Valkeakoski

viipperä

Tää Valkeakoski, tutummille koski, on pieni vähä yli 20 000 asukkaan kaupunki. Palvelut täälä pelaa paljon paremmin kuin esim Tampereella. Itse Tampereelta tänne muuttaneena tiedän kokemuksesta. Myös kauppoja on riittävästi ja valikoima riittävä ainakin minun tarpeisiin. Joka harrastuksia kaipaa niitä täälä riittäää. Myös luontoa on joka puolella Kirjaksen uimaranta kun laitettais kuntoon se olis kuin piste iin päälle. Uuden rakentaminen sais jo loppua. Korjatkaa ennemmin noita vanhoja hyviä perustuksiltaan olevia rakennuksia. Tehkää niistä vanhusten palvelutaloja ja hyvätuloisille asunnoiks. Miks aina vaan pitää tehdä uutta? Täälä on paljon tyhjillään perustuksiltaan hyviä rakennuksia. Se tois rakentamiseen säästöjä. Eikä kaikki tykkää että kaikki on uutta. Sitten tehkää koskin juopoille oma sopivan pieni metikkö jossa ne saa rauhassa juopotella. Eikä sinne olis pääsyä koskin huuume hörhöille. Juopot on harmittomia, sellaset jotka juo vaan viinaa. Ne ei aiheuttais mitään harmia. Sellanen metikkö niille keskustan lähettyville. Sit tääläkin olis palvelut kohdillaan. Sen metikön sitten raivais nää juopot itte yhteistyössä kaupungin ja poliisin kanssa. Eiks oliskin hyvä idea????!

45

976

Vastaukset

 • Tampereelle muutin takaisin ja lujaa! täällä Koskissa ei toimi yhtään mikään ! huomasimme perheen kanssa että koskilainen pääsee Tampereelle nopeammin hyvään hoitoon kuin omalla paikkakunnalla =D nää myyjät ei edes hymyile täällä!? kauheeta juoruamista kylläkin pitävät! eikö nuorille kesätoimintaan tiloja olisi parempi kuin noille hörhöille!

  • Voitko tarkentaa mitä tarkotat että tampereella pääsee nopeammin hyvään hoitoon?
   Sen myönnän koskilaisena että ruokakaupoissa myyjät ovat kyllä enemmänkin elämäänsä tai työhönsä kyllästyneitä,ainakin kenkuntorin superissa.


 • Nuorilla on ihan tarpeeksi tiloja ja tekemistä. äkkiä pois ei taida itse tietää mitä kirjottaa. Kommentteja siitä mitä mieltä oikeesti olette.

  • Onko kuvis"maikkanne" miten päteviä?

   Entäs reksien valinta?

   Polittisiako?


 • Täällä ei ole tarpeeksi toimintaa esm. kesäisin nuorille ! Ei ole paikkoja missä he aikaansa viettäisivät!

  • Entäs v 1980 valittu, mutta heti (vaali kumottu)nykyinen harrastus kuvis"maikkanne"?

   Oliko politiikalla isokin osuus vaaliin.

   Miehensä on ministerin poika. Entisen ministerin?

   Panee epäilemään.


 • Joo hoitoon pääseminen täällä on kiven takana , onko se raha kysymys vai viitsimättömyyttä?
  Vuodeosastolla ei ainakaan onnistu sairauksien tutkiminen asiallisesti .mielummin jätetään ihminen makaan . lääkitään vaikka ei tiedetä mikä potilaalla on ! Sairaalan puolelta onneksi jotkut lääkärit hoitaa hommansa hyvin

 • "Täällä ei ole tarpeeksi toimintaa esm. kesäisin nuorille ! Ei ole paikkoja missä he aikaansa viettäisivät!"

  Tätä parkua kuulee joka paikkakunnalla. Mitä toimintaa te haluatte? Kenen se pitäisi järjestää? Millaisia paikkoja teille pitää olla?

  Tehkää itte!

 • nehän on tehneetkin, loisii siellä keskustassa:D ketkähän siellä sillon parkuu?? Pitäkää edes kahviloita auki illalla

 • Haisukoski oli ennen, nyt huumekoski.

 • Valkeakoski on naurettava pikkukaupunki! Kaupunki täynnä narkkareita ja duunari-urpoja, jotka juoksevat tarjousten ja kaiken ilmaisen perässä. Naapureita kytätään ja torilla juorutaan, kun pitkillä vapailla on aikaa. Porvareita inhotaan palavasti, tosin tämän tuppukylän itseriittoinen "eliitti" antaa kyllä aika paljon syytäkin inhoon. Omat kultapossukerhot rotareissa ja ritareissa, pidetään paljon melua "hyväntekeväisyydestä", vaikka perimmäinen syy näihin kerhoihin on pätemään pääseminen. Hakan voisi jo lopettaa, paperitehdas tuskin kauaa keskustaa rumentaa ja vesijohtovesi maistuu scheisselle...

  • Täällä mitään porvareita ole! ne luulee olevansa =D oaitsi rikollisia nuoria joiden paikka on linnassa! huumeita ja laittomia aseita kyllä löytyy!! niin hienoo ollaan mut jälkeläiset rypee pilvessä yms


  • urpo1 vain oletko uuno 1,tollain voit kirjoittaa ihan mistä paikkakunnasta vaan suomessa ja varmaan ulkomaillakin,Toivottavasti löydät paikkakunnan missä ei ao ongelmia ole.Luulen kyllä että sulla itselläs on aika pahoja ongelmia eikä silloin paikkakunnan vaihto taida auttaa.Tai voi olla että jossain paikkakunnalla on paremmat mielenterveyspalvelut,Etsi siis semmonen paikkakunta,saat nopeemmin apua.


  • mee hoitoon kirjoitti:

   urpo1 vain oletko uuno 1,tollain voit kirjoittaa ihan mistä paikkakunnasta vaan suomessa ja varmaan ulkomaillakin,Toivottavasti löydät paikkakunnan missä ei ao ongelmia ole.Luulen kyllä että sulla itselläs on aika pahoja ongelmia eikä silloin paikkakunnan vaihto taida auttaa.Tai voi olla että jossain paikkakunnalla on paremmat mielenterveyspalvelut,Etsi siis semmonen paikkakunta,saat nopeemmin apua.

   Mee hoitoon ja karsi kirjoitusvirheet. En onneksi joudu asumaan täällä, mutta sivusta kyllä seuraamaan. Urpoja koko kylä täynnä. Voi olla pikkukaupunkien ongelma yleisesti, mutta jotenkin korostuu ko. paikkakunnalla.


  • näitä riittää kirjoitti:

   Täällä mitään porvareita ole! ne luulee olevansa =D oaitsi rikollisia nuoria joiden paikka on linnassa! huumeita ja laittomia aseita kyllä löytyy!! niin hienoo ollaan mut jälkeläiset rypee pilvessä yms

   On täällä näitä tehtaiden pomoja ja yrittäjiä, sekä muita silmäätekeviä. Miten suuruudenhullua on kaupunginteatteri tämmöisessä kusenpolttamassa takapajulassa??? Ö-luokan näyttelijät heilumassa lavalla ja kultturellit katsovat vaikkei mitään ymmärrä. Prolet tuijottaa kadulla kun näkee samoja ihmisiä kuin on Seiskan sivuilla.


  • Totta kai porvareita inhotaan meillä. Olihan ministerimme demari.

   Ja sillä poika, joka otti akan Kuopiosta!!!
   Kuopiosta!!!

   Vaikka se oli just ollu Hyvärisen Markun kaa....


  • Tollasten hikisten pikkupaikkojen hankalin ongelma on just se kun kaikki tuntee kaikki. Himassas kun vähän jotakin askartelet, niin kyllä kohta koko kylä tarkkaan tietää, että kuka teki mitä missä ja milloin.


 • Jumalauta! koskas yrittäjästä on porvareita tullu! hahahaaaaaaaaa

  • Kampaa työmies tukkas! Yrittäjästä tulee porvari, kun alkaa pankkitili pullistella. Pankinjohtajat kutsuu lounaalle ja lionsklubin jäsenkirja on taskussa. Menestyksen merkkejä haalitaan autotalliin ja ranteeseen. Duunari-rasvakourayrittäjät on erikseen, ei ne mitään rikastu kun älli riittää vain kovaan työhön ja umpihumalaan.


  • Urpo1 kirjoitti:

   Kampaa työmies tukkas! Yrittäjästä tulee porvari, kun alkaa pankkitili pullistella. Pankinjohtajat kutsuu lounaalle ja lionsklubin jäsenkirja on taskussa. Menestyksen merkkejä haalitaan autotalliin ja ranteeseen. Duunari-rasvakourayrittäjät on erikseen, ei ne mitään rikastu kun älli riittää vain kovaan työhön ja umpihumalaan.

   harva koskilais yrittäjä yltää Porvaristoon =D
   niin onhan noista osa kaappijuoppoja ...
   kyl se tiedetään mis vähääkään rahaa on siel on viina kuvas mukana !osaakos noist ns, herrasmiehistä kukaan edes lamppuu vaihtaa?vaimot ainaki viihtyy rasvakourien välis aina välillä ;)


  • Urpo1 kirjoitti:

   Kampaa työmies tukkas! Yrittäjästä tulee porvari, kun alkaa pankkitili pullistella. Pankinjohtajat kutsuu lounaalle ja lionsklubin jäsenkirja on taskussa. Menestyksen merkkejä haalitaan autotalliin ja ranteeseen. Duunari-rasvakourayrittäjät on erikseen, ei ne mitään rikastu kun älli riittää vain kovaan työhön ja umpihumalaan.

   OLIKOHAN SE ANNELI SELVÄ, KUN SEMINAARIIN PYRKI VÄÄRENNETYLLÄ LAULUNUMEROLLA.

   SEHÄN ON SILKKAA TYHMYYTTÄ.


  • Urpo1 kirjoitti:

   Kampaa työmies tukkas! Yrittäjästä tulee porvari, kun alkaa pankkitili pullistella. Pankinjohtajat kutsuu lounaalle ja lionsklubin jäsenkirja on taskussa. Menestyksen merkkejä haalitaan autotalliin ja ranteeseen. Duunari-rasvakourayrittäjät on erikseen, ei ne mitään rikastu kun älli riittää vain kovaan työhön ja umpihumalaan.

   Myös duunareista on tullut porvareita, kun ne on saaneet ensteks maksettua sen velkasen yksiön tai kaksion omaksi. Sitten leikitään pikkuporvaria ja ollaan oikein polleeta. Vuoroin sit valitellaan köyhyyttä, kun on joku autoremppa vienyt säästöistä rapiat tonnin pois.


 • Eipä ole ikävä tullut niitä jotka täältä on muuttaneen!!!! haha

  • Eipä oo ikävä niitä jotka tänne jäivät.


 • kiitos! hyvä niin!!

 • Avatkaa silmänne ja katsokaa luontoa ympärillänne. Valittaminen ei auta vaan yhdessä eteenpäin meneminen.
  Olemme perheen kanssa tyytyväisiä muutostamme, pääkaupunkiseutu ei sovi kaikille.

  Ylpeänä kerromme asuvamme koskissa, valkeakoskella...

  • Kuinka moni on huokaillen kehunut valintaa? Täällä on luonto karua ja ihmiset yksinkertaisia.


  • kkikkb kirjoitti:

   Kuinka moni on huokaillen kehunut valintaa? Täällä on luonto karua ja ihmiset yksinkertaisia.

   KKIKKB:LLE

   TOSI UPEEEEETA TEKSTIÄ.

   GO, GO!!!


  • Vuoden asunut, ei valittamista. Luonto mahtava, ulkoilureitistö hyvä, vanhakin suoriutuu kilometrin luontopolusta.

   Terveyskeskus palvelut hyvät ja lähellä (vertaan entiseen 40km,sairaala 70km)maksut edullisemmat, vero% pienempi. Uimahalli, kuntosalit ja muut liikuntapalvelut.
   Liikennekulttuuri, ei moittimista. Liikennevalot , niidenkin hitauteenkin tottuu.
   Ainut miinus minulle on paikallisliikenne, siitä ei juurikaan olisi mitään apua asiointimatkoihin.

   Ihmiset vastaa jos heille juttelee ja joku jopa aloittaa jutustelun!


 • ainahan täältä pois pääsee, eri asia onkin se kehtaako enään takasi tulla ;)

 • jos tulee ni kehtaako niit ees tavata

 • Älkää väheksykö Valkeakosken rauhallisuutta
  Jos rauhallisuus menee niin ei sitä takaisin saa.
  Turkulaisen neuvo. Olen asunut myös Espoossa ja katsonut,
  miten metro rakennuttaa kiinteistöbisnestä radan varteen ja kaikki
  vähänkin kiva katoaa.

  Jos olisi tamperelainen voisin hyvin
  olla KylmäValkeakoskella Toijalassa, Kangasalla (menikö pääte oikein?) jos niissä pysyy rauhallinen meininki. Tai Sulo Vilenin bensa-asemalla Ylöjärvellä.

  Mutta asiaan, nyt on Euroopan kaikkien aikojen tärkeimmät vaalit,
  koska suuria muutoksia on tulossa, määrääkö asiat Suomen eduskunta
  vai Brysselin paroonit.

  Äänestän Perussuomalaisia jotta tämäkään ei jatku ikuisesti
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/12238799
  Tampereella ,
  Kaksi naista kävi vanhuksen kimppuun ja vei häneltä parisataa euroa . Onneksi kaksi miestä sai toisen kiinni ,toisen poliisi tavoitti häntä odottaneitten miesten autosta. Tähänkö ollaan tultu ,kansalaisten mitta alkaa tayttyä ?

  Pirkanmaalainen, äänestä Tampereen poikia, numerot ovat 84 ja 96
  Sinä päätät
  ja kun päätät oikein, tämä ei jatku.

  LAUANTAINA TAMPERELAIS-TOHTORIT KIERTUEELLA
  TOHTORI-JUSSI JA TOHTORI-SAKARI LIVENÄ
  ROAD SHOW JATKUU
  TOHTORI JUSSI HALLA-AHO NUMERO 84
  TOHTORI SAKARI PUISTO NUMERO 96
  La 17.5. Kiertue Pirkanmaalla:
  klo 10-11 Kangasalan markkinat;
  klo 12-14 Tampere vanhan Kirjastotalon lukusali;
  klo 15 Valkeakoski-opisto

  \\\\\\\\\\\\ EU-VAALIT SUNNUNTAINA 25.5. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
  \\\\\\\\\\\\ ENNAKKOÄÄNESTYS MA 14.5. - SU 20.5. \\\\\\\

  oo NUMERO 84 tohtori Jussi Halla-aho EUROVAALIVIDEO oo
  http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/ox8dt0vd
  Ylen meppigalleria: http://areena.yle.fi/tv/2246592
  oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  http://www.halla-aho.com/
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=619355891485303&set=a.507377419349818.1073741827.507372639350296&type=1&theater
  https://www.facebook.com/pages/Jussi-Halla-aho-Europarlamenttiin-2014/507372639350296
  http://www.halla-aho.com/scripta/vaalitapahtumia.html

  oo NUMERO 96 tohtori Sakari Puisto EUROVAALIVIDEO oo
  http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/gdgzuw2b
  Ylen meppigalleria: http://areena.yle.fi/tv/2252945
  oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  http://sakaripuisto.fi/
  http://www.perussuomalaiset.fi/perussuomalaisten-eurovaaliehdokkaat/#id=15
  http://sakaripuisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166306-eurovaaliteesejani-ja-muutakin-politiikkaa
  http://uutiset.perussuomalaiset.fi/puisto-nukkuvat-aanestajat-saatava-uurnille/

  \\\\\\\\\\\\\\\\\\ LATAA TÄÄLTÄ \\\\\\\\\\\\\\\\\
  TOHTORI PUISTO ON KANSAINVÄLISEN UUTISTOIMISTON
  Al Jazeeran haastateltavana
  esitys on pitkä 37 minuuttia
  haastateltavia on noin neljä EU-ehdokasta Euroopasta

  Tohtori Puistoa haastallaan pitempään kohdissa
  9:00
  17:00
  25:50
  34:40
  http://stream.aljazeera.com/story/201404291441-0023682

 • Kesällä koski on kaunis paikka

  • Kesällä mikä tahansa paikka on kaunis paikka.


  • Dwewe kirjoitti:

   Kesällä mikä tahansa paikka on kaunis paikka.

   Ei ole ;))


  • nähty on kirjoitti:

   Ei ole ;))

   Jos on nähnyt, millaiset on maisemat tuolla Saimaalla, ei pidä Valkeakoskea yhtään kauniina. Aika karua on.


 • Valkeakoskella kaikki toimii ja hyvä asua.Terveyden hoito toimii hyvin aina saanut avun,tosin en sairaslomaa hakenut!!!!.Uusia kouluja rakennetaan jos nokka vähän vanhassa vuotaa.Yhteen vetona valittajienkin hyvä asua täällä!

 • ja paska haisee ihanaaaaaaa

 • Aivan pska paikka.
  2,5 v sitten muutettiin, hyvillä mielin, petyin. Harmittaa, vaimo syntyperäinen koskilainen, nyt 20v jälkeen paluumuuttajana. Sano kun muutettiin, että punasten paratiisi eikä muutu. En uskonut, kun tehtaatkin putoillut yksitellen alas, mutta nyt uskon.
  Monta asiaa pielessä, hyvin tulee esille perheellisenä yrittäjänä ok-talossa asuen. Siinä tulee läpileikkaus kaupungin toimista aika kattavasti. Kaupungin byrokratia aivan toistaluokkaa kuin Tampereella. Työttömälle sossukassan elätille hyvät oltavat kyllä.

  • Ei täällä tueta yrittäjiä , valtava kateus ihan sieltä valtuustosta lähtien , kuin hemmetissä sinne on esm valittu konkurseja tehnyt henkilö joka painaa alas yrittäjyyttä ?!tällänen sitten tekee päätöksiä ... nopea takinkääntäjä
   Ei rehtiydestä tietokaan ....ei ihme ettei kunnan hommat hoidu


 • Kun yrität ettiä tietoo koskin historiasta ja päädyt johki Suomi 24 keskusteluihin😂

 • ja paikka missä alle 18 vuotiaat käyttävät eniten huumeita asukaslukua kohden

 • Valkeakoski on Haka-mafian saattuma paska paikka.Jos muutat muualta niin alkaa savustaminen mm työpaikoilla mm Upm on kaikista påahin.Jos et kkannata hakaa saat kenkää jollain tekosyyllä jossain kohti firmasta.

 • Kuka näitäkin lukee

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.