Paras talletuskorko

Peku T.

Kolme kuukautta sitten onni potkaisi ja voitin 1.200.000,- euroa, mistähän saisin parhaan koron. Pankin korkolupaukset on olemattomia.

50

2642

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihanko totta?

      Hyvää korkoa ei näinä aikoina saa oikein mistään. Vuokra- ja osinkotuottoa tosin saat mukavasti, kun ostat muutaman sijoitusasunnon ja hyvin hajautetun osakesalkun. Eiköhän noista saa varsin vähällä vaivalla ja turhia riskeeraamatta kolme neljä tonnia nettoa kuukaudessa. Sillä elelee jo varsin mukavasti ja inflaatiosuojakin on hyvä.

      • 20+17

        Aika hyvä provo... taii sitten pikkasen tyhmä, että tulee kyselemään Suoli24:stä sijoitusneuvoja ;D Eiköhän pankista löytyisi tähän ihan oikea ammattilainen neuvomaan.


      • 9+4
        20+17 kirjoitti:

        Aika hyvä provo... taii sitten pikkasen tyhmä, että tulee kyselemään Suoli24:stä sijoitusneuvoja ;D Eiköhän pankista löytyisi tähän ihan oikea ammattilainen neuvomaan.

        Heh. Kukahan se tyhmä on? Ei ainakaan se ihminen, joka suhtautuu skeptisesti pankkeihin. Samoihin laitoksiin, jotka aiheuttavat joka päivä valtioille ja ihmisille ankeutta....Oletko joku lobbari vai mitä helvettiä yrität ihmistä saada hävittää säästönsä?


    • provo_ko

      taitaa olla provo ja itsetunnon kohotus.

      kun me voitimme myös, saimme kattavan tiedoitteen mahdollisuuksista ja mahdollisuuden myös kysyä myöhemmin yms.

      ostin silloin suurimmalla osalla nokiaa ja nyt olen polet jo myynyt ja kaikki myyn, en useinkaan ole 2v samaa osakstte pitänyt, enemmän on rahani ollut pankeissa kuin osakkeissa,
      mitään rahastoja en katsel koskaan, koska tuotto on aina hyvin pientä, vaikkakin 2-3 x pankkikoron.

      • vaihda pankkia

        Jaa. Kyllä katselisin indeksirahastoja, jos olisi paljon rahaa. Tosin mihin sitä vielä enemmän tarvitsisi? Ehkä sen tietäisi vasta sitten voitettua, että viitsisikö ottaa riskiä ollenkaan.


    • sulttaaritar

      Suhteuta onnenpotkusi normaaliin vuosituloosi, eikö olekin aika hyvä korko?

    • nowaynopay

      Anna mulle puolet, hyvä sijoitus . Hyvä sijoitus : laitan rahat viinaan ja naisiin ja loput rilluttelen.

    • Näin tekisin

      Sijoita asuntoihin ja koita saada sopimus sosiaalitoimistosta joka vuokraa asunnot . Vuokrat tulee varmasti ja remontit myös jos jotain sattuu . Kannattava sijoitus koska pienistä luukuista on pula ja tuotto on hyvä

      • ny kaikki myyty

        "Sijoita asuntoihin ja koita saada sopimus sosiaalitoimistosta joka vuokraa asunnot"


        hyvä ehdotus, meillä oli 25 vuotta juuri edellämainitusti ja yhteen asuntoon ei tarvinnut murehtia yhtään 28 vuoteen, otein sen täydellä velalla joka tuli maksettua silloin 18 vuodessa.

        muissakin sossulle vuokraamissa meni mainiosti joka vuosi 5-8 % ihan puhdasta tuottoa ja asuntojen hinta nousu runsaasti.


    • GamerGirl91

      Itse ostaisin kerrostaloasuntoja - vuokralle. hyvällä sijainnilla tottkai ja talossa kannattaa olla hissi.

      Sitten voi vaikka aloittaa elämän uusiksi ja muuttaa muualle ja elää vuokratuloilla. Oikeastaan silloin voisi jättäytyä työttämäksi ja matkustella ympäri maailmaa. 5 kerrostalokaksiosta saat jo sen 1200-1400€/kk itsellesi.

      Tämä on minun suunnitelmani, jos voitan miljoonan tai useamman. Muuttaisin ulkomaille, ja kun kyllästyisin niin taas uuteen paikkaan...

      • GameBoy

        Tuo on ollut minunkin suunnitelmani. Paitsi etten ole laskenut lottovoittojen varaan. Perinnöistä ja säästöistä kasattu 160 000€ on sijoitettu kehitysmaahan jolla on rakennettu 20 yksiötä. Niiden yhteenlaskettu vuokratuotto on 1200€/kk käteen. Seuraava vaihe on laittaa oma talo lihoiksi ja pistää niillä rahoilla sinne pystyyn 400 neliön luukku, hinta tontteineen 220 000. Vielä jää rahaa autoon ja pikkaisen säästöönkin.


    • wpö

      Mitä väliä korolla on, jos on noin paljon rahaa?
      Itse antaisin osan rahoista köyhille.

      • Jos jaat

        rahasi köyhille, olet pian itsekin köyhä jälleen. Mitä iloa silloin voitosta sinulle on?

        Pidä rahoistasi kiinni ja hanki niille ENSIN hyvä tuotto jota voit alkaa hyväntekijäksi ja mesenaatiksi.

        Ei sitä turhaan ole sanottu että vaikka maailman rahat ja varat jaettaisiin tasan kaikkille, niin jo vuodessa tilanne alkaa hahmottua entiselleen. Ja nähtiinhän se aikanaan neukkulassa kun valtion omaisuus jaettiin merkintäoikeuksin työläisille, niin eiköhän osa näistä heti myymään kun joku vaan jonkun pikkualmun heitti kehiin. Sitten oli ne jotka ymmärti ostaa. He ovat tämän päivän venäjän oligarkkeja. Vain muutama.

        Raha on tehty viisaita varten, pankit köyhiä varten.


    • P. Tyhmä

      Pölhö-Iivari kysyy täällä. Provohan tämä.
      Mutta ihan oikeasti joku voi olla näin tyhmä, kuten se vanhus Oulussa, voitti miljoonat ja antoi sinne "tuttavan" ravintolan kassakaappiin säilöön sen lappusen.

      Olet varmaan jo kysellyt sijoitusvinkit siellä lähikuppilassa. Esitellyt lompakon leveyden? Ihan kuin yksi mies 30 vuotta sitten asemalla tuli kertomaan. Oli Tampereelle jäänyt, menossa Turkuun laivaan. Kännissä oli ressukka. Tuli siinä minulle, ventovieraalle omaistaan odottavalle valittamaan kohtaloaan. Oli varastettu kaikki junassa, lompakko ja rahat ja laivaliput. Pankkikirja oli jäänyt, oli eri taskussa.
      Mutta oli viikonloppu. Pankki kiinni (ei ollut automaatit yleisiä).
      Ja ei kun kaveri kaivoi sen pankkikirjan esiin ja alkoi näyttää sieltä summia, että rahaa kyllä löytyy....
      Jatkahan poika tähän malliin. Ei pian ole ongelmia sijoittamisen kanssa, "neuvot" on hyviä ja auttavat sinua pääsemään rahan kiroista.

    • leissoni

      haist sinä kuule yrpä Jooseppi sitä itteänsä.jos jäbä leissoni saa tuollaisen summan suffee,nii tuskin täältä tarttee neuvoja kysellä sijoituksiin.kokemuksesta tiedän,että sun oman tuppukylän pankinjohtaja kaupungin päälikön kera seisoo oven takana kukkapuskan kanssa onnittelemassa,pyytämässä kahfeelle pankin konttorille ja kaupungin talolle,,,siellä sitten jaellaan niitä sijoitusvinkkejä!
      melkoisen surkee provo joltain tosi onnettomalta :(

    • kurre1

      PÅÅ MINISTERI KATAISEN TILILLE,HÄN SIJOITTAA NE KREIKKAAN!!

    • RIIHIKUIVAA RAHHOO

      MINÄ LAITTAISIN PATJAN ALLE, TAI EIKUN TYYNYN ALLE.

      • Kohta sir Eikku

        Se sopii tuo vain rahasi tyynyni alle
        Trv Eikku


    • oz1

      Lottoa,saatat voittaa oikeastikin.

    • nöh,nöh

      jos pökö voitit niin mitä täällä enään notkut

    • haistakaa

      anna mulle osa oon rahaton

    • revi ja polta,kärsi

      Veikkasin viimmeksi vuonna 1985 en sen jälkeen enkä meinaa veikata enkä muutakaan peliä pelaa ,koska ei rahaa niihinkään ,hyvä että ruisleipää saa jokaiselle päivällä aina ei edes voita ,tietokonekkin tytön entinen 5v vanha ,toimii kun sattuu,rahaa tällä hetkellä noin kolme ja puol euroo pankissa ,lompsa aina tyhjä,elän kuukaudessa peruspäivärahalla ja sen muutaman euron yli 500e saan siitä ,asumistukea 120e ja vuokraa maksan nyt joulusta 2013 585e kk ,auton omistan ,mutta nyt katsastusaika menee umpeen ja joudun sen laittaan seisoon ,rahan vuoksi ,en tiedä millä tässä elää kun auton verot,vakuutukset ja vielä sähkölaskukin olis ,nimi mennyt pöljyyksissään nuorena kloppina eikä mahiksia sitä saada takaisin koskaan näillä näkymin ,työttömänä nyt ollut marraskuusta lähtien ,olin töissä puolvuotta ,mutta niistäkään ei iloa ole kun saa apaut tonnin kuussa ja ruokaa kuluu enemmän ,autolla ajoa enemmän ,eikä saa kilometrikorv.Miksi tehdä siis tölitä kun ei pärjää ,kun kaikki tuet meni ja nyt as tukikin vaan 120e ennen töihin menoa oli 350e,sossusta saa vaan lämmintä kättä ei rahaa kun se on aina mulle ollut niin vaikeeta ,tunnen ihmisiä jotka juopottelevat ja saa sossun kautta elannon minä en vaikka koskaan en juo en polta enkä muutenkaan ole huumaavan aineen alaisena .On se kivaa kun joku voittaa ,ja vielä valittaa miten tienaan lisää ,anna köyhille ,juo ittes hengiltä tai ostat asuntoja ja vuokraat niitä ,minäkin vuokraisin heti halvimman kuin tämä on ,asunut 7v tässä eikä ole vuokrat rästissä noillakaan tuloilla .Voi laske tuosta mnitä jää käteen kuussa ja kokeilla itse ,pärjäätkö sinä sillä.Odotan kovasti taas töitä keväällä että saa sen tonnin kuussa ja raskasta on kyllä ,ei mitään paperihommaa tai pöydän takana istuksimista.Hyvää elämää lottovoittaja ,en kadehdi ,onneni on muualla ja raha on vaan käyttöä varten sillä ei kaikkea saa .

      • Tuo vuodatuksesi

        ei kyllä kovinkaan onnelliselta vaikuttanut. Ehkä sinunkin kannattaisi siirtyä takaisin lottoomaan?


    • 1-tuntematon

      Voitin pari vuotta sitten paljon rahaa myös. En ole sijoittanut mihinkään vaan pidän rahat tilillä koska pärjään loppu elämäni niillä rahoilla. Sijoitukset voi mennä mönkään enkä halua hävitä rahaa kun olen kerran sitä saanut-.

      Ostin asunnon ja kesämökin ja auton ja laitin pienen firman pystyyn jotta ei tule laiskaksi. Lomallekkin pääsee nyt kun ennen en lomaillut lainkaan.

      • bolder2

        Oonex olkoon. kuulostaa luxus elämästä


      • Huolestu jo
        bolder2 kirjoitti:

        Oonex olkoon. kuulostaa luxus elämästä

        Kuulostaa muttei varmasti ole. Entä jos pankki menee konkursiin eihän sieltä saa kuin 50 tonnia takaisin.


      • Ja vaikka
        Huolestu jo kirjoitti:

        Kuulostaa muttei varmasti ole. Entä jos pankki menee konkursiin eihän sieltä saa kuin 50 tonnia takaisin.

        pankki pysyisikin pystyssä, niin 20 vuoden kuluttua pojalla on enää sillirahat jäljellä. Toivottavasti saa fimransa tuottavaksi siihen mennessä.


    • rahnasto

      Taas yksi mielikuvitus rahansaaja. Varmasti kukaan joka on saanut miljooooonia, kyselisi niistä Suoli24 palvelusta. Tai jos joku ihan oikeasti noin tekee, on taattua ettei niitä miljoooonia ole esim. kahden vuoden kuluttua jäljellä ollenkaan. Eihän se lottopotin osuminen katso älykköösosamäärää ja kaikenlaisia "onnenpotku" veikkaamisiahan harrastaa tunnetusti se penaalin tylsempi porukka.

    • pankkiheppu

      Kannattaa hajauttaa rahat useampaan paikkaan, koska Suomen talletussuoja takaa saatavat vain 100 000 euroon saakka.
      Osan voisi laittaa pörssiosakkeisiin ja vaikkapa asuntoihin sijoittavaan rahastoon.
      Oblikaatiot ja joukkovelkakirjalainat tuottavat pankkikorkoa paremmin, mutta sijoitusaika voi olla pitkä.

      • bank hep

        Voi punaperse paviaani. Luuletteko, että oikea voittaja täällä kyselee?
        Ja jos kyselee, kyselee samat takahikikiäpajulan kuppilassa.
        Siinehän mänvät


    • 5-7pinnaaTuottoaOk

      Helsigistä pelipaikoilta muutama 26-45 m2 sijoituskämppä ja loput oikeeseen kultaan.

      Ei kukaan pankista lähde noilla summilla neuvoja kyselee.

      Ne suosittelee jäbälle kuorrutettuja rahastoja.

      Täältä ei tän kummempia neuvoja tule, mutta näillä neuvoilla on moni poika pärjäillyt.

    • suomen ihana vero.

      ei tarvitse miettiä mihin sijoitat rahat. meinaan ensi vuonna joudut maksamaan puolet voitostasi valtiolle,koska ne katotaan sinun tämän vuoden tuloksi.

      • Oletko uuno?

        Verot maksetaan sinä vuonna kun tulot on ansaittu tai voitot voitettu. Eli arpajaisten järjestäjä yleensä suomessa maksaa veron. Ei siis tule seuraamuksia ensi vuonna muusta kuin varojen siirrosta kiinteistökaupassa, autoverot jos sellaisen hankkii, myyntivoitosta jos osakekauppaa käy ensi vuoden aikana.

        Sossu ja kela kyllä katsoo tuon tuloksi ensi vuonna, muttei verottaja.


    • Hiku H.

      Sittenkö heräsit unesta riettahasta ja päästit kissan pihalle?

    • VieläTärppää

      Minä voitin 3milj. ja sijoitin kaikki rahat veikkauksen arpoihin. Niitä tässä nyt raaputellut 4kk. Noin 1,5milj. olen nyt tappiolla kun puolet olen raaputellut.

      Ps. on muuten vitunmoinen vale että joka 5 arpa voittaa....

    • Huopanen*

      Kyllä kunnon kiksautukseen kannattaa sijoittaa:temppu silloin, toinen tällöin, pitää putket kunnossa.

    • kokemusta on

      Elä ainakaan sijoitusasuntoihin sijoita. Niihin tulevista asukkaista kärsii koko talo. He ovat useasti jo lentäneet häiriköinnin takia pois kunnan tai muun yhteisön vuokra-asunnosta eivätkä pääse muualle. Häiritsevät sitten omistusasujia jotka kovalla työllä ovat hankkineet oman asunnon.

    • Sotajoki

      Ite hankkisin jotain hyvää viskiä, esim. Glenfiddich ja vanhan Jeepin. Kunnon kalavehkeet kans ja menoks...

    • bolder2

      Moro se riippuu millä lailla sen sijoitat itse perustaisin yrityksen ja auttaisin muita yrityksiä laajentaa jai sitä kautta lähtisin laajentamaa omaisuutta. Ostaisin osuuksia avustuksilla. Vaisinkin nyt kun ajat ovat näin kireät.t paljakka j

    • elmerikö.

      Veikkauksen markkinointijohtaja siellä viestittelee. Mistähän ne miljoonavoitot revitään? köyhän pers-nahasta. Lottoon pitäisi sijoittaa 15,3 miljoonaa euroa, jotta voisi voittaa varmuudella sen 1,4 miljoonan päävoiton. Surullisia tarinoita on lukemattomia, jotka pelaa kaikki rahansa.

      Törkeää propagandaa sitten hehkuttaa voitoista, kun veikkaus käärii itselleen 60% pelatuista rahoista. 40% takaisin pelaajille.

      Että haist pazka keksittyine voittoines.

    • Et osaa pelata rahoi

      Luonto ei oo mikää börs eikä noteeraa rahaavaikka meklarit pankkiirit sekä hinnan välistä vetävät
      ovat ja elävät sen armoilla tunnustivatpa tai eivät sitä taikka edes itte tiedostas?
      Sijoita varasi johonkin muuhun kun keksittyyn huijaamiseen.
      Eniten minua näissä lottovoitoissa ja köyhyydessä inhottaa se jotta raha ja etenkin velkaraha sotketaan joka ainoaan asiaan johon se ei ollenkaan auta oikeesti liity
      taikka vaikuta loppupeleissä joka ei oo ees inhimillistä kiinni.
      Pääseikka ettet rahoinesi huijaa itte itteesi sekä muita jopa tiedostamattasi jotta,
      keksitty olematon oletusarvo on huono arvo lopulta laskettuna.
      Sinuna en tuijotteleis korko% lukuja vaa sijottasin luontoon mutta nykyaikana
      toi summa on olematon rahasumma jossainpäin mutta suuri jossain muualla.
      Tollasella rahalla ei oikeesti saa ees kunnon kämppää Stadista nykyaikana
      verrattuna moneen muuhun maahan suhteutettuna hinta/laatu suhteeseen.
      Eli mielettömään hintapyyntöön.

    • arubaltakeke

      Itse sijoitin lottovoittoni wincapitaan sain rahani 10x takaisin eli,,

    • Maan poveen

      Hajauta, eli kaiva useempi kuoppa mettään ja maata päälle. Ei haittaa pankkiriisit yms. kun valuuttaa köllöttelee maan povessa turvassa!

    • Toinen miljonääri

      Jos haluat varman turvan rahoillesi, osta KIINTEISTÖJÄ, saat tuottoa vuokrina ja kiinteä omaisuus ei katoa mihinkään, toisin kuin paperilla oleva omaisuus ,osakkeet , rahastotkin voi olla kyseenalainen juttu. Itse olen tyytyväinen kiinteistön omistaja.Pankissa sijoitusneuvojat eivät useinkaan omaa mitään kokemusta itse sijoittajina ja eivät välttämättä omista itse juuri mitään, ovat pankin renkejä ja pankki sanelee niille mitä suositella.

    • finanCi

      GUSTA PÄÄSSÄ AP:LLA ELÄMÄSI NOIN KÖYHÄÄ JA YKSINÄISTÄ?

    • P U K K I

      NAISIIN !

    • Reva levällään

      Jos vit*tuu saat, siinä on korkko fyllelle riittämiin.

    • Vainajan sukulainen

      Osta KUNNON hautapaikka; siinä on sukulaisilla ihmettelemistä.

    • autoton.

      Minä voitin 200 000 joskus ja ostin vaan asunnon kaksion ja en ole sijoittanut mihinkään muuhun. En edes autoa ole ostanut vaikka ajokortin ajoinkin. Asun aika pienellä paikkakunnalla joten fillarilla kuljen kaikki matkat. Veljelle annoin 40 tonnia ja yritän elää iisisti muuten.

      • 514

        Maksoiko veljesi lahjaveron tuosta 40 tonnista?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe