hyöty

kaikkiako

onko kukaan saanut todellista hyötyä reumansa hoitoon trexanista, vai tarvitaanko lisäksi monia muita esim. biologisia lääkkeitä. Tuntuu vaan niiin tyhjänpäiväiseltä tuo trexan. Ei tunnu olevan muuta kuin haittavaikutuksia.

9

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trexantyttö

      Kivaa, ehdin vastaamaan ennenkuin maitohappohörhö linkittää omituisia höpinöitään tähänkin ketjuun.

      Mulla ainakin reuma on talttunut trexanilla, oxilkorinilla ja prednisolonilla. Kop kop puuta, tietty oireet palaa joskus, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen. Biologiset lääkkeet ovat kovia lääkkeitä, joista ei kannata himoita ennen kuin on pakko. Kesti pari kuukauttaa ennen kuin lääkktte alkoivat purra ja olo tuntua oireettomalta.

    • Nimesi on tärkeä

      Kaikki mainitsemasi lääkkeet, Trexan mukaan lukien varsinkin, aiheuttavat soluissa vakavia muutoksia, kuten syöpää. En suosittelisi syömään ainuttakaan noista lääkebisneksen kovista myrkyistä, jotka aiheuttavat tappavia lisäsairauksia, vaan vaatimaan oikeutta parhaaseen lääkkeeseen, luonnonmukaiseen kannabiksenkukkaan:

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      Kannabis alentaa immuunivastetta, poistaa tulehduksia ja kipuja, turvallisesti, luonnollisesti ja ennenkaikkea, ilman pelkoa lisäsairauksista. Laittakaa aloitetta eteen päin ja allekirjoittakaa nyt, kun voitte vaikuttaa.

      • Kanna lailliseksi

        Henk.koht. lopetin Trexanin, sen aiheuttaman pahoinvoinnin takia. Syön vielä itku kurkussa kortisonia ja oxiklorinia, mutta elän toivossa, että tuo kannabis laillistetaan ja pääsen hoitamaan itseäni turvallisesti.


    • spsdshs

      Onpa masentavaa että tämäkin palsta on mututunut kannabispalstaksi, joku työtön siellä pakkosyöttää linkkejään pilveä siemaillen. Painu helvettiin!

      Mulle ei oel tulltu trexanista minkäänlaista huonoa oloa, syy voi kenties olla 2/5 dieetti, jolla olin jo ennen lääkitystä. Trexan-päivää edeltävä päivä on 500 kalorilla. vastikään tuli teemalta paastin terveysvaikutuksista ja mm. syöpäpotilaiden sytostaattikuvotus väheni valtavasti paaston ansiota. Me ja tiedä, itse uskon näin.

      Kannabis on portti vahvoihin huumeisiin, kannabis tappaa sinut lopulta.

      • Hyvä Kannabis

        Kannabikseen ei ole kukaan kuollut, toisin kuin alkoholiin, tupakkaan, koviin huumeisiin ja erityisesti lääkebisneksen myrkkyihin, kuten solusalpaajiin ja kortisoniin.

        Voisit vähän hillitä tuota solvaamista ja rumaa kielenkäyttöäsi ihmisiä kohtaan, jotka ajavat potilaan- ja ihmisoikeuksia, oikeutta hoitaa itseä luonnonmukaisesti, ilman pelkoa tappavista lisäsairauksista, joita mm. kortisoni ja solusalpaajat aiheuttavat.

        Kannabis ei ole portti mihinkään "vahvoivin huumeisiin", kuten yrität tietämättömyyttäsi väittää, päin vastoin, alkoholi ja negatiiviset asenteet ovat, sillä kieltolaki ajaa nuoria rikollisten syliin. Olet niin väärässä saarnasi kanssa, kuin olla ja voi. Haukut vielä työttömiäkin siinä sivussa, kun solvaat työssäkäyviä kannabiksenkäyttäjiä- ja puolestapuhujia.

        Ilmoitin jo asiattoman vihapuheesi ylläpidolle, toivottavasti se poistetaan.


    • nistimikänisti

      Kannabis on huume johon jää koukkuun, mikset muuta hollantiin jossa saat pössyttää laillisesti? Ei tarvutse tulla tänne reumapotilaita häiriköimään! Onko itselläsi reuma? Jos ei painu helvettiin.

    • remoluk

      Kannabis ei ole mikään lääke, se on huume. Aivan sama saapiko pään sekaisin alkoholista, vai kannabiksesta, auttaa sen ajan, kun päähumanoidi sekaisin.

    • .25.

      Vaikutuksen ilmaantuminen voi viedä 3kk, siis todella hidasta kamaa. Pahoinvointiin vaikuttaa suuresti ottaako tyhjään vai täyteen vatsaan, toki tämä varmaan vaikuttaa imeytyvyyteen myös.

    • Ainoa joka auttoi

      Trexan aikoinaan pelasti minut normaaliin elämään takaisin. Tällä hetkellä syön vain sitä ja kipulääkkeitä. Oxiklorinia vähän vierastan. Salazopyrin väsytti niin, että en syö sitä ikinä enää. Kortisoniin en ole suostunut koskeamaan. Olen syönyt Trexania kahdeksan vuotta; nyt tuntuu ensimmäisen kerran siltä, että se ei riitä. Olen ensimmäisen kerran joutunut alistumaan tämän taudin edessä: tuntuu, että mikään ei auta. Ennen selvisin peruslääkityksellä ja tarpeen mukaan kortisonipiikeillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe