Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vanha S60 ja uusi S60

Uusiko parempi

Onko sinulla kokemusta sekä vanhemmasta S60 korimallista (vm 2001-2008) että nykyisestä uudesta S60/V60 korimallista? Onko vanhassa mallissa sellaisia asioita, mitä olet jäänyt kaipaamaan, vai onko uusi vaan yksinkertaisesti kaikilta osin parempi?


Itselläni on S60 vuosimalli 2007, jolla on ajettu vain noin 100 tkm. Mielestäni auto on maantiellä loistava ajettava, miellyttävän hiljainen, lämmin talviauto, ei kolise eikä natise. Automaattivaihde vaihtaa jouhevasti. Pidän myös viitoskoneen miellyttävästä ja siististä moottorin käyntiäänestä. Kaikin puolin mukava peli siis. Uudesta S60/V60 korimallista ei minulla kokemuksia ole.


Onko uusi malli siis selkeästi vanhaa parempi?

12

610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niijustiin

      On. En keksi yhtään asiaa joka olisi vanhassa mallissa paremmin.

    • uusi on

      ainakin paljon rumempi, varsinkin keula on ihan järkyttävän näköinen.

    • ugly kid

      Ulkonäkö lienee asia joka toki jakaa mielipiteet, mutta uudempi ei vaan minun silmään istu. Keulaan ei totu millään, ja niin monille nykyautoille ominainen liian korkea ja läski takaneljännes tekee uudesta S60 (varsinkin sedan) vähän ruman oloisen. Vanha oli niin tasapainoisen näköinen, tänäkin päivänä hyvännäköinen auto sopivilla vanteilla ja olettaen että alusta on ryhdissään, eikä roiku maassa mistään. Joidenkin mielestä asia on toisinpäin.

    • Vondera

      Vanhoissa autoissa saattoi keula olla korkealla ja nyt on taas palattu keulamuodissa takaisin.

    • On olleet kummatkin

      En voi sanoa kumpaakaan selkeästi toistaan paremmaksi. Tottakai uudessa on enemmän rekkulaa ja härpäkettä. Mutta molemmissa toistuu Volvon omituiset pienet suunnittelun kukkaset: Miksi esim. sedanin takakontti ei voi aueta jousella auki asti napista painaen? Nyt nousee vain lukosta pois lonkolleen ja on kädellä nostettava ylös, seurauksena nyrkit kurassa suurimman osan vuotta. Saattovalot jotka pitää painaa napista tai viiksestä erikseen päälle, jolloin niitä ei koskaan tule käytettyä.

      • turhan itkijät, nolo

        mitä asiaa on takakonttiin jatkuvasti? On Suomessa kuiviakin kelejä, etköhän koita nyt vaan keksiä edes jotain moitittavaa, kuten tuon saattovalonkin suhteen, nolopoika olet, tosiaankin. Mihin tarvitaan saattovaloja, oikeasti?


      • On olleet kummatkin
        turhan itkijät, nolo kirjoitti:

        mitä asiaa on takakonttiin jatkuvasti? On Suomessa kuiviakin kelejä, etköhän koita nyt vaan keksiä edes jotain moitittavaa, kuten tuon saattovalonkin suhteen, nolopoika olet, tosiaankin. Mihin tarvitaan saattovaloja, oikeasti?

        Takakonttia luukutetaan koko ajan päivittäin, on läppäriä, työsalkkua ja kauppakassia joita kuskataan ja syytä pitää pois näkösältä. Kaikilla ei ole peltipakki verstaalla ainoa työkalu. Saattovaloista kuitenkin maksetaan, ei ne ilmaiseksi tule, ja silloin soisi että ne ovat käytettävät myös. Niiden pitäisi ilman muuta syttyä kun avaimesta avataan lukot autolle mennessä ja palaa sen määritellyn sekuntimäärän kun virta katkaistaan.

        Lisää ihmeellisyyksiä: Parkkeerattaessa kääntyvä oikean puolen taustapeili. Sen kääntymistä ei voi mitenkään säätää, joten se on käyttökelvoton ellei penkin säätö ja kuskin pituus satu olemaan juuri se joka suunnittelijalla on ollut, esim. minä näen siitä vain auton kyljen, en rotvallia joka pitäisi ajatuksen mukaan näkyä. Lisäksi kääntyily on niin hidasta junnaamista että kömpelömpikin pysäköijä on vääntänyt auton taskuparkkiin ennen kuin peili on saanut asetettua itsensä kohdalleen. Ovien valot/heijastimet: Ei saatavissa, jolloin pimeässä ovea avatessa voi joku törmätä suoraa päätä auki olevaan oveen. Mukiteline keskikonsolissa: Penkissä pitäisi istua naama taakse päin jotta kyynärpään nivelet taipuisivat mukitelineelle.

        Kyllä, pikku asioita mutta jotenkin niiden toimimattomuus kertoo että ne on kopioitu premium-merkeistä ymmärtämättä niiden todellista funktiota.


    • tuli vaan mieleen

      Eikös ne nyrkit olisi kurassa vaikka luukku avautuisi auki asti. Eihän se itsestään kiinni mene.

      • ikuiset itkijät ym.

        eihän luukussa ole sisäpuolella kahva mistä luukun voi nykäistä kiinni? Sitten olen huolissani jos se sisäkahvakin on kurassa.


      • Ei menekään

        mutta sisäpuolella on kaffa josta se vedetään kiinni. Mikä ihmeen oivallus ylipäätään on tuo pelkkä lukosta avaaminen? Ei mitään hyötyä kellekään.


    • wernerska

      Käsi tuki oven vierellä katossa on kääntyvää mallia, vanhassa mallissa löin siihen aina pääni ja kulutus 3 litraa sadalla pienenpi.

    • Paanalainen kiska

      Vaihto eurooppalaiseen merkkiin meneillään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe