Mielipiteitä takuujälki oy:stä?

Oulun talousalueella toimiva remonttifirma, onko kellään kokemuksia!?
Ilmoita


9 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


On kokemuksia. Huonoja.
Ilmoita
Onko tosiaan näin?
1 VASTAUS:
Kyllä näin on!
+Lisää kommentti
Jahas! täältähän saa hyvin tietoa ketä kysyä remonttihommiin =)
Ilmoita
meillä on ainakin tällä hetkellä aivan hyvät kokemukset ko. firmasta. työt sekä materiaalit ovat ollet sovitun mukaisia sekä aikataulu on pitänyt . laittovat 14 ikkunaa sekä 3 ulkoovea. työn jälki on ollut hyvä , veivät vanhat romppet pois ja siivosivat jälkensä. en osaa moittia, ammatti taitoinen porukka on mielestäni kyseessä
1 VASTAUS:
Meillä onnistui ikkuna- ja oviremontti juuri kuten sovittiin! Asentajat olivat ammattilaisia ja tuotteet laadukkaita. Ainakin talvella hinta oli edullinen. Tyytyväisiä ollaan!
+Lisää kommentti
Ihan Päällikkö virma!!! Eikä kuulu kartelliin.
Ilmoita
IHAN SILKKAA SOOPAA KOKO FIRMA!!! Älkää vaan langetko.
Kokemusta on, erittäin huonoa sellaista. En voi suositella kellekkään mikäli kyseessä asunto jossa asutaan. Remonttikohteet eri juttu. En tiedä asentajien ammattitaidosta. Lienee kertoo jotain ammattitaidosta, että asentajat poistavat kaikki ikkunat ensin ennen kuin asentavat uudet tilalle. Mahdollistaa tietenkin täydellisen ristivedon asuntoon jolloin kaikki paska ja muhat seinänvälistä tulee sisään ihan vapaasti tuulen mukana. Jos haluaa pestä kaikki paikat, kaapit ja laatikot sekä niiden sisällön, kattoa ja seiniä unohtamatta niin se on eri juttu. Yritys ei tule vastaan asennuksen hinnassa vaikka siivo heidän jäljiltä hirvittävä.

Muka Takuujälki, ja pah. Nimi täysin harhaanjohtava.
1 VASTAUS:
En voi suositella. Jättävät hirveän siivon jälkeensä. Poistavat todella kaikki ikkunat ennen kuin asentavat uudet. Kuten edellinenkin oli kirjoittanut, ristivedon ansiosta tuli kaikki sisään joten siivottavaa riitti. Hyvitykseksi sain suusanalliset pahoittelut.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mielipiteitä takuujälki oy:stä?

Oulun talousalueella toimiva remonttifirma, onko kellään kokemuksia!?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta