takaapäin ja naisella kännykkä korvassa

viking47

Tämä tapahtui laivalla joulukuussa.Alkoa päässä ja mentiin tosi hommiin. Ritvan kännykkä soi neljättä kertaa kunnes Ritu vastasi ex miehelle. Minä työntelin takaa. Teki hyvää. Kun työnsin pohjaan niin Ritun ääni pätki. En kestänyt vaan huusin että multa tulee.

7

1698

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • on se!

   on se tuo romantiikka ihmeellistä!

   • kerran elämässä

    Täytyy seuraavalla laivareissulla yrittää samaa. Tekee varmasti nannaa molemmille.


   • telephone
    kerran elämässä kirjoitti:

    Täytyy seuraavalla laivareissulla yrittää samaa. Tekee varmasti nannaa molemmille.

    Kyllä se nannaa tekee. Kännissä kerran soiteltiin aktin aikana silloisen naikkosen kanssa. Lopuksi naikkosen juopolle ex avomiehelle. Puhelu kesti ainakin vartin ennen kuin laskin kännykkä korvassa. Työntelin vielä puolijäykällä ja kuulin kun ex avomies parkui puhelimessa. Nannaa.


  • luuriseksi

   Olen yhden kerran ollut mukana tällaisessa tilanteessa. Se tosin tapahtui jo ennen kännykkäaikaa tai kumminkin 1990-luvun lopulla. Eräs nainen halusi laittaa bänksit miesystävänsä kanssa ja tässä oli kyllä alkoholilla aika lailla vahvasti vaikutusta asiaan. Kaikki oltiin otettu ja se nainen eniten.

   En enää oikein tarkkaan tiedä tai muista että miten se kaikki oikein alkoi. Minä en hirvittävän hyvin tätä naista tuntenut mutta toinen mies vähän paremmin, oli hänen opiskelukaverinsa tai joka tapauksessa opiskeli samaa alaa. Me taidettiin lähteä hänen matkaansa jostakin juottolasta tms. Oltiin hänen opiskelijakämpässä ja nainen oli sohvalla takapuoli pystyssä ja makasi ylävartalollaan sohvaan ja piti vanhaa puhelimen luuria korvallaan. Hän jutteli miehensä kanssa samalla kun tämä toinen mies nai häntä takaapäin. Mutta sen sijaan että hän olisikin tehnyt sen mitä oli suunnitellut, muuttui se keskustelu oikeastaan aika pian sovinnollisempaan suuntaan. Vissiin se mies pyyteli anteeksi tms ja nainen oli valmis sopimaan. No tää toinen mies ehti saamaan ja minä kiirehdin äkkiä mukaan että ehdin. Ehdin juuri työntää itseni sisälle kun se puhelu loppui. Muistan vieläkin kun tämä nainen kääntyi minua kohti ja sanoi:"vittuemmäpistänytkään poikki." ja sitten vasta tajusi että minä olin hänen sisällään ja sitten hän nauroi aivan pökkyrässä:" no anna mennä nyt sitten kun oot alkanu jo!" ja sitten kikatteli koko ajan hysteerisenä kun minä tyydytin itseni. Se nainen oli niin humalassa ettei edes tajunnut tai muistanut että häntä naitiin siinä puhelun aikana tai joka tapauksessa ei pystynyt siihen reagoimaan.

   Olen kuullut että he menivät sittemmin naimisiin ja heillä on useampikin lapsi. En tosin ole nähnyt perhettä. Tuskin nainen minua edes muistaisi kun oli sellaisessa kunnossa silloin.

   • kerran

    Se oli jazzien aikaan kun ajaudui yöllä vähän yli 50-kymppisen naisen kanssa vuokra-asunnon sänkyyn. Oltiin kunnolla huppelissa ja otettiin vielä lisää. Tarjan ex mies soitti jossain vaiheessa ja seuraava muistikuva mulla oli kun Tarjs oli säkyssä selkä notkolla ja perse pystyssä. Otin vielä paukut pullosta ja menin kalu pystyssä Tarjan taakse. Tarja sanoi miehelle että hän saa pian munaa. Työnsin sisään ja se oli mun elämäni paras pano kun Tarja antoi kännykän mulle ja mä voihkein js huohotin kunnes tuli. Voi taivas sanoin kun lasti lähti.


   • kortsu

    Käytittekö kumia vain laitoitko lastin vanhan päälle.


  • lkotpre

   Jos Ritva olisi ollut puhelimessa nyksänsä kansaa, olisin lauennut heti.

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2160
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1100
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   85
   1039
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   77
   866
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   846
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   796
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   713
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   668
  9. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   210
   650
  Aihe