Hyvä hammaslääkäri Tampereella?

Hammaslekurin tarve

Tarvitsisi löytää hyvä hammaslääkäri Tampereelta. Onko kenelläkään kokemusta missä olisi hyvä palvelu? Tarkoitan hyvällä palvelulla (yksityispuolella):

- Tekee kaiken tarpeellisen, mutta ei tarpeetonta laskunkasvatusta (Erit röntgeneitä)
- Hyvä hinta-laatusuhde
- Pitää asiakkaan omat hampaaat suussa jos ei ole tarpeen poistaa

Entä missä päin täällä voi päästä kunnalliseen hammashoitoon, jos sattuisin siihen ratkaisuun päätymään? Onko se minkä tasoista?

21

11103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hambba

      Eikös tuo kunnalliseen pääsy riipu siitä, millä alueella asuu?

      • s s

        ei ole merkitystä missä asuu. ajan voi varata mihin tahansa hoitolaan.


    • Suosittelen

      Dentapex ja Katja Paassilta.

      Kunnallisesta yhden kerran kokemus, venäläinen hoono-soomi lääkäri.
      Kokemus, jota en aio uusia.

      • Hammaslekurin tarve

        Kiitos suosituksista. :) Kiintoisaa, että kaksi eri suositusta tuli tälle Dentapexille. Tsekkasin netistä ja näyttää siltä, että nämä suositukset menevät kyseisen firman eri toimipisteille.

        Olisi mukava kuulla lisääkin kokemuksia mitä ihmisillä on hammaslääkäreistä.


    • jagge881

      Voin suositella Dentapex, Lielahti.

      En taas voi suositella Oma hammaslääkäri, Nokia. Törkeetä rahastusta.

      Sama hoito molemmissa paikoissa, Oma hammaslääkäri veloitti tuplasti enemmän!! Ja palvelu Dentapexissä rennonpaa ja mukavampaa.

      • nxhx

        En suosittele!


    • Acuta

      Minkä takia porukka aristaa kunnallisia palveluita, varsinkin tänä päivänä kun hoito on todella hyvää paikassa kuin paikassa.

      Mikäli on ollut todella pahat kivut, olen saanut samalle tai viimeistään seuraavalla aamulle/ päivälle ajan acutan hammaspäivystykseen.

      Mulla on todella paha hammaslääkäri kammo, aina olen ennen tuoliin istumista tuosta maininnut, ja saanut oikein hyvää hoitoa pelon huomioon ottaen. Menty täysin mun ehdoilla, hoidot ollut viisaudenhampaiden leikkaamisesta - hampaan paikkaamiseen kaikki täysin kivuttomia, eikä mitään jälki särkyjäkään ole tullut.

      Harmillista jos joku on jossain saanut huonoa palvelua, mutta nykyään ton hoitolan pystyy valitsemaan täysin itse, pystyy varailemaan netistä aikoja aina samalle hammaslääkärille jne..
      Ei sinne tarvitse arvalla mennä tänä päivänä, mikäli pelkää vaikkapa nyt sitten yllämainittua venäläistä heppua :D

      Acutan päivystyksessä asiaan toki ei voi vaikuttaa kenen kynsiin joutuu, mutta huippu ammattilaisten käsissä olen aina ollut kyseisessä laitoksessa.

    • Pelkopotilad

      Miellyttävä kokemus minulla Hammaslääkäri Satu Hannukselasta Torin Hampaasta

      • Anonyymi

        Hinta hoidosta oli kohtuuhintainen. Hyvä palvelu


    • krooottrr

      Ainoa keino on kokeilla itse ja tehdä omat johtopäätökset. Viereisellä alalla toimineena ja eri hammaslääkäreiden jälkeä seurattuani ja kuunneltuani ihmisten palautetta voin todeta että usein hammaslääkärin hyvyys ja huonous tulee siitä miten tullaan juttuun, eikä työn hyvyydestä tai huonoudesta tavallisella tallaajalla ole yleensä hajuakaan.

      Harvoin hampaita poistetaan turhaan mutta saattaa ninkin käydä. Usein taustalla hammas jossa jatkuva paha tulehdus tai paikat eivät pysy. Tosin tämä paikan pysyvyys on osin kiinni hammaslääkärin taidoista toki ei aina. Joskus poistetaan väärä hammas, tätäkin tapahtuu sillä lääkärikin on vain ihminen ei sen enempää. Kukapa ei olisi joskus möhlinyt työsään?

      Varoisin itsensä kehujia ja jalustalle nostajia. Usein työn toteutus heikompaa jota sitten psyykataan omasta toimesta pätemällä ja uhoamalla. Halvalla tuskin saat hyvää mutta kalliilla voit saada kuraa. Pätee myös muihin ammateihin.

      On myös hammaslääkäri joka vaihtaa toisten hammaslääkärien tekemiä paikkoja koska ilmeisimmin ei pidä toisten tekemistä paikoista. Joko työt on vähissä tai pakkomielle.

      Se on se bussiness mikä edellä liiaksi mennään, ihmisten moraali rappeutuu aivan kaikkialla alasta riippumatta, sen olen nähnyt kun ikää jo on. Ammatti ei ole tärkeä vaan se miten paljon siitä rahaa saa.

      Totta on myös se että kun hintoja kilpailutetaan niin työn laatu heikkenee, joka johtaa kierteeseen jossa taas työn määrää ja laatua leikataan. Tästä ei seuraa hyvää vaikka jotkut vannovat kilpailutuksen nimiin, niin kauan kunhan ne eivät koske itseä ja omaa palkkaa. Ihmiset kilpailuttavat ja työn laatu laskee, mutta kun se on ainoa keino saada palkkaa ja pysyä hengissä. Tätä moni palkansaaja kiinteine palkkoineen ei edes ajattele kun se ei itseä koske ja ne muut ovat kalliita.

      Itsellläni on hammaslääkäri joka laskuttaa aivan ok kulujen mukaan mutten ole hintoja vertaillut. Hän on aikaansaava muttei hosu ja tekee tarvittavan järkeä käyttäen, ei tuputa mitään mutta kertoo vaihtoehdot ja perustelut joita voi miettiä kotona ennen päätöstä.

      Tuputtajat ärsyttävät itseäni koska se on myyntiä kaikin keinoin ja tämä koskee alaa kuin alaa. En koskaan osta tuputtajalta, kerrottua ainoaa viimeistä tuotetta, juuri nyt tarjousta joka poistuu yms. Usein kerron että jää nyt sitten ostamatta kun aika ajaa ohi ja palkka tulee myöhemmin jolla voisi ostaa. Sitten alkaa selittely ja luoton tarjonta, ja luottoahan ei kannata ottaa mihinkään.

      Apua valintaan en voi antaa mutta miettimisen aihetta kullekkin.

    • Anonyymi

      Missään tapauksessa ei kannata mennä koti Hammas hammaslääkäriin. Käsittämättömän ammattitaidotonta hoitoa, jonka vuoksi joutuu hakeutumaan uusinta hoitoon muualle.

      • Anonyymi

        Kuka oli lääkäri?


    • Anonyymi

      Niina Palukka, Tampere, Suvantokatu 10, Pihlajalinna. Todella miellyttävä hammaslääkäri ja teki loistavaa jälkeä. Hoitokin alkoi sovittuun aikaan. Tuntui, että minua asiakkaana kerrankin ymmärretään.

    • Anonyymi

      Hei,

      Hoidan hampaat yksityisesti ja halvalla.
      Esim. Hampaan irroitus vain 5€!

      Tapsa.

      • Anonyymi

        Tampereella kun menet baari-illan jälkeen grillikioskin tai taksin jonoon niin se hampaan irrotus tehdään ilmaiseksi. Ei kyllä vain lähde välttämättä se oikea hammas vaan muu kalusto...


    • Anonyymi

      Mene lällättelemään hämpille niin saat ilmaisen hammashoidon.

    • Anonyymi

      Älä ainakaan mee Coronariaan. Kaupunki lähettää sinne, että ihmiset ei uskalla enään sen jälkeen hammalääkäriin mennä ja halvaksi tulee kaupungille

    • Anonyymi

      Käyttäkää julkisia palveluja, niin saatte parasta hoitoa jatkossakin.

    • Anonyymi

      Satu Hannuksela Keskustorilla. Kokenut ja hyvä hammaslääkäri Tampereella. Minulle teki kalvo-oikomishoidon ja hammasimplantin.
      Hoito eteni suunnitelman mukaisesti ja hinta-arvio piti.

    • Anonyymi

      Älä ainakaan mene Hammas Hohde Tampere!! Aivan järkyttävän vastuuton huijausrahastuspulju, ja hammaslääkärit voivat tehdä mitä haluaa tai pikemminkin olla tekemättä. Päättävät itse takuista eivätkä halutessaan ota mitään vastuuta työstään, hyi olkoot, kiertäkää kaukaa. Minulle tehtiin kallis keraaminen kruunu, joka asennettiin tulehtuneen hampaan päälle juurihoitamatta sitä, niin nyt sitten hapaani muhii kruunun alla ja kohta varmaan irtoaa kruunuineen. Mitään takuuta ei annettu, heitä ei kiinnosta yhtään, sanovat vain että voi voi ja adios, että sellainen paikka tuo Hammas Hohde ainakin Tampereella! Iso, rikas ja erittäin ahne, moraaliton ja vastuuton ketju!!

    • Anonyymi

      Kävin yksityisellä, samalla sujuvalla hammaslääkärillä n. 10 v ja kun hän jäi eläkkeelle, tilasin särkyajan julkiselta. Hammas poistettiin. Prosessi jatkui julkisella ja se kesti lähes 2 vuotta. Käyntivälit oli aika harvat mutta lähes joka ainut paikka korjattiin ja lisäksi pari juurihoitoa. Sain lisäksi sekä lekurilta että hygeltä ohjeita eli näin kun hoidat hampaita ja näillä välineillä, saatan selvitä hyvällä onnella omin kaluin hautaan, ja tuli siihen joku lääkekuurikin. Nyt voiton puolella. En ymmärrä miten hampaani ja ikenet oli niin huonossa hapessa vaikka säännöllisesti olen niitä hoitanut. Nyt ollaan voiton puolella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe