hyöty

kaikkiako

onko kukaan saanut todellista hyötyä reumansa hoitoon trexanista, vai tarvitaanko lisäksi monia muita esim. biologisia lääkkeitä. Tuntuu vaan niiin tyhjänpäiväiseltä tuo trexan. Ei tunnu olevan muuta kuin haittavaikutuksia.

9

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trexantyttö

      Kivaa, ehdin vastaamaan ennenkuin maitohappohörhö linkittää omituisia höpinöitään tähänkin ketjuun.

      Mulla ainakin reuma on talttunut trexanilla, oxilkorinilla ja prednisolonilla. Kop kop puuta, tietty oireet palaa joskus, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen. Biologiset lääkkeet ovat kovia lääkkeitä, joista ei kannata himoita ennen kuin on pakko. Kesti pari kuukauttaa ennen kuin lääkktte alkoivat purra ja olo tuntua oireettomalta.

    • Nimesi on tärkeä

      Kaikki mainitsemasi lääkkeet, Trexan mukaan lukien varsinkin, aiheuttavat soluissa vakavia muutoksia, kuten syöpää. En suosittelisi syömään ainuttakaan noista lääkebisneksen kovista myrkyistä, jotka aiheuttavat tappavia lisäsairauksia, vaan vaatimaan oikeutta parhaaseen lääkkeeseen, luonnonmukaiseen kannabiksenkukkaan:

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      Kannabis alentaa immuunivastetta, poistaa tulehduksia ja kipuja, turvallisesti, luonnollisesti ja ennenkaikkea, ilman pelkoa lisäsairauksista. Laittakaa aloitetta eteen päin ja allekirjoittakaa nyt, kun voitte vaikuttaa.

      • Kanna lailliseksi

        Henk.koht. lopetin Trexanin, sen aiheuttaman pahoinvoinnin takia. Syön vielä itku kurkussa kortisonia ja oxiklorinia, mutta elän toivossa, että tuo kannabis laillistetaan ja pääsen hoitamaan itseäni turvallisesti.


    • spsdshs

      Onpa masentavaa että tämäkin palsta on mututunut kannabispalstaksi, joku työtön siellä pakkosyöttää linkkejään pilveä siemaillen. Painu helvettiin!

      Mulle ei oel tulltu trexanista minkäänlaista huonoa oloa, syy voi kenties olla 2/5 dieetti, jolla olin jo ennen lääkitystä. Trexan-päivää edeltävä päivä on 500 kalorilla. vastikään tuli teemalta paastin terveysvaikutuksista ja mm. syöpäpotilaiden sytostaattikuvotus väheni valtavasti paaston ansiota. Me ja tiedä, itse uskon näin.

      Kannabis on portti vahvoihin huumeisiin, kannabis tappaa sinut lopulta.

      • Hyvä Kannabis

        Kannabikseen ei ole kukaan kuollut, toisin kuin alkoholiin, tupakkaan, koviin huumeisiin ja erityisesti lääkebisneksen myrkkyihin, kuten solusalpaajiin ja kortisoniin.

        Voisit vähän hillitä tuota solvaamista ja rumaa kielenkäyttöäsi ihmisiä kohtaan, jotka ajavat potilaan- ja ihmisoikeuksia, oikeutta hoitaa itseä luonnonmukaisesti, ilman pelkoa tappavista lisäsairauksista, joita mm. kortisoni ja solusalpaajat aiheuttavat.

        Kannabis ei ole portti mihinkään "vahvoivin huumeisiin", kuten yrität tietämättömyyttäsi väittää, päin vastoin, alkoholi ja negatiiviset asenteet ovat, sillä kieltolaki ajaa nuoria rikollisten syliin. Olet niin väärässä saarnasi kanssa, kuin olla ja voi. Haukut vielä työttömiäkin siinä sivussa, kun solvaat työssäkäyviä kannabiksenkäyttäjiä- ja puolestapuhujia.

        Ilmoitin jo asiattoman vihapuheesi ylläpidolle, toivottavasti se poistetaan.


    • nistimikänisti

      Kannabis on huume johon jää koukkuun, mikset muuta hollantiin jossa saat pössyttää laillisesti? Ei tarvutse tulla tänne reumapotilaita häiriköimään! Onko itselläsi reuma? Jos ei painu helvettiin.

    • remoluk

      Kannabis ei ole mikään lääke, se on huume. Aivan sama saapiko pään sekaisin alkoholista, vai kannabiksesta, auttaa sen ajan, kun päähumanoidi sekaisin.

    • .25.

      Vaikutuksen ilmaantuminen voi viedä 3kk, siis todella hidasta kamaa. Pahoinvointiin vaikuttaa suuresti ottaako tyhjään vai täyteen vatsaan, toki tämä varmaan vaikuttaa imeytyvyyteen myös.

    • Ainoa joka auttoi

      Trexan aikoinaan pelasti minut normaaliin elämään takaisin. Tällä hetkellä syön vain sitä ja kipulääkkeitä. Oxiklorinia vähän vierastan. Salazopyrin väsytti niin, että en syö sitä ikinä enää. Kortisoniin en ole suostunut koskeamaan. Olen syönyt Trexania kahdeksan vuotta; nyt tuntuu ensimmäisen kerran siltä, että se ei riitä. Olen ensimmäisen kerran joutunut alistumaan tämän taudin edessä: tuntuu, että mikään ei auta. Ennen selvisin peruslääkityksellä ja tarpeen mukaan kortisonipiikeillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe