Kevyenliikenteenväylä ja kiertoliittymä vs. maakaupat

emali

On se vaan hienoa, että kaupunginvaltuutetuilta löytyi ymmärrystä ja 570.000 euroa rahaa ostaa joutomaata Seppälän perikunnalta ja laittaa Vista-Tammisilta -kevyen-liikenteenväylä ja Kaaritien / Alvar Aallontien kiertoliittymä tulevien sukupolvien ikuisuusprojekteiksi. Hyvä (musta)valkonen! Et sitten tajunnut ehdottaa säästötoimenpiteitä maakaupan kohdalla.

6

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valituksiin kyllästy

      Paimiossa on kummallinen tyyli hoitaa asioita. Esim. Kaaritien kolarien syyt ovat ratin ja istuimen välissä. Sitten pitäisi alkaa korjata maantietä!!!!!!!!

      50 km/h nopeusrajoitus tulisi muuttaa 30 km/h ja valvontakamerat tien sivuun.

      Ja jos vieläkin ajetaan ylinopeuttaa, niin sellaiset autoilijat uudelleen autokouluun opiskelemaan liikennemerkkejä ja niiden tarkoituksia.

    • Rafu

      Maata kannattaa aina ostaa, sillä sen valmistus on lopetettu.

    • jäävejä päättämään?

      Ei tule kiertoliittymää ei uutta pyörätietä. Kuka muuten tuota uutta linjattua pyörätietä olisi käyttänyt? Kiertoliittymän kyllä jotenkin ymmärrän, mutta kyllä se oikeasti tässä taloustilanteessa on suuruuden hulluutta. Kiertoliittymä olisi pitänyt tehdä heti silloin, kun tie tehtiin.

      http://www.kuntsari.fi/?p=4170
      "Yllätysstoppi kiertoliittymälle ja Tammisillan pyörätielle"
      Kuntsari

      • jaa - ei äänestys

        Näin äänestettiin:
        >>
        Puheenjohtaja selosti, että seuraavaksi suoritetaan nimenhuutoäänestys, jossa ne valtuutetut, jotka kannattavat kaupunginhallituksen ehdotusta vastaavat kysyttäessä "Jaa" ja ne valtuutetut, jotka kannattavat valtuutettu Valkosen kannatettua ehdotusta vastaavat kysyttäessä "Ei". Kaupunginvaltuusto hyväksyi yksimielisesti puheenjohtajan äänestysehdotuksen.

        Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä annettiin 14 "Jaa" -ääntä (valtuutetut Alander, Aro, Hallisto, Hongisto, Ilola, Kallio, Mäentaka, Määttänen, Nurmi, Pajala, Santala, Suominen ja varavaltuutetut Vesalainen ja Tanninen) ja 21 "Ei" -ääntä (valtuutetut Heino, Heurlin, Hörkkö, Kuparinen, Kuusela, Laakso, Lahti, Nieminen, Rautio, Salminen, Toivonen, Tuomasjukka, Uusitalo, Valkonen, Virta ja Vuontela sekä varavaltuutetut Murto, Lindberg, Pärssinen, Kallio ja Salo). Puheenjohtaja totesi äänestystuloksen 14-21 perusteella valtuutettu Valkosen ehdotuksen, ettei toteuteta kumpaakaan hanketta, tulleen kaupunginvaltuuston päätökseksi.

        Täytäntöönpano: ELY-keskus
        >>
        http://www.paimio.fi/paatoksenteko/esityslistat_ja_poytakirjat


      • Maniton, on.

        Optelkaa ihmiset ajamaan autoa, se on ihan hyvä risteys, risteyksessä mitään vikaa.
        Onneksi meillä on hyyvät päättäjät Paimiossa, siis sellaiset jotka eivät mene asukkaiden provoiluun mukaan ja manit säästyy.


    • joutomaata..

      Kartta perikunnalta ostettavista maista:
      http://193.185.137.4/d5web/kokous/20141661-5-2262.PDF

      >>
      MAA-ALUEIDEN OSTAMINEN SEPPÄLÄN PERIKUNNALTA

      KHALL § 4
      Maapoliittinen toimikunta on käsitellyt maa-alueiden hankintaa Seppälän perikunnalta Tiilitehtaantieltä syyskuussa ja joulukuussa 2013. Viranhaltijat ovat neuvotelleet perikunnan edustajien kanssa useamman kerran syksyn 2013 aikana. Perikunnan omistama maa-alue sijaitsee Ala-Vistalla ja on suuruudeltaan noin 13,2 ha. Perikunnan kanssa käytyjen neuvottelujen perusteella maapoliittinen toimikunta esittää, että kaupunki hankkisi rakennusmaaksi osoitetut alueet, jotka ovat noin 5,7 ha, hintaan 10 €/m2. Alueen kauppahinnaksi tulee 570.000 euroa.



      Maa-alueiden ostamisen yhteydessä alueen katu-, virkistys- ja puistoalueet (7,4 ha) siirtyvät kaupungille vastikkeetta. Katu-, virkistys- ja puistoalueiden siirtymistä koskeva sopimus on allekirjoitettu jo 24.8.1984 ja allekirjoitukset vahvistettu 4.4.2002.


      Kaupunginhallituksen investointiosassa on 20.000 euron määräraha pienehköjen maa-alueiden hankintaan. Tässä vaiheessa vuotta ei ole tarkoituksenmukaista käyttää kokonaan ko. määrärahaa tähän hankintaan, vaan valtuustolle esitetään määrärahan myöntämistä koko kauppahinnalle.
      >>
      http://www.paimio.fi/paatoksenteko/esityslistat_ja_poytakirjat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe