Takuuhuudon uudistukset

hyvä ja ei hyvä

Periaatteessa ihan hyvä juttu tämä Takuuhuudon uudistus. Osta heti on hyvä, voittorajoituksen pienennys hyvä ja ei voi vaihtaa voittoja huudoiksi hyvä. Mutta tarjousten pienennys oli kyllä mun mielestä liian radikaali. Ois voineet vähän maltillisemmin pudotella tarjouksia. Ekaks myyvät 7 kertaisena ja 6 kertaisena. Nyt ei sitten ole tarjouksia kuin pelkästään aneemisia 2 kertaisia ja 3 kertaisia tarjouksia tai ei ollenkaan tarjouksia!!!

29

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AMG900

      Älä huoli, ei Takuuhuudon lupaukset tarjousten pienentämisestä ole ennenkään pitäneet. Veikkaanpa että parin viikon päästä nähdään jo "poikkeus, joka ei varmasti toistu" ja siitä eteenpäin tarjoukset vain suurenee.

      Isot huutajat tykkää kun nyt voi laittaa vaikka 80000 huutoa kohteeseen, ostaa tuotteen ja saada huudot takaisin. Pienellä huutajalla ei ole enää mitään mahdollisuuksia mutta niinhän se on ollut jo pitkään.

      • mapanöhtä

        AIVAN samaa mieltä kanssasi.


      • Tavistravis

        Niin paitsi ei isojen huutajien varmaan tartte ees ostaa kun voittavat muutenkin. Mulle tää oli terve tullut uudistus. Varmaan sen sata kertaa huutanu ensin ainaskin tavaran arvosta oman tasosen tavis huutajan kanssa ja sit tullu öykkärit pilaamaan huudon. Itelle sit jääny pelkkä luu käteen ja v-käyrä tapissa tai no ois ees jääny se luu. Nyt jos tulee joku öykkäri kohdetta pilaamaan kun on jo kuitenkin tuhlannu niin paljo huutoja, et pitää ostaa tavara että saa ees jotain takas niin voipa sit ees veettyillessään polttaa loputkin huudot tililtä. Samalla nekin lopulta takas palautuu.

        Oikeaan suuntaan on muutokset nyt olleet ja todella toivon, et pitävät tällä kertaa sanansa tarjousten pienentämisestä. Jos nyt monien vakuuttelujen jälkeen sanansa syövät niin pellen itestään tekevät lopullisesti ainaskin mun silmissä.


    • 2+11

      Uudistus oli hyvä siinä että voi ostaa tuotteen ja saada huudot takaisin.

      Mutta jos siellä ei löydy koville huutajille vedättäjää niin luulempa että ei kovin pitkään tule kestämään resussit pyörittää tappiolla.

      Ei se tilanne edellisestä versiosta lopputulosta muuta.
      Mitä seurasin tänään voitettujen tuotteiden arvoa ja huutomäärää niihin niin ei voitolle pääsyt ja vielä jos oli edelliset tarjous huudot niin pahasti takkiin tuli.

      Hintabingo käytti aikoinaan samaa systeemiä ja lopputuloksen varmaan muistatta.

      Tämä uudistus voisi toimia jos aloitettas puhtaalta pöydältä, että kaikilla olisi samanhintaiset huudot,

      Mutta loppuuhan ne halvat huudotkin joskus, mikä on sitten kate se on vielä ??

      • 2+11=?

        Taitaapi monella olla jo halvat huudot lopussa juuri tuosta päätellen kun alkanut menemään tuotteet selvästi halvemmalla kuin vielä parisen viikkoa sitten. Ei tuohon varmaan oikein muuta selitystä ole.


    • Syrjässä?

      Hintaralli kampanja ? huhhuh. "Ströme yleiskone (PÄIVÄN HINTARALLI TUOTE)" ei tuota merkkiä myy kuin verkkokauppa.com. Onneksi ! Aivan paskaa laatua. Arpajaiset Facebookissa ? En ikinä luo tiliä sinne. Onko oikein meitä kohtaan jotka eivät luo tiliä facebookkiin ? En varmasti ole ainut jota "syrjitään" tässä ? Ai niin onhan siellä myöskin tuo höyrypesuri. Kannattaa googlettaa tuote niin näette mikä se on !

      • Kauheeta

        Voi sinua reppanaa. Ovatpa kohdelleet sinua kaltoin. Kyllä sinun ehdottomasti pitäisi saada arvonnan palkinto vaikka et halua toimia arvonnan sääntöjen mukaisesti.


    • juujiijoo

      Tuotteet on kaikki Kärkkäisen tai Verkkokaupan ylijäämätavaroita jotka eivät käy kaupaksi ja annetaan käytännössä ilmaiseksi pois. Surkeaa laatua ja takuut niin ja näin. Onnea takuuhuudolle...

      • ohi on

        Verkkokaupan riesaa. Tuo Syrjässä? mainitsema höyrypesuri pitäisi olla myyntikiellossa ? Tukesin sivuilla on maininta. Strömen tuotteille ei takuuta löydy. Ehkä Takuuhuuto hoitaa asian ?


      • Surkeeeta

        Kovasti se näyttää Verkkokauppa itsekin myyvän näitä surkeita takuuttomia ylijäämäpskoja.


      • riztu
        Surkeeeta kirjoitti:

        Kovasti se näyttää Verkkokauppa itsekin myyvän näitä surkeita takuuttomia ylijäämäpskoja.

        Takuuhuudon ylläpito taitaa olla aktiivisin kommentoija tällä palstalla :) Terveisiä teille pers..stä!


      • Hirveeenhirveeetä
        riztu kirjoitti:

        Takuuhuudon ylläpito taitaa olla aktiivisin kommentoija tällä palstalla :) Terveisiä teille pers..stä!

        Hahhaa juuri näin. Mistäs juntti arvasit?


    • heipparallaa

      Jotkut ne vaan jaksaa aina inistä joka asiasta. Jos et halua luoda tiliä faceen niin onko se jonkun muun syy? Ihan oma valintas, kato peiliin! Jos tavara on mielestäs huono, onko sun pakko ostaa sitä? Älä osta! Jos Takuuhuuto on mielestäs huono, onko sun pakko huutaa siellä? Älä huuda! Hyvin yksinkertaisia neuvoja helpottamaan patoutunutta mieltäsi :D

    • 1+2

      Kyllä se facebook saa olla minultakin ihan rauhassa,ei ole tarkoitus jakaa yksityisyyttä siellä jos ei takuuhuutookaan julkaise nimiä kokonaisuudessaan voittaja sivustolla.Poikkeus voittogalleria johonka ovat voittaneet antaneet suostumuksensa.
      Että pidetään omat yksityisasiat omina eikä muiden urkittavina.

      heipatirallalle sanoisin myös että miksi olet nuin kiihkeesti kommentoimassa
      toisen huomaamia epäkohtia,minä näen edellisistä kommenteista varoituksen tuotteiden laadusta.

    • 6+6+4

      Jotkut ne vaan ei siedä yhtään kritiikkiä. Luulisi että Takuuhuudossakin ollaan tyytyväisiä kun täällä tuodaan esiin epäkohtia. Kaikki eivät halua esiintyä omalla nimellään facebookissa mutta heillä voi silti olla huomautettavaa tai kehuttavaa palvelusta.
      Epäilen kuitenkin vahvasti että Takuuhuudon ylläpito = omistajat ovat täällä kärkkäästi lyttäämässä kommentoijia ja jos laitat viestiä asiakaspalveluun niin voi olla varma ettet voita arvonnoissa. Mulle on kerran tullut yksi arvonta voitto mutta kun jouduin kerran arvostelemaan asiakaspalvelua niin loppui voittamiset.

    • kertokaahelkutti!

      Saako Takuuhuuto laittaa asiakkaille toimittamat tuotteet verotukseen?

    • veroasia

      Mitähän kertokaahelkutti oikein tarkoittaa?

    • mitenontakuuhuudolla

      Mietin tässä, että Takuuhuuto saattaa laittaa asiakkaille ostamansa tuotteet verotukseen nimikkeellä "välttämättömät yritystoiminnan pyörittämiseen". Sillä verovähennyksiin voi laittaa tulon tuottamisesta aiheutuneet kulut..

    • urpolandia

      Ei saa laittaa. Takuuhuuto joutuu maksamaan veroa myydyistä huutopaketeista mutta ei saa vähentää yhtään mitään ja siksi meneekin maanantaina konkurssiin!

    • nafta

      Missä mönkijän voittajan kuva viipyy ?

    • Voi pyhtä sylvit

      Ja taas nimimerkillä roopesetä tuli huutamaan väliin. Muut lähti saman tien pois kun tietävät, että ei kannata huutaa. Eiks noi TV sonyt playkkarit ym. riitä jo herralle!

      • taskulamppu

        roopesetä poistuu kun minä tulen huutamaan, mutta kun eivät taskulamput ja muu roina kiinnosta, eli kyllä hänkin monia pelkää. En ole edes suurhuutaja.


    • akuankka1

      Mitä ihmettä iniset jos joku tulee huutamaan. Kuka tahansa saa tulla huutamaan koska haluaa vai lukeeko jossain että vain ne jotka alunperin olivat mukana huutamassa, saavat huutaa tuotetta. Se on osa peliä että osaa säästää huutoja ja tulee mukaan kun muilta alkaa huudot loppumaan.

      Ihme valittamista vai onko se niin että tuolla onkin vain muutama todellinen huutaja jotka keskenään sopivat kuka saa voittaa tuotteen ja jos joku "ulkopuolinen" tulee mukaan niin alkaa valitus ja itku.

    • Gerogeko

      Ketkä lienee takuuhudon kovimpia huutajia?

    • polo1

      Haastemies!

      • räpsää

        Konkurssikypsä yritys. Yrittää vielä räpiköidä ja kalastaa ihmisiltä euroja. Tälläisille huijareille on oma linna.


    • Parempi vaihtoehto

      Onneksi on olemassa parempi ja luotettavampi vaihtoehto. Täysin suomalainen Lahjahuuto.fi. Tavarat tulee aina varmasti ja nopeasti.

      • Tyytyväinen

        Aivan toimitukset pelaa ja nopeasti!!! Vielä kun asiakaspalvelu vastaisi hieman nopeammin niin kaikki olisi täydellistä.


      • tyytymätön
        Tyytyväinen kirjoitti:

        Aivan toimitukset pelaa ja nopeasti!!! Vielä kun asiakaspalvelu vastaisi hieman nopeammin niin kaikki olisi täydellistä.

        Lahjahuuto on surkea paikka. 5 euron lahjakortteja ja muuta arvotonta romua.

        Asiakaspalvelu mokailee eikä vastaa virheistään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3727
    2. 208
      3029
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      174
      1374
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe