Ukrainan tilanteessa näemme Natsi-Saksan historian

Natsitoimintaa

Venäjä toimii aivan kuten Natsi-Saksa aikoinaan. Sudettialueet on saatava emämaan yhteyteen.

Mitä eroa Venäjän toiminnalla on Natsien toimintaan?

17

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hujuuuu

      joo ja se ihmetyttää kun suomen kommarit tukevat vielä venäjän toimia vaikka se on kapitalistisin maa. kumma maa tuo vennää ku se on saanut hurmioon nuo ihmeellisesti ajattelevat kommarit,jotka ihannoivat sitä ,vaikka siellä olisi vallassa vaikka itte piru-menisivät pohj.koreaan.........suomen puolustusvoimia tulee vahvistaa, mm aseistusta uudistamalla.

      • gkj

        Kommarit ja uusnatsit on vaan niin s.tanan tyhmää porukkaa.
        Toiset ihailee riistokapitalistista Venäjää ja toiset ihailee demokratian mallimaata Saksaa.


      • meiltäpäin

        Vai niin! Se ei taija paljon auttaa vaikka kuin ois uus haulikko ko kun ei oo miestä sen pyssyn kantajaksi. Perkeleen ukraina. Vuonna -39 niitä tuli ko lipinpirua piippalakit törössä tekeen suomesta pustaa. Tämä suuri ukrainalainen Nikita Hrutsev ajo maaliman ydinsodan partaalle ja nyt niille sitten ollaan vippaamassa lisää rahaa jotta hölömöily jatkuu. Se paljonmöykätty holokausti alako babi jarin rotkosta ja benderalaiset tappo suomalaisia karjalassa niin että hulina kävi. Kyllä mie oon sitä mieltä että isänmaan etu on olla iivanan kanssa kavereita. Suomelle ei oo koskaan ollu mitään iloa tai hyötyä siitä että naapurin kanssa on oteltu. Turpaan on tullu millon enemmän ja millon vähemmän. Ei siinä kuule tussarit paljoa auta; niitä on lainatakseni jääkärikenraali Walleniusta "ihan perkeleesti liikaa".


      • meiltäpäin
        gkj kirjoitti:

        Kommarit ja uusnatsit on vaan niin s.tanan tyhmää porukkaa.
        Toiset ihailee riistokapitalistista Venäjää ja toiset ihailee demokratian mallimaata Saksaa.

        Ei tässä ketään tartte ihailla. Suomen niemen vapaus ja onni on siinä että tunnustetaan todellisuus ja lopetetaan haihattelu. Miun suvustani makkaapi sankarihauassa toistakytä kundia, isoisu soti vuodesta -39 vuoteen -45, äitini puolelta meni miestä ko heinää ja komennettiin komppaniaa Gorelenkossa. Mie ite oon maistanu tyhmyyttäni verenmakua neuroopassa ja sitä mieltä mie oon ettei meiltä tartte ruveta urputtamaan kellenkään. Mitä meille kuuluu joku ukrainalainen karvahatun heitto? Mutta jos se siusta on nasta homma ni ota pertaani kouraan ja lähe jumalattomia kurmuuttammaan. Legionare, du es un volontare cervant la france, avec honor et fidelite. Merde, mierda, sang dieu ja vitut. Kepi blanc ja puts plank.


    • Bopkatom

      Ei auta ampumahiihtoperinneyhdistykset eikä varuskuntaulkomuseot vaikka miten päivittäisi vaan äkkiä Natoon vielä kun päästään.
      Venäläisten maakaupoille loppu lailla.
      Viisumikäytäntö venäläisille vähintään yhtä vaikeaksi kuin se on toiseen suuntaan.
      Tullaus yhtä byrokraattiseksi kuin Venäjän puolella. Vain suomen kieltä puhutaan ja ymmärretään ja eteen lyödään käsin kolmena kappaleena täytettäväksi suomenkieliset lomakkeet. Ehkä se hiukan rajoittaa isovenäläistä invaasiota.
      Ja unohdetaan se Bopkatom-hapankaalivoimala, se on monta kertaa pahempi Troijan hevonen kuin Elop-niminen lasten keinuhevonen.

      • Joojoo2

        Olisiko se sitten parempi jos "maailmanparhaat" jenkit tulisivat Suomeen hässimään. Ei se minusta se viisumin hankkiminen niin vaikeaa ole, 10 vuoden kokemuksella voin sen sanoa. Lomakkeissa tekstit myös lontooksi. Lopetetaan maakaupat kokonaan, ei myydä maata venäläisille, ruotsalaisille, homoille tai maajusseille. Eristäydytään tänne omaan maanrakoon ja nautitaan luonnon rauhasta suomalaisen oluen kanssa.


    • denzo

      Voi vitut että olet pöljä .No mikset kirjota Amerikasta samaa ,nehän on tehneet samaa useasti .sie olet kattonu kypsän uutiset ja nyt tiedät kaiken

    • Putin vanha Mafioso

      Molemmilla puolilla Mafia miehet jyllää. Molemmilla tavoitteena viedä valtion rahat. Putin hallitsee molempia. Toivottavasti eurooppa pitää näppinsä erossa molemmista leireistä. Ratkokokoon omat ongelmasa ja valtapiirinsä ilman apuamme. Rajat ei muuta mitään. Ahneus säilyy.

    • viesti saksasta
    • Karjala takaisin

      Karjalasta samanlainen äänestys haluavatko suomalaiset Karjalan...
      Tuloksen mukaan liitetään alue sitten, eli yjtälailla tilanne kuten Ukrainassa.

      Tosin nyt venäläisiä asuu Suomessa 10-30t.?
      Eli 50 vuoden kuluttua enemmän kuin suomalaisia ja jos silloin äänestettäis mihin koko maa liitettäis.......

      Aiheesta Saksalaiset ottivat Ukrainan mut sitä ennen Ryssät polttivat maan ja tappoivat tuplaten (10 miljoonaa...)sen mitä sakut juutalaisia....

    • hanir

      Nyt tässä sotketaan historiaa.

      NatsiSaksa käytti Ukranilaisia vanginvartiota Keskitysleireillä. Juutalaisvastaisuuskin oli ilmeistä. Kuitenkin aatemailma ja halulukkuus on hieman kyseenalaista. Töitä, ruokaa ei ollut. Mittavuus on myös hieman epäselvä. Ehkä 2-5% kansakunnan miehistä..

      Toki ryhmässä löityi sadistejakin. Ei ole hiemankin psykologiaa tuntevien tietävän tosiasin, valtaosassa populaatiota tämä toteutuu. Rajajaton valta on tuhoisaa.

      Lisäksi Ukrainalaisia taisteli Venäjällä Saksan riveissä, siellä oli myös Suomalainen "Panttipataljoona", Italialaiset, Romanialaiset jne.

      Suomalaiset, Italialaiset, Hollantilaiset, Belgialaiset, Ranskalaiset jne. selvisimät pahimman yli sodan jälkeen. Kiitos Itsenäisyyden. Itä-blokin kasvukivut jatkuvat vielälä kauan.

      Tosin en tunne venäjänkielisen vähemmistöjen sorrosta Muurin sorruttua, kuin kirjajallisuuden kautta. Mutta koston kierre...

      Venäjän kielen kieltäminen Ukrainassa oli ääripatrioottinen , idioottimainen teko, jos se pitää paikkaaansa..

      Mutta luulisi hieman tuntein viilenevän, jos tiedettäisiin laajemmin tunnustettu fakta Neuvostöjoukkojen raiskanneen kaikki Naiset kanasta tikapuihin.

      Tunteet ovat vakavia ja johdateltavissa.

      Paras esimerkki tunteiden myrskystä on uskottelu Kiovan olevan Fasistien hallussa. Venäjän ulkoministeri kertoi Kiovalaisten olevan kauhuissaan naamioituneiden miesten miesten juosseen puistoissa Kalashnikovien kanssa. Samaan aikaan katoilla olleet ampujat ampuivat tiettävästi n. 60 kapinallista.

      Jokainen asiaatunteva, tai järkeilevä tietää, katoilla on olleen ammattiampujia. Liian paljon päälaukauksia, rintaosumia tappamistarkoituksessa.

      Meillä on vielä jono: Valko-Venäjä, Turkmenistan.. Maapalloa kun katsoo, löytää seuraavat kipupaikat..


      Tämän kirjoitti., Res. Yli.luutn. Supisuomalainen

    • meiltäpäin

      Mitä se siekin höpötät? Suomen historian rauhallisin ja paras kausi on autonomian aika. Sitä ennen oli yhtä rähinää melekeen viissataa vuotta. Sitten itsenäistyttiin nimen omaan Villeenin luvalla ja ei menny ko toista vuotta niin suomalaistuneet hurrit vei miestä ko pihua aunusta valtaamaan ja rähinä jatku. Puhuttiin mitä puhuttiin mutta viimmonen reissu Aatu vainaan rinnalla päätty yhteen surkeuteen ja lopuksihuipuksi aseveli poltti koko lapin. Meni Petsamot, meni Karjalat ja nyt sitten pipipäät on taas luottamassa länteen. Tosiasia on ja sellasena pysyy ettei suomen tuperkkeliporukka kaikkine puolivuotis huilailuneineen pärjää ees viittä minuuttia venäjän erikoisjoukoille. Meillä katellaan liikaa amerikkalaisia ohjelmia ja talvisota elokuvia. Se on todella vaarallista väkeä ja jos nyt kerran pitää mennä vittuileen niin menköön ensimmäisenä res.luut. katainen kokeileen onneensa. Ja mitä eroo on natseilla ja neukkulalla. No ensimmäisenä vaikkapa se että venäjän massamurhat järjesti juutalaiset yhdessä näitten ukranikkojen ja georgialaisten kera.

      • Jokohan nyt

        Venäjällähän on näitä Nazi-nuoria, nimikin kertonee jotain.
        Muutama vuosi sitten Viroa kiusattaessa olivat esillä.
        Venäjä julistaa, ettei toisten valtioiden asioihin saa puuttua.
        Ei kai Venäjä ainakaan sellaista tee? 'Ukrainan muutettava lakejaan'.
        Eikä varsinkaan asevoimia käyttäen. Krimillä?
        Neuvostoliitollakin oli 'rauhaomaiset' asevoimat.

        V. haluaa korjata historian vääryyksiä.
        Luopunee sitten esim. Kaliningradista.


    • Nähty on monenlaista

      Putinista on tulossa toinen Hitleri, pitäisi tarkistaa ettei kuppa nakerra päätä, muuten moni joutuu kärsimään vielä huomattavasti lisää, sairaan ihmisen arvioitivirheistä, Venäläiset eniten. Kyllä putinin pitäisi tietää mitä syntyy kun maita väkisin itselleen haalitaan. Putini ei arvaakkaan kuinka moni venäjällä on Putinin hankkeita vastaa. Siellä kun vain ei uskalleta tuoda julki asioitten oikeellisuutta. Kyllä se taas muutaman kymmenen vuoden päästä näkyy. Venäjän talous pysyy näillänäkymin jatkuvasti kuralla vuodesta toiseen. Maan talous ei tule koskaan tällaisilla Johtajilla nousemaan.
      Ajattelin myös katsellessa venäläistä "ns avustussaattuetta, että kuinkapaljon sotilastavaraa ja lääkkeitä jsekä ruokaa separatisteille ja siellä oleville venäläisille sotilaille taas kuljetaan, niin ja takaisin päin se valtava määrä tavaraa. Mietitään taas miksi satoja kuorma-autoja ja vain 2000 tonnia tavaraa. Eiköhän tollasella automäärällä hiukan enempikin tavaraa kulje. Onhan siinä selvät merkit. Oisko vilunkia meneillään. Nähty on monenlaista.

      • vääryyksien korjaus

        Miksi puhutaan, että (venäläistenkin) pitäisi 'kriisiä' ratkaistaessa säilyttää kasvonsa? Eihän natsiSaksan johtajienkaan kohdalla niin toimittu. Kriisi Ukrainassa on täysin Venäjän hyökkäyksen syytä.
        Jotkut ovat sitä mieltä, että annetaan Venäjän pitää esim. Krim. Jos ollaan niin suurpiirteisiä, niin Suomikin voinee pitää vaikka Viipurin. Kaliningrad on itse asiassa Saksan aluetta, joka tosin sopisi tällä hetkellä Puolalle...
        Milloin toimitaan?


    • Sirpaleita
    • Iskuri

      Hirveitä ovat konvehtikeisari ja sotarikollinen Poron joukkioiden rikokset ihmisyyttä vastaan

      25th November 2014, fascist state Ukraine

      Russian non-government Foundation for Research democracy issues released report about tortures by Kiev junta forces.
      In the report prepared by the Foundation used the results of a survey of more than 100 prisoners transferred from the Ukrainian side. The survey was conducted by experts of the Foundation during the period from August 25 to November 4, 2014.

      In occupied territories Kiev junta forces using tortures in order to intimidate people. In tortures involved all from hospitals doctors to fascist battalions and intelligence service of Kiev junta. Imagine all kind of torturers about which you heard before: Abu-Greib, Guantanamo, Bagram, tortures by Al-Kaeda in LIbya and Syria, tortures by fascists in time of WW2, Israel raids in Palestine and tortures in Israel prisons. All these kinds of tortures and humiliations doing forces of Kiev junta, they were instructed how to beat and torture without fast death of victim. Members of Kiev junta forces were instructed how to humiliate people in front of each other and force them to sigh any self-incrimination or any falsification. Most part of victims are peaceful people, inhabitants of occupied cities, towns and villages of former East of Ukraine. Many of them died during tortures and were buried in mass graves. Kiev junta forces, which include thugs from whole world, torture everyone despite age and gender of victim.

      The Report is big, takes 28 sheets of A4 size, site of Donetsk republic began to publish parts from report. We going to translate few stories from report everyday:

      "...Lily Rodionova, a representative of the Committee for Refugees and prisoners of war (Donetsk), which is directly involved in the exchange of prisoners, talks about those who were transmits from the Ukrainian side: "Almost all the people come back with broken ribs, hands, feet, teeth pulled out. Everyone was beat. Only the time they begin to treat the exchange. One man received eight bullet wounds. He was beaten even in the hospital, fascist put their fingers into his wounds. People's teeth were pulled out by pliers. Fascists beat to wounds. Many people with a fractured skull. People were tortured by an awl, fascists chopped them.
      Recently fascists grab not militia, but ordinary people. People were tortured by gunpowder, electroshock; burned with hot metal, like cattle. Someones were thrown into a pit with corpses, crushed by excavator bucket, fascists put soldering iron to mouths of victims. People were kept in iron containers without air. Tortures were sophisticated and scary - people become cripples..."

      I

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1270
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      51
      942
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      51
      834
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      97
      798
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      760
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      83
      740
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      671
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      30
      650
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      52
      643
    10. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      635
    Aihe