miksi mies ei pidä lähestyssaarnaaja asennosta

annamunkaikkikestää

Harrastin kumppanini kanssa seksiä lähetyssaarnaaja asennossa, parin minuutin päästä hän pomppasi pois päältäni ja sanoi " mä en tykkää tästä asennosta tippaakaan ". Hämmennyin enkä saanut kysyttyä että mikä on syynä siihen.
Onko jonkun toisen miehen mielestä lähetyssaarnaaja huono asento ja miksi ?

14

2729

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • einiinnotkea

      On, mulla menee siinä helposti alaselkä jumiin :)

    • jhg

      Ei se huono asento ole, mutta ei niin mieleinen ehkä miehelle kuin naiselle. Miehet, kuten minä, tykkäävät enempi usein ratsastus- ja takaapäin-asennoista.

      • jtjmyhuj

        Lähetyssaarnaaja on minustakin huonoin asento, takaapäin on paras. Olen nainen.


    • annamunkaikkikestää

      jep hän pitää siitä kun ratsastan, tai ei ainakaan silloin valita :P tuntuuko pillu huonommalle siinä asennossa sitten myös ?

    • Mie vaan

      Naisella on siinä asennossa paikat enemmän auki ja sen takia se asento ei aina tunnu kovin hyvälle. Mut sekin riippuu paljon fiiliksestä, liukkaudesta, naisen kiihottuneisuudesta, paneeko nainen alla vastaan, löytyykö hyvä rytmi jossa nainen kimmahtaa joustinpatjalla vastaan joka työnnöllä. Myös ilolihasten käyttö vaikuttaa miten se miehelle tuntuu.

      Lähetyssaarnaajassa mies joutuu myös kannattelemaan itseä ja äkkiä siinä kädet puutuu jos ei ala nalli palaa alle vartin puuhastelulla. Mut tosiaan joskus se on tosi hyväkin asento ja ratkaisevaa on löytyykö välille connected fiilistä ja onko nainen mukana.

      Eli jos summataan, asento sinänsä ei ole huono, mutta vaatii naiselta aktiivisuutta saada tuntumaan se hyvältä. Jos itse tykkäät eniten ollessasi selälläsi, kannattaa opetella keinot jolla saat miehellä silmät muljahtelemaan. Ota vaikka käsilläsi tukea sängynpäädystä, jolloin työnnöt saa kovemman vasteen. Laita jalat miehen olkapäille tai levitä ihan sivuille. Jalat koukussa nytki vastaan ja supista joka ulosvedolla..

    • Kasvoista sen näkee

      Taitaa miehellä olla heikko kunto. Ei jaksa kannatella itseään käsien varassa. Olkapäät ja niska hyytyy.

      Ihan hyvä asento se lähetyssaarnaaja on kunhan miehellä kunto kestää. Ja useimmat naiset tykkääolla kasvotusten, jos mies osaa hakea sopivan kulman ja rytmin. Kyynärpäiden varassa voi olla lähekkäin täydessä ihokontaktissa, suukotella ja kuiskia mukavia korvaan. Kämmenten varassa mies voi suudella rintoja ja välillä toisella kädellä sivellä kylkeä ja puristella pakaraa tai vaikka hiplata klittaa.

      Ite kyllä tykkään lähetyssaarnaajasta, etenkin naisen kanssa jota rakastan, siinä kun näkee parhaiten nauttivan naisen kasvot. Siinä on helpointa saada yhtäaikainen orkku. Mutta vaativin asento se fyysisesti miehelle on, ellei tyydy pelkkään paukutukseen vaan haluaa naisenkin nauttivan.

      Laiskalle miehelle nainen päällä tai takaapäin ovat helppoja asentoja. Ja visuaalisesti antoisia. Ja mikseipä ne myös naiselle ole mukavia, kun miehen kädet pääsee vapaasti sivelemään naisen ihoa.

      Toi visuaalisuus voi muuten olla myös syy vältellä läh.saarnaaja, etenkin jos miehellä on heikko libido.

      Toki itsellenikin on kiihottavaa katsella naisen koko vartaloa, mutta tärkeintä kiihottavinta nähdä nauttiva nassu ja silmät.

      Mutta eipä sitä naisenkaan auta lähetyssaarnaajassa olla passiivisena lahnana. Aktiivista altavastausta, lantio elämään ja ilolihakset töihin niin mieskin innostuu.

    • elämää kehä 3 ulkona

      Jos lähetyssaarnaajassa väsyy kädet niin mies makaa naisen päällä sitten ja panee menemään..tyhmä saa olla mutta ei hesalainen joka ei tuollaista tajua että pitää nousta pois päältä jos kädet väsyy :D siinä päällä ollessa kädet voi siirtää vaikka toisen naisen pakaraa puristelemaan ja toisen ylös oman pään tueksi että ei ole ihan koko painollaan naisen päällä.

    • Panija48m

      Olipa fiksua hypätä pois päältä ja lopettaa... ;-/
      Siitä vain uutta asentoa putkeen ja valitus pois!

    • olli 56

      Paras asento on naisen ollessa päällä siis ratstaa.Niin sinä kui partnerisikin,

      saatte paremman tunteen ja mieskin kestää varmemmin.Kokeilkaa

    • 00000

      Mä en kyllä yhtään tykkää olla päällä (siis olen nainen) se ei tunnu jostain syystä oikein miltään! Ja harmiksi mies taas tykkää siitä eniten :/ miksi se miehistä on niin parasta?

    • liian intiimiä?

      kysyin tätä mieheltäni, ja hän sanoi, että ehkä se on miehen mielestä liian intiimi asento, ja sen takia häiritsevä. Ehkä hän ei halua sinun näkevän itseään lauetessaan tai muuten vain ei tykkää niin läheisestä kontaktista.

    • naapurin-pentti

      naapurin pentin leikkuupuimurissa on parasta vetää koiraa

    • kelluvakarhu

      vastaan 00000 neidin kysymykseen: Se että nainen on päällä, kertoo miehelle rytmin ja syvyyden mitä kumppani haluaa... Monesti miehet haluisi(oon keskustellut tästä) kovasti junttapanon omaan tahtiin, mutta harkistsevat sekä huomioon ottavat kaverit(ymmärtääkseni) suosivat tätä nainen päällä asentoa juuri edellä mainituista syistä. Lisäksi rinnat ovat kivasti esillä, näykkimistä/nuolemista varten ja muutoinkin kädet vapaana hyväilyjä varten. Se että ei oikein tunnu miltään niin voisi olla muutettavissa, oletko kokeillut olla toisinpäin, eli selkä miestä kohti. Tai kokeile olla aivan rauhassa siinä kulli sisälläsi ja liikuskele tunnustellen että miten alkaisi olla hyvä fiilis. Voithan myös olla poikittain kaverisi päällä, siis sivuttain. Toivon mukavia hetkiä kaikille toistenne päällä ;D

      • tammi1

        Hyvä on asento pystyy suutelemaan,panon aikaan.Ja nainen kun nostaa jalkansa takapuolen päälle.Tekee hyvää.


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe