Tulosveto ei kiinnosta??

tulosvetäjä..

Jännä juttu, että veikkauksen tulosvetoa ei pelata juuri lainkaan. Jalkapallo peleissä vaihto on tuhat euroa jos sitäkään. SM-Liigassa 10 tuhatta. Vain suomen pelit tuntuvat kiinnostavan olympailaisssa ja mm-kisoissa. Niissä vaihto on 100-300 tuhatta. Nyt kun olympialaiset loppuvat. Moni ei taas pelaa tulosvetoa. Miksi?

Musta tulosveto on hyvä peli. Aika usein saa osumia. suhteellisen hyvillä kertoimilla. Suositumpi moniveto on mielestäni liian vaikea. Tosi harvoin osuu, mutta pelkän tulosvedon saa useammin kiinni.

11

624

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 1-pelaaja

   Voitin juuri 830 euroa tulosvedosta. Pelaan sitä usein ja olen voittanut usein pieniä summia ja joskus isompia. Pitkävetoa en pelaa koska en voita siitä mitään ikinä.
   Monivedosta sain kerran 15000 euroa kun laitin 12,80 patin. Minusta tulosveto on paras.

  • en ymmärrä

   Juu samaa määkin ihmettelen. Ei hirveesti pelata, mutta heti kun tulee joku suomen olympia tai MM peli niin silloin ihmiset kiinnostuu? Miksi vaan silloin?

   Jopa silloin kun veikkaus laiitoi 20 000€ lisä rahoja niin pelaajat ei oikein silloinkaan innostuneet sm-liigan pelistä. Vaikka tossa sai taktikoitua lähes 100€ varman voiton erillaisilla panoksilla kertoimien mukaan. Lottoa vaan peletaa eirttäin harvinaisen päävoiton toivossa eikä edes tulosvedon ilmainen raha kiinnosta.

  • mies.

   Pelaan usein tulosvetoa. Just voitin 260 egee kookoo pelista ja tappara-lukon pelistä voitin 320 egee

  • itsepelaan

   ulkolaisiin pelitoimistoihin tulosvetoa. niissä kiinteät kertoimet ja yleensä paremmat kuin suomen veikkauksella.

   • Kotietu

    Kyllä veikkauksellakin on iham hyviä kertoimia. Esimerkiksi eilen pelaajat luotti ihan liikaa bayern mynchemiin ja arsenalin 2:0 voitosta ei 25.00 kerrointa saanut mistään parempaa. Arsenal on myös huippu joukkue toki bayern vielä parempi mutta noin paljon. Veikkaukseĺla siis voi tehdä hyviä löytöjä. Monesti kotietu jää pelaajilla huomioimatta ja vieras suosikkeja pelataan ihan liikaa


  • dsdn

   Itse voittanut viikon sisällä liikaa niin Veikkaus pisti minulle estot tulosvetoon. Aika epärehellistä toimintaa. Ilmeisesti Veikkauksen mielestä pelaajien pitäisi vain hävitä.

   • Tuo on hyvin omituista sillä veikkaus ei voi tehdä muuttuvakertoimisessa tulosvedossa tappiota. Ulkolaiset toimistot kyllä toimii näin ja lyö minullekin 1€ limittejä. Onneksi on kuitenkin vetopörssejä ja muutama muu joka ei näin tee. No mut voithan mennä yhä kioskille pelaamaan tulosvetoa.


   • tulospussi

    No on kyllä omituista, jos veikkaus laittaa estot tulosvedossa tai pitkävedossa, jos voittosumma pyörii muutamassa tuhannessa eurossa, kun lotossa voittajalle veikkaus antaa höylisti kymmenenkin miljoonaa euroa kerralla, kehuu ja tarjoaa voittokahvit veikkauksen pääkonttorilla, eikä laita estoja kymmenen miljoonaa voittaneelle, jos tämä vielä vaivautuu veikkauksen pelejä pelaamaan.


  • suomenpelejävaan

   Mikä siinä on, että kansa härrä tulosvetoon vain suomen peleissä vaihto jo nyt 127 000 venäjä pelissä. Sitten joku ruotsin liigan peli hv71-växjo vaihto vaan 700€

  • turkulainen---

   Pelaan tulosvetoa, en pitkävetoa. Tulosvedosta olen voittanut hyvin. Viimeks viime viikolla voitin tps peleistä 4500 euroa yhteensä, pelasin satasen panoksella 4-1 tuloksia tps voitolla. Pelasin myös tänään tps voitolla 1-4 satasen panos

  • SiniOramo

   Joo, olen todella samaa mieltä siitä, että kun olympialaiset ovat ohi, kukaan ei välitä tästä. Vaikka luulen, että jotkut paikalliset ovat edelleen kiinnostuneita vedonlyönnistä. Käytin esimerkiksi vedonlyöntiin osoitteessa https://casinoscroll.com usein. Saada kuitenkin rahaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

   Asioissa kannattaa nähdä positiivisia puolia ja tämän vauvaa odottava Jannika B. tuntuu osaavan! https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-toni-wirtanen-ke
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   5800
  2. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   5160
  3. Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."

   Diili-voittaja Sointu Borg ei peittele muotojaan somessa. Nyt vuorossa aikas rohkea otos vai mitä mieltä olet? Insta ehkä poistaa kohta, joten kannatt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2695
  4. Lokki liiteli taivaalta Hankoon

   Show sen kun jatkuu 😂😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   2587
  5. Korkeammat lämpötilat alkavat maksaa ihmishenkiä

   Monipäiväiset lämpöjaksot ovat nousemassa tasolle, josta on viime vuosina tullut ihmisille vaarallista. Ongelma syntyy, kun lämpötila ylittää kehomme
   Ilmastonmuutos
   77
   2047
  Aihe