Vaimo sai sitä "vierasta"

nytseonkokeiltu

Nyt se vähän varkain tapahtui. Ollaan pitkään vitsillä puhuttu että joskus vaimoa pantaisiin kunnolla.

Olimme isomman kaveriporukan, kaikki noin kolmekymppisiä, kanssa hotellireissulla viikonloppuna. Meitä oli yhteensä 6:ssa hotellihuoneessa. Ilta meni normaalisti, ryypiskeltiin ja hilluttiin yökerhossa. Vähän ennen valoa lähdettiin huoneeseen vaimon kanssa nukkumaan, keskinkertaisessa pöhnässä.

Käytiin suihkussa ja mentiin pehkuihin. Alettiin muhinoida, ja jotenkin tarkoitukseni oli naista kiihottaa sanomalla että pitäisikö soittaa toinenkin mies paikalle tyydyttämään sinua... Hän sanoi että "Voisin mieluusti ottaa kahdelta". Soitin sinkkukaverille, hän oli juuri kävelemässä hotellille. Kysyin lyhyesti että kiinnostaisiko paneminen - ja vastaus oli selvä. Sanoin että tervetuloa.

Oveen koputettiin, ja vaimolla alkoi sydän lyödä. Hän makasi alasti sängyllä, peitto vähän päällä. Nousin ja kävin avaamassa oven kaverille. Muuta ei jutusteltu, tervehdittiin vain. Huoneessa oli vain kylppärin valo joka kajasti ovelta. Kaveri käveli suoraan makuuhuoneeseen ja katseli vähän ympärille.

Kävin makaamaan naiseni viereen ja otin hänen nänninsä suuhun. Kaveri otti nopeasti vaatteet pois ja käveli sängyn viereen. Vaimoni otti mitään sanomatta mulkun suuhunsa. Minä nuolin hänen tissejään ja hieroin pillua.

Hetken päästä kaveri siirtyi jalkopäähän ja nuoli hetken naisen pillua, kuin varmistaakseen että se on märkä - ja olihan se. Hän työnsi mulkkunsa sisään ja alkoi nussia vaimoani. Näin vain siluetin, kun hän paukutti pillua.

Vaimoni voihki ääneen. Suutelin häntä ja hyväilin rintoja. Hetken päästä voihkina koveni, ja kaverini alkoi öristä. Hän ruiskutti spermat suoraan vaimoni pilluun. Tämän jälkeen hän vielä nousi ja antoi mulkkunsa imettäväksi.

Heti pian hän laittoi vaatteet päällensä ja lähti omaan huoneeseensa. Vaimoni ei puhunut mitään, oli niin hämillään.

Sanoin että minä jatkan tästä! Työnsin kivikovan mulkkuni litisevään kuumaan pilluun. Se oli niin märkä että tunsin kuinka spermaa melkein roiskui reisille. En kestänyt kauaa. Nousin ylös, otin vaimon niskan takaa kiinni ja työnsin mulkun hänen suuhunsa. Kysyin että "Onko hyvää kun on kahden miehen spermat suussa", hän vain ynähteli ja minä laukesin hänen suuhunsa.

Sammuimme molemmat. Aamulla heti kun avasin silmät, aloin heti panna vaimoa aamujäykällä kalulla. Pillu oli vieläkin märkä ja kostui kostumistaan.
--
Tämä on tosi tarina, eikä mikään teinipojan fantasia. Vieläkin vähän hämmentynyt olo, kun oli ensimmäinen kerta. Molemmilla kuitenkin fiilikset sellaiset että tullee toistumaan! On muuten helppo hoitaa esileikki nykyään; riittää kun ottaa tämän puheeksi ;)

27

13612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 112233

      Kyllä täytyy olla hiukan torvi mies jos tollaseen antaa vaimon .

      • Torvi :D

        Mikä siitä miehestä torven tekee? Se että hän nauttii seksistä naisensa kanssa, sen monissa eri tavoissa vai se että sallii vaimollensa sen nautinnon mistä molemmat nauttii? :D

        Jos itsetunto sen kestää ja ketään ei loukata, niin miksei parit voi tehdä sen myös noin?

        Toki hieman tuo tarinan kerronta on hieman vain fantasiaan viittaava, mutta myös mahdollista. Sillä nyt ei varmaan ole merkitystä kuitenkan :D


    • .m-n-m.

      oli varmaan tosi kiihottavaa - mekin on vaimon kanssa aina silloin töällöin otettu mukaan mies kolmanneksi ja pidämme siitä molemmat

      • mm-mm-mm

        Mieheni on vanhempi ja haluu esitellä minua. Kun sillä oli kolme ukkoo töistä niin sano että on hyvä nuori nainen, siinä huppelissa nostelin hameen helmaa ja siitäkös miehet innostu. Mieheni on mustasukkainen mutta katseli kun riisuvat ja rupesivat naimaan. Minä nautin vaikka mieheni katselikin kun sain kerrankin kunnolla. Viikkon ei jutellut mutta ei haitannut kun nautin kunnolla.


      • Anonyymi

        Kolmas mies on kiihottava kokemus ,on kokeiltu vaimoni kanssa , ja kaiken parhaalta a se tuntuu olevan kun puuhastellaan saman aikaisesti. Tunne on mahtava esim. kun ollaan sängyssä ja ja hoitelen vaimoni yläpäätä ja kun tunnen milloin vaimoni tussu alkaa saamaan seuraa seuraa kimppakaverin antamasta suuseksistä ja siitä annetaan pikkuhiljaa tilaisuus sitten kaverille näyttää tyydytys taiojaan vaimolleni !


    • Ehkä voisin olla se kolmas pyörä......puhutaan asiasta ja katsotaan sitten..........???

    • enoleh-x

      ap.jostainhan se on hyvä alottaa,aika mietoo tuo vielä on,tarina on varmaankin tosi koska sillä vieraalla miehellä ei ollut "ainakin 26cm paksu" ja se ei pannu sitä ämmää perseeseen.niinkuin esim h-x tarinoi

    • dfgds

      Fantasia on parempi pitää fantasiana. Siinä kostuu ihan riittävästi...

    • Hessu,

      Tosi hyvä,tommosta tarinaa lisää.tämä on mun haave.

    • 3.pyörä

      Kyllä siihen jäi koukkuun heti sen ekankerran jälkeen...

      • kolmonen parilla

        Tosi on! Olen ollut yhdellä tutulla parilla kolmantena jo kauan..Ovat perhetuttuja ja vaimoni ei tiedä asiasta mitään. Ei hyväksyisi, siksi ei pääse mukaan...Ryhmäpanot on makeita AINA !


    • kokenut.

      Koukuttaa se kun on päässyt kokemaan. Rouvat aluksi hieman varuillaan, pian estot kaikkoavat kun ollaan kolmisin alastomina saunan lauteilla, he hyväilevät vierasta miestä halulla, se vasta alkua mitä makuhuoneessa tapahtuu.

    • Kimppaa suosittelen

      Näitä en kyllä ymmärrä jotka tulee tuomitsemaan samantien nämä jutut. Sitä en tiedä onko tämä tarina tosi mutta voin kokemuksesta sanoa että jos se eukkonen on todella kiimassa ja itse ei jaksa niin paljoa panna niin mitä pahaa siinä on jos pyytää kavereita avuksi ja kaikki osapuolet nauttii? Kyllä se on muutenkin rikastavampaa kun on useampia erinlaisia tyydyttäjiä eikä aina vaan se yksi ja sama. Mitä se minulta on poissa jos nainen saa kunnon nautintoa vaikka sitten niin että käyttää siihen useampaa kalua.

      Itse en ainakaan ole mustasukkainen jos naista panettaa niin paljon että siihen tarvitaan useampia miehiä

      • Anonyymi

        Ei tarvitse olla jaksamaton antaakseen naisen kokea kimppanaisena oloa.
        Me otettiin kaveri mukaan pelkän nautinnon takia.
        Vaimoni nauttii kun saa olla kimpassa muidenkin miesten kanssa ja minua kiihoittaa katsoa kun omaa vaimoa panee toinenkin mies.


      • On hienoa että antaa vaimon saada pilluunsa monia muitakin miehiä. Kyllä sellainen piristää MOLEMPIA jos ovat olemme molemmat "seksinnälkäisiä" pornahtavia jne seksiä rakastavia, siitä nauttivia ja kiihottuvia. Aila vaimonikin harrastaa usean kerran vuodessa pillun antamista muillekin ja jopa kavereilleni. Asiasta on sitten kiva jutella jälkeenpäin ja kuulla kaikkien mielipide jotka ovat Ailaa saaneet panna. On se hekumallista. J häntä on niin hyvä minunkin AINA panna muiden völissä ja jälkeenpäin ja taas ennen uutta kullia.


      • Anonyymi

        Meillä ei ole jaksamisesta kiinni.
        Vaimoa pannaan kimpassa koska se tuntuu hyvältä.
        Yleensä olemme ainakin koko viikonlopun kimpassa ja vaimo on täysin kahden miehen nainen ja kumpikin panee häntä aina kun tekee mieli tai vaimoa haluttaa.
        Alkoholia on harvoin ja selvänä nauttii eniten vaimon panemisesta kimpassa.
        Ainoa on Sildenafil mitä kaverin kanssa otetaan niin 27v vaimoni tulee takuusti kunnolla pantua.
        Perjantai illasta maanantai aamuun vaimoa pannaan melkein jokatoinen viikonloppu.


    • vaimolle parasta

      On todella hienoa katsella kun vaimo saa vierasta munaa oiken kunnolla, voin sanoa että vaimon pillu tuntuu aina vaan paremmalta mitä enemmän sitä on pantu, me nautimme valtavasti aina kun vieras mies on pannut vaimoani

    • Aisuri vapaa.

      Aivan mahtavaa,kun vieras menee vaimon jalkojenväliin ja alkaa sovitamaan iso kullia vaimon tumalle kauniille vitulle.Minun pienimuna on kovana ja tulee melkein heti,parilla vedolla on tosi kiihotavaa.Harvoin vaimo saa munkaa,mutta aina useita tämän tutun vieraankanssa.On oltu 6vuotta 2-3viikon välein ei kylästytä jatkoa ei näy! Ja tämä on tosi.

    • she raton

      Oliko hieno sviitti, kun kerroit että kaveri meni heti makuuhuoneeseen.

    • Kimppaa suosittelen

      Ei ainakaan oma vaimoke koskaan isomman perässä ole sitä vierasta halunnut vaan lähinnä sen takia etttä kun omaa niin kovan seksuaali vietin että vielä pidemmänkin panon jälkeen häntä panettaa.

      Meillä homma alkoi ehkä siitä kun monesti illanvieton jälkeisenä päivänä naisella panetti TODELLA paljon ja yleensä makoilimme koko päivän sängyssä ja koko päivä oli oikeastaan sitä että jos emme panneet niin hyväilin ainakin häntä aina siinä välissä kun emme panneet. Itseäni ainakin kiihotti se kun olimme jo päivän aikana monesti panneet ja neiti vain pyysi lisää. Sitten alkoi se kun hän halusi lähtä käymään "jossakin" ja olin ehkä vähän mustasukkainen jopa alussa kun hän aina lähti mutta sitten taas palasi ja huomasin että sama rakastava neito sieltä aina palaa. Pari kertaa olin aavistellu että hän olisi voinut käydä jonkun miespuolisen kanssa jossakin mutta en lopulta osannut olla asiasta edes mustasukkainen. Hieno nainen ja osasi pitää itsestään huolta ja oli kaiken lisäksi vielä todella seksikäs omasta mielestäni (isot rinnat,ehkä vähän pullea, vaaleat aina laitetut hiukset ja kauniiksi meikatut kasvot,pyöreä ihana peppu). Tarjontaa kuitenkin tuntui riittävän.

      Erosimme muutama kuukausi sitten ja en tiedä oliko tällä seksielämällämme vaikutusta siihen mutta sen tiedän että kaikki naiset eivät tästä pidä. Sen tiedän kuitenkin myös kokemuksesta että exäni siitä piti ja tuskin vaikutti siihen että erosimme. Olemme molemmat n.25v ja muistelemme molemmat suhdettamme lämmöllä, harmi vaan ettei ajatuksemme lopulta kohdanneet. Hyviä ystäviä ollaan edelleen.

      Tästä voin kokemuksesta antaa vinkiksi että toista ei saa MISSÄÄN NIMESSÄ painostaa sellaiseen mitä hän ei selvästikkään halua. Meidän suhde ei kuitenkaan kaatunut ainakaan seksielämään vaan muihin syihin joten elkää ihmiset pelätkö kokeilla uusia asioita seksin suhteen.

      ps. Ja jos joku epäilee minua feikiksi tai että edellämainittu ei ole totta niin se on minulle samantekevää. Tiedän että tällä palstalla on paljon runkkareita yms. mutta toivon että sekaan mahtuu myös yksi todellinen kirjoitus ja ne ketkä miettii omaa seksielämäänsä niin voivat halutessaan noteerata tämän kirjoituksen asiallisesti.

      • Anonyymi

        Spedellä taas sekottaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas sekottaa buaahaa

        Jaahas niinpä sulla taas näyttää tekevän. Ei mitään uutta siltä suunnalta.


    • Anonyymi

      Muuten ok mutta olisitte panneet kunnolla että vaimoni olisi saanut kunnolla " vierasta".
      Omaa vaimoani kun pannaan kimpassa niin annetaan hänen levätä välillä.
      Ja aina uudelleen ja siinä menee koko yö tai koko viikonloppu.
      Ja lopuksi vaimoni on todella pantu mutta onnellinen.

      • Anonyymi

        Jep jep ja lehmät lentää


    • Anonyymi

      Ja sitten sinulta tuli mällit housuun

      • Anonyymi

        Spedellä taas sekottaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas sekottaa buaahaa

        Sulla sentään vammaisen tajunnan virta tuttua pelkkää spedettämistä. Ei tule yllätyksiä että ulosanti olisi jotain muuta.


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe