Yksityiskohtaisia neuvoja kaivataan, miehet!

Puutteessa& pihalla

- Millainen on erinomaisen hyvä suihinotto? Voitko kuvailla muuten kuin, että ottaa kalun suuhun ja liikuttelee suutaan edestakaisin, se kun ei kai vielä täytä erinomaisen tunnusmerkkejä?

- Millainen on hyvä esileikki miehen mielestä?

- Miten "aktiivinen" nainen käyttäytyy? Sellaista usein peräänkuulutetaan, ettei saa olla "lahna". Nainen siis komentelee miestä, että haluaisin näin ja nyt mennään tähän asentoon, vai mitä?

- Mitä toivoisit naisen tekevän sinulle? Imevän nännejä? Kiskovan palleista? Hivelevän hiuksilla? Kiusottelemalla, ja jos niin miten? Vai mikä tehoaa, että sinut saa ihan villiksi himosta - muuten kuin olemalla kaunis ja nuori..?

Pitkä suhde takana ja mies tappoi itsetunnon sängyssä miltei täysin. Aiemmin sain hyviä kommentteja, mutta nyt tuntuu etten osaa mitään, kun eksälle mikään ei oikein kelvannut. En ole ihan nuorikaan (kolmekymppinen) joten on noloa, kun tuntee olonsa ihan kokemattomaksi ja osaamattomaksi. Auttakaa, olkaa niin kilttejä!

23

3256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeitakin miehiä on

      Sanon niin että riippuu miehen älykkyydestä ym. henkisistä kyvyistä. Eli varmaan tapauskohtainen. En tiedä kuka mies on kysymyksessä mutta en se minä ainakaan ole. Heterona miehenä en ala tässä sinun välityksellä kenenkään karvaperseisen korillan palleja imeskelemään. Jos olisit tässä panisi sinua ja suihinotto olisi täysi sinun omista mieltymyksistä kiinni. Tuo sinun ikäsikin on sellainen että mielummin harkitsisin että oletko liian nuori. Minä en tajua miksi ei naisille kelpaa kunnon mies, miksi pitää välttämättä väkisin raahata sä kyynsä joku impotentti homo jolla ei seiso vaikka ottaisi suihin.

    • neuvoja1

      Millainen on hyvä suihinotto.... Kokeile hiplata miehen kalua terskan ympäriltä ja huomaat kyllä missä on herkät kohdat. Suihinotossa kannatta antaa kielellä huomiota noihin kohtiin, ei se pelkästään edestakainen liike ole hyvää suihinottoa.
      Aktiivinen nainen on sellainen että voi tehdä aloitteenkin, ottaa kalun oma-aloitteisesti käsittelyyn tai kertoa jotain mitä haluaisi kokeilla.
      Mitä miehelle voisi tehdä? Ehdotit mm. palleista kiskomista, no joku varmaan tykkää siitäkin, mutta ehkä enemmänkin miehet tykkäisi pallien hyväilystä, pallien juuresta ja alta hyväily, sisäreisissä ja muuallakin alapään alueella on paljon herkkiä alueita, jotka kyllä huomaa kun kuljettaa sormenpäitä pitkin ihoa. Huomaat missä kohtaa mies värähtää...

    • janne.von.blah

      - Millainen on erinomaisen hyvä suihinotto?
      Hyvä suihinotto on kokonaisvaltainen toimenpide. Hyvän suihinoton määritelmä ei ole hampaiden varominen ja posket lommolla imeminen, niin että itselläkin on kurkunpää kipeänä. Vaikka imeminen kuuluu osana suihinottoa, ei sitä posket lommolla koko aikaa olla. Suihinotossa tärkein työkalu on kieli. Kielen pitäisi tukea koko suorituksen ajan huulia ja liikettä. Kielilävistykset auttavat asiaa, mutta ilmankin pärjää vallan hyvin. Samoin kädet mukaan. Toisen käden olessa mukana munan kanssa, toinen voi olla palleilla, perseellä, alavatsalla tai nänneillä. Itsensä hyväilykään ei ole kielettyä. Monet naiset pitävät myös silmänsä kiinni koko suorituksen ajan. Ei näin. Ainakin välillä kannattaa ottaa katsekontakti. Suoraan silmiin katsominen kiihoittaa ja samalla nainen voi itsekin seurata, mikä temppu se parhaalta tuntuu.

      Ja suihinottoa voi harjoitella yksinäänkin. Vanhat konstit banaanilla, kurkulla tai vaikka dildolla on hyvää kuivaharjoittelua. Varsinkin banaani on hyvä indikaattori hampaiden suhteen.

      - Miten "aktiivinen" nainen käyttäytyy?
      Aktiivisuus ei tarkoita komentojen, neuvojen ja vihjeiden satelua. Se voi tarkoittaa sitäkin, mutta täysin ilman puhetta voi olla aktiivinen. Kaikki lähtee jo esileikistä. Kun ollaan vielä käsikopelointivaiheessa, niin osallistu siihen. Osallistu vaattaiden riisumiseen, ota oma-aloitteisesti muna käteen, itseäkin voi myös hyväillä samalla. Jos haluat ottaa suihin, niin tee se ilman pyyntöä tai vihjailuja. Pillunsa voi antaa nuoltavaksi ihan reilusti.

      Lähetysaarnaajasta voi itsekin lähteä pois ja vaihtaa asentoa. Asentojen vaihdon yhteydessä voi runkata miestä tai itseään. Myös pikainen suihinotto asentojen välissä on mukava yllätys. Ei siis minutteja kestävää, ihan pikainen puolen minuutin suukiva antaa vaikutelman, että olet kiinostunut. Itse haluan monesti hieman lipaista pillua asentojen välissä. Myös munan ohjaaminen sissän kertoo aktiivisuudesta.

      Ja lopuksi, totutelkaa naiset spermaan. Itselläni jää aina pahamaku suuhun, kun nainen lähtee kiireellä pesemään roiskeita pois.

      - Mitä toivoisit naisen tekevän sinulle? Imevän nännejä? Kiskovan palleista? Hivelevän hiuksilla? Kiusottelemalla, ja jos niin miten?
      Näihin tuli jo osittain vastattua, mutta myös miesten nännit ovat herkkia kosketukselle. Joten ainakin kannattaa kokeilla. Pallit myös, vaikka itse en pidä liian rajuista otteista sillä saralla. Määrätietoinen pallihyväily ei ainakaan latista tunnelmaa.
      Hiuksista on hyvä ohjailla miestä ainakin nuolemisen aikana.
      Kiusoittelu on joskus hyvinkin kiihottavaa, vaikka sitomalla tapahtuva. Kiusoitteluun kun lähtee, niin silloin pitää olla aikaa.
      Vaikka sanotaa, että miehen g-piste on anaalissa, niin ei se välttämättä tarkoita sormien työntelyä miehen sisään. Toki se voi sitäkin tarkoittaa, riippuen parista, mutta yksi hyvä paikka löytyy kivesten ja anaalin välimaastosta, "välilihasta". Kokeilkaapa hyväillä sitä seutua, naiset hyvät.

      - Vai mikä tehoaa, että sinut saa ihan villiksi himosta - muuten kuin olemalla kaunis ja nuori..?
      Tämä tuntuu olevan yleinen harhakäsitys, me miehet annamme hyvin paljon anteeksi naisten "virheille". Siittäkin huolimatta, että pornoa katsellessa usein haetaan niitä kauniita naisia, niin silti tosi elämässä me haluamme nähdä teidät virheineen. Yksi varmoista tavoista tapaa seksi on liiallinen häpeäminen. Ei me miehetkään täydellisiä olla.

    • Puutteessa& pihalla

      Kiitos! Olipas ihana lukea noin selkeäsanaista tekstiä mieheltä. Ihan tulee kuumat paikat. :)

      Ajattelen ihan malttamattomana seuraavaa kertaa ja mietin mitä voisi tapahtua...

      Ensin tietenkin suudellaan kiihkeästi, hyväilen miestä paidan päältä ja alta, tuon lantion kiinni hänen lantioonsa, otan pakaroista kiinni ja puristan, saatan vähän hangata itseäni häntä vasten. Suutelen kaulaa ja voin välissä näykkäistä vaikka korvalehdestä. Imen välillä suudellessa huulia ja juoksutan kieltä niillä, välillä kielemme kohtaavat. Upotan käteni hänen hiuksiinsa ja hivelen selkää ja hauiksia. Alamme riisua ja kerron, että haluan nähdä hänet vähemmissä vaatteissa. Riisumme hänen paitansa ja housunsa. Painaudun häneen kiinni, haluan tuntea hänet lähelläni. Hän saa ottaa rintaliivini pois, ja katsoa rintojani; sitten siirrymme sängylle missä heitän pikkuhousut itse jalastani. Mies toivottavasti ymmärtää huomioida rintojani hyväilemällä niitä sekä käsin ja suulla, ja koska se tuntuu niin mielettömän hyvältä, annan sen kuulua voihkaisemalla ja hengittämällä syvään. Jatkamme välillä suutelua. Jossain vaiheessa on miehen vuoro saada huomiota eli heilutan pitkiä hiuksiani hänen vartalollaan ja istun hajareisin hänen päälleen. Suukottelen ylävartaloa, kielellä sivellen härnään nännien ympäristöä kunnes otan nännin suuhuni. Ihanaa kun se on ihan kova! Toista huomioin kädelläni. Välillä taas suudellaan ja siirryn härnäilevästi, kylkiä suukotellen vähän alemmas, niin, että hänen kalunsa on rintojeni välissä ja lasken yläkroppani painoa häntä kohti. Alavatsa saa suukkoja, käsillä hyväilen myös reisiä. Nousen tästä taas ylemmäs niin että makaamme suunnilleen vierekkäin ja tunnustelen kiveksiä sekä niiden alapuolta, otan kalun käteeni, sivelen kevyesti varren ja terskan alapuolelta tunnustellen elimen silkkistä pintaa ja tunnen sen sykkeen. Otan koko komeuden käteeni ja hyväilen koko pituudelta napakammalla otteella...

      Miltä kuulostaa? Mitä tekisitten toisin, millainen olisi hyvä jatko tälle? Jos kyseessä olisi vakituinen partneri, kalu olisi rintojen välistä päätynyt suulliseen käsittelyyn.. ;)

      Mutta tosiaan, neuvoja kaivataan! Kertokaa nyt hyvät miehet lisää. :)


      Voi voi kun on kevättä rinnassa... *syvä huokaus*

      • miessss...

        Kuule et sie kyllä tekstis perusteella mitään neuvoja enää tartte miullakin alko jo tommosesta tekstistä kulli kovenee ja hengitys tahti kiihtymään..hmm mistähän tommosen naikkosen löytäis


      • janne.von.blah

        Kuten nim.merk. miesss... sanoi, et taida kovin kauheasti neuvoja tarvita. Varsin kiihoittavaa tekstiä kirjoitit. Käytäntöön toteuttamaan. ;)

        Jos haluat miehen huomioivan tissisi, niin ilmaise se. Ota vaikka toinen käteesi, hyväile sitä ja johdata miehen pää sen luokse. Kyllä me tissin kanssa halutaan leikkiä. :P

        En tiedä pitäisikö minun edes miettiä jatkoa tähän, mutta jotenkin näin se voisi jatkua: kaada mies seläleen makamaan. Jatka vielä hetki suihinottoa. Muista kielen merkitys varrella koko liikkeen ajan. Sormeile toisella kädellä hieman itseäsi, että kosteus jakautuu tasaisesti haarojen väliin. Nouse ylös ja ole kuin tulossa ratsaille. Mutta älä vielä anna luiskahtaa sisälle. Hinkkaa haarojen väliä alavatsalle siten, että joka liikkeellä haarasi nousevat ylemmäksi kohti miehen päätä. Jos mies yrittää nopeuttaa tilannetta, estä se. Ota vaikka ranteista kiinni ja jatka kiusoittelevaa nousua kohti kasvoja. Anna lopulta miehen antaa sinulle kielihyvää selällään maaten..


      • Puutteessa& pihalla
        miessss... kirjoitti:

        Kuule et sie kyllä tekstis perusteella mitään neuvoja enää tartte miullakin alko jo tommosesta tekstistä kulli kovenee ja hengitys tahti kiihtymään..hmm mistähän tommosen naikkosen löytäis

        "miessss": tällaisia löytää vaikka työpaikan kahvihuoneesta heittämässä silloin tällöin vähän levotonta läppää, lenkkipolulta, baarissa tanssilattialta (tanssimasta estottomasti), kaupasta, kahvilasta jne. ne kliseet - kunhan osaat katsella ympärillesi. Kuka tietää, vaikka tuntisimme jo? ;)


    • Puutteessa& pihalla

      Kiitos! Saitte, varsinkin janne.von.blah, oloni vieläkin tukalammaksi... :D Mukava kuulla, että ainakin teorian tasolla saisin vipinää punttiin. :) Kyllä ihan oikeasti tarvitsen neuvoja ja vahvistusta sille, että tekisinkö asioita oikein, jos miehen petiin asti saisin.

      Eksä tosiaan oli sellainen, että pallien koskettelu kutitti, ei saanut koskea, väliliha oli suht jees, mutta kutittamista oli varottava. Suihin ottaessa ei monen vuoden aikana lauennut montakaan kertaa - olisin vaikka niellytkin periaatteessa, ei niin väliä, eikä sperma minua kauhistuta, mutta ei kuulemma niin pitänyt siitä touhusta erityisemmin, joten en sitten enää edes yrittänyt viedä sitä loppuun asti. Suutelusta ei myöskään välittänyt, minun rintani (isot) jäivät säännönmukaisesti hyvin vähälle huomiolle. Tämän vuoksi koin itseni hyvin epähaluttavaksi. Yhdynnässä hän tuli kyllä hyvin nopeasti, mutta penetraatio ei ollut itselle oikein kovin nautinnollista, koska minun osaltani esileikit olivat niin olemattomat. Kyllä hän sormetti ja suuseksiäkin sain joskus, mutta niissä sitten kesti aika kauan, kun puuhaan ryhdyttiin yleensä melko kylmiltään. Mies ilmeisesti myös ahdistui jotenkin siitä, etten ole koskaan saanut pelkästään yhdynnässä. Mitään leluja, kuten vibraa, josta olisin saanut klitalle kiksejä, hän ei halunnut sänkyyn, vaan luonnollisten konstien olisi pitänyt riittää. Koin olevani syyllinen huonoon seksielämäämme, kun minulle ei riittänyt tuo mitä mies tarjosi.

      Olin asian kanssa aluksi hienovarainen ja lopulta sanoin suoraankin kaipaavani muidenkin osien kuin haarovälin huomiointia. Ei auttanut. Tällainen vei aika tavalla itsetunnon olemattomiin ja eron jälkeisessä suhteessa en osannut oikein sanoa yhtään millaisesta seksistä pitäisin, vaikka olisin halunnut kertoa, kun koko touhu oli kuivunut olemattomiin niin pitkäksi aikaa.

      Eron jälkeinen seksi ensimmäisen partnerin kanssa oli uskomatonta huikeine esileikkeineen, mutta olin niin lukossa, etten tullut kertaakaan muutaman kuukauden deittailun aikana, vaikka nautin äärettömän paljon. Itsetunto kasvoi kuitenkin vähän, koska vuosikausien jälkeen sain sellaista huomiota, jota olin kaivannut, vaikka olin huomattavasti pulskemmassa kunnossakin. Vuosia sitten eräs toinen ex poikaystäväni jokunen kuukausi eron jälkeen humalassa soitellessaan tunnusti ajattelevansa meitä yhdessä, kun käy kädellä, joten ihmettelin miten kovin erilainen suhtautuminen miehillä voi olla.

      Jotenkin tuo ex sai itseni niin epävarmaksi, koska aina tuntui, että on hirveä kiire päästä itse asiaan, eli siihen yhdyntään ja orgasmiin, kaikki muu oli "ylimääräistä ja turhaa räpeltämistä". Koen seksuaalisen itsetuntoni ja kykyni saada orgasmi miehen kanssa menneen jollain tapaa rikki noista kokemuksista. Siksi olenkin allerginen nykyään kiireen tunnulle. On osoittautunut, että mitä kiireempi miehellä on, sitä varmemmin en saa ja mitä rauhallisemmin ja kevyemmällä otteella hän malttaa edetä, sen nopeammin tulen.

      Tämän taustan vuoksi halusin kuulla, että onko tuollainen kiehnääminen, hiuksilla hively ja muutenkin ei niiden tulikuumimpien paikkojen hyväily ja pussailu miehistä ihan tylsää ja ajanhukkaa. Kukaan nainen ei kai halua olla sängyssä tylsä, joten todellakin otan niitä neuvoja mielelläni myös lisää!

    • Puuttessa& pihalla

      Luin tuon viimeisen tekstini uudelleen (aikamoista tilitystä kieltämättä, huh huh) ja tekstin pituudesta huomimatta vielä pakko vähän lisätä, ettei jää väärää käsitystä. Siis asiahan on tietenkin niin, että mitä kiihkeämpi ja halunsa näyttävä mies on, sitä parempi. Himot kohoaa itselläkin ihan eri sfääriin, kun mies ei kirjaimellisesti meinaa pysyä housuissaan eikä nolostele näyttää sitä, mutta kuitenkin jossain kohtaa pitää osata himmata ja lopettaa kiirehtiminen. ;)

      Toivoisin teiltä miehiltä enemmän kommentointia, että onko kaikki "ylimääräinen", siis muu kuin suora toiminta, eli muna käteen, suuhun tai piiloon, vain siedettävää, ja odotatteko kuitenkin lopulta vain, että varsinainen toiminta alkaisi? Jos asian laita on niin, että mies tulee suorasta toiminnasta onnellisimmaksi, niin mikä siinä, haluaisin vain tietää.

      Mikä on se asia, minkä korjaisitte naisen tavassa harrastaa seksiä, jos voisitte? Mikä on sellainen asia, jota toivoisitte naisen tekevän, mitä ei yleensä naiselta saa, vai onko jotain sellaista?

      Haluaisin saada miehen hulluksi himosta ja kuulla miten siinä onnistuu! Tipahdin satulasta, auttakaa minut (ja muutama muukin siinä samalla) ratsaille taas. :)

    • kokjep

      - Millainen on erinomaisen hyvä suihinotto?
      … Sellainen jota kumpikin haluaa. Jos jompikumpi tekee sellaista mistä toinen ei tykkää niin suihinotto on huono.
      Käytä käsiä ei hampaita. näytä että tykkäät siitä mitä teet. Katso silmiin.

      - Millainen on hyvä esileikki miehen mielestä?
      … Minulle se on puhetta, seksikkäitä eleitä, naisen tuoksu ja hyväilyt.

      Miten "aktiivinen" nainen käyttäytyy?
      … Kertoo ja näyttää kauniisti mitä haluaa

      - Nainen siis komentelee miestä, että haluaisin näin ja nyt mennään tähän asentoon, vai mitä?
      … en voi sietää tuollaista dominointia

      Mitä toivoisit naisen tekevän sinulle?
      … flirttailevan
      Imevän nännejä?
      … EI
      Kiskovan palleista?
      … EI
      Hivelevän hiuksilla?
      … jos haluaa

      Kiusottelemalla, ja jos niin miten?
      … vihjaamalla, että on saatavilla jos kiinnostaa
      Jättämällä rintaliivit pois. Jos on valinnanvaraa valitsen aina liivittömän.

      – Vai mikä tehoaa, että sinut saa ihan villiksi himosta
      … ovulaation tuoksu on tehokkain. Terve itsetunto on valttia.

      - muuten kuin olemalla kaunis ja nuori..?
      … en tykkää kauniista mieluummin meikitön luomu tavis. Iällä ei ole suurta merkitystä.

    • sbfsbsfbsbsfb

      - Millainen on erinomaisen hyvä suihinotto? Voitko kuvailla muuten kuin, että ottaa kalun suuhun ja liikuttelee suutaan edestakaisin, se kun ei kai vielä täytä erinomaisen tunnusmerkkejä?

      Sormi peppuun ja eturauhasen hierontaa lisäksi.

      - Millainen on hyvä esileikki miehen mielestä?

      Lyhyt

      - Miten "aktiivinen" nainen käyttäytyy? Sellaista usein peräänkuulutetaan, ettei saa olla "lahna". Nainen siis komentelee miestä, että haluaisin näin ja nyt mennään tähän asentoon, vai mitä?

      Aktiviinen teoissa, ei sanoissa

      - Mitä toivoisit naisen tekevän sinulle? Imevän nännejä? Kiskovan palleista? Hivelevän hiuksilla? Kiusottelemalla, ja jos niin miten? Vai mikä tehoaa, että sinut saa ihan villiksi himosta - muuten kuin olemalla kaunis ja nuori..?

      Villiksi minua ei saa mikään, ei ainakaan nuori,

    • Puutteessa& pihalla

      Useimmat miehet ovat pitäneet nännien hyväilystä. Kiinnostaa tietää, että mikäli et halua sitä, niin miksi? Eikö se tunnu sinusta miltään, onko peräti inhottavaa vai vain mielestäsi ajan hukkaa?

      Lyhyt esileikki paras.., naisen tekemänä vai myös naiselle tehtynä? Mikä on lyhyt, pari minuuttia, kymmenen, kaksikymmentä? Pyydettiin yksityiskohtaisia neuvoja. ;) Olen ollut miehen kanssa jonka mielestä 5min oli jo tosi pitkä aika ja sellaisen jonka mielestä 20 min naisen lämmittelyyn oli pikaseksiä.

      Jos haluat itsellesi lyhyen esileikin kauanko se siis suunnilleen kestää ja mitä toivot naisen sinä aikana tekevän?

      • sbfsbsfbsbsfb

        En tiedä vastasitko minulle, mut vastaan takaisin kuitenkin. Erään sm:stä pitävän naisen kanssa nännipuuhat oli kivoja, kun hän repi niitä ihan saatanasti, siitä sai jonkinlaisia kiksejä, mut pikku sively lähinnä vain kutittaa- kiitos ei. Eikä se riuhtominenkaan mitään superupeeta ollut, kivaa kuitenkin.

        Oikeastaan, mitä tulee tohon esileikki- termiin, niin pidän sitä freudilaisena jäänteenä seksiasioissa. Sehän tarkoitaa sitä, että ainoastaan heteroseksuaalinen emätinyhdyntä on oikeaa seksiä. Ja kilin vidud.

        No, jos asiaa kuitenkin lähestytään tuossa kontekstissa, totean, että pidän kyllä pitkistä esileikeistä, mutta itse en tarvitse niitä. Naista olen valmis nuolemaan yms. esileikkinä tuntikausia.


    • Itse kutian nänneistä, aika taiten pitää hyväillä naisen, jos aikoo että tuntuisi hyvälle minusta.

      Mitä tulee esileikin suhteen, yleisohjeita ei tässäkkään asiassa voi tietenkään antaa, on vain eri miesten mielipiteitä. Ja samankin ihmisen kanssa eri kerroilla kaipaa vaihtelua ja mielikuvituksen käyttöä (mitä pidempi suhde, sitä tärkeämpää rutiinien välttely). Parasta on yleensä jos esileikki on alkanut jo ENNEN mahdollisuutta päästä seksiin asti. Katseet, jutut, suutelut, hyväilyt, lupaukset, jos baarissa tavattu, käyt tanssin jälkeen veskissä, riisut pikkarisi ja annat miehelle kouraan, on aika tehokasta esileikkiä.. Mielikuvitusta vaan kehiin..

      Tilanteesta siis kiinni etupäässä...

      Joskus uuden tuttavuuden kanssa on tullut melkein revittyä vaatteet päältä ja otettua eteisen seinää vasten nainen rajusti seisaallaan. Aivan tajuton fiilis, jatkuen yhtenä mylläkkänä tuntien ajan vuorotellen suuseksiä ja naimista, kunnes ei enää vain jaksa ja maataan remorankana hikisenä sängyllä jälkihehkuissa.. Suihkuun ja suikkari vielä siellä, aah..

      Joskus taas on hienoa saada nainen "sille tuulelle" lämmittelemällä pitkän kaavan mukaan, lopulta päästä nuolemaan pari sormea pillussaan hänelle eka orkku ja heti perään naida vaikkapa nainen vatsallaan asennossa takaa. Siitä kun hiukan henkäiseee, nainen voikin imutella kalun pystyyn seuraavaa erää varten, jos ehtii siis edes laskea seisokki välillä..

      Alkuun kyselit suihinotosta ja miten mies toivoisi.. Siinäkin tietysti on useita mielipiteitä, toiset tykkää kovasta imusta, toiset taas vain suun liikuttamisesta ja hyvin hellistä imaisuista, kolmatta pitää kielellä kiusailla samalla. Mulle toimii parhaiten aika hellästi tehty, alkuun imaisut aika mietoja, mutta kun alkaa huomata miehen alkavan jo hengästyä, saa imuja voimistaakin. Tahti pitää olla tasainen ja ei pienintäkään epäilystä etteikö hommaa vietäisi loppuun. Pitää tulla tunne että nainen haluaa ottaa suihin. Kun laukeaa, minulle on aivan samantekevää nieleekö nainen, valuttaako kalunvartta kiveksille vai sylkeekö vaikka sitten paperille, mutta suuhun on saatava laueta (jos siihen asti et ole valmis imuttelemaan, koko suihinottoa on turha aloittaakaan)!

      Läheskään kaikki miehet ei kestä imujen jatkamista, mutta minusta se on vielä suihinoton ennen laukeamista tapahtuvaakin parempaa.. Siis n. 20s välein voimakas imaisu (oikean tahdin opit kyllä jos olet riittävän herkkä aistimaan missä mennään), niin kauan kuin imaisuilla tulee lisää spermaa, mies on lähellä ekstaasia. Kielellä jos tehostat samalla terskan ja esinahan välistä "uraa" lipaisemalla, meinaa äijä lähtee alta!

      No, kyselit paljon, eli mikä on se "lahnan" vastakohta? No ei todellakaan komentelu, vaan kokeilunhaluinen, innokas, himokas, halukas nainen. Ei tyrkky eikä vaativa, vaan miehen tahtoon taipuva. Liukkaus ei pahitteeksi..

      Kyllä tuo suuseksihalukkuus on minulle oraalifetistinä se juttu, ilman halua molemminpuoliseen suuseksiin, en viitsi alkaa koko hommaan ja tämä halu pitää tulla esille jo ennen seksiin siirtymistä.

    • Puutteessa& pihalla

      Huh huh.. Kertakaikkisen kuumottavaa tekstiä. Ihanaa kidutusta lukea tuollaista!

      Haittaako, jos kalun päästää suusta pois välillä ja kiusoittelee huulilla ja kielellä, vai onko kerran aloitettu imuttelu loppuun asti vietynä koko ajan tasaisella tahdilla parempi?

      Pidän kyllä suihin ottamisesta todella paljon ja mieluiten nielenkin, näin kokemus on itsellekin parempi kuin alkaa sotkea, kakoa tai purskutella sitä tavaraa pois, mutta tuntemattoman kanssa kenties yhden yön jutuksi jäävän tyypin kanssa tuntuu liian riskaabelilta. Pahuksen taudit! Ja pahuksen himotus.... Kyllä täällä alkaa jo olla aika liukasta. ;)

      • Ai niin, tosi lupaava oli tuo kuvauksesi aiemmassa viestissäsi, ei jäisi epäselväksi haluatko vai et :)


      • Puutteessa&sisällä

        Kyllä sinä Puutteessa& pihalla selvästi ymmärrät miten miestä käsitellään. Itselleni on tärkeää että molemmat on mukana heti alusta ja että naisestakin huomaa että se haluaa eikä liioin peittele himojaan. Minä ainakin nautin just naiseni nautinnon kautta, vasta sitten voin kunnolla itsekin nauttia kun huomaan miten saan naiseni ihan hulluksi kiimasta ja silloin se antaa minullekin kaikkensa . Nuo kaikki kertomasi tavat nännien imemisineen tehoaa kyllä minuunkin. Pääsisinpä nauttimaan kanssasi joskus, olet tosi hyvä ja haluttava.


      • Puutteessa& pihalla
        Puutteessa&sisällä kirjoitti:

        Kyllä sinä Puutteessa& pihalla selvästi ymmärrät miten miestä käsitellään. Itselleni on tärkeää että molemmat on mukana heti alusta ja että naisestakin huomaa että se haluaa eikä liioin peittele himojaan. Minä ainakin nautin just naiseni nautinnon kautta, vasta sitten voin kunnolla itsekin nauttia kun huomaan miten saan naiseni ihan hulluksi kiimasta ja silloin se antaa minullekin kaikkensa . Nuo kaikki kertomasi tavat nännien imemisineen tehoaa kyllä minuunkin. Pääsisinpä nauttimaan kanssasi joskus, olet tosi hyvä ja haluttava.

        Kiitos, kyllähän se vähän itsetuntoa auttaa, kun joku uskoo edes "paperilla", että jotain kipinää voisi syntyä ja etten ehkä olekaan aivan niin kuutamolla, kuin vuosikaudet sain ymmärtää.

        Vielä vaan pitäisi pystyä etenemään niin paljon, että saisi hyvän miehen sinne lakanoiden väliin. Mm. sellaisen, joka on kiinnostunut naisen nautinnosta myös eikä vain omastaan. Mitenköhän siinä onnistuisi? Yhden illan juttuja ei tekisi mieli alkaa harrastaa.


      • Puutteessa&sisällä
        Puutteessa& pihalla kirjoitti:

        Kiitos, kyllähän se vähän itsetuntoa auttaa, kun joku uskoo edes "paperilla", että jotain kipinää voisi syntyä ja etten ehkä olekaan aivan niin kuutamolla, kuin vuosikaudet sain ymmärtää.

        Vielä vaan pitäisi pystyä etenemään niin paljon, että saisi hyvän miehen sinne lakanoiden väliin. Mm. sellaisen, joka on kiinnostunut naisen nautinnosta myös eikä vain omastaan. Mitenköhän siinä onnistuisi? Yhden illan juttuja ei tekisi mieli alkaa harrastaa.

        Olisin valmis kanssasi lakanoiden väliin jos vaan muuten onnistuisi, missäpäin asut? itse olen keski-suomessa. Nautittais edes yksi yö, olen villi ja vapaa .


    • miten ois

      Olletko mistä päin? Tääl ois 27 vuotias mies nii voitais käydä kahvilla ja tehä nyt mitä keksitää.

    • puutteessa& pihalla

      Ei sillä ole väliä mistä olen. En ikipäivänä lähtisi sopimaan treffejä tällaisten tekstien jälkeen jonkun tuntemattoman kanssa. Tuntuu hassulta, että täällä netissä miehet ovat valmiita yrittämään ketä tahansa naista, mutta oikeassa elämässä aloitteita ei juuri satele. Ensin tarvitaan väliin netti ja tietokone match makeriksi? :D

      Puute on kova ja välillä on vaikeaa keskittyäkin, kun mieleen tulee niin levottomia ajatuksia. Miten tällainen kiima voi naisihmiseen iskeäkin..?

      Miten/mistä miehet päättelette, että naisesta voisi olla iloa lakanoiden välissä? Miten voisin edesauttaa siinä mielessä hyvän vaikutelman antamista olematta liian suorasukainen ja tyrkky, jos vaikka tuolta treffien puolelta jonkun tapaisi? ;) Edelleenkään ne yhden illan hoidot ei niinkään kiinnosta.

    • miten ois

      Meinasinki jos oot läheltä nii oltais voitu tutustua ja katsoa mitä tulee. Ei sitä nyt heti sänkyy tarvii mennä. Oltais voitu nähä ja käydä vaikka keilaamassa tai elokuvissa.

    • Anonyymi

      Siis kaikista parhain ja kiihottavin tunne on se kun naisesta näkee että hän haluaa ottaa sulta suihin. Se tuntuu kuitenkin niin uskomattoman hyvälle ja kun samalla tunnet olos tosi arvostetuksi. Ah se on parasta ja huomaat sen myös mielialastas jos säännöllisesti sitä saat. Itselle suihinotot on aika ollu ehdoton fetissi eikä todellakaan millään alistavalla ajattelutavalla.
      Ehkä yks unelmista olis että vaimo vaan joskus tulis ja niinsanotusti mitään sanomatta näyttäis että haluaa antaa sulle nyt suihinoton.. Huhhuh kun alkokin seisoon

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe