Turku maksattaa palloiluhallinsa meillä!

Liitoskuntalaiset

Turkulaiset ovat teettämässä rakennusliikkeellä itselleen uuden palloiluhallin. Koska kaupungilla ei juuri nyt ole (budjetoituna) hankkeeseen rahaa, kaupunki on päättänyt maksaa hallin neljännesvuosisadan pituisella vuokrasopimuksella - korkojen kera! Hauskinta keksinnössä on se, että Turkuun liitettävät kunnat joutuvat näin kätevästi maksumiehiksi! Liitytään hei kiljuen Turkku!

11

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei kiitos

      Se ei ole ainoa Turun vuokrasopimus, niitä on sadoittain, jopa koulujen pulpetteja on liisattu. Nimi liitospaperiin tosiaankin tarkoittaa maksajan allekirjoitusta ja oman päätösvallan menetystä.
      Turun talouden johto on täysin käsittämätöntä, myydään rakennuksia ja asetutaan itse vuokralle, ihmeellistä peliä veronmaksajien rahoilla.
      Sitten syytetään kehyskuntia lähes kaikesta.

      • Heu Reekka

        Parasta taloudenpitoa Turussa ikinä: vuokrataan päiväkoti kiinteistöliike Yrjö ja Hanna säätiöltä. jolle puolestaan on "vuokrattu ilmaiseksi" tontti kymmeneksi vuodeksi! Vastuunkantajaa ei ole tavoitettuu ja moka on tarkoitus haudata hamaan kuntaliitokseen... Tervemenoa maksajiksi, kaarinalaiset!


    • Paljon halleja

      Kaarinalaiset ovat vuosikymmeniä saaneet käydä ilmaiseksi Turun palloilu- ja jääkiekkohalleissa, puhumattakaan muista halleista.

      • Lapsellista juttua

        Kaikesta on maksettu ja mitähän se olisi maksanut Turkulaisille, jos kehyskuntien käyttäjät puuttuisivat ?
        Turkulaiset ovat kyllä myös kansoittaneet Kaarinan uimahallia ja jäähallia tuntuvasti, jopa pelanneet jalkapalloa lämpimällä nurmellamme.
        Mutta meillähän vuoroista maksetaan, joten tervetuloa vaan.


    • Kotikunnasta siis!

      Mihinkähän ne turkulaiset sen hallinsa pykää? Hyvä ja halpa paikka löytyisi pikkisen kauempaa keskustasta, Kaarinasta - kivasti uuden suurkunnan rajojen sisältä!

      • Kekseliästä!?

        Kupittaan Cittarin vierestä on löytynyt vajaakäytössä oleva paikka: siirtolapuutarhatontit! Samalla hoituu Kupittaann alueen kinkkiseksi muuttunut paikoituskatastroofikin - Cittarin pysäköintiruutujen vuorottaiskäytöllä. Kaupunkilaiset kasvattaa varmaan mielellään Cittarin omistajan ennestäänkin paksua kukkaroa ilmaisten autopaikkkojen miljoonavuokralla!?


      • Halli Ballisti
        Kekseliästä!? kirjoitti:

        Kupittaan Cittarin vierestä on löytynyt vajaakäytössä oleva paikka: siirtolapuutarhatontit! Samalla hoituu Kupittaann alueen kinkkiseksi muuttunut paikoituskatastroofikin - Cittarin pysäköintiruutujen vuorottaiskäytöllä. Kaupunkilaiset kasvattaa varmaan mielellään Cittarin omistajan ennestäänkin paksua kukkaroa ilmaisten autopaikkkojen miljoonavuokralla!?

        Kaupungilla on vielä käyttämätöntä maata puistoissaan. Ei kun lohkomaan tontteja vaikka Heideckenin ja Tipulan pihalta! Olsis nääs nostalgiaakin paljasjalkaiselle?

        Kannattaisiko kaivaa esiin TS:n arkistosta professori Ehojoen ehdotus Vartiovuoren kallioon louhittavasta palloiluhallista? Olisi keskeisellä paikalla eikä maanlaisena rakenteena pilaisi maisemaakaan. Kalliorakentamine on halpaakin verrattuna liejuun paaluttamiseen? Joku voisi myydä kalliomurskeenkin ihan voitolla.

        Myös P-Louhen sivuraiteelle on suuniteltu jo vuosia louhittavaksi palloiluhallia. Pysäköintipaikatkin olisivat valmiina! Mikä synergiaetu!?

        Miksi nyt Kuppiksen Surutointa ja perhepuistoa tai vaihtoehtoisesti vanhojen ihmisten elänmäntyötä siirtolapuutarhoissaan ollaan tuhoamassa kuin käärmettä pyssyyn ajaen. Kenen etu nyt on, hyvät veljet, kyseessä?


    • lopettakaaa jo

      Ketä kiinnostaa?

      • Kaarinalainen 40 vuotta

        Ketään ei varmaankaan kiinnosta minne veronmaksajien rahat häviävät ja harva edes ymmärtää. Kuvitellaan etteivät veronkorotukset ja velkaantuminen koske itseä laisinkaan.
        Herätys tulee siinä kohtaa kun se kunnan avustus ei kilahdakkaan tilille tai kunnan työntekijältä jää palkka saamatta. Kreikkalaisilta voi kysyä miltä tuntuu ?
        Turkuhan on iät ajat kupannut kehyskunnista rahaa itselleen, aikanaan jo puhelinlaitoksellaan. Nykyisin Turku energian kautta, Turun seudun veden ja Turun seudun puhdistamo Oy:n avulla. Tätä rahankeräämistä ja takuiden vaatimista sitten kutsutaan yhteistyöksi.
        Yhteistyötä ja kuppaamista sitten yritetään jatkuvasti laajentaa yhteisellä vedenjakelu yhtiöllä, ym.
        Yllätys yllätys sitten nämä yhteistyö yrityksien työpaikatkin lasketaan Turkulaisiksi selvitysmiesten laskelmissa ja niillä rehvastellaan kehyskunnille. Kaarinalaiset maksaa yleensä asukasluvun suhteessa, mutta johtajat ja päätösvalta tulee aina Turulle.
        Viimeinen niitti alueella olisi suur Turku, tämä ihanneyhteistyö jossa Kaarinalaiselle jäisi vain Turun kuprujen maksajan rooli. Turun ei tarvitsisi enää edes maksaa vuokraa meille putkistoistamme.
        Väitän että silloin on helppo korottaa maksuja kaikissa palveluissa ja johtajat pöhöttyvät entisestään. Se olisi Turun seudun loppu ja poliitikot käyttäisivät valtaa ahnaasti.
        Turkuun ei maksumieheksi kannata mennä enää mihinkään ja nykyisetkin maksuosuudet on kyseenalaistettava.


    • Demokratiavaje

      Demokratiavaje!? Suomi on kauhistellut demokratian puuttumista EU:n päätöksenteossa. Isot ja rikkaat monimiljoonaiset kansat tekee keskenään sopimukset, pienet vikisee narun perässä.

      Euroviisaat ovat himoinneet EU-liittovaltion perustamista ja perustelleet sitä demokratiavajeen pienemisellä!? Mitähän sellaisten ihmisten päässä ikinä liikkuu?

      Sama meno on Suomessakin: perustetaan suurkuntia, jolloin demokratiavaje suurten kuntien määräysvallassa pienenee!? Mitähän näidenkiin loobbajien päässä ikinä liikkuu? Liitoksen jälkeen suurkunnan valtuustossa jyrää mafia, joka nojaa suurimman kunnan äänestäjien enemmistöön tai muutaman suurimman ryhmittymän keskenään sopimiin takataskuvelvoitteisiin. Näinhän se demokratia sujuu? Pieniä joukkioita ei tarvita edes vaalikauden lopussa isosten takuumiehiksi!

      Miten silloin Velkuan poppoo (300 äänivaltaista) saa omia ajatuksiaan ikinä läpi. Kysyn vaan. Mahtaako Teersalon rannan mökkiläinen edes näkyä mafian päätöeksetekoon käyttämissä läppäreissä? Jos näkyy, niin tuskin kärpäsen p-askaa komeampana? Kaarinalaisillakin on tekemistä oman kulmakuntansa asioiden saamiseksi myönteiseen käsittelyyn - on kai tämä kaikille jo selvää?

    • Varpaisillaan ollaan

      Me kaarinalaiset emme pelkääl pakkoliitoksia. Vaalit ovat liki eikä liitoksista uskalleta edes puhua, saattaisi vaalikarja vauhkoontua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3438
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      227
      2108
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1672
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1527
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1376
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      288
      1271
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1111
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1111
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1107
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      946
    Aihe