Ruokahaluttomuus?

Ei huvita syyä

On jatkuvasti kauhea nälkä, muttei tee mieli syödä mitään. Joskus pääsen siihen asti että laitan jopa ruokaa mut yleensä lentää maistamisen jälkee roskiksee. Yleensä oon 2-3 päivää syömättä mitään kunnes on pakko syyä jotain ettei lähe taju. Vettä, kahvia, viinaa, ja tupakkaa kyl menee aika paljon.
Oon siis parikymppinen kundi. Tätä on jatkunu ny kohta pari kuukautta, enkä käy töissä tai opiskele nii ei tuu paljon mitää tehtyykkää, et kulutus on varmaa aika nollissa.
En kuitenkaa suhtaudu ruokaan tai syömiseen mitenkää vastenmielisesti, ei vaa huvita syyä mitää vaikka maha huutaa hoosiannaa.
Mitää tietoo mistä johtuu?

1

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pokk

      Taidat olla aika pirun masentunut. Sua ei vaan huvita pitää itestäs huolta, ei kiinnosta oma hyvinvointi. Tota voi verrata viiltelyyn, tuhoat itteäs vaan sisältäpäin. Sun pitäis nyt vaan saaha ittes ulos kämpästäsi ja mahdollisimman nopeesti. Miksi et opiskele tai käy töissä, onko päätös omasi vai yhteiskunnan sanelema? Asutko kuitenkin omillasi? Saatko jotain päivärahaa tai antaako porukat rahaa?

      Tuo, kun et syö tekee susta vielä flegmaattisemman, eikä se ulos lähteminen varmasti kuullosta nannalta. Nyt ei oo väliä, onko se syömäsi ravinto terveellistä vai ei, kuhan saisit jotain napattua kitusiisi. Mitä rasvasempaa se syömäsi ruoka on, sitä enemmän siinä on energiaa ja sitä vähemmän sun "tarvitsee" sitä suuhusi ahtaa. Juo vittu vaikka ruokaöljyä pullosta. Se, että on masentunut ja aliravittu on huono yhtälö meinaan. Jos menisit kans säännöllisesti vaikka kävelylle, voisi se ruokahalu siitä herätä. Äläkä täytä mahaas vedellä ja kahvilla, tai varsinkaan viinalla!

      Jos kotikunnallasi on varamiespalvelu, sellaiseen kannattaa ilmoittautua ja saada sitten aina välillä jotain hommaa esim. varastoista tai tapahtumista. Onko sulla toisen asteen tutkinto jo? Jos ei, niin tee yhteishaku. Jos on, niin yritä yritä yritä johonkin kolmannelle asteelle tai sitten hopihopi työnhakuun.

      Ja vielä, jos sulla vaan kantti vaan kestää, niin hae apua. Julkiselta puolelta voi olla hankalaa saaha terapiaa, mutta aina kannattaa yrittää. Todennäköisesti sulle tungetaan masennuslääkkeet kouraan, mutta ei nekään tossa tilanteessa ois varmaankaan pahaksi (ellet juo viinaa samalla).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe