Jeesus muslimi?!

hämmästynyt

JEESUKSELLA OLI JUMALA

"minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö." (Joh.20:17)


JEESUS TUNNUSTI JUMALAN YKSEYTTÄ

"Ensimmäinen [käsky] on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa; ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi.... Oikein sanoit, opettaja, totuuden mukaan, että yksi hän on, ja ettei ketään muuta ole, paitsi hän. Ja rakastaa häntä kaikesta sydämestään ja kaikesta ymmärryksestään ja kaikesta voimastaan..." (Mark.12:28-34)




JEESUS EI SALLINUT ITSEÄÄN PALVOTTAVAN JUMALANA

Ja hänen sieltä tielle mennessään juoksi muuan hänen luoksensa, polvistui hänen eteensä ja kysyi häneltä:
"Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?"
Mutta Jeesus sanoi hänelle:
"Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin." (Mark.10:17-18)




AINOASTAAN JUMALAA TULEE PALVOA

Jeesus opetti että Jumala on ainoa ylistyksen arvoinen. Ketään muuta ei saa asettaa hänen rinnalleen. Ainoastaan Jumalaa tulee palvella ja kumartaen palvoa.

"Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa." (Matt.23:9)

"Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman.'" (Matt.4:10)




JEESUS NOUDATTI JUMALAN ANTAMIA KÄSKYJÄ

Jeesus ei toiminut oman tahtonsa tai omien halujensa mukaan, vaan hän noudatti kaikessa Jumalan hänelle antamia käskyjä (Joh. 5:30, 6:38, 10:18, 12:49, 15:10, Luuk.22:42, Mark.14:36).

"minä en kysy omaa tahtoani, vaan hänen tahtoaan, joka on minut lähettänyt" (Joh.5:30)

"Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt." (Joh.6:30)

Jeesus siis palveli Jumalaa, ja oli alamainen Jumalalle, mutta Jumala ei palvele Jeesusta. Islam tarkoittaa alistumista (submissiota) Jumalan tahtoon.


VAIN JUMALA ON KAIKKIVOIPA JA KAIKKAVALTIAS

Jeesus uskoi kaikkivaltiaaseen ja kaikkivoipaan Jumalaan. Ei ole mitään mitä kaikkivaltias Jumala ei voi tehdä:

"Jumalalle on kaikki mahdollista" (Mark 10:27)

"Jumalalle ei mikään ole mahdotonta" (Luuk 1:37)

Jeesus opetti että hän itse ei ole kaikkivaltias, vaan ainoastaan Jumalan palvelija (Joh.5:19, 5:30). Jeesus ei aina pystynyt toimimaan kuten halusi (Mark.6:5). On olemassa myös Raamatun kohtia joista voidaan päätellä että Jeesus ei ole kaikkivaltias myöskään taivaassa (Matt.20:23, 1Kor.15:28).

"Poika ei voi itsestänsä mitään tehdä, vaan ainoastaan sen, minkä hän näkee Isän tekevän..." (Joh.5:19)

"En minä itsestäni voi mitään tehdä." (Joh.5:30)

"Ja hän ei voinut siellä tehdä mitään voimallista tekoa, paitsi että paransi joitakuita sairaita panemalla kätensä heidän päälleen." (Mark.6:5)




JEESUS PITÄÄ JUMALAA ITSEÄÄN SUUREMPANA

"Te kuulitte minun sanovan teille: 'Minä menen pois ja palajan jälleen teidän tykönne.' Jos te minua rakastaisitte, niin te iloitsisitte siitä, että minä menen Isän tykö, sillä Isä on minua suurempi." (Joh.14:28)

Jumala yksin on kaikkitietävä, mutta Jeesus itse ei ollut kaikkitietävä sillä hän sanoi:

"Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä." (Mark.13:32)




JEESUKSEN KÄYTTÄYTYMINEN JA ELÄMÄNTAVAT

Kristittyjen tulisi pitää Jeesusta esimerkkinään (Joh.13:15, Matt. 11:29) ja seurata hänen elämäntapaansa (Joh.14:6). Toisin sanoen, kristittyjen tulisi seurata profeetan sunnaa.

Kristityt rukoilevat istuen kädet ristissä istuen tai sängyssä makoillen. Jeesus sensijaan rukoili kuten muslimit. Jeesus rukoili polvillaan, kumartuen kasvoilleen maahan Jumalan tahtoon alistumisen merkiksi, kts Luuk.22:41, Matt.26:39, Mark.14:35, Matt.4:9, Ap.t.9:40. Islam tarkoittaa alistumista (submissiota) Jumalan tahtoon.

"Ja hän vetäytyi heistä noin kivenheiton päähän, laskeutui polvilleen ja rukoili" (Luuk. 22:41 )

"Ja hän meni vähän edemmäksi, lankesi kasvoilleen ja rukoili" (Matt. 26:39)


Raamatussa on kohtia joista voidaan olettaa että Jeesus piti muslimien tapaan puhtautta hyveenä (Joh.12:3, 13:5,10).

19

1813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Agbal

      Ei islamissa muslimit rajoitu pelkästään Jeesukseen. Heille kaikki tunnetut VT:n henkilöt on muslimeita. Aatamista alkaen, myös Aabraham, Mooses ym. Islamissa opetetaan kuinka jokainen syntyy muslimina. Sitten ympäristö pilaa hänet johtamalla johonkin muuhun uskontoon. Sinäkin hyvä nimimerkki olet islamin mukaan syntynyt muslimina, mutta vanhempasi ovat pilanneet Sinut antamalla kristillisen kasvatuksen.

      • janne

        KAIKKIEN ASIOIDEN ENNALLEEN ASETTAMINEN
        Jeesus viittasi luomistyön alkuun tai aikaan ennen syntiinlankeemusta käyttämällä viittausta "alusta asti", tai "alussa" (Matt.19:4, 19:8, Joh.8:44). Kaikki mitä jumala loi ja asetti oli hyvää. Jumalan luomistyön lainalaisuudet ovat olleet samoja universumin perustamisesta asti. Jumala ei muutu (Mal.3:6) eikä kadu säädöksiään (4Moos.23:19, 1Sam 15:29). Sensijaan ihmisten käsitys jumalasta muuttuu sillä ilmoitus Jumalasta on annettu ihmiskunnalle asteittain edeten, "progressiivisesti".

        "Alussa" jumalan pojat elivät jumalan yhteydessä (1Moos.5:22-24, 1Moos.6:9), eli harmoniassa tässä todellisuudessa vaikuttavien lainalaisuuksien kanssa. Kaikki profeetat lähettettiin kertomaan ihmiskunnalle sitä mikä oli ollut "alusta asti". Jeesus sanoi että proteetta Elias lähetettäisiin hänen jälkeensä "asettamaan kaikki ennalleen".

        "Elias tosin tulee ja asettaa kaikki kohdalleen." (Matt.17:11)

        "Elias tosin tulee ensin ja asettaa kaikki kohdalleen." (Mark.9:12)

        Jeesus piti Johannes Kastajaa profeetta Eliaana (Matt.11:14, 17:12). Mutta kun Jeesus antoi profetian jonka mukaan profeetta Elias oli tuleva, Johannes Kastaja oli jo mestattu Herodeen toimesta. Miten sitten Elias oli tuleva Jeesuksen jälkeen? Miten tämä on mahdollista?

        Raamatussa mainitaan kaksi kristusta (Sak.4:14, Ilm.11:4) jotka seisovat kaiken maan herran edessä. Nämä kristukset ovat enkeli Gabriel (Luuk.1:19) ja enkeli Miikael (Matt.26:64, Mark.14:62, Luuk.22:69, Ap.t. 7:55).

        Johannes Kastaja oli profeetta Elias joka tunnetaan taivaallisessa ruumiissa enkeli Gabrielina. Johannes Kastaja oli toinen näistä kahdesta kristuksesta minkä tähden hänellä oli valta sulkea taivas kolmeksi ja puoleksi vuodeksi (Luuk.4:25, Jaak.5:17 vertaa Ilm.11:6). Profeetta Eliaan lisäksi myös profeetta Elisalla oli valta sulkea taivas (2Kun.8:1, 3:17) ja syökseä tulta taivaalta. Jeesus oli profeetta Elisa joka tunnetaan taivaallisessa ruumiissa enkeli Miikaelina. Jeesuksella oli profeetta Eliaan ja Elisan tavoin valta syöstä tulta taivaalta (Luuk.9:54, Luuk.12:49). Jeesus valitsi termiksi juuri "tulen heittämisen maan päälle" (Luuk.12:49) koska hänen esikuvansa profeetta Elias heitti tulta maan päälle tuhotakseen Jumalan viholliset (2Kun.1:10).

        Yhteensä Eliaan (Johannes Kastaja) ja Elisan (Jeesus) profetiaalinen vaikutusaika kesti 7 vuotta. Jeesuksen pappeus kesti kolme ja puoli vuotta, eli puoli "vuosiviikkoa" (Dan.9:27).

        Enkeli Gabriel inkarnoitui siis Johannes Kastajassa, mutta Jeesus profetoitoi että profeetta Elias oli tuleva uudelleen ja asettava kaikki asiat ennalleen. Johannes Kastaja kielsi olevansa Elias (Joh.1:21) koska hän ei täyttänyt profeetta Eliaasta kirjoitettuja kirjoituksia maallisen vaelluksensa aikana.

        PROFEETTA ELIAS ON MYÖS "SE TOINEN PUOLUSTAJA"
        Kaikkien asioiden ennalleen asettaminen oli profeetta Eliaan tehtävä. Viittaus "siihen Toinen Todistajaaan" joka oli tuleva Jeesuksen jälkeen ja joka oli johdattava ihmiskunnan "kaikkeen totuuteen" (Joh.14:16-17, 5:26, 16:3, 7-15), oli viittaus profeetta Eliaan.

        "Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa. Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa." (Joh.16:7-15)

        Sanoessaan "Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa" Jeesus toi ilmi että ilmoitus jumalasta ei ollut vielä täydellinen. Jeesuksen jälkeen oli tuleva "toinen puolustaja" joka oli johdattava uskovat "kaikkeen totuuteen" (Joh.14:26, 16:13). Jeesus sanoo Toisen Puolustajan julistavan kuten hän itsekin julisti. Jeesus ja Toinen Puolustaja eivät kumpikaan saa sanomaansa itsestään:

        "Sillä en minä itsestäni ole puhunut, vaan Isä, joka on minut lähettänyt, on itse antanut minulle käskyn, mitä minun pitää sanoman ja mitä puhuman." Joh.12:49

        "se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu" (Joh.16:13)

        Kohtien Joh.16:13 ja Joh.12:49 vertaaminen osoittaa että Toinen Puolustaja opettaa kuten Jeesus opetti, ihmisestä syntyneenä profeettana, julistaen ihmisille sen mitä minkä Jumalalta kuulee. Viittaus Toiseen Puolustajaan on myös viittaus profeetta Eliaan joka oli asettava kaikki ennalleen.

        Kristityt väittävät että Toinen Puolustaja on Pyhä Henki. Mutta Pyhä Henki on sama asia kuin Jumalan Henki (1Moos.1:2), ja on Jumala (1Joh.5:6, Joh.4:24). Pyhä Henki puhuu itsestään ja etsii omaa kunniaansa (Joh.8:50), mutta Toinen Puolustaja ei etsi omaa kunniaansa.

        Kristityt jotka eivät ole ottaneet vastaan toista puolustajaa, eivät ole ottaneet vastaan Jeesustakaan, sillä jos he olisivat uskoneet Jeesusta, he olisivat uskoneet myös häntä josta Jeesus puhui:

        "Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut." (Joh.5:46)

        "Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.' " (Matt.23:39)


      • Agbal
        janne kirjoitti:

        KAIKKIEN ASIOIDEN ENNALLEEN ASETTAMINEN
        Jeesus viittasi luomistyön alkuun tai aikaan ennen syntiinlankeemusta käyttämällä viittausta "alusta asti", tai "alussa" (Matt.19:4, 19:8, Joh.8:44). Kaikki mitä jumala loi ja asetti oli hyvää. Jumalan luomistyön lainalaisuudet ovat olleet samoja universumin perustamisesta asti. Jumala ei muutu (Mal.3:6) eikä kadu säädöksiään (4Moos.23:19, 1Sam 15:29). Sensijaan ihmisten käsitys jumalasta muuttuu sillä ilmoitus Jumalasta on annettu ihmiskunnalle asteittain edeten, "progressiivisesti".

        "Alussa" jumalan pojat elivät jumalan yhteydessä (1Moos.5:22-24, 1Moos.6:9), eli harmoniassa tässä todellisuudessa vaikuttavien lainalaisuuksien kanssa. Kaikki profeetat lähettettiin kertomaan ihmiskunnalle sitä mikä oli ollut "alusta asti". Jeesus sanoi että proteetta Elias lähetettäisiin hänen jälkeensä "asettamaan kaikki ennalleen".

        "Elias tosin tulee ja asettaa kaikki kohdalleen." (Matt.17:11)

        "Elias tosin tulee ensin ja asettaa kaikki kohdalleen." (Mark.9:12)

        Jeesus piti Johannes Kastajaa profeetta Eliaana (Matt.11:14, 17:12). Mutta kun Jeesus antoi profetian jonka mukaan profeetta Elias oli tuleva, Johannes Kastaja oli jo mestattu Herodeen toimesta. Miten sitten Elias oli tuleva Jeesuksen jälkeen? Miten tämä on mahdollista?

        Raamatussa mainitaan kaksi kristusta (Sak.4:14, Ilm.11:4) jotka seisovat kaiken maan herran edessä. Nämä kristukset ovat enkeli Gabriel (Luuk.1:19) ja enkeli Miikael (Matt.26:64, Mark.14:62, Luuk.22:69, Ap.t. 7:55).

        Johannes Kastaja oli profeetta Elias joka tunnetaan taivaallisessa ruumiissa enkeli Gabrielina. Johannes Kastaja oli toinen näistä kahdesta kristuksesta minkä tähden hänellä oli valta sulkea taivas kolmeksi ja puoleksi vuodeksi (Luuk.4:25, Jaak.5:17 vertaa Ilm.11:6). Profeetta Eliaan lisäksi myös profeetta Elisalla oli valta sulkea taivas (2Kun.8:1, 3:17) ja syökseä tulta taivaalta. Jeesus oli profeetta Elisa joka tunnetaan taivaallisessa ruumiissa enkeli Miikaelina. Jeesuksella oli profeetta Eliaan ja Elisan tavoin valta syöstä tulta taivaalta (Luuk.9:54, Luuk.12:49). Jeesus valitsi termiksi juuri "tulen heittämisen maan päälle" (Luuk.12:49) koska hänen esikuvansa profeetta Elias heitti tulta maan päälle tuhotakseen Jumalan viholliset (2Kun.1:10).

        Yhteensä Eliaan (Johannes Kastaja) ja Elisan (Jeesus) profetiaalinen vaikutusaika kesti 7 vuotta. Jeesuksen pappeus kesti kolme ja puoli vuotta, eli puoli "vuosiviikkoa" (Dan.9:27).

        Enkeli Gabriel inkarnoitui siis Johannes Kastajassa, mutta Jeesus profetoitoi että profeetta Elias oli tuleva uudelleen ja asettava kaikki asiat ennalleen. Johannes Kastaja kielsi olevansa Elias (Joh.1:21) koska hän ei täyttänyt profeetta Eliaasta kirjoitettuja kirjoituksia maallisen vaelluksensa aikana.

        PROFEETTA ELIAS ON MYÖS "SE TOINEN PUOLUSTAJA"
        Kaikkien asioiden ennalleen asettaminen oli profeetta Eliaan tehtävä. Viittaus "siihen Toinen Todistajaaan" joka oli tuleva Jeesuksen jälkeen ja joka oli johdattava ihmiskunnan "kaikkeen totuuteen" (Joh.14:16-17, 5:26, 16:3, 7-15), oli viittaus profeetta Eliaan.

        "Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa. Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa." (Joh.16:7-15)

        Sanoessaan "Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa" Jeesus toi ilmi että ilmoitus jumalasta ei ollut vielä täydellinen. Jeesuksen jälkeen oli tuleva "toinen puolustaja" joka oli johdattava uskovat "kaikkeen totuuteen" (Joh.14:26, 16:13). Jeesus sanoo Toisen Puolustajan julistavan kuten hän itsekin julisti. Jeesus ja Toinen Puolustaja eivät kumpikaan saa sanomaansa itsestään:

        "Sillä en minä itsestäni ole puhunut, vaan Isä, joka on minut lähettänyt, on itse antanut minulle käskyn, mitä minun pitää sanoman ja mitä puhuman." Joh.12:49

        "se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu" (Joh.16:13)

        Kohtien Joh.16:13 ja Joh.12:49 vertaaminen osoittaa että Toinen Puolustaja opettaa kuten Jeesus opetti, ihmisestä syntyneenä profeettana, julistaen ihmisille sen mitä minkä Jumalalta kuulee. Viittaus Toiseen Puolustajaan on myös viittaus profeetta Eliaan joka oli asettava kaikki ennalleen.

        Kristityt väittävät että Toinen Puolustaja on Pyhä Henki. Mutta Pyhä Henki on sama asia kuin Jumalan Henki (1Moos.1:2), ja on Jumala (1Joh.5:6, Joh.4:24). Pyhä Henki puhuu itsestään ja etsii omaa kunniaansa (Joh.8:50), mutta Toinen Puolustaja ei etsi omaa kunniaansa.

        Kristityt jotka eivät ole ottaneet vastaan toista puolustajaa, eivät ole ottaneet vastaan Jeesustakaan, sillä jos he olisivat uskoneet Jeesusta, he olisivat uskoneet myös häntä josta Jeesus puhui:

        "Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut." (Joh.5:46)

        "Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.' " (Matt.23:39)

        Et näköjään ole kristitty. Kiellät aivan keskeiset kohdat ja vääristät pahoin Jumalan Sanaa. Väitit Jeesustakin vain uudelleen maailmaan tulleeksi profeetta Elisaksi ja enkeli Mikaeliksi. Pyhän Hengen väitit etsivän omaa kunniaansa ja puhuvan itsestään. Kristuksia väitit olevan kaksi. Kiellät Jeesuksen olevan Jumalan Poika ja Jeesus sanoi Pyhästä Hengestä, että se mitä Hän puhuu ei ole Hänestä itsestään (Pyhästä Hengestä) Joh.16:13. Olet pahasti harhassa tai olet jonkun ryhmän asialla eksyttämässä. Koko juttusi oli niin vastoin Raamattua. Yrititkö loppulauseellasi vihjata Muhamedin olevan sen jota Jeesus tarkoitti. Näin nimittäin islamissa opetetaan. Jeesus tarkoitti Pyhää Henkeä. Se käy aivan selvästi ilmi Raamatusta. Enkeli joka puhui Muhamedille oli valon enkeliksi pukeutunut pimeyden enkeli.


      • janne
        Agbal kirjoitti:

        Et näköjään ole kristitty. Kiellät aivan keskeiset kohdat ja vääristät pahoin Jumalan Sanaa. Väitit Jeesustakin vain uudelleen maailmaan tulleeksi profeetta Elisaksi ja enkeli Mikaeliksi. Pyhän Hengen väitit etsivän omaa kunniaansa ja puhuvan itsestään. Kristuksia väitit olevan kaksi. Kiellät Jeesuksen olevan Jumalan Poika ja Jeesus sanoi Pyhästä Hengestä, että se mitä Hän puhuu ei ole Hänestä itsestään (Pyhästä Hengestä) Joh.16:13. Olet pahasti harhassa tai olet jonkun ryhmän asialla eksyttämässä. Koko juttusi oli niin vastoin Raamattua. Yrititkö loppulauseellasi vihjata Muhamedin olevan sen jota Jeesus tarkoitti. Näin nimittäin islamissa opetetaan. Jeesus tarkoitti Pyhää Henkeä. Se käy aivan selvästi ilmi Raamatusta. Enkeli joka puhui Muhamedille oli valon enkeliksi pukeutunut pimeyden enkeli.

        "Väitit Jeesustakin vain uudelleen maailmaan tulleeksi profeetta Elisaksi ja enkeli Mikaeliksi. "

        Kiellätkö Jeesuksen olevan Miikael?


      • Agbal
        janne kirjoitti:

        "Väitit Jeesustakin vain uudelleen maailmaan tulleeksi profeetta Elisaksi ja enkeli Mikaeliksi. "

        Kiellätkö Jeesuksen olevan Miikael?

        Jehovan todistajat sanovat Jeesuksen olevan Mikael. Minä en ole Jehovan todistaja. Pahasti on sielunvihollinen sokaissut Sinut kun et näe Jeesuksen olevan Jumalan ainoa poika eikä mikään enkeli. Lue vaikka hebrealaiskirjeen ensimäinen luku. Siinä on asia hyvin selkeästi ja kirkkaasti kerrottu ettei Jeesus ole enkeli. Jos väittäisin Jeesusta Mikaeliksi niin nostaisin itseni yli Jumalan ilmoituksen. Kysyn taas uudestaan kenen asialla oikein olet. Voisitko vastata.


      • tässä todisteita
        Agbal kirjoitti:

        Jehovan todistajat sanovat Jeesuksen olevan Mikael. Minä en ole Jehovan todistaja. Pahasti on sielunvihollinen sokaissut Sinut kun et näe Jeesuksen olevan Jumalan ainoa poika eikä mikään enkeli. Lue vaikka hebrealaiskirjeen ensimäinen luku. Siinä on asia hyvin selkeästi ja kirkkaasti kerrottu ettei Jeesus ole enkeli. Jos väittäisin Jeesusta Mikaeliksi niin nostaisin itseni yli Jumalan ilmoituksen. Kysyn taas uudestaan kenen asialla oikein olet. Voisitko vastata.

        JEESUS OLI ENKELI MIIKAELIN INKARNAATIO
        Ilmestyskirja sanoo että Miikael ja hänen sotajoukkonsa käy sotaa Saatanaa vastaan taivaassa.

        Ilm. 12:7
        Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

        Kuka oli tämä taivaallisen sota joukon johtaja? On ilmiselvää että Miikael on sama enkeli kuin "Valkoisen hevosen selässä istuja", sillä kumpaakin sanotaan taivaallisen sotajoukon johtajaksi:

        Ilm.
        19:11 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. [...] ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.... 19:14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen... Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra."


        Tätä taivaallisen sotajoukon johtajaa kutsutaan siis Ilmestyskirjassa nimillä "Jumalan Sana" ja "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra". Viittaus Jeesukseen nimityksellä "kuningasten Kuningas ja herrain Herra" löytyy 1.Tim. 6:15. Viittaus Jeesukseen nimityksellä "Jumalan Sana" Joh.1:1

        Jeesus tunnetaan taivaallisessa ruumiissa enkeli Miikaelina. Osa ilmestyskirjassa mainittua Miikaelin enkelijoukkoa inkarnoitui maan päälle Jeesuksen maallisen vaelluksen aikana. Jeesuksen opetuslapset olivat Miikaelin enkeleitä.

        Luuk.10:17
        Niin ne seitsemänkymmentä [opetuslasta] palasivat iloiten ja sanoivat: "Herra, riivaajatkin ovat meille alamaiset sinun nimesi tähden." Silloin hän sanoi heille: "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.

        Sanan peistä taitettiin ja Saatanan enkelit (fariseukset) eivät kyenneet vastustamaan Miikaelin enkeleitä (opetuslapsia). Tämän takia Jeesus (Miikael), enkelijoukkonsa johtajana sanoi profetiaaliset sanat "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman." Tämä alas lankeaminen on imoitettu myös Ilm.12:7 missä juuri Miikaelin enkelit sotivat.


      • Agbal
        tässä todisteita kirjoitti:

        JEESUS OLI ENKELI MIIKAELIN INKARNAATIO
        Ilmestyskirja sanoo että Miikael ja hänen sotajoukkonsa käy sotaa Saatanaa vastaan taivaassa.

        Ilm. 12:7
        Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

        Kuka oli tämä taivaallisen sota joukon johtaja? On ilmiselvää että Miikael on sama enkeli kuin "Valkoisen hevosen selässä istuja", sillä kumpaakin sanotaan taivaallisen sotajoukon johtajaksi:

        Ilm.
        19:11 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. [...] ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.... 19:14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen... Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra."


        Tätä taivaallisen sotajoukon johtajaa kutsutaan siis Ilmestyskirjassa nimillä "Jumalan Sana" ja "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra". Viittaus Jeesukseen nimityksellä "kuningasten Kuningas ja herrain Herra" löytyy 1.Tim. 6:15. Viittaus Jeesukseen nimityksellä "Jumalan Sana" Joh.1:1

        Jeesus tunnetaan taivaallisessa ruumiissa enkeli Miikaelina. Osa ilmestyskirjassa mainittua Miikaelin enkelijoukkoa inkarnoitui maan päälle Jeesuksen maallisen vaelluksen aikana. Jeesuksen opetuslapset olivat Miikaelin enkeleitä.

        Luuk.10:17
        Niin ne seitsemänkymmentä [opetuslasta] palasivat iloiten ja sanoivat: "Herra, riivaajatkin ovat meille alamaiset sinun nimesi tähden." Silloin hän sanoi heille: "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.

        Sanan peistä taitettiin ja Saatanan enkelit (fariseukset) eivät kyenneet vastustamaan Miikaelin enkeleitä (opetuslapsia). Tämän takia Jeesus (Miikael), enkelijoukkonsa johtajana sanoi profetiaaliset sanat "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman." Tämä alas lankeaminen on imoitettu myös Ilm.12:7 missä juuri Miikaelin enkelit sotivat.

        Sielunvihollinenkin lainasi Raamattua Jeesukselle kiusatessaan. Selitti vain sen omiin tarkoitusperiinsä sopivasti. Niin näyt Sinäkin tekevän. Jeesus sanoi saddukeuksille että te eksytte kun ette tunne kirjoituksi ja Jumalan Voimaa. Sinä et tunne näköjään Jumalan sanaa. Lainaaminen ja tunteminen on kaksi eri asiaa. Olet näköjään Jehovan Todistaja. Koska keskityn lähinnä islamiin niin en jatka väittelyä kanssasi. Olet näköjään siirtynyt eksyttämään helluntailaisten palstalle. Siellä taisitkin saada Raamattunsa tuntevat vastaasi. He näkyvät tuntevan kirjoitukset ja Jumalan Voiman. Samoin tällä palstalla moni kirjoittaja.


      • muslim

        olen onnellinen puolestasi että tajuat asiat jotka on meille suoraan annettu al hamdulillah


      • muslim
        Agbal kirjoitti:

        Et näköjään ole kristitty. Kiellät aivan keskeiset kohdat ja vääristät pahoin Jumalan Sanaa. Väitit Jeesustakin vain uudelleen maailmaan tulleeksi profeetta Elisaksi ja enkeli Mikaeliksi. Pyhän Hengen väitit etsivän omaa kunniaansa ja puhuvan itsestään. Kristuksia väitit olevan kaksi. Kiellät Jeesuksen olevan Jumalan Poika ja Jeesus sanoi Pyhästä Hengestä, että se mitä Hän puhuu ei ole Hänestä itsestään (Pyhästä Hengestä) Joh.16:13. Olet pahasti harhassa tai olet jonkun ryhmän asialla eksyttämässä. Koko juttusi oli niin vastoin Raamattua. Yrititkö loppulauseellasi vihjata Muhamedin olevan sen jota Jeesus tarkoitti. Näin nimittäin islamissa opetetaan. Jeesus tarkoitti Pyhää Henkeä. Se käy aivan selvästi ilmi Raamatusta. Enkeli joka puhui Muhamedille oli valon enkeliksi pukeutunut pimeyden enkeli.

        millähän perusteella enkli gabrile oli pimeyden enkeli... jos qurn ei olisi totta niin mixi te kristityt rukoilitte ja käytitte huivia kun me muslimit... tässä sinulle vastaus koska se oli teidän raamatussakin mutta kaikki mikä oli jumalan käskyä niin vaihdoitte teille otollisiin tapoihin! ja miten on mahdollista että quranissa on selitetty tulevaisuuden tapahtumia ja tieteellisiä asioita täydennän että enkeli joka ilmestyi muhamedille (saas) ei ollut pimeyden enkeli


    • Agbal

      Jeesus ilmoitti olevansa Jumalan poika joka islamin mielesta on jumalanpilkkaa. Jeesus sanoi Isä ja minä olemme yhtä. Tätä ykseyttä ei islam tunnusta vaan väittää kristittyjen olevan monijumalaisia. Jeesus halusi nähdä kuka tunnustaa Hänen jumaluutensa. Samoin hän ilmoitti ettei paholaista tule kumartaa. Siinä islam on samaa mieltä. Muhamed huomasi sen 600v myöhemmin. Vaikka islam tarkoittaa alistumista ja muslimi alistujaa niin ei jokaine joka alistuu ole silti muslimi. Jeesus alistui Isän tahtoon täyttääkseen tehtävänsä. Maksaa ihmiskunnan syntivelan verellään. Islam ei hyväksy tätä alkuunkaan. Jeesuksella oli valta yli kuoleman. Hän herätti kuolleita ja sanoi olevan valta antaa syntejä anteeksi. Islam ei tunnusta tätä. Hän ei täällä sallinut itseään palvottavan Jumalana, koska hän oli silloin ihmisenä Isän tahdosta. Islam ei hyväksy häntä Jumalan Pojaksi joka tuli ihmiseksi. Jeesus on heidän mukaansa vain Marian poika ja profeetta. Jeesus rukoili toisinaan polvillaan toisinaan seisten. Raamatusta voi nähdä ja päätellä molemmat. Islamin rukousasento on suoraan Syyrialaisilta munkeilta kopioitu. Muhamed ihastui siihen. Puhtaussäänöistä jos jotain katsoo niin Vanhassa Testamentissa on hyvin paljon erilaisia puhdistautumissääntöjä. Niissä jää Koraani toiseksi. eivät nämäkään asiat osoita Jeesusta muslimiksi vaan kuinka Muhamed lainasi Raamatusta, juutalaisuudesta ja kristinuskosta paljon asioita islamiin.

    • levi's

      kristinukso on juutalaisuuden lahko ja islam on kristinuskon lahko.

      • Agbal

        Islam ei ole missään tapauksessa eikä millään muoto kristinuskon lahko. Se on täysin oma oppi joka ei ole vain uskonto. Se on myös valtiollinen, poliittinen ja kulttuurijärjestelmä. Muhamed lainasi siihen sopiviksi katsomiaan aineksia juutalaisuudesta ja kristinuskosta. Runkona on Mekassa harrastettu epäjumalanpalvonta jossa oli korkein kuunjumala Allah.


      • janne
        Agbal kirjoitti:

        Islam ei ole missään tapauksessa eikä millään muoto kristinuskon lahko. Se on täysin oma oppi joka ei ole vain uskonto. Se on myös valtiollinen, poliittinen ja kulttuurijärjestelmä. Muhamed lainasi siihen sopiviksi katsomiaan aineksia juutalaisuudesta ja kristinuskosta. Runkona on Mekassa harrastettu epäjumalanpalvonta jossa oli korkein kuunjumala Allah.

        Koraani kieltää kuun tai muiden taivaankappaleiden palvomisen jumalana.

        Pyhä Koraani 41:37

        Hänen tunnusmerkkejään ovat yö ja päivä, aurinko ja kuu. Älkää kumartako aurinkoa ja kuuta, vaan kumartakaa Jumalaa, joka ne loi, jos Häntä tahdotte palvoa!


        Puolikuu joidenkin (nimellisesti) islamilaisten maiden lipuissa tulee siitä että paastokausi (Ramadan) aloitetaan kun kuun-sirppi alkaa näkyä, ja lopetetaan täydenkuun aikaan.


      • Agbal
        janne kirjoitti:

        Koraani kieltää kuun tai muiden taivaankappaleiden palvomisen jumalana.

        Pyhä Koraani 41:37

        Hänen tunnusmerkkejään ovat yö ja päivä, aurinko ja kuu. Älkää kumartako aurinkoa ja kuuta, vaan kumartakaa Jumalaa, joka ne loi, jos Häntä tahdotte palvoa!


        Puolikuu joidenkin (nimellisesti) islamilaisten maiden lipuissa tulee siitä että paastokausi (Ramadan) aloitetaan kun kuun-sirppi alkaa näkyä, ja lopetetaan täydenkuun aikaan.

        Islam ei ole kuunpalvontakultti. Vastaukseni oli ehkä vähän vajaa. Kirjoitin siitä mistä se on alkanut. Kuu ei ole vain joku Ramadanin merkki vaikka sitä siinäkin käytetään. Se on tullut mukaan juuri sieltä Mekasta koska allah oli ylin jumalista ja hän oli kuun jumala. Myöhemmin Muhamed nosti Allahin korkeimmaksi saadakseen Mekkalaiset puolelleen.


      • pelkkä p
        janne kirjoitti:

        Koraani kieltää kuun tai muiden taivaankappaleiden palvomisen jumalana.

        Pyhä Koraani 41:37

        Hänen tunnusmerkkejään ovat yö ja päivä, aurinko ja kuu. Älkää kumartako aurinkoa ja kuuta, vaan kumartakaa Jumalaa, joka ne loi, jos Häntä tahdotte palvoa!


        Puolikuu joidenkin (nimellisesti) islamilaisten maiden lipuissa tulee siitä että paastokausi (Ramadan) aloitetaan kun kuun-sirppi alkaa näkyä, ja lopetetaan täydenkuun aikaan.

        Allah tunnetaan jo ennen Muhammedia kuunpalvojien jumalana. Muhammed syntyi sukuun joka palvoi kuuta (muistakaa mikä oli hänen isänsä nimi)

        Mihkä se siitä muuttuu???

        Tunnukset ja kaikki on säilytetty.

        Kuraani tekstit väittää vaikka mitä. Luomiskertomuksiakin on yli kuusi.
        Toisaalla sanotaan että taivas tehtiin ennen maata ja toisaalla että maa tehtiin ennen taivasta.
        Arvailua koko kirja.


      • ateisti-45
        pelkkä p kirjoitti:

        Allah tunnetaan jo ennen Muhammedia kuunpalvojien jumalana. Muhammed syntyi sukuun joka palvoi kuuta (muistakaa mikä oli hänen isänsä nimi)

        Mihkä se siitä muuttuu???

        Tunnukset ja kaikki on säilytetty.

        Kuraani tekstit väittää vaikka mitä. Luomiskertomuksiakin on yli kuusi.
        Toisaalla sanotaan että taivas tehtiin ennen maata ja toisaalla että maa tehtiin ennen taivasta.
        Arvailua koko kirja.

        kuuta vaikka Muhammed olisi syntynyt minkälaiseen sukuun tai kuunsirppi kuinka olisi moskeijoiden minareeteissa.
        Toiseen asiaan: Jeesus tietysti oli juutalainen kuten sanot, millään väännöllä hänestä ei voi tehdä muuta. Jos Jeesuksen ja islamin opetusten ja tapojen välillä on samanlaisuuksia niin myöhempi islamhan kopioi sekä juutalaisuudesta että kristinuskosta oppeja ja tapoja. Joskus sellaisenana, useimmiten enemmän tai vähemmän muunneltuina- tulivathan ne monen mutkan kautta ja ajallinen etäisyyskin oli suuri.


      • pelkkä p
        ateisti-45 kirjoitti:

        kuuta vaikka Muhammed olisi syntynyt minkälaiseen sukuun tai kuunsirppi kuinka olisi moskeijoiden minareeteissa.
        Toiseen asiaan: Jeesus tietysti oli juutalainen kuten sanot, millään väännöllä hänestä ei voi tehdä muuta. Jos Jeesuksen ja islamin opetusten ja tapojen välillä on samanlaisuuksia niin myöhempi islamhan kopioi sekä juutalaisuudesta että kristinuskosta oppeja ja tapoja. Joskus sellaisenana, useimmiten enemmän tai vähemmän muunneltuina- tulivathan ne monen mutkan kautta ja ajallinen etäisyyskin oli suuri.

        Silloin kun jenkit kävivät kuussa - muslimit kilesivät koko tapahtumat. Itseasissa kieltävät tänäänkin.
        ...kuussa ei kuulemma voi käydä koska se on allahin koti.
        Et varmaan muista tätä... herätti meinaa hupia muualla maailmassa aikanaan.
        samoin kuin koraaniin perustuva opetus siitä että maa on pannukakku: Iranissa 80 luvulla ja saudeissa 90 luvulla.

        allah on tunnetusti kuun jumala ... mitäs ne sitten palvoo??????


    • pelkkä p

      Vaikka toi sama teksti tulee jatkuvasti uudelleen.... se ei muuta yksinkertaisesti sitä että JEESUS OLI KUNNON JUUTALINEN.
      Ei suinkaan muslimi.

      ...kirjoittaja jättää esim huomioitta kaikki ne kohdat jossa JEESUS antaa ymmärtää olevansa JUMALA. (esim Mark 2)

      ISÄ JA MINÄ OLEMME YKSI !
      Voiko sen selvemmin sanoa ?

      islam perustuu nimenomaan tyhmien hömpöttämiseen.

      • Ole sinäkin YHTÄ Jumalan ka...

        1Kor.6:17

        Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe