sopeuttamis eläkkeet kansanedustajille

oikeutta

Ja taas on yksi ex ministeri/kansanedustaja päässyt sopeuttamis eläkkeelle 58 vuotiaana ja vain 4100 euron kuukausi korvauksella.
Normaali kansaa vain pyydetään pidentämään eläkeikää voil luoja eikö tästä jo vois tehdä jotain kansalais aloitetta että nää herrojen metkut saataisi loppumaan eli ei ei enää mitään sopeuttamis eläkkeitä.

7

170

Vastaukset

 • Eihän tuo riitä Hautala on jo myös kirkonpalveluksessa ja saa sieltäkin
  armopaloja.

  • Ja istui harmaantalouden työryhmässä.
   Samalla teetti pimeetä asuntoremonttia.
   En tiennyt,että näin ei saa tehdä,oli ämmän vastaus.
   No palkittiin sitten EU mepin viralla.


  • 50 vuotta työtä tehneenä leikattua eläkettä kauhistellessa ihmetyttää tämä kansanedustajien rosvous ja äänestäjien halveksinta


 • toivottavasto noi kansan ei ku omaasiaedustajat kuolee äkkiä pois perussuomalaiset voittaa kaikki

 • Suoran demokratian liitolta on tulossa lakialoite, jossa kaikille työttömille annetaan perustulo, joka korvaa asumistuet yms. toimeentulotuet. Samalla perustulo tekee kansanedustajien sopeutumiseläkkeet tarpeettomiksi, sillä hekin saavat näiden sijaan perustuloa.

  Ottakaa kantaa uuteen puolueideaan heidän kotisivullaan www.sdl.fi ja jakakaa tietoa eteenpäin.

 • oletko nähnyt että kansalisaloite menee läpi

 • Vaalit ovat tulossa ensi keväänä. Kannattaa mennä jokaisen puolueen soppaa ja kahvia litkimään ja ilmapalloja ja muuta rihkamaa keräämään ja samalla panna kandidaatit koville. Kertokaa omasta tilanteestanne ja kysykää, miten edustajana ajaisivat juuri teidän asioitanne eduskunnassa. Painostakaa kandidaattia antamaan heidän tavanmukaiset tyhjät lupauksensa. Niin ainakin todistavat oman valheellisuutensa, jos ei muuta.
  Naurettavaa on miten ehdokkaat muistavat vanhuksia vanhainkodissa laulamalla ja tanssimalla ja kuljettamalla heitä vaalikarjana äänestämään, mutta unohtavat heidät sitten Arkadianmäelle päästyään pissavaippoihin nääntymään.
  Miksi edustaja Hakkaraista pilkataan, kun hän asuu saunahuoneistossa? Eikö hänen vuokranantajansa ole vastuussa siitä mitä vuokraa vuokralaiselle. Hakkarainenhan on ehdottanut, että suuren kulukorvauksen sijaan annettaisiin korvausta vain toteutuneista kuluista. muidenkin edustajien pitäisi pyrkiä yhtä alhaisiin asuntokuluihin kuin säästäväisen Hakkaraisen. Edustajien eduissa on todella tinkimisen varaa kuten nimimerkki oikeutta toteaa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.