Tylsä mies

aikuinen nainen

Ollaan oltu naimisissa yli 20 vuotta. Seksi on aina ollut tyydyttävää. Niihin vuosiin mahtuu paljon, nuoruuden kiihkoa, perheen perustamista, ja nyt - kyllästymistä. On alkanut tuntua, että ollaan kuin eri planeetoilla. Hänen libidonsa senkun heikkenee, ja omani vain kasvaa! Häntä ei kiinnosta ehdottamani asiat, joilla voisi yrittää uutta kipinää, asut ovat "turhia", leluilla ei tykkää leikkiä, valokuvaus, masturboinnin katselu, mukaan toinen nainen/mies...ei ja ei kiitos. Itse hslusidin kokeilla kaikkea! Intohimon puute on pahin. Seksi menee liian nopeasti myös itse asiaan, mies on melko panokeskeinen. En odota saavani ratkaisuja keskustelupalstalta, mietin vaan onko muitakin samassa tilanteessa.

11

1125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • accu loppu täälläki

      Onko muitakin.. =D ehkä miljoona on meitä, kun näitä palstoja lukee!

    • toinen aikuinen

      Ukko vaihtoon ja heti

    • sexguru

      Ratkaisu löytyy joko eroamisesta tai sit rakastajan pitämisellä luvalla tai luvatta.

    • Minun käsitykseni mukaan sellaisia pareja on todella vähän joista kumpikin on tyytyväinen seksin määrään ja laatuun. Jonkintasoista sopeutumista ideaalitilanteen ulkopuolelle vaaditaan lähes jokaiselta.

      Olen muistaakseni jossakin aikaisemmassa kommentissani esittänyt näkemyksen, että muutokset parisuhteen seksielämässä ovat yleensä negatiiviseen suuntaan. On olemassa tuhansia kirjoja seksielämän piristämiseksi. Kuinka monessa parisuhteessa ne ovat saaneet aikaiseksi pysyvän kumpaakin osapuolta tyydyttävän muutoksen? Väittäisin että 1% olisi aika hyvä tulos.

      En jaksa edes miettiä kaikkia syitä seksin häviämiseen vuosien mittaan; se vain on väistämätön tosiasia. Parisuhteessa täytyy - niin kuin elämässä yleensäkin - pystyä tekemään kompromisseja Ainoastaan voimme miettiä radikaaleja ratkaisuja jos toinen parisuhteen osapuolista kokee tilanteen kohtuuttomaksi. Ratkaisut eivät ole silloin kumpaakin osapuolta tyydyttäviä.

      • mie vaan

        Aika lohduton näkemys! Ainakin meillä alkoi seksielämä tekemistäni panostuksista lisääntymään ja paranemaan laadullisestikin. Voi olla että naiseni aktivisuuden nousu liittyi nelikympin paikkeilla nousta luontaisestikin, mutta suurin juttu oli naisellani lelujen kelpuuttaminen yhteisiin leikkeihin, joka toi hänelle orgasmin arkipäiväiseksi osaksi seksiä (aiemman ehkä korkeintaan kerran vuodessa yhdynnässä saavutetun sijaan). Nykyään ei ole sessiota ilman naiseni orgasmia eikä siihen tarvita enää muuta kuin sormeni. Myös aloitteita seksiin tulee aika tasapuolisesti ja seksi on molempien kannalta selkeästi mielenkiintoista.

        Aloittajan kohdalla taitaa olla vain hankalampi ongelma, mieheillä kun yleensä kuitenkin laukeaminen on jokakertaista.


      • mie vaan kirjoitti:

        Aika lohduton näkemys! Ainakin meillä alkoi seksielämä tekemistäni panostuksista lisääntymään ja paranemaan laadullisestikin. Voi olla että naiseni aktivisuuden nousu liittyi nelikympin paikkeilla nousta luontaisestikin, mutta suurin juttu oli naisellani lelujen kelpuuttaminen yhteisiin leikkeihin, joka toi hänelle orgasmin arkipäiväiseksi osaksi seksiä (aiemman ehkä korkeintaan kerran vuodessa yhdynnässä saavutetun sijaan). Nykyään ei ole sessiota ilman naiseni orgasmia eikä siihen tarvita enää muuta kuin sormeni. Myös aloitteita seksiin tulee aika tasapuolisesti ja seksi on molempien kannalta selkeästi mielenkiintoista.

        Aloittajan kohdalla taitaa olla vain hankalampi ongelma, mieheillä kun yleensä kuitenkin laukeaminen on jokakertaista.

        Olen nähtävästi eilen ollut erityisen negatiivisessa moodissa. Saunaoluilla on ollut osuutta asiaan, luulen.

        Ainahan voidaan seurata parisuhteiden kehitystä yleisellä tasolla. Niin kuin tuossa ylempänä kirjoitin, seksi yleensä hiipuu parisuhteissa vuosien kuluessa. Mutta sekin pitää ottaa huomioon, ettei kenenkään meidän parisuhde ole sidottu täsmälleen samanlaiseen tapahtumakulkuun. Voimme siis vaikuttaa omaan elämäämme.

        Toivonkin että ihmiset panostaisivat ensisijaisesti omaan parisuhteeseensa ja olisivat valmiita tekemään kompromisseja. Kompromissi tässä yhteydessä ei tarkoita sitä, että vain toinen osapuoli tekee niitä. Sehän tarkoittaisi tilanteeseen alistumista. Jos toinen osapuolista kokee tilanteensa kohtuuttomaksi, eikä vastapuoli ole valmis tulemaan vastaa, niin silloin voisin hyväksyä onnen hakemista parisuhteen ulkopuolelta.

        Olen nimimerkki "mie vaan" iloinen puolestasi.


    • 30v naimisissa

      Olen nykyään toisella paikkakunnalla töissä kun asun. Miestäni ei häiritse kun asun viikot poissa. Työpaikakka on on nuori mies mikä oli silloin 18v kun tavattiin. Tehtiin töitä mun luona ja otettiin viiniä. Katseli mun isoja rintoja jatkuvati, kun pussas niin oli tisseissä kiinni. Olin kun pikku tyttö housut märkänä hämillään. Asia johti sänkyyn ja kaksi vuotta ollaan oltu melkein viisi kertaa viikossa. Painoin ennen melkein 100kg ja nyt alle 80, saman verran kun poika millä on kiinteä kroppa. Kyllä sänky himot vie kilot. Elämä on muuttunut todella nautittavaksi vaik on ikä eroo. Kannattaa nauttia kun kohdalle sattuu.

    • Joo,meillä sama juttu. Ollaan oltu yhdessä 25v.Vaimolla halut katos pikku hiljaa,ja viimeseen kahteen vuoteen seksi on ollu harvinaista herkkua. Kaikki konstit olen kokeillu,mut ei. Asian ratkaisin lopulta salaisella suhtella,mikä ei tietenkään ole paras ratkaisu. Olen huomannut, että ikää kun tulee lisää,niin seksin tarve lisääntyy.
      Nytkin hakusessa uusi salarakas.

    • Etsivä löytää

      Olen ollut samassa jamassa 20 vuotta "entisessä elämässä"!

      Vaihtoehtoja:

      - eroat ja toivot löytäväsi uuden miehen, jonka kanssa sujuisi. Minulle sattui lottovoitto; löysin kaikinpuolin yhtä hyvän miehen ja nyt seksi sujuu nyt 10 vuotta

      - miehesi hakee lääkäriltä halupillereitä ja käyttää niitä; entiseni haki, muttei halunnut käyttää niitä

      - käytät itsetyydytystä; minä käytin sitä, mutta umpikyllästyin siihen yksinäisyyten vuosien myötä

      - salarakas, joka varmasti ei halua tuppautua avioliittoosi; en kokeillut

      - maksullista seksiä; kuulostaakin jo kylmältä?

      - tyydyt kohtaloosi ja mietit muita asioita, jollet tee asialle mitään, mutta suosittelen, sillä meille tosiaan tuli ero, kun yritin tuota

    • rvgfevgrdtvg

      Pitäisikö ap:n miehen muuttaa elintapojaan terveellisemmiksi? Nehän vaikuttavat kai suuresti vanhempien miesten haluihin ja kykyihin. Eli ero saman ikäisten miesten välillä on iso erilaisessa fyysisessä kunnossa olevilla. Pois tupakka ja alkoholi sekä sokeri ja rasvaiset ruuat, tilalle vihanneksia, hedelmiä, kalaa sekä tehokasta kuntoilua joka päivä/monta kertaa viikossa ja laihduttamista.

      • Herkku heti kotiin

        Toki pitäisi, mutta kun jokainen voi muuttaa vain itseään.

        Jospa mies ei halua noin radikaalia elämänmuutosta.

        Olen toi "etsivä löytää" ja tosiaankin löysin ihanan miehen, jolla on liikunta, ruokailutavat kunnossa, hän ei polta, eikä juo, on normaalivartaloinen ja äääh, voiku tulis jo pian kotiin, alko tehdä mieli..

        Entinen mieheni ei viitsinyt tehdä suurta remonttia elämässään, siitä olisi ollut niiiiin kamala vaiva! =) Vaikka minä olisin auttanut! Kun ei niin ei, vaihtoon siis!


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1160
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      266
      948
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      818
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe