Mikä niitä Karvialaisia oikein riivaa?

tietää kyllä

Enään ei sivullisenakaan jaksa ymmärtää sitä, miten toisia ihmisiä syytellään syyttömänä. Takana päin haukutaan varkaaksi, koijariksi, roistoksi, trokariksi, yhteiskunnan loiseksi jne.
En tiedä sitten onko se Karvialaista kateutta vai sitä, ettei koskaan ole käynyt Kankaanpään toria kauempana. Kuvitellen, että nyt on nähty koko maailma. Ärsyttää sekin, kun karvialaiset eivät tiedä vielä, että halpa-halli, tokman ja muut halpaketjut ovat tavaraa täynnä. Sieltä sitä saa rahalla. Ihmetellään vain mistä mikin tavara on kotoisin. Vai ovatko ne niin nuukia, ettei raaskitte ostaa sieltä. Huutokaupoissakin ne ihmettelevät, miten myyjällä on niin paljon tavaraa, eivät kait uskalla huutaa sitä kun pelkäävät sitäkin varastetuksi.

Kuitenkin nyt kun olen näitä toisten syyttelijöiden elämää sivusta seurannut olen alannut epäilemään, että onko heillä itsellään puhtaat jauhot pussissa.....

12

450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma Napa

      Kirjoitat asiaa ja totuutta- ovat oman navan tuijottelijoita, oman edun ajamista ja ajattelua sekä pelkästään toisten ihmisten hyväksikäyttöä!

      • ???????

        Mistähän ne tempoo ne perättömät juttunsa?


      • kyllitäti
        ??????? kirjoitti:

        Mistähän ne tempoo ne perättömät juttunsa?

        Mustavalkoisesta mielikuvituksestaan ne niitä tarujaan kertoilee.

        Niitten oma elämä on niin tylsää ja tympeää, että pitää puuttua naapureitten ja vieraitten elämään. Kait ne siitä itselleen jonkin sairaanloisen tyydytyksen saavat.

        Hankkisivat nekin lässyttelijät itselleen oman elämän, eikä kyttäilisi toiste menemisiä ja tulemisia kiikareittensa kanssa.


    • totta puhut

      Tekopyhiä ne ovat, kaikki järjestään!

      Tosiaankin, mitähän sieltä löytyisi, jos näiden hurskahtelijoiden taustoja vähäsen tongittaisiin?

      • Nyrkki

        Ukot ämmiensä hakkaajia- ämmät tavaransa jakajia!


      • pusu2
        Nyrkki kirjoitti:

        Ukot ämmiensä hakkaajia- ämmät tavaransa jakajia!

        Miksi ämmät sitten jakaa?...siksi kun sitä ei ole omasta takaa!

        Suuret puheet on karvian ukoilla, mutta eipä niistä miestä löydy tosipaikan tullen.


    • okey

      ns. Riisiuskovaisia, jollette tiedä mitä se tarkoittaa niin miettikää....
      Ja paras mies on se, joka viimeisen keppanapullon on ostanut.

    • joo2

      On se kyllä hienoo ku kaikki puhuu vaan Karviasta ja karvialaista. Oli sitte negatiivista tai positiivista. IHANAA olla ihmisten mielessä :3

      • p-paikka

        On TODELLA IHANAA kun kuulee itsestään sellaisia asioita mistä itsekään ei ole tietoinen!

        Mistä h*******stä te keksitte ne kaiken maailman juttunne? Todella törkeää toisia ihmisiä kohtaan nämä teidän perättömät juorunne. Toivottavasti saatte itsekin joskun kokea miten paljon juorunne satuttavat. Ei yksin asianomaista vaan myös hänen lähipiiriään.

        Eikö teillä itsellänne ole oikeasti mitään omaa elämää?

        ÄLKÄÄ IKINÄ MUUTTAKO KARVIAAN !


    • jaajaa2

      Kuuluuks karvialaisten puhetyyliin sitten jatkuva itsensä kehuminen ja toisten mollaaminen?
      Karvian murrekin on sekoitus kaikkien ympäryskuntien murteesta. Onko niillä muuta omaa murresanaa kuin puo?

    • kiitos vaan

      Kertokaa nyt h*******in karvialaiset, mitkä kiksit näistä perättömistä puheistanne oikein saatte? Nautitteko todellakin kun saatte antaa henkistä väkivaltaa ja pahoittaa toisen mielen?
      Tulee vielä päivä, jolloin joudutte vastuuseen puheistanne ja te joudutte näyttämään toteen perättömät tietonne. Odotan sitä lähestyvää päivää mielenkiinnolla!

      Korkeimmalle kiitos siitä, että sellaiseen sisäsiittoiseen tuppukylään ei ainakaan minulla minkäänlaista tunnesidonnaisuutta.
      Taidanpa myydä kaiken pois, mutta aariakaan en myi karvialaisille...

    • vinkkejä eloon

      Karviassa pärjää seuraavilla neuvoilla:
      - käänny keskustalaiseksi.
      - seuraavissa kunnallisvaaleissa äänestät vanhaa ehdokasta, jolla on suhteita.
      - lirkuttele, halaile ja keimaile ja tee itseäsi tykö näille em. ehdokkaille. Suhteella hommat hoituu. Tulevat ja jo olevat lapsesi hyötyvät myös tästä, saaden kesätyöpaikat ja ovat etusijalla kun kunnan virkoja tulee auki.
      - ole aina näkyvillä kahvituksissa, myyjäisissä, kulttuuritapahtumissa, urheilutapahtumissa, vaikka koko touhu ei sinua kiinnostaisikaan. Voit tällätavoin raivata kyynerpäätaktiikalla itselle jnk seuratoiminan johtokunnan paikan.
      - osallistu haastepyöräilyyn, tutustu siellä erilaisiin vanhempiin kaikkitietäviin täti-ihmisiin ja lyöttäydy vaikka samaan kuppikuntaan heidän kanssaan, johonkin naisyhtistystoimintaan tms. Mutta muista käydä kaikilla mahdollisilla retkillä ettet putoaisi ulos tietomäärästä, mitä vaaditaan näiltä seurustelukerhoilta.
      - liity mukaan näiden kaikkitietävien porukkaan ja peesaa heitä kun he ottavat jnk:n henkilön mollattavakseen. Ei väliä, tietävätkö he asiat oikein kunhan vain suu on aina auki ja mielikuvitus hyvä. Samalla voit unohtaa syy-seuraussuhteen, sillä karviassa ei osata kuin syytellä.
      - Muista myös pitää suhteet yllä näiden silmäätekevien jälkikasvuun. He vasta tietäviä ovatkin. Ovat saaneet perimätietoa niin paljon, etteivät pysty itse suodattamaan mikä on faktaa ja mikä fiktiota. Heillä on tapana jaaritella juttuja sellaisista ihmisistä joita eivät henkilökohtaisesti edes tunne.
      - muista, että jos et ole saanut keskustalaista valtuutusta puhua vastakkaisen sukupuolen kanssa, älä milloinkaan edes hymyile tai tervehdi heitä. Karviassa kun ollaan vieläkin niin ajatusmaailmaltaan suppeita, että vastakkaiset sukupuolet eivät voi tuntea toisiaan jollei heillä ole suhdetta.
      - älä milloinkaan sano karvialaisille, että olet onnellinen tai että jkn asia on hyvin. Sinun pitää soluttautua massaan ja valittaa köyhyyttä, terveydenhuoltoa, teidenkuntoa, naapurin tai oman puolison juopottelua, näyttää surkealta ja kurjalta. Karvialainen kateus on vertaansa vailla.
      - suosi ulkopaikkakuntalaisia yrityksiä, ettei liikkeenharjoittaja vain rikastu. Hauku myyjiä huonosta palvelusta ja kalliista hinnoista. Työmiehetkin on veteliä ja osaamattomia.
      - älä kutsu ketään kyläilemään. Tunge itsesi aina toisten luokse, niin voit osallistua keskusteluun ja haukkumiseen pullan tuoreudesta ja rikkaruohoisesta kukkapenkistä.
      - osta uusi auto vaikka siihen ei olisi varaakaan. Kyllä paikallinen pankki sen rahoittaa jos olet oikeaa puoluetta. Hanki mieluiten japanilainen auto, city-maasturi on paras. Älä osta mersua, sillä sitten aletaan ihmettelemään, mistä olet saanut rahaa ja oletko saanut lottovoiton vai mitä...
      - vaikka olisit sivukylästä, vietä aikasi kirkonkylässä istuskellen penkeillä ja kahvipaikoissa, kyllä ne työt sitten ehtii aikanaan. Näkeepä siinä mitä naapurin akalla on päällä kun menee pankkiin.
      - nuoku pelikoneiden vierellä, niin näet paljonko joku siellä nettoaa ja voit myös hidastella kaupan kassalla ja kytätä miten isolla rahalla naapurin isäntä ajokoira-ostoksensa maksaa vai käyttääkö pankkikorttia.
      - käännä velkasi saatavaksi, karehdi naapurisi velat. Ihmettele, miten naapuri on rikastunut ja millä siellä on varaa ostella työkoneita ym.
      - ilmoita verottajalle ja kelaan naapurin työnteot ja perättömät myyntitulot. Mutta varo kertoilemasta omista asioistasi kenellekään, ettei sinun käy kalpaten.Siinähän saa ainakin moni ihminen töitä, ja on mukavaa jutunaihetta niissä omissa kuppikunnissa.
      - Karehdi ja vähättele ihmisten sairaudet. Eihän sen naapurin akan mikään ole kun kahdella jalalla kävelee, teettelee ja on tekosairas.
      - älä missään nimessä yritä olla omissa oloissasi ja omavarainen. Silloin joudut mollaamisen kohteeksi.
      - älä koskaan harrasta mitään erikoisempaa. Puidenhalaus, ristikot, erilaiset urheilutapahtumat ja teatterit ovat karviassa silmäätekevien harrastus. Tietenkin pyöräily.
      - sinulla ei saa olla paikkakunnan ulkopuolisia ystäviä tai tuttuja. Karvialaiset ihmettelevät heitä ja ovat heidän mielestään epämääräistä porukkaa.
      - kerro ulkomaanmatkaasi vieläkin, vaikka se tapahtuikin kymmenen vuotta sitten, pitäähän kaikkien tietää, että olet käynyt Kankaanpään toria kauempana.
      - käytä oikeaa ruokakauppaa, missä myös nämä kuppikuntalaisesi käyvät.
      - nainen on perheen pää, hän antaa määräykset. Mies peesaa ja kulkee hevosten silmälaput silmillään akkansa perässä. Tietenkin on hyvä, että vaimo edustaa ja on viriili ja mies hissuttelee kotona. Miehen on karviassa huonompi porukoida kenenkään kanssa, varsinkin jos ei käytä alkoholia. Pitäkää ryyppyiltoja ja jos on palju, istuskelkaa siellä ja pitäkää kovaa mekkalaa, että koko kylä kuulee, että on kivaa ja osaatte juhlia.
      Näillä eväillä pääsee karvialla hyvin alkuun.

      Ai niin, pitää muistaa kytätä sitä kylään muuttanutta uutta perhettä, ties mitä.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe