        mutta olen aajatellut että ehkä se on vähemmän lihaa joka suojaa siellä reisien ulkopuolella koska ei jäänyt raitoja sisä,taka eli etureidet!Ne ovat pehmeämpi ja tietysti pakarat samaa!

        Minäkin haluan piiskaa,asunTurun alueella, ole 59 v nainen ja fantasioinettä olisi omakotitalo jossa joko kellari
        tai autotalli johon vietäisiin piiskaa saamaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin haluan piiskaa,asunTurun alueella, ole 59 v nainen ja fantasioinettä olisi omakotitalo jossa joko kellari
        tai autotalli johon vietäisiin piiskaa saamaan

        Täällä on piiskaaja, paikkakin löytyy jonne vien sinut piiskattavaksi. Liikutko Helsingin suunnilla ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin haluan piiskaa,asunTurun alueella, ole 59 v nainen ja fantasioinettä olisi omakotitalo jossa joko kellari
        tai autotalli johon vietäisiin piiskaa saamaan

        Sinä joka olet Turun seudulta ja olet 59 v nainen!Tule tänne mun luo minä voin anna sinulle piiskaa ja asua täällä kunnes he vievät meidät vanhointalossa


      • Leena40 kirjoitti:

        Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan. Miten sinua pitäisi piiskata? Saako osua vehkeisiinkin? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee.

        Leena40 elätkö vielä eli oletko kuollut?


    • Pelkkää-näyttelemistä

      Useissa piiskausvideoissa sitä monisiimaista piiskaa pyöritellään uhrin selkälle tai pakaroille ja uhri huutaa kivusta. Täyttä teatteria! Tuo pyörittely kun ei tunnu yhtään miltään. Voi olla jotensakin näyttävää, mutta kyllä siitä puuttuu kaikki teho.

      • Minä katson montaa kertaa joka päivä spankin aloha tube ja yli puolet on feikki mutta jotkut vaikuttavat niin aitoa että olen ajatellut,saavatko he rahaa eli kuinka se käy?


      • Pelkkää-näyttelemistä
        strykpojke kirjoitti:

        Minä katson montaa kertaa joka päivä spankin aloha tube ja yli puolet on feikki mutta jotkut vaikuttavat niin aitoa että olen ajatellut,saavatko he rahaa eli kuinka se käy?

        Taatusti maksusta - etenkin naiset.
        Paljon feikataan myös piiskan iskuissa. Aika hyvin näkyy, ettei piiska edes osu. Ei pakarat värähdä!


      • MaailmaOnPetosta
        Pelkkää-näyttelemistä kirjoitti:

        Taatusti maksusta - etenkin naiset.
        Paljon feikataan myös piiskan iskuissa. Aika hyvin näkyy, ettei piiska edes osu. Ei pakarat värähdä!

        Luulen että kuvataan vain yksi lyönti pakaroille jota sitten kopioidaan, pyllyyn meikataan väri ja piiskan jättämät jäljet, videonkäsittely ohjelmilla onnistuu.


      • MaailmaOnPetosta kirjoitti:

        Luulen että kuvataan vain yksi lyönti pakaroille jota sitten kopioidaan, pyllyyn meikataan väri ja piiskan jättämät jäljet, videonkäsittely ohjelmilla onnistuu.

        Jotkut trailers ehkä mutta jotkut on aitoja!Esim yksi nainen joka makaan vatasallaan suoran ja saavat ehkä sataa iskuja ja kun hän saanut 50 iskuja iho vähitellen mene enemmä ja enemmä rikki ja lopuksi tule vähän veri ja se nainen on aivan hiljaa koko ajan että en tiedä jos hän saanut pari puudutusruisketta pakaroille eli?


      • MaailmaOnPetosta kirjoitti:

        Luulen että kuvataan vain yksi lyönti pakaroille jota sitten kopioidaan, pyllyyn meikataan väri ja piiskan jättämät jäljet, videonkäsittely ohjelmilla onnistuu.

        Noita filmejä on laidasta laitaan. Osa ihan täyttä sontaa ja osasta pitää ihmetellä, miten joku kestääkin.

        Aidon lyönnin kyllä havaitsee. Siinä pakarat värähtävät, koko keho nytkähtää ja osumakohdasta iho nousee paukamille.

        Muistan itse, kuinka olin sidottuna ranteet nilkkoihin ja olin lattialla kontallani poski maassa. Valmistauduin iskuun ja päätin, että en liiku. Mutta kun leveä kumipiiska mäjähti pakaroilleni, liikahdin pakosta eteenpäin. Sitä ei voinut estää. Kuten ei syntyneitä mustelmiakaan. Kestivät takamuksissa viikon verran. Herättivät pienoista huomiota uimahallissa.


      • Minä en koskaan näytänyt minun alavartalo kun minä olen piiskanut reisien joka neljä puolta ja pakarat että ne ovat aluksi aivan tummansiniset,siis seuraava päivä ja sitten tummanruskeat ja vaaleampi ja vaaleampi ruskea ja lopuksi keltaiset ennen ne häipyvät kolme neljä viikon kuluttua!


      • Meidän koulussa me käytti samat vaatteet aamusta iltaan ei mitään voimeskeluvaatteet eli sellaista!Vesihanassa tuli vaan kylmä vettä jos oli muuta kuin tuo hana että saan juoda hanasta!


      • solmunen

        Monihapsuiset "ruoskat" ovat lähinnä symbolisia kuritusvälineitä. Päiden solmiminen antaa hieman tehoa.
        Minusta paras väline on keveä, silea, teräksinen paistinlasta.
        Kun aloittaa kevyesti ja samaan paikkaan naputtelun niin tehoa voi nostaa hiljalleen aina sietämättömälle tasolle ilman pahempia mustelmia.
        Lastan keveys myös antaa kurittajalle hyvän tuntuman kurituksen kovuuteen.

        ollessani itse kohteena parhaalta tuntuu sietämättömyyden rajoilla, kurituksen arvaamattomuus. Iskuja vaihtelevin välein, vaihtelevia määriä.
        Välillä pelkkä kosketus saa aikaan reaktion.
        Oleellinen osa sessiota on se, että kurittaja ottaa minulta luulot pois pakottaakseen minut haluamiinsa toimintoihin.
        Viimeistely aina ollessni köysissä. Pehmityksen jälkeen voi lieventää sidontaa mutta kaulakahle ja kyynäpäiden sidonta selän taakse ovat edellytys, ettei synny turhia kuvitelmia vastarinnan yrittämisestä.


      • bhrn

        Jaa, minäkin kuvittelin että monihapsuinen ruoska on vain lelu mutta kun sain sitä oikein kunnon annoksen uhmani mureni. Kaksi haarainen kuminen läimäytin on muikea tuttavuus. Takapuoli tunsi edellisiltaisen käsittelyn vielä seuraavana aamunakin. Se kuinka paljon kestää ruoskaa riippuu varmaan mielentilasta mutta osuutensa on varmaan antajallakin. Asian osaava lämmittelee subin alussa hiljalleen ja osaa viedä subinsa kannustaen tätä rajoille.


      • En tiedä jos minä kestäisin niin paljo piiskaa jos joku muu antaisi koska minä aloitan kovin varovasti ja lisätään varovasti voima,siis kun olen piiskanut yli sata iskuja tunne häipyy ja en tunne kipua ollenkaan,siis saan jatkaa lyödä kaikki mitä minä jaksan niin kauan kun huvittaa!


    • TarvitaanVarmaSelkäsauna

      Olipas pitkä ja mielenkiintoinen keskustelu, pariin asiaan haluaisin kuitenkin selvennyksen. Onko joku päässyt oikeasti Ankaran miehen piiskattavaksi ja onko uskaltanut pistää hanttiin?

      Toinen kysymys onkin vaikeampi. Kuinka vaikea homma mahtaa olla housujen laskeminen ja väkisin piiskan antaminen aikuiselle miehelle. Murkkupojat ennen saivat piiskaa, mutta he tuskin tohtivat tosissaan panna hanttiin.

      Kun jätkä meni ensimmäisen kerran salille, niin hän nosti penkistä 45 kiloa, eli hän oli 45 pisteen kunnossa. Kuinka monen pisteen kunnossa minun pitäisi olla, että saisin hänet piiskatuksi. Riittääkö 60 pinnaa vai pitääkö olla 90 pinnaa. Nolottaa, jos homma menee pelkäkäsi painimiseksi. Olen miettinyt, kaadanko hänet selälleen lattialle ja istun rinnan päälle kahareisin jne. Vai puristanko hänen päänsä reisieni välii jne. Mikä olisi paras tekniikka?

    • Nahaton

      Jos Setämies metronvarrelta vielä palstoilla,niin 52v 182/89 kundi (ukm) M-radanvarrelta tulisi mieluusti kylään😉avokämmentä tai pingismailaa paljaille pakaroille,voin halutessasi myös laittaa nahkachapsit ja kaulapannan...
      Sen jälkeen 'joudun' ehkä "kättelemään" sinua tai....

      • Nahaton

        Tainnut vaan setä muuttaa tai poistua palstoilta....
        Toki myös muut vanhemmat sedät,jos aihe kiinnostaa...😉


    • SiltäSeTuntuu

      Minä siinä parinkympin ikäisenä humalassa menin mottaamaan veljeä kuonoon. Tuo kehtasi suuttua asiassata niin, että raahasi minut kesken ryyppäjäisten kamariin nukkumaan ja sanoi, että turpaan tulee, jos sinä tänä iltana huoneesta poistut. Sen verran oli minulla älyä, etten mennyt niin isolta mieheltä turpaani ottamaan.

      Seuraavana aamuna hyvissä ajoin veli ilmestyi huoneeseen ja ilmoitti, että nyt alkaa kasvatuskeskustelu. Kyllä minä sen puheen kuulin, mutta olin nukkuvinani. Silloin suhahti ja peitteen läpi tunsin, että sillä oli jotakin kättä pidempää. Olihan sillä melkoinen pajuvitsa. Minä olin jalkeilla heti ja ilmoitin, että minun oli mentävä vessaan.
      – Niin varmasti, ilmoitti veli ja seurasi kuin hai laivaa, en edes vessan ovea saanut sulkea. Kun minä sitten lopetin ja aloin nostella housujani, vartijani ilmoitti, että turha niitä on nostaa, ne lasketaan kuitenkin kohta, kun minä opetan sulle kuinka humalassa käyttäydytään.

      En oikein tiennyt mihin suuntaan olisin lähtenyt, että olisin saanut karistettua veljen kannoiltani, niinpä menin takaisin huoneeseeni ja vartija tietenkin perässä. Sisälle päästyään hän paukaisi oven kiinni ja karjaisi:
      – Housut alas!
      Yritin olla niin kun en olisi kuullut mitään, sitä kesti ehkä viisi sekunttia, sitten oli veli kimpussani. Syntyi melkoinen pölläkkä. Yritin pääsätä tilanteesta karkuun, mutta joka puolella tuntui veli olevan edessä ja painolastina. 190 senttinen ja 103 kiloa painava jätkä ei tosiaankaan kuulu minun kanssa samaan sarjaan. Kehtasikin tulla päälle, vaikka oli aina haukkunut minua linnun luista tehdyksi.

      Äkkiää siinä väsyy kun yrittää karistaa päältään tuollaista lihakasaa ja samalla puolustaa housujaan. Kerkesin siinä taistelun tiimellyksessä ajattelamaan, että olisi sittenkin pitänyt ottaa eilen turpaansa ja homma olisi ollut sillä selvä. Ajatus kyllä unohtui, kun tunsin kuinka housuni valuivat koko ajan alemmaksi.
      Aloin olla jo todella huolissani ja mietin kuumeisesti millä veljen raivon tasaisi, mutta ei sellaista menetelmää ole. Taistele vain loppuun ja jos hyvin käy niin veli uupuu ja pääsen pälkähästä, toinen vaihtoehto on tutumpi meidän talossa eli kunnolla piiskaa. Se tarkoittaa kunnon pieksämistä pajuvitalla ja täydellistä nöyryttämistä ja minun nöyrtymistäni.

      • SiltäSeTuntuu

        JATKUU...
        Veli ei mitään väsymisen merkkejä osoittanut, hän sulloi ja väänsi niin että kipeää teki. Pistin viimeiset voimani peliin ja yritin tosissani irrottautua hänen otteestaan, mutta turhaa oli minun reutomiseni. Vastapuoli oli tosissaan hommassa ja voimaa sillä oli kuin härällä. Minulla lihakset vapisi väsymyksestä ja mietin, että antautuisin piiskattavaksi. Väsyneenä raja antautumisen jä häviämisen välillä on hiuksen hieno, ei aina itsekään tiedä loppuiko fyysiset voimat vai henkinen kantti, mutta jälkeenpäin harmittaa, että oli antautunut liian helpolla.

        Veljestä näki, että oli hänkin lämmennyt, käsivarren lihkaset olivat selvästi paisuneet ihan kuin saunan löylyssä. Hänellä on sellainen tapa, että puree hampaat yhteen, niin että poskissa lihakset jännittyvät, siitä näkee, että hän tekee silloin jonkin päätöksen. Päätöskin tuli minulle kohta selväksi, hän vääsi oikean käteni voimalla selkäni taakse ja ohjasi ranteestani vääntäen minut mahalleni polviensa päälle. Pystyin vielä jaloilla sätkimään, mutta ei se mitään auttanut, housuni painettiin alas. Olin lyöty mies, olin niin lujassa otteessa, että ei ollut pienintäkään toivoa karkaamisesta.

        Känsäinen koura tanssi pakaroillani ja kohta se se vaihtui piiskaksi. Minä olin kuin mato ongenkoukussa. Minä oli pari vuotta kuvitellut, että minua ei enää piiskattaisi, mutta tässä hommassa ei olekaan kysymys iästä vaan voimasta. Isäukko ei saata itsekseen ruveta minua enää kurittamaan, mutta voisi määrätä veljen pitelemään, että saa itse kunnolla käyttää remmiä. Sellaiset on tässä talossa perinteet.

        Siiten alkoi se kasvatuskeskustelu, joka katkaisi aina hetkeksi piiskaamisen. Veli väitti, että humalainen kyllä ymmärtää mitä tekee ja mikä on kiellettyä, mutta päissään ei vaan välitä säännöistä ja siksi hän nyt tässä palauttaa niitä minulle mieliin, että humalassa paremmin muistaisin. Piiskan voimalla veli pakotti minut tekemään monenlaisia myönnytyksiä ja vielä pyytämään anteeksi tekojani.

        Pahinta oli kun hän pakotti minut kertomaan mitä tapahtuu, jos minä vielä rikon sopimiamme sääntöjä. Tunsin itseni melkoiseksi rääpäleeksi, kun minun piti kertoa, että jos töpeksin, niin hän piiskaa minut uudestaan, saan koivupiiskaa paljaalle pyllylleni oikein isän kädestä.
        – Onpas pojan pylly komean näköinen, jos isä olisi kotona, niin käytäs näyttämässä sille, kuinka hyvin sinut on piiskattu. Sen jälkeen minut pudotettiin lattialle, toimitus oli ohi ja minä olin vapaa.


    • Anonyymi

      Jos minä noteeraan lähistöllä riskin näköisen miehen, niin heti tulee mieleen, että tuo pystyisi itsekseen minut piiskaamaan ja tietennkin alkaa ankara seisokki.

    • Anonyymi

      Tuosta väkisin piiskaamisesta tiedän, että sitä on kahta lajia. Ensimmäinen laji on sellainen, että saa vitsaa vahvemmaltaan, eikä pysty sitä estämään, vaikka kuinka pistäisi hanttiin. Jos piiskaajalla on hyvä tekniikka, niin ei sitä voimaa tarvitse olla mielettömän paljoa eli piiskaus on voima taikka tekniikka laji.

      Toinen laji on sellainen, että piiskaajalla on niin paljon karismaa, että vastustelusta ei tule oikeastaan mitään. Piiskattava ei tohdi kunnolla edes yrittää vastarintaa, koska tilanne voi muuttua vieläkin pahemmaksi hänen kannaltaan. Varmasti löytyy paljonkin sellaisia miehiä, jotka eivät tohdi tositilanteessa kunnolla panna hanttiin, vaan valitsevat helpomman vaihtoehdon, eli antautuvat pystyvän jätkän piiskattavaksi, välttääkseen vieläkin pahemman. Todellisuudessa sitä pahempaa ei edes ole olemassa.

    • Anonyymi

      Minua herätteli tällä palstalla nuo kertomukset hyvästä piiskaajasta, eli millaiselta tyypiltä olisi paras saada piiskaa.

      Jos joku minut piiskaisi, niin hänen pitäisi olla minun ikäiseni, mutta sopivasti minua vahvempi. Silloin homma tulisi hoidettua, mutta ei liian nopeasti. Saisin pistää hanttiin kaikin voimin mutta kuitenkin hän saisi minulta pakarat paljaaksi. Hän nujertaisi minut sellaiseen otteeseen, että pakarani olisi esteettä piiskattavissa, enkä pääsisi siitä millään irti. Tietenkin minä vääntäisin kaikin voimin itseäni irti niin kauan, että uupuisin täytin. Minä antautuisin lopulta ja hän piiskaisi minut notkealla vitsalla.

      Hän lopettaisi vasta siten, kun olisin täysin antautunut , jopa kiittäisin häntä saamastani kurituksesta. Homma olisi täydellinen, jos tuo piiskaaja olisi joku tuttu kaveri, jolta en ikimaailmassa olisi uskonut saavani selkäsaunaa. Nyt se kuitenkin tuli täysin yllätyksenä ja hänellä on minusta sellainen kiristysote, että se taatusti pitää. Kaiken kukkuraksi me liikuttaisiin vielä samoissa kaveriporukoissa.

    • Anonyymi

      Reilu peli väkisin piiskatessakin:
      Jos piiskaaja onnistuu minulta housut tipauttamaan, niin niitä en enää yritä nostaa.
      Jos piiskaaja saa minut mahalleen polviensa päälle, niin siitä en enää saa karata.
      Jos käteni väännetään pois edestä, niin ne pysyy pois häiritsemästä.
      Siinä minä makaan avuttomana niin kauan kuin persusta kestää. Ääntä saan käyttää niin kuin haluan ja siitä kurittaja tietää milloin poika on valmis.

    • Anonyymi

      Sain pikkupoikana joskus piiskaa äidiltä, kun olin tehnyt jotain luvatonta. Yleensä isä hoiteli remelihommat meillä, mutta minä pienimpänä sain aina äidiltä. Yleensä niin, ettei se juuri edes tuntunut. Sitten se loppui vuosiksi, ja olin jo murrosikäinen, kun jäin kiinni tupakanpoltosta. Äiti sanoi heti, että nyt saat piiskaa. Olisin tietenkin voinut luikkia pakoon, mutta olin hetken niin hämmästynyt, että otin itse housut alas, ja kokonaan pois ja menin keittiön pöytää vasten nojalleen. Äiti läimäytti ensin kämmenellään pari kertaa ja käski pysyä siinä ja kävi pihalta hakemassa piiskan. Ja kun siinä iässä oli pili muutenkin pystyssä vähän väliä, oli se nytkin tomerasti esillä. Äiti piiskasi harvakseltaan, piti taukoja, saarnasi tupakoinnin vaaroista, piiskasi pari kertaa ja taas tauko. Mainitsi sitten pilin, että miten tuokin on tuolleen ja kosketti siihen piiskalla pari kertaa. Oli jo siinä vaiheessa aika herkällä ja sittenhän sieltä ruiskautti lasti. Äiti tuumasi, että eiköhän tämä ole tässä.

    • Anonyymi

      Vaimo kertoi saaneensa joskus piiskaa ja itse haki aina piiskat ulkoa ja että se teki tosi kipeää paljaalle takapuolelle ja kertoi ulvoneensa kuin sireeni piiskatessa. Minä tietenkin vähättelin, että ei kait se nyt sellaisella pikku risulla piiskaaminen niiin hirveää ole kuin annat ymmärtää (en ollut ikinä saanut piiskaa). Jouduin sitten itse kokeilemaan miltä se oikeasti tuntuu. Itse hakemaan piiskat ja sitten ottamaan housut alas ja pyllistämään. Ja vielä määräys että et sitten lähde karkuun kesken kaiken. Ja vaimo sitten piiskasi eikä varmasti säästellyt voimiaan. Voin sanoa, että teki kipeää! Takapuolessa oli verisiä rantuja monen päivän ajan.

    • Anonyymi

      Nimimerkki Setämies olen 63v m Itähelsingistä ja seuraa vanhemmasta miehestä kuka kiinnostunut antamaan piiskaa pyllylle tarvetta olisi vanhempimies ota yhteyttä 64-70 v mies

    • Anonyymi

      Jos joku mies aikoo piiskata toisen miehen väkisin, pitkään ja perusteellisesti, niin täällä olisi yksi nainen joka mielellään tulisi yleisöksi.

      Itse haluan välillä selkäsaunaa miehiltä ja olen saanutkin, mutta yksityiskohtaisista toiveista huolimatta on aina jäänyt tosi heppoiseksi touhuksi. Uskon, että "normaali" mies ei uskalla tai halua antaa naiselle tarpeeksi kunnolla piiskaa, ja tämän ketjun perusteella miesten välisessä touhussa taas päästään kunnolla asian ytimeen. Lisäksi useimmat piiskauksesta kiinnostuneet miehet mieltävät kurittamisen osaksi seksihommia, vaikka itse en sellaista hae vaan rehellistä selkäsaunaa.

      Muuten mikään homotouhu ei kiinnosta, mutta aivan sama jos sellainen on loppuhuipentumana, voin siinä kohtaa lähteä pois katsomasta 😊

      • Anonyymi

        Moi! Juuri tällaista pääsisit katsomaan ja jos haluat, voisit itsekin saada kunnolla piiskaa. Ei ole siis seksihomma ja voit vaan katsoakin. Laita viestiä piiskaapyllylle protonmail com


      • Anonyymi

        Sinä se sitten jaksat tuottaa todistusaineistoa lisää poliisille… 🤣

        Et taida olla paljoa saapasta fiksumpi?


    • Anonyymi

      Olin ilmoittamatta yön poissa kotoa, ja kun aamulla tulin kotiin, oli vaimo vastassa ja totesi, että nyt tulee kunnon selkäsauna. Takapuoli paljaaksi ja rottinkikepillä kuria. Totesi vaan, että tätähän sinä aina haluat ja nyt sitä saat. Persus on sinipunakirjava raidallinen ja kipeä.

      • Anonyymi

        Meillä piiskataan, kun pyydetään, mutta on pari asiaa joista kiinnijäämisen seurauksena on kunnollinen piiskaus, jonka on määrä tuntua . Yksi on se, jos arkipäivänä tuoksahtaa alkoholilta. Tehtiin sellainen sopimus. Pari muutakin, joista on piiskaa annettukin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä piiskataan, kun pyydetään, mutta on pari asiaa joista kiinnijäämisen seurauksena on kunnollinen piiskaus, jonka on määrä tuntua . Yksi on se, jos arkipäivänä tuoksahtaa alkoholilta. Tehtiin sellainen sopimus. Pari muutakin, joista on piiskaa annettukin.

        Ja toi täyty tulla 14 vuoden päästä kertoo...


    • Anonyymi

      U­­u­­­s­­i s­­­ek­si­­tea­­tteri ava­­­utu­­­u Su­­ome­­en! Ku­­tsu­­mme kai­kk­­­i­. Il­­­mo­­­ittau­tum­­ine­n ry­­­hmä­­­ämm­­­e tä­­­äll­ä - http://3733444.com/H/7xAdY 👈

    • Anonyymi

      Kokemuksesta tiedän, että 50-60-vuotiaille miehille ei kannata päätään aukoa, ainakaan jos he ovat ikänsä tehneet fyysisiä hommia.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 45 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2364
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe