Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Neitsyen paneminen - VINKKEJÄ

kirilly

Itse olen päässyt "korkkaamaan" reilu kymmenen neitsyttä (13-19-vuotiaita) ja omasta mielestäni osaan hoitaa homman ansiokkaasti joten tässä muutamia vinkkejä.

Suurinta osaa tyttöjä eka kerta jännittää todella paljon. Siksi tärkeintä on saada tyttö rentoutumaan. Itse panostan esileikkiin ja hyväilyyn esim. suutelen kaulaa ja koskettelen herkästi vartaloa. Neitsyttä kannattaa valmistella aktiin sormettamalla, ensiks klitoriksen hyväilyä sitten kun tyttö kostuu niin laita sormea sisälle. Samalla voit tunnustella kuinka tiukka immenkalvo on. Useimmiten neitsyen emätin on niin tiukka että yksi sormi menee hyvin mutta kaksi alkaa tehdä jo tiukkaa. Kannattaa siis varovasti siirtyä yhdestä sormesta kahteen ja tarkkailla tytön reaktioita. Kun sormetus alkaa "sujua" niin käännä tyttö vatsalleen. Tällöin voit suudella tytön selkää ja hieroa pakaroita. Monen mielestä neitsyys kannattaa hoitaa lähetyssaarnaaja asennossa mutta mielestäni vatsallaan maatessaan tyttö pystyy rentoutumaan paremmin. Voit myös asettaa tyynyn tytön vatsan alle jolloin peppu ja häpyhuulet työntyy paremmin esiin. Älä siirry suoraan itse asiaan vaan aluksi koskettele tytön häpyhuulia kalun päällä. Työnnä ensiksi terskan verran tytön sisään ja tunnustele emättime tiukkuutta. Ala liikkua hitaasti edes takaisin ja vähitellen sentin verran syvemmälle, seuraa samalla tytön reaktioita. Kun olet saanut kalun kokonaa sisälle ala liikkua hitain työnnöin. Varsinki nuoren tytön paneminem takaapäin on kiihottavaa mutta neitsyen kanssa en suosittele kovin rankkaa aktia vaan pyri liikkumaan melko hitain työnnöin laukeamiseen saakka.

Näillä ohjeilla olen vienyt neitsyem n. kymmeneltä tytöltä ja omasta mielestäni onnistunut varsin mallikkaasti. Yleisneuvo on että mitä nuorempi niin sitä enemmän tyttö tarvitsee ohjailua.

22

3999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdasdnnnnn

      Olen mies enkä halua olla joku opettaja jollekin osaamattomalle teinitytölle. Olisi ihan helvetin rasittavaa puuhaa kun pitäisi kädestä pitäen opettaa! Varmaan kyllästyisin ja jättäisin tytön siihen paikkaan...

      Ja muuten jos panet 13-vuotiasta, niin olet lain mukaan lapsiinsekaantuja ja ansaitset kyllä tuomion. Ja vankilassa sun kaltaisia tyyppejä ei kohdella kovin hyvin...

      • Masa71

        Samaa muieltä kun sdasdnnnn ja voin vaan sanoa että joku saa tosta alkuperäisestä kirjoittajasta vielä hyvän horon. Toki tämä meidän porvareita kumarteleva hyvinvointiyhteiskunta päästää nykyään kaikki sairaat pedofiilit ehtoollisella mahd. ykp:lla!


    • mies täältä.

      Aloittaja on malliesimerkki tyttöihin pelkkänä esineenä suhtautuvasta, omasta mielestään osaavasta ja taitavasta miehestä. Tällaisia kannattaa joka tytön varoa ja kiertää kaukaa.

    • storboz

      ''...omasta mielestäni''

      Minäkin osaan omasta mielestäni lentää hävittäjää.

      • eri mieltä alottajasta

        Minusta aloittaja kuulostaa fiksulta ja hyvin naisen käsittelyyn suhtautuvalta mieheltä. Jos hän tekisi naisesta esineen, tuskin esileikki tai tytön tuntemukset kiinnostaisi.

        sen sijaan kommentti, joka viittasi siihen että jättäisi kokemattoman naisen, oli esineellistävä. Naisen pitää olla kokenut ja osaava pornotarvike.


    • ddvvvdvdv

      Olen ilmoittanut tämän viestin poliisille. Ethän kirjoittanut omalta koneeltasi?

      • kaunis ajatus

        Eipä tämän ketjun aloittaja kertonut minkä ikäsenä vei ekan neitsyyden eikä nykystä ikää.


      • virgiini
        kaunis ajatus kirjoitti:

        Eipä tämän ketjun aloittaja kertonut minkä ikäsenä vei ekan neitsyyden eikä nykystä ikää.

        Kyl ne viranomaiset sen selvittää


      • iq0
        virgiini kirjoitti:

        Kyl ne viranomaiset sen selvittää

        Voit vittu ja vitun vittu


      • kaunis ajatus kirjoitti:

        Eipä tämän ketjun aloittaja kertonut minkä ikäsenä vei ekan neitsyyden eikä nykystä ikää.

        Ei, mutta kirjoittaja vaikuttaa vanhemmalta " neitsyeidenkerääjältä", että kompaaan tuota tarkistusta.


    • Bömbömböm

      Moikka !

      Haluaisin lisätä tähän vielä sen, että koska tosiaankin neitsyet ujostelevat välillä aika paljonkin koska juttu on heille uutta niin he tarvitsevat VÄHÄN painostusta. He eivät välttämättä uskolla sanoa, kertoa tai myöntää, mitä he haluavat joten ei kannata ensimmäisen kerran jälkeen luovuttaa koska he tarvitsevat aikaa kerätä rohkeutta mutta ei saa painostaa liikaa etteivät he päädy tekemään jotain vasten tahtoaan.

      On hyvä kysellä, onko okei jos teen näin ja tarkistaa, että toinen on leikissä varmasti mukana, että hän varmasti haluaa sitä eikä tule liian aikaista seksikokemusta.

    • Jupjup

      Ensimmäisellä kerralla en pystynyt pitämään silmiäni auki, koska minua ujostutti ja tuntui väärältä katsoa jotain sellaista, mikä normaalisti pysyy muiden katseilta piilossa.

      Pakko kyllä myöntää, että ensimmäisen kertani aikana nautin siitä kun jätkä suukotteli niskaani ja sain olla mahallani kun hän totutti minua hiljalleen tilanteeseen. Hän välillä heitti vitsiä omasta kalustaan, esim. kuinka se on mitätön ilman stondista, mikä mukavautti tilannetta.

      Miinusta annan siinä, että jätkän oli pakko änkeä se kaikki kolme sormea sisääni, koska se todella sattui ja kipu vei halut. Vaikka niitä sormia saisi sinne vielä juuri ja juuri työnnettyä, se ei tarkoita, että niitä sinne silti tarvitsee työntää varsinkin kun tietää toisen olevan neitsyt.

      Muistattehan kysellä kumppanilta, että onko okei tehdä näin ja välillä tarkistella, että hän varmasti haluaa sitä ettei vain tule liian aikaista seksikokemusta, koska se osaa olla tosi traumatisoivaa. Etenekää hitaasti, jutelkaa ja kehukaa kumppania, mutta älkää liikaa ettei hän tunne itseään '' seksileluksi ''. Vähän saa painostaa, koska kokematon ei välttämättä saa heti kerättyä rohkeutta sanoa tai tehdä jotain ja tarvitsee aikaa löytääkseen sitä rohkeutta, mutta sanotaanko että jos jossain asiassa ei onnaa sellaisen neljännen kerran jälkeen, niin luovuttakaa ! Ei ole kiva joutua tekemään jotain vasten tahtoaan.

    • Jupjupjupjup

      AI NIIN ! Varaudu siihen, että tyttöystäväsi saattaa vuotaa verta. Älä pelästy tilannetta tai syytä häntä paikkojen sotkeutumisesta, ota tilanne rennosti ettei tyttö saa sellaista tunnetta, että olisi sotkenut paikat ja vienyt verellään halut.

      Ensimmäinen petting kertani loppui siihen, kun jätkä kysyi, onko minulla menkat. En ollut huomannut vuotavani verta hänen sormilleen ja lakanoilleen ja häpeissäni siinä keräilen vaatteitani ja luikin vessaan.

    • POKS sanoo pimppi!

      Omasta mielestäni parempi tekniikka on hoitaa homma kotiin kerralla ja nopeasti. Eli kannattaa runtata oikein kunnolla mulkku suoraan sisään, niin että immenkalvo pamahtaa kertalaakista paskaksi ja veri alkaa virrata pillureijästä. RUNT! POKS! SLUSH SLUSH! Ja sitten painat pohjaan asti ja alat rynkyttää kunnolla kanityyliin pallit veristä vittulihaa vasten läpsyen, läps läps läps! Ja kun alkaa tulla, niin survaiset pari kolme kertaa oikein kahvaa myöten ja annat kyrvän ruiskuttaa pilluputken spermaa täyteen, päästelet kassit tyhjiksi ja lasket täydellä paineella koko lastin pilluun. SPRUIT SPRUIT SPRUIT! Ja tietysti karjut samalla kuin jalopeura. AAAAAARRRRRGGGHHH!!! KREEGAH! TARZAN BUNDOLO!

      • pelokas16

        Minä olen neitsyt ja en todellakaan haluisi joutua sinun kohteluusi!! Tuo on niin hyväksikäyttöä! Miettikää nyt joku sen teinitytön kannalta, joka on varmasti miettinyt ja peloissaan odottanut tuota hetkeä kauan. Ja sitten lopputulos on tuollainen!


      • kasnäinheiluukassit
        pelokas16 kirjoitti:

        Minä olen neitsyt ja en todellakaan haluisi joutua sinun kohteluusi!! Tuo on niin hyväksikäyttöä! Miettikää nyt joku sen teinitytön kannalta, joka on varmasti miettinyt ja peloissaan odottanut tuota hetkeä kauan. Ja sitten lopputulos on tuollainen!

        Mä luulin että tytöt tykkäisi jalopeuroista?


    • Pedarithirteen

      Et sinä ole korkannut kuin karvalakin ja tvh:n kumirukkaset, helevetin paskanaama!

    • osaat hoitaa homman.. no..eipä ne kait "paremmasta" vielä tiiä.

    • alsku_u
    • diibada

      23-vuotias mies, joka lähetit kuvan sukuelimistäsi

      Kun lauantai-iltana netissä ehdotit ja yksityiskohtaisesti kuvailit seksiä 13-vuotiaalle tytölle, et tainnut tajuta syyllistyväsi rikokseen? Ei hätää, et selvästi ole ainoa.

      13-vuotias Jenna ja 14-vuotias Emma ovat aivan tavallisia, One Directionia fanittavia ja McDonaldsissa käyviä teinityttöjä. Kun he kirjautuivat nuorten suosimiin nettipalveluihin IRC-Galleriaan ja kuvake.nettiin ja postasivat sinne pari tavallista selfietä, he alkoivat välittömästi saada yhteydenottoja sinunlaisiltasi miehiltä.

      Kuukauden aikana Jenna ja Emma saivat viestejä vain muutamilta omanikäisiltään, tai edes alle 18-vuotiailta, käyttäjiltä. Sen sijaan yhteyttä otti noin 120 aikuista miestä, joista 48 vähintään vihjaili seksin tai seurustelun suuntaan. Vaikka tyttöjen profiileissa tai kuvissa ei ollut mitään provosoivaa eivätkä he tehneet minkäänlaisia aloitteita, oli selvää, mitä heiltä netissä haluttiin. Keskustelemaan tulleet miehet halusivat tietää, onko Jenna neitsyt, onko tämän alapää ajeltu ja häiritseekö jos tämän suuhun lauetaan.

      Viestejä lukiessamme tunsimme suurta helpotusta siitä, että Jenna ja Emma eivät oikeasti olleet varhaisteini-ikäisiä tyttöjä, vaan Ylen MOT: Saalistajat verkossa -ohjelmaa varten luotuja peitehahmoja.

      Aloittaessamme kokeen kuvittelimme, että tavalliset rikoksentekijät olisivat keski-ikäisiä pedofiilisetiä, jotka johdattelisivat aiheeseen ovelasti, soluttautuisivat tyttöjen elämään ja käyttäisivät kaapattua skeittipojan profiilia. Heitä emme kuitenkaan netistä juuri löytäneet, vaan enimmäkseen teitä nuoria, 20–30-vuotiaita miehiä, jotka puhutte seksistä suoraan ja heti, omana itsenänne ja usein vieläpä omalla nimellänne, täysin vastapuolen nuoresta iästä piittaamatta.

      Rikos on rikos, vaikka siihen olisi kuinka huomaavaisesti kysynyt vastapuolen mielipidettä

      Te flirttailette tyttöjen kanssa netissä avoimesti: joissakin palveluissa se tuntuu olevan aivan normaali käytäntö. Profiilienne kaverilistalla on ainoastaan teinityttöjä. Lisäksi kuvake.netissä lajittelette tyttöjen profiileja kansioihin esimerkiksi seksikkyyden tai pepun muodon perusteella täysin julkisesti.

      Monille teistä pelkkä seksuaalinen viestittely tyttöjen kanssa netissä ei riittänyt. Jotkut halusivat erilaisia kuvia, web-kamerayhteyden tai samanaikaista itsetyydytystä. Toiset taas pyrkivät suoraan tosielämän tapaamiseen ja seksiin. Muutaman kanssa sovimmekin tapaamisen, ja MOT-ohjelmassa he päätyvät teinitytön sijasta treffeille Ylen toimittajan kanssa.

      Aivan kaikkien yhteydenpitoa jatkavien miesten motiivit eivät kuitenkaan selvinneet meille missään vaiheessa. Mukavan oloiset kolmekymppiset miehet, joilla on omien sanojensa mukaan kavereita ja kiva työ, yksinkertaisesti halusivat kymmenillä viesteillä kertoa 13-vuotiaalle tytölle käyneensä laskettelemassa tai leiponeensa pullaa. Puhtaasti uusiin ihmisiin tutustumisen ilosta, eikö niin?

      Hyvä nuori mies; sillä, että 13-vuotias saattaa vastailla myöntyväisesti ehdotuksiisi seksuaalisesta kanssakäymisestä, ei ole mitään väliä. Hän ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi kypsä olemaan vastuussa sellaisesta päätöksestä. Rikos on siis rikos, vaikka siihen olisi kuinka huomaavaisesti kysynyt vastapuolen mielipidettä.

      Vaikka 13-vuotias olisi tietämätön tai kokematon seksiin liittyvissä asioissa, sinua ei tarvita myöskään opastamaan häntä. Sinua ei tarvita hänen elämässään yhtään mihinkään.

      Seksuaalisia hyväksikäyttöjä koskevia asiakirjoja lukiessa huomaa nopeasti, kuinka isoja psyykkisiä ongelmia jo pelkät sanat ja seksuaalinen viestittely voivat tytöille aiheuttaa: ahdistusta, masennusta ja paniikkikohtauksia. Pelkästään netissä tapahtuneesta hyväksikäytöstä langetetaan myös tuomioita, useita kymmeniä parin viime vuoden aikana.

      Syyllistyt rikokseen ja vahingoitat lasta vakavasti, vaikka itse vain istuskelisit kotona viihdyttämässä itseäsi. Taidat olla itsekin vielä aika nuori, ja kenties jonkinlaisen avun tarpeessa sinäkin. Uhrejasi ja heidän vanhempiaan valistetaan kovasti netin vaaroista, mutta olisikohan kenties tehokkaampaa valistaa suoraan sinua, rikoksen tekijää? Olisiko esimerkiksi koulujen tai lastensuojelujärjestöjen aika puuttua tilanteeseen, jossa nuoret miehet vahingoittavat sekä itseään että lukuisia tyttölapsia, kenties ajattelematta asiaa itse lainkaan?

      Reeta Niemonen
      Vilma Mannermaa
      Helsingin nuorisoasiankeskuksen
      Nuorten Ääni -toimitus
      MOT: Saalistajat verkossa
      Maanantaina 19.5. klo 20, Yle TV1

    • uuttttttttuy

      Aloittaja, TOSI VITUN KIINNOSTAVAA. Kirjoita vaikka opaskirja, se myisi takuulla satoja tuhansia, koska kaikkia kiinnostaa niin paljon.

    • jap4

      No olen aikoinaan vienyt neitsyyden 9v serkkulikalta ja tosiaan itse halusi!

      Tosin olin silloin vasta 13v murrosikäinen poitsu.Oli muuten minullekin ensimmäinen kerta...sama toistui sitten sen viikon joka päivä, kun oltiin kylässä tätini luona maatilalla. Paikkoja löytyi ja kun nukuttiin vielä kahdestaan samassa huoneessa tämän serkkulikan kanssa.

      Kyllä tämän ikäisetkin tytöt voivat olla jo kiimaisia.....No tästä on aikaa jo 30 vuotta.

      Kyllä oli muuten mahtavaa,ja tosikireä pimppi!! Vieläkin muistelen lämmöllä tuota asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe