Mitä tuo uni kertoo tuosta miehestä ja minusta?

Minulle oikea mies?

Uneni: Olen tuntenut tämän miehen 3-vuotta jonka esittelin vanhemmilleni. Sanoin heille että olemme tunteneet tuon kolmen vuoden ajan ja miehen koko nimen. (Isäni on kuollut jo)
He olivat kumpikin tyytyväisiä asiaan. Sen jälkeen lähdin äitini kanssa kävelemään ja hän oli onnelinen puolestani. Samoissa rapuissa tuli joku nainen halaamaan miestä koska hän oli myös iloinen meidän puolesta. Nainen oli joku minun tuttuni. Mitä tuo asia kertoo tuosta miehestä ja minusta ja tulevasta?

5

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulkintoja

      Uni viestii, että ympäristön hyväksyntä (vanhemmat ,rapussa vastaantuleva tuntematon nainen) on sinulle korostuneen tärkeää,eli että ympäristö hyväksyy kumppanivalintasi.
      Unesi kuvailussa et kertonut miten itse suhtauduit, millainen tunnelma sinulla oli unessa? Oma reaktiosi puuttui . Entä sinä itse? Onko sinulle tärkeää että suhde "näyttää hyvältä" ulospäin.

      • Minulle oikea mies?

        Kiitos. Kaikille oli tärkeää että suhde on ok:) ja oltiin onnellisia. Mitä tuo asia kertoo tuosta miehestä ja minusta ja tulevasta?? Tätä jo kysyinkin.


      • Kokeilen
        Minulle oikea mies? kirjoitti:

        Kiitos. Kaikille oli tärkeää että suhde on ok:) ja oltiin onnellisia. Mitä tuo asia kertoo tuosta miehestä ja minusta ja tulevasta?? Tätä jo kysyinkin.

        Muut voivat huomata nopeammin tämän, että teidät on luotu yhteen. Siispä miehen luulen ainakin tarvitsevan vielä jonkin "merkin", että alkaa olemaan aika virallistaa suhde tai tehdä muita isoja tulevaisuuden suunnitelmia. Voi tarvita muilta ihmisiltä rohkaisua ja heidän kauttaan ymmärtäisi, että rakkaus sinun kanssasi voisi tosiaan ollakkin ikuista.

        Numero kolmella uskon olevan myös merkitys tässä, mikä kertoo, että tuo on vain Yksi askel elämässä tulevaisuuttanne kohti ja saisitte olla vielä kauan ainakin yhdessä.. :) . 3-numero on aina linkitettynä 6:teen ja 9:ään myös, koska ovat 3. kertotaulua.

        - 3 kertoo hyvästä kommunikoinnista ja siitä, että osaatte elää ja näyttää sisäiset lapsenne ja iloita siitä, että toistenne kanssa. luku kolme on myös hyvä katsomaan suhdettanne laajemmin ja miettimään tulevaanne.

        - 6 on rakkauden numero ja voi merkitä avioliittoa

        - 9 on harmonian luku ja pystytte tekemään toistenne vuoksi vielä uhrauksia. Tähän liittyy myös universaali rakkaus, mutta silti huomataan myös miten suurta iloa kahden ihmisen välinen rakkaus tuottaa elämässä.


    • Minulle oikea mies?

      Kiitos odottaa vastaustasi...

    • Minulle oikea mies?

      Kiitos hyvästä vastauksestasi. Näetkö onko mies saanut jo"merkin" että meidät on luotu yhteen? Onko suunnitelmat alkamassa? Miehen mieskaverit ovat meille sen asian sanoneet jo kauan aikaa sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe