Joen rakennus ja lämpö veli kuosmanen

Jep jep

Eli kyseessä sen sortin "yrittäjä" jota kannattaa kiertää kaukaa. Kyseessä oleva huijari tekee maalämpö ratkaisuja ja kannattaa käydä lukemassa maalämpö-foorumilla miten mies hoitaa hommansa. Ja ei maksa palkkoja ei kirjota työsoppareita. Kieltää työntekijöiden olleen töissä jne. Tekee hommat väärin. Eli jos mietitte maalämpöä älkää missään nimessä edes miettikö Veli Kuosmasen tarjouksia!!! Onko muilla kokemuksia kyseisestä "huijarista"?

16

446

  Vastaukset

  • Töissä ollut kans hänellä ja samat hommat myös minun tapauksessa.

   • Eipä taida Velillä olla ko. hommaan Tukesin edellyttämiä lupiakaan?


   • ihmettelijä kirjoitti:

    Eipä taida Velillä olla ko. hommaan Tukesin edellyttämiä lupiakaan?

    Luulen että sillä ei oo mitkään asiat niinkun ne pitäis olla. Jos minulta kysytään niin ekana se voitas pakottaa maksamaan kaikille ihmisille velkansa mitä on pystyssä ja sen jälkeen hänet voisi lähettää koeihmiseks sinne Marsiin!


  • Juurikin näin. En suosittelisi kenellekään. On kuulemma muutaman homman hoitanut jossain välissä putkeen ns. esimerkin/referenssien vuoksi kaikkien sotkujensa välissä. Kuluttajariitalautakunnan asiointia löytyy.

  • Ollaan kusessa tuon yrittäjän asentaman maalämpöpumpun takia!
   Tuotteella ja asennuksella olevinaan takuu mutta jos ko. henkilöä ei saa mitenkään korjaamaan tai edes tutkimaan mistä vikahälytykset johtuvat niin seuraavaksi meidän on turvauduttava raastupaan!!

   ps. Ei ollut edes halvin mutta halvalla kyllä on pantu

   • En kyllä suosittele..meillä homma tehtiin kolme vk myöhässä ja eipä työn suorittaminen sujunut alkuunkaan niin kuin olisi pitänyt.


  • Meille ko. Yritys teki todella hyvän tarjouksen maalämmöstä.
   Erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen oli myös.

   Mitä tarkoittaa että ei ole kylmäainelupia...eikös ne kuulu kylmälaiteliikkeille?

   • Hyvin veli laittoi uuden stiipelin ja on käynyt jälkeen päinkin katsomassa huoltamassa jos tarvis..hyvä tyyppi ei valittamista. T timo from nurmes.


  • Tämä yrittäjä on harmillista mainosta edustamilleen merkeille. Stiebel onkin näköjään poistanut yrityksen listoiltaan. Ekowellin listoilla tuo vielä näkyi keikkuvan.

   Kannattaa välttää ko. firmaa. Ei hoida takuuasioitaan ollenkaan!!! Kuluttajaneuvontaan on otettava yhteyttä seuraavaksi...

  • En suosittele tätä firmaa. Meillä venyi projekti monta kuukautta ja äijä ei tiennyt mistään mitään. Myöhemmin on usealta taholta kuulunut samaa. Jopa kaupungin rakennusvalvonnasta kuului moitteita.

  • En voi suositella missään nimessä! Kannattaa pysytellä kaukana kyseisestä yrittäjästä :( Itse tehtiin se virhe, että otettiin halvan hinnan takia, mutta selvisi kyllä mistä se halpahinta muodostui, sutta ja sekundaa...

  • Olettekos muut saaneet jo porausraportin?

  • Asennus kesti monta kuukautta. Samanlaista porukkaa kuin Rakennuspalvelu Turtiainen Joensuusta. Äijä otti ja lähti kesken rakennusprojektin ja jätti tekemättä maksettuja töitä.

  • Ai tämä kusipää on vieläkin menossa mukana. Mietin että ei voi enää olla ja tulin lukemaan mitä tänne on kirjoitettu 3 vuoteen niin ei kai sitä pahaa mikään tapa. Toivottavasti edes jossain vaiheessa rupeaa omatunto solvaamaan sen verran että lopettaa "yrittämisen". Joskus ollu tekemisissä ja jos nään joskus niin talutan niskasta automaatille... Sillä tänne joskus kirjotinkin että maine leviäis eikä kukaan sitä mulkkua käyttäis.

  • Homma toimi omalla kohdalla todella hyvin, ei moitittavaa, kaikki tuli hänen kautta ilmastoinnista maalämpöön, vuosi oli 2004. Ja Ekowell on pumppuna , enervent ilmanvaihtona.

  • Potkittu pois-poikkeen verottajan toimesta ennakkoperintärekisteristä.
   Eli konkurssin uhka päällä!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   132
   8357
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   2938