EI SOTA KAHTA NEITIÄ KAIPAA

JOFA SETÄ MAITOJUNA

Loukkaantumiset ovat aina ikäviä asioita niin myös tällä kertaa vaikka mielestäni koivun ja filppulan pois jäänti kisoista on suomen leijona ryhmän kannalta hyvä asia. Bergenheim ja Immonen ovat kiistatta parempia vaihtoehtoja leijona ryhmään. Bergenheim on iskenyt kovat tehot täysin umpisurkeassa florida phantherssissa ja pidän immosta filppulaa parempana pelaajana. Myöskään koivu ei koskaan ole pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon isoissa peleissä. Enkä tarkoita nyt mm-finaalia, sitä en laske isoksi peliksi. Puhun stanley cupin voittamisesta ja olympia kullan voittamisesta. Ne ovat isoja pelejä ja niissä peleissä koivun taitotaso ei ole riittänyt. Eli Koivu on näyttönsä antanut eikä se riitä! Kun puhutaan olympia kullan voittamisesta. Faktat on karuja mutta ne on kestettävä.

6

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Änäriä

      Filppulaa olisin kaivannut ja Mikon "johtajuutta" mitä se nyt ikinä tarkoittaa. Bergenheim ei tule koska Erkka ja Kekäläinen eivät arvostaneet pelaajaa tarpeeksi (tai eivämuistaneet koko pelaajaa). Mitallien suhteen erittäin heikolta näyttää, varsinkin jos Aaltonen pyörii ykkös kentässä. Nyt alkaa tuleen Hartikaista, Hagmania ja Immosta ikää. Myös "huono vointinen" Saku Koivu ja Pesonen käy. Jos maajoukkueen johdolla on Joensuun tai Leinon puh. numero niin soittakaa edes niille. Kiitos!

    • kvlivikckvkckci

      Katsoppa suomalaisten NHL-pelaajien pistepörssiä, niin huomaat, että Koivu ja Filppula ovat Suomen parhaimpia pelaajia.

      Koivun ja Filppulan poisjäämisen myötä Suomelta puuttuu parhaat mahdolliset ykkös- ja kakkossentterit. Tilanne ei helpota ollenkaan S.Koivun ja Bergenheimin kieltäytymiset.

      Kun kerran kokoonpanoon on muutoksia loukkaantumisten takia tehtävä, niin samalla voitaisiin miettiä jo valittujen pelaajien pudottamista pois joukkueesta, jotta saadaan nuorempia pelaajia tilalle.

      Esimerkiksi Kukkosen tilalle voisi ottaa Ristolaisen ja vastaavasti jommankumman kumppaneista Lehterä ja Pihlström voisi korvata Teräväisen Teuvolla.

      Väitän, että tällä tavoin Suomen joukkueen menestymismahdollisuudet paranisivat huomattavasti.

      Kaiken kaikkiaan uskon, että leijonilla on ihan kohtalaiset saumat mitalipeleihin, vaikka mahdollisuudet olympiakultaan taitavat olla melko epärealistiset.

    • JOFA SETÄ MAITOJUNA

      Niin kun jo olen sanonut Mikko Koivun taso ei riitä kovissa peleissä! Se on nähty. Yksinkertaisesti se on fakta! Halusit tai et en jaksa enää kinata asiasta. Salminen ja Immonen hyviä valintoja, khllän taso samaa luokkaa kun nhllän eli kovasta sarjasta miehet tulevat. Aika näyttää riittääkö heidän taso kisoissa. En ala veikkailemaan, katson kisat rauhassa.

      • MrJuha82

        Täytyy kuitenki muistaa, että Mikko Koivu johdatti Leijonat MM-Kultaan kun MM-kisoissa oli mm Kanadan kivikova kaksikko Getzlaf ja Perry jotka on voittaneet Stanley Cupin ja Mikko Koivu hakkasi nää herrat 100-0.
        Myös finaalissa kaatui aina kova Ruotsi, jolla oli muutama NHL-pelaajaki siellä ja eihän Suomellakaan ollu kuin 2 NHL-pelaajaa 2011 MM-kisoissa, jos oikein muistan eli Mikko Koivu ja Tuomo Ruutu.
        Kova sulka Mikko Koivun hattuun.
        Turnauksessa oli myös Venäjä tuttuine kovine nimineen ja ku se saatiin sijoituksissamme taaksemme, ni kova juttu.


      • JOFA SETÄ MAITOJUNA
        MrJuha82 kirjoitti:

        Täytyy kuitenki muistaa, että Mikko Koivu johdatti Leijonat MM-Kultaan kun MM-kisoissa oli mm Kanadan kivikova kaksikko Getzlaf ja Perry jotka on voittaneet Stanley Cupin ja Mikko Koivu hakkasi nää herrat 100-0.
        Myös finaalissa kaatui aina kova Ruotsi, jolla oli muutama NHL-pelaajaki siellä ja eihän Suomellakaan ollu kuin 2 NHL-pelaajaa 2011 MM-kisoissa, jos oikein muistan eli Mikko Koivu ja Tuomo Ruutu.
        Kova sulka Mikko Koivun hattuun.
        Turnauksessa oli myös Venäjä tuttuine kovine nimineen ja ku se saatiin sijoituksissamme taaksemme, ni kova juttu.

        Voin kertoa sinulle että kapteeni nolla nimeltä mikko koivu ei hakkaa koskaan miehiä nimeltä getzlaf ja perry. kapteeni nollaa ei voi edes verrata tähän kaksikkoon mikko on noin valovuoden heitä jäljessä jääkiekkoilijana. Maailman mestaruus oli hyvä saavutus mutta niin kun sanoin en laske sitä suurien pelien joukkoon. Suuria pelejä ovat stanley cupin voittaminen ja olympia kullan voittaminen. Myös nuorten kullan voittamista pidän isona pelinä se on paljon suurempi voitto kun miesten MM kulta. Siihenkään suoritukseen Mikko ei pystynyt. Urheilussa vain voitot kertovat miten kova olet ne ovat faktoja muut asiat on makuasioita ja niistä voi olla montaa eri mieltä. Fakta on se että kapteeni nollan taso ei riitä isoissa peleissä.


    • Herää vajakki!!!!

      Jarkko Immonen on ihan hieno mies mutta kylmä fakta on se että Immosen nopeus ja peliäly ei riitänyt aikoinaan änäriin joten ei se olympialaisissakaan pärjää. Nykyään immonen pelailee jtn KHL höntsä sarjaa. Immonen on ihan hyvä MM-kisa pelaaja mutta eväät ei riitä isoihin gameihin.

      Mikko Koivu on vahva johtaja ja taistelija olisi suomen tärkein pelaaja jos vaan pääsisi kisoihin.

      Valtteri Filppula on ehkä suomen taitavin pelaaja. Hän on monipuolinen osaa pelata laidassa ja keskellä ja tekee paljon tehoja rapakon takana.

      Ja jos joku tässä on neiti niin Bergenheim kaveri on täydessä iskussa mutta vetää herneet nenään "huonosta kohtelusta" ja kieltäytyy kisoista. Luulisi sen verran isänmaallisuutta löytyvän että edustaa suomea kun tarvitaan. Hyvällä aseentella varustettu kunnon urheilija lähtee kisoihin vaikka valmentaja olisi omasta mielestä täysi mulkku ja pelipaikka olisi 4kentässä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe