Mielipiteitä takuujälki oy:stä?

Kysyn vaan

Oulun talousalueella toimiva remonttifirma, onko kellään kokemuksia!?

10

276

Vastaukset

 • On kokemuksia. Huonoja.

 • Onko tosiaan näin?

  • Kyllä näin on!


 • Jahas! täältähän saa hyvin tietoa ketä kysyä remonttihommiin =)

 • meillä on ainakin tällä hetkellä aivan hyvät kokemukset ko. firmasta. työt sekä materiaalit ovat ollet sovitun mukaisia sekä aikataulu on pitänyt . laittovat 14 ikkunaa sekä 3 ulkoovea. työn jälki on ollut hyvä , veivät vanhat romppet pois ja siivosivat jälkensä. en osaa moittia, ammatti taitoinen porukka on mielestäni kyseessä

  • Meillä onnistui ikkuna- ja oviremontti juuri kuten sovittiin! Asentajat olivat ammattilaisia ja tuotteet laadukkaita. Ainakin talvella hinta oli edullinen. Tyytyväisiä ollaan!


 • Ihan Päällikkö virma!!! Eikä kuulu kartelliin.

 • IHAN SILKKAA SOOPAA KOKO FIRMA!!! Älkää vaan langetko.
  Kokemusta on, erittäin huonoa sellaista. En voi suositella kellekkään mikäli kyseessä asunto jossa asutaan. Remonttikohteet eri juttu. En tiedä asentajien ammattitaidosta. Lienee kertoo jotain ammattitaidosta, että asentajat poistavat kaikki ikkunat ensin ennen kuin asentavat uudet tilalle. Mahdollistaa tietenkin täydellisen ristivedon asuntoon jolloin kaikki paska ja muhat seinänvälistä tulee sisään ihan vapaasti tuulen mukana. Jos haluaa pestä kaikki paikat, kaapit ja laatikot sekä niiden sisällön, kattoa ja seiniä unohtamatta niin se on eri juttu. Yritys ei tule vastaan asennuksen hinnassa vaikka siivo heidän jäljiltä hirvittävä.

  Muka Takuujälki, ja pah. Nimi täysin harhaanjohtava.

  • En voi suositella. Jättävät hirveän siivon jälkeensä. Poistavat todella kaikki ikkunat ennen kuin asentavat uudet. Kuten edellinenkin oli kirjoittanut, ristivedon ansiosta tuli kaikki sisään joten siivottavaa riitti. Hyvitykseksi sain suusanalliset pahoittelut.


 • En voi millään tasolla suositella kenellekkään. On järkyttävä, että ei järki sano sen vertaa ettei kaikkia ikkunoita voi poistaa samanaikaisesti. Siivo on ihan hirveä heidän jälkeensä. Kun mainitset asiasta vastaus on, mehän imuroitiin lattiat lähtiessä ja ihan siistiä jäi🤷‍♀️
  Ja kuten yllä mainittu, hyvitys on vain suusanallinen pahoittelu. Hirveä firma!!!!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3512
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1624
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1170