Kiiltävät talvihousut

IhanaHankaus

http://www.crazysensations.com/de/index.html

Violetit nylonpantsit tilaukseen,ja seuraavat vapaapäivät meneekin housuihin munaa hangatessa. Orgasmien määrää ja kovuutta ei voi edes sanoin kuvailla. Tuntuu niin ihanalta hangata liukasta nylonkangasta

22

2338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • in bed with satin

      Näyttää tosi mielenkiintoisilta housuilta ;) Itse tilasin vuosia sitten satiiniset kickboxing housut ja niistä on riittänyt "iloa" pitkään :D
      Tuntuu hyvältä kun liukas kangas hivelee jalkojakin samalla kun muniakin. Siihen lisäksi laittaa vielä satiinpaidan päälle niin ooh... kokovartalohively :D

      Satiinishortsit hivelee vain alaripustuksia mutta nekin on helvetin ihania.

    • kiiltävä liukas

      Olihan hyvä sivu:) Tuollaisessa voisi joutua olemaan toisen ilona. Jopa kytkettynä tuollin kiinni. Liukkaana ja kiiltävänä. Takissa ja housuissa avuttomana ehkä vielä huputettuna takin huppuun. Mitä tuollaisesta ajatuksia herää jollekin?

    • muovinkitinää

      Ei nuo ehkä kovin hyvät talvihousut ole, kylmät ja pakkasessa tuollaiset muovihousut saattaa haurastua niin että kävellessä murenevat palasiksi :D

    • Kierrätystä

      Minä sain/ jouduin pukemaan jalkaani n12 ikäisenä sukulaisissa, tyttöjen kiiltävä ja liukas pintaiset hiihtohousut. Ne olivat tiukat lahkeiden suista. Jokin noissa housuissa oli. Peli alkoi housuissa jöpöttään kun niitä käytin. Sen vuoksi sitten kai niitä joskus jopa vapaaehtoisesti pidin.

    • kitinää:)

      Eihän se hattaa vaikka ei olisikaan parhaat mahdolliset talvihousut vaan se mitä ne saa aikaan niin katsojassa sekä kantajassa:)

    • Pakkashousut

      Hauska lukee teijän viestit. Just ostin iha käytännön syistä pakkashousut, kiiltävät, ja ihmettelin miks yhes kahvilassa yks äijä ja kans kahvilantyttö katseli erittäin kiinteästi nimen omaan HOUSUJANI. Ne on mukavat päällä, onks niitä siis mukava katsoa vaikka kantajalla olis ne muuten vaan päällä. Ei oo vielä kukaan haukkunu ainaskaan:) Voiks niillä iskee jonkun?! Alko kiinnostaa.

    • kiiltävä liukas

      Minkälaiset on pakkashousute Aika mielenkiintoinen nimitys ko. housuille:) Tykkäisin kun ne kiiltää:)

      • Anonyymi

        joo, nimi on melkein kuin paskahousut ja alkaa sen vuoksi naurattaa...


    • Pakkashousut

      Hyvä jos tykkäät:) Täytyy myöntää, että on mukavat päällä, lämpimät ja kiiltävät kans. Niissä tulee rinnan päälle etulappu ja sit joustavat henkselit, vetoketjulla suljetaan ylös asti. Oon käyny lenkillä ja kahvilla niin hassua tosiaan kun joissakin herättää nää HOUSUT mun päällä selvästi kicksejä. Pitäiskö pukea baariin niin vois saada seuraa:) Tykkäättekö jos joku vaan näkyy tällai pukeutuneena? Hyviä pakkaskelejä kaikille.

      • Fettari

        Mistä olet housut ostanut? Rupes tekee housuja mieli :)


    • kiiltävä liukas

      Olisin tosi otettu, jos tuollaista hulluutta saisi jakaa mistä kummallakin nousisi virne kasvoille. Arvaa vaan olisiko kiva joutua itse olemaan samanlaisissa. Tykkäisin tosi paljon, jos vielä tykkäisit kiusata toisen hulluuden partaalle huumorillasi housuja ja siihen samalaista takkia hyväksi käyttäen. Ja ei kun baariin taikka metsään kahville narujen kera:)

    • Pakkashousut

      Kiva kuulla:) Eikö näitä ole ihan kaikissa työvaate tai talvivaateosastoilla? Ostin Dimex-avohaalarin netistä. Intissä pojat käyttää samanlaisia, sekä harmaina että vihreinä ja maastokuviolla. Kiiltävyys on hyvä jos tulee lunta housuille, sitä voi pyyhkäistä pois, samoin sahanpurua remppahommissa jne. Aion nyt käyttää kaikkialla ja nauttia aina jos/kun joku katsoo HOUSUJANI ja on niistä ihmeissään. Toivottavasti joku teistä näkee meikän:) Ainakin jotkut nuoret on katsonu kauniit silmät kiiiltäen. Ehkä moni haluais pukea tällaset päälle muttei ole löytäny mistään:)

    • kiiltävä liukas

      :) ja eikun hymy korviin. Tässä tulee kysymys, mitä tykkäät paksuista toppa-asuista tai toppahaalareista?
      Täällä kummallinen on liukkaissa housuissa ja virnistää edelliselle kirjoittajalle:) Eikun käsiraudat esiin niin saa vauhtia silmät sekä mielikuvitus ja värikkyyttä elämään.

    • Pakkashousut

      Hmm, ihanan lämpimät:) Keitän kaakaota enkä riisu niitä. Liukkaat housut on helppo harrastus koska niitähän on kaikkialla? Käyn jonkun verran Venäjällä ja siellä tuntuu vallitsevana toppa-asuna olevan hyvinkin kiiltävät ja paksut vaatteet, nuorilla ihan tosi kiiltävät jopa kullanväriset. Ollaanko Suomessa fetissi-kielteisempiä? Tuntuu että kaikki vaatteet joista saa iloa on jotenkin huutomerkkejä. No, kiitos teille viesteistä koska niiden jälkeen oon alkanu tykätä omista avohaalareista ja ajattelen että niistä tulee kicksit. Varsinkin kun jotkut selvästi katselee HOUSUJANI, joihin pukeudun tästä lähin usein:) Toivottavasti tekin laitatte sellaset HOUSUT jalkaan:)

    • Talvihousu

      Just näin söpön tytön joka oli ilmesesti venäläinen, tullu talvilomalle tänne, kiiltävä toppatakki oli auki ja paljastu että jalassa oli lappuhaalari-malliset toppahousut, erittäin kiiltävät, ehkä mustanharmaan väriset, vaikee määritellä. Oli kiva nähdä että ollan järkevästi pukeutuneita ja lämmin tunne varmasti. Harmi et kohta on kausi ohi eikä enää tarvi paksuja toppavaatteita kukaa.

    • kiiltävä liukas

      Hei:) Ainakin keskutelu on mennyt hyvään suuntaan ja minut saattaa nähdä saman tapaisissa housuissa. Olisin mielelläni paksuissa housuissa ja takissa toisen ilona. Hassutella huumorilla ja pelleillä paksuna vaikka olenkin hoikka. Kiiltävä:) Voisi olla tiukoissa toppahousuissa ettei toinen saisi sormiaan irti. Liukasta ja kiiltävää. Kotona ja puutarhassa. Onneksi fetissi ei ole paha asia tässä kohtaan vaan jopa yllättävän antava. Voisitko pukea toisen kullan väriseen asuun?

      • Amatori

        Mistähän mahdat tulla? Itse omistan untuvavaate fetissin! T-amator


    • kiiltävä liukas

      Hyvä fetissi sinulla:) Täällä on vaikka mitä kivaa liukasta ja eri värisiä toppatakkeja:)

      • Amatori

        Tahdon!


      • Anonyymi
        Amatori kirjoitti:

        Tahdon!

        juu monet housut toppiksien alle ja kivalta tuntuu ei palele kovassakaa pakkasessa oli ala asteaikoina tytöt vielä pulskia kun paljon päällä ja punaset posketkin


    • Anonyymi

      Hyvä linkki. Laitoin tilaukseen.
      Tuli lomareissulla vastaan kiiltävät hopeiset CMP talvihousut ja samanväriset moonbootsit. Molemmat oli pientä kokoa, mutta väkivalloin sain ne päälle.
      Kiiltävän nailonin ritinä toi iloa kylmän ja sateisen illan leikkeihin. Housut repesivät haaroista ja kontiofetissini latistui hopeisten satiinimoonbootsien runkkailun yhteydessä. Ihanat fetissibootsit, jotka myös palaa kontioita näyttävämmin.
      Saappat sain jo tilattua, mutta tuskin maltan odottaa housutilauksen saapumista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      48
      3391
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2501
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1860
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1653
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1117
    6. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      46
      1022
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      994
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      906
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      77
      891
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      834
    Aihe