Revolution on naurettava

Epärealismin huippu

Voiko naurettavampaa jenkkisarjaa olla, kuin revolution.Siinä pääroolihahmot selviävät hengissä ja ehjinä, varmasti vaikka paalauskoneesta.Siinä hakataan ja mätkitään mielipuolisesti ja porukka nousee, aina eikä ole koskaan edes mustelmilla tai minkäänlaisilla ruhjeilla.Todellisuudessa näiden käsittelyjen jälkeen ihmiset olisivat tehohoidossa ja osa kuolleitakin.
Olisi ainakin, luunmurtumia, aivotärähdyksiä ja pahoja ruhjeita ja elinikäisiä vammoja.
Täysin ennalta-arvattaviakin kaikki kohtaukset.
Kun joku on juuri iskemässä puukolla, tulee jostain se pysäyttävä käsi ihan samalla sekunnilla.Samoin aina uhkaaja ammutaan täpärästi jostakin puskista, mihin pelastaja on juuri sillä hetkellä osunut.Täysin epärealistinen sarja.Junankatolla hyppimisineen kaikkineen.
Mistähän ne muka saa puuttellisena sähkökatkoaikana, sellaiset määrät niitä hienoja valkoisia ja paksuja kynttilöitäkin?
(Ehkä kynttilät on lainassa, kauniit ja rohkeat sarjasta) kymmeniä niitä on aina joka paikassa valaisemassa?Luulisi niistäkin jo pulaa olevan.Tälläisen monivuotisen sähkökriisin aikana.
Vai onkohan siellä jossakin toiminnassa kynttilätehdas?

9

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä mieti liikaa

      Ei kannata loogisesti ajatella jos haluaa vihdesarjoa/elokuvia katsoa. :-D

      Kynttilöitä (tai paremminkin steariinia) voi toki tehdä esim. eläimen rasvasta ja siitä tulee väriltäänkin suhteellisen vaaleaa.

      • qtwre

        Aloittajan kuvaamia epäkohtia on enemmän tai vähemmän joka TV-sarjassa ja elokuvassa, ylidramatisointia on myös monissa dokumenteissa. MUTTA Revolution on todellaki _Epärealismin huippu_ Ihan heti alusta lähtien. Että miksi valot sammuivat yms. shaissee. Sarja ei sovi Science Fiction -genreen, vaan sille pitäisi olla jokin oma Überfictionshaisse-genre. Itse ainakaan en osaa nollata loogista ajattelukykyäni niin, että pystyisin sarjaa katsomaan.


    • päähahmo on idiootti

      Samaa mieltä. Täyttä kuraa koko sonta. Katoin jotain 3-5 jaksoo ja sanoin itteni irti. Päähenkilönä tyhmä, ruma ja ärsyttävä tyttö. Sarja voisi olla kiinostavampi jos kyseessä ei olisi vain sähköjen katoaminen, vaan jokin kliseisempi kuten zombieapokalypsi. Sarjassa on myös ärsyttäviä yksityis kohtia joita aloin etsiä urakalla alettuani vihata koko sarjaa. Yks on se et sähköt ei toimi, ei oo mitkään tehtaat pyöriny vuosiin, joten miks helevetissä kaikilla (ainakii akoilla) on puhtaat ja vastapestyjen näköset hiukset. Toinen on kohtaus jossa se vitjan charlie on köytettynä tuoliin (nilkat sidottu yhteen ja ranteet tuolin kaiteissa) nuoli osottaa sitä keskelle päätä ja joku jätkä selittää "heti ku toi ovi aukeaa ase laukeaa ja saat nuolen otsaas" ku se jätkä on menny ni tyyppi iha paskathousussa alkaa mylviä ja keinumaan. Siis eikö tolla tollolla oo mitään järkee pääsä. Huoneessa on yks ovi joka auetessaan laukasee aseen, no kannattaako sitä sitte mylviä apua. Heti hä tyypit ryntää siihe huoneeseen ja oot kuollu. Ja sitten toi sen ihme keinuminen. Siis eikö se osaa edes siirtää päätä. Pieni liike sivulle tai alas ois riittäny mut ei. Tää sarja kuuluu ongelmajätelaitokselle ja inhökki sarjojen listalle.

      • no jaa, no jaa

        Saahan shampoota ja hoitoaineita tehtyä kotonakin eikä siihen kummoisia raaka-aineita eikä valmistusprosessia tarvita. Itsekkin joskus survialismin hengessä kokeillu ja ihan siedettävää tavaraa tuli.


    • Turhistaturhin

      Revolution loppuikin niin typerästi, ettei olisi kannattanut katsoa koko sarjaa.

      • TTE31

        Revolution sarjaa on tehty 2 kautta. Toinenkin kausi on jo tilattu Sub:ille ja esittävät sen myöhemmin.


    • tortillat pyöräytin

      tohon lattialle. ei näytä hyvältä.
      täytynee rukata ohjelmistoa luonnonystävää suosivaksi.
      pehmeä ja puun-säästäjä.

    • viistäkää hattua

      Joku mielisairaalapotilas hakee realismia, hehheh...

    • useempi ku 1 jakso

      pääroolihahmot selviävät hengissä? Mitä? Danny kuolee,Maggie kuolee, Aaron kuolee, Nora kuolee, Jason kuolee.. pääroolihahmot selviävät hengissä.. ...?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1806
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1386
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1309
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1303
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1237
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1028
    Aihe