luin tekstareita..

loppuuko tämä

Tein väärin ja luin miesystäväni puhelimen viestit. Kärsin mustasukkaisuudesta. Mieheni on vakuuttanut minulle että hänellä ei ole mitään muuta tekemistä exänsä kanssa kuin lasten pakolliset asiat mitkä on hoidettava. En ole sataprosenttisesti luottanut tähän ja menin rikkomaan lakia ja lukemaan tekstiviestit. En pitänyt lukemastani. Oli tsempattu toista osapuolta liittyen urheiluharrastukseen ja muutenkin viestitelty muusta harrastukseen liittyvästä. Oli myös oltu henkisenä tukena eräässä asiassa. Ei mitään romanttista mutta kuitenkin toisen huomioimista. Samoin oli kyselty muuta asiaa joka liittyy työpaikkaan eikä kuulu lasten asioihin sekään. Nämä eivät ole mitään sellaista että heillä olisi suhde mutta kuitenkin toisin kuin mitämies on minulle heidän väleistää kertonut ja antanut ymmärtää. Miten minun tulisi toimia? Olen aika syvästi pettynyt. Osa luottamuksesta on mennyt vaikka tiedän järjellä ajateltuna että ei mitään ehkä ole muuta tapahtunutkaan. Jos kerron tästä miehelle niin tietenkin paljasta oman virheeni. Tavallaan kyllä haluaisin kertoa ja kysyä miksi hän on valehdellut. Minua muutenkin on haitannut tällainen suhde missä mies on exän kanssa päivittäin tekemisissä vähintää puhelimella ja asuvatkin tosi lähellä toisiaan ja minä kauempana. Monta kertaa olen ajatellut että en jaksa enää ja nyt tuntuu taas siltä. Mitä te tekisitte?

5

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirsi88

      TIEDÄN TUNTEEN!

      ..Ekan kerran luin mieheni facebook viestejä eksänsä kanssa, kun olimme "pyörineet" toistemme seurassa vasta hetken aikaa.. Epäilys vain vei voiton. Noh, sieltähän paljastui kuinka oli mm. kehunut ex naisen kuvaa (jossa hän on nykyisen miehensä kanssa), että kuva on kaunis, jos miehen rajaa pois!!, hohhoillut elämäänsä muutenkin, lainannut rahaa.. Suutuin ja uhosin, että meidän juttu on tässä ja että en siedä moista..

      Nooh, mies sai minut jollain ihmeen tavalla uskomaan, että rakastaa vaan mua plaaplaaplaa, ettei ole eksään mitn tunteita ja ovat vain yhteyksissä lapseen liittyvissä asioissa..

      Tänään n. vuosi edellisestä "ex-kärystä", luin taas miehen viestit eksälle.. Siellä oli totta kai paljon lapseen liittyvää, mutta myös tyyliin: ""Paljon on elämässä tapahtunut asioita mistä olisi kiva puhua kanssasi muutenkin kuin facebookissa!?!?!?", kyselty vähän väliä miten menee, miten koulussa jne.. VI**UAKO SE SEN AKAN KANSSA HALUAA MISTÄÄN PUHUA?? Ymmärrän että heillä on yhteinen lapsi, vaan minusta tuo vaikuttaa enemmän siltä, ettei hän osaa päästää exästään irti tai jotain..

      Silti mies sanoo mulle, että haluaa olla vain minun kanssa jne. EN USKO! Sanat vastaan teot vaan ei täsmää! ..Olen varmaan vainoharhainen, mutta mielestäni minun ei tarvitse moista kestää :( En luota enää tippaakaan koko mieheen.. mutta en vai saa itseäni revittyä irti suhteesta! Aina ko. aiheesta riidellessämme olen AIVAN VARMA että nyt tämä pelleily minun kustannuksella saa loppua, mutta pian huomaan olevani taas samassa tilanteessa..

      En osaa sanoa mitä pitäisi tehdä, kun itse painin saman asian kanssa.. Tsemppiä meille!

    • erwfw

      Kiitos! Voimia sullekin. On tämä vaan tämmöistä.. Haluaisin tavallaan jättää miehen mutta olen niin kiintynyt että en pysty. Hyvät ominaisuudet vie tällä hetkellä voiton..

    • Kirsi88

      Joo, sama minulla. Epäilen kokoajan mieheni tunteita minua kohtaan :( Mutta miksi hän kanssani asuisi, jos en kelpaa.. Tiedäppä hänestä. Ahdistavaa!

      Yritän unohtaa koko asian, mutta TIEDÄN että hän jatkaa kuitenkin viestittelyä yms. exälleen.. AARGH!

      Voi kun osaisi lukea mieheni ajatukset :P

    • JiiMars863

      Mulla myös aika samanlainen tilanne. Olen lukenut mieheni tekstareita ja niistä on paljastunut kaikenlaista... mm. että välit exään on läheisemmät, kuin mitä hän mulle väittää.
      Olis kiva vaihtaa ajatuksia enemmänkin, kun julkisesti ei uskalla kaikkea paljastaa.
      [email protected]

    • miesvainpks

      samansuuntaista mutta niin että nainen sitä tekee, mutta olen päättänyt olla ajattelematta asiaa. Muuten tulee vain hulluksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe