Miten saan miehen ajamaan karvojaan?

:((

Kaikki vinkit kehiin! Minä tiedän että hän pitää minusta karvattomana, ja siksi osaltaan sheivailen jokaisen paikkani myös hänen takiaan ( tietenkin oman olon vuoksi.)
Mies ei tee silti itse mitään, vaikka tietää että en pidä karvaisista miehistä, ja kiihottuisin hänestä fyysisesti paljon enemmän sileänä! Kehtaa vielä kysellä että miten saisi minut syttymään. No ajaisi ne kainalo, muna ja rintakarvansa niin kiihottuisin. Muualla hänellä ei luojan kiitos ole mitään ja jalkakarvatkin ovat siedettävät eikä mitkään apinajalat.

Pistänkö stopin omalle sheivaamiselleni ennen kuin sekin älyää ottaa terän käteen? Olen valmis vaikka maksamaan tuolle vahauksen rintaan.

21

1112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reino.

      Voisiko olla niin että sinä olet lesbo etkä siksi kiihotu miehistä? En minäkään kiihoitu mutta minä olenkin hetero mies. Onhan se niin että kun mies pukeutuu se on sama kuin nainen riisuutuu. Karvapeite on myös eräänlainen vaate ja nainen ajeltuna on alastomampi. Ajeltu mies on eräänlainen poika. Karvat on osa miestã.

      Kiinnostavalle naiselle voin luvata että tuihotan hänen alastonta vartaloaan 16 tuntia yhteen menoon. Mies on erilinen kuin kuin nainen. Sinä todennäkösesti kuulut seksuaaliseen vähemmistöön, et vain ole itse huomannut.

      • :((

        Kas kun en ole huomannutkaan olleeni viimeiset 23v lesbona ja kuusi vuotta tästä vielä suhteessa miehen kanssa. Ajeltu mies on silti kauniimpi näky ja sileä iho tuntuu sormenpäissä miellyttävämmältä.


      • lautori1
        :(( kirjoitti:

        Kas kun en ole huomannutkaan olleeni viimeiset 23v lesbona ja kuusi vuotta tästä vielä suhteessa miehen kanssa. Ajeltu mies on silti kauniimpi näky ja sileä iho tuntuu sormenpäissä miellyttävämmältä.

        Meillä sheivailu on molemmin puolista, mä ajan emännältä ja emäntä multa se toimii oikeen hyvin, tulee vieläpä tarkempaa jälkeä, myös pepun ympärykset. Kokeileppa ehdotella.


      • lautori1 kirjoitti:

        Meillä sheivailu on molemmin puolista, mä ajan emännältä ja emäntä multa se toimii oikeen hyvin, tulee vieläpä tarkempaa jälkeä, myös pepun ympärykset. Kokeileppa ehdotella.

        Mekin tykkäämme molemmat posliinista.
        Juuri tuo kumppanin sheivaaminen, siis puolin ja toisin, toimii myös aikas kivana esileikkinä :)


    • Karvatonta

      No höh, minulla mies ajelee posliiniksi kun vain pyydän. Tavallisesti teen sen itse, mutta välillä se on ihan hauska osa esileikkiä.

    • kokokokjjuu

      yhdessä pesulle ja uusia höyliä.siitä sitten alat tekemään sileetä :)

    • Kivaa_hiplata

      En tiedä, että miten jonkun toisen saa ajelemaan karvansa, mutta itse olen ottanut silloin tällöin höylän ja saippuaa ja ajellut alapääkarvojani sen, mitä olen saanut ajettua. Tuntuu oikein mukavalta hiplata lähes karvatonta alapäätä ja pussejani. Haaveilen löytäväni naisen, jonka saisin ajelemaan kaikki karvani pois, myös pepusta. Tiedän joitain naisia, jotka pitävät nimenomaan karvattomista miehistä ja minulla ei ole mitään sitä vastaan, että olisin joskus täysin karvaton.

    • lkarvaapina

      Muna- ja kainalokarvat mies kuin mies voi ajaa jos nainen pyytää mutta salli miehesi pitää edes rintakarvansa.

      • sheivatut

        Kumpikin olemme jo monta vuotta ajaneet karvamme ja hyvin on petileikit sujuneet suihin otto on paljon miellyttävämpää ei muuta kun muutkin kokeilemaan


    • mik-z

      Luulen kyllä että miehesi suostuu, kunhan vain pyydät tarpeeksi selkeästi. Eikä pyytämisessä mitään pahaa ole, kyllä hän ymmärtää että haluat vain maksimoida nautinnon.

      Tosin täytyy tuohon rinnan vahaukseen kommentoida, että se saattaa mennä liian pitkälle. Puhun vain omasta puolestani, mutta itse en todellakaan haluaisi luopua rintakarvoistani, sillä ne ovat osa miehisyyttäni. En tietenkään voi tietää mitä mieltä miehesi on, mutta ihan vain huomautuksena, etteivät kaikki halua ajaa niitä. Itse ajoin rintakarvat kokeilumielessä pois kesällä ja en kyllä tykännyt olostani yhtään ilman niitä. Okei, no toki vahaisin rintani jos tyttöystäväni sitä välttämättä tahtoisi, mutta silloin toiminta olisi jo aika vastentahtoista omalta osaltani.

      Munakarvat taas ovat ainakin itselle ihan pikku juttu, ja sheivaan ne mielelläni, etenkin kun omakin tyttöystäväni on kertonut että tykkää posliinista miehellä.

      • ........

        Aika vitun surullista jos miehisyys on kiinni jostain vartalon karvoista. Tosi surullista.


    • karvainen mies

      Vaimo ja kaverit kettuilee että voisin olla kebabissa töissä kun karvoja on valmiiks niin paljon. Vaimon pyynnöstä pidän kuitenkin strategiset alueet posliinina ja seksi luistaa. Suihinotto on paljon parempaa kun molemmat on sileitä.

    • karvakuontalo

      Anna sille lahjaksi ladyshaver ja sukkahousut.

    • janne.von.blah

      Tee siittä leikki. Sido mies sänkyyn, otat sheivaus välineet esiin ja ajelet esileikkinä karvat pois.

    • eikun kundi suihkuun yhtäaikaa ja pikkasen esileikkiä kehiin vaahtoa käteen ja pientä runkkausliikettä ja hetkenpäästä voit tehdä mitä sä haluat,muista vetää höylällä mytäkarvaan. Lykka till.

    • äöähy

      Kyllä mä voisin alapäästä posliiniksi ajaa jos nainen pyytäisi, mutta rintakarvoja tai sääriä tai muitakaan en kyllä.. Kainalot voisin siistiä jos se oikeasti olisi siitä kiinni, mutta jotenkin ei vaan kertakaikkiaan yhtään tuntuis luontevalta alkaa höyläilee rintakehää ja reisiä ja sääriä...

    • sänki pistelee, yök

      Kyllä se heteronaisella voi haluja vähentää jos miehessä ei ole ollenkaan pelkkää ihopintaa, vaan karvoja on runsaasti kaikkialla. Sitä en tajua, että käytettäisiin höylää tai konetta karvojen trimmaukseen muualla kuin genitaali- ja kainaloalueella. Rinta ja kädet on niin suuret alueet, ettei niitä koko ajan kukaan joka päivä ajele ja terien jälkeen tulee kamala sänki. Sänki on pahin vaihtoehto! Yksi mies sheivaili tai oikeastaan ajeli koneella itseään rinnasta ja yläselästä ja se oli kamalaa, melkein kuin teräsharjaa olisi silitellyt eikä todella tehnyt mieli viedä suuta niille alueille. Täysin sileäksi ei ollut ajeltu koskaan, vaan se muutaman millin sänki oli aina. Kainaloissa kyllä oli karvat ja vaikka kävi suihkussa, haisi silti hielle. Muuten melko hyvä mies, mutta oletti kyselemättä että näin on hyvä eikä yhtään ollut sellainen fiilis, että asioista olisi voinut puhua. Joistakin ihmisistä vain aistii, että ihminen itse luulee tekevänsä oikein kysymättä eikä sellaiselle voi esittää toista näkemystä ilman, että se loukkaantuu. Tässä tapauksessa olisi ollut parempi että olisi ollut ajelematta, koska normi karvoitus tuntuu käsissä ja suussa kuitenkin pehmeämmältä kuin sänki, jos ei tohtinut/halunnut vahaukseen mennä, mikä tietenkin olisi ollut paras vaihtoehto.

    • niinsaatana

      Voi teitä naisia, ei me miehet olla ennenkään ajatuksia luettu. Sanokaa suoraan jos ei joku miellytä ja miten asian voisi korjata älkääkä valittako täällä.

    • simple men

      "Kehtaa vielä kysellä että miten saisi minut syttymään."
      Tuohon varmaan vastasit, ilman naureskelua, että sheivaamalla kaikki karvat?

    • Vinkki

      Itse lyhennän kainalokarvoja aina silloin tällöin. Ja pussit ajelen silloin tällöin karvattomiksi. Kalun juureen jätän karvoitusta, mutta lyhentelen senkin siistin näköiseksi lyhyeksi.
      Vinkkaisin kysyjälle että ehdottaisit ensin siistimistä millä saisi karvoja vähemmäksi ja mies voisi siitä sitten innostua siistimään enemmänkin, jos "satut" vielä vahingossa kehumaan että kalu näyttää nyt isommalta kuin aiemmin....

    • krlao

      Hyvä keino on myös sauna reissulla ottaa kalun varresta kiinni ja hoita se seisokkiin ja sitten ottaa partahöylä ja alkaa vedellä pusseja sileiksi..

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe