Kusileikit tyttöystävän kanssa

luonnonmehut

Olemme kokeneet pissaleikit tyttöystäväni kanssa erittäin kiihottaviksi. Pissailemme toistemme päälle aina kylpyhuoneessa saunan yhteydessä. Minusta on aivan hurjan mukavaa, kun tyttöystäväni pissaa päälleeni. Tunnen kuinka hänen lämmin pissa suihkuaa ihoani vastaan. Tämän jälkeen on taas vuoroni pissata hänen päälleensä. Toisinaan pissaan hänen rinnoillensa ja toisinaan suoraan hänen pimppiinsä. Tyttöystäväni tulee aivan hulluksi, kun pissaan hänen suuhunsa. Suosittelemme lämpimästi pissaleikkejä. Ne ovat antaneet uutta potkua suhteeseemme.

62

8575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tim32

      Sama juttu meillä vaimon kanssa.. Aktin jälkeen nuolen vaimon pillun puhtaaksi spermasta ja saan ihanat pissat samalla suuhuni. Suosittelen kaikille kokeilemaan ennakkoluulottomasti...

    • pissisuu

      Kokeilisin kyllä jos olisi mahdollisuus. Pimpasta pissiä naamalle samalla kun nuolisi sitä tai pissit pikkuhousujen läpi suoraan suuhun...nam nami alkopa seisoo.

    • Pissaa suuhun.

      Minulle tyttöystäväni ehdotti pissaleikkejä vähän aikaa sitten ja olin todella yllättynyt, että hän ikään kuin luki ajatukseni. Olen aina halunnut ehdottaa hänelle pissan juomista suihkun aikana.
      Sain luvan itse ehdottaa ihan mitä vaan, josta olin haaveillut.
      Näin kerran netissä videon miehestä, joka toimi vaimolleen vessapaperina. Pyysin tyttöystävääni kakkaamaan, jonka jälkeen nuolin hänen pepun puhtaaksi. Laukeamisen jälkeen itselleni tuli vähän häpeällinen olo. Seuraavalla kerralla sama meni kuin rutiinilla.
      Täydellisen seksikumppanin löytäminen on todella harvinaista ja on kiva ettei tarvitse pelätä mielisairaaksi leimautumista ja hävetä itseään.

      Omasta mielestäni olisi inhottavaa ainoastaan rakastella kuin velvollisuudesta.

      • arsaperska

        Varmasti tosi terveellistä likasen perseen nuoleminen!


    • pissssssssssssssssss

      Hyvä että olet löytänyt naisen jota kiinnostavat samat jutut kuin sinua. Haluaisin itsekin kokeilla pissaleikkejä ja ajutus että tyttöystävä pissaisi suuhuni kiihottaa minua mutta nuo kakkaleikit saavat kyllä ajatuksenakin minut voimaan pahoin.

      • poop3

        olisko missään naista joka kakkaisi mun suuhun


    • Tuollaisen minäkin haluaisin löytää!!Muutamalle olen ehdottanut,mut ei kuulemma onnistu:((

    • ikämies

      On sitä tehty. Naiseni pissasi päälleni ja hieroi sitä sitten joka paikkaan ja minä pitkän keskittäytymisen jälkeen sain myöskin pissat tulemaan ja kastelin kumppanini. Sitten rakasteltiin ja käytiin suihkussa. Lakanat pesukoneeseen.

      • jappe74

        Suihkussa ollessa vaimoni kusee joskus mun päälle.kiihottaa


      • Sanoit, että "pitkän keskittymisen jälkeen"? Oliko susta ensin hankalaa pissata jonkun päälle ja miltä se tuntui sitten?


      • ikämies
        kisuuuu kirjoitti:

        Sanoit, että "pitkän keskittymisen jälkeen"? Oliko susta ensin hankalaa pissata jonkun päälle ja miltä se tuntui sitten?

        On se joskus hankalaa, mutta harjoittelu auttaa. On tehty niinkin, että kumppani pitelee kippoa ja ohjailee kalua kun pissaan. Jos alkaa seisomaan kesken kaiken, niin silloin ei onnistu.


      • en jaksa kirjautua
        ikämies kirjoitti:

        On se joskus hankalaa, mutta harjoittelu auttaa. On tehty niinkin, että kumppani pitelee kippoa ja ohjailee kalua kun pissaan. Jos alkaa seisomaan kesken kaiken, niin silloin ei onnistu.

        Niin seisokki tietysti :) Ajattelin että puhut samasta asiasta joka minua vaivasi, että en millään olis kehdannut tehdä toiselle mitään niin "inhottavaa", vaikka ajatus oli kiihottava. Kisuuuu


      • ikämies
        en jaksa kirjautua kirjoitti:

        Niin seisokki tietysti :) Ajattelin että puhut samasta asiasta joka minua vaivasi, että en millään olis kehdannut tehdä toiselle mitään niin "inhottavaa", vaikka ajatus oli kiihottava. Kisuuuu

        On siinä sellaista jännittämistä, mutta kun se onnistuu, se lähentää. Kumppanilta ei tarvi salailla mitään.


    • pisssssssssssssss

      Silloin kun olen tyttöystäväni kanssa tilanteessa jossa meillä on pissaleikki meneillään mulla on kalu pystyssä ja pissaa on vaikea saada tulemaan. Naisillahan pissaa tulee normaalisti vaikka olisi kuinka kiihottunut. Ei se toisen päälle pissaaminen tunnu minusta mitenkään erityiseltä mutta on hauskaa nähdä kun toinen nauttii. Itse saan nautinnon siitä kun tyttöystävä pissaa päälleni ja suuhunkin mutta niellyt en ole kuin pieniä liruja.

    • kyllä kelpaisi mehut

      Pissivää pillua olisi niin kiimaista nuolla. Ai kun joku kiimahaara tekis musta orjan ja joutuisin kultasuihkun uhriksi. Räjähtäs varmaan kulli kappaleiksi paineesta ja henki lähtis, mutta olisi varmasti sen arvoista.

    • onnekkaita kellä kumppani on mukana..

    • ykskakkaa kakskakkaa

      Meillä pissaleikit on ihan tuttua, myös pissan juominen. Nykyään kuvaan on tullut myös kakkaaminen toistemme suuhun. Tähän mennessä emme ole vielä kakkaa nielleet, vaan ottaneet vain suuhun. Aikomus on kokeilla sen nielemistäkin. Kellään kokrmusta siitä?

      • Anonyymi

        Ei ole kokemusta eikä tule. Mutta uskon että paska maistuu paikalle ja se on hyvin tervetullutta vaihdella sulle. Neuvoisin nauttimaan myös hevon paskat


    • onni7

      Miltä se maistuu?

    • Onnellinen 10

      Hyvälle se maistuu suoraan pillusta. Aikoinaan ehdotin yhdelle naiselle tätä ja ensi kokemukset pissaamisestä suihkussa päälleni toteutui. On se todella kiimainen tunne tehdä se. Sitten seurasi avioliitto toisen kanssa ja tämä osio ei koskaan toteutunut. Sittemmin erosin ja olen taas löytänyt kumppanin jolle juttelin asiasta ja hän innoistui, kokeilimme, ja nyt tämä kuuluu usein yhteisiin suihkuhetkiimme.

      Aina ei usko mitä vastaan tulee. On vain olemassa naisia joille seksi ja eri asioiden kokeminen tuntuu mieluisalle. Ei me miehet olla ainoita tässä maailmassa joita pissaleikit kiinnostaa...

      Mutta asiasta puhuminen kumppanille on jo ehkä tabu sinäänsä. Loppu onkin sitten helppoa, vastaus on yleensä kyllä tai ei...

    • Sylipissaajat

      Meillä sellainen variaatio pissaleikeistä, että istumme suihkussa sylikkäin ja virtsaamme toistemme päälle. Minun penikseni on puristuksissa vaimon pakaroiden alla ja pulppuaa pissaa hänen takamukselleen, samalla hänen pillustaan valuu pissa minun penikselle, kiveksille ja reisille. Ihana tunne istua sylikkäin ja tuntea kuuman kusen purkautuvan toistemme syliin.

    • ....

      Vois olla kiva pissata miehen syliin, jos vaan löytyisi mies jolle se sopii.

      • Pervomees

        Oikea asenne.


      • Anonyymi

        Maksaisin litrahinnan sulle!!


    • mikko46v

      voi kun saisikin pissaa suuhun tai kullin päälle, se on kiihottavaa mutta kaikki naiset ei halua tehdä sitä

    • lauraliisa62

      Me olemme 50v pari ja harrastamme sextailun jälkeen suihkussa pissaleikkejä. Kun olen yksin ja tekee mieli masturboida niin puen pelkät sukkahousut ja annan pisun tulla hieroen samalla klitorista nauttien siitä tunteesta kun lämmin pissa valuu pitkin sääriäni. Juuri tuo sukkiksiin pissaaminen kiihoittaa erityisesti, ja kyllä mieskin tykkää kun haarakiilan läpi tulee pisut. Taidanpa käydä pisulla…

    • pissaa
    • kesäleikit

      Olen vahvasti miehiin menevä bi mies, ja olen jonkun kerran antanut kesäisin luonnon helmassa toisen miehen kusta päälleni konttiessani alasti niityn laidassa. Erään kerran heitä oli kaksi, olin aivan märkä kiimakusesta, ja lopuksi sain molemmilta suihin.

      • Anonyymi

        Älä valehtele


    • Jälki junassa

      Vitun dna.

      Kusi desinfioi, niin nyt se vasta naksahtaa että TARVII!! Kele.

    • Rohkaistunut

      Tästä viestiketjusta rohkaistuneena, taidan ottaa pissaamisen puheeksi mieheni kanssa. Minä kun niin nauttisin kaikesta tuollaisesta leikkimisestä. Olen jo monta kertaa aloittanut aiheesta puhumisen, mutta pelottaa toisen mahdollinen tuomitseva asenne. Peppuseksiinkin kun piti lähestyä sanoin kaukaa ja kaartaen - mieheni on hyvin arka näissä asioissa. Tosin kehityskelpoinen :)
      Kerron myöhemmin miten kävi - juttelen asiasta huomenna. Pitäkää peukkuja minulle!

    • SodierOfOdin

      TÄTÄ VARETNKO VETERAANT TAIOSTELI 39-45 Että oitte Syyuä Paskaa

      • Anonyymi

        Just näiden kusi-ja paskansyöjien takia kannatti taistella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just näiden kusi-ja paskansyöjien takia kannatti taistella

        Eikä ole ihan uusimpia avauksia. Seitsemän vuoden takaa.


    • suuremmoista

      mä kusen vaimoni suuhun vaimolta suihkuaa yhtäaikaisesti kiimakusi KIIHOTTAVAA

    • Anonyymi

      Vanha avaus, mutta toimii.

      Joskus olen päässyt kokeilemaan ja ihanan kiimaista. Seisovalle kullalla pissaamista pitää tosiaan harjoitella, että se lähtee liikenteeseen. Olen treenannut sitä ja toimii. Vaimo ei vaan halua pissaleikkejä kokeilla. Paras on että saan vessan jälkeen nuolla hänen pistäisin pimpin puhtaaksi. Olen monta kertaa sanonut, että anna tulla vaan, nuolen sen kyllä puhtaaksi sitä mukaan. Samoin haluaisin laskea pissat naisen suuhun ja suudella sen jälkeen. Kotona se ei vaan onnistu, se on käynyt selväksi.

      Ihanat pissatytöt. Missä luuraatte ?

    • Anonyymi

      Vinkki vinkki..hankikaa vc pönttö..

      • Anonyymi

        Kunnon pisunarttu on paljon paljon kiihottavampi


    • Tultiin naisen kanssa kotiini ravintolasta, oltiin tanssittu ja puheltu pikkutuhmia.
      Napsautin saunan päälle, joimme lonkeroa ja juttumme siirtyi pikkutuhmista suoraan haaveisiin ja fantasioihin.
      Tuli puhetta pissaleikeistä niin myönsin olevani halukas kokeilemaan, tuumasta toimeen
      Vaattet veks ja pesuhuoneeseen, nainen meni selälleen makaamaan pesuhuoneen lattialle ja sain pissata hänen päällensä, pissaa tuli reilusti ja kastelin hänen rintansa ja päästelin myös suoraan pillun päälle.
      Oli hänen vuoro ja pyysin jos saisin nuolla samalla kun hän pissaa naamalleni.
      Saunan ja pesun jälkeen olikin kiikeä loppuyö edessä.
      Ja tuo nainen on nyt vaimoni

    • Anonyymi

      Uu­­si s­ek­­­si­­­tea­­tteri ava­­utu­­u Su­ome­­en! Ku­­tsu­mme kaikk­­i. Ilmo­­­ittautum­­ine­­­n ry­­hmä­­ämm­­­e tä­­­äl­­l­­­ä - http://4087555.com/H/lB18q 👈

    • Anonyymi

      H­ei! Om­­­a str­­­eam. Sisää­­­nkäynti k­­­aiki­­lle, jotk­­­a haluav­at pi­­tää ha­­­uskaa 👉 http://4087555.com/H/1uQwj 👈

      • Anonyymi

        Ei ollu kusistream.


    • Anonyymi

      H­­­e­i! Ku­­­ts­um­­me sinu­­t kä­ym­­­ään u­­­ude­ss­­­a chatis­sa! Mei­­­tä on yl­­­i miljo­ona! 👉 http://6211222.com/H/2sUU 👈

    • Anonyymi

      H­­ei! Ku­tsum­­me sinu­t kä­­­ym­­­ään u­­­ude­­­ss­a cha­­tis­­­sa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­­jo­­­ona! 👉 http://99366.com/H/4ZmV 👈

    • Anonyymi

      Eksäni ehdotti pissaleikkejä kylppärissä. Join ensin pari litraa vettä. Sitten se pyysi että tulen takaapäin sisään ja sitten pissin sinne. Aluksi ei meinannut lähteä lorisemaan, mutta kun lopulta lähti, oli se mahtava kokemus kummankin mielestä, eikä jäänyt siihen yhteen kertaan.

    • Kiinnostaa kyllä pissaleikit! Livenä mielessä ja Etelä-Pohjanmaa area

      • Anonyymi

        Vasta seitsemän vuotta. Jatka samaan malliin.


      • Anonyymi

        Tarkoititko Etelä-Pohjanmaa urea?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoititko Etelä-Pohjanmaa urea?

        Kyllä vaan, nyt mökillä


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      H­­ei! Oma str­­eam. Sisää­­­nkäynti k­­­aikille, jotka haluav­­at pi­­tää hauskaa 👉 http://3933444.com/H/Cm2p 👈

    • Anonyymi

      U­­u­­s­­i s­­eksi­­tea­­­tteri ava­­­utu­u Su­­­omeen! Ku­­tsu­­mme kai­­kki­­­. Il­­mo­­­it­­­tau­tum­­­inen ry­hmäämme tä­­äl­­­l­­­ä - http://4104555.com/H/2eXbh 👈

    • Anonyymi

      Pissavideoita tehdään paljon Saksassa ja suosottuja tuntuvat olevan.
      Olen katsellut näitä 3 bengels fur Charly videoita.
      Mietin että näiden nuorten ja jopa kauniiden naisten täytyy aidosti pitää siitä että heidän päälleen kustaan porukalla .Toki varmaan maksetaankin hyvin mutta varmaan pissaaminenkin innostaa.

      Kyllä noilla miehillä,yleensä sama neljän miehen porukka,riittää virtsaa,varmaan pidättelevät puoli päivää ,kun sitä kusta tulee ämpärikaupalla tyttöjen kasvoille jopa suuhunkin .
      Näyttää itodella irstaalta vaikka itse en kusiseksiä harrastelekaan
      Ja nuo rumat äijät saavat pannakin ,ihan joka reikään.Nuoret tytöt tuntuvat tykkäävän tuosta nöyryytyksestä, ihan suoraa huutoa ulisevat kun kusemisen jälkeen kaikki neljä nussivat kusesta märkää naista.
      Toki nämä typykätkin kusevat miesten päälle välillä ynnä nuolevat äijien persettä, kirjaimellisesti.
      Varsinkin yksi kohtaus oli kiihottava.
      Tämä hento,vaalea tyttö istui kyykyssä miehen päällä ja kusta lorotti tämän päälle samalla kun yksi nussi persereikään.
      Aluksi ei pissaa meinannut tulla mutta lopulta tyttö kirkuen kusi oitkän suihkun suoraan miehen suuhun.
      Että tällaista kusinautiskelijoille

    • Kiinnostaa kyllä, jos pääsis mukaan!

    • Anonyymi

      Kiinnostus säilyy, kun sellaista tapahtuu riittävän harvoin.

      Meillä ensimmäinen kerta tapahtui melkein vahingossa. Olimme vietämässä tutun pariskunnan häitä ja jo poistumassa hääpaikalta läheiselle pysäköintialueelle kun vaimoni ilmoitti, että pitää käydä vielä pissalla, Hän astui tieltä metsän siimekseen ja minä perässä samalle asialle. Vaimoni kyykistyi puupinon viereen ja keräsi pitkän hameensa syliinsä ja valmistautui alottamaan. Asetuin ihan viereen ja kaivon oman kaluni esille. Alitimme toimituksemme. Äkkiä sain päähänpiston. Käänsin pissasuihkun varovasti niin että sitä roiskui vaimoni kengille ja sukille. Hän hymyili hämmästyneenä mttei sanonut mitään. Ruhkaisin mieleni ja nostin suihkua niin että hänen sukkansa ja nilkoissa olevat pikkuhousuut kastuivat. Kun hän ei reagoinut vieläkään mitenkään rohkaisin mieleni ja seuraava suihku osui hänen pilluunsa ja kasteli hameen helman. Hän vain katsoi minua hymyillen joten jatkoin. Nostin tähtäyspistettä ja hänen vaalean juhlapukunsa etupuoli alkoi muuttua tummaksi kosteudesta. Käskin hänen laskea pukunsa alas lkapäiltä ja pissasin hänen rintaliivinsä märiksi, Siihen loppuivat minun panokseni. Autoin vaimoni seisomaan ja puvun yläosan paikoilleen. Katselin miten märkyyttä valui pitkin vaatteita ja tipahteli maahan hameen pitkästä helmasta.
      Sanaakaan vaihtamatta plasimme autollemme ja ajoimme kotiin.
      Tämä ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi!

      Pariskunta 45v

      • Anonyymi

        Vastaavanlaisesta olen haaveillut pitkään!
        Alkuun päästiin viime kesänä lavatansseissa kun vaimon piti poiketa pienen matkan päässä olevan puupinon taakse. Itse menin viereen ja aloitimme. Kun olin niin kauan suunnitellut jotain tällaista niin käänsin suihkuni hänen nilkkoihinsa ja siitä ylemmäs niin että pikkuhousut kastuivat. Tämän vaimoni salli, mutta kun nostin tähtäintä ja sain pari pisaraa lentämään hameelle niin hän ponkaisi pystyyn ja sanoi, että tulimme tänne kyllä tanssimaan ja hän haluaa takaisin lavalle. Märät pikkarit jäivät metsään. Mielikuvissani näin vielä monta päivää hänet märässä kevyessä kesähameessaan ja vaaleanpunaisessa silkkipuserossaan ja miten mustat rintaliivit olisivat erottuneet puseron läpi.
        Ehkä ensi kesänä onnistuu paremmin!

        S.K.


    • Anonyymi

      Joskus baarista tutun tytön kanssa pulahdettii sillan alle naku-uinnille. Puoliheijari tuli jo kun näki tytön alasti. Veteen kahlatessa se pysähty yhtäkkii nin et törmäsin ja tyttö vaan sano että kusen ensin, uidaan sitten. Luulin että kusee kyykyllä veden alla mutta ei vaan seisovilteen niin että lorina kaikui sielä sillan alla. Sain ihan full hd erektion. Sinä yönä nussittiin aika kiihkoissa. Aamulla multa kysyttiin että haluunko näähdä taas kusemista. Sain kylppärissä elämäni ekan kultasuihkun ja oon ollut koukussa siitä alkaen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Silloin hyvin kauan sitten, kun kaksi nuorta ja kokematonta alkoi seurustella ja kumpaakin kiinnosti ns. vastakkainen sukupuoli, niin hyvin suuri este keikelle oli se ujous. Kumpikin ujosteli kaikkea mahdolllista. Ujostelut loppuivat, kun toinen runkkasi toista ja varsinkin sen jälkeen, kun kumpikin runkkasi itse, ja toinen katseli vierestä. Ja paras oli, kun toinen katseli vierestä, kun toinen pissasi. Ja sitten maisteltiin ja pissailtiin toistemme päälle. Ja tutustuttiin toisiimme ihan perusteellisesti.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      68
      5623
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      61
      3764
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      153
      2755
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      2196
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      109
      2045
    6. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      21
      1329
    7. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1297
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1278
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      195
      1232
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1146
    Aihe